• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1305روز قبل
ایرانگردی


 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در نشست تخصصی "جایگاه بهبود کیفیت قلمروهای عمومی در بازآفرینی شهری" از بهبود و ارتقای کیفیت عرصه های عمومی در قالب اجرای پروژه های بهسازی محیطی با هدف تأمین خدمات پشتیبان سکونت و ایجاد محرک توسعه در محلات ناکارآمد و فرسوده تهران خبر داد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، نشست "جایگاه بهبود کیفیت قلمروهای عمومی در بازآفرینی شهری"با حضور معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران و مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران برگزار شد.
عبدالرضا گلپایگانی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران و عضو پنل این نشست تخصصی با بیان این که در 25 سال گذشته در شهرداری تهران پروژه های زیادی اجرا شده و پروژه های زیاد دیگری نیز روی کاغذ و در حد نقشه باقی مانده اند و به مرحله اجرا نرسیده اند و از طرفی مدیران شهری هم آرزوهای زیادی دارند که هنوز تبدیل به کاغذ و نقشه نشده است، خاطرنشان کرد: ما تجربه های خوب برای اینکه پروژه هایی بتوانند عملیاتی شوند و سرمایه های شهر را به بازار استفاده بیاورند کم داریم.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با بیان این که قرار است بیاییم و گرد فراموشی را از سرمایه های شهر برداریم، به اتفاقی که برای باغ های تهران در 10 سال گذشته افتاد اشاره و خاطرنشان کرد: افرادی آمدند و ضابطه برج باغ را دادند و واقعاً تصورشان این بود که با این کار به حفظ باغات کمک خواهد شد، اگر پالسی از جامعه حرفه ای و مردم برای مدیران شهری که نیتی جز خیرخواهی در این امر نداشتند، می آمد شاید زودتر می فهمیدند که با این کار سرمایه های شهر دارد از بین می رود.
گلپایگانی عنوان کرد: سرمایه های عمومی، فقط بحث کالبد نیست، بطور مثال خیابان هایی و کوچه هایی در تهران وجود دارد که مردم از دوران صفوی تاکنون در آن راه رفته اند و این کوچه و خیابان ها دارای ارزش هستند و یا آدرس هایی در تهران تحت عناوین ایستگاه درختی، ایستگاه سنگکی و ... داریم که نشان می دهد وجود یک درخت و یا یک نانوایی در محله ای، سرمایه محله بوده است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از متخصصان و حاضران در نشست خواست تا سرمایه های عمومی و اجتماعی که عمدتاً در فضاها و قلمروهای عمومی هستند را شناسایی و معرفی نمایند تا بتوان با روش های مناسب، سرمایه های موجود در شهر را حفظ کرد و گرد فراموشی، تجاوز و سهل انگاری را از روی آنها برداشت تا این ارزش ها و سرمایه ها بیشتر مورد توجه شهروندان قرار گیرند.
وی با بیان این که اصولاً بازسازی و نوسازی شهر به معنای خراب کردن و دوباره ساختن است، تصریح کرد: بازآفرینی، احیاء و بهسازی، مفاهیمی هستند که به آنها بیشتراحتیاج داریم و به جای این که بافت های فرسوده را با مدل بساز و بفروشی با اعطای تراکم و بهم ریختن ساختار اجتماعی در کوچه های 6 متری تخریب و نوسازی کنیم، از مدل های بهسازی و بازآفرینی همچون ایجاد پاتوق های محلی، درنگ گاه، فضاهای حضور اجتماعات محلی و ... استفاده نماییم تا ضمن ارتقای کیفیت فضاهای عمومی بتوان برای شهر نیز خلق ثروت کرد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران و عضو پنل نشست تخصصی "جایگاه بهبود کیفیت قلمروهای عمومی در بازآفرینی شهری"، با بیان این که بطور مشخص از حدود 20 سال گذشته با مسئله ای در شهرهایمان مواجه شدیم که جامعه شناسان و متفکرین از آن به عنوان از دست رفتن حس و روحیه اجتماع صحبت کرده اند، تصریح کرد: جوامع شهری تحت تأثیر عوامل مختلف به سمت اتمیزه شدن و فاصله گرفتن افراد از یکدیگر پیش رفتند و این امر به عنوان خطر و مسئله ای جدی که می تواند مسائل و پیامدهای منفی گسترده داشته باشد، مورد توجه قرار گرفت و اقدامات گسترده ای در شهرهای مختلف برای برگرداندن حس و روحیه به اجتماعات صورت گرفت.
به گفته علی اکبری، وجود فضاهایی برای برقراری تعاملات اجتماعی و فراهم کردن پیوندهای اجتماعی یکی از پیش نیازهای رفع این مسئله است که ضرورت و اهمیت پرداختن به پروژه های بهسازی محیطی در شهرهای مختلف جهان را آشکار می سازد.
وی با طرح این پرسش که چرا سازمان نوسازی به اجرای پروژه های بازآفرینی و بهسازی محیطی ورود پیدا کرده است، توضیح داد: ما در محلاتی که دچار ناکارآمدی و فرسودگی هستند، با کمبود و فقدان فضاهای عمومی که کارکرد اجتماعی مشخص داشته باشند مواجه هستیم و وقتی کمبود خدمات پشتیبان سکونت را به عنوان یکی از ابعاد فرسودگی مورد توجه قرار می دهیم، درمی یابیم که این فضاها می توانند بخشی از خدمات پشتیبان سکونت را تأمین کنند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در ادامه افزود: بر اساس تجارب، اجرای پروژه های بهسازی محیطی می توانند عامل محرک توسعه باشند و زمینه نوسازی را تا شعاع مشخصی فراهم کند.
علی اکبری با بیان این که در تعریف و پیشبرد پروژه های بهسازی محیطی چند مسئله وجود دارد که می بایست مورد توجه قرار گیرد، متذکر شد: یکی از این مسائل، مسئله تکرار است؛ همیشه با این موضوع مواجه بوده ایم که وقتی پروژه ای یا دستور کاری تعریف می شود، این اصرار پیش می آید که در همه محلات به همان شکل تکرار شود فارغ از اینکه آیا شرایط زمینه ای و محیطی اجازه اجرای چنین پروژه ای را می دهد یا خیر.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: مسئله دیگر این است که سازمان های متنوع در شهرداری با دستور کارهای متفاوت به پروژه های بهسازی محیطی ورود پیدا کنند که لازم است شبکه هم پیوندی از برنامه ریزی، اجرا و تصمیم گیری در این پروژه ها وجود داشته باشد.
علی اکبری مسئله زمین برای تعریف پروژه های بهسازی را مسئله ای جدی دانست و خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه در همه محله های فرسوده وناکارآمد نیازمند وجود فضاهای عمومی برای تعاملات اجتماعی ساکنان محله می باشیم اما به دلیل فشردگی بافت با فقدان و کمبود فضاهای مناسب برای تعریف چنین پروژه هایی مواجه هستیم.
وی متذکر شد: مسئله موقعیت نیز در تعریف پروژه های بهسازی محیطی حائز اهمیت است، یعنی هر جایی که یک زمین باز وجود داشته باشد بدین معنی نیست که می تواند تبدیل به فضای شهری شود؛ نمونه هایی از تجارب شکست خورده در این زمینه وجود دارد که به دلیل جانمایی نامناسب، به فضاهای دارای قفل و زنجیر تبدیل شده اند که تنها یکی دو ساعت از روز مورد استفاده قرار می گیرند و پس از آن کارکردی ندارند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این که آنچه فضای شهری را می سازد، فعالیت است، خاطرنشان کرد: کالبد، طراحی شیک و لوکس، استفاده از مصالح گران قیمت و ... تأثیرگذار نیست بلکه فضاهای شهری موفق فضاهایی هستند که در آنها فعالیت وجود داشته باشد.
علی اکبری با اشاره به مسئله بهره برداری و نگهداشت از پروژه های بهسازی محیطی تأکید کرد: اگر بهره برداری و نگهداشت از این پروژه ها موردتوجه قرار نگیرد، می تواند فرصتی که امروز در شهر تهران ایجاد شده را به تهدید تبدیل کند.
شایان ذکر است مصطفی بهزادفر، استاد دانشگاه علم و صنعت و حمید ناصر خاکی معمار برجسته به عنوان دیگر اعضا پنل این نشست تخصصی به ایراد سخنرانی پرداختند و در ادامه پرسش ها و نظرات حاضرین در جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

سه شنبه 24/10/1398 - 16:49
ایرانگردی

 

 

مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران از ارسال 6500 اثر به دبیرخانه مسابقه انشاء نویسی با موضوع "شهری که من دوست دارم" خبرداد و گفت: دانش آموزان تهرانی با استقبال از این مسابقه در واقع ایده ها و نظرات خود در خصوص شهر مورد علاقه شان را با مدیریت شهری به اشتراک گذاشتند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش های شهروندی شهرداری تهران ، مجتبی دانشور با اعلام این خبر افزود:مسابقه انشاء نویسی در راستای اجرای مصوبه "شهر دوستدار کودک" به منظور ایجاد بستری مناسب برای دریافت پیشنهادات و نظرات کودکان درباره ابعاد مختلف شهر تهران اعم از حوزه حمل و نقل و ترافیک ، شهرسازی و معماری ، خدمات شهری و محیط زیست ، فرهنگی و اجتماعی و...   از 13 آبان با همکاری آموزش و پرورش شهر تهران و آموزش و پرورش شهرستان های تهران (نواحی 1و 2 شهر ری) با موضوع "شهری که من دوست دارم"  آغاز به کار کرد.

مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران ادامه داد: پس از انتشار فراخوان مسابقه از تمامی دانش آموزان چهارم، پنجم و ششم ابتدایی مدارس سطح تهران برای ارسال آثار دعوت به عمل آمد که خوشبختانه جمع زیادی از دانش آموزان این مقاطع به مشارکت ما پاسخ مثبت دادند.

وی با اشاره به اینکه دانش آموزان تا 30 آذر فرصت برای ارسال آثار داشتند ، تصریح کرد: مراحل داوری شروع شده و آثار در حالی ارزیابی است وپس از انتخاب برترین ها، مراسم اختتامیه و تقدیر، اواخر بهمن ماه امسال، برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است، برگزاری نخستین دوره مسابقه نقاشی کودکان تهران  با موضوع "شهری که من دوست دارم"برای 11 گروه سنی 4 تا 14 سال نیز از دیگر طرح های اجرا شده توسط این اداره کل در راستای اجرای مصوبه دوستدار کودک برگزار شد که به دنبال استقبال خوب کودکان و نوجوانان ، بیش از9هزار و 400 اثر به دبیرخانه ارسال و طی مراسمی از آثار برتر تجلیل شد و همچنین با همکاری سازمان زیباسازی شهر تهران، 140 اثر منتخب در سطح شهر تهران به اکران درآمد.

 

سه شنبه 24/10/1398 - 16:33
ایرانگردی


در این انتخابات که با حضور علی اعطا سخنگو و عضو شورای اسلامی شهر تهران، رضا عباسی شهردار منطقه ۱۴ ، معاونین و اعضای شورایاری محلات این منطقه برگزار شد احکام دبیران شورایاری هر محله نیز تنفیذ و به ایشان ارائه شد.

در این انتخابات که با حضور علی اعطا سخنگو و عضو شورای اسلامی شهر تهران، رضا عباسی شهردار منطقه ۱۴ ، معاونین و اعضای شورایاری محلات این منطقه برگزار شد احکام دبیران شورایاری هر محله نیز تنفیذ و به ایشان ارائه گردید .
علی اعطا سخنگو و عضو شورای اسلامی شهر تهران در نشست با شورایاران محلات 20 گانه منطقه 14 تهران گفت شورایاران که در واقع ، نفرات منتخب از سوی شهروندان یک محله هستند و میتوانند با حضور مستمر در کنار تیم مدیریت شهری بنابر تخصص ، تجربه و علاقه مندی های مردم یک محله در تصمیمات شهرداری اثر گذار باشند ، وی گفت با توجه به کاستی هایی که در این دوره از انتخابات شورایاری ها پیش آمد ، برخلاف تفکر تعداد محدودی از مسئولین در این دوره نیز شایستگی های شورایاران و دستاورد های آن ها باز هم نشانگر نیاز به همکارای این عزیزان در مشارکت با مسئولان مدیریت شهری است .
رضا عباسی شهردار منطقه 14 تهران ضمن خوش آمد گویی به سخنگو و عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه این نشست گفت : فلسفه حضور و وجود نمایندگان مردم با عنوان " شورا یار " در واقع ، ارتباط دهنده تیم مدیریت شهری با شهروندان محترم که ذی نفعان اصلی محله و شهر هستند بحساب می آید و تمام تصمیم سازی ها و تصمیم گیری ها در منطقه 14 با مشارکت نمایندگان محلی که شورایاران هستند نیز انجام میشود ، وی در ادامه گفت در تمام جلسات مشترک بین شورایاری ها و مدیران شهری که ممکن است در مساجد ، تکایا ، سرای محلات و نواحی و هر مکان دیگری انجام شود ، در صورتی که مصوبه ای با پیشنهادات دبیران شورایاری محلات 20 گانه ایجاد شود ، وظیفه ی مطالبه گری و پیگیری های مربوط به مصوبه با شورایاران محترم است ، امید آنکه هر تصمیمی هر چقدر کوچک و جزئی را بتوانیم با کیفیت بالا برای رفاه شهروندان به مرحله عملیاتی رسانده و کیفیت را بر کمیت ارجع بدانیم .
شهردار دارالمومنین شهر طهران تشریح کرد با توجه به خلاء های قانونی که میان راه این عزیزان در انتخابات اخیر شورایاری ایجاد شده بود ، اما مدیران شهر در دارالمومنین شهر طهران و به طبع آن مجموعه شهرداری منطقه 14 تهران بنا بر نیاز مجموعه به " دانش بومی " که قطعا با تحقیق و تفحص شورایاران در میان مردم محله بدست می آید ، میتوانند کمک شایان و حائز اهمیت بالایی را از این حلقه های گمشده ( شورایاران ) میان مردم و مدیرت شهری دریافت کنند .

سه شنبه 24/10/1398 - 15:34
ایرانگردی

 

شهردار منطقه چهار تهران از برپایی غرفه های جمع آوری کمک های غیر نقدی به سیل زدگان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: 30 نقطه شمال شرق تهران آماده جمع آوری کمک های مردمی برای سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار، "محمد محمددوست" با اعلام این خبر گفت: به منظور یاری رساندن به هموطنان عزیز و سیل زده استان سیستان و بلوچستان، 30 غرفه جمع آوری کمک های غیر نقدی در سراهای محله و مکان های پردد جانمایی شد.

وی افزود: به دنبال وقوع سیل و آب‌گرفتگی در استان سیستان و بلوچستان و شدت‌یافتن طغیان رودخانه‌های فصلی و ایجاد مشکلات فراوان برای هموطنان عزیز، مدیریت شهری منطقه چهار تصمیم گرفت با محوریت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه و مرکز خدمات اجتماعی و رفاهی نسبت به برپایی غرفه های جمع آوری اقدام کند.

شهردار منطقه چهار تصریح کرد: بر این اساس و به منظور تامین نیازهای مردم آسیب‌دیده از سیل در این استان، سراهای محله های 20 گانه به همراه ساختمان مرکزی شهرداری منطقه چهار، میادین و مکان های مهم این منطقه آماده دریافت کمک های غیر نقدی شهروندان هستند.

وی خاطر نشان کرد: این طرح بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و نودمین جلسه در دستور کار این منطقه قرار گفت.

سه شنبه 24/10/1398 - 14:49
ایرانگردی

 

 


همزمان با ایام فاطمیه برنامه های فرهنگی و سوگواری در محلات جنوب شهر اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه19، محسن فریدی معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه با اشاره به سیاه پوش کردن سراهای محلات و ساختمان های اداری به مناسبت ایام فاطمیه گفت:  طی این ایام مراسم عزاداری در حسینیه ها، مساجد و سراهای محلات منطقه برگزار می شود.

وی افزود: همزمان با آغاز دهه دوم فاطمیه ضمن استقرار 11 ایستگاه صلواتی برای پذیرایی از شهروندان در خیابان میعاد شمالی خانی آباد نو شمالی، نمایشگاهی از کتاب با موضوع حجاب در کتابخانه سیدالشهدا بوستان ولایت برپا می شود.

همچنین به همین مناسبت کارگاه آموزشی با محوریت زندگینامه حضرت زهرا(س) و برنامه قرائت حدیث کساء در سراهای محلات تدارک دیده شده است. ضمن اینکه مسابقه ای نیز در قالب جمع آوری دلنوشته های شهروندان در سراها برگزار خواهد شد.

 
 
 
 

سه شنبه 24/10/1398 - 14:45
ایرانگردی

 

 


همزمان با ایام فاطمیه برنامه های فرهنگی و سوگواری در محلات جنوب شهر اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه19، محسن فریدی معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه با اشاره به سیاه پوش کردن سراهای محلات و ساختمان های اداری به مناسبت ایام فاطمیه گفت:  طی این ایام مراسم عزاداری در حسینیه ها، مساجد و سراهای محلات منطقه برگزار می شود.

وی افزود: همزمان با آغاز دهه دوم فاطمیه ضمن استقرار 11 ایستگاه صلواتی برای پذیرایی از شهروندان در خیابان میعاد شمالی خانی آباد نو شمالی، نمایشگاهی از کتاب با موضوع حجاب در کتابخانه سیدالشهدا بوستان ولایت برپا می شود.

همچنین به همین مناسبت کارگاه آموزشی با محوریت زندگینامه حضرت زهرا(س) و برنامه قرائت حدیث کساء در سراهای محلات تدارک دیده شده است. ضمن اینکه مسابقه ای نیز در قالب جمع آوری دلنوشته های شهروندان در سراها برگزار خواهد شد.

 
 
 
 

سه شنبه 24/10/1398 - 14:45
ایرانگردی

 

محمد جواد حق شناس رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران صبح امروز در نشست شورای سیاست گذاری پهنه فرهنگ و هنر رودکی که در منطقه 11 برگزار شد؛ گفت: پیاده راه سازی ضلع جنوبی خیابان شهریار در مراحل پایانی است .

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، نشست شورای سیاست گذاری پهنه فرهنگ و هنر رودکی صبح امروز با حضور محمد جواد حق شناس رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران ، مصطفی کاظمی مشاورو مدیر کل دفتر شهردار تهران ، برزین ضرغامی مدیر عامل زیبا سازی شهر تهران ، نصراله آبادیان شهردار منطقه 11 و دیگر مدیران و مسئولان با بررسی طرح تفصیلی پهنه فرهنگی هنری رودکی و پیاده راه سازی خیابان استاد شهریار برگزار شد.

محمد جواد حق شناس در این نشست ضمن بیان اهمیت پهنه رودکی به عنوان یکی از آرزوها و خواسته های جدی در شهر تهران گفت: مدت هاست که اهالی فرهنگ و هنر و مدیریت عالی فرهنگی و هنری کشور و شهر تهران در نظر دارند به خاطر مجموعه های ارزشمندی که در این پهنه وجود دارد و تالار و وحدت و تئاتر شهر به عنوان 2 نگین اصلی آن ، زمینه استفاده بیشتر و تخصصی تر را برای بهره برداران ، مردم شهر و مهمانان تهران در این حوزه فراهم کنند.

وی افزود: پهنه رودکی جزو اولین اتفاقات مهم در دوره جدید مدیریت شهری تهران بود که جایگاه آن در بودجه سال 97 مشخص شد و این تلاش باعث شد که از اوائل سال 97 در همین محل مجموعه ای از نشست ها ها را پیگیری کنیم و تمام ذی نفعان حوزه شهری و مدیریت شهری و گستره تر از آن را دعوت کنیم.

حق شناس ادامه داد: در بررسی ها مشخص شد که 4 مطالعه بزرگ در خلال 10 سال با موضوع پهنه رودکی از منظری خاص توسط نهادهای مختلف انجام شده است. همچنین مطالعات اجتماعی و اتاف نیز در این زمینه انجام شده که به مرحله نهایی و جمع بندی برای آغاز کار و اجرایی شدن آن رسیدیم .

این عضو شورای اسلامی شهر تهران عنوان کرد: با همین رویکرد استارت کار امسال خورد و کار به مراحلی رسید که پیاده راه سازی ضلع جنوبی خیابان شهریار در مراحل پایانی است و امیدواریم که ضلع شمالی آن هم تا پایان بهمن به نتیجه برسد.

او  در پایان ابراز امیدواری کرد پهنه رودکی به عنوان پهنه الگو و شایسته و نمونه عملکردی در این دوره مدیریت شهری ارائه شود.

همچنین برزین ضرغامی مدیر عامل سازمان زیبا سازی شهر تهران نیز با بیان این که لازم است نظام بهره برداری  87 پلاک واجد ارزش میراثی و معماری تهیه شود؛ ضمن تأکید بر اهمیت بازنگری طرح تفصیلی در پهنه رودکی گفت: اجرای برنامه های تعیین شده در طرح پهنه رودکی توسط سازمان زیبا سازی در حال انجام است و پیرایش جداره ها نیز به صورت جدی آغاز شده است.

همچنین نصراله آبادیان شهردار منطقه11 ، پهنه رودکی را به عنوان الگویی در طرح تفصیلی تهران عنوان کرد و گفت: عملا تمام موضوعات در پهنه رودکی تعیین تکلیف شده است و شاه بیت این پهنه نیز بسته تشویقی است که با رویکرد تثبیت 305 پلاک برای تجدید بنا می تواند مشوق خوبی باشد و حائز اهمیت است.

وی با تأکید بر اهمیت بسته تشویقی و معافیت سازندگان از پرداخت عوارض، نقش دفاتر تسهیلگری و شرکت توسعه فضاهای فرهنگی را در بازه زمانی مناسب قابل توجه دانست.

در این نشست مطالعات بازنگری طرح تفصیلی پهنه فرهنگی – هنری رودکی و پیاده راه سازی خیابان استاد شهریار به تفصیل تشریح شد.

سه شنبه 24/10/1398 - 14:43
ایرانگردی



مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران با اعلام اینکه پس از آموزش دوره ایمنی مقدماتی(سطح C)، به 4800 نفر از زنان شهروند و شاغل در شهرداری تهران، آموزش سطح پیشرفته تر B به پرسنل حوزه بانوان شهرداری شروع شده است، گفت: در نظر داریم با ادامه این طرح در هر یک از مجموعه های شهربانو، حداقل یک آتش نشان زن داشته باشیم.
به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، زهرا بهروزآذر با اشاره به ماده 73 برنامه سوم توسعه شهر تهران مبنی بر توانمندسازی زنان به عنوان یکی از ماموریت های اداره کل امور بانوان تصریح کرد: این برنامه بخشی از برنامه کلان تر توانمندسازی زنان است که در ابعاد مختلف فردی، اجتماعی و اقتصادی اجرا می شود. در همین راستا با همکاری سازمان آتش نشانی، برنامه ای برای آموزش ایمنی و پیشگیری از حوادث در سطوح مختلف و برای گروه های متفاوت زنان درنظر گرفته شد.
وی در ادامه اظهار کرد: در فاز اول این طرح با توجه به اینکه بانوان خانه دار بیشتر در معرض حوادث در منازل هستند، دوره ایمنی در خانه برای 4600 نفر از زنان شهروند در مناطق مختلف برگزار شد تا هم سلامت و جان فرد حفظ شود و هم هزینه‌هایی که شهر متحمل می‌شود؛ کاهش یابد. از سوی دیگر با توجه به احتمال وقوع حوادث و آتش سوزی در مجموعه های مختص بانوان و عدم امکان حضور سریع نیروهای متخصص مرد در این مجموعه ها، آموزش دوره های مختلف ایمنی به پرسنل این مجموعه ها در دستور کار قرار گرفت. در همین راستا ابتدا دوره سطح C از مجموعه سه گانه دوره های تربیت آتش نشان(سطوح A، B و C)، برای پرسنل شاغل در حوزه بانوان و مجموعه های مختص زنان اجرا شد که در پایان 138 نفر موفق به دریافت مدرک این دوره شدند.
بهروز آذر افزود: در حال حاضر نیز دوره ایمنی سطح B که شامل 60 ساعت آموزش، 20 ساعت آموزش تئوری و 40 ساعت آموزش عملی است برای 60 نفر از دارندگان مدرک سطح C از جمله مدیران امور بانوان، مدیران و کارشناسان بوستان ها بانوان و مجموعه های شهربانو، با همکاری سازمان آتش نشانی و شهرداری های مناطق 22گانه در حال اجراست و برای سایر افراد این گروه نیز مجددا برگزار خواهد شد.
مدیر کل امور بانوان در خصوص مراحل بعدی این طرح خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه گذراندن این سه دوره، لازمه تربیت یک آتش نشان است در نظر داریم با ادامه این روند، آموزش ایمنی سطح A را برای تعدادی از پرسنل مجموعه های مختص بانوان که موفق به کسب مدرک دوره سطح B شوند، اجرا کنیم و در هر مجموعه یک آتش نشان زن داشته باشیم. همچنین مقرر است دوره ایمنی سطح C برای سایر زنان شهروند مجدد برگزار شود.

سه شنبه 24/10/1398 - 11:48
ایرانگردی



مدیرکل سلامت شهرداری تهران اعلام کرد: با توجه به سیل زدگی سیستان و بلوچستان ، ضرورت ارائه حمایت های اجتماعی و روانی به هموطنان سیل زده و ضرورت کمک به بازتوانی و توانمند سازی آنها برای بازگشت به زندگی طبیعی ، روانشناسان ، مشاوران و مددکاران اجتماعی فعال در شهرداری تهران آماده ارائه خدمت و کار داوطلبانه تخصصی هستند.
به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، زینب نصیری با بیان مطلب تصریح کرد: با توجه به وجود ظرفیت های انسانی تخصصی بین همکاران شاغل در بخشهای مختلف شهرداری تهران و خانه های سلامت محله های شهر تهران ، از ابتدای سال جاری دوره های تخصصی مداخله در بحران با همکاری انجمن روانشناسی ایران و انجمن مددکاران اجتماعی ایران برای بیش از 100 نفر از همکاران روانشناس ، مشاور و مددکاراجتماعی برگزار گردیده است و این اداره کل آمادگی دارد تا در صورت اعلام نیاز به پشتیبانی روانی – اجتماعی شهرداری تهران ، نسبت به اعزام متخصصین دارای آمادگی برای مواجهه با بحران اقدام کنند.

مدیرکل سلامت شهرداری تهران ضمن تاكید بر ضرورت كمك رسانى امدادى و حمایتى در این مرحله و درخواست از همه شهروندان تهرانى به منظور مشاركت در تامین نیازهاى اولیه هموطنانمان، خاطر نشان کرد: در شرایط بحران بیش از گذشته در كنار هم هستیم و بی شک هم افزایی ظرفیت هاى مدیریت شهری با انجمن های تخصصی روانشناسی ، مشاوره و مددکاری اجتماعی و نیز سازمان نظام روانشناسی می تواند زمینه ساز ارتقاء تاب آوری اجتماعی و روانی و نیز دلگرمی هموطنان عزیز بلوچمان باشد.

سه شنبه 24/10/1398 - 11:44
ایرانگردی


معاون خدمات شهری و محیط زیست از اجرای طرح کاپ در مدارس منتخب سطح منطقه 2 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 2، امیر ناصر هراتی معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه با اعلام این خبرگفت: طرح کاپ( کاهش تولید پسماند) طرحی است که چندی پیش توسط سازمان مدیریت پسماند در دستور کار قرار گرفته است. این طرح یکی از 3 رویکرد جهانی مدیریت پسماند(Recycle-Recovery-Reuse ( 3R: است که می تواند تاثیر به سزایی در کاهش میزان پسماند برای دفن و به تبع آن کاهش هزینه های جمع آوری، حمل و دفع و از همه مهمتر آسیب های وارد بر محیط زیست داشته باشد.
هراتی با بیان اینکه در این طرح مدیریت پسماندهای خانگی، نخاله های ساختمانی و همینطور پسماندهای خطرناک و الکترونیک مورد توجه هستند اظهار کرد: از آنجا که دانش آموزان یکی از مهم ترین مخاطبینی هستند که تاثیر مثبت و پراهمیتی بر فرهنگ جاری و آینده جامعه دارند، در این خصوص با آموزش های مستقیم و غیرمستقیم از دانش آموزان خواسته شده که طی یک روز از هفته که از قبل برنامه ریزی و اطلاع رسانی شده، پسماندهایشان را در بدو ورود به مدرسه تحویل آموزشگران بازیافت داده و در ازاء آن جایزه های ویژه ای دریافت نمایند.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه 2 با اشاره بر اینکه طی اجرای این طرح پس از 4 هفته مشارکت قابل توجهی از سوی دانش آموزان صورت پذیرفته است خاطر نشان کرد:با اجرای این طرح می توان پسماندهای قابل بازیافت را افزایش داد و با فرهنگ سازی و شرکت خانواده ها در تفکیک زباله در نظام اقتصادی و محیط زیستی تاثیرات قابل توجهی ایجاد کرد.

سه شنبه 24/10/1398 - 11:42
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته