• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 544
تعداد نظرات : 323
زمان آخرین مطلب : 3958روز قبل
دعا و زیارت
از گذشته به حال
از گذشته پا گذر كنیم و از سرگذشت دو طاغوت پهلوی اهریمن صفت شاهنشاهی در میهن خویش عبرت بگیریم. دو شاه بدفرجام كه با حمایت بیگانگان مدتی زنگوله شاهنشاهی را به گردن آویختند و از سال 1304 تا 1357 شمسی یعنی بیش از نوزده هزار و سیصد و چهل و پنج شبانه شب ! با زور چماق و سرنیزه بیشرمانه شاهنشاهی با واژه ی سزاوارتر تباه, تباهی نمودند! آن دو شاه در این مدت دیرپا با یاری شیطان تا توانستند گرفتند و كشتند و خوردند و بردند! پس آنگاه با خواست همان بیگانگان شه آور! از تخت سلطنت سرنگون شدند و به گودال مذلت اندر افتادند. (نخستین شاه در 20,6,25 و پسین شاه در 57,10,26 با ذلت و سرافكندگی از ایران بیرون رانده شد) و هر دو شاهنشاه تباهكار پس از چندی دربدری و زندگی مشقت بار با خروارها گناه دیده از جهان بردوختند و بدنامی و بدفرجامی را با خود به گور بردند! تا روزی هراس انگیز فرارسد كه هر كس ذره ی گناه مرتكب شده باشد و توبه نكرده باشد (توبه با شرائطش, توبه اسلام پذیر) كیفر آن را عادلانه خواهد دید. روزی سخت دیرگذر كه (یا ویلنا) گفتن كافر او را سودی نخواهد داشت.
یكی از شاهكارهای مردم آزار و شیطان القاكننده نخستین شاه پهلوی آن بود كه در دی ماه 1314 فرمان كشف حجاب صادر كرد و با این فرمان لكه ننگ ابدی بر دامن شاهی خود ثبت نمود. آن شاه بدمنش و بدكنش تا پایان دوره شاهیش با تهدید و دیگرگاه با تشویق تا توانست دختران و زنان را با عنوان آزادی زن به گنه گستری و بی بند و باری وادار نمود! تا آنگاه كه نوبت به دومین شاه تباهی آفرین رسید. این بدگهر هم با نیرنگ و ترفندهای از بیگانه آموخته بیش از پدرش مردم را به فساد و تباهی كشانید! و سزاوار نفرین و دشنام گردید! بجاست از زبان سعدی شیرازی در نكوهش از دو شاه پهلوی بگوئیم:
تفو بر چنان ملك و دولت كه راند
كه شنعت برو تا قیامت بماند (6)
ان مع العسر یسرا (7)
حمد بیحد خالق سرمد را كه مردم حقجوی ایران پس از سال ها تلاش و جهاد سرانجام با یاری خدای رحمان توانستند در خجسته روز 57,11,22 طلسم نظام دو هزار و پانصد ساله اهرمن شاهی را بشكنند و آئین آزادی بخش و سعادت فرجام اسلامی را برقرار نمایند ـ ذلك من فضل الله علینا و علی الناس (8)
شنیدنی های تلخ و دیدنی های شیرین
یكی از شنیدنی های ناگوار در این روزگار آنكه سران دولت فرانسه بر آن سرند كه حجاب را از سر زنان محاط در دائره فرمانده هی خود بردارند و آنان را از فریضه ی مقدس محروم نمایند! مصممند دانش طلبان محجبه را به مدارس و دانشگاه ها راه ندهند!
از این قرار گویا این سركردگان مغرور نمیدانند كه كشف حجاب اعلان جنگ با آئین خدا است ! نمیدانند كه بر داشتن حجاب از سر زنان دشمنی و ستیزه جوئی آشكار با میلیون ها مسلمان غیور و دیندار در عرصه گیتی است !
نمیفهمند یا خود را به نفهمی میزنند كه امر و نهی در پوشیدن لباس, امر و نهی در امور اعتقادی مردم, دهن كجی نفرت انگیز به منشور ملل متحد است !
گویا دولت مردان فرانسه باور ندارند كه در این كجروی و گستاخی هر چند سران خون آشام صهیونیست آنان را رهبر و یاور و هماهنگ باشند! سرانجام سرشان به سنگ نومیدی و بدنامی خواهد خورد! كاش مسلمان بانوئی غیور, بی پروا از شوكت رئیس جمهور دقائقی چند با آن مغرور گفت و شنود مینمود. مثلا میپرسید كه آقای رئیس جمهور, حجاب دختران در مدارس چه آسیب های آشكار یا نهان به دستگاه دولتی شما وارد میكند
میپرسید كه برهنه نمودن سر و سینه آنان چه سودهای پنهان یا آشكار برای شما به بار خواهد آورد باز میپرسید آیا دستور منع حجاب با موضوع دفاع از آزادی, دفاع از حقوق بشر كه از اصول منشور ملل متحد است سازگاری دارد و در پایان می افزود: جناب رئیس جمهور چنانكه آگاهید دفاع از حقوق بشر یكی از اهداف برجسته ناموران آزادیخواه فرانسه در روزگار گذشته بوده است. اما شما چطور ناگفته پیدا است كه جناب رئیس جمهور هر چند به شیارهای مغز خود فشار آورد و از نفس اماره مدد طلبد پاسخی خردپذیر و مسلمان پسند نخواهد یافت.
دریغا كه دولتمردان فرانسه با آخرین و كاملترین كتاب آسمانی یعنی قرآن مجید آشنا نشده و ایمان نیاورده اند تا بدانند شكنندگان قانون خدا در یوم التغابن آن روز سخت هراس انگیز و كمرشكن چه كیفری خواهند یافت ! روزی كه كافر گوید: ای كاش خاك بودمی (9)
و ما یقین داریم كه روسای جمهور فرانسه و آمریكا و سیه دل تر از این ها سران صهیونیست در پیكار با پروردگار شكست خواهند خورد و آرزوی زوال آئین اسلام را به گور خواهند برد. و در همین جا از زبان حافظ شیرین بیان به بانوان در سنگر حجاب هم نوید میدهیم كه:
به صبر كوش تو ای دل كه حق رها نكند
چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی (10)
رونق اسلام
گویا باطل گرایان از قدیم و جدید نفهمیده اند كه حكیم جهان آفرین گاهی آئین حق را توسط دشمنانش رونق میدهد. نمونه آشكار همانا واقعه خونبار كربلا است كه به شهادت امام سوم شیعیان و یاران باوفایش ـ علیهم السلام ـ فرجامید. پس از آن واقعه دلخراش یزیدیان جهول و منفور سرمست از باده غرور پنداشتند اسلام و اسلامیان به بایگانی نسیان سپرده شدند! اما آن كوردلان باور نمیكردند كه خون حسین (ع) و یارانش حیات اسلام را جاودانه خواهد نمود. آری آینه تاریخ نشان میدهد كه قطرات خون امام سوم شیعیان فرزند رشید فاطمه الزهرا و امیرمومنان و خون دیگر شهدا كه در دهم محرم الحرام سال شصت و یك هجری, بر شن های تفتیده كربلا ریخته شدند به فرمان خدای توانا همچون قطرات بخار بالا و بالاتر رفتند و در آسمان اعلی با انفاس مقدس و توحیدگوی فرشتگان خدا درآمیختند و مبدل به اكسیژن ایمان به عرصه زمین بازگشتند و در سینه شیعیان امیرمومنان علی ـ علیه السلام ـ درآمدند و شجره طیبه و ایمان بار اسلام را بیش از پیش باور ساختند ـ سلام بر حسین و یارانش.
شگفتا از كار رب العالمین
در این ایام كه دولتمردان خودكامه فرانسه با آئین خدای نیرومند یگانه به نبرد برخاسته اند جهانیان شاهد و ناظر بوده اند كه دختران و زنان خواهان فریضه مقدس حجاب, در كشورهای مختلف جهان با چه شور و هیجان و با چه علاقه و اشتیاق فراوان, پرچم اعتراض علیه برداشتن حجاب برافراشتند و به تظاهرات شكوه مند و دشمن شكن پرداختند.
دیگر بار از زبان خواجه شیراز نوید بدین بانوان سرفراز:
اگرچه خصم تو گستاخ میرود حالی
تو شاد باش كه گستاخیش چنان گیرد
كه هر چه در حق این (یاوران عصمت (11)) كرد
جزاش در زن و فرزند و خان و مان گیرد (12)
عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد
اینك از خواننده ارجمند میپرسیم اگر دولت های اسلامی در سطح گیتی به ویژه دولت جمهوری اسلامی ایران اركانش پایدار, دشمنانش پای دار, میخواستند به طرفداری از حجاب تظاهراتی جهانی برپا كنند با بذل چه سرمایه ی, با چه قدرت و امكاناتی, با بكارگیری چه نیروهائی كارآمد.... میتوانستند تا این حد به هدف مطلوب نائل آیند نیز اگر سخنوران, نویسندگان و گویندگان محب اسلام آگاه به زمان و مكان, برخوردار از نیروی مادی و معنوی میخواستند زنان و دختران را به طرفداری از حجاب برانگیزانند و آنان را به راه پیمائی و تظاهرات مسلمان نواز كافرگداز به خیابان ها بكشانند آیا میتوانستند تا این اندازه به آرزوی اسلامی خود نائل آیند
دیگر سخن چه بسا دختران و زنان مسلمان در ایران و دیگر جاها بودند كه پیش از اعلان جنگ كاخ نشینان فرانسه با سنت خدای یگانه قدر و بهای نعمت حجاب را نمیدانستند و شاید با دیده بی اعتنائی بدان مینگریستند ولی بعد از این واقعه بها و عزت این امر مقدس به مراتب افزونتر گشت و از این به بعد هر زمان كه بانوئی دیندار خود را در سنگر حجاب قرار میدهد بیش از پیش رب مهربان خویش را سپاس میگزارد و اگر در كشوری میزید كه حاكمی زورگو او را به ترك سنت های الهی مجبور نمیكند شگرگزاریش دو چندان خواهد شد, زیرا به قول سعدی: قدر عافیت كسی داند كه به مصیبتی گرفتار آید.
ای كسانی كه ایمان آورده اید اگر خدا را یاری كنید شما را یاری میكنند و گام های شما را استوار میگرداند. از آنسوی جهانیان خواهند دید كه محاربان با سنت خدا چه زود پشیمان خواهند شد و با چه سرعت در گرداب مذلت فروخواهند غلتید! و از این طرف قرآن باوران بیش از پیش به پیشگوئی اعجازآمیز این آیه معتقد خواهند گردید: یریدون لیطفئوا نورالله بافواههم والله متم نوره و لو كره الكافرون (14) یعنی كافران میخواهند كه نور خدا را با دهن هایشان خاموش كنند, در حالی كه خداوند نور خود را به كمال رساننده است هر چند كافران را ناخوش آید. به زبان شاعر پارسی گوی ناصرخسرو (متوفی 481, ق)
و ز خواهد كشتن به دهن كافر او را
ایزد روشن كندش بر كامه كافر (15)
در پایان گفتار از آفریدگار مهربان میخواهیم كه بلند پایگان مسوول و دیندار در نظام جمهوری اسلامی و مردم رشید ایران را چنان نیرو و معرفت و كمالی ببخشاید كه در آینده ی نزدیك جهان ظلمت زده را از ظلم ظالمان پاكیزه گردانند و با عمل به دو فریضه مقدس امر به معروف و نهی ازمنكر زمینه ظهور آخرین مصلح جهانی امام مهدی موعود موجود ـ علیه السلام را فراهم نمایند.
چنین باد یا رب العالمین بعزت سیدالمرسلین و خاتم النبیین محمد و آله المعصومین.
پی نوشت ها:
1 ـ الانبیا, 69
2 ـ مثنوی مولوی, دفتر اول ص 45
3 ـ النازعات آیه 24
4 ـ الاعراف, 123
5 ـ كلیات سعدی, بوستان ص 2
6 ـ همین كتاب ص 5
7 ـ الانشراح, 6
8 ـ یوسف 38
9 ـ ترجمه آیه 41, سوره النبا
10 ـ دیوان حافظ ص 338
11 ـ با اجازه از روان خواجه در تغییر دو واژه (خاندان دولت)
12 ـ دیوان حافظ مقدمات ص 132 (ق, ل, ب)
13 ـ بخشی از آیه 190, سوره البقره
14 ـ الصف, آیه 8
15 ـ دیوان ناصرخسرو ص.233
این قانون و سنت الهی است كه اگر دین خدا یاری شود, یاری خدا نازل می شود و گام ها استوار می گردد و محاربان با قوانین و سنت های الهی پشیمان می شوند و در گرداب مذلت فرو می روند.
مخالفت ها و مبارزات خاندان پهلوی با قوانین و سنت های الهی از جمله حجاب اسلامی و قوانین و ارزش های الهی موجب شد كه در نهایت این پدر و پسر سفاك و عامل بیگانگان به آوارگی و زندگی مشقت بار گرفتار آیند و جز بدنامی و فرجام تلخ چیزی از خود باقی نگذارند. 
دوشنبه 28/2/1388 - 11:33
دعا و زیارت
لحظاتی با نیروی خیال, پرده های ستبر زمان و مكان كنار بزنیم و از گذشته های دور, از سرگذشت تنی چند مستكبر مغرور كه با خالق خود درافتادند مطالبی عبرت آور فراهم آوریم و اگر شما خواننده عزیز را در این زمینه ها گرایشی است بسم الله.... كمی از كیمیای وقت خود را بها دهید.
به گواهی تاریخ یكی از حق ستیزان بزرگ تاریخ جباری است موسوم به نمرود, همزمان با ابراهیم ـ علیه السلام ـ این طاغوت زورمند پس از آنكه در مناظره و مجادله با ابراهیم (ع) درمانده شد مزدوران خود را بفرمود آتشی سخت گدازان برافروزند و خلیل الله ابراهیم ـ علیه السلام ـ را در قعر آتش اندازند! اما به فرمان رب توانا آتش از سوز و گداز ایستاد و بر ابراهیم (ع) سلام فرستاد. قلنا یا نار كونی بروا و سلاما علی ابراهیم: (1) گفتیم ای آتش سرد و سلامت رسان باش بر ابراهیم.
عارف نامی مولوی با عنایت بدین آیه چنین سروده است:
آتش ابراهیم را دندان نزد
چون گزیده حق بود چونش گزد (2)
طغیانگری دیگر در شمار نمرود ستمگر همانا فرعون مصر است معاصر موسی علیه السلام فرعونی كه مغرورانه ادعای خدائی مینمود. (3)! او هم با نیروی فرعونی خود یك چند با كلیم الله ـ علیه السلام ـ به جهاد و مبارزه پرداخت و آنگاه كه در برابر معجزات آن پیامبر (كه به امر خدا روی میداد) خود را ناتوان و زبون یافت خشم و كینه اش افزونتر گردید و در سركوبی خداپرستان عزمش استوارتر! مدتی مبارزه باطل با حق ادامه یافت تا زمانی فرارسید كه فرعون و سپاهیانش در تعقیب موسی (ع) و همراهان وارد دریا شدند. لحظات عبور خداپرستان از دریا, آب دریا به فرمان خدا همچون دو پاره كوهی عظیم ایستاد تا پیامبر خدا و پیروانش سالم از دریا گذر كردند و آنگاه كه فرعون و لشكریانش داخل دریا شدند آب دریا به حركت و جوش و خروش درآمد و فرعون طاغی (كه از ترس مرگ اظهار توبه مینمود) و سپاهیانش را در كام خود فرو برد, كاش فرعون صفتان این زمان از سرگذشت پیشینیان عبرت میگرفتند اما هیهات ! خدای توانای دادگر از سرانجام فرعون ستمگر چنین خبر میدهد: فانتقمنا منهم و اغرقناهم فی الیم _____ (4) ما از فرعونیان انتقام گرفتیم و آن ها را در دریا فرو بردیم. استاد سخن سعدی با التفات به دو آیه یاد شده چنین سروده:
گلستان كند آتشی بر خلیل
گر دهی بر آتش ز آب نیل (5)
دوشنبه 28/2/1388 - 11:30
بیماری ها
اعصاب را آرامش می‏بخشم. مقوی معده و جگر هستم. شستن چشم با جوشانده من، سرخی آن را از بین می‏برد. پاشیدن خشك شده من روی زخم، باعث التیام آن می‏شود. ضد سرگیجه هستم و دمكرده من تپش و ضعف قلب رادرمان می‏كند...
همراه با گل گاوزبان اصیل ایرانی بهتر از قرصهای و الیوم و لیبر یوم آرامش می‏بخشم.كسانی كه به خوردن این قرصها عادت كرده‏اند به سراغ من بیایند تا نجات یابند.
سنبل در زبان عربی به معنی خوشه است، ولی به بیخ و ریشه معطر چند گیاه نیز اطلاق می‏شود. سنبل روم، سنبل هندی و سنبل و كوهی از این ردیف بوده و ه آنها سنبل طبی و سنبل الطیب می‏گویند. من بیخی معطر با ریشه‏های افشان هستم و چون گربه عاشق بوی من است، مجذوب من شده و در برابر من می‏غلتد و به همین جهت در این اواخر عده‏ای اسم فارسی مرا علف گربه گذاشته‏اند، ولیی در كتابهای فرهنگ قدیمی چنین عنوانی دده نمی‏شود و با توجه به اینكه بیخ من ساقه زیر زمینی بوده و نمی‏توان به من علف خطاب نمود این وجه تسمیه صحیح نیست. به من سنبل الطیب، سنبل طیب، سنبل رومی، سنبل العصافیر، و الریانه، حشیشة العصافیر، اسمامن، آلكه آلك، میخوشه و سنبل طبی می‏گویند. من ضد صرع «هیستری» و ضد تشنج می‏باشم و از همه مهمتر اینكه ادرار مبتلایان به مرض قند را كم می‏كنم، مخصوصا اگر مرا همراه با گل گاوزبان اصیل ایرانی كه در دامنه كوههای البرز می‏روید دم كنند. سنبل كوهی یكی از انواع من است كه ریشه آن عرق و ادرار را زیاد می‏كند و اشتها آور است. سنبل هندی نوع دیگری ازمن می‏باشد كه خواصی نظیر من داشته و به او تاردوین هندی، عجزمكی و حب العصافیر هم می‏گویند. قسمت مورد استفاده، بیخ و ریشه افشان ما می‏یاشد كه آن را به صورت دمكرده و تنتور مصرف می‏كنند و در كارخانجات داروسازی، از آن داروهای اختصاصی جهت تقویت قلب درست می‏كنند، كه یكی از آنها «كورامین» نام دارد. انواع پرورش یافته من چندان خاصیت زیادی ندارند و بهتر است از انواع وحشی من استفاده شود.
یكی دیگر ازخواص: همراه داشتن مقداری منگنز است. كمبود این فلز در بدن انسان باعث سفیدی مو می‏شود، و با اینكه داروسازان سنتی ایران از وجود این فلز و خواص آن مسبوق نبودند معذلك برای سیاه شدن و دراز شدن موی سر و ریش از من استفاده می‏كردند و به این منظور پخته مرا بر سر و صورت بسته و نتیجه می‏گرفتند. نوشیدن دمكرده من آگل گاوزبان و لیمو عمانی ییك نوشابه نشاط آور و آرامبخش می‏باشد. در مجالس ختم اگر به جای قهوه از این نوشیدنی به مصیبت زدگان بدهید، بدون آنكه اعصاب آنها تخدیر شود آرامش درونی پیدا خواهند كرد. من باز كننده و مقوی دهانه معده و جگر می‏باشم، لیزری و رطوبت سینه و فضولات دماغی را از بین می‏برم. من شكم را جمع می‏كنم، شستن چشم با آب من همراه با آب گشنیز سرخی آن را از بین برده و در تقویت بینایی موثر است و باعث روییدن مژگان می‏شود. نشستن در آب جوشانده و برداشتن مقدار كمی از ریشه سنبل الطیب رحم را پاك و عقب افتادگی عادت را باز می‏نماید، پاشیدن گرد خشك من روی جراحات باعث التیام آنهاست. مقدار خوراك بیخ و ریشه من پنج گرم می‏باشد. تازه من موثرتر از ریشه خشك من است. من بادشكن، خواب آور و ضد كرم می‏باشم. سرگیجه، سردرد یكطرفه، دلهره و اضطراب، داءالرقص، حالات مالیخولیایی، اختلالات زمان یائسگی، سكسكه‏های مداوم و خلاصه هر بیماری كه منشاء عصبی داشته باشد با خوردن من تسكین می‏یابد. شستشوی دهان با آب جوشانده من جوشها و زخمهای مخاط دهان را از بین می‏برد و دمكرده من برای تپش و ضعف قلب هر دو مفید است.
زبان خوراكیها جلد دوم دكتر غیاث الدین جزایرى
دوشنبه 28/2/1388 - 11:28
بیماری ها
پیوند برخی از سلولهای ناحیه گردن به بافت مغزی بیماران مبتلا به پاركینسون می‏تواند به كنترل بیماری در این افراد كمك كند.محققان اسپانیایی می‏گویند: نتایج استفاده از این شیوه در حیوانات آزمایشگاهی به اندازه‏ای امیدواركننده است كه آزمایش بر روی انسان طی چند ماه آینده آغاز خواهدشد.افراد مبتلا به بیماری پاركینسون در كنترل حركات خود با مشكل مواجه هستند، این بیماری به این دلیل ایجاد می‏شود كه یك ناحیه از بافت مغزی به نام "سابستنشانایگرا" تولید یك پیام رسان شیمیایی مغزی به نام دوپامین را متوقف می‏كنند.زمانی كه میزان اكسیژن خود سقوط می‏كند، سلولهای گلوماس ماده دوپامین ترشح می‏كنند و این ماده سیستم عصبی را تحریك می‏نماید تا تنفس سریعتر انجام شود.پیوند سلولهای گلوماس به بافت مغزی مبتلایان به پاركینسون می‏تواند میزان دوپامین را به سطح طبیعی خود بازگرداند.بیهوشی عمومی در جراحیهای كوچك خطرناك است‏استفاده از بیهوشی عمومی در عملهای جراحی كوچك و فرعی ممكن است، بیش از آنچه تصور می‏شود مخاطره آفرین باشد.گروهی از محققان دانشگاه ولز در انگلیس می‏گویند: مطالعات آنها در مورد استفاده از بیهوشی عمومی در هنگام كشیدن دندان عقل نشان می‏دهد احتمال آسیب رسیدن به‏رشته‏های عصبی وجود دارد.این محققان تاكید می‏كنند هنوز نسبت به دلیل چنین پدیده‏ای اطمینان ندارند، بر اساس فرضیه‏ای كه این محققان مطرح كرده‏اند، هنگامی كه بیمار تحت بیهوشی كامل قراردارد، جراح احتمالا از نیرو و فشار بیشتری در هنگام كشیدن دندان عقل استفاده می‏كنند و این مسئله خطر آسیب دیدگی رشته‏های عصبی را افزایش می‏دهد.در حالی كه هنگام بیهوشی موضعی، جراح توجه بیشتری به وضعیت بیمار دارد و از فشار و نیروی كمتری استفاده می‏كنند.روزنامه گاردین می‏نویسد: آسیب دیدگیهای رشته‏های عصبی ممكن است دائمی باشد و تلاش برای ترمیم این آسیب دیدگی‏ها غالبا ناموفق است اینگونه آسیب دیدگیها می‏تواند به از دست رفتن حس در نواحی موضعی منجر گردد.تلفن‏های همراه سبب بروز تومورهای مغزی می‏شوندبر اساس دو تحقیق جدید بعمل آمده كه در یك برنامه مستند بی بی سی ارائه شد استفاده از تلفن‏های همراه سبب بروز تومورهای مغزی سرطانی می‏شود.به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، اولین تحقیق كه توسط "گنارت هاردان" متخصص سرطان سوئدی بعمل آمده است نشان داد خطر بروز تومورهای مغزی به هنگام استفاده از تلفنهای سلولی 5.2 برابر افزایش می‏یابد. وی استفاده از تلفنهای با ولتاژ كمتر را توصیه كرد.هاردل در برنامه مستند تلویزیونی به نام "پانوراما" گفت: ما باید از تلفنهایی استفاده كنیم كه مغز را در معرض اشعه كمتری قرار دهند.ما باید در خصوص استفاده كودكان یا نوجوانان در خصوص استفاده از این نوع تلفن‏ها محتاط باشیم.بر اساس جدیدترین آمار منتشر كننده توسط شركت آمریكایی "دیتاكوست" فرمش این تلفن‏ها با 51 درصد رشد در سال 1998 به 9.162 میلیون تلفن رسیده است
دوشنبه 28/2/1388 - 11:27
دعا و زیارت
شـیـخ صـدوق بـرای حـضرت ابراهیم (ع) سه غیبت ذكر كرده است : غیبت نخست از آغاز تولد تا زمان برانگیخته شدن به نبوت كه در غاری پنهان بود و تنها مادرش از جایگاه وی خبر داشت.
غیبت دوّم در دوران رسالتش و زمانی بود كه طاغوت مصر او را تبعید كرد و او گفت :
(وَ اَعْتَزِلُكُمْ وَ ماتَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللّهِ.)
و از شما و هر آنچه از غیر خدا می خوانید، دوری می جویم.
مرحله سوّم غیبت حضرت ابراهیم ، سیاحت در شهرها به منظور پندگیری بود.
دوشنبه 28/2/1388 - 11:25
دانستنی های علمی
پس از اینكه آیت الله مدرس طرح استیضاح سردار سپه (رضا خان) را تقدیم مجلس كرد و روز تاریخی استیضاح (27 مرداد 1303) فرا رسید، كارآگاهان شهربانی و پلیسهای آشكار و رجاله‏های مزدور، و چاقو كشان چریك و هوچیان داوطلب و امثال آنها در میان گروه تماشاچیان كنجكاو، در حوالی مجلس پراكنده شدند و نگاههای مظنون و كله‏های مشكوك همه جا به نظر می‏رسید و احساس می‏شد. در حوالی ساعت ده صبح مدرس عصازنان به مجلس آمد و از همان بدو ورودش تعزیه شروع شد.
هوكنان مزدور از دم در، طبق دستور شهربانی شروع به جنجال و اهانت را نسبت به مدرس گذاشتند.
صداهای قالبی «مرده باد مدرس» تمام صحن مجلس را پر كرد.
مدرس در آن جنجال خطرناك نه تنها هراسی به خود راه نداد و دست و پای خود را گم نكرد بلكه دست از متلك گویی هم نكشید و مثل اینكه آن حوادث را كاملا عادی و با نظر حقارت نگریسته باشد برگشت و به آن دسته‏ای كه مرده باد مدرس می‏گفتند، گفت: «اگر مدرس بمیرد دیگر كسی به شما پول نخواهد داد» بالاخره مدرس هر طور بود خود را به سر سرای مجلس رساند. هنگامیكه از پله‏ها بالا می‏رفت مجددا از صحن حیاط صدای «مرده باد مدرس» شنید، مدرس مجددا روی خود را برگردانید فریاد كشید و گفت «زنده باد مدرس، مرده با سردار سپه» این جمله را چند نفر از وكلای طرفدار سردار سپه شنیده غرغر كنان رد می‏شوند و مدرس خود را به اطاق فراكسیون اقلیت می‏رساند. سردار سپه به مجلس می‏آید و حتی به او خبر می‏دهند كه مدرس گفته است «مرده باد سردار سپه» از این سخن خیلی اوقاتش تلخ می‏شود و به خود می‏پیچید، مجددا از پائین صدای «مرده باد مدرس» بلند می‏شود. مدرس از همان اطاق بالا، پنجره را باز كرده سر خود را بیرون آورده فریاد می‏زند «زنده باد مدرس، مرده باد سردار سپه».
به محض اینكه مدرس این جمله را تكرار می‏كند چند نفر از طرفداران دو آتشه سردار سپه از جمله سید یعقوب انوار و یكی دو نفر دیگر با دوات و بادبزن و غیره به طرف مدرس حمله‏ور شده به او بنای ناسزاگویی را می‏گذارند. اما سردار سپه كه قبلا هم شنیده بود مدرس چنین جمله‏ای را گفته اكنون هم با گوش خود همان جمله را می‏شنود از جا در می‏رود و به طرف مدرس حمله می‏كند و یقه آن پیرمرد لاغر خسته را گرفته و او را با غضب كنج دیواری گذاشته می‏گوید: «آخر سید تو از من چه می‏خواهی...؟!»
آن پهلوان هم در آن حال كه مثل جوجه‏ای در چنگال آن ببر مازندران گرفتار بود باز ذره‏ای ترس از خود ظاهر نكرد و فورا با رشادت و عزم راسخ با لهجه رضایت بخش گفت: «می‏خواهم كه تو نباشی!!!»
گفتنی های تاریخ علی سپهری اردستانی
يکشنبه 27/2/1388 - 13:2
ایرانگردی

 جاذبه های طبیعی -3-

14- قلعه دزكوه:دزكوه نام كوهی است بلند در ضلع غربی بخش گرمسیری سوق از توابع شهرستان كهگیلویه كه دوران قدیم با توجه به موقعیت خاص آن بعنوان دژی مستحكم در برابر اقوام یاغی ومهاجم از آن استفاده می شده كه به همین مناسبت به این نام مشهورگردیده است طبق اطلاعات این كوه فقط دارای یك مسیر ورودی پیاده رو در قدیم وهم اكنون دارای جاده ماشین رو به ارتفاع كوه می باشد وبا توجه به وجود چشمه ای بر روی این كوه گرمسیری، دارای سكنه و روستا می باشد .رودخانه مارون از ضلع غربی وجنوبی این كوه جاری وبه سد مارون در شمال بهبهان می پیوندد. این محل زادگاه هنرمند محبوب زنده یاد حسین پناهی می باشد.
15- قلعه كره : نام كوهی در دامنه های منطقه امن حفاظت شده دنا ودارای موقعیت خاص كه سراسر اطراف آن بجز دو راه پیاده روی ورودی به ارتفاع آن از سایر مناطق اطراف مشرف ومتمایز می سازد، این كوه دارای آثار باستانی روزگاران گذشته وویژگی منحصر به فرد آن وجود جنگلهای بلوط در مساحت قریب به 40 هكتار در ارتفاع وپشته واطراف آن واشرف بر دره های وكوههای اطراف ودارا بودن دو مسیر ورود وخروج كه آثار گچی دروازه های باستانی آن كاملاً مشهود وبطوریكه از جزئیات بر می آید به لحاظ موقعیت خاص این كوه ساكنین قدیم آن یا خود قومی یاغی ومتواری از حكومت وقت بوده اند ویا اینكه از ظلم وجور سلاطین واقوام همجوار بواسطه قرار گرفتن در موضعی سخت وغیر قابل نفوذ از دست مهاجمین به این محل مرتفع وصعب العبور پناه آورده اند، این كوه دارای جنگلهای زیاد بلوط و000 ودر حد فاصل تنگه های دیو هاشم وكره وروستای كنونی او با مدفن یكی از امامزادگان بزرگوار بنام ( بی بی زهرا خاتون) قرار گرفته است دو دره همجوار خصوصاً تنگ دیو ها از موقعیت ویژه طبیعی جنگلی وآبی سرشار ومنحصر بفرد برخوردارند.، آثار باقیمانده شامل بقایای باستانی قلعه كره، آثار دروازه های گچی خروج وورود به ارتفاع این كوه ومختصر خرابه های محل سكونت وتعداد معدودی درختان كهنسال گردو، انجیر ومو وچنار وقبرستانهای قدیم در این منطقه بوده. در این محل پیكانهای فلزی عهد باستان یافت شده وسران قوم ساكن در این محل به روایت افراد محلی كك كهزاد وفرد دیگری بنام ملی بوده اند، تنها چشمه موجود بنام آبچری با آبدهی خیلی كم در حد آبشخور حیات وحش در ارتفاع ضلع جنوبی كوه موجود وهیچگونه نوشته ای پیرامون تاریخ این محل تا كنون بدست نیامده است.
16-تنگ سولك: با فاصله 40 كیلومتری شمال شهرستان بهبهان از توابع شهرستان بهمئی در حوزه استحفاظی استان كهگیلویه وبویراحمد قرار دارد این منطقه گرمسیری وكوهستانی بعنوان منطقه حفاظت شده پیشنهاد كه اخیراً از طرف شورای عالی محیط زیست بعنوان منطقه حفاظت شده تصویب گردیده، این منطقه زیبا كه شامل تنگ سولك ونیمی از تنگه ماغررا تحت عنوان حفاظت شده سولك دربر می گیرد علاوه بر آثار قدیمی وسنگ نوشته های باستانی موجود از دوران اشكانی دارای طبیعتی بدیع واستثنایی وچشمه زار وجنگلهای آن غالباً بلوط ودرختان زیبای زربین واز تیپی كوهستانی وصخره ای برخوردار است و اهمیت اصلی آن وجود درختان نادر وكمیاب زربین بوده كه اخیراً از طرف مدیریت منابع طبیعی استان عرصه هایی از آن زربین كاری شده است وچندین بنه وآبادی فصلی كوچك بنام آبدولی، سینه سولك، چال انجیر،زیرچك( زیركمر) در این منطقه موجود است وتعداد شش چشمه دائمی ودو چشمه فصلی در عرصه مذكور وجود دارد كه از میان این چشمه ها چشمه گوردك از آبدهی قابل توجهی برخودار وماورای بسیار حائز اهمیتی جهت وحوش منطقه محسوب ومختصر باغات موجود انار و000 از این چشمه مشروب وقسمت اعظم آن در قالب خط لوله آب آشامیدنی روستاهای بخش لیكك استفاده می شود، در حال حاضر آماری قریب به 30 الی 50 هزار اصله از درختان كهنسال ونهالهای دست كاشت زربین شمال وغرب تنگ سولك را پوشش كه این منظره بسیار بدیع چشم هر بیننده ای را خیره می گردانند، جالب تر از آن وجود حیات وحش بسیار غنی از جمله، كل وبز وپرندگانی چون كبك، تیهو، كبوترجنگلی وچاهی وانواعی از كلاغها در این منطقه بصورت مشهود موجود است كه باید اذعان نمود این محدوده 2000 هكتاری شرایط بسیار حائز اهمیتی به عنوان آثار طبیعی ملی را دارا می باشد وتنها جاده خاكی ماشین رو بطول تقریبی 4 الی 5/5 كیلومتر تا محل روستای آبدولی در قلب تنگ سولك ادامه دارد واز طرفی منطقه مذكور از نقطه نظر پوشش گیاهی دارای گیاهان دارویی وخوراكی وزینتی حائز اهمیتی از قبیل بن سرخ، حلپه، تره ، كارده، آب اندول، بومادران، پشموك، كنگر، گل لاله سرنگون، آویشن، و000 جنگلهای پرپشتی از بلوط وسایر گونه های متفاوت این محدوده را در گرفته است.

يکشنبه 27/2/1388 - 13:1
ایرانگردی

جاذبه های طبیعی -2-

7- غارشاه: یكی از غارهای مشهور موجود در استان واقع در حوالی روستای شاه بهرام در منطقه پیچاب از توابع بخش باشت شهرستان گچساران ودر منطقه گرمسیری ودر فاصله 150 كیلومتری شمال شرقی شهر دوگنبدان واقع واین منطقه دارای جنگلهای انبوه از نوع بلوط، بنه، كلخنگ، زبان گنجشگ وانواع بادام می باشد.
8- غار دوفیری:یكی از غارهای موجود در ارتفاعات غربی كوه سمسال واقع در حوالی روستای بن زرد علیا از توابع بخش پاتاوه شهرستان دنا ودر منطقه حفاظت شده دنا می باشد، طبق اطلاعات كسب شده از اهالی محلی این غار كه در صخره ای مرتفع از روستای فوق قرار گرفته گذشتگان بعنوان قراولگاه وحفاظت از سكنه روستا از آن استفاده وبا توجه به موقعیت مكانی تسخیر آن از طرف افراد واقوام مهاجم میسر نبوده وبه لحاظ اینكه ورودی غار دارای دو سوراخ شبیه بینی انسان می باشد به همین مناسبت به لهجه لری به غار دو فیری مشهور گردیده است.
9- محوطه تاریخی سی سخت: كه شامل شهر سی سخت مركز شهرستان جدید التأسیس دنا ودر دامنه جنوبی قله دنا ومنطقه حفاظت شده قرار دارد، این شهر با توجه به موقعیت سردسیری با فضای سبز بدیع وباغستانها وچشم اندازها وچشمه سارهای طبیعی اطرافش نمود عینی یك شهر سبز تمام عیار را با طبیعت دلگشا وآب وهوای وصف ناپذیراست. نام این شهر برگرفته ازنام سی نفر پهلوان نامی عهد كیخسرو كیانی وكشته شدن آنان در محلی بنام گردنه بیژن بعلت برف وباران شدید می باشد،واز طرفی آثار سفالی تمدنهای قدیمی در حفاریهای این شهر به وفور یافت می شود، گورهای انسانی با قدمت 3000سال قبل از میلاد در این شهر اخیراًكشف گردیده وسابقه روستایی وشهر جدید آن به 120 سال قبل بر می گردد و سالانه شاهد بازدید سیاحان خارجی وداخلی فراوانی است.
10- ده دنای خونگاه: این محل در دره شرق روستای فعلی خونگاه ودر منطقه حفاظت شده دنا واقع كه آثار خرابه های آن موجود ودارای چشمه سار مشهور شاه قاسم ودرختان جنگلی از قبیل بلوط وچنارهای تنومند وكهنسال وجاذبه طبیعی بسیار خوبی است.
11-غاردنگزلو: این غار در ضلع شمال شرقی كوه دنا ودر حوالی روستای دنگزلو از توابع بخش پادنای علیا شهرستان سمیرم ودر حوزه استحفاظی استان اصفهان واقع گردیده كه دارای جاذبه های فراوان از لحاظ قندیل های یخی( استالاكتیت، واستالاكمیت) كه هنوز بطور كامل هم جاذبه های آن شناسایی نشده است كه چنانچه همه زوایای آن شناخته شود در حد غار علیصدر همدان می توان از آن بهره برداری شود.
12- كك كهزاد: نام یكی از سران ونامداران قومی كه در تاریخ باستان در محلی بنام قلعه كره سكونت داشته كه در اصطلاحات محلی این مكان به نام كك كهزاد نیز مشهور است. كه متعاقباً پیرامون این مكان تاریخی توضیح كامل خواهد آمد.
13- غار نیده( ندیده) نام غاری است كه در تنگه ای به همین نام در منطقه حفاظت شده خائیز سرخ ودر فاصله 20 كیلومتری شمال شرقی شهرستان بهبهان قرار دارد واز نظر موقعیت طبیعی حائز اهمیت و در محدوده امن منطقه حفاظت شده قرار گرفته طبق اطلاعات مأمورین ومحلیان این غار عمقی در حدود 150 متر در زیر زمین دارد.

يکشنبه 27/2/1388 - 12:59
ایرانگردی
جاذبه های طبیعی -1-
 
- معرفی بخشی از مناطق برجسته طبیعی استان به منظور جذب توریسم
1-آبشار تنگ پوتك: واقع در عمق 5/3 كیلومتری محدوده امن منطقه حفاظت شده دنا ودر فاصله 4 كیلومتری پاسگاه محیطبانی آب سپاه با موقعیت ویژه ومنحصر به فردی با ارتفاعی قریب به 15 متر ودر نقطه ای صعب العبور واقع گردیده.
2- آبشار دره ناری: در 6 كیلومتری جنوب منطقه امن حفاظت شده دنا با موقعیت طبیعی ویژه وارتفاع تقریبی 40الی70 متر وآب نسبتاً فراوان خصوصاً در فصل بهار منظره بسیار جالبی را بوجود می آورد.
3- آبشار توف شاه: درفاصله 10 كیلومتری ارتفاعات جنوبی منطقه امن حفاظت شده دنا با فاصله 5/2 كیلومتری از آبشار دره نادری با موقعیت بارز ومنحصر به فرد در ارتفاعات صعب العبور وبا ارتفاعی قریب 100 متر در موقعیت جنوب غربی قله مورد كل دنا واقع گردیده است.
4- چشمه میشی: یكی از چشمه های پرآب ومشهور استان است كه در فاصله 5 كیلومتری از شهر سی سخت مركز شهرستان دنا ودر امتداد جاده سی سخت به گردنه بیژن وپادنا سرحد جنوبی منطقه دنا سرحد شمالی منطقه حفاظت شده دنای شرقی وبادبی تقریبی 5/2 كیلومتر مكعب در ثانیه علاوه بر تأمین آب مصرفی كشاورزی وشرب شهر سی سخت چشمه ای است دائمی ویكی از بهترین تفرجگاههای نمونه استان كه سالانه گردشگران فراوانی را از استان وخارج از استان به سوی خود جلب نموده واز موقعیت ارتباطی خوبی از لحاظ قرار گرفتن در حاشیه جاده دسترسی قرار دارد وآثار خشكسالی در میزان دبی آن محدود وتنها عیب آن قرار گرفتن مسیر در محل عبور بهمن های زمستانی كه به همین دلیل امكان درختكاری در محدوده چشمه وجود ندارد.
5- چشمه قلات: در این استان چشمه ای با آبدهی بسیار كم در جنوب منطقه پیشنهادی كوه خامین حوالی روستای گناوه موجود كه با توجه به گرمسیری بودن منطقه از لحاظ جنگل بلوط و000خصوصاً در فصل بهار تفرجگاهی مناسب برای ساكنین شهرستان گچساران می باشد.
6- غار یخی: یكی از غارهای معدود ومنحصر به فردی است كه در ارتفاع صعب العبور دیواره شمالی منطقه حفاظت شده دنا ودر جنوب روستای خفر در محدوده امن منطقه موجود وسالانه پذیرای علاقمندان فراوانی از غار نوردان وكوه نوردان داخلی می باشد، خصوصیات بارز این غار وجود قندیلهای یخی در تمام فصول سال خصوصاً فصل تابستان در دیواره های آن می باشد.
يکشنبه 27/2/1388 - 12:58
ایرانگردی
شهرها




- شهرستان بویراحمد( یاسوج):
این شهرستان با مركزیت یاسوج 6/22% از مساحت كل استان را در بر گرفته است. از شمال به شهرستان دنا واز غرب به شهرستان كهگیلویه واز شرق به اقلید واز جنوب به سپیدان وممسنی محدود می شود.شهرستان بویراحمد در منطقه سردسیری واقع شده است. یاسوج مركز این شهرستان در میان جنگلهای بلوط محصور است. رودخانه بشار از وسط این شهر می گذرد وآبشار زیبایی در كنار شهرمی گذرد وآبشار زیبایی در كنار شهر قرار دارد. درختان بلوط، زالزالك ارژن، كیكم وگلابی وحشی وگیاهانی چون بیلهر، پونه كوهی، ریواس، تره كوهی، درمه، خاكشیر، آویشن پوشش گیاهی ومراتع این شهرستان را شكل می دهند.
- شهرستان دنا:
این شهرستان با مركزیت شهر سی سخت 1/11% از مساحت كل استان را در بر گرفته است. سی سخت شهری سردسیری است كه در دامنه ی قله دنا قرار گرفته ودارای آب وهوایی ییلاقی است. از شمال به لردگان از شرق به سمیرم از جنوب به شهرستان بویراحمد از غرب به شهرستان كهگیلویه محدود می شود. چشمه ساران فراوان قلل برفی وباغهای سیب وانگور جلوه خاصی به این شهر داده است.
- شهرستان كهگیلویه:
این شهرستان با مركزیت دهدشت 3/37% از مساحت استان را شامل می شود. از شمال به باغ ملك وایذه ولردگان، از جنوب به گچساران و از غرب به بهمئی واز شرق به شهرستانهای بویراحمد ودنا محدود می شود این شهرستان دارای دو نوع آب وهوای سردسیری وگرمسیری است. مزارع برنج وآثار وبناهای شهر تاریخی دهدشت از ویژگی های این شهرستان است. گیاهان گل نرگس،گون برموس،هویج وحشی وریواس مراتع این شهرستان را پوشش می دهد ودرختان بلوط كنار وتنگس وگلابی وحشی پوشش جنگلی این شهرستان را شامل می شود.
- شهرستان گچساران:
این شهرستان با مركزیت دو گنبدان 7/28% از مساحت استان را در بر دارد. از شمال به كهگیلویه از شرق به نورآباد ممسنی واز جنوب به گناوه ودیلم در استان بوشهر واز غرب به بهبهان محدود است. راه باستانی شوش به تخت جمشید وبیشابور از این شهرستان می گذشته وهم اكنون در مسیر شیراز به اهواز قرار دارد.
آثار وبناهای تاریخی وزیارتگاهی همچون بی بی حكیمه خاتون به همراه چاه های متعدد نفت از ویژگی های این شهرستان است آب وهوای آن گرمسیری است ودر اواخر فصل زمستان تا اردیبهشت ماه گل وگیاه فراوانی در نواحی محتلف آن می روید. پوشش جنگلی این شهرستان شامل درختان كنار، گز، نجورك وبلوط است وگیاهان گون، شقایق ، بهمن، یونجه وحشی وخارشتر، شب بو واستبرق مراتع این شهرستان را پوشش می دهند.

يکشنبه 27/2/1388 - 12:56
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته