• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1400روز قبل
ایرانگردی



شهردار منطقه 11 تهران در نشست ارزیابی نشان تعالی HSE گفت: با تلاش های انجام شده توسط حوزه HSE کاهش تصادفات منجر به فوت ، کاهش مخاطرات و حوادث در پروژه ها حاصل شده است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، ارزیابی عملکرد HSE طبق مدل ارزیابی نشان تعالی HSE در سطح منطقه به منظور ارزیابی عملکرد سازمان با الزامات سیستم با موفقیت انجام شد.
این نشست با حضور شهردار و معاونین و مدیران ارشد و دبیر شورای عالی سامانه HSEشهرداری تهران برگزار و منطقه 11 به عنوان یکی از مناطق موفق و برتر در زمینه HSE ارزیابی شد.
در نشست افتتاحیه ارزیابی نشان تعالی HSE نصراله آبادیان با بیان این که تمهیداتی اندیشیده شده تا HSE در سطوح مختلف مشارکت داده شود و در تمام تصمیمات منطقه نظرات خود را مطرح کنند؛ به تشریح اقدامات انجام شده در حوزه های مختلف برای افزایش ایمنی و کاهش مخاطرات و حوادث پرداخت.
آبادیان با اشاره به این که به مدت 4 سال در بخش حمل و نقلی کاری در دست انجام است؛ افزود: با کارشناسان حوزه راهور کار محیطی انجام داده ایم که نتایج این پروژه کاهش تصادفات منجر به فوت بوده است. همچنین در برخی پروژه ها که احتمال مخاطره و حادثه در آن ها زیاد بود؛ نقش HSE موجب شد هیچگونه حادثه ای نداشته باشیم.
همچنین غزاله دانش مدیر دبیرخانه شورای عالی HSE شهرداری تهران، از اجرای بهترین عملکرد در شهرداری تهران توسط منطقه 11 خبر داد و گفت: HSE موضوعی است که جزء لاینفک خدمات شهری است و در بحث حوادث اگر حادثه مهمی اتفاق بیفتد؛ 300 عامل پیش از بروز حادثه به وجود آمده که منجر به اتفاق حادثه ای منجر به فوت می شود.
او خاطر نشان کرد: وقتی این اتفاقات نمی افتد یعنی در حوزه های حادثه خیز شرایط حادثه و نا ایمنی پیش بینی شده است و این نشان دهنده دقت و توجه روی پایش عملیات و فرایند هاست تا جلوی اتفاقات گرفته شود .
مدیر دبیرخانه شورای عالی HSE شهرداری تهران همچنین در خصوص استفاده از GIS گفت: در علوم نوین مباحث مدل سازی و کاربرد سیستم اطلاعاتی به خصوص در سازمان هایی مثل شهرداری می طلبد که با توجه به تنوع زیستی و ارتباطات مختلف از سیستم نوین برای مدیریت تکنولوژی استفاده کرد.
دکتر دانش اذعان کرد: حوزه HSE شهرداری منطقه 11 جایگاه ویژه ای دارد که حاصل زحمات و نگرش مثبت کلیه مدیران در منطقه است و مسلما این همکاری باید به منظور حفظ جایگاه منطقه ادامه یابد.
بر اساس این گزارش در این ارزیابی که با بازدید تیم ارزیابی از سطح منطقه و سایت های عملیاتی انجام شد؛ ارزیابان با در نظر گرفتن شواهد و بررسی مستندات به تعیین میزان مطابقت وضعیت موجود با معیارهای استاندارد مذکور پرداختند و مقرر شد نتایج ارزیابی در جشنواره نشان تعالی سلامت، ایمنی و محیط زیست HSEکه در اسفند ماه برگزار خواهد شد؛ اعلام شود.

يکشنبه 6/11/1398 - 15:57
ایرانگردی



منابع انسانی سرمایه های اصلی یک سازمان هستند و در راستای توسعه سازمان این سرمایه ها باید شکوفا و نقاط ضعف بر طرف و نقاط قوت تقویت شوند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک سید حمید موسوی شهردار این منطقه در افتتاحیه هفتمین دوره جایزه ملی تعالی آموزش و توسعه منابع انسانی که با حضور تیم ارزیابی در منطقه یک برگزار شد با بیان مطلب فوق اظهار داشت: مجموعه ای که خود را فارغ از آموزش ببیند محکوم به در جا زدن است و یک سازمان پویا باید نیروهای خود را آموزش دهد.
وی گفت: آموزش ها علاوه بر تعالی شخص باید بر تعالی ماموریت ها و وظایف سازمانی نیز متمرکز و کاربردی باشند تا وقت و هزینه سازمان به هدر نرود و ماحصل آن در اهداف و کارآیی و محصول نهایی سازمان مشاهده شود.
موسوی تصریح کرد: نیازهای کنونی با 20 سال گذشته متفاوت شده و متدهای آموزشی جدید با شتاب علم پیش رفته است که باید آموزش روش های جدید با مشارکت داوطلبانه کارکنان و بدون جبر ارایه شود و در احراز پست های مدیریتی و معرفی فرد بعنوان عنصر سازمانی مطلوب، موثر باشد.
شهردار منطقه یک با تاکید بر امر پژوهش گفت: امیدواریم بتوانیم در مقوله پژوهش نیز پیشتاز شویم تا سازمان ما علاوه بر گذراندن آموزش ها ، مرجعی برای آموزش به سایر سازمان ها شود.
مصطفی آقا علیخانی معاون توسعه منابع انسانی شهرداری منطقه یک نیز در این مراسم گفت: اساس و لازمه توسعه منابع انسانی آموزش کارکنان است.
وی گفت: اگر امر آموزش کارکنان در حوزه های تخصصی انجام نگیرد شاید نتوان به آن تعالی لازم رسید بر همین اساس با کمک همه کارکنان و حمایت های شهردار منطقه یک نسبت به آموزش های تخصصی در همه حوزه های فنی ، برنامه ریزی و... اقدام خواهد شد تا به آن اهداف توسعه منابع انسانی برسیم

يکشنبه 6/11/1398 - 15:51
ایرانگردی

 

بزرگراه شهید هاشمی با نصب بیش از 350 تابلوی خطرنما ایمن سازی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، علیرضا مرآتی معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه بیان کرد: علاوه بر نصب تابلوهای خطرنما در بزرگراه شهید هاشمی که با هدف پیشگیری از تصادفات و مخاطرات ترافیکی در این محور مواصلاتی پرتردد انجام شده است،  5 تابلوی هدایت مسیر و انتظامی نیز به منظور سهولت شناسایی مسیر در محدوده ورودی اصلی بهشت زهرا (س)  ابتدای پل بی دو نصب شد.

وی در ادامه به نصب المانها و علائم ترافیکی با هدف ایمن سازی بزرگراه آزادگان اشاره کرد و افزود: نصب بیش از 10 سرجزیره، کاشن تانک، 27 بشکه و85 استوانه ایمنی و چراغ در آزادگان از جمله اقدامات انجام شده در راستای ایمن سازی این بزرگراه است.

معاون شهردار منطقه در بخش دیگری، از اخذ مجوزهای ایمنی برای اجرای دو پروژه عمرانی خبر داد و گفت: به منظور اصلاح رمپ و لوپ ورودی و خروجی به شهرک مرتضی گرد که در هفته جاری با هماهنگی معاونت عمران منطقه و توسط سازمان عمران شهرداری تهران انجام می شود، ضمن اخذ مجوزهای ترافیکی هماهنگی های لازم با پلیس راهور انجام شده است.

علاوه براین مجوزهای ترافیکی و ایمنی برای اجرای پروژه رفع اختلاف سطح آسفالت در مسیر شرق به غرب بزرگراه آزادگان قبل از پل آیت اله سعیدی که باعث بروز خطرات زیادی برای خودروهای عبوری شده است، گرفته و پروژه آماده اجرا شد.

يکشنبه 6/11/1398 - 15:49
ایرانگردی

 

شهردار منطقه ۲۰ در آیین رونمایی از سامانه یکپارچه هوشمند حریم شهر تهران گفت: بحث حریم یکی از دغدغه‌های مهم امروز مدیریت شهری است که بخاطر کم کاری و بی توجهی در دو دهه گذشته تبدیل به تهدید شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 20؛ فرهاد افشار اظهار داشت: در بحث حریم تغییر نگاه به حریم و استفاده از حریم به عنوان یک کمربند سبز بسیار اهمیت دارد.

وی بیان داشت: انتقال صنایع و مشاغل به حریم تهران، بدون توجه به مسائل و پیوست های محیط زیستی مشکلاتی را خصوصا در جنوب تهران بوجود آورده است.

شهردار منطقه ۲۰ تصریح کرد: جدای از مباحث سلبی در حریم، باید حرکت های ایجابی را هم در نظر بگیریم تا صاحبان زمین در حریم بتوانند از رویکرد اقتصادی کمربند سبز بهره مند شوند.

وی گفت: یکی از اتفاقات بدی که در روستاهای ری رخ می دهد، منظر روستایی را در روستاها نمی بینیم و اتفاقاتی که در غرب تهران اتفاق افتاد در شرق تهران نیز شاهد هستیم و دهیاری ها برای تامین نیاز های مالی، اقدام به صدور پروانه ساخت می کنند که شاهد رشد بی رویه ساخت و سازهای شهری در نقاط روستایی هستیم.

فرهاد افشار در پایان اظهار داشت: باید تلاش کنیم تا علاوه بر ساماندهی حریم، بحث ایجاد کمربند سبز و ایجاد فضاهای تفرجگاهی در حریم شهر تهران نیز اجرایی شود.

رونمایی از سامانه یکپارچه هوشمند حریم شهر تهران با همکاری معاونت شهرسازی و معماری، اداره کل حریم و سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران و با حضور معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، ریس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر، شهردار منطقه ۲۰، مدیر کل حریم شهر تهران و تعدادی از اعضای شورای شهر و مدیران ارشد شهرداری تهران و مدیران ارشد شهرداری منطقه ۲۰ در تالار ایران زمین برگزار شد.

در پایان این مراسم ضمن تقدیر از تعدادی از حریم بانان برتر شهر تهران، از علی سوری حریم بان برتر شهرداری منطقه ۲۰ نیز تقدیر شد.

این گزارش حاکی است سامانه یکپارچه هوشمند حریم شهر تهران در خصوص سامانه مکانی اطلاعات حریم و فرایندهای موجود مانند پهنه بندی های طرح راهبردی حریم، مرزبندی حریم شهرها و مناطق، مرزبندی طرح های هادی روستایی ، سامانه ثبت تخلفات در حریم شهر و مدیریت پیلارها است.

يکشنبه 6/11/1398 - 15:41
ایرانگردی

 

طرح «مدرسه دوستدار شهر» در 24 مدرسه منطقه 15 به منظور فرهنگسازی کودکان و نوجوانان در مسئولیت پذیری و مشارکت آنان در اداره شهر، آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، اکبر مختاری معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه با اشاره به اینکه این طرح گامی به سوی آموزش شهروند مسئولیت‌پذیر است، افزود: طرح «مدرسه دوستدار شهر» در 20 مدرسه متوسطه مجری طرح شهردار مدرسه و 4 مدرسه ابتدایی مجری طرح همیار شهر آغاز شده و تا 15 اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.

به گفته وی، در این طرح دانش‌آموزان در چهار محور شامل آشنایی با حقوق و تکالیف شهروندی، محیط‌زیست و پسماند، حمل‌ونقل و ترافیک و ایمنی و مدیریت بحران آموزش می‌بینند.

مختاری با اشاره به اینکه این برنامه به همت اداره آموزشهای شهروندی اجرا می شود افزود: این طرح با هدف تقویت، انسجام و هماهنگی برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی-آموزشی برگزار می شود.

معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه یادآور شد: نمایش فیلم، اعزام دانش‌آموزان به سینما، طرح آموزشی(ایمنی وآتش نشانی) برای دانش آموزان، برگزاری مانور آتش‌نشانی، كارگاه آموزشی برای اولیا و مربیان، برپایی مسابقه نویسندگی، برگزاری اردوهای آموزشی، بازدید از مکان های دیدنی محله، اجرای مسابقه معرفی و نقد كتاب و برپایی مسابقه عكاسی از جمله برنامه های اجرایی در این طرح است.

 
 

 

يکشنبه 6/11/1398 - 15:40
ایرانگردی

 

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه چهار تهران گفت: با آغاز ایام الله دهه مبارک فجر ضمن جمع آوری تمامی تابلوهای دیوارکوب، پرچمی و بزرگراهی بزرگراه رسالت، تابلوهای سردار شهید "سپهبد حاج قاسم سلیمانی" در این بزرگراه نصب می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار، "مهدی اناری" با اعلام این خبر گفت: پس از تصویب نامگذاری بزرگراه رسالت به نام سردار شهید "سپهبد حاج قاسم سلیمانی" در شورای اسلامی شهر تهران، عملیات ساخت تابلوهای معابر اصلی و فرعی این بزرگراه با کیفیت بسیار بالا در دستور کار شهرداری منطقه چهار قرار گرفت.

وی افزود: هم اکنون عملیات اصلاح و ساخت تابلوها رو به پایان است و بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته طی مراسم باشکوهی در ایام الله دهه مبارک فجر تابلوهای این سردار بزرگ اسلام نصب می شود.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه چهار با اشاره به تابلوهای بزرگراهی سردار سلیمانی خاطر نشان کرد: اصلاح تابلوهای مربوط به تقاطع بزرگراه شهید "حاج قاسم سلیمانی" با بزرگراه های شهید باقری، شهید صیاد شیرازی، شهید یاسینی و امام علی(ع) بر عهده سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران بوده و همزمان با تابلوهای معابر داخلی منطقه، در دستور کار ساخت و نصب این سازمان قرار گرفته است و در دهه فجر نصب خواهند شد

يکشنبه 6/11/1398 - 15:38
ایرانگردی

 

به مناسبت هفته ملی سرطان (یکم لغایت هفتم بهمن ماه)، برنامه های ویژه ای با شعار "سرطان قابل پیشگیری و درمان است؛ با خود مراقبتی و امید" در منطقه21 درنظر گرفته شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، حسین معینی کربکندی معاون امور اجتماعی و فرهنگی این منطقه با اعلام خبر فوق گفت: باتوجه به گسترش روزافزون بیماری سرطان و از آنجاییکه این بیماری به طرق مختلف زندگی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد، ضروری است تا برنامه هایی در زمینه اطلاع رسانی و آموزش شهروندان برگزار شود.

وی در ادامه افزود: سرطان چهارمین عامل بیماری ها و سومین علت مرگ و میر در ایران بعد از بیماری های قلبی و عروقی و تصادفات می باشد و درحال حاضر هیچ بیماری ای به اندازه سرطان دارای ابعاد وسیع اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی در کنار ابعاد جسمی و روانی آن نیست.

معینی کربکندی هدف از برگزاری برنامه های سلامت-محور ویژه "هفته ملی سرطان"را، افزایش آگاهی شهروندان در مورد این بیماری و راه های تشخیص به موقع و زودهنگام آن درجهت پیشگیری از آن، تلاش جهت تغییر نگرش شهروندان در مورد بیماری سرطان، جلب مشارکت جامعه درخصوص قابل پیشگیری بودن این بیماری، ارتقای نقش سازمان های غیردولتی در قالب اقدامات داوطلبانه در جهت انجام مداخلات اجتماعی، هم افزایی و حمایت از شبکه های فعال (NGO) ها در حوزه سرطان دانست.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه21 در خاتمه عنوان کرد: اداره سلامت این منطقه به مناسبت هفته ملی سرطان، برنامه هایی را در سطح خانه های سلامت ویژه عموم شهروندان منطقه21 در نظر گرفته که از آن جمله می توان به برگزاری کارگاه ها و کلاس های آموزشی، همایش با موضوع شناخت، پیشگیری و درمان سرطان، برپایی نمایشگاه های هنری از دستاوردهای افرادی که بهبود یافته اند، برگزاری تورهای گردشگری، برپایی میز خدمت با مشارکت مراکز بهداشت، نصب و توزیع پیام های آموزشی، اطلاع رسانی در شبکه های مجازی و ... اشاره کرد.

 

يکشنبه 6/11/1398 - 15:36
ایرانگردی



مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران و شهردار منطقه 8 بر افزایش بازارهای میوه و تره بار به منظور دسترسی بهتر اهالی این منطقه به این مراکز خدماتی و خدمت رسانی بیشتر به شهروندان شرق تهران تأکید کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ در جلسه مشترک مدیرعامل این سازمان و شهروندان منطقه 8 و معاونان دو مجموعه، توسعه بازارهای میوه و تره بار در این منطقه از طریق ساخت بازار در محله هایی که زمین مناسب دارند و احداث این مراکز در آنها امکان پذیر است، مورد تأکید قرار گرفت.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در این دیدار با اعلام اینکه بازارهای میوه و تره بار از سبک معماری مشترک پیروی می کنند، گفت: اما در محدوده مرکزی شهر مانند مناطق 11 و 12، این اماکن بر اساس بافت تاریخی منطقه ای که در آن واقع شده اند، از معماری خاص متناسب با بافت موجود برخوردار هستند.
 سید سعید راد با تأکید بر اینکه در حال حاضر قیمت محصولات در میادین میوه و تره بار، 40 تا 47 درصد پایین تر از میانگین قیمت سطح شهر است و این اختلاف قیمت در برخی محصولات به 52 درصد نیز می رسد، افزود: سه اصل محوری میادین میوه و تره بار، مشتری مداری، قیمت مناسب و کیفیت مطلوب است که این مراکز باید در این محورها سرآمد باشند و این اصول را سرلوحه خود قرار دهند.
همچنین در این دیدار، مهناز استقامتی شهردار منطقه 8 با تأکید بر لزوم نگاه زیباشناسانه مبتنی بر اصول و قواعد شهرسازی در ساخت فضاهای عمومی از جمله بازارهای میوه و تره بار، از توسعه بازارها در این منطقه استقبال و تأکید کرد: با توجه به نقش بازارهای میوه و تره بار در خدمت رسانی به شهروندان، این مراکز می توانند در ارتقاء و بهبود خدمات مدیریت شهری به شهروندان مؤثر باشند.
گفتنی است، در حال حاضر منطقه 8 با وجود 13 محله، دارای یک میدان و 7 بازار میوه و تره بار است که 2 بازار آن در یک محله واقع شده اند و 6 محله این منطقه، فاقد بازار میوه و تره بار هستند.

شنبه 5/11/1398 - 16:27
ایرانگردی




یزدان سیف معاون وزیر صنعت معدن و تجارت از هنرمندان تقاضا کرد به «چرخه تولید و توزیع» ورود و برای اصلاح فرهنگ مصرف مردم تلاش کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه سومین دوره مسابقه عکس خوشه با شعار «از مزرعه تا سفره» عصر دیروز جمعه ۴ بهمن ماه با حضور یزدان سیف معاون وزیر صنعت معدن و تجارت، مجید رجبی معمار مدیرعامل خانه هنرمندان ایران، حسن غفاری، بابک برزویه، افشین شاهرودی و جمعی از عکاسان در خانه هنرمندان ایران آغاز به کار کرد.

پس از افتتاح این نمایشگاه، یزدان سیف به همراه مهدیه خاکی صدیق دبیر اجرایی این مسابقه در یک نشست خبری به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.

سیف در ابتدای نشست گفت: آنچه ما را بر آن داشت که نان را در عرصه هنر وارد کنیم به این دلیل است که اگر اصلاحات رفتاری مان را به کمک هنر انجام دهیم موفق خواهیم شد. مخاطبان ما قریب به هشتاد میلیون نفر هستند که باید نسبت به چرخه خوراک خود حساس باشند و قریب به یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در این حوزه شاغل هستند. پس حوزه بسیار بزرگ و مهمی است.

وی بیان کرد: با برگزاری جشنواره عکس خوشه به دنبال این بودیم که توجه مردم به چرخه گندم آرد نان و محصولات جنبی آن جلب کنیم. هم کشاورز، هم نانوا، هم صنعتگر این چرخه باید بدانند در یک زنجیره قدسی حضور دارند و باید در کیفیت کار دقت بیشتری داشته باشند.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران تاکید کرد: ما در حوزه‌های مختلف نیازمندیم که با ارتقای فرهنگ عمومی به اصلاح زنجیره مصرف گندم و آرد و نان بپردازیم. امروز سومین مسابقه را در سطح حرفه‌ای تر برگزار کردیم.

وی با بیان اینکه در عکس‌های ارائه شده به فرهنگ رایج هم توجه شده است، از هنرمندان تقاضا کرد به چرخه تولید و توزیع ورود و برای اصلاح فرهنگ مصرف مردم تلاش کنند.

سیف در پایان گفت: مراسم اختتامیه سومین مسابقه عکس خوشه ۱۴ بهمن ماه در خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد. در این مراسم برگزیدگان این دوره مسابقه نیز معرفی خواهند شد.

مهدیه خاکی صدیق دبیر سومین مسابقه عکس خوشه با ارائه آماری از این مسابقه، گفت: امسال ۶۸۰ شرکت‌کننده داشتیم که برخی در رشته‌های مختلف شرکت کردند. در مجموع ۳ هزار و ۵۰ عکس به دبیرخانه ارسال شد که از بین اینها ۱۳ مجموعه عکس، ۵۰ تک عکس، ۲۱ عکس موبایلی و ۱۰ عکس زیر ۱۵ سال انتخاب شدند. در نهایت نیز ۱۴۴ عکس در نمایشگاه به نمایش درآمد.

وی درباره جوایز این مسابقه توضیح داد: جوایز مجموعه عکس، ۷ میلیون تومان، جوایز بخش تک عکس ۴، ۳ و ۲ میلیون تومان، بخش موبایلی به ترتیب ۳، ۲ و ۱ میلیون تومان و بخش زیر ۱۵ سال رقابتی نبود و به هر سه نفر یک میلیون تومان تعلق می‌گیرد.

شنبه 5/11/1398 - 16:26
ایرانگردی




وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: فضای مدارس ما باید از لحاظ بهداشت روانی و فردی جدی گرفته شود. اینکه پایگاه‌های انجمن‌های اسلامی دانش آموزان چه کمکی می‌تواند کند حائز اهمیت است.
به گزارش خبرنگار مهر، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در همایش نسل آفتاب که به مناسبت ۴۰ سالگی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان برگزار شد، گفت: در دهه اول انقلاب انجمن‌های اسلامی دانش آموزان کنشگری در حوزه فعالیت‌های سیاسی در جبهه انقلاب بود. آن روزها کشور پرتنش بود و جریان‌های مختلف سیاسی فعال بودند و طبیعتاً فضای مدارس نیز پرتلاطم بود.

وی ادامه داد: انجمن‌های دانش‌آموزی کارکردهای زیادی داشت ولی مهمترینش آن بود که در دهه ۶۰ پایگاه صیانت از انقلاب در برابر جریان‌های معاند بود. دیگر اینکه در دهه اول انقلاب انجمن‌های دانش آموزی پل ارتباطی میان دانش‌آموزان و جامعه بودند. نیم میلیون دانش‌آموز در ایام دفاع مقدس به جبهه رفتند و حدود ۳۶ هزار نفر از آنها شهید شدند.

صالحی با اشاره به دیگر کارکرد این نهاد که یادگیری و تقویت مهارت‌های فردی مثل قدرت سخنگویی، مدیریت و… بود، بیان کرد: همچنین این انجمن فرصتی برای افزایش معرفت و ایمان ایجاد کردند و عملاً کانونی برای تحکیم معارف دینی بود. حال در دهه پنجم انقلاب اسلامی به نظر می‌آید برخی از این کارکردها باقی مانده‌اند و باید به برخی از آنها نگاه جدی‌تری نسبت به گذشته داشت. اکنون ما شاهد یک نسل دیجیتال هستیم اما دانش‌آموزانی که از دهه ۹۰ وارد محیط دانش‌آموزی می‌شوند به نحوی نسل دیجیتال هستند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حدود یک درصد دانش‌آموزان در معرض شدید آسیب‌های روحی و ۳۰ درصد نیازمند توانمندسازی هستند. این نشان می‌دهد فضای مدارس ما باید از لحاظ بهداشت روانی و فردی جدی گرفته شود. اینکه پایگاه‌های انجمن‌های اسلامی دانش آموزان چه کمکی می‌تواند کند حائز اهمیت است تا با استفاده از محیط همسالان این آسیب کاهش یابد.

وی تاکید کرد: موتور تحرک گام دوم انقلاب علم و دانش است. اینکه ما باید قوی باشیم از نقطه دانایی آغاز می‌شود. انقلاب اسلامی در هر دوره‌ای با مخاطرات خاص خود درگیر است و ما باید در هر دوره ببینیم که مخاطرات چیست تا از انقلاب صیانت کنیم.

شنبه 5/11/1398 - 16:6
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته