• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 3839
تعداد نظرات : 784
زمان آخرین مطلب : 4444روز قبل
ورزش و تحرک

بازیکن عراقی ذوب آهن می گوید شاید قراردادش را با این تیم فسخ کند.

پتوی سبزرنگ مهاجم عراقی ذوب‌آهن در بازی شنبه سوژه عکاسان بسیاری شده بود، مهاجمی که در ابتدای سال برای 2 فصل به خدمت ذوب‌آهن درآمد تا فصلی نه چندان پرفروغ را در اصفهان سپری کند، هوار اما در 15 هفته‌ای که از مسابقات لیگ گذشته آن هوار استقلال و پرسپولیس نیست و جالب اینکه گفته‌های او به گونه‌ای ست که انگار مقصر این مسئله را سرمربی تیمش می‌داند.هوار که نگران جایگاهش در تیم ملی عراق است، این روزها اصلا از نیمکت نشینی‌هایش خوشحال نیست، این ستاره که قرار بود در ابتدای فصل جای محمدرضا خلعتبری را در ذوب‌آهن پر کند اما در هفته‌های گذشته آنچنان عملکرد خوبی از خود به نمایش نگذاشته و همین مسئله باعث شده ابراهیم‌زاده برای استفاده از او در ترکیب اصلی دچار شک و تردید شود.خودش در این مورد می گوید:«خودم هم نمی‌دانم چرا نیمکت نشین شده‌ام. من در تمرینات همه تلاشم را می کنم اما نمی‌دانم چرا از من در ترکیب اصلی تیم استفاده نمی‌شود. به نظر خودم من هیچ مشکلی ندارم.فراموش نکنید که من در استقلال و پرسپولیس آزادی عمل داشتم و همه چیز در اختیارم بود و در ترکیب تیم قرار می‌گرفتم اما در ذوب‌آهن اینگونه نیست و به من شانس بازی نمی‌دهند، اصلا سیستم بازی ذوب‌آهن هم با من همگون نیست، اینجا همه باید دفاع کنند و چیزی که از من می‌خواهند فقط دفاع است و این شبیه آن چیزی نیست که من در استقلال و پرسپولیس بازی می‌کردم.»
ملا محمد در ادامه حرف هایش پای فسخ قرارداد را به میان می کشد و می گوید به اصفهان نیامده که در ذوب آهن نیمکت نشین باشد:«من فردا با مدیر برنامه‌هایم صحبت می‌کنم.مشکلی با کسی ندارم اما من من به ذوب‌آهن نیامدم که بازی نکنم و نیمکت نشین باشم. من نیامدم که 5 دقیقه یا 3 دقیقه بازی کنم، برای 25 یا 10 دقیقه با ذوب‌آهن قرارداد نبستم، سرمربی تیم فقط چند دقیقه محدود از من در ترکیب تیم استفاده می‌کند و این اصلا برای من خوب نیست، به هر حال فردا به باشگاه می‌روم و در مورد همه چیز صحبت می‌کنم، شاید فصل آینده از ذوب‌آهن بروم و در این تیم نمانم، الان معلوم نیست اما فردا همه چیز مشخص می‌شود.اگر وضع به همین منوال ادامه پیدا کند حتی در بازی‌های ادامه فصل جاری هم در ذوب‌آهن نمی‌مانم و قراردادم را لغو می‌کنم چون سرمربی به من شانس بازی کردن نمی‌دهد.»
او در ادامه درمورد بازی روز جمعه با سپاهان حرف می زند و می گوید:«سپاهان یکی از تیم‌های قدرتمند ایران است.این تیم باشگاه و سازماندهی خوبی نیز دارد و در سال‌های گذشته همواره یکی از مدعیان لیگ برتر بوده است.امیدوارم بازی روز جمعه یکی از بازی‌های جذاب ما باشد.در کل باید بگویم این مسابقه بازی سختی برای دو تیم است.»
اما صحبت های پایانی ملا محمد.آنجا که او به بازی کردن با استقلال در پلی آف لیگ قهرمان حرف می زند و می گوید:«این برای ایران بد است که یکی از تیم‌هایش باید در پلی‌آف حذف شود اما امیدوارم تیم ما به دور بعد صعود کند و ذوب‌آهن پیروز شود.»

چهارشنبه 16/9/1390 - 20:52
اخبار

- با توجه به تشدید بحران میان اسلام آباد – واشنگتن، عملیات زمینی آمریکا در پاکستان چندان دور از ذهن نیست.

پیرمحمد ملازهی

کنفرانس بن 2 سرانجام با حضور نمایندگان و رهبرانی از صد کشور دنیا و همچنین بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل برگزار شد. برگزاری این کنفرانس دو هدف عمده داشت: اول آشتی ملی با طالبان و پیگیری مذاکرات صلح به شکلی جدی تر و یافتن راه حلی برای پایان دادن به جنگ افغانستان و دوم ایجاد تسهیلاتی برای انعقاد پیمان استراتژیک افغانستان با آمریکا، فرانسه و انگلستان و در مجموع کشورهای عضو ناتو.
اما نکتۀ قابل توجه اینجاست که عدم شرکت پاکستان در این کنفرانس و بالطبع عدم حضور طالبان به عنوان مهمترین بازیگر صحنۀ افغانستان نمی تواند مذاکرات صلح و آشتی ملی را به نتیجۀ مثبتی رسانده و از این رو به نظر می رسد که اجلاس بن نیز همانند سایر نشست ها دستاورد قابل توجهی را به دنبال نداشته باشد. هر چند اخباری مبنی بر حضور ملاضعیف، در این کنفرانس شنیده شده اما بر فرض صحت آن، او مهره ای نیست که در ارتباط مستقیم با طالبان باشد و بتواند به نمایندگی از افراطیون سخن بگوید. ملاضعیف در کابل زندگی می کند و ارتباطی با طالبان ندارد و حضور او تنها به این دلیل است که بتواند اطلاعاتی را در اختیار طالبان قرار دهد.
و اما در خصوص هدف دوم که خواست آمریکا و دولت افغانستان است یعنی امضای سند استراتژیک، ظاهرا یکی از بندهای پیشنهادی که در بن2 تصویب شد، به این مسئله اشاره دارد که نیروهای ناتو و آمریکا می توانند بعد از سال 2014 - که طبق گفتۀ اوباما قرار بود آمریکا و ناتو نیروهایشان را از افغانستان خارج کنند- نیز به مدت 10 سال دیگر در این کشور بمانند.
هدف از باقی ماندن بخشی از نیروهای ناتو، آموزش نیروهای نظامی افغان اعلام شده است که احتمالا در پشت پرده نیز در حملات پلیس افغان علیه نیروهای مهاجم نیز شرکت خواهند داشت. لذا در این هدف به نظر می رسد از دید دولت کابل و آمریکایی ها بن2 حامل دستاورد خوبی بوده باشد. اما همین هدف مطلوب، برای کشورهای منطقه خطرناک است. احداث پایگاه نظامی و تثبیت حضور نیروهای خارجی تا 10 سال آینده قطعا نمی تواند پیام خوبی برای همسایگان افغانستان( اعم از روسیه، پاکستان، چین و ایران) داشته باشد. به خصوص آنکه به احتمال قوی بعد از پایان این دورۀ 10 ساله، این حضور تمدید خواهد شد و بعید به نظر می رسد آمریکا بعد از سال 2024 حاضر به ترک این منطقۀ استراتژیک باشد. لذا بن 2 را باید اجلاسی در جهت تثبیت حضور ناتو در قالب پایگاه نظامی و در راستای کنترل کشورهای منطقه ارزیابی کرد.
از سوی دیگر باید دید عدم حضور پاکستان در این اجلاس تا چه اندازه می تواند در تحولات افغانستان تأثیر داشته باشد. در مقطع فعلی مناسبات واشنگتن- اسلام آباد بسیار تیره است و باید زین پس حتی شاهد تیره تر شدن آن نیز باشیم.
از طرفی عدم شرکت پاکستان در بن2 دیدگاه بسیاری از کشورها از جمله افغانستان، آمریکا، هند و ناتو را تقویت کرد؛ نگاهی که معتقد است تا زمانی که پاکستان از طالبان و القاعده حمایت می کند، نمی توان به برقراری امنیت و صلح در افغانستان امیدوار بود. با این اوصاف این احتمال وجود دارد که در کوتاه مدت شاهد تشدید جنگ در افغانستان باشیم. عملیات انتحاری در روز عاشورا در جمع عزادارن حسینی در سه شهر مزار شریف، قندهار و کابل، این فرضیه را ثابت می کند که پاکستان در حال بازی به شیوۀ خاص خود است.
اما اسلام آباد نباید فراموش کند که با شرکت نکردن در این اجلاس اشتباه بزرگی را مرتکب شد. عدم شرکت پاکستان در اجلاس بن2 ارتباط پاکستان با تروریسم را در اذهان غرب و آمریکا تقویت و زین پس باید شاهد فشار بیشتر آمریکا بر پاکستان باشیم. اینکه ارتش پاکستان تا چه زمانی می تواند این فشارها را تحمل کند؛ موضوع مهمی است. اما در صورتی که آمریکا- که هم اکنون نیز علمیات های هوایی را بر فراز مرزهای پاکستان صورت می دهد، به این جمع بندی برسد که پاکستان عامل اصلی ادامۀ جنگ در افغانستان است، در آن صورت شاید احتمال بروز این خطر وجود داشته باشد که آمریکا علمیاتی زمینی را علیه پاکستان آغاز کند که در آن صورت پاکستان، بازندۀ اصلی وضعیت کنونی خواهد بود.
اما در مقطع فعلی به نظر نمی رسد ارتش پاکستان قصد تن دادن به این گزینه را داشته باشد. لذا سعی خواهد کرد تا به هر طریق ممکن با آمریکایی ها کنار بیاید. توجه داشته باشیم که عدم حضور پاکستان در اجلاس به دلیل فشار گروههای داخلی پاکستان بود، اما خط فکری دولت پاکستان این نیست که تا این میزان خود را رو در روی آمریکا قرار دهد.
در هر حال پاکستان در موقعیت بسیار دشواری قرار دارد. با توجه به تحولات و فراز و نشیب هایی که اسلام آباد و شخص آصف علی زرداری در طول چند ماه اخیر آن را تجربه کرد، بدون شک در انتخابات آینده، حزب مردم (حزب حاکم) اولین بازنده بوده و به احتمال قوی حتی نمی تواند دورۀ باقیمانده خود را به پایان برساند. قطعا در صورت برگزاری هر نوع انتخابات در این کشور، حزب مردم جایگاهی را که در زمان خانم بی نظیر بوتو داشت، پیدا نخواهد کرد و این احتمال وجود دارد که نواز شریف با توجه به ارتباطاتش با آمریکا، عربستان سعودی و اروپا و توان بیشتر برای حل مسئله طالبان، در آینده قدرت را در دست گیرد. 26349

کارشناس شبه قاره

چهارشنبه 16/9/1390 - 20:51
شعر و قطعات ادبی

خودت را این همه به آب و آتش نزن !

 

می دانم چقدر دوستم داری ،

چقدر به پای وعده هایی که دادی وفاداری ...

می دانم اگر قلبی هست

که در گوشه ای به خاطر من می تپد تنها قلب توست ،

اگر قرار باشد دستی دستان مرا در آغوش خویش بگیرد ،

دستان توست ...

می دانم که اگر عشقی بخواهد در این دنیا پابرجا بماند ،

تنها عشق من و توست ...

اگر دلخوشی برای ماندن من در این دنیا باشد ،

به امید بودن و نفس کشیدن توست ...

خودت را بیش از اینها دست کم نگیر !

بارها گفته ام ! و باز هم می گویم ، 

نمی خواهد دنیا را به پایم بریزی ...

وقتی که تو عاشق من باشی و من عاشق تو ،

دنیا خود به پای ما می افتد ،

و دیگر نمی تواند ما را از هم دلسرد کند ...

نمی خواهد به دیگران نشان دهی که چقدر بی پروایی ...

وقتی به قلب هم قول وفاداری بدهیم ،

فاصله ی میانمان به حرمت عشق محو می شود ...

و مهمتر از همه

دوست داشتن که نیازی به بیانش نیست ،

بیش از اینها ساده تر می شود ...

 

چهارشنبه 16/9/1390 - 20:51
اخبار

ک نویسنده گفت: کتاب «سینمای بعد از انقلاب (بودن یا نبودن)» از سال 86 تا یک هفته قبل از برپایی نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات نزد «مرکز اسناد انقلاب اسلامی» به اصطلاح در نوبت انتشار بود که بدون اینکه از دلیل‌اش آگاهی داشته باشم، به بنده برگرداننده شد.


مجتبی حبیبی، نویسنده در خصوص تازه‌ترین آثارش اظهار داشت: در سال‌های گذشته یک جلد رمان را با نام «گذر از فصل‌ها» به چاپ رسید که قرار بود تجدید چاپ شود. در همین دوران بنده قسمت دوم این رمان را با نام «صورت‌های مکرر عشق» به نگارش در آوردم.

وی با بیان اینکه در این دو جلد رمان به موضوع «لانه جاسوسی آمریکا» پرداخته شده است، گفت: 4 سال است جلد اول آن تجدید چاپ نشده و جلد دوم نیز به چاپ اول هم نرسیده است.

 

حبیبی ادامه داد: کتاب «سینمای بعد از انقلاب (بودن یا نبودن)» از سال 86 تا یک هفته قبل از برپایی نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها نزد «مرکز اسناد انقلاب اسلامی» به اصطلاح در نوبت انتشار و مراحل ویراستاری قرار داشت که به یکباره به بنده برگرداننده شد بدون اینکه علت آن را با بنده در میان بگذارند؛ این در حالی است که بنده را تهدید هم کرده‌اند.

 

این نویسنده با انتقاد از شیوه فروش کتاب‌هایش خاطرنشان کرد: در گذشته دو اثر بنده به شیوه سمساری واگذار شده که به نوعی از راه زور بوده است؛ یعنی نه اسمی از من در آن ذکر شده و نه درصدی از حق‌التألیف پشت جلد به بنده واگذار شده است.

چهارشنبه 16/9/1390 - 20:50
شعر و قطعات ادبی

روزگار خوبی بود ...

تو درون قلبم محبت را جاری می کردی ،

و من دیوانه وار زمزمه میکردم دوستت دارم ...

تو خورشید را هر روز به سینه ام هدیه می دادی ،

و من هر شب ماه را در برکه چشمانت می دیدم ...

در جاده زندگی دنبال هم می دویدیم ،

و گاهی آنقدر از با هم بودن مست می شدیم ،

که دنیا را دیوانه می کردیم ...

از کلمه جدایی بیزار بودیم ،

حرفهای عاشقانه را هر ثانیه برای هم زمزمه می کردیم ...

هوای دلمان آفتابی می شد ،

دلبستگی مان روز به روز بیشتر می شد ...

غم در لحظه هایمان جایی نداشت ،

شادی همنشین لبهایمان می شد ...

حال ، آن روزها دوباره بازگشته ،

ستاره خوشبختی را در آسمان دیده ام ،

و دلم به هوای بودنت دوباره بهاری گشته ...

بیا این بار که همدیگر را دیدیم ، 

جایمان را عوض کنیم ...

من تکیه گاه خستگی ات می شوم ،

تو قول بده که هرگز تنهایم نمی گذاری ...

من میان دستانت عشق را نقاشی می کنم ،

تو فریاد بزن که هیچگاه فراموشم نمی کنی ...

تا دوباره با هم بی حساب شویم ! 

چهارشنبه 16/9/1390 - 20:50
ورزش و تحرک

رئیس کمیته داوران با اطمینان می‌گوید محسن ترکی داور داربی نیست.

به گزارش خبرآنلاین؛ مهدی تاج نایب رئیس فدراسیون و رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال در مورد داور داربی و شایعاتی که در مورد قضاوت محسن ترکی در مسابقه روز جمعه شنیده می‌شود می‌گوید: «داور داربی قطعا محسن ترکی نیست. داور داربی روز جمعه را انتخاب کرده‌ایم ولی قرار شده فعلا معرفی نشود. این دفعه داور داربی به صورت مشورتی انتخاب شده و تیم داوری این مسابقه با تیم‌های داوری ثابت‌مان فرق دارد. من الان می‌توانم بگویم ترکی داور بازی جمعه نیست ولی نمی‌توانم بگویم کدام داور را انتخاب کرده‌ایم.»
43

چهارشنبه 16/9/1390 - 20:49
آموزش و تحقيقات
روش از بین بردن غبغب با ورزش!
روش از بین بردن غبغب با ورزش!
همه می‌دانند که برای خلاصی از چربی اضافه (در هر ناحیه از بدن که باشد) باید فعالیت چربی‌سوز بیشتری انجام شود. آب کردن چربی اضافی زیر چانه یا همان غبغب خودمان هم در این مورد استثنا نیست.
البته داشتن غبغب برای افرادی که چاق هستند یا اضافه وزن دارند، امری طبیعی است، اما گاهی این اتفاق می‌افتد که فرد با وجود طبیعی بودن وزن بدنش، با معضل غبغب دست به گریبان می ‌شود و البته نباید فراموش کنید که وجود غبغب، تاثیر زیادی بر چهره فرد دارد و اصولا باعث می ‌شود سن افراد، بیشتر به نظر برسد. جراحی پلاستیک یکی از راه‌های از بین بردن سریع غبغب است، اما یک ‌راه درمانی مفید بدون درد و خون ریزی نیز برای از بین بردن این مشکل زیر‌ چانه‌ای وجود دارد؛ ورزش دادن عضله این ناحیه که صد البته بهتر از عمل جراحی است!
برای کشیدن عضله این ناحیه، چندین ورزش راحت وجود دارد که به تعدادی از آنها در این قسمت می‌پردازیم:
1- کف دست‌ها را برای 10 ثانیه به پیشانی‌تان فشار دهید. این فشار را در جهت عکس گردن و سر وارد کنید. باید حس کنید که گردن و چانه‌تان سفت شده‌اند. این حرکت را، البته این بار با قرار دادن دست در پشت سر، تکرار کنید. همین حرکت را در دو طرف سر نیز تکرار کنید. در این حالت، دست خود را به شکل پیاله کرده و آن را روی گوش خود قرار دهید و ورزش مذکور را انجام بدهید.
2- در ورزش دیگری که برای رفع این مشکل پیشنهاد می‌کنیم، باید به این ترتیب عمل کنید: چانه‌تان را بالا بگیرید و دهان خود را باز و بسته کنید؛ انگار که آدامس می‌جوید. در این ورزش، باید حس کنید که عضلات آرواره تا گردن شما سخت شده‌اند.
3- دهان خود را باز کنید، خیلی آهسته سر خود را به عقب خم کنید و در همین حال بمانید. حالا لب پایین را تا روی لب بالای خود حرکت دهید و این حرکت را چند بار انجام دهید.
4- همان‌طور که سرتان در حالت طبیعی قرار دارد(بدون خم کردن آن به هر جهتی)، سعی کنید لب پایین خود را به بینی‌تان بزنید! البته این اتفاق تقریبا غیر ممکن است، اما تلاش برای انجام چنین کاری، برای هدف شما مفید خواهد بود.
5- بیرون آوردن زبان از دهان، آن هم به طور مداوم و پشت سر هم، عضلات دهان و صورت را تقویت می‌کند و در از بین بردن غبغب نیز مؤثر خواهد بود. توصیه می‌کنیم این ورزش‌ها را روزی 2 بار انجام دهید.
چهارشنبه 16/9/1390 - 20:48
اخبار

با وجود ادعای رژیم صهیونیستی در زمینه برخورداری از پیشرفته ترین تجهزات نظامی جهان، انحراف خمپاره های توپخانه از مسیر اصلی خود در مانور ارتش رژیم اسرائیل، زندگی رئیس ستاد مشترک ارتش این رژیم را در معرض خطر قرار داد.

"رونی دانیئیل" تحلیلگر مسائل نظامی کانال دو تلویزیون رژیم اسرائیل در این خصوص گفت: "بنی گانس"رئیس ستاد مشترک ارتش برای مشاهده مانور یکی از تیپهای پیاده نظام در منطقه تسالیم حاضر شد که در پی نتیجه انحراف خمپاره ها از مسیر اصلی خود این خمپاره ها در فاصله 200 متری بنی گانس سقوط کرد.

وی افزود: به نظر می رسد خمپاره های شلیک شده یک یا یک و نیم کیلومتر از مسیر اصلی خود منحرف شدند.

دانیئیل تحلیلگر مسائل نظامی کانال دو تلویزیون رژیم اسرائیل گفت: در طی این مانور 6 خمپاره به هدف مورد نظر اصابت کرد اما دو خمپاره به طرز غیر قابل پیش بینی از مسیر اصلی خود منحرف شد و در فاصله 200 متری رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل سقوط کرد.

وی افزود: پس از این حادثه مانور تیپ پیاده نظام بدون توپخانه ادامه یافت. و مسؤولان ارتش اسرائیل در پی بررسی علل وقوع این حادثه هستند.

"الیاس مطران" نویسنده و تحلیلگر مسائل سیاسی در بررسی این گزارش در گفتگو با برنامه این هفته "العین الاسرائیلیه" (از نگاه رسانه های اسرائیل) شبکه العالم تصریح کرد: در جنگ 33 روزه لبنان یکی از علل اصلی متزلزل شدن ساختار واحدهای پیاده نظام ارتش اسرائیل، انحراف خمپاره ها از مسیر اصلی خود بود.

مطران گفت: در جنگ نابرابر صهیونیستها علیه غزه نیز واحدهای پیاده نظام رژیم اسراییل با این ناکامی مواجه بودند.

وی افزود: حوادثی از این قبیل علامت سوال بزرگی در برابر ادعاهای رژیم صهیونیستی در زمینه برخورداری از پیشرفته ترین تجهیزات نظامی جهان، ایجاد کرده است

چهارشنبه 16/9/1390 - 20:47
آموزش و تحقيقات
روشی اعجاب انگیز برای خستگی چشم
روشی اعجاب انگیز برای خستگی چشم
در طول روز با کارهای زیاد و طاقت فرسا،بیشترین خستگی را به چشم هایمان وارد می سازیم، روشی اعجاب انگیز برای از بین بردن خستگی چشم وجود دارد.

استفاده از چای كیسه‌ای می‌تواند خستگی چشم را برطرف كند.بدین منظور چای كیسه‌ای را كمی خیس كرده و در یخچال قرار دهید.سپس دراز كشیده و به آرامی آنها را روی چشم‌ها بگذارید و اجازه دهید تا جادوی خود را در از بین بردن پف دور چشم، تورم ناشی از كار زیاد یا گریه نشان دهد.
چای كیسه‌ای پس از چند دقیقه كه روی چشم قرار می‌گیرد،با گرمای بدن و همچنین گرمای محیط،سردی خود را از دست داده و گرم می‌شود. از این رو توصیه می‌شود تعدادی چای كیسه‌ای را در یك كیسه فریزر و در یخچال قرار دهید.هنگام استفاده از این مرهم،كیسه را كنار خود گذاشته و هر چند دقیقه یكبار آنها را عوض كنید
چهارشنبه 16/9/1390 - 20:47
آموزش و تحقيقات

کدام خال‌ در بدن  را باید جدی گرفت؟
کدام خال‌ را باید جدی گرفت؟
خال‌ها 2 نوع‌اند؛ مادرزادی و اكتسابی. از سن 4 سالگی به بعد ممکن است همه انسان‌ها خال‌های اكتسابی را کسب ‌كنند اما خال مادرزادی 3 نوع است؛ خال با سایز كوچك، متوسط و بسیار بزرگ كه بزرگ‌تر از 20 سانتی‌متر است و سطح وسیعی از پوست را می‌پوشاند...
خال‌های مادرزادی چون ممكن است تغییرات بدخیمی بیشتر از خال‌های اكتسابی داشته باشند، نیاز به توجه بیشتری دارند. خال‌های مادرزادی كوچك و متوسط را تا سن بلوغ زیر نظر می‌گیرند و سایز و اندازه آنها را مرتبا یادداشت می‌كنند.
اگر تغییری در وسعت یا رنگ آنها به وجود آمد، باید به پزشك مراجعه كرد و خال را برداشت ولی اگر خال متوسط یا كوچك تغییری نكرد بعد از سن بلوغ می‌توان در صورت تمایل آنها را برداشت. برای خال‌های بسیار بزرگ باید از ابتدای تولد به پزشك متخصص پوست مراجعه و برای درمان آنها اقدام كرد.
خال‌های اكتسابی از 4 سالگی به وجود می‌آیند و تعداد آنها نیز ژنتیكی است و این عقیده كه یك خال زادوولد می‌كند، اشتباه است. خال‌های اكتسابی به 3 صورت خود را نشان می‌دهند، فرم مسطح، فرم كمی برجسته و فرم كاملا برجسته. خال‌های برجسته معمولا تغییرات بدخیمی ندارند.
خال‌های مسطح برخلاف تصور عامه مردم مهم‌ترند. اگر خال مسطح قرینه نباشد و بیشتر از یك رنگ در آن دیده شود ترجیحا باید آن را برداشت زیرا احتمال تغییرات ناخوشایند در آن در مقایسه با خالی كه رشد منظم حالت قرینه و یكرنگ دارد بیشتر است.
اگر والدین یك كودك دیدند كه خال فرزندشان حالت نامنظم و بیش از یك رنگ دارد، باید به پزشك مراجعه كنند تا پزشك آن را زیر نظر بگیرد. اگر تشخیص داده شد كه ضرورتی برای برداشتن خال وجود دارد، می‌توان آن را در هر سنی برداشت. البته هیچ دلیلی هم برای عجله وجود ندارد.
علایم ذكرشده تنها نشان می‌دهند كه در این خال استعداد تغییرات ناخوشایند بیشتر است ولی نمی‌توان گفت مشكلی ایجاد می‌كند یا نه. تصمیم‌گیری نهایی با پزشك است.
چهارشنبه 16/9/1390 - 20:46
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته