• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 876
تعداد نظرات : 103
زمان آخرین مطلب : 3330روز قبل
آموزش و تحقيقات
۱. استرس
به گزارش پارسینه ممکن است شما از آن افرادی باشید که تحت شرایط استرس بسیاری از کار‌ها را به خوبی انجام می‌دهند. اما تمایل جنسی مانند کارهای دیگر نیست. استرس کاری، مشکلات مالی، مراقبت از یک عضو بیمار خانواده و سایر عوامل استرس‌زا می‌تواند میل جنسی را کاهش دهد. برای اینکه میزان استرس خود را تحت کنترل داشته باشید، ‌ شیوه‌های مهار استرس را بیاموزید یا از توصیه‌های یک مشاور یا پزشک استفاده کنید.

۲. مشکل در روابط
مشکلات حل‌نشده در رابطه زن و شوهر یکی از شایع‌ترین کشنده‌های میل جنسی است . برای زنان بخصوص نزدیکی عاطفی یک جزء اصلی درمیل جنسی است. اختلاف پنهانی و نارضایتی بیان‌نشده، ‌ اشکال در ارتباط برقرار کردن، خیانت کردن به اعتماد همسر و سایر موانع رابطه صمیمی می‌تواند میل جنسی را از بین ببرد.
 

۳. الکل و مواد مخدر
الکل و مواد مخدر می‌تواند باعث خاموش شدن میل جنسی شود و حتی اگر میل جنسی شما از بین نرود، دائم‌الخمر بودن می‌تواند میل جنسی همسر شما رااز بین ببرد. در مورد مصرف مواد مخدر و محرک نیز این قضیه صادق است.

۴. کم‌خوابی
اگر میل جنسیتان را از دست‌ داده‌اید، شاید خیلی زود از خواب برمی‌خیزید یا خیلی دیر به خواب می‌روید. یا شاید دچار بی‌خوابی یا قطع تنفس حین خواب هستید. این مشکلات خواب می‌توانند میل جنسی را مختل کند. کم خوابیدن به خستگی و فرسودگی منجر می‌شود و خستگی میل جنسی را از بین می‌برد.

۵. مراقبت از بچه
مراقبت از بچه به خودی خود میل جنسی را از بین نمی‌برد. اما ممکن است زن و مرد به علت مشغولیت به بچه‌ها فرصتی برای رابطه صمیمی پیدا نکنند. در این موارد با کمک گرفتن از یک پرستار بچه یا فردی دیگر، برای ساعاتی از روز رابطه‌تان با همسرتان را تقویت کنید. نوزاد تازه‌ای به
خانه‌تان آمده است؟ روابط جنسی خود را در زمان خواب بودن نوزاد برنامه‌ریزی کنید.
 

۶. دارو‌ها
دارو‌ها به طور رایجی ممکن است میل جنسی را از بین ببرند. از جمله این دارو‌ها عبارت از موارد زیر است:
  • داروهای ضد افسردگی
  • داروهای ضدفشار خون
  • داروهای آنتی‌هیستامین (ضد حساسیت)
  • داروهای ضدبارداری خوراکی
  • داروهای شیمی‌درمانی
  • داروهای ضد ایدز
  • فیناستراید (داروی ضد هورمون جنسی مردان برای درمان بزرگی پروستات)
  • پروژسترون‌های مصنوعی مانند مدروکسی پروژسترون
تغییر نوع یا دوز دارو ممکن است مشکل جنسی ناشی از آن را حل کند. برخی از داروهایی دیگر هم ممکن است بر میل جنسی اثر بگذارد. اگر پس از شروع مصرف یک داروی جدید میل جنسی تان شروع به کاهش کرده است، با پزشک تان مشورت کنید. هرگز یک دارو را بدون مشاوره با پزشکتان قطع نکنید.

۷. تصویر ذهنی از بدن
اگر به خاطر اینکه از تصویر بدنی خود راضی نیستید، عزت نفستان جریحه‌دار شده، ‌ ممکن است احساس جذابیت جنسیتان را از دست بدهید. برای نمونه احساس شرمندگی از اضافه وزن بیش از حد (حتی در مواردی که واقعا این‌گونه نیست)، ممکن است میل جنسی شما را کاهش دهد.
 
اگر همسرتان دچار این احساسات است، با اطمینان بخشیدن در مورد جذابیتش می‌توانید به او کمک کنید. باید به طرف دیگر این معادله هم توجه کرد: ورزش و فعالیت جسمی نه تنها عزت نفس شما را بالا می‌برد، بلکه میل جنسی شما هم را بالا می‌برد.

۸. چاقی
اضافه وزن داشتن یا چاقی با فقدان لذت و میل جنسی و مشکلات در فعالیت جنسی همراهی دارد. دلیل این تاثیر کاملا روشن نیست، اما ممکن است به کاهش عزت نفس، روابط غیررضایت‌بخش، انگ زنی اجتماعی و سایر عوامل روانی هم مربوط باشد.
 

۹. اختلال نعوظ
اختلال نعوظی (ED) نوع دیگری از اختلال جنسی مسبب کاهش میل جنسی است. اما مردانی که مبتلا به اختلال نعوظی هستند، در مورد کارکرد جنسی خود نگران هستند ‌و این نگرانی دایمی به طور ثانوی ممکن است میل جنسی آن‌ها را هم مهار کند.

۱۰. کمبود تستوسترون
افزایش تستوسترون میل جنسی را می‌افزاید. با افزایش سن مردان، میزان تستوسترون به صورت تدریجی کاهش می‌یابد. اما همه مردانی که میل جنسی شان را ازدست می‌دهند، دچار پایین آمدن تستوسترون نیستند، هر چند که بسیاری از آن‌ها هم کمبود هورمونی دارند. تستوسترون با میل جنسی در زنان هم مربوط است. اما تعادل هورمونی در زنان بسیار پیچیده‌تر از مردان است و عوامل بسیاری در آن نقش دارند. در حال حاضر معلوم نیست که آیا درمان با تستوسترون مانند مردان روشی موثر و بی‌خطر برای افزایش میل جنسی در زنان هم می‌تواند باشد یا نه.

۱۱. افسردگی
شاید خیلی منصفانه به نظر نرسد. اما بسیاری از داروهای ضدافسردگی- و خود بیماری افسردگی – میل جنسی را مهار می‌کند. اما به هم ریختن میل جنسی‌ شما ممکن است نشانه‌ای از افسردگی تان باشد. افسردگی بالینی یک بیماری جدی اما درمان‌پذیر است.

۱۲. یائسگی
حدود نیمی از زنان حدود زمان یائسه‌شدن (قطع قاعدگی) دچار کاهش میل جنسی می‌شوند، ‌ هر چند که اعتقاد داشته باشند که باید زندگی جنسی فعالشان را ادامه دهند. علائم یائسگی مانند خشکی واژن هنگام مقاربت، ممکن است آمیزش جنسی را مشکل کند. اما تغییرات هورمونی هنگام یائسگی تنها بخشی از این مشکل هستند. زنی که سنش بالا می‌رود و نگران کاهش میل جنسی‌اش است، باید به کیفیت روابط با همسر، ‌ تصویر ذهنی از بدن و عزت‌ نفس، ‌ داروهای مصرفی و درودت کلی جسمی‌اش هم توجه داشته باشد.

۱۳. نبود صمیمیت
آمیزش جنسی بدون صمیمیت، میل جنسی را از بین می‌برد. صمیمیت تنها کلمه کلیدی برای انجام فعالیت جنسی نیست. اگر زندگی جنسی شما سرد شده، ‌سعی کنید زمان بیشتری را برای ایجاد صمیمیت غیرجنسی در همراهی با همسرتان صرف کنید. با همسرتان صحبت کنید، ‌ پیامک رد و بدل کنید، ‌ او را در آغوش بگیرید. هنگامی که صمیمیت میان شما و همسرتان برقرار شود، میل جنسی هم باز می‌گردد.


منبع: گروه اینترنتی SaliJooN
سه شنبه 26/12/1393 - 10:13
جهانگردی
یکی از آداب سلام و احوال‌پرسی در همه جای دنیا، دست دادن است. اما این کار در فرهنگ‌های مختلف باهم فرق دارد. به طور مثال، آمریکایی ها و برزیلی دست طرف مقابل را در دست خیلی محکم می فشارند. اما انگلیسی ها دوست دارند، آرام و بدون فشار با هم دست بدهند.

دانستن این آداب و سنت ها برای افرادی که به واسطه کار یا حتی علاقه شخصی به کشورهای مختلف سفر می کنند، شاید لازم باشد. بیزینس‌اینسایدر مطلبی تصویری و جالب در این مورد منتشر کرده که جالب به نظر می رسد. در این مطلب، می توانید به طور خلاصه با آداب دست دادن کشورهای مختلف جهان آشنا شوید.



آمریکا

نحوه دست دادن در 14 کشور مختلف

در حالی که محکم دست طرف مقابل را می فشارید، خودتان را معرفی کنید.



استرالیا


نحوه دست دادن در 14 کشور مختلف

اگر زن هستید، با یک مرد دست بدهید. اول زن باید دستش را دراز کند. به یاد داشته باشید که زنان با زن های دیگر دست نمی دهند.



مراکش


نحوه دست دادن در 14 کشور مختلف

در مراکش فقط هم‌جنس ها با هم دست می دهند. (زن با زن و مرد با مرد) خیلی هم آرام دست هم را می فشارند.



روسیه


نحوه دست دادن در 14 کشور مختلف

هرگز با جنس مخالف خود دست ندهید مگر برای ارتباط ها و موقعیت های کاری؛ در روسیه مردها باید دست زن ها را ببوسند.



مکزیک


نحوه دست دادن در 14 کشور مختلف

یک دست دادن طولانی که اگر بین دو مرد انجام بشود، در انتها باید همدیگر را در آغوش بگیرند.



کره جنوبی


نحوه دست دادن در 14 کشور مختلف

فردی که موقعیت بالاتری دارد باید دست دادن را آغاز کند و طرف مقابل هم باید خیلی آرام دست او را فشار دهد.



ترکیه


نحوه دست دادن در 14 کشور مختلف

فشار دادن دست طرف مقابل نوعی بی احترامی به حساب می آید. باید دست دادن طولانی تر از حالت عادی باشد.



امارات متحده عربی


نحوه دست دادن در 14 کشور مختلف

دست دادن را با فشار دست فردی که سن بالاتری دارد، آغاز کنید. دست خود را نگه دارید و سریع دست خود را نکشید.



برزیل


نحوه دست دادن در 14 کشور مختلف

دست دادن محکمی که باید کمی هم طول بکشد و همزمان هم در چشمان طرف مقابل نگاه کنید. این کار را در دو موقع سلام و خداحافظی انجام می دهند.



چین


نحوه دست دادن در 14 کشور مختلف

هنگام دست دادن در چین، موضوع سن اهمیت پیدا می کند. اول فردی که سن بیشتری دارد باید دست دراز کند، دست دادن باید نرم باشد و هیچ نوع نگاه چشمی مستقیمی هم نباید وجود داشته باشد.



انگلستان


نحوه دست دادن در 14 کشور مختلف

در حالی که نرم و آرام دست طرف را گرفته اید، آن را تکان دهید. اما خیلی نزدیک نایستید و حرف نزنید.



تایلند


نحوه دست دادن در 14 کشور مختلف

در تایلند نباید به طرف مقابل دست بدهید. افراد کف دستان خود را روی هم و روی سینه می گذارند و تعظیم می کنند. شما هم باید همین کار را انجام دهید.



فرانسه


نحوه دست دادن در 14 کشور مختلف

آرام دست بدهید و همزمان دستتان را تکان دهید.



سوئیس


نحوه دست دادن در 14 کشور مختلف


با هر کسی که دست می دهید، حتما از سرواژه «آقا» یا «خانم» پیش از نام آنها استفاده کنید.

 

منبع: گروه اینترنتی SaliJooN

سه شنبه 26/12/1393 - 10:8
ریزه کاری های خانه داری

خوردن حداقل یک وعده سالاد در روز برای داشتن عادت غذایی سالم خیلی خوبه. اما اینکه آدم هر شب سالاد درست کنه میتونه گاهی اوقات وقت گیر باشه. یک نکته ی خوب میخواهیم یاد بگیریم که کمک میکنه سالاد یک هفته ی کامل رو یکجا درست کنید.
این یک راهنمای کلی برای نگه داری سالاد هست. خلاقیت به خرج بدید و به هر ظرف یکی دو تا چیز اضافه یا کم کنید تا سالادهای متنوعی در طول هفته داشته باشید.
دو نوع ظرف برای نگهداری سالاد خوب هست: ظرف های پلاستیکی در دار که سبک هستن و برای سر کار بردن مناسبن، و شیشه های خالی مربا که یه کم سنگین ترن، اما اگه دوست ندارید توی ظرف های پلاستیکی چیزی بخورید خیلی مناسبن.
علاوه بر پیشنهاد موادی که توی سالاد خوبه بریزید، ما چیدمان و ترتیب قرار گرفتن اونها رو هم بهتون میگیم تا سالادتون تازه تر بمونه.
 
چیدن توی ظروف پلاستیکی در دار:


1. با سبزی ها شروع کنید. منظور از سبزی هر برگ سبزی که توی سالادتون میریزین (کاهو، اسفناج، سبزی خوردن) هست. اونها رو ته ظرف پلاستیکی بذارید و حتما حتما قبلش چک کنید که سبزی ها خشک باشن.

۲٫ سبزیجات، نخود لوبیا، و میوه رو اضافه کنید. هویج، خیار، گوجه، فلفل، بروکلی، لوبیا قرمز، ذرت، نخود، و میوه ها و انواع توت ها برای سالادتون مناسب هستن. هرچقدر این مواد کمتر خیس باشن، بیشتر تازه میمونن.

۳٫ پروتئین اضافه کنید. مثل پنیر، تخم مرغ آب پز، مرغ ریش ریش شده، یا کمی برنج.

۴٫ سس رو تا لحظه ای که قراره سالاد رو بخورید سوا نگه دارید. این کار از خراب شدن سس و سالاد جلوگیری میکنه

 
چیدن توی شیشه مربا:

 


1. با ریختن سس شروع کنید. اگه یادتون بمونه که شیشه مربا باید همیشه به حالت ایستاده بمونه، این کار مانعی نداره. اگه خیلی خوشتون نمیاد که یک ظرف سوا برای سس با خودتون حمل کنید، این کار رو انجام بدین.

۲٫ بعد سبزیجات. اول از همه سبزیجات سنگین مثل هویج، بروکلی، پیازو…بعد چیزهای سبک تر مثل فلفل، گوجه و کلم خورد شده…

۳٫ برگ های سبز رو روی هم بچینید. این باید تقریبا نصف شیشه رو اشغال کنه. یادتون نره که برگ های سبز باید خشک باشن.

۴٫ پروتئین آخر سر. مرغ سرخ شده، پنیر رنده شده یا تخمه و گردو رو آخر سر روی بقیه ی مواد بریزید. آووکادو و میوه ی خشک هم گزینه های خوبی هستن.

۵٫ قبل از خوردن تکونش بدین. اگه قرار هست توی همین ظرف سالادتون رو بخورید، قبلش یه کم تکونش بدین تا سس همه جا پخش شه. همیشه این گزینه رو هم دارید که موادش رو توی یه ظرف دیگه بریزید.

 

منبع: مجله اینترنتی رنگی رنگی

سه شنبه 26/12/1393 - 8:44
آشپزی و شیرینی پزی

نان پنجره ای هم از اون شیرینی های خوشمزه ای هست که لازم نیست برای درست کردنش وقت زیادی بذاریم یا اینکه لازم باشه قبل از پختش یه خرید حسابی بریم تا موادش رو تهیه کنیم. کافیه یه قالب نون پنجره ای داشته باشین و دیگه مشکلی نخواهید داشت.


برای مشاهده تصویر در ابعاد بزرگتر روی آن کلیک کنید

و در نهایت

 منبع: مجله اینترنتی رنگی رنگی

سه شنبه 26/12/1393 - 8:40
آرایشی و زیبایی
سه شنبه 26/12/1393 - 8:37
ریزه کاری های خانه داری
سه شنبه 26/12/1393 - 8:35
شهدا و دفاع مقدس

 خواندن سنگ مزار شهدا و حساب کردن سن شان در زمان شهادت یکی از پرتکرارترین کارهایی است که هنگام گذر از گلزار شهدا انجام می دهیم تا این موضوع برایمان روشن تر شود که رزمندگان و فرماندگان غیور ۸ سال دفاع مقدس را جوانان بیست و چندساله کشور تشکیل داده بودند.

شهید علی اکبر ابراهیمی شهید جوانی است که خواندن سنگ مزارش شاید بیشتر از سایر شهدا توجه رهگذران را به خود جلب کند. شهیدی که زمان شهادت دقیقا ۲۰ سال داشت تا هدیه تولد بیست سالگی اش را فقط از خدا بگیرد. این شهید جوان متولد ۲۵ اردیبهشت ۱۳۴۵ بود که در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۱۳۶۵ در منطقه مهران به شهادت رسید.

در وصیت نامه این شهید بزرگوار آمده است:

«ای ملت عزیز! وصیت‌نامه‌های شهدا را بخوانید و بدان عمل كنید. خیلی‌ها بعد از شهادت وصیت‌نامه به جای گذاشتند. اگر من بدانم كه به همان وصیت‌نامه‌ها عمل می‌شود، دیگر هیچ نخواهم نوشت؛ چرا كه پیام شهدای دیگر است و آن این است كه امام را هیچ‌گاه از یاد نبرید و پشتیبان ولایت فقیه و روحانیت باشید.
قرآن بخوانید؛ زیرا، كلام خداست. دعا بخوانید؛ چون دعا سخن شما با خدای عزوجل می‌باشد. نمازهای جماعت‌ و جمعه‌ را با شكوه برقرار كنید كه قلب دشمن به درد آید.
به خانواده‌های شهدا، اسراء و مفقودین احترام بگذارید كه چشم و چراغ این ملتند. همیشه خود را جای آنها بگذارید تا بیشتر به یاد آنها باشید و بدانید كه خدا فرموده: « من جانشین شهدا در خانواده‌هاشان می‌باشم. »
همیشه به یاد شهیدان باشید و هر از گاهی به دیدن‌شان بروید تا شما روحیه‌ بگیرید و آنها نیز خشنود باشند و تسلی دل برای آنها باشید.
پیامم به محصلین این است كه در دو جبهه بجنگند كه در دنیا و آخرت خشنود باشند.
این را باید بدانید كه جبهه به ما نیازی ندارد؛ بلكه ما به جبهه نیاز داریم؛ چرا كه محل خودسازی و دانشگاه انسان‌سازی است.»

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

سه شنبه 26/12/1393 - 7:48
کامپیوتر و اینترنت

احتمالا برای شما هم پیش آمده که نیاز به ساخت چند اکانت در یک سایت خاص داشته باشید و به دلیل لینک فعال‌سازی که این سایت‌ها به ایمیل‌های شما ارسال می‌کنند مجبور به ساخت چندین ایمیل‌ مختلف شده باشید. به کمک ترفندی که امروز به شما خواهیم گفت قادر خواهید بود تنها با یک بار ثبت‌نام در سرویس جیمیل، به بی‌نهایت ایمیل دسترسی داشته باشید. با ما همراه باشید.

برای ساخت چند اکانت در یک سایت نیازمند ایمیل‌های مختلف هستید چرا که سایت مورد نظر به شما اخطار "کاربری با این ایمیل وجود دارد" را نشان خواهد داد و از آنجا که کمتر سایتی پیدا می‌شود که بدون فعال‌سازی اکانت، به شما امکان استفاده از خدمات خود را دهد تنها راه چاره ساخت چندین ایمیل و ثبت‌نام با کمک آن‌ها است که امری است بسیار وقت‌گیر. اما به کمک ترفندی که جیمیل ارائه می‌دهد برای همیشه از دست ثبت‌نام‌های مکرر در سرویس‌های ایمیل نجات خواهید یافت و تنها با یک بار ثبت‌نام در سرویس جیمیل، صاحب بی‌نهایت ایمیل خواهید شد. این ترفند با ساخت Alias‌ها یا همان نام‌های کاربری جداگانه که از داخل تنظیمات جیمیل می‌توان به ساخت آن‌ها پرداخت، متفاوت است. درواقع در آن روش نیز شما باید به صورت دستی چندین ایمیل مختلف بسازید که باز هم وقت شما را خواهد گرفت. اما با ترفندی که امروز به شما معرفی خواهیم کرد شما به راحتی صاحب بی‌نهایت ایمیل خواهید شد.

سرویس جیمیل به نقطه یا همان DOT غیر حساس است. یعنی بود و نبود یک نقطه در ایمیل شما برای جیمیل هیچ تاثیری نخواهد داشت اما در عین حال برای سایت‌های مختلف و هنگام ثبت‌نام، ایمیل شما را یک نام متفاوت خواهد کرد. برای مثال، فرض کنید که شما ایمیلی با عنوان TEST.94@GMAIL.COM در سایت جیمیل ساخته‌اید. شما تنها با ساخت همین یک ایمیل صاحب تمام این ایمیل‌ها خواهید شد :

test94@gmail.com
tes.t.94@gmail.com
t.e.s.t94@gmail.com
t.est94@gmail.com
test9.4@gmail.com
te......st94@gmail.com
t....e...s...t...94@gmail.com
و........

همان طور که مشاهده می‌کنید کاراکتر دات در جیمیل، به حساب نمی‌آید و تمامی ایمیل‌های بالا و همچنین هزاران ایمیل دیگری که به شکل بالا می‌توانید تولید کنید همگی ایمیل شما خواهند بود و برای گوگل یک ایمیل به حساب می‌آیند و برای تمامی آن‌ها تنها یک Inbox خواهید داشت. برای مثال اگر برای 10 بار با این ترفند در سایت اینستاگرام ثبت نام کنید، تمام ده لینک فعال‌سازی به همان ایمیل test.94@gmail.com شما ارسال خواهند شد و شما در یک اینباکس قادر به مدیریت چندین ایمیل مختلف خواهید بود. به حساب نیامدن (Dot) در جیمیل در حالی است که برای تمامی سایت‌های دیگر وجود یک نقطه، به کل یک نام کاربری جدید به حساب خواهد آمد. به همین سادگی شما با یک ترفند جالب و نسبتا کمیاب قادر خواهید بود تا تنها با ساخت یک ایمیل به تعداد بی‌نهایت ایمیل دسترسی داشته باشید.

نکته تکمیلی: علاوه بر به حساب نیامدن کاراکتر دات در سرویس جیمیل، علامت "+" نیز اگر در انتهای آدرس ایمیل قرار بگیرد به همین ترتیب خواهد بود. برای مثال ایمیل بالا با ایمیل‌های زیر نیز یکی خواهد بود:

test.94+w @gmail.com
testt.94+hamid @gmail.com
و ...

البته از این موضوع می‌توان استفاده‌ی کاربردی دیگری نیز کرد. تصور کنید که برای جلوگیری از شلوغ شدن اینباکس، ایمیل کاری خود را از ایمیل شخصی‌تان جدا کرده‌اید و درواقع صاحب دو ایمیل هستید. با این ترفند می‌توانید تنها یک ایمیل ساخته و آدرس اصلی یعنی test.94@gmail.com را به عنوان ایمیل کاری، و test.94+me@gmail.com را به عنوان ایمیل شخصی خود استفاده کنید. سپس در اینباکس خود با استفاده از بخش فیلترها، ایمیل‌های دریافتی هر آدرس را به صورت مجزا مشاهده کنید. برای استفاده از فیلترها کافی است تا در اینباکس خود، در کادر بالای صفحه که مانند کادر جستجوی گوگل است، روی فلش کوچک که در تصویر بالا نیز مشخص شده، کلیک کنید و در منوی باز شده در قسمت "TO" آدرس ایمیل کاری یا شخصی خود را وارد کنید. سپس تمام ایمیل‌هایی که فقط به این آدرس ارسال شده‌اند برای شما به نمایش در خواهد آمد.

اگر برای شما هم این موضوع جالب و عجیب است همین حالا با ایمیل خود به یکی از ایمیل‌هایی که در گوگل ساخته‌اید با چند حالت مختلف پیام دهید. مشاهده خواهید کرد که تمام ایمیل‌ها به همان اینباکس شما تحویل داده خواهند شد.

 

منبع: دنیای فناوری زومیت

سه شنبه 26/12/1393 - 7:40
شخصیت ها و بزرگان
«حسن منصوری» از بسیجیان «لشکر 41 ثارالله» درباره یک قطعه عکس از یادگارهای حضورش در میادین دفاع مقدس، خاطره ای به این شرح بیان کرده است:

« یکی از روزهایی که در مقر «لشکر41 ثارالله» در نزدیکی اهواز مستقربودیم، من و «محمد جواد زادخوش» و یکی ازدوستان که دوربین عکاسی داشت، برای عکس گرفتن از سنگر بیرون زدیم که  با «سردار سلیمانی»فرمانده  لشکر، مواجه شدیم. به محض دیدن «حاج قاسم» تصمیم گرفتیم با ایشان هم یک عکس یادگاری بگیریم. «حاج قاسم» چون «محمد جواد» را به واسطه‌ی  آشنائی با برادر بزرگترش می شناخت و از شوخ طبعی و چقر بودنش خبر داشت، همان طور که از روبرو، سمت ما می آمد، از همان دور به «جواد» گفت:«من با شما عکس نمی گیرم.» جواد هم بی معطلی و باخون‌سردی گفت:«ما که نمی خواهیم با شما عکس بگیریم. می خواهیم دوربینمان را به شما بدهیم تا از ما عکس بگیرید.» حاج قاسم که جاخورده بود، لبش به خنده باز شد و آمد کنارمان ایستاد و عکس یادگاری گرفتیم که این همان است»

بد نیست بدانیم عاقبت بسیجی شوخ طبعِ «خانوکی» چه شد. «محمد‌جواد زادخوش» که به سال 1344 در «خانوک»(شهری در جنوب «زرندِ» کرمان) به دنیا آمده بود، به تاریخ 21 اسفند 1363 شمسی، در «عملیات بدر» خرقه‌ی شهادت پوشید.                                                                                     

نفر اول از چپ، شهید «محمدجواد زادخوش»


پیکر پاک شهید «محمد جواد زادخوش»

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
دوشنبه 25/12/1393 - 12:38
اخبار

 

گروهی از دانشمندان نمونه‌ای از لنز تماسی را معرفی کردند که قابلیت زوم تا ۲.۸ برابر را در اختیار فردی قرار می‌دهد که آن را روی چشم خود قرار داده است. از نکات جالب در مورد این لنز، امکان بزرگنمایی تنها با چشمک زدن است. دانشمندان امیدوارند با استفاده از این لنز بتوانند مشکلات بینایی افراد را حل کنند.

تصور بزرگ‌نمایی منظره‌ی پیش‌رو تنها با یک چشمک‌ زدن بسیار جالب به نظر می‌رسد. با استفاده از این لنز‌های تماسی می‌توان با چشمک زدن منظره‌‌ای را که می‌بینید، بزرگنمایی کنید و با یک چشمک دیگر توسط چشم مخالف، میزان بزرگنمایی را به حالت قبل بازگردانید.

براساس آمارهای منتشر شده، بیش از ۲۸۵ میلیون نفر در سراسر جهان از اختلالات بینایی رنج می‌برند، از این‌رو استفاده از لنز‌های تماسی تلسکوپی توسعه یافته می‌تواند علاوه بر اینکه قابلیت بزرگنمایی را در اختیار کاربران قرار دهد، مشکل این افراد را نیز حل کند.

دانشمندان امیدوارند تا افراد بالای چهل سال که به بیماری AMD مبتلا هستند، بتواند با بهره‌گیری از این لنز مشکلات مربوط به بینایی خود را حل کرده و بینایی خود را بازیابند. AMD یک بیماری بینایی است که به شبکیه‌ی چشم آسیب وارد کرده و منجر به کاهش تدریجی دامنه‌ی دید شده و در برخی موارد نیز منجر به تار شدن دید فرد مبتلا می‌شود. بیشترین تاثیر این بیماری در دید مستقیم فرد است و دید جانبی بیمار کمترین تاثیر را از این بیماری می‌گیرد، از این‌رو استفاده از لنز‌ تماسی تلسکوپی برای بزرگ‌نمایی سوژه‌ها در نمای مستقیم می‌تواند بخش بزرگی از مشکلات این افراد را حل کند. البته توسعه‌ی سیستم‌های بینایی مصنوعی که نیازمند عمل جراحی است تا حدودی می‌تواند قدرت بینایی افراد مبتلا را بازگرداند، اما همانطور که گفتیم، این راهکار نیازمند عمل جراحی است.

اریک ترمبلی، دانشمند ارشد تیم تحقیقاتی توسعه‌ی این لنز تماسی از انستیتو تکنولوژی فدرال سوئیس در این خصوص می‌گوید:

ایجاد تعادل بین قیمت تعیین شده برای یک ابزار پوشیدنی و قابلیت‌های کاربردی آن امری مهم و در عین حال بسیار سخت است. در حال حاضر نیاز به استفاده از ابزار‌هایی که می‌توان آن‌ها را پوشید، بسیار بالا است و استفاده از لنز‌های تماسی نیز یکی از بهترین گزینه‌های ممکن در این زمینه است. هم‌اکنون ما در حال تحقیقات در این زمینه هستیم، اما امیدواریم نمونه‌ی اولیه تولید شده را بتوان به‌عنوان راهکاری برای بیماران مبتلا به AMD مورد استفاده قرار داد.

ضخامت لنز‌های تولید شده ۱.۵۵ میلی‌متر است و جنس آن نیز از ماده‌ای سخت است که از ماده‌ی پوشش دهنده‌ی موجود روی سفیدی چشم گرفته شده است. با توجه به ضخامت این لنز، آن را باید ضخیم‌ترین لنز تماسی موجود در بازار خواند.

براساس اطلاعات ارائه شده در جریان کنفرانس مطبوعاتی، این لنز از وجود تلسکوپ بازتابی بسیار کوچکی بهره می‌برد. با استفاده از آینه‌های بسیار کوچک تعبیه شده، می‌توان نمای روبروی کاربر را بزرگنمایی کرد. دیدن منظره از طریق این لنزها بیشتر شبیه به تماشای منظره با استفاده از دوربین‌های دو چشمی است.

لنز مورد نظر با شیشه‌های الکترونیکی نیز همراه می‌شود که از یک سنسور تشخیص نور بهره می‌برد. وظیفه‌ی این ماژول که توسط همین تیم توسعه یافته، تشخیص چشمک زدن کاربر با پلک زدن است تا اختلالی در روند زوم کردن و بازگشت به حالت عادی ایجاد نشود.

براساس اطلاعات ارائه شده، چشمک زدن با یک چشم، قسمت الکترونیک لنز را فعال کرده و نور از طریق لنز تلسکوپی توسعه یافته به دورن چشم انتقال داده می‌شود و از این‌رو کاربر نمایی زوم شده از محیط را می‌بیند. با چشمک دوباره با استفاده از چشم مخالف، ماژول الکترونیک نور را بصورت نرمال به سمت چشم گسیل می‌کند و در واقع لنز از حالت زوم خارج می‌شود.

پروژه‌ی تولید لنز‌های تماسی تلسکوپی از جانب دارپا حمایت می‌شوند. این لنز‌ها برای اولین بار در سال ۲۰۱۳ میلادی به نمایش درآمدند، اما دانشمندان در دو سال اخیر در حال بهبود ساز و کار زوم لنز و بهبود روند انتقال اکسیژن به ناحیه‌ی پوشیده شده‌ی چشم بودند. بخش شفافی که قرنیه‌ی چشم را پوشش می‌دهد، فاقد رگ‌های خونی است و از این‌رو این قسمت از بدن انسان، اکسیژن مورد نیاز خود را از طریق تماس مستقیم با هوا، دریافت می‌کند. با توجه به اینکه با قراردادن لنز، تماس قرنیه با هوا قطع می‌شود، از این‌رو انتقال اکسیژن به محل مورد نظر یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین مباحثی است که دانشمندان با آن دست به گریبان بودند.

دانشمندان برای حل این مشکل، روزنه‌هایی را به قطر ۰.۱ میلی‌متر درون لنز ایجاد کرده‌اند تا قرنیه بتواند اکسیژن مورد نیاز خود را از این طریق جذب کند. اکسیژن مورد نیاز از طریق کانال‌های ایجاد شده در زیر ساختار ضد‌آب و پیچیده‌ی این لنزها با قرنیه تماس حاصل می‌کند. این لنز‌ها در نمونه‌هایی از چشم مصنوعی مکانیکی مورد آزمایش قرار گرفته‌اند و دانشمندان ساز و کار این لنز‌ها را با استفاده از دوربین‌های تعبیه شده مشاهده کرده‌اند. محققان امیدوارند آزمایش خود روی نمونه‌های انسانی را در آینده‌ی نزدیک آغاز کنند. در حال حاضر تنها برای ۳۰ دقیقه می‌توان از این لنزها استفاده کرد.

جیمز هاندا، چشم پزشک از دانشگاه پزشکی جان هاپکینز، قراردادن و خارج کردن لنز‌های تماسی مورد نظر را توسط افراد مبتلا به بیماری AMD‌امری خطیر عنوان کرده است. وی به این نکته نیز اشاره کرده که استفاده از این روش محبوب‌ترین ساز و کار موجود است.

وی همچنین در این خصوص می‌گوید:

در صورتی که با استفاده از این راهکار، افراد مبتلا به AMD بتوانند دید خود را بازیافته و با استفاده از زوم کردن، آنچه را که قبلا قادر نبودند، ببینند، باید این روش را بسیار خلاقانه و کاربردی خواند.

اما لنز‌های تماسی تلسکوپی، تنها حوزه‌ای نیست که دارپا در آن به فعالیت مشغول است. این آژانس تحقیقاتی وابسته به وزارت دفاع آمریکا، تحقیقاتی را نیز برای توسعه‌ی لنز‌های تماسی واقعیت مجازی در حال انجام دارد که از طریق آن می‌توان همزمان با دیدن محیط پیرامون خود، تعاملاتی را نیز با صفحات نمایش مجازی داشته باشیم. البته پیش از این نیز اخباری در مورد توسعه‌ی لنز‌های تماسی توسط گوگل منتشر شده بود. براساس اطلاعات ارائه شده، گوگل درصدد ساخت لنز تماسی است که امکان سنجش میزان قند خون را از طریق اشک چشم میسر می‌کند. همچنین از جمله‌ی کاربردهای دیگر پیش‌بینی شده برای لنز توسعه یافته توسط گوگل، امکان دید سوژه‌های موجود در فاصله‌ی نزدیک برای افراد دوربین است.

منبع: دنیای فناوری زومیت

دوشنبه 25/12/1393 - 12:33
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته