• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1305روز قبل
ایرانگردی

 

 

در بیست و چهارمین روز از دی ماه، مفاخریان شهردار۹ به همراه بحیرایی شهردار منطقه10 و جمعی از مدیران و پرسنل مناطق شهری تا محل خدمت را با دوچرخه به عنوان وسیله حمل و نقل پاک طی کردند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه9، شهرداران مناطق 9 و 10شهری در راستای حمایت از   از کمپین "سه شنبه های بدون خودرو" مسیر میدان آزادی تا محل خدمت در ساختمان های ستادی را رکاب زدند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه9، سید علی مفاخریان شهردار منطقه با اشاره به این حرکت نمادین عنوان داشت: اجرای "سه شنبه های بدون خودرو" که در شهر تهران توسط مدیران شهری انجام می شود، زمینه را برای فرهنگ سازی در استفاده از وسایل حمل و نقل پاک و عمومی  فراهم می کند تا شاهد آسمان آبی در تهران به عنوان شهری پاک برای همه باشیم .

در ادامه حسین بحیرایی شهردار منطقه10 با اشاره به "سه شنبه های بدون خودرو"  آن را یک فعالیت فرهنگی دانست که می توان با بهبود زیرساخت ها و توسعه مسیر های دوچرخه سواری در هوای پاک شهر تهران سهیم شد.

 

 

سه شنبه 24/10/1398 - 11:39
ایرانگردی

 

پذیرش مددجو در مددسرای خاوران منطقه 15 همزمان با برودت هوا 45 درصد افزایش داشته است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، اکبر مختاری معاون اجتماعی فرهنگی منطقه با اعلام این خبر گفت: این مددسرا در شب های عادی میزبان 440 نفر است ولی با توجه به کاهش شدید دما در شبهای گذشته 660 نفر در این مددسرا پذیرش شده اند.

مختاری اضافه کرد:  زمان پذیرش این مرکز از ساعت 18 تا 3 بامداد می باشد و هر مددجو تا هر زمان که بخواهد می تواند در مددسرا بماند.

معاون اجتماعی فرهنگی منطقه با اشاره به اینکه  مددجو پس از اولین خروج  می بایست مجددا پذیرش شوند که مراحل پذیرش شامل تحویل لباس،  سپردن وسایل شخصی به صندوق امانات، استحمام، ارجاع به واحد مشاوره، مددکاری و  ورود به سالن است، افزود: ارائه شام و صبحانه و درصوت ماندن فرد دادن ناهار و ویزیت پزشک  از دیگر خدمات مددسرا است.

وی خاطر نشان کرد: 24 ساعته شدن مددسرا یکی از اتفاقات خوبی است که از سال گذشته با نظر شهردار محترم تهران رخ داده است و از بهمن سال گذشته مددسرای خاوران  با هدف حمایت از افراد بی پناه و معتادین، خدمات 24 ساعته به مراجعین ارائه می کند.

مختاری از شهروندان خواست در صورت مشاهده افراد كارتن خواب، مراتب را به 137 اطلاع دهند تا با حضور مددكاران شهرداری تهران نسبت به انتقال این افراد به گرمخانه ها اقدام شود.

سه شنبه 24/10/1398 - 11:37
ایرانگردی

 

جلسه مشترک و بازدید میدانی رحمانی شهردار منطقه21 با رنجبر رئیس اداره برق منطقه ای آزادی از پروژه زیرگذر بزرگراه فتح-سه راهی شهریار(باغستان) با محوریت موضوعی رفع معارض برق در محدوده این پروژه عظیم و فرامنطقه ای انجام گرفت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، همگام با پیشرفت مراحل اولیه پروژه زیرگذر بزرگراه فتح-سه راهی شهریار(باغستان) در منطقه21، عملیات رفع معارض تیرهای برق در حوزه پیرامونی محل احداث این پروژه بزرگ در حال پیگیری و انجام است که در همین راستا نیز؛ طرح انحراف ترافیکی این پروژه از سوی حوزه فنی و عمرانی ورودی غربی پایتخت اجرایی شده است.

بنا بر این گزارش؛ در جلسه مشترکی که فی مابین شهردار منطقه21 با رئیس اداره برق منطقه ای آزادی برگزار شد، علاوه بر موارد یادشده درخصوص رفع معارض لوله های آب، کابل های برق و سایر تاسیسات داخل فضای سبز هم تصمیمات مهمی اتخاذ شد.

لازم به ذکر است؛ با بهره برداری و افتتاح پروژه عظیم و فرامنطقه ای زیرگذر بزرگراه فتح-سه راهی شهریار(باغستان)، علاوه بر رفع گره ترافیکی در این محدوده، شاهد سهولت تردد شهروندان، مسافرین عبوری و شهرک های اقماری همجوار خواهیم بود.

 

 

سه شنبه 24/10/1398 - 11:34
ایرانگردی




فرهنگ غذایی مردم ایران و تغییرات آب و هوایی که با خود شیوع برخی بیماری‌ها را به همراه دارد به گونه‌ای است که در فصل سرما، مصرف انواع آش و سوپ در خانواده‌های ایرانی افزایش می‌یابد.



به گزارش  روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ تمامی مواد مورد نیاز برای تهیه انواع آش و سوپ از جو و گندم گرفته تا حبوبات در دو نوع بسته‌بندی شرکتی و فله در میادین میوه و تره بار عرضه می‌شود که شهروندان می‌توانند این مواد را 12 و نیم درصد ارزان‌تر از میانگین قیمت سطح شهر تهیه نمایند.

بر اساس این گزارش، با توجه به افزایش قیمت گوشت قرمز در کشور، از نظر کارشناسان بهداشت، سلامت و تغذیه، سویا یک جایگزین مناسب محسوب می‌شود که این محصول نیز با قیمت مناسب در میادین میوه و تره بار به شهروندان عرضه می‌شود.

به موجب نرخنامه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، انواع حبوبات و سایر محصولات که در بسته بندی 900 گرمی در میادین میوه و تره بار عرضه می‌شوند، شامل انواع جو به قیمت 5300 تومان، انواع گندم 5200 تومان، ذرت خشک 10 هزار تومان، سویا 6700 تومان، عدس 10400 تومان، لپه 15800 تومان و نخود 10400 تومان است.

گفتنی است، در میادین میوه و تره بار انواع لوبیا نیز در بسته‌بندی 900 گرمی عرضه می‌شود که شامل لوبیا چشم بلبلی به قیمت 17500 تومان، لوبیا چیتی 15600 تومان، لوبیا سفید 16 هزار تومان، لوبیا عروس 17 هزار تومان، لوبیا قرمز جگری 14500 تومان، لوبیا قرمز قلمی 16300 تومان و لوبیا کشاورزی 19500 تومان است.

دوشنبه 23/10/1398 - 15:56
ایرانگردی

شهردار منطقه چهار از احداث و راه اندازی پنج پد بالگرد در محدوده  این  منطقه خبر داد.


به گزارش  روابط عمومی شهرداری منطقه چهار، محمد محمد دوست با اعلام این خبر و بابیان اینکه حضور به موقع نیروهای امدادی در محل حادثه خسارت های جانی و مالی را کاهش خواهد داد و گفت:  با توجه به ترافیک غیر قابل پیش بینی شهر تهران و لزوم افزایش سرعت امدادرسانی به مصدومان حوادث احتمالی، عملیات احداث 5 پد بالگرد در منطقه چهار دردستور کارقرار گرفت.

وی با اشاره به اقدامات موردنیاز برای آماده‌سازی و احداث پدها  افزود: با هماهنگی اورژانس هوایی کشور ، ضمن جانمایی پدها ، عملیات مسطح سازی، بهسازی و ایمن سازی به فوریت اجرایی شد.

شهردار منطقه چهار در ادامه از آمادگی پایگاه های مدیریت بحران منطقه چهار خبر داد و گفت: پایگاه های مدیریت بحران منطقه نیز برای استفاده در شرایط بحرانی و حوادث طبیعی با داشتن تجهیزات مناسب  در محلات جوادیه ، مجید آباد، مهران، کاظم آباد، علم و صنعت و حریم منطقه با هدف امدادرسانی به موقع ،اطلاع رسانی و آموزش در آماده باش قرار دارند.

دوشنبه 23/10/1398 - 15:51
ایرانگردی




با توجه به تدابیر شهردار تهران مبنی جمع آوری کمک های مردمی برای مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان ،ایستگاه هایی بدین منظور در محلات سیزده گانه منطقه 13 استقرار یافت.


به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 13، سجاد سبحانی معاون امور اجتماعی و فرهنگی با اشاره به وقوع سیل طی سه روز گذشته در سیستان و بلوچستان و تخریب منازل و اخلال در زندگی شهروندان گفت: در پی دستور شهردار تهران مبنی بر جمع آوری کمک های مردمی برای مناطق سیل زده ، ایستگاه هایی بدین منظور در محلات منطقه 13 توسط معاونت امور اجتماعی و فرهنگی  استقرار یافت.

وی با اشاره به مشارکت دبیران  شورایاری محلات  افزود: با برپایی این غرفه ها ، کمک های شهروندان ساکن منطقه 13 جمع آوری ، تجمیع و به مناطق سیل زده ارسال می شود.

معاون شهردار منطقه با بیان اینکه مردم ایران در عرصه‌های سخت و مشکلات همواره یار و یاور همدیگر بوده اند ، از عموم شهروندان ساکن منطقه دعوت بعمل آورد که در این کار خیر بزرگ سهیم باشند.

دوشنبه 23/10/1398 - 15:49
ایرانگردی


مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: کمیت و کیفیت پسماند تولیدی مناطق مختلف ضمن اینکه نشانگر میزان توجه مردم به مفاهیم ارزشی مانند صرفه جویی در مصرف است؛ گویای مشارکت آنها در برنامه های زیست محیطی مانند میزان تعامل در طرح کاهش تولید پسماند( کاپ)، طرح تفکیک و جداسازی پسماند خشک و تر از یکدیگر و عدم اختلاط پسماندهای عفونی و الکترونیک با سایر زباله ها است.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند، صدر الدین علی پور با اشاره به ترکیب کلی و مشترک پسماند های خشک و تر در مناطق مختلف خاطر نشان کرد: آمار دورریز شامل پسماند های تر، نان، پلاستیک، پت، کیسه پلاستیکی، طلق، فوم، کاغذ، مقوا، آهن، فلزات غیر آهنی، پارچه، شیشه، چوب، لاستیک، چرم، خاک، تتراپک و... است که البته بیشتر زباله بخش خانگی پلاستیک و بیشتر خوراکیها برنج و غذا های اسراف شده بوده است.
وی با اشاره به ضرورت کاهش پسماند (کاپ) حتی به میزان اندک به ازای هر نفر گفت: در هرم مدیریت پسماند که سلسله مراتب مدیریت پسماند و تمام فعالیت های مربوط به آن را بر اساس اولویت محیط زیستی نشان می دهد، تاکید هرم بر کاهش پسماند و پس از آن به ترتیب تفکیک در مبدا، بازیافت و تولید کمپوست و پسماند ریجکت برای زباله‌سوزی است.
نا آگاهی، عدم توجه به دستورات و تعالیم دینی، عدم اطلاع از هزینه های عمومی ناشی از مدیریت پسماند ، فرهنگ فانتزی و خرید کالاهای غیرضروری از جمله مواردی بود که علی پور به عنوان دلایل افزایش میزان پسماند نام برد.
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند در ادامه توجه دادن مردم به تعالیم دینی و انگیزه های زیست محیطی ، اخلاق و وجدان شهروندی و قانون مداری را پایه فرهنگ سازی در زمینه کاهش هر چه بیشتر پسماند شهروندان دانست و افزود: با خرید به اندازه نیاز ، پخت و پز به میزان کافی ، پرهیز از دور ریختن غذا و نگهداری صحیح و مناسب آن جهت استفاده در وعده بعدی ، استفاده بخشی از پسماند برای غذا دادن به حیوانات، ریختن پسماند میوه و سبزی در خاک باغچه و گلدان، استفاده از ساک پارچه ای به جای پلاستیک برای خرید کالا، کاربرد ظروف چند بار مصرف و بادوام و خرید عمده محصولات می توانیم زمینه کاهش تولید پسماند را ایجاد کنیم.
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند با اشاره به قرار گرفتن در ماه های پایانی سال اظهار داشت: "مشارکت اجتماعی شهروندان" هدف اصلی مدیریت پسماند شهر تهران بوده که ثمره این مشارکت در کنار ارتقاء شاخص های زیست محیطی سبب رشد صنعت بازیافت می شود.

دوشنبه 23/10/1398 - 15:43
ایرانگردی

 

 

سومین جلسه شهر دوستدار سالمند با حضور حسن خلیل آبادی عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر، جوادی یگانه معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و جمعی از کارشناسان و متولیان حوزه سالمندی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، در ابتدای این نشست زینب نصیری مدیرکل سلامت شهرداری تهران با اشاره به حمایت های اعضای شورای شهر از اقدامات اداره متبوع خود در زمینه ارائه خدمات به حوزه سالمندی گفت: امیدوارم با حمایت های شورا بتوانیم با سرعت بهتری گام های موثرتری در حوزه سالمندی برداریم.

وی با بیان اینکه در دو جلسه گذشته شهر دوستدار سالمند طرح راه اندازی سرای تجربه مطرح و مورد قبول حاضران قرار گرفته بود، بیان کرد: ارائه شاخص های مناسب سازی فضاهای شهری و ساختمان های عمومی برای سالمندان از اهمیت ویژه ای برخوردار است که تلاش داریم در مسیر تحقق آن گام برداریم.

نصیری خاطر نشان کرد: سرای تجربه یکی از مصادیقمحیط های حامی سلامت با تاکید بر گردهمایی های مختلف جمعیتی و کاهش نابرابرهای اجتماعی است که برنامه 5 ساله سوم شهرتهران و مصوبه شهر دوستدار سالمند تاکید شده است. این نکته مهم نیز باید مد نظر قرار بگیرد که سرای تجربه برند و ارزشی که به سرای محله های  شهر تهران در راستای تعریف خدمات تعاملی با سالمندان و اشتراک تجربیات سالمندان با شهروندان محله داده می شود. از همین رو راه اندازی این سراها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

مدیرکل سلامت شهرداری تهران بر حضور حداکثری سالمندان در محیط های استانداردسازی شده پایتخت تاکید کرد و گفت: با تائید ستاد شهر دوستدار سالمند تلاش می کنیم . تا پایان سال در 5 محله شهر تهران سرای تجربه راه اندازی کنیم و بر مبنای نتایجی که از راه اندازی این مجموعه ها حاصل می شود، در سال 99 طرح ایجاد سرای تجربه را در وسعت بیشتری در سطح کلان شهر تهران دنبال کنیم.

در ادامه این نشست، حسن خلیل آبادی عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر بر اهمیت ایجاد سرای تجربه در شهر تهران برای ارائه خدمات به حوزه سالمندی تاکید کرد و گفت: یکی از مهم ترین مشکلات برنامه های مدیریت شهری تهران این است که شهرداری در کشور ما به معنای واقعی وجود ندارد و شهرداری عهده دار تمام حوزه های مدیریت شهری نیست.

وی با تاکید بر اینکه در سایر کشورها شاهد آن هستیم که شورای شهرعلاوه بر  نقش نظارتی ، و به عنوان پارلمان محلی به حساب می آید، خاطر نشان کرد: متاسفانه در شهرداری شاهد آن هستیم که بسیاری از پروژه های شهری بدون پیوست و مطالعات اجتماعی و فرهنگی به اجرا در آمده اند.

وی با ابراز امیدواری از اینکه نگاه به سالمندان باید از دید نگهداری و رفتار همچون سایر کشورها تغییر کند، متذکر شد: امروز در دنیا این فرهنگ به رسمیت شناخته شده که موضوع رسیدگی به سالمندان بیشتر به خود مردم و ان جی اوها به ویژه خانواده ها واگذار شود و بیشتر در این زمینه فرهنگ سازی های کلان  صورت می گیرد.

این عضو شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه هم اکنون حدود 10درصد جمعیت ثابت شهر تهران سالمند هستند، بیان کرد: جمعیت تهران به طور ثابت حدود 9 میلیون نفر است. این بدین معناست که کلانشهر تهران حدود 900 هزار الی یک میلیون فرد سالمند دارد. از همین رو لازم و ضروری است که امروز به سراغ کارهای نو و خلاقانه برویم تا از بار مشکلات این حوزه نیز کاسته شود.

خلیل آبادی با یادآوری اینکه مشکلات حوزه سالمندی با روش های سنتی و کمک های دولتی نمی تواند برطرف شود، یادآور شد به لحاظ حوزه اجتماعی شهرداری با افتخار در زمینه سالمندی فعالیت می کند. چراکه شهر نیاز به شهروندان خلاق، هوشمند، فعال و مشارکت پذیری دارد که حتی سالمند هستند. زیرا ما معتقدیم سالمندان انباشت تجربیات هستند و می توانیم از تجربیات آنان بهره مند شویم. از همین رو تاکید می کنم که شهر تهران نیاز به سراهای تجربه دارد.

گفتنی است در پایان سومین جلسه شهر دوستدار سالمند مقرر شد پنج سرای تجربه در پنج پهنه شهر تهران به صورت آزمایشی تا پایان سال دایر شود و پس از مشخص شدن نتایج، این طرح در سال آینده در وسعت کلانشهر تهران به اجرا درآید

همچنین پیگیری اختصاصی کد پروژه ویژهتحقق شهر دوستدار سالمند از شورای اسلامی شهر تهران از دیگیر مصوبات دومین جلسه ستاد دوستدار سالمند بود .

 

دوشنبه 23/10/1398 - 15:37
ایرانگردی



مدیرعامل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت: برای اولین بار قرار داد تامین ۸۰۰ تن ریل مترو توسط تولید كننده داخلی در شركت سهامی ذوب آهن اصفهان امضا شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شركت بهره برداری راه آهن شهری تهران وحومه صبح امروز دوشنبه ۲۳ دی ماه ۹۸ در حاشیه دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران تفاهم نامه ای با حضور مدیرعامل شرکت ذوب آهن و مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه برای تامین ۸۰۰ تن ریل مترو در برج میلاد منعقد شد.
فرنوش نوبخت با اشاره به اینكه این قرارداد بر اساس اهداف عالی شهرداری تهران بوده و با توجه به توان داخلی مهم ترین راه برون رفت از تحریم ها است افزود: با انعقاد این قرارداد و تولید ریل در شركت سهامی ذوب آهن اصفهان، از خروج ارز از کشور جلوگیری شد و به همین نسبت صرفه جویی ارزی ایجاد می شود که خود کفایی ارزی را به همراه دارد.
وی تصریح كرد: شركت بهره برداری متروی تهر ان و حومه در راستای تامین تجهیزات مورد نیاز مترو، از تولید کنندگان و صنعتگران داخلی حمایت می کند و اعتقاد داریم این كار موجب توسعه و پیشرفت تولیدكنندگان داخلی و خدمت به صنعت حمل و نقل ریلی است.
نوبخت با بیان اینكه مطابق این قرارداد مقرر شد ۸۰۰ تن ریل تامین شود كه این ریل ها در تمامی خطوط ۷ گانه متروی تهران و حومه مورد استفاده قرار می گیرد افزود: ۵۰۰ تن از این ریل ها مخصوص خطوط درون شهری است و ۳۰۰ تن برای ریل های برون شهری قابل استفاده می باشد.
وی افزود:‌ پس از مصرف ریل های تولید داخل در متروی تهران دیگر متروهای کلان شهرها نیز در صورت نیاز به ریل می توانند ازداخل کشور تامین کنند و همین افزایش تقاضا باعث کاهش مشکلات مترو در خصوص گشایش اعتبار و مسایل ارزی برای تامین تجهیزات و قطعات مورد نیاز برای تعمیر و نگهداری خواهد شد.
مدیر عامل شركت بهر ه برداری متری تهران و حومه خاطرنشان كرد: اگر ذوب آهن طبق زمان مقرر،‌ ریل مورد نیاز متروی تهران را مطابق استانداردهای بین المللی تولید کند، ما نیز به عنوان اولین بهره بردار مترو در ایران متعهد به خرید این محصول هستیم چرا كه با توجه به ساخت و توسعه مترو در كشور بازار خوبی برای این محصول در داخل کشور وجود دارد ضمن اینکه این شرکت با تولید محصول خود راه توسعه صنعت حمل و نقل ریلی را هموار می
سازد.
گفتنی است امضای این قرداد در راستای برنامه های شهرداری تهران در زمینه توسعه حمل و نقل ریلی (مترو) درون شهری و حومه و استفاده حداکثری از توانمندی های داخلی انجام گرفته است.
 

دوشنبه 23/10/1398 - 15:34
ایرانگردی

 

محمود کلهری شهردار منطقه17 در جریان سی و سومین نشست ملاقات مردمی با شهروندان، از باز شدن گرهی چهل ساله در اجرای توافق با یک مجموعه خدماتی در خیابان برادران شهید حسنی و استیفای حقوق شهر و شهروند با بررسی آرای مغفول مانده کمیسیونهای شهری خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه17، کلهری با اشاره به کاربری این ملک گفت: این ملک از سال های گذشته دارای رای حقوقی از کمیسیون ماده 100 بوده و تا کنون مجموعه خدماتی و مدیریت شهری موفق به اجرای توافق نشده اند که با بررسی های صورت گرفته و دعوت مالکان، مقرر شد تا نشست های ثانویه برای حصول توافق صورت گرفته و در نهایت رای این کمیسیون در مورد این ملک اجرا شود.

شهردار منطقه17 با اشاره به استیفای حقوق شهروندی گفت: در تلاشیم با همکاری شهروندان و سامانه های نظارتی، از تضییع حقوق شهروندان در تمامی حوزه ها پیشگیری کرده و با رعایت مر قانون، تهران را به شهری برای همه تبدیل کنیم. هم اکنون نیز توافق با مالکان این مجموعه خدماتی در حال اجرا ست .

کلهری در گفتگو با شهروندان بر رعایت قانون و مقررات شهری در ساخت و ساز املاک تاکید کرد و با بررسی 15 پرونده در حوزه شهرسازی و معماری، مطالبات مالی و اجرای احکام به سی و سومین ملاقات شهروندی پایان داد.

دوشنبه 23/10/1398 - 15:31
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته