• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 977
تعداد نظرات : 51
زمان آخرین مطلب : 3322روز قبل
آشپزی و شیرینی پزی
در این مطلب، تزیین انواع غذا، صبحانه و دسر را مشاهده می کنید که با زبان عکس، همه مراحل را به خوبی آموزش می دهد. با ما همراه باشید.
 
 
 
ایده های تصویری تزئین غذا



ایده های تصویری تزئین غذا



ایده های تصویری تزئین غذا



ایده های تصویری تزئین غذا



ایده های تصویری تزئین غذا


ایده های تصویری تزئین غذا



ایده های تصویری تزئین غذا



ایده های تصویری تزئین غذا



ایده های تصویری تزئین غذا



ایده های تصویری تزئین غذا

ایده های تصویری تزئین غذا



ایده های تصویری تزئین غذا
برترینها
يکشنبه 6/2/1394 - 9:53
ورزش و تحرک
بدون شک ماندگاری بخش اعظمی از اصطلاحات در ورزش ما، به خاطر بعد رسانه ای آن بوده است. اصطلاحات بسیاری را داشته ایم که اولین بار توسط گزارشگران مطرح شدند و به واسطه سروصدایی که راه می انداختند، ماندگار شدند.
اصطلاحات بسیاری را داشته ایم که اولین بار توسط گزارشگران مطرح شدند و به واسطه سروصدایی که راه می انداختند، ماندگار شدند. الفاظ و عباراتی که هنوز هم بعضی از آن ها برای نسل ما خاطرات بسیاری را تداعی می کنند. عبارت هایی که هرکدام در زمان خود بر روی واقعه ای خاص بیان شد و به معنای واقعی کلمه بر روی آن نشست یا این که نوع بیان یا شکل کلمه به گونه ای بود که سروصدا کرد. از حرف های شیرین استاد بهمنش در دهه های چهل و پنجاه گرفته تا اصطلاحات خاص بهرام شفیع در دهه های شصت و هفتاد. از حرف های ماندگار گزارش رویایی جواد خیابانی در بازی با استرالیا تا عباراتی که عادل فردوسی پور پس از حضور در جعبه جادویی گفت و ماندگار شد. از اصرار علیرضا علیفر بر روی یک سری عبارات خاص تا گزارش های پرشور هادی عامل.همه این افراد برایمان پیام آور خاطرات هستند و عباراتی را یادگار گذاشته اند که نسل به نسل می چرخد و سینه به سینه نقل می شود. به همین خاطر بد ندیدیم به سراغ گزارشگران قدیمی رادیو و تلویزیون برویم و عبارات ماندگارشده آن ها را با هم مرور کنیم. عباراتی که بعضی از آن ها هنوز هم برایمان تازگی دارد و چندتایی هم اگرچه اندکی خاک خورده و تاحدی فراموش شده اند اما قطعا با یک تلنگر کوچک دوباره به یادمان می آیند و کلی خاطره با خودشان می آورند.صفر و صفر

استاد «عطاءا... بهمنش» نامی ماندگار در عرصه رسانه ای ماست. پدیده ای که به معنای واقعی کلمه در کارش نابغه بود و امیدواریم روزی فرا برسد که جامعه رسانه ای ایران شخصی همتراز با او پیدا کند. ورزشکار، نویسنده، محقق، گزارشگر و مفسری که در اغلب رشته ها به معنای واقعی کلمه یک «تحلیلگر» قابل بود. از دوومیدانی و کشتی گرفته تا فوتبال و والیبال. او یک تقویم زنده ورزشی است و تالیف هایش در مورد المپیک، سابقه و آیین آن هنوز هم برایمان حکم یک گنج را دارد.

اصطلاحات من درآوردیِ ماندگار!

در روزگاری که هنوز تلویزیون در خانه ها به عضوی مهم از اعضا خانواده بدل نشده بود، استاد بهمنش با گزارش زنده مسابقات از رادیو، صدها هزار نفر را میخکوب می کرد. همه گوش به دهان استاد می دوختند تا از رویدادها بگوید. از قهرمانی جهان پهلوان تختی و عبدا... موحد در المپیک گرفته تا قهرمانی فوتبال در جام ملت های آسیا. بهمنش در گزارش مسابقات فوتبال اصطلاحات و خاطراتی ارزشمند بر جای گذاشته است. او در جریان گزارش یکی از دیدارهای ایران در چارچوب پیکارهای مقدماتی جام جهانی 1978 آرژانتین با انتقاد از تعویض حشمت مهاجرانی در خط حمله گفت: حالا مهاجرانی با این تعویض انگار «صفر» را با «صفر» عوض می کند.

اشاره استاد به تعویض یکی از مهاجمان ناکام تیم ملی در آن بازی با یک مهاجم دیگر بود. البته هر دو مهاجم فوق به افتخار بازی در جام جهانی نایل شده و الان جزو محترم ترین پیشکسوتان ما هستند. آن ها هرگز بابت این کنایه ماندگار، کوچک ترین اساعه ادبی به بهمنش نکردند و هنوز هم حرمتش را پاس می دارند، اما معلوم نبود اگر عبارت فوق در مورد بازیکنان نسل کنونی استفاده می شد، چه واکنش هایی را شاهد بودیم! به هر حال باید قبول کرد که اخلاق و ادب این روزها در فوتبال ایران به مرابت کمرنگ شده است.

الهام از استاد کفاش

پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تلویزیون هم دستخوش تحولات وسیعی شد و از اواخر دهه پنجاه بود که پای نسل جدید مجری و گزارشگر به جعبه جادویی باز شد. یکی از این نفرات «بهرام شفیع» بود که سال 1359 وارد جام جم شد و حضورش همچنان تداوم دارد. شفیع به محض حضور در تلویزیون گزارشگری فوتبال و اجرای برنامه های ورزشی را به اتفاق هم پیش می برد و انصافا در دهه شصت یکی از گزارشگران خوب تلویزیون بود.

اصطلاحات من درآوردیِ ماندگار!

هنوز خاطره گزارش هایی چون برزیل- فرانسه (یک چهارم نهایی جام جهانی 1986)، ایران- عربستان (نیمه نهایی جام ملت های 1988) و ایران- چین (انتخابی جام جهانی 1990) از او در دهه شصت برایمان به یادگار باقی مانده است. شفیع و نسل شفیع در دهه شصت با توجه به اعتمادی که به آن ها شد و البته قدرت مانور فراوانی که به واسطه محدودیت تعداد گزارشگران وجود داشت، اعتماد به نفس خوبی پیدا کردند و همین مساله موجب استفاده آن ها از اصطلاحات خاص شد.

برای مثال بهرام شفیع یک بار در اواخر دهه شصت برای توصیف یک شوت محکم از عبارت عجیب «اسطقوس دار» استفاده کرد که در ابتدا برای همه نامانوس بود اما کم کم به واسطه استفاده مداوم او به یک عبارت آشنا برایمان بدل شد و کار به جایی رسید که حتی مهران مدیری هم در دهه هشتاد از این عبارت در یکی از دیالوگ های سریال «باغ مظفر» استفاده  کرد!

شفیع سال ها بعد مدعی شد این عبارت را در دوران نوجوانی از کفاش محل خودشان یاد گرفته بود که از کفش های محکم و خوب دوخته شده با چنین اصطلاحی یاد می کرد!

بهرام شفیع همچنین در دهه هفتاد هم برای شوت هایی که با اختلاف بسیار زیادی از بالای دروازه به اوت می رفت، کنایه جالبی خلق کرد و می گفت: «اگر 3تا دروازه را روی هم سوار می کردند، شاید این توپ به تیر افقی دروازه سوم می خورد.»

می ریم که داشته باشیم

همراه با بهرام شفیع در دهه شصت گزارشگران دیگری هم داشتیم که انصافا در آن دهه گزارش هایی خوب و فنی را از آن ها به خاطر داریم. یکی از این نفرات «جهانگیر کوثری» بود. بازیکن تیم تاج سابق (استقلال) و تیم ملی جوانان قبل از پیروزی انقلاب که همزمان با گزارشگری، در عرصه سینما هم فعالیت می کرد و یکی از برنامه سازان ورزشی دهه شصت محسوب می شد.

اصطلاحات من درآوردیِ ماندگار!

کوثری به خاطر دید فنی که داشت، در خلال گزارش هایش به نکات مهمی اشاره می کرد که البته بعضی اوقات همین موارد باعث تقابل او با مربیان هم می شد؛ مانند اختلاف نظر او با علی پروین در اوایل دهه هتفاد.

تفسیرهای جهانگیز کوثری در خلال جام های جهانی 1990 و 1994 برایمان ماندگار شد، و البته اصطلاح معروفی که او همواره در ابتدای گزارش هایش بیان می کرد، هنوز از ذهنمان محو نشده است. کوثری معمولا همه  گزراش هایش را این طور شروع می کرد: «خب، حالا می ریم که داشته باشیم...» این عبارت «حالا می ریم که داشته باشیم» کم کم جای خودش را در جامعه باز کرد و علاوه بر فوتبال دوستان، رسانه های مکتوب هم به آن توجه می کردند.

البته بیان چنین جمله ای منتقدانی هم داشت و یک بار در دهه هفتاد یکی از مدرسان دانشگاه که خودش در زمره مجریان تلویزیونی بود، طی یک میزگرد تلویزیونی به این عبارت اشاره کرد و مدعی شد که بیان چنین جمله ای از اساس اشتباه است و نباید اجازه داد هیچ گزارشگری از آن استفاده کند. اما به هر حال جمله فوق چه درست بود، چه غلط همچنان برایمان از جهانگیر کوثری به یادگار مانده است.

ملبورن و غزال تیزپا

بدون هیچ شک و تردیدی، بازی ایران- استرالیا جزو مهیج ترین و ماندگارترین لحظات زندگی اغلب ایرانی هاست. حتی آن هایی که سروکار چندانی با فوتبال ندارندنیز هشتم آذرماه سال 1376 و تقابل برگشت دو تیم برای تعیین آخرین تیم صعودکننده به جام جهانی 1998 را فراموش نمی کنند. جدالی در ورزشگاه «ملبورن کریکت گراند» که به استادیوم آرزوهای فوتبال ایران بدل شد.

اصطلاحات من درآوردیِ ماندگار!

حماسه ملبورن رقم خورد و هنوز هم با افتخار از آن یاد می شود. اما انصافا نمی توان این مساله را کتمان کرد که آن بازی بدون گزارش «جواد خیابانی» گویی چیزی کم داشت. خیابانی در آن مسابقه بهترین گزارش خود را به زعم اغلب فوتبال دوستان انجام داد؛ به طوری که عده ای مدعی اند باید بعد از آن بازی به طور کلی عرضه گزارشگری را کنار می گذاشت و فقط به اجرا می پرداخت.

جملاتی که خیابانی در آن مسابقه به زبان آورد، اغلب در ذهنمان ملکه شده و هر سال وقتی به هشتم آذر می رسیم، شنیدن آن عبارات خاطرات خوشی را برایمان تداعی می کند. جمله ای که او بعد از گل دوم ایران به زبان آورد، به یکی از اصطلاحات ماندگار فوتبال ما بدل شده است. پس از گلزنی خداداد، خیابانی در حالی که از شدت خوشحالی و هیجان سر از پا نمی شناخت، گفت: «نگاه کنید، ببینید چه گلی زد این غزال تیزپای فوتبال ایران».

جمله فوق ماندگار شد و هنوز هم خداداد را به عنوان غزال تیزپای فوتبال ایران می شناسند. عبارتی که قطعا برای خود خیابانی و خداداد هم تکرارنشدنی و همواره مانا خواهدبود. از آن زمان به بعد در روزنامه ها هم چند مرتبه خداداد با عبارت غزال تیزپا و یا «حماسه ساز ملبورن» مورد خطاب قرار گرفت.

چه می کند!

عادل فردوسی پور، استاد دانشگاه شریف اوایل دهه هفتاد به تلویزیون راه یافت و هر چقدر جایگاهش محکم تر شد، معادلات بیشتری را بر هم زد. عادل همراه با جواد خیابانی جزو گزارشگرانی بودند که در اخلال گزارش هایشان به مخاطبان اطلاعات آماری فراوانی می دادند و این اتفاق در زمانی به وقوع می پیوست که استفاده از اینترنت در ایران بسیار بسیار محدود بود و دسترسی به آنان تا این حد همه گیر نشده بود.

اصطلاحات من درآوردیِ ماندگار!

فردوسی پور طی 18 سال اخیر گزارش بسیاری از مسابقات مهم فوتبال داخلی و خارجی را برعهده داشته که بیان آن ها از حوصله بحث خارج است اما یکی از ماندگارترین عباراتی که او در خلال گزارش هایش به یادگار گذاشته، عبارتی بود که در جریان بازی انگلیس- آرژانتین در جام جهانی 1998 به کار برد. پس از گل زیبای مایکل اوون (گل دوم انگلیس) عادل فردوسی پور بر روی صحنه آهسته آن گل گفت: «نگاه کنید، ببینید چه می کنه این مایکل اوون».

این عبارت آن قدر دلنشین بود که خود عادل هم پس از آن مرتب استفاده از آن را در دستور کارش قرار می داد. عبارت «چه می کنه» کم کم به دیالوگی در سریال ها هم بدل شد و حتی یکی دو مرتبه نمایندگان مجلس هم از آن استفاده کردند. در حال حاضر بسیاری از گزارشگران شهرستان هم در گزارش هایشان به کرات از این اصطلاح استفاده می کنند.

تلفظ خاص گلر عربستان

آن هایی که برنام «جنگ فوتبال آسیا» در دهه هفتاد را به خاطر دارند، حتما با صدای «اسکندر کوتی» آشنا هستند. گزارشگر و مجری برنامه «ورزش از نگاه دو» که به واسطه پخش مستقیم اغلب داربی های دهه هفتاد از شبکه دو این موقعیت را داشت که چند بار جدال سرخابی ها را گزارش کند.

اصطلاحات من درآوردیِ ماندگار!

کوتی که اصلیت جنوبی داشت، در تلفظ برخی از اسامی بازیکنان عرب حوزه خلیج فارس به شکلی بسیار خاص عمل کرد و همین مساله چند اسم را ماندگار کرد. بدون شک ماندگارترین نامی که کوتی تلفظ می کرد، محمد الدعایه سنگربان مشهور تیم ملی عربستان و بهترین گلر فوتبال آسیا در قرن بیستم بود.

در حالی که همه گزارشگران ایرانی و اغلب گزارشگران آسیایی، الدعایه را همان طور که نوشته می شود تلفظ می کرند، اسکندر کوتی تاکید داشت که این دروازه بان را «محمد الدعیه» تلفظ کند و همین مساله به سوژه ای میان فوتبال دوستان بدل شده بود. حتی در اواخر پاییز سال 1376 نام الدعایه و نحوه تلفظ او توسط کوتی به سوژه ای برای تئاتر آقارشید، هنرمند اصفهانی (قدرت ا... ایزدی) بدل شده بود.

کوتی در جریان بازی رفت ایران- عربستان در انتخابی جام جهانی 1998 هم وقتی پنالتی به سود ما اعلام شد، «ا... اکبر» گفت و این مساله هم با استقبال زیادی در آن مقطع مواجه شد.

ملت و مهدوی کیا

پیمان یوسفی و مزدک میرزایی جزو گزارشگران و مجریان بی حاشیه ما هستند که اگرچه خیلی عبارات ماندگار از خودشان به یادگار نگذاشته اند اما گزارش های کم افت و خیز داشته و هرگز از یک حد معین پایین تر نیامده اند. به همین خاطر هم در کارشان استمرار دارند. البته آن ها هم عبارات ماندگار (البته در مقیاس کمتر با همکاران خودشان) دارند.

اصطلاحات من درآوردیِ ماندگار!

مثلا پیمان یوسفی مرتب در گزارش هایش از اصطلاح «نشون به اون نشون» استفاده می کند (حداقل تا چند ماه قبل که خیلی استفاده می کرد) و یک بار هم در جریان گزارش بازی برگشت ایران و عراق در پیکارهای مقدماتی جام جهانی 2002 هنگامی که مهدی مهدوی کیا نفوذ کرده و پایه گذار گل دوم پیروزی کشورمان شده بود، با حرارات خاصی گفت: «مهدوی کیا، مهدوی کیا، یک ملت پشت توپ مهدوی کیا».

مزدک میرزایی هم یکی، دو اصطلاح و عبارت خاص دارد. برای مثال بارها در گزارش هایش هنگام به ثمر رسیدن گل های زیبا از عبارت «یک سوپرگل» استفاده کرده که به قول همکارانش، جزو ابداعات خود او محسوب می شود و البته در جامعه هم تا حدی مورد توجه واقع شده است. نحوه بیان نام«رائول گونزالس» مهاجم اسبق تیم ملی اسپانیا و رئال مادرید توسط میرزایی هم جزو مواردی بود که در مقاطعی باعث جلب توجه فوتبالدوستان شده بود.

خسته نباشی دلاور


... و البته انصافا نمی توان در این مطلب به سبک گزارش هادی عامل هم اشاره نکرد؛ گزارشگر خراسانی که خودش در خانواده ای کشتی دوست به دنیا آمد و از دهه هشتاد در صدا و سیما گل کرد. او برای گزارش مسابقات کشتی از عبارات خاصی بهره برد که بعضی از آن ها واقعا ماندگار شده و حتی در رسانه های دیگر هم مورد استفاده قرار می گیرند.

اصطلاحات من درآوردیِ ماندگار!

نحوه گزارش «عامل» به گونه ای بود که حتی در سریال پایتخت 3 هم از وجودش استفاده شد که اتفاقا بازتاب خوبی هم داشت. «عامل» به مسابقات مهم هیجان خاصی می دهد و عباراتی چون «گلبانگ پیروزی»، «دلاور ایران»، «قهرمان ایران» و... را به شکلی خاص تلفظ می کند که مورد توجه کشتی دوستان قرار می گیرد. اوج این عبارات و جملات هم بعد از پیروزی های بزرگ کشتی گیران ماست که می گوید: «خسته نباشی دلاور، خدا قوت قهرمان...»

هادی عامل بعد از پیروزی مهدی حاجی زاده در کشتی فینال وزن 76 کلیو رقابت های قهرمانی جهان 2002 تهران که موجب فتح مسابقات توسط تیم ملی کشورمان شد نیز جمله ای گفت که آن زمان خیلی ماندگار شد. او پس از پیروزی حاجی زاده گفت: «چه کردی تو قهرمان، ایران را قهرمان جهان کردی تو».
 
مجله همشهری تماشاگر
يکشنبه 6/2/1394 - 9:50
ازدواج و همسرداری
در این مطلب 9 چیزی که اگر از شوهرتان انتظار داشته باشید باعث سرخوردگیتان خواهند شد را با شما به اشتراک گذاشته ایم.
 
تفاوت زیادی که بین دنیای زنانه و مردانه وجود دارد دیگر مسئله ای شناخته شده است و همه ما می دانیم که انتظارات آنها از شریک زندگیشان با هم فرق می کند. اما هنوز راه زیادی در پیش داریم که به تمامی این تفاوت ها پی ببریم. البته بسیاری از ما حتی چیزهایی که می دانیم را به کار نمی گیریم و اهمیت آن ها را دست کم می گیریم. در این مطلب 9 چیزی که اگر از شوهرتان انتظار داشته باشید باعث سرخوردگیتان خواهند شد را با شما به اشتراک گذاشته ایم.

9 چیزی که نباید از شوهرتان انتظار داشته باشید

1. بین شما و مادرش یکی را انتخاب کند

مشکل شما با مادر همسرتان هر چیزی که باشد، اگر بعضی رفتارهای مادرش شما را ناراحت می کنند و یا اگر گاهی مادرش را نسبت به شما در اولویت قرار می دهد، به خاطر همسرتان و رابطه تان کوتاه بیایید. چه اهمیتی دارد اگر مادر شوهرتان روی صندلی جلوی ماشین بنشیند؟ هر چه باشد به لطف او است که امروز شوهرتان را دارید. با تحت فشار دادن همسرتان بین او و مادرش فاصله ایجاد نمی کنید، تنها او را از خودتان دور می کنید.

2. مثل دوست هایتان به حرف هایتان گوش کند

این که در هنگام مشکلات با همسرتان حرف بزنید و درد دلتان را به او بگویید حق مسلم شماست. اما اصلا انتظار نداشته باشید مثل دوستانتان با شما برخورد کند. هدف مردها از حرف زدن و گفتن مشکلات پیدا کردن راه حلی برای آنها است، در حالی که زن ها بیشتر به دنبال یک گوش شنوا هستند که درد دلشان را بشنود و با آنها همراهی کند. بر خلاف مردها آنها از شما نمی خواهند مشکلشان را حل کنید، آنها فقط می خواهند ارتباط عاطفی برقرار کرده و احساسشان را بیان کنند. به همین دلیل هم حرف زدن با مردها برای آنها بی فایده است و فقط باعث کلافگی آقایان می شود. به ویژه وقتی موضوع مورد بحث غیبت درباره دوستان و اعضای خانواده باشد.

3. هیچ گاه زن های دیگر را نبیند

آیا خود شما زمانی که یک زن زیبا را می بینید به او نگاه نمی کنید و توجهتان را جلب نمی کند؟ زیبایی توجه همه را جلب می کند. این کار حتی از لحاظ روان شناختی نیز رفتاری ناسالم محسوب نمی شود. البته توجه داشته باشید که ما فقط در مورد نگاه کردن حرف زدیم، ولی اگر همسرتان بیش از شما به آن خانم زیبا توجه کرد و رفتار نادرستی از خودش نشان داد حتما با او درباره این رفتارش حرف بزنید.

4. از علایق شخصی یا حرفه ای خودش بگذرد

علایق و فعالیت های همسرتان بخشی از خصوصیات او هستند که شما را به او علاقه مند کره اند، پس انتظار نداشته باشید که پس از ازدواج به خاطر شما از صرف کردن وقت و انرژی برای آنها دست بکشد. زمان گذاشتن همسرتان برای انجام کارهای مورد علاقه اش به شرط این که به صورت منطقی و بدون کم گذاشتن برای خانه و خانواده باشد هیچ اشکالی ندارد. به یاد داشته باشید که در هر چیزی جانب اعتدال باید رعایت شود.

5. خودش را عوض کند

بعد از گذشتن چند سال از ازدواج، این که از خودتان بپرسید چرا من با این مرد ازدوج کردم امری بسیار طبیعی است. اما زمانی که از یک رفتار همسرتان بدتان می آید به خاطر بیاورید این ویژگی همسرتان که مورد نفرت شماست در مقایسه با ویژگی هایی که روزی باعث شدند با او ازدواج کنید از اهمیت زیادی برخوردار نیست. به جای این که به طور مرتب او را مورد بازخواست قرار دهید سعی کنید دعواهایتان را درست انتخاب کنید. به عنوان مثال او را به خاطر تاخیر در آوردن بچه ها از مدسه سرزنش کنید، اما با دیر آمدنش از سر کار کنار بیایید.

6. ارتباطش را با دوستانش قطع کند

همانطور که شما نیاز دارید زمانی را با همجنس های خود بگذرانید، همسرتان نیز احتیاج دارد زمانی را خارج از خانه و در کنار دوستان خود و در فضایی مردانه بگذراند. چنانچه این فرصت را از او بگیرید سلامت و خوشبختی او به خطر خواهد افتاد و به احتمال زیاد شما را مقصر این امر خواهد دانست. البته اگر همسرتان دوستانی از جنس مخالف دارد که رفتار نامناسبی دارند این حق مسلم شما است که از همسرتان بخواهید ارتباطش رابا آنها قطع کند.

7. تمام خاطراتی که برای شما عزیز هستند را به یاد داشته باشد

زن ها در حفظ و به خاطر آوردن خاطرات احساسی بسیار قویتر از مردان هستند. در حالی که شما روز و تاریخ دقیق نامزدیتان را به یاد دارید همسرتان به احتمال زیاد کاملا تاریخ آن را فراموش کرده است. اگر تاریخ یا مناسبت خاصی برای شما از اهمیت ویژه ای برخوردار است، این موضوع را با همسرتان در میان بگذارید و اگر باز هم به آن اهمیت نداد در مورد این مسئله با آرامش و بدون دعوا با او صحبت کنید. مطمئنا او از اخم و بدخلقی بدون دلیل و توضیح شما متوجه این مسئله نخواهد شد.

8. او نیز از سرگرمی های شما لذت ببرد

از او انتظار نداشته باشید همیشه در انجام کارهایی که شما دوست دارید ولی او ندارد با شما همراه شود. این که به طور جداگانه از فعالیت های مورد علاقه خود لذت ببرید و وقتی را جدا از هم بگذرانید باعث تقویت رابطه تان خواهد شد. بگذارید گاهی نبودنتان را حس کند تا از زمان با هم بودنتان لذت بیشتری ببرد و با رفتارهای عاشقانه ای که خودتان هم انتظارش را ندارید غافلگیرتان کند. کارهایی را که هر دو دوست دارید و از انجام آنها لذت می برید را با هم انجام دهید، تا زمان خوشایند و خاطره انگیزی را با هم سپری کنید.

9. وقتی شما رفتارهای بچگانه می کنید او نقش آدم بزرگ ها را ایفا کند

وقتی شما قهر می کنید، لجبازی می کنید، یا هر رفتار بچگانه دیگری از خود بروز می دهید، اصلا انتظار نداشته باشید که عکس العمل همسرتان طبق انتظار شما باشد، برعکس او نیز خودش ا کنار می کشد و مثل خودتان رفتار می کند. این رفتارها مخرب ترین نوع از ارتباط بین زوجین هستند و بدترین تاثیر را روی زندگی و رابطه شما خواهند داشت. وقتی فکر می کنید همسرتان باید از شما عذرخواهی کند با سکوت و یا با رفتار خشم آمیز نارضایتی خود را نشان ندهید و از اهمیت احساس خود نکاهید؛ بلکه با او حرف زده و مشکلتان را با او در میان گذاشته و به او بگویید که از او چه انتظاری دارید و چه چیزی شما را ناراحت کرده است.
 
برترینها
يکشنبه 6/2/1394 - 9:47
کامپیوتر و اینترنت
«مناظره فرهنگی»
تغییر سبک زندگی مهمترین هدف شبکه‌های مجازی
مشکل اساسی کشور در حوزه فرهنگ این است که یک پدیده در جامعه ظهور می‌کند. تاثیر خود را می گذارد و بعد از آن مسئولان به این فکر می افتند که چگونه در ارتباط با آن فرهنگ سازی کنند.
0

به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، حجت الاسلام والمسلمین عباس نصیری فرد عضو کمیسیون سبک زندگی شورای انقلاب فرهنگی، زهرا چیذری روزنامه نگار و کارشناس مسائل فرهنگی و حسن نجفی سولاری مشاور دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی در برنامه "مناظره فرهنگی " که با موضوع تاثیر فضای مجازی بر سبک زندگی برگزار شده بود؛ حضور پیدا کردند.

 

 

فضای مجازی هم فرصت و هم تهدید است

در این برنامه حجت الاسلام و المسلمین عباس نصیری فرد عضو کمیسیون سبک زندگی شورای انقلاب فرهنگی با بیان اینکه در حال حاضر فضای مجازی تنها محدود به فضایی برای ارائه اطلاعات نیست بلکه تبدیل به مکانی برای ارتباطات نیز شده است ،اظهار کرد: فضای مجازی با گذشت زمان روز به روز فراگیر تر می‌شود و به صورت خودآگاه و ناخودآگاه بر سبک زندگی و شئونات مختلف آن تاثیر می گذارد.

 

وی با بیان اینکه فضای مجازی در برگیرنده ساختار ومحتوا است، ادامه داد: ساختار این فضا به مانند یک چاقو است که هم می توان باآن مثلا سبزی یا گوشت خرد کرد یا فردی را کشت.در واقع فضای مجازی هم فرصت و هم تهدید است بسته به اینکه از آن چگونه استفاده کرد.

 

این استاد حوزه با بیان اینکه تاثیر فضای مجازی اقتضایی است در بخشی از سخنان خود افزود: مشکل اساسی کشور در حوزه فرهنگ این است که یک پدیده در جامعه ظهور می‌کند. تاثیر خود را می گذارد و بعد از آن مسئولان به این فکر می افتند که چگونه در ارتباط با آن فرهنگ سازی کنند.

 

نصیری فرد با ارائه مثال هایی در این زمینه ادامه داد: در دو سه سال قبل موضوع فیسبوک بیشتر مطرح بود ولی اکنون با آمدن گوشی‌‌های هوشمند، دسترسی به شبکه های اجتماعی بسیار راحت تر شده و شبکه هایی چون فیسبوک در حاشیه قرار گرفته اند.

 

وی با تاکید بر اینکه روز به روز دسترسی به شبکه های اجتماعی آسان تر و سریعتر می‌شود تصریح کرد: عموما زمانی که مسئولان متوجه اثرات منفی یک پدیده اجتماعی از جمله شبکه های مجازی می شوند تازه می گویند چه کار کنیم و در اولین قدم راحت ترین کار یعنی برخورد و حذف را در پیش می ‌گیرند.

 

 

در حوزه شبکه های اجتماعی ابتدا باید بسترسازی می شد

عضو کمیسیون سبک زندگی شورای انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه برای استفاده از شبکه های اجتماعی باید در ابتدا بستر سازی می شد، ادامه داد: متاسفانه ما در این حوزه برنامه ریزی نیز نداریم. در حالی که در خود آمریکا که ایجاد کننده بسیاری ازشبکه های اجتماعی است در شورای روابط خارجی کنگره طرحی تصویب شده و درآن طرح مقامات و مسئولان مربوطه را ملزم کردند که برنامه ۱۵ سال آتی شان را در ارتباط با فضای مجازی در حوزه های سلبی و ایجابی مصوب و ابلاغ کنند در حالی که ما که به نوعی نقطه هدف فضای مجازی هستیم برنامه ای در این ارتباط نداریم.

 

وی گفت: تا زمانی که فرهنگ استفاده درست از این شبکه ها به مردم آموزش داده نشود ایجاد اینترنت ملی و یا شبکه های اجتماعی فارسی زبان ملی نیز تاثیرچندانی نخواهند داشت.

 

در ادامه نصیری فرد با انتقاد از شورای عالی فضای مجازی به خاطر عدم توجه به این موضوع ادامه داد: متاسفانه در سال ۹۳ شورای عالی فضای مجازی زیر بار برگزاری جلسه نمی رفت و جلسات بسیار محدودی را برگزار کرد. از طرف دیگر دولت چندان توجهی به مصوبات شورای عالی انقلاب و شورای عالی فضای مجازی ندارد.

 

وی در پاسخ به صحبت های حسن نجفی سولاری دیگر مهمان شرکت کننده در این برنامه که معتقد بود تاکنون حاکمیت نگرانی و دغدغه لازم را نسبت به فضای مجازی نداشته است ،اظهار کرد:‌ این درست نیست که از لفظ حاکمیت استفاده کنیم بلکه باید بگوییم دولت دغدغه کافی را در این زمینه نداشته است.

 

عضو کمیسیون سبک زندگی شورای انقلاب فرهنگی با اشاره به اختلافاتی که بین وزارت ارتباطات وشورای عالی فضای مجازی وجود دارد در بخشی از سخنان خود در ارتباط با فعالیت های سازمان‌هایی که در ایجاد سبک زندگی تاثیرگذارند ،گفت:‌ وزارت ارشاد و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تاکنون چه اقدامات موثری در این زمینه انجام داده اند؟

 

نصیری فرد با بیان اینکه در ارتباط با تاثیرات فضای مجازی بر سبک زندگی نمی توانیم فقط یک فرد، یک مجموعه ویا یک سازمان را مقصر بدانیم ،ادامه داد: نقطه مرکزی در این زمینه خانواده ها هستند. هدف نهایی فضای مجازی تاثیر بر خانواده ها است و ما باید آموزش چگونگی استفاده از فضای مجازی را از خانواده ها آغاز کنیم.

 

 

چرا مدارس به تاثیرات شبکه های اجتماعی بر دانش آموزان توجهی ندارند؟

در ادامه این برنامه زهرا چیذری روزنامه نگار و کارشناس مسائل فرهنگی و اجتماعی با اشاره به ویژگی های که بر فضای مجازی حاکم است اظهار کرد: آنچه که درفضای مجازی می گذرد با آنچه که بر فضای واقعی حاکم است متفاوت است . بعضا در فضای مجازی اتفاقاتی رخ می‌دهد و یا تصاویری به نمایش گذاشته می‌شود که حالت عادی جامعه با آن روبرو نیست.

 

وی با بیان اینکه در این فضا بعضا شاهد شکستن خط قرمزهایی هستیم که درفضای واقعی حاکم است به اهمیت ایجاد شبکه های اجتماعی ملی و همچنین اینترنت ملی اشاره کرد وگفت: ما به وسیله این شبکه ها می توانیم هم فرهنگ خود را حفظ کنیم و هم فرهنگ چگونگی استفاده از فضای مجازی را به مردم آموزش دهیم.

 

چیذری با بیان اینکه برخی افراد درفضای مجازی با آنچه که در دنیای واقعی هستند فاصله زیادی دارند افزود: علت این امر مربوط به یک دلیل نیست بلکه موضوعی چند وجهی است.

 

این کارشناس مسائل فرهنگی با بیان اینکه برخی از نهادهای حاکمیتی مثل شورای عالی انقلاب فرهنگی وشورای عالی فضای مجازی به وظایف خود در این زمینه به خوبی عمل نکردند چرا که برون داد کاری این نهاد ها مشخص نیست ادامه داد: در واقع باید گفت اقدام خاصی برای فرهنگ سازی در جامعه رخ نداده است.خانواده ها که باید بر نحوه استفاده جوانانشان از فضای مجازی نظارت کنند با این فضا آشنا نیستند چون کسی به آنها آموزش نداده است.

 

چیذری با انتقاد از محتوای آموزشی مدارس تصریح کرد: در مدارس حتی یک کارگاه برای دانش آموزان در ارتباط با فضای مجازی برگزار نمی شود در حالی که دانش آموزان ما از همان مقطع دبستان از تبلت استفاده می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه درواقع این دانش آموزان از ابزار شبکه های مجازی برخوردارند ولی آموزش ندیده اند تصریح کرد: برخی از بازی های مجازی برای تغییر سبک زندگی ایجاد شده اند و به راحتی نوع نگرش و تفکر دانش آموزان را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

 

این کارشناس فرهنگی با بیان اینکه مهمترین راهکاربرای مدیریت فضای مجازی فرهنگ سازی است ادامه داد: رشد فضای مجازی بسیار سریع است و این فضا منتظر نمی شود که ما بخواهیم تازه در ارتباط با مدیریت آن تصمیم بگیریم.

 

دغدغه لازم نسبت به تاثیرات فضای مجازی وجود ندارد

در ادامه این برنامه حسن نجفی سولاری مشاور دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی ، با بیان اینکه این شورا دارای یک کمیسیون عالی ارتقا محتواست اظهار کرد: در دهه های اخیر رویکرد در حوزه رسانه‌های دیداری از جمله تلویزیون و ساخت فیلم برهنه سازی است. مثلا اگر شما نوع پوشش مجریان تلویزیون در دهه ۶۰ با الان را در شبکه های بین المللی مقایسه کنید متوجه این رویکرد می شوید.

 

وی با بیان اینکه هدف از این رویکرد تغییر سبک زندگی در کشورهای هدف است ادامه داد: در ارتباط با تاثیر فضای مجازی بر سبک زندگی تولیدکننده‌های محتوا ، خانواده‌ها و نهادهای آموزشی تاثیرگذار هستند.

 

مشاور دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی با اعتقاد بر اینکه مجموعه حاکمیت تاکنون به طور کلی نگرانی، دغدغه و حساسیت لازم را نسبت به تاثیرات فضای مجازی کسب نکرده است در مورد فعالیت‌های شورای عالی فضای مجازی اظهار کرد: تمام کارگروه‌های شورای عالی فضای مجازی مشغول به کار هستند که همان طور که گفتم یکی از این کمیسیون ها ،‌کمیسیون ارتقای محتواست.

 

وی با بیان اینکه در شورای عالی فضای مجازی مسئولانی از سه قوه و دیگر نهادها ادامه داد: مثلا در کمیسیون عالی ارتقای محتوا ۷ نفر از ۱۸ نفر اعضا از دولت هستند.

 

مشاور دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه حوزه علمیه قم نیز معتقد است که باید در کمیسیون عالی ارتقای محتوا حضور داشته باشد تصریح کرد: کل نظام باید در ارتباط با تاثیر فضای مجازی و سبک زندگی حساسیت داشته باشند.

 

برنامه مناظره هر روز در ساعت ۱۶ به مدت ۷۰ دقیقه از آنتن رادیو گفت وگو پخش می‌شود.

 


خبرگزاری بسیج

 

شنبه 5/2/1394 - 19:33
اخلاق
همه انسان ها عیوبی دارند که خداوند با صفت ستارالعیوبی خویش آنها را پوشانده است اما گاه ما با برخی رفتارها سبب آشکار شدنشان می شویم.
این عمل عیوب انسان را برملا می کند!
به گزارش افکارنیوز،آموزه های دینی از بحث و جدال با یکدیگر و تندخویی برابر آرائ و نظرات متقابل انسان ها را برحذر داشته و از آن نهی کرده است. و در جایی نیز که مجادله ضرورت دارد قرآن می فرماید: «وَ جادِلْهُمْ بِالَّتِی هِیَ أَحْسَنُ‏» یعنی «به روش نیكوترى با آنها مجادله كن».

امیر المؤمنین علی (ع) فرموده اند: «از مجادله و ستیزه بپرهیزید كه دل هاى دوستان و برادران را بیمار كنند و نفاق رویانند.»

پیغمبر اکرم (ص) می فرمایند: «سه خصلت است كه هر كس خداى عز و جل را با آنها ملاقات ‏كند (با این سه خصلت بمیرد) از هر درى كه خواهد داخل بهشت شود: كسى كه خلقش نیكو باشد و در غیبت و حضور مردم از خدا بترسد و مجادله نكند اگر چه حق با او باشد.»

از همان حضرت (ص) روایت است که فرموده اند: «هیچ گاه نبود كه جبرئیل نزد من آید، جز آنكه مرا موعظه می كرد و آخرین سخنش به من این بود كه: از دشمنى با مردم بپرهیز، زیرا كه آن عیب نهفته را آشكار كند و عزت را ببرد.»

امام صادق (ع) نیز در این باره فرموده اند: «با شخص حلیم و سفیه مجادله مكن، زیرا حلیم دشمنت دارد و سفیه آزارت رساند.»
ایشان همچنین فرموده اند: «هر كه دشمنى بكارد، كاشته خود را درو كند.»


پی نوشت ها:
اصول کافی
میزان الحکمه
شنبه 5/2/1394 - 19:30
آموزش و تحقيقات


محققان آمریکایی دریافتند
فکر کردن، سرعت رشد این تومور را افزایش می دهد
مطالعات محققان دانشگاه استنفورد آمریکا نشان می دهد که افکار در رشد یک نوع بسیار خاص از تومورهای مغزی موثر است.
0

به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از ایرنا، این مطالعه نشان می دهد که هرچه افراد زمان بیشتری را برای تفکر در مورد مسایل مختلف، از جمله تحلیل یک فیلم یا تصمیم در مورد نوع غذای شام، صرف کنند، بافت غیر طبیعی این تومور خاص بزرگتر می شود. این تومور خاص وابسته به فکر، گلیوم پیشرفته (گلیوم درجه بالا) نام دارد.

 

مطالعات نمونه های حیوانی نشان می دهد که تومور مغزی برخی جوندگان، زمانی که سلول های عصبی فعالیت زیادی دارند، بزرگتر می شود و رشد آن سریعتر است. محققان، سلول های سرطانی مغز موش را با استفاده از نور، تحریک و فعال کردند و نتایج نشان داد که رشد تومور به طرز شگفت آوری افزایش می یابد.

 

محققان احتمال می دهند که تومورها، سیگنال های شیمیایی را به خود اختصاص می دهند. مغز از این سیگنال های شیمیایی برای حمل اطلاعات و محافظت از خود استفاده می کند. سلول های تومور از این سیگنال ها به نفع خود استفاده می کنند و مدام بزرگ و بزرگتر می شوند.

 

با انجام این آزمایش، مراحل رشد تومور در گلیوم پیشرفته کاملا مشخص شده است و محققان به دنبال روشی برای درمان هستند. آنان بر این باورند که با مسدودکردن مسیرهای شیمیایی که تومور برای رشد به آنان وابسته است، می توان فعالیت سلول های تومور مغزی را محدود کرد، زیرا نمی توان از مریض درخواست کرد که فکر نکند.

 

از دید پایگاه ساینس، این خبر عجیب ترین و تکان دهنده ترین تیتر خبری در این هفته اعلام شده است. نتایج این تحقیقات در نشریه cell منتشر شده است.

 

   
   
   
   
   
   
   
 
شنبه 5/2/1394 - 19:24
شهدا و دفاع مقدس
عجیب‌ ترین آدرس ایران کجاست؟ + عکس

دنباله عجیب‌ ترین آدرس ایران را که گرفتیم به خانه‌ای ساده در انتهای بن بست شهیدان جوادنیا رسیدیم. اینجا خانه ای با آدرس خیابان شهید احمد جوادنیا، کوچه شهیدان جوادنیا، بن بست شهیدان جوادنیا است!

صاحب‌خانه این خانه حتی از خود آدرس هم عجیب‌تر بود. مادری ۸۰ ساله که چهار فرزندش با فاصله کمی از هم شهید شده‌اند و یکی از دخترانش را هم در تصادف از دست داده؛ اما تا به حال یک بار هم با صدای بلند گریه نکرده است. مادری  که وقتی از فرزندان شهیدش می‌گفت، آرام و شمرده تعریف می‌کرد؛ حتی از نحوه شهادت عزیزانش؛ اما وقتی به یاد کودکان یمنی می‌افتاد، برافروخته می‌شد. مادری که فرزندانش را راهی جبهه کرد تا از آن‌ها فقط نامی بر خیابان و کوچه‌ یادگاری بماند.

عجیب‌ ترین آدرس ایران کجاست؟ + عکس
عجیب‌ ترین آدرس ایران کجاست؟ + عکس
عجیب‌ ترین آدرس ایران کجاست؟ + عکس
عجیب‌ ترین آدرس ایران کجاست؟ + عکس

اولین ساکنان این محله بودیم

«فاطمه عباسی» متولد ورده ساوه است؛ اما بعد از ازدواج به تهران آمده و از ۱۸ سالگی در این محله ساکن شده است. خودش می‌گوید که از اولین ساکنان این منطقه بوده و تمام فرزندانش به جز فرزند ارشدش در این محله متولد شده‌اند. از حاج آقا می‌گوید که اولین اذان‌ سحرهای ماه رمضان در این محله را او می‌گفته است و از فرزندانی که اینقدر مراقب تربیتشان بوده است که اجازه نداده حتی لقمه‌ای حرام به سفره آن‌ها راه پیدا کند. آدرس خانه این مادر را به راحتی می‌توان پیدا کرد: خیابان شهید احمد جوادنیا، بن‌بست شهیدان جوادنیا، منزل خانواده جوادنیا.


گردآوری:گروه سرگرمی سیمرغ
seemorgh.com/entertainment
منبع: mehrnews.com

شنبه 5/2/1394 - 19:19
ازدواج و همسرداری
تفاوت اصلی بین مردان و زنان چیست؟

برای داشتن یک ازدواج موفق تفاوت های اصلی بین زن و مرد را بشناسید.

شما با همسر آینده تان هر قدر نقاط مشترک داشته باشید و هر قدر در محیط مشابهی رشد کرده باشید باز هم یک تفاوت خیلی بزرگ دارید که بین شما شکاف ایجاد می کند؛ جنسیت!

زن بودن یا مرد بودن شما آنقدر ویژگی مهمی است که می تواند شما و همسرتان را به دو دنیای مختلف پرتاب کند. به خصوص که این ویژگی همزمان با بزرگ شدن شما بعد اجتماعی پیدا می کند و بر اساس چهارچوب های جامعه، خلقیات متفاوتی را در شما به وجود می آورد.

اما حتی اگر خصوصیات اجتماعی را از افراد فاکتور بگیریم، ویژگی های فیزیولوژیکی هم می توانند تعیین کننده تفاوت های رفتاری زن و مرد باشند. شما برای داشتن یک زندگی مشترک موفق باید این تفاوت ها را بدانید تا بتوانید طرف مقابلتان را درک کنید.

1 - دیدگاه زنان و مردان نسبت به مسائل زناشویی كاملا متفاوت است

حتما شنیده اید که رابطه زناشویی در زنان با عواطف مثبت و احساسات گره خورده است در حالی كه در مردها، بیشتر جنبه های فیزیولوژیك دارد. این شاید مهم ترین تفاوت زن و مرد باشد که خیلی وقت ها در زندگی مشترک نادیده می ماند و دلخوری هایی را به وجود می آورد.

 

 

2 - استقلال برای مردان اهمیت بسیاری دارد

مردها می‌خواهند که در مورد مسائل مالی و معاملات و سایر موارد مشابه، مستقل عمل كنند. مخالفت همسر یا عدم توجه او به این نكته، می‌تواند مشكلات و موانعی در زندگی مشترك ایجاد کند زیرا مرد تصور می‌کند كه به احساس استقلالش، لطمه خورده است.
قلب

 

 

3 - زنان می‌خواهند مورد حمایت باشند و به این حمایت اهمیت می‌دهند

اگر زن حس كند از طرف همسرش مورد بی توجهی و بی مسئولیتی قرار گرفته، به شدت آزرده می‌شود و واكنش های عاطفی شدید نشان می‌دهد. زیرا آنچه برای زن ها اهمیت دارد، آن است كه حس كنند همسرشان به آنان احترام می‌گذارد، بی وقفه به آنها توجه دارد و سلامت، شادابی، عقاید و حتی تغییرات او برایش مهم است.

 

 

4 - مدیریت خانه برای مردها بسیار مهم است

تقریبا در تمام فرهنگ ها مرد به عنوان قدرت اول خانواده شناخته شده است. مردها می خواهند هسته و ستون اصلی خانواده باشند و در خانواده هایی كه زن بدون نظرخواهی و مشورت همسرش درباره مسائل خانوادگی تصمیم می گیرد، معمولاً مشكلات زیادی مشاهده می‌شود كه سرکوب شدن اعتماد به نفس مرد را می‌توان یكی از این ناراحتی ها دانست. البته این كه مرد، قدرت اول خانواده باشد بدان معنا نیست كه مرد، در یك نقش دیكتاتوری ظاهر شود بلكه منظور از این مسئله مدیریتی است كه باید بر عهده مرد قرار بگیرد.
مکالمه

 

 

5 - صحبت كردن و ارتباطات اجتماعی برای زنان مهم است

زن ها با دور هم جمع شدن و صحبت كردن، بسیاری از نگرانی ها، استرس ها و ناراحتی های خود را تعدیل وتخلیه می کنند. تمایل به ارتباطات اجتماعی و حرف زدن در زنان بیشتر از مردان است. به همین دلیل چنانچه درك و آگاهی زن و مرد، نسبت به این خصوصیت ضعیف باشد، مطمئناً آنان را دچار سوء تفاهمات جدی در زندگی مشترك خواهد کرد.

 

 

6 - نگاه مردان به مسائل، كلی تر است

مردها معمولاً وارد جزئیات و نكات ظریف نمی‌شوند، در حالی كه زن ها به عمق مسائل و اجزاء ریز در ارتباطات و دیگر موارد، توجه زیادی دارند. معمولا این خصوصیات زن و مرد، موجب می‌شود زن تصور كند مرد در باره بسیاری از مسائل بی دقت و بدون توجه است و مرد نیز همسرش را فردی حساس و ریزبین بداند كه همیشه ذهن خود را برای موارد و مسائل پیش پا افتاده و كم اهمیت، درگیر و مشغول می‌کند.
قلب

 

 

7 -جذابیت های جسمی ‌و آراستگی برای مردها بسیار اهمیت دارد

مردها بیش از زن ها تحت تأثیر جذابیت های جسمی‌و آراستگی زن قرار می‌گیرند كه این نیز یكی دیگر از تفاوت های مهم آنهاست.

 

 

8 - زن ها عاطفی تر از مردها هستند

یكی دیگر از تفاوت های عمده بین زن و مرد، عاطفی تر بودن زنان است و این انتظاری است كه زن ها، از مردها نیز دارند! مثلاً زنی كه همواره تاریخ دقیق روز ازدواج ، تاریخ تولد همسر، مكان آشنایی و ... را به یاد دارد و چه بسا به مناسبت آنها، برای همسر خود، هدیه هایی هم تهیه كند، وقتی با شوهری روبه رو می‌شود كه نسبت به این مسائل بی اعتنا یا فراموشكار است، پیش از هر چیز فکر می کند که همسرش نسبت به او بی علاقه و بی اهمیت است.

 

 

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : hamshahrionline.ir

 


شنبه 5/2/1394 - 19:17
بیماری ها
ویتامینی بر علیه پوسیدگی دندان

میزان ویتامین D بدن در بسیاری از جوامع پایین است.

در یک مطالعه مروری که در سال 2012 در دانشگاه واشنگتن انجام شد، مشخص گردید که ویتامین D به پیشگیری از پوسیدگی دندان کمک می کند.

این تحقیق که مشتمل بر مرور 24 مطالعه بالینی از دهه 1920 تا دهه 1980 و بررسی 3000 کودک با میانگین سنی 10 سال در کشورهای مختلف (امریکا، انگلیس،، کانادا، نیوزلند، سوئد و اتریش) بود، نشان داد که ویتامین D خطر پوسیدگی دندان را 50 درصد کاهش می دهد. در واقع مشخص شد در کودکانی که دچار کمبود ویتامین D هستند، رشد دندان ها کم و با تاخیر انجام می شود واین کودکان در معرض خطر پوسیدگی دندان قرار دارند.

میزان ویتامین D بدن در بسیاری از جوامع پایین است، در نتیجه پوسیدگی دندان در کودکان و نوجوانان این مناطق رو به افزایش می باشد. متخصصان معتقدند که دریافت ویتامین D کافی به ویژه در دوران بارداری باید مورد تاکید قرار گیرد زیرا این ویتامین در حفظ سلامت و تجمع املاح معدنی در استخوان ها و دندان ها نقش حیاتی ایفا می کند.

 

تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
اختصاصی سیمرغ

 

 


شنبه 5/2/1394 - 19:15
آموزش و تحقيقات

حافظه این افراد ضعیف می شود

محققان پس از انجام آزمون‌ها و انجام اسکن مغزی درخصوص اندازه ناحیه هیپوکامپ مغز که نقش مهمی در حافظه دارد به نتایج جالبی دست یافتند.


حافظه این افراد ضعیف می شود

محققان آلمانی دریافتند که افراد با سطح قند خون بالا با مشکلات حافظه مواجه می‌شوند. تحقیقات جدید نشان داد که بالا بودن سطح قند خون حتی اگر به دیابت و عدم تحمل گلوکز (مرحله قبل از دیابت) منتهی نشود می‌تواند به مشکلات حافظه منجر شود.

این مطالعه نشان داد افراد با سطح قند خون کمتر در آزمون های حافظه نمرات بهتری را کسب می کنند.

دانشمندان در این تحقیقات 141 نفر با سن متوسط 63 سال را مورد ارزیابی قرار دادند. محققان پس از انجام  آزمون‌ها و انجام اسکن مغزی درخصوص اندازه ناحیه هیپوکامپ مغز که نقش مهمی در حافظه دارد به نتایج جالبی دست یافتند. این تحقیقات نشان داد که افرادی که سطح قند خون بالاتری داشتند در به یاد آوردن کلمات ضعیف بودند.

مرجع خبر : سیمرغ
شنبه 5/2/1394 - 19:9
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته