• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1436
تعداد نظرات : 368
زمان آخرین مطلب : 5157روز قبل
ورزش و تحرک
خبرگزاری فارس: تمرین تیم فوتبال پرسپولیس تهران صبح امروز پیگیری شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین پرسپولیس پس از شكست تیم فوتبال فولادگستر تبریز در دیدار رفت جام حذفی، امروز در ورزشگاه شركت واحد از ساعت 11 پیگیری شد.
در این تمرین بازیكنانی كه در بازی روز گذشته حضور داشتند به مدت 40 دقیقه به ریكاوری پرداختند و بازیكنان ذخیره نیز پس از گرم كردن به حفظ توپ، كارهای سرعتی و فوتبال دروازه هندبالی پرداختند.

* در تمرین امروز علی‌رغم حرف و حدیث‌های گذشته علی دایی بدون مشكل حضور داشت. او پس از مطالعه برخی از روزنامه‌ها در خصوص بخشی از شایعات كه اعلام شده بود ویروس ایدز در اثر برخورد یك جسم تیز به دایی منتقل شده است، به شدت اعتراض خود را اعلام كرد.

* علی دایی پس از صحبتی كه به مدت 10 دقیقه با بازیكنان داشت از آنها خواست در آرامش خود را برای بازی برگشت مقابل فولادگستر تبریز آماده كنند.

*با دستور كادر فنی تمرین روز جمعه پرسپولیسی‌ها تعطیل شد و قرمزپوشان از صبح شنبه تمرینات خود را پی خواهند گرفت.

پنج شنبه 23/2/1389 - 16:36
ورزش و تحرک

خبرگزاری فارس: آخرین دیدار روز دوم مرحله یك‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا با صعود مقتدرانه الهلال عربستان به پایان رسید.


به گزارش باشگاه خبری فارس«توانا» در آخرین دیدار مرحله حذفی این رقابت‌ها، شب گذشته الهلال عربستان در ورزشگاه كینگ فهد میزبان بنیادكار ازبكستان بود كه 3 بر صفر به برتری رسید. گل‌های این تیم را ماجد المرشدی در دقیقه 10، ویلهمسون 56 و تیاگو نه‌وس 60 به ثمر رساندند.
نماینده عربستان با كسب این برد خانگی مقابل شاگردان اسكولاری موفق شد به عنوان آخرین تیم جواز حضور در میان 8 تیم برتر آسیا را كسب كنند.

4 تیم از كره‌جنوبی به نام‌های سوان بلووینگز، چونبوك موتورز، پوهانگ استیلرز، سئونگ‌نام ایلهوا، 2 نماینده از عربستان به نام‌های الشباب و الهلال، ذوب آهن ایران و الغرافه قطر راهی مرحله یك چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا شدند.

پنج شنبه 23/2/1389 - 16:35
دانستنی های علمی

به گزارش خبرگزاری فارس، متن قانون راهكارهای اجرایی گسترش فرهنگ عفاف و حجاب به شرح ذیل است:



مقدمه:
«حجاب» از ارزنده‌ترین نمودهای فرهنگی، اجتماعی در تمدن ایرانی - اسلامی است كه پیشینه آن به قبل از ورود اسلام می‌رسد، اما در فرهنگ اسلامی به اوج تعالی و منتهای ارزش و اعتبار خود می‌رسد.
حجاب و عفاف پدیده مذهبی - ارزشی مهمی در تعالیم اسلامی است و توجه به زمینه‌های فرهنگی - اجتماعی به عنوان بستر آن بسیار شایسته و لازم است و اشاعه و تعمیق آن نیازمند آموزش‌های بنیادین و مداوم در خانواده، مدرسه، دانشگاه و اجتماع است.
بدیهی است كه در كنار شرایط مساعد اجتماعی برای ارزش تلقی كردن و الگوپذیری این فرهنگ، نیازمند درونی و نهادینه شدن آن در وجود افراد است بدون شك رسیدن به این هدف نیازمند مشاركت و توجه جدی همه نهادها و دستگاه‌ها به صورت مستمر و هدفمند است.

سیاست‌ها و راهكارها
1- در اولویت قرار دادن موضوع حجاب و عفاف در برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی كشور برای مقابله با روند فزاینده بدحجابی.
2- ابلاغ روش‌های اجرایی و تعیین ضوابط و هنجارهای روشن در مورد نوع لباس و پوشش افراد در بخش‌های رسمی و اداری كشور.
3- نظارت بر رعایت حریم حجاب و عفاف در سازمان‌های دولتی و عمومی و نظارت و تأكید بر ضرورت رعایت سادگی و پوشش و فرم‌های اسلامی و حضور ساده و بی‌آرایش در محیط كار به دلیل تأثیر منفی بر مراجعان.
4- تعریف استانداردهای فرهنگی مناسب برای ترویج فرهنگ عفاف منطبق با فرهنگ دینی و ملی و فراهم كردن زمینه‌های لازم برای ترویج الگوهای مناسب پوشش اسلامی توسط نهادهای الگو ده.
5- ایجاد مراكز و مؤسسات متعدد با هدف الگوسازی، ارائه مدل‌های مناسب و متنوع و ایجاد رقابت سالم در زمینه بین افراد.
6- وضع قوانین و مقررات لازم برای اصلاح وضعیت پوشش در جامعه.
7- گسترش و تقویت مراجع قانونی برای ترویج پوشش اسلامی در جامعه.
8- اصالت بخشی به فرهنگ عفاف از طریق محصولات متنوع فرهنگی، هنری متناسب.
9- رعایت حجاب و حفظ شئون اسلامی از سوی مدیران، مسئولان حكومتی و خانواده‌های آنان و تدوین شاخص‌هایی در این زمینه برای گزینش مدیران.
10- رفع اشكالات قانونی در نحوه تولید،‌ توزیع و عرضه پوشاك داخلی و خارجی.
11- پیگیری نحوه اجرای طرح گسترش فرهنگ عفاف به صورت مستمر در جلسات شورای فرهنگ عمومی استان‌ها و ارائه گزارش‌های منظم به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی (رئیس كمیته).
12- ارزیابی دقیق از اجرای طرح‌ها توسط دستگاه‌های فرهنگی، انتظامی و قضایی برای مقابله با مظاهر بدحجابی و یافتن راهكارهای مناسب توسط كمیته توسعه و ترویج فرهنگ عفاف.
13- نظارت و ارزیابی عملكرد رسانه‌ها - خصوصاً صدا و سیما - در ارتباط با الگوهای تبلیغی آنها و تأثیر آن در جامعه.
14- احیای سنت حسنه «امر به معروف و نهی از منكر» درمورد حجاب و عفاف.
15- فراهم كردن زمینه‌های لازم برای تهیه كتب، نشریات و تولیدات علمی - فرهنگی به منظور ترویج فرهنگ عفاف و پاسخگویی به شبهات موجود در مورد آن.
16- انجام سیاست‌های تشویقی درباره مدیران و كارگزارانی كه در محیط كار خود اصول عفاف و پوشش اسلامی را رعایت می‌كنند.

وظایف تخصصی دستگاه‌های قانونگذار و اجرایی

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
1- هماهنگی و نظارت بر رسانه‌های ارتباط جمعی همانند: روزنامه‌ها، مجلات و محصولات سمعی و بصری، نمایش‌ها و ... برای توجه به فرهنگ حجاب و عفاف و رعایت آن.
2- حمایت مادی و معنوی از آثار فرهنگی - هنری همانند تسریع در صدور مجوز،‌ ارایه یارانه و تشویق تولید كنندگان آثار فرهنگی و هنرمندانی كه راهكارهای تازه و جذاب در راستای توسعه فرهنگ عفاف ارائه می‌كنند.
3- جلوگیری از انتشار و تبلیغ كالاهای فرهنگی كه با فرهنگ عفاف و حجاب مغایرت داشته باشد مانند (كتاب، فیلم، نشریات، تئاتر و ...)
4- ترویج الگوهای مناسب برای عفاف و حجاب و ممانعت از ترویج فرهنگ مدگرایی منفی در محصولات و كالاهای فرهنگی.
5- هماهنگی و همكاری با رسانه‌های جمعی برای ایجاد حساسیت لازم در خانواده‌ها نسبت به اهمیت فرهنگ حجاب و عفاف.
6- تولید سمفونی و آثار موسیقایی متناسب با موضوع عفاف و حجاب.
7- برگزاری جشنواره‌های فرهنگی - هنری، منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی برای رواج فرهنگ عفاف و حجاب.
8- استفاده از ظرفیت سازمان‌های فرهنگی غیر دولتی و خصوصی جهت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب.
9- نظارت فرهنگی بر اینترنت و ایجاد سیاست‌های حمایتی و هدایتی به منظور تعمیق فرهنگ عفاف و حجاب و جلوگیری از ورود و گسترش مظاهر تهاجم فرهنگی.
10- تبیین و تحلیل ریشه‌های دینی و اعتقادی فرهنگ عفاف و حجاب - به ویژه برای نسل جوان - از طریق تولیدات ملی، برگزاری نشست‌های فكری - فرهنگی، ایجاد باشگاه اندیشه و مانند آن.
11- نظارت بر تشكل‌های هنری - مردمی، نمایشگاه‌های هنری و محافل هنری عمومی مانند: كنسرت‌ها و نمایشگاه‌ها در جهت رعایت عفاف و حجاب.
12- اهتمام لازم برای اجرای قانون «منع استفاده ابزاری از تصاویر زنان در مطبوعات».
13- به عضویت پذیرفتن خانم‌های متعهد و مطلع از مسائل عفاف و حجاب در هیئت‌های نظارت بر بازبینی فیلم، كتاب و .....
14- تهیه فیلم‌های سینمایی در مورد تاریخچه‌ كشف حجاب در ایران و بررسی علل و عوامل آن.
15- استفاده مناسب از لباس‌های اسلامی - ملی (حجاب و حجاب برتر) در فیلم‌های سینمایی و استفاده نكردن از این پوشش توسط شخصیت‌های منفی و منفور در فیلم‌ها.
16- ارزیابی مستمر وضعیت حضور زنان در فیلم‌های سینمایی و مطبوعات.
17- نظارت دقیق و اصولی بر وضعیت فرهنگی - اخلاقی سالن‌های سینما و مراكز مربوط به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی.
18- حمایت از انتشار نشریات تخصصی و پوشاك اسلامی و سعی در جهانی كردن این نشریات از طریق اینترنت.
19- ارتباط مستمر و تبلیغ در جهت گسترش فرهنگ و سنن ایرانی - اسلامی در بین ایرانیان مقیم خارج از كشور به وسیله رایزنی‌های فرهنگی در سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی ایران در سراسر دنیا ( با همكاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی)
20- همكاری و هماهنگی درجهت اعزام گروه‌های فرهنگی جهت ترویج و تبلیغ فرهنگ و آداب اسلامی - ملی برای سایر ملل- خصوصاً ایرانیان مقیم خارج از كشور - (با همكاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی)
21- توسعه و گسترش ارتباط فرهنگی - اسلامی و ملی بین سفارتخانه‌های كشورهای اسلامی در ایران ( با همكاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی).

وزارت بازرگانی

1- حمایت عملی از طراحان و تولید كنندگان پوشاك‌ ساده و اسلامی در جهت ایجاد تنوع در الگوهای پوشش اسلامی.
2- نظارت مستمر و مؤثر بر عملكرد واحدهای تولیدی پوشاك از طریق سازمان‌های مربوطه.
3- حمایت كامل - حتی یارانه‌ای - از واحدهای تولیدی پارچه‌های چادری.
4- كنترل اماكن تجاری عمومی (شامل فروشگاه‌ها، مجتمع‌های تجاری، نمایشگاه‌ها و ...) از نظر پوشش و بدحجابی.
5- تدوین قوانینی برای ممنوعیت عرضه لباس دست دوم خارجی در كشور.
6- اجرای شیوه‌نامه و ملزم ساختن، واحدهای تولیدی جهت نصب نام تجاری (Brand) بر روی پوشاك تولید شده در داخل.
7- اطلاع رسانی و ارتقاء سطح دانش و بینش واحدهای تولیدی،‌ توزیعی، آرایشگاه‌ها، دستگاه‌های عرضه لوازم بانوان در مورد حجاب و عفاف.
8- حمایت‌های همه جانبه از برگزاری جشنواره‌های ادواری و نمایشگاه‌های عرضه البسه و لوازم زنان منطبق با الگوهای ارزشی اسلامی و معرفی واحدهای نمونه در سطح كشور و خارج از كشور.
9- پیشنهاد قوانین مشخص در مدت 3 ماه برای نظارت بهتر بر تولید و توزیع پوشاك و نحوه برخورد با متخلفان واحدهای تولیدی و استانداردسازی آن به شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی.
10- اهتمام برای اجرای مناسب تر مقررات درچیدمان آرایش / تزیین ویترین‌ها و استفاده از مانكن‌ها جهت حفظ عفت عمومی.
11- نظارت بر رعایت اصل عفاف در نوع بسته‌بندی و عدم استفاده از تصویرهای نامناسب در تبلیغات تجاری كالا.
12- تهیه احكام شرعی مرتبط با اسناد و آموزش آن به اصناف توسط وزارت بازرگانی قبل از اخذ مجوز فعالیت.
13- برگزاری نمایشگاه‌های لباس - ملی و مذهبی - جهت ارائه الگوهای اسلامی و سالم به تولیدكنندگان و مصرف كنندگان.

سازمان صدا و سیما

1- اهتمام ویژه در خصوص معرفی و ترویج فرهنگ عفاف به منظور نهادینه سازی و جذاب نمودن آن.
2- تبیین نقش حجاب و عفاف در افزایش سلامت جامعه و بهره‌وری آن از طریق تولید برنامه‌های مختلف.
3- فرهنگ‌سازی در زمینه اصلاح پوشش نامناسب و ارائه راه‌حل‌های مؤثر و فوری از طریق تولید برنامه‌های كارشناسی، گفتمان، تولید فیلم، تیزرهای تلویزیونی و ...
4- تبیین و‌ آموزش احكام شرعی حجاب و عفاف و رعایت حریم عفاف در خانه و اجتماع و آموزش معیارهای رفتار صحیح زن و مرد جهت برقراری روابط متعادل اجتماعی.
5- به تصویر كشیدن ابعاد شخصیت‌های الهی اسلام چون حضرت زهرا (س)، حضرت زینب (س) و زنان نمونه از صدر اسلام تا دوران معاصر در مناسبت‌های مذهبی و ملی و تأثیر آن در فرهنگ سازی و گسترش ارزش‌های اسلامی به صورت جذاب.
6- ترویج الگوهای مناسب حجاب از طریق تولید فیلم و سریال و سایر برنامه‌های تلویزیونی و انجام مناظره علمی، فرهنگی و هنری در خصوص فلسفه حجاب و عفاف به منظور استحكام بنیه اعتقادی و فرهنگی جوانان.
7- به تصویر كشیدن چهره بانوان محجبه كشورهای خارجی در زمینه‌های مختلف فرهنگی، هنری،‌ اجتماعی و سیاسی از طریق برنامه‌های تلویزیون و تهیه فیلم از زندگی آنان.
8- تهیه فیلم و ارایه تصویر روشن از تاریخچه و خاستگاه كشف حجاب در ایران به عنوان یك حركت سیاسی با هدف تخریب بنیان‌های فكری و عقیدتی و رفتاری زنان در جامعه.
9- آموزش و ترویج احكام شرعی حجاب و پوشش بومی (منطقه‌ای)‌ در جغرافیای جمهوری اسلامی ایران.
10- به تصویر كشیدن زنان تحصیلكرده،‌ ممتاز، متعهد و باحجاب در فیلم‌ها و مجموعه‌های هنری و پرهیز از نشان دادن آنان در نقش‌ها و شخصیت‌‌های عامه و كم‌سواد.
11- نشان دادن وضعیت حقوقی، فرهنگی و اجتماعی زنان در غرب و مقایسه آن با وضعیت زنان در غرب و مقایسه آن با وضعیت زنان در ایران به منظور ایجاد احساس رضایت خاطر زنان ایرانی از فرهنگ دینی و پایبندی آگاهانه‌تر آنان به عفاف و حجاب.
12- نشان دادن اثرات منفی فرهنگ مبتذل و غیر اخلاقی غرب در زندگی اجتماعی و خانوادگی.
13- انجام تمهیدات لازم برای كاهش تأثیرات منفی سریال‌ها و فیلم‌های خارجی متضاد با فرهنگ اسلامی از طریق نقد و بررسی فیلم‌ها و سریال‌ها.
14- معرفی نمونه‌های عینی از اساتید، مربیان، نفرات اول كنكور، المپیادی‌ها و خانواده‌های ایثارگران و .. از نظر مظاهر عفاف و حجاب و ساده زیستی.
15- انعكاس موفقیت‌های جوانان - خصوصاً دختران - در ابعاد مختلف با هدف احیا و تقویت شخصیت و منزلت اجتماعی آنها.
16- تهیه فیلم و گزارش از زندگی زنان فعال در عرصه‌های خانوادگی، مدیریتی، علمی، فرهنگی و هنری با محوریت موضوع «عفاف و پوشش».
17- آشنا كردن خانواده‌ها و جوانان نسبت به برگزاری ازدواج كم هزینه و ساده با توجه به شرایط اقتصادی جامعه.
18- بازنگری در شرایط انتخاب فیلم‌ها و سریال‌های خارجی بر اساس ملاك‌های حجاب و عفاف.
19- تهیه برنامه‌های متناسب با فرهنگ حجاب و عفاف برای كودكان و استفاده از قهرمان‌های عروسكی مطرح در كارتون‌ها و برنامه‌های كودك نظیر (علی كوچولو، كلاه قرمزی و ... در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب با همكاری كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان)
20- تهیه برنامه‌های مختلف در خصوص تاریخچه و جایگاه پوشش و حجاب در غرب، تبیین علل و عوامل آن و چگونگی رواج فرهنگ برهنگی در سده‌های اخیر در آن جوامع.
21- نظارت مستمر بر تبلیغات تجاری به منظور جلوگیری از ایجاد روحیه مصرف گرایی و تجمل پرستی به عنوان عوامل ترویج بی مبالاتی اخلاقی و سوق آن به سوی تبلیغات و آگهی‌ها فرهنگی و اخلاقی.
22- تدوین سیاست‌های روشن و مشخص در مورد سبك لباس و آرایش هنرمندان، مجریان زن و مرد و ... در برنامه‌ها، فیلم‌های سینمایی، تئاتر و ... با محوریت عفاف و حجاب.
23 - اطلاع رسانی مناسب و دقیق به خانواده‌ها در مورد علل آسیب‌های اجتماعی و انحرافات در خصوص زنان بی سرپرست، كودكان خیابانی، طلاق، اعتیاد، فرار دختران و نشان دادن عدم رعایت عفاف و حجاب در بروز این آسیب‌ها.
24- انعكاس عواقب منفی استفاده از فیلم‌ها، نوارهای مبتذل و حضور در گروه‌های منحرف بر زندگی فردی - اجتماعی از طریق برنامه‌های مناسب به صورت طبیعی و غیر عمدی.
25- نشان دادن اثرات منفی تاثیر فرهنگ مبتذل و غیر اخلاقی غرب در زندگی اجتماعی نوجوانان به صورت طبیعی.
26- بیان آیات و روایات و توصیه‌های دینی در مورد مسئولیت مشترك زن و مرد در رعایت نگاه، رفتار و گفتار.
27 اتخاذ سیاست‌های انضباطی در خصوص بازیگران زن صدا و سیما و جلوگیری از تجلیل و تبلیغ چهره‌هایی كه در مناظر اجتماعی و عمومی با ظاهر و پوشش بد حضور پیدا می‌كنند.
28- ترغیب و تشویق تولید كنندگان آثار فرهنگی كه راهكارهای بدیع و جذاب در راستای تعمیق و توسعه فرهنگ عفاف ارائه نمایند.
29- تجلیل از هنرمندان و فرهنگسازان متعهد كه در اشاعه فرهنگ عفاف و حجاب صاحب اثر و نظر هستند.
30 - افزایش سطح آگاهی خانواده‌ها از طریق رسانه ملی در مورد اهمیت فرهنگی عفاف و حجاب.
31- سفارش ساخت و تولید آثار برجسته و تاثیر گذار در موضوع حجاب.

پنج شنبه 23/2/1389 - 16:33
موبایل
انجمن آنلاینی ویژه جذب نیروی کار برای مشاغل مختلف نرم افزاری ارائه کرده است که می تواند جایگزین رئیس شرکت ها شود و استخدام، محول کردن وظایف و پرداخت حقوق ها را بدون دخالت انسان به عهده گیرد.
به زودی می توانید نرم افزار اینترنتی را جایگزین رئیس خود کنید تا در صورتی که از دست شما عصبانی شد، نرم افزار را به سرعت در رایانه خود غیر فعال و لینک سایت اینترنتی را نیز از روی مرورگر اینترنت پاک کنید. این نرم افزار می تواند به صورت خودکار کارمند استخدام کند، حقوق آن ها را پرداخت کند و انجام کارهای مختلفی را به عهده آن ها بگذارد.این نرم افزار روی وب سایتی قرار دارد که انجمنی برای شرکت های جویای نیروی کار به شمار می رود اما اکنون به گونه ای ارتقا یافته است که سازندگان آن می توانند این سایت را به گونه ای برنامه ریزی کنند که خود آگهی اشتغال برای مشاغل مختلف را روی اینترنت قرار دهد،، تعدادی را استخدام کند و مسئولیت هایی را به عهده آن ها قرار دهد و بدون دخالت انسان حقوق کارمندان را پرداخت کند."مت بری" یکی از سازندگان وب سایت Freelancer می گوید طی 60 سال گذشته بشر کنترل نرم افزارها را به عهده گرفته بود و اکنون به مرحله ای پا گذاشته ایم که نرم افزارها می توانند انسان را کنترل کنند.
پنج شنبه 23/2/1389 - 16:19
دانستنی های علمی

طبق سنوات گذشته ثبت نام مراسم اعتکاف ماه رجب در مسجد جامع گوهرشاد برگزار می گردد. متقاضیان محترم برای ثبت نام و کسب اطلاعات لازم از تاریخ1389/02/21 الی 1389/03/01

به سایت www.etekaf.irمراجعه نمایند.


 تاریخ ثبت نام قابل تمدید نمی باشد

پنج شنبه 23/2/1389 - 16:18
کامپیوتر و اینترنت
ابتکار و طرح مهندس ایرانی برای ساخت پاهای مصنوعی که از توانایی تقلید عملکرد ماهیچه های پای واقعی برخوردار است، در میان برترین طرح های مهندسی در انگلستان انتخاب شد.
۴ پروژه به عنوان نامزدهای نهایی رقابت جوایز مهندسی MacRobert در آکادمی سلطنتی انگلستان انتخاب شده که ابداع پروفسور سعید زاهدی و تیم همراهش نیز یکی از آن هاست. برنده نهایی از میان این ۴ نامزد جایزه ای ۵۰ هزار پوندی را به خود اختصاص خواهد داد.
این پای مصنوعی متفاوت از دیگر پاهای مصنوعی، برای تنظیم زوایای خود و عملکرد دقیق از علم هیدرولیک استفاده می کند.
پاهای مصنوعی
Echelon با ترکیب خواص ارتجاعی فیبرهای کربنی و تجهیزات هیدرولیکی نیاز به دقت بسیار در راه رفتن را رفع می کند.
این به آن معنی است که ابداع جدید با پستی و بلندی های زمین انطباق و سازگاری بیشتری دارد و قطعات آن به گونه ای روی یکدیگر قرار گرفته است که می تواند مانند
ماهیچه های واقعی وزن بدن را در همه قسمت های پا تقسیم کند.
پنج شنبه 23/2/1389 - 16:17
کامپیوتر و اینترنت
محققان نوعی چاپگر هوشمند تولید کرده اند که نیازی به جوهر و ریبون ندارد.
این چاپگر با عنوان mini Giant در واقع نوعی چاپگر حرارتی است که به جای استفاده از کارتریج، کریستال ها را روی کاغذهای مخصوص حرارت می دهد.
مزیت این چاپگر بی نیازی از جوهر است که کار مستمر با دستگاه را بدون این که به تعویض قطعات داخلی احتیاجی باشد، امکان پذیر می کند.
مزیت دیگر این چاپگر نیز کوچکی و قابل حمل بودن آن است. کاربر برای استفاده از این چاپگر تنها کافی است آن را روی
گوشه چپ و بالای کاغذ قرار دهد تا دستگاه چاپگر با حرکت روی کاغذ اقدام به پرینت گرفتن کند
پنج شنبه 23/2/1389 - 16:15
سياست
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بار دیگر بر تعلق ابدی جزایر تنب کوچک، تنب بزرگ و بوموسی به ایران تاکید کرد.

به گزارش جام جم آنلاین، رامین مهمانپرست، سخنان العطیه دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس در مورد جزایر ایرانی که در پایان اجلاس مشورتی سران شورای همکاری خلیج فارس صورت گرفته را رد کرد.

وی تاکید کرد: سه جزیره تنب کوچک، تنب بزرگ و بوموسی همواره متعلق به ایران بوده و خواهد بود و طرح‌ ادعاهای بی‌اساس هیچ‌گونه تاثیری در حاکمیت ایران نخواهد داشت.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: سوء تفاهم احتمالی در مورد ترتیبات اجرایی پیرامون بوموسی فقط از طریق گفتگوی دو جانبه رفع خواهد شد و طرح این مسئله در مجامع مختلف با رویکرد تبلیغاتی کمکی به حل آن نخواهد کرد.
 
مهمان‌پرست در پایان تصریح کرد: شورای همکاری خلیج فارس به جای پرداختن به موضوعات انحرافی، می‌تواند طرح‌ها و پیشنهادات سازنده برای ارتقاء همکاری‌های منطقه‌ای را در دستور کار خود قرار دهد. منبع: جام جم

پنج شنبه 23/2/1389 - 16:5
اقتصاد
فراگیر شدن نام‌های تجاری چینی در بازارهای جهانی در سال‌های اخیر اتفاقی نیست، بلكه حاصل اتخاذ رویكردی معقول و متفاوت در عرصه مناسبات سیاسی و تجاری از سوی دولتمردان و كارآفرینان چینی است.

 نوشتار حاضر كارراهه‌های استراتژیك چینی‏ها برای طی مسیر از بی‌نام و نشانی تا بلندآوازگی جهانی را مورد كاوش قرار می‏دهد تا آموزه مناسبی برای دولتمردان و شركت‌های ایرانی برای جهانی‌شدن فراهم سازد. برپایی نام‌های تجاری مشهور جهانی فرایندی پیچیده و مسیری ناهموار است كه سهولتی برای دستیابی به آن متصور نیست.

سازمان توسعه و همكاری اقتصادی در گزارشی اعلام كرده‏ است كه چین در 5 سال آینده با پیشی گرفتن از آلمان جایگاه بزرگترین صادركننده جهان را به خود اختصاص می‏دهد. اقتصاد روستایی چین در حال تبدیل شدن به یك اقتصاد صنعتی است. چین می‏خواهد از یك سرمایه‌گذار منفعل به سرمایه‌گذاری فعال و دارای فرصت برای به دست آوردن درآمدهای بسیار از بازار آمریكا تبدیل شود.با این حال، برخی معتقدند این دوره به سهولت آغاز نخواهد شد جهش از یك شركت رقابت‌كننده ‏از طریق مزیت‌های هزینه‌ای به شركتی دارای نوآوری‌های تكنولوژیك، نام تجاری قوی، بازاریابی و شبكه توزیع جهانی بسیار دشوار است.

شركت‌های چینی یا به عبارتی پیمانكاران فرعی سطح دوم و سوم دیروز، قصد دارند نام‌های تجاری آینده را در اختیار داشته باشند. «ساخت چین» در برابر «ساخت آمریكا» و «ساخت ژاپن» قد علم خواهد كرد. اكنون صادركنندگان قدرتمند چینی اهداف جاه‌طلبانه‌تری دارند و آن عبارت است از فروش كالا تحت نام تجاری خویش و مجهز شدن برای كسب سودهای عالی كه نام تجاری به همراه خود می‏آورد.

اراده ملی برای ترویج نام‌های تجاری چینی

سازندگان چینی به‌رغم رونق بسیار در فروش داخلی و خارجی لزوما شاهد افزایش سود خویش نیستند. دلیل این امر را بایستی در تمركز سازندگان چینی بر ساخت كالا برای مارك‌های دیگر، در برخی موارد صدور كالا با نام‌های جعلی و غفلت از صدور كالاهای دارای فناوری‌های سطح بالا تحت نام تجاری خویش جستجو كرد. بسیاری از كالاها با برچسب و نشان تجاری خارجی به خارج از چین منتقل می‏شوند. از طرفی وزارت بازرگانی چین طی گزارشی اعلام كرد، صادرات چین عمدتا شامل محصولات مصرفی است و تنها تعداد اندكی از نام‌های تجاری چین در صادرات جهانی حضور دارند.

شركت‌های بزرگ چینی مجبورند استراتژی‌هایی برای جهانی‌شدن پدید آورند. آنها دریافته‌اند كه درآمدهای اندك از طریق تولید ارزان و بی‌نام و نشان به سفارش شركت‌های معظم جهانی بایستی جای خود را به ثروت‌آفرینی ملی از طریق صدور كالاهای دارای فناوری‌های بالا و تحت نام تجاری خود دهد. ارزش نام تجاری قابلیتی برای فروش محصولات آنان با قیمتی بالاتر به طور مستقیم به مشتریانی است كه خواهان پرداخت به مارك‌های شناخته شده هستند.

دولت چین با درك ضرورت صدور محصولات با نام تجاری چینی، طلیعه‌دار این حركت شده‏ است. دولت چین در سال 2001 تصمیم به ترغیب شركت‌های چینی گرفت تا به توسعه نام تجاری خویش در بازارهای جهانی بپردازند. وزارت بازرگانی از شركت‌های چینی خواسته است تا به صدور محصولات با نام‌های تجاری معروف خویش و ترویج جهانی آن مبادرت ورزند. به هر منطقه و نیز هر صنعتی دستور داده شده ‏است تا نام تجاری معروف مربوط به خود را پدید آورد. آنان بایستی گروهی از نام‌های تجاری مشهور را پرورش دهند كه از نفوذ بین‌المللی برخوردار باشند.

در سال 2001 «اداره دولتی نظارت كیفیت، بازرسی و قرنطینه» به همراه موسسه «ناظر كیفی مصرف‌كنندگان» قواعدی را برای ارزیابی چگونگی مدیریت نام‌های تجاری شركت‌های دولتی چینی اعلام كردند و بدین ترتیب پایه‌گذار «كمیسیون ملی برای ترویج نام‌های تجاری» شدند. در این راستا دولت موظف گردید تا نقشی كلیدی در تشویق شركت‌ها برای اجرای استراتژی ملی ایجاد نام‌های تجاری ایفا كند.

كارراهه استراتژیك گام به گام

برخی شركت‌های چینی همچون حایر برای دستیابی به شهرت و نام تجاری در فراتر از مرزها، تلاش می‏كنند تا كارراهه‌ای استراتژیك را به تقلید از شركت‌های ژاپنی چون تویوتا و هوندا در دهه‌های 70 و 80 میلادی طی كنند. مولفه‌های اساسی این كارراهه شامل مراحلی به شرح زیر است:

مرحله 1: این مرحله شامل موارد بازار هدف سخت، گوشه بازار، عوامل فروش محلی، كیفیت و قیمت است: هدف از این مرحله رسوخ اولیه و در معرض دید قرار دادن محصول و نام تجاری شركت و آشنایی اذهان مصرف‌كنندگان است.

بازارهای سختی چون بازارهای اروپا و آمریكا از وسعت بیشتری برخوردار بوده و همچنین بازار داخلی بزرگ‌ترین رقبای جهانی هستند. از این منظر نفوذ در بازارهای نرم پس از رسوخ و شهرت در بازارهای سخت با سهولت بیشتری صورت می‌پذیرد.

- دو شركت «حایر» و «كلون» (Kelon) برای حضور در بازارهای اروپا و آمریكا با عرضه محصولاتی برای گوشه‏ای خاص از بازار همچون یخچال‌های كوچك ـ كه بیشتر در دفاتر، خانه‌های دانشجویی، هتل‌ها و... به كار می‌روند ـ آغاز كردند. در منطقه آمریكای شمالی «حایر» موفق‌ترین شركت لوازم خانگی در اقلام مصرفی مشتریان با درآمد پایین مانند یخچال‌های فشرده و نیز كابینت‌های ذخیره‌سازی نوشیدنی بوده است «حایر» با ورود از انتهای پایینی بازار تلاش كرده ‏است روزنه‏ای برای حضور در بازار آمریكا پدید آورد.

شركت‌های ژاپنی نیز مشی مشابهی را دهه‌های 70 و 80 میلادی امتحان كردند. نفوذ اولیه در بازارهای سخت، با انتخاب گوشه‏ای از بازار با هدف آشناسازی اذهان مصرف‌كنندگان با نام تازه وارد و نیز آشنایی شركت با رفتار مشتریان و رقبا صورت می‌پذیرد.

شركت‌های چینی اولین بار طعم بازار آمریكا را 2 دهه پیش هنگامی كه نیمی از اقلام در «وال‏مارت» ساخت چین بودند چشیدند استفاده ‏از فروشگاه‌های نامداری كه مشهور به فروشنده كالاهای ارزان و در عین حال با كیفیت هستند استراتژ ی چینی‌ها برای عرضه و رساندن محصول به مشتری است. قابلیتی چون سیستم‌های توزیع وال‌مارت و كی‌مارت (K-Mart) برای ورود به بازار زمانی كه ژاپنی‌ها به بازارهای آمریكا چشم دوخته بودند وجود نداشتند. سونی مجبور بود خود یك نام تجاری در آمریكا به وجود آورد.

در ابتدا بسیاری از شركت‌های چینی تامین‌كننده كالاهای مصرفی بازار بودند و با اتكا به قیمت‌های پایین و كیفیت قابل قبول وارد بازارهای بین‌المللی شدند. در چین تركیب كیفیت و قیمت همچنان استراتژی غالب فروش بسیاری از كالاهای مصرفی است. تاثیر جهانی شدن و موفقیت وال‌مارت نشانگر آن است كه قیمت‌ها در بازارهای آمریكا نیز از اهمیت برخوردارند.

هم‌اكنون كالاهای چینی عرضه شده در بازارهای آمریكا و اروپا با استانداردهای اروپایی و بین‏المللی ارائه می‏گردند و انتظارات مصرف‌كنندگان را به خوبی با قیمتی مناسب برآورده می‌سازند.

مرحله2: نوآوری،گسترش طیف تخصصی محصول: در مرحله سوم استراتژی‌های مراحل پیشین چون بهره‌گیری از عوامل فروش آمریكایی، تولید در محل، تمایز و سرعت در ارزش‌آفرینی و تبلیغ جهانی ادامه می‌یابد. این مرحله نوآوری تكنولوژیك و گسترش طیف تخصصی محصول را در بر می‏گیرد. تبدیل شدن به حاكم بلامنازع بازار هدف اساسی این مرحله است.نوآوری‌های تكنولوژیك: چینی‌ها با 3 موضوع استراتژیك درباره محصول مواجهند. كیفیت، تخصص یافتن در محصول و نوآوری. بهبود كیفیت می‌تواند چین را در بازارها برای كالاهای استاندارد چون یخچال، گوشی‌های تلفن همراه و تلویزیون‌ها رقابت‌پذیر سازد. متخصص شدن در محصول می‌تواند چین را با عملكرد بهتری از جنبه قیمت‌ها و حاشیه سود مواجه سازد. گام سوم نوآوری یعنی «اختراع شده در چین» به جای «ساخت چین» باعث تسلط بر بازارها می‌شود.

«حایر» 4 درصد از درآمد را صرف تحقیق كرده و تیم‌های محلی توسعه محصول را در توكیو و ایالات متحده برای ایجاد تمایز در خطوط تولید و حركت به سوی جایگاه بالاتر در بازار ایجاد كرده ‏است. «حایر» اعلام كرده ‏است كه یك مركز تحقیق و توسعه و كارخانه در هندوستان به عنوان یك كشور در حال توسعه افتتاح می‌كند. با درك ناكارآمدی تكیه بر قیمت و لزوم سرمایه‌گذاری بر توسعه محصول جدید در 5 سال آینده، تی‏سی‏ال (TCL) سازنده تلویزیون، بودجه 3 درصدی تحقیق و توسعه خود را به 5 درصد از فروش ارتقا خواهد داد. گسترش طیف محصولات: «حایر» اكنون محصولات متعددی همچون یخچال‌های بزرگ، تهویه هوا و ماشین‌های لباسشویی، تلویزیون و نیز تلفن همراه تولید می‏كند. در صورت آشنایی اذهان مشتریان با نام‌های تجاری جدید و درك ارزش‌های خلق شده توسط شركت برای مصرف‌كنندگان آمادگی آنها برای بهره‌گیری از سایر محصولات شركت افزایش می‌یابد. به این ترتیب «حایر» قصد دارد سهم 2 درصدی خود از بازار یخچال‌های بزرگ در آمریكا را به 10 درصد ارتقا دهد.

پیاده‏سازی «استراتژی ترویج نام‌های تجاری برتر» در سراسر چین به یك اراده ملی تبدیل شده ‏است. اما اراده ملی و پشتوانه مالی تنها عوامل انگیزشی و پشتیبانی‌كننده هستند. دستیابی به بازارهای جهانی بدون تدوین كار راهه‌های مناسب امكان‌پذیر نیست.

در مطالعه شركت‌های چینی دو كارراهه اساسی برای رقابت در بازارهای جهانی شناسایی گردید. كارراهه گام به گام مسیری است دشوار و زمانبر كه نیازمند مراقبت و بازخوانی مستمر نتایج و تصدیق حركت است و از سهولت برخوردار نیست. كارراهه گام به گام، شامل گزینش بازارهای سخت، گزینش گوشه بازار، ارائه محصول با كیفیت و ارزان و بهره‏گیری از كانال‌های توزیع آمریكایی چون وال‏مارت در مرحله اول است. مرحله دوم این كارراهه طراحی و تولید در محل، ارزش‌‌آفرینی سریع و متمایز و تبلیغات در مقیاس جهانی را شامل می‏شود. در مرحله سوم نوآوریهای تكنولوژیك و گسترش طیف تخصصی محصولات تجربه می‏شود.منبع:جام جم

پنج شنبه 23/2/1389 - 16:4
کامپیوتر و اینترنت
این قطار در شهر تپه‌ای ووپرتال در آلمان استفاده می‌شود و در اطراف این قطار آویزان می‌توان طبیعت را مشاهده كرد.در آلمان به این قطار Schwebebahn به معنی قطار شناور در هوا می‌گویند و نام رسمی آن Einschienige Hangebahn System Eugen Langen است ولی در زبان انگلیسی به hanging railway به معنی ریل آویزان یا معلق نامیده می‌شود.

 

 

این قطار در ایستگاه‌های اصلی توقف دارد و استفاده از آن برای مردم علاوه بر حمل و نقل، تجربه بسیار ویژه‌ای است و به عنوان یكی از جذابیت‌های توریستی این شهر محسوب می‌شود.

 

نكته جالب این است كه این سیستم ریلی بیش از 100 سال است كه نقاط اصلی این شهر را به یكدیگر متصل كرده است و علاوه برسفری سرگرم‌كننده، نیاز مردم جهت دسترسی به مراكز مختلف این شهر را نیز تامین می‌كند.

طول مسیر این قطار 13.3كیلومتر است كه حدود 12 متر آن از روی رودخانه می‌گذرد، زمان كل سفر با این قطار 30 دقیقه بوده و دارای 20 ایستگاه است و سالانه حدود 25میلیون مسافر را جابه‌جا می‌كند.

ساخت این خط در سال 1898 آغاز و سال 1901 برای اولین بار استفاده شد و پس از بازسازی صدمات جنگ جهانی دوم از سال 1946 مجددا مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

منبع:جام جم

پنج شنبه 23/2/1389 - 16:2
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته