• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1004
تعداد نظرات : 424
زمان آخرین مطلب : 4214روز قبل
آموزش و تحقيقات

   كاهش سموم سیگار با  استفاده از فناوری نانو

محققان موفق به ساخت یك فیلتر جدید برای سیگار شدند كه اثر سموم مضر را به میزان قابل توجهی كاهش می دهد.

به گزارش "هلث"، این فیلتر جدید در هنگام كشیدن سیگار فشار كمتری را بر ریه فرد وارد می‌كند.

بر اساس تحقیقاتی كه در سال 1999 توسط موسسه " Tobacco Control" انجام گرفت، سالیانه حدود 5/5 تریلیون سیگار در سراسر جهان مصرف می‌شود كه حدود 83 درصد آن دارای فیلتر است. بنابراین حدود 5/4 تریلیون عدد فیلتر سیگار از جنس "استات سلولز" در سال دور انداخته می‌شود. در شرایط عادی تجزیه این ماده حدود 18 ماه به طول می‌انجامد.

فیلتر جدید تولیدشده با استفاده از فناوری نانو با سرعت بیشتری در طبیعت تجزیه می‌شود. در این فیلترها از فیبرهایی با ابعاد میكرون و نانو برای تولید یك شبكه توخالی استفاده می‌شود كه در این شبكه عبور جریان هوا به‌راحتی امكان پذیر است و از طرفی ذرات و سموم مضر ناشی از سوختن تنباكو و كاغذ سیگار به سادگی جذب می‌شوند.

در هر حال پزشكان با صراحت بیان می كنند كه تولید سیگار چه با استفاده از فناوری نانو باشد چه به روش متداول و سنتی، تغییری در خاصیت سرطان‌زایی آن به وجود نمی‌آورد.

منبع : ایرنا

دوشنبه 6/6/1391 - 16:16
آموزش و تحقيقات
خبرگزاری فارس: جوهر خالکوبی باعث شیوع عفونت پوستی می‌شود
 

به گزارش مجله انگلیسی Medicine ، محققان متوجه شدند: عفونتهای پوستی که اخیراً روی پوست 19 مشتری خالکوبی در راک استر آمریکا ایجاد شده است، به دلیل اقدامات غیر بهداشتی سازمان نبوده بلکه به دلیل آلودگی جوهری بوده است که هنرمند خالکوبی آن را خریداری کرده بود.

محققان متوجه شدند که این جوهر در طول فرآیند تولید با یک باکتری غیرمعمول به نام مایکو باکتریوم چلونی(Mycobacterium chelonae) آلوده شده بود در نتیجه، در طول پاییز و زمستان 2011، زنان و مردانی که قبلاً هیچ مشکل خاصی نداشتند، در محل خالکوبی خود بعد از گذشت 3 هفته از انجام خالکوبی در نیویورک متوجه جوشهای برآمده و مزمنی روی پوستشان شدند.

محققان سایر ایالات در واشنگتن، ایووا و کولورادو هم وجود عفونتهای مشابه را تایید کردند.

دکتر بایرون کندی، مدیر سلامت دپارتمان سلامت عمومی مونروکانتری گفت: خالکوبی بسیار رواج پیدا کرده است بنابراین به افرادی قبلاً خالکوبی کرده اند و در قسمت خالکوبی خود جوشهایی می بینند پیشنهاد می‌کنم تا آن را نادیده نگیرند و به یک پزشک مراجعه کنند زیرا بسیاری از این عفونتها در آینده بسیار جدی می‌شوند و بدون درمان مناسب بهبود نمی‌یابند.

مقامات سلامت عمومی نمی دانند که عفونتهای مرتبط با انجام خالکوبی تا چه اندازه شایع هستند اما با توجه به این گزارشها به نظر می‌رسد که چنین عفونتهایی خیلی شایع نیستند ولی نادر هم نیستند.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در آمریکا گزارش داد: تقریباً یک نفر از هر 5 بزرگسال آمریکایی حداقل یک خالکوبی دارد.

این مرکز پیشنهاد می کند که شرکتهای تولید کننده جوهر، جوهر استریل تولید کنند و مصرف کنندگان هم در هنگام خالکوبی آن را با آب غیر استریل رقیق نکنند.

این تحقیقات در ماه ژانویه بعد از آن آغاز شد که یک متخصص پوست متوجه عفونت پوستی در محل خالکوبی یک جوان 20 ساله ساکن راچستر شد.

این مرد – که چندین بار بدون آنکه هیچ عارضه‌ای داشته باشد خالکوبی کرده بود- قبل از خالکوبی آخر سالم بوده است.

محققان پس از آنکه متوجه شدند 18 فرد محلی دیگر هم (که سن تقریبی آنها 35 سال بوده است) به این عوارض دچار شده اند، محلی را که در راچستر خالکوبی انجام می شد تحت نظر قرار دادند.

در یک بررسی مشخص شد که این محل از ابزار استریل و دستکش‌های یکبار مصرف تمیز استفاده می‌کرده و از هیچ گونه رقیق سازی یا ترکیب جوهر هم استفاده نمی کرده است. آب شیر آلوده نبوده و پس از انجام خالکوبی هم مراقبتهای لازم انجام می شده است.

اما در مصاحبه با هنرمند خالکوبی مشخص شد تمام افرادی که جوش زده بودند با یک جوهر مشکی که از قبل رقیق شده بود- و به آن شوینده خاکستری (gray wash) هم می‌گویند خالکوبی شده بودند. این جوهر در می سال 2011 توسط این هنرمند خریداری شده بود.

این جوهر که امکان سایه اندازی روی پوست را فراهم می کند از سه رنگدانه مختلف و با ترکیباتی از جمله آب مقطر، رنگ فندقی و گلیسیرین که با دست مخلوط می شوند، ساخته می‌شود.

مایکوباکتریوم چلونی هم در بطریها جوهر بسته و هم باز دیده شده بود و عفونتهای مرتبط به استفاده از آن در 14 مورد اثبات شدند. 4 بیمار دیگر مورد احتمالی و 1 بیمار هم مشکوک به عفونت تلقی می‌شدند. بسیاری از این بیماران از داروهای ضدمیکروبی استفاده کردند و جوش روی پوستشان بهبود یافت.

تارا مک کانل، اپیدمولوژیست آتلانتا گفت: هنرمندان خالکوبی نباید از هر جوهری استفاده کنند. آنها باید تنها از جوهرهایی استفاده کنند که فقط برای خالکوبی ساخته شده اند و افراد علاقه‌مند به خالکوبی باید به مراکزی مراجعه کنند که مطمئن باشند تمام موارد بهداشتی در آنجا برای خالکوبی رعایت می شود.

منبع : خبرگزاری فارس

يکشنبه 5/6/1391 - 7:33
آموزش و تحقيقات
خبرگزاری فارس: محققان چگونگی افزایش خطر سرطان در الکلی‌ها را دریافتند
 

به گزارش پایگاه خبری هلث دی نیوز آمریکا، محققان گفتند: زمانی که بدن الکل را متابولیسم - یا تجزیه- می‌کند، ماده‌ای به نام استالدئید تشکیل می‌شود که می‌تواندبه DNA آسیب برساند.

ساختار شیمیایی استالدئید مشابه فرمالدئید سرطان زا است.

لیلویا بالبو، محقق دانشگاه مینه سوتا درمینپولیس گفت: استالدئید به DNA می‌چسبد و طوری در فعالیت آن مداخله می‌کند که موجب ایجاد سرطان می‌شود. ذره‌هایی از DNA که به مواد شیمیایی سرطانزا می‌چسبند، اداکت (Adduct) هستند.

محققان برای انجام این تحقیقات به 10 داوطلب، یک بار در هفته به مدت 3 هفته، دوز اضافی ودکا (الکل روسی) دادند.

آنها متوجه شدند که سطوح اداکت DNA صد برابر در سلولهای دهانی افراد شرکت کننده در طول چند ساعت پس از هر بار مصرف، افزایش می یافت.

میزان این سطوح حدود 24 ساعت بعد کاهش پیدا می‌کرد.

اما محققان خاطرنشان کردند: بیشتر افرادی که مشروب می‌خورند دچار سرطان نمی‌شوند زیرا به طور طبیعی دارای سیستم اصلاحی هستند به عبارت دیگر بیشتر افراد دارای آنزیمی به نام دهیدروژناز الکل هستند که استالدئید را به یک ماده بیخطر به نام استات تبدیل می کند.

اما برخی از افراد نمی‌توانند استالدئید را به استات تبدیل کنند زیرا نوع دیگری از ژن هیدروژناژز الکل را دارند.

بنابراین بیشتر در معرض سرطان مری به دلیل استفاده از الکل هستند. حدود 30 درصد از افرادی که نژاد آسیایی دارند این نوع ژن را دارند افراد بومی آمریکا و آلاسکا نیز در تولید این آنزیم دچار مشکل هستند.

قرار بود که یافته‌های این تحقیقات در روز چهارشنبه در اجلاس سالانه انجمن شیمیایی آمریکا در فیلادلفیا ارائه شود.

یافته‌ها و نتایجی که در اجلاسهای پزشکی ارائه شدند را باید تا زمانی که چندین نفر آنها را بازنگری نکرده‌اند، مقدماتی دانست.

منبع : خبرگزاری فارس

يکشنبه 5/6/1391 - 7:30
آلبوم تصاویر

وقتی هدف معروف‌شدن یا رکوردزدن باشد، کارهای عجیبی اتفاق می‌افتد که فایده یا خاصیتی ندارد اما در دنیای بی‌در و پیکر امروز می‌تواند اسم انسان را به زبان میلیون‌ها نفر بیاورد.

یک دو چرخه بلند به چه درد می‌خورد؟ دید بیشتر روی جاده، نگاه کردن مردم از بالا، یا فضولی کردن در خانه های مردم، یک دوچرخه بلند به هر دردی هم که نخورد برای این کوبایی فرصت این را ایجاد کرده که نامش را میلیون‌ها نفر در اینترنت به عنوان سازنده مرتفع‌ترین دوچرخه دنیا ببینند!

منبع : خبرگزاری فارس
شنبه 4/6/1391 - 16:22
آموزش و تحقيقات

محققان دانشگاه "پوردو" موفق به تشخیص دیابت از طریق اشك و بزاق شدند.

به گزارش رویترز این شیوه جدید بر مبنای فناوری نانو قرار دارد و با استفاده از یك "بیوسنسور" انجام می‌شود. این حسگر قادر به تشخیص گلوكز موجود در اشك، بزاق و ادرار است.

به گفته مدیر این پروژه تحقیقاتی تمام سنسورهای قبلی قادر به تشخیص گلوگز موجود در خون بودند و این اولین باری است كه سنسوری قادر به تشخیص گلوگز موجود در خون، ادرار، اشك و بزاق است.

این سنسور از سه بخش اصلی تشكیل شده است؛ یك بخش شامل نانوذرات پلاتین است، در یك بخش آنزیم گلوگز اكسیداز وجود دارد و در آخر یك لایه تك‌اتمی كربن قرار دارد.

از مرحله نمونه برداری تا پردازش اطلاعات و اعلام نتیجه قطعی مراحل كاملاً پیچیده‌ای برنامه‌ریزی و بررسی شده است و این سنسور كاملاً آماده بهره‌برداری و ورود به بازار است.

تشخیص دیابت به این روش بسیار كم‌هزینه است و در كمترین زمان ممكن انجام می‌شود.‌

منبع : ایرنا

شنبه 4/6/1391 - 16:19
سياست
نگاهی به اقدامات صورت گرفته در زندان‌هایی از آمریکا که پس از 11 سپتامبر 2001 با توجیه مبارزه با تروریسم ایجاد شدند نشان می‌دهد این اقدامات ادامه برنامه‌های تحقیقاتی این کشور برای توسعه فنون شکنجه و اعتراف‌گیری بودند که در خلال جنگ سرد پیگیری می‌شدند.

سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) به خصوص در خلال جنگ سرد آزمایش‌های روان‌شناختی متعددی برای طراحی فنون شکنجه و اعتراف‌گیری راه‌اندازی کرده بود. این برنامه‌ها از سال 1947 با پروژه‌ای موسوم به «پروژه چَتِر» آغاز شد و سپس با پروژه‌های دیگری به نام‌های «بلوبرد»، «آرتیشاک» و غیره پیگیری شدند.

در سال 1953، سازمان سیا برنامه‌های اعتراف‌گیری و کنترل ذهن خود را در قالب برنامه واحدی با اسم رمز «پروژه ام. کا. مالترا» سازماندهی کرد؛ علت یکپارچه شدن تحقیقات کنترل ذهن در قالب این برنامه این بود که رئیس وقت سازمان سیا، «آلن دالس» شکایت کرده بود: «برای انجام این فنون غیرعادی، به تعداد کافی خوک در اختیار نداریم.» (آلفرد مک‌کوی، 2006؛ «نگاهی به شکنجه: برنامه اعتراف‌گیری آمریکا از جنگ سرد تا مبارزه با تروریسم»)

آلن دالس

در این پروژه بحث‌انگیز که در آن زمان با بودجه 25میلیون دلاری آغاز به کار کرد، صدها آزمایش بر روی آزمودنی‌های انسانی در بیش از هشتاد موسسه و زندان آمریکا انجام شد.

«ریچارد هلمز» که از سال 1966 تا 1973 مدیر سازمان سیا بود اهداف این برنامه را اینگونه معرفی می‌کند:

«ما قصد داریم ساخت ماده‌ای شیمیایی را بررسی کنیم که می‌تواند حالت روانی قابل بازگشت، غیرسمی و دگرگون‌شده‌ای تولید کند که ماهیت آن برای هر فردی قابل پیش‌بینی است. این ماده باید بتواند برای اعتبارزدایی از افراد، القای اطلاعات، کاشتن تلقین و سایر انواع روشهای کنترل ذهن به ما کمک کند.» (نقل از گولیشزک، 2003 در کتاب «به نام علم: تاریخچه برنامه‌های سری، تحقیقات پزشکی و آزمایش‌های انسانی»).

از سال 1954 بود که سازمان سیا پروژه‌ای با اسم رمز QKHILLTOP آغاز کرد تا فنون شستشوی مغزی به کار گرفته شده در چین را بررسی و روشهایی پیشرفته و موثر برای بازجویی و اعتراف‌گیری طراحی کند.

شستشوی مغزی که با اسامی دیگری مثل کنترل ذهن، متقاعدسازی اجباری، بهره‌کشی از ذهن، ذهن‌کشی، کنترل فکر و اصلاح فکر شناخته شده است به فرایند تغییر غیرارادی و ناآگاهانه نظام ارزش‌ها، باورها و حتّی احساسات و هیجانات فرد گفته می‌شود؛ یافته‌های روان‌شناسی عصب‌شناختی نشان می‌دهند شستشوی مغزی از طریق ایجاد تغییراتی در ساختار بیوشیمیایی قشر پیشانی مغز، بر رفتار، نگرش و هیجانات انسانها اثر می‌گذارد.

یافته‌های علم روان‌شناسی نشان می‌دهند ارائه مکرر اطلاعاتی متناقض با باورهای پیشین فرد «تحت شرایطی کنترل شده و معین»، یکپارچگی شخصیت فرد را به هم ریخته و پس از مدتی تمام الگوهای عادات فرد را چنان دگرگون می‌کند که نظام جدیدی از باورها و هیجانات در وی جایگزین می‌کند؛ به گونه‌ای که فرد ممکن است پس از قرار گرفتن در معرض تجربه‌های شستشوی مغزی عاشق کسی یا چیزی شود که پیشتر از آن متنفر یا گریزان بوده است.

تمام آنچه در برنامه‌های شستشوی مغزی بحث‌انگیز و غیراخلاقی است به عبارت «تحت شرایط کنترل‌شده» در تعریف بالا مربوط می‌شود زیرا ماهیت ارائه اطلاعات، حتی اگر به قصد تأثیرگذاشتن بر نظام ارزشی و باوری فرد باشد، چیزی نیست که ناپسند و غیراخلاقی باشد؛ بنابراین مورد بحث‌انگیز در برنامه‌های شستشوی مغزی همان «شرایط کنترل‌شده» است که باعث می‌شود فرد در بافتی نامعمول و در زمانی سریع دست از عادتها و اعتقادات پیشین خود بردارد و به ایده یا عقیده‌ای گرایش پیدا کند که تنها اندکی پیش مخالف سرسخت آن بوده است.

این فنون از یکی از اسناد از طبقه‌بندی خارج شده سازمان سیا استخراج شده‌اند که در آن «آلن دالس»، رئیس وقت سازمان سیا در یادداشتی به «ادگار هوور»، رئیس پلیس «اف.بی.آی» فنون مغزشویی مورد استفاده در کشورهای کمونیستی را تشریح می‌کند. دولت آمریکا در پروژه‌ای که در بالا شرح داده شد بررسی و آزمایش بر روی این فنون را آغاز کرد و پس از حوادث 11 سپتامبر در قالب پروژه‌ای دیگر آنها را توسعه داد. فنون مغزشویی که در این سند به آن اشاره شده عبارتند از: 

1- بازجویی به قصد فراخوانی پاسخ دلخواه

در این فن، فرد بازجو به قصد شستشوی مغزی از سوال، استدلال، تلقین فکری، تهدید، استهزاء، تمجید، دشمنی و روشهای دیگری برای فشار آوردن به زندانی استفاده می‌کند.

هدف از به کار گیری این فن، سرعت بخشیدن به فروپاشی نظام ارزشی فرد و ایجاد نظام باور جدیدی در ذهن وی است. فرد بازجو کسی است که در اینجا مسیر این جلسه بازجویی را هدایت و فشارهایی که بر زندانی وارد می‌شود را مدیریت می‌کند.

بر اساس این سند، بازجو قهرمانی است که قربانی نظرات مخالفش را به وی ارائه می‌کند و کسی که کاری می‌کند تا قربانی را به خود بسته کند.

2- شکنجه بدنی و تهدید به شکنجه

نکته‌ای که در شکنجه بدنی وجود دارد این است که باید به گونه‌ای باشد که در فرد نوعی حالت تعارض ایجاد کند، یعنی باید فرد را بین دو یا چند گزینه مردد کند.

روش غرق مصنوعی یکی از روش‌های شکنجه بدنی است

دو نوع شکنجه بدنی وجود دارند که اثرات روان‌شناختی آنها برای ایجاد تعارض روان‌‌شناختی در فرد، از شدید بودن درد موثرتر است.

اولین نوع آن شکنجه‌ای است که قربانی در دردی که به وی وارد می‌شود (مثلا کتک‌کاری) نقشی منفعل داشته باشد. تعارضی که در اینجا فرد تحمل می‌کند این است که آیا باید به مطالبات تن در بدهد یا اینکه درد را تحمل کند. تهدید به شکنجه معمولاً بیشتر از خود شکنجه در فرد تعارض ایجاد می‌کند و بنابراین برای مغزشویی کارسازتر است.

دومین نوع شکنجه این است که فرد را در یک نقطه برای چندین ساعت نگاه می‌دارند و یا او را در وضعیت دیگری که دردناک است قرار می‌دهند. اولین احساساتی که در چنین فردی تولید می‌شود، احساس مقاومت است. این احساس مقاومت در ساعتهای اولیه موجب می‌شوذ به فرد احساس برتری اخلاقی دست دهد، اما با گذشت زمان که احساس درد افزایش می‌یابد این احساس در فرد قربانی شکل می‌گیرد که عامل تداوم درد، همان عزم و اراده‌ای است که ساعاتی پیش به آن می‌بالید. در اینجاست که اولین تعارض‌های لازم برای شستشوی مغزی در فرد شکل می‌گیرد.

- کنترل ارتباطات

یکی از موثرترین ابزارهای شستشوی مغزی افراد، کنترل کردن ارتباطات آنها است. در این روش تمامی نامه‌ها، مطالب خواندنی و تماس‌های اجتماعی فرد (رو در رو یا با تلفن) کنترل می‌شود. نیاز به برقراری ارتباط در افراد آنقدر بالاست که هنگامی که کانل‌های معمول بسته می‌شوند فرد به هر کانال دیگری روی می‌آورد، صرفنظر از آنکه آن کانال چه تبعات و پیامدهایی داشته باشد.

بسیاری از اسیران جنگی که در محیط‌های جنگی به کرده‌ها و ناکرده‌هایشان اعتراف کرده‌اند در توجیه این کارشان می‌گویند احساس کرده‌اند این تنها راهی است که می‌توانند به جهان بیرون بفهمانند آنها هنوز زنده‌اند.

وقتی فرد احساس می‌کند بازجو تنها راه تماسش با جهان خارج است، به بازجو وابسته می‌شود و به مرور تمایل بیشتری برای نگاه کردن به رویدادهای جهان مانند او پیدا می‌کند.

- القای خستگی

این فن یکی از فنون موثر برای شکستن قدرت اراده فرد و تحلیل بردن توانایی‌های اندیشه انتقادی وی است. محرومیت از خواب و استفاده از داروهای محرک و داروهای ضد افسردگی فرایند خستگی فرد را تسریع می‌کنند و باعث می‌شوند فرد زودتر انسجام شخصیتتش در برابر بازجو را از دست بدهد.

- کنترل آب، غذا و دخانیات

در این روش مایحتاج زندگی فرد ابتدا به مدت چند روز دریغ می‌شود و سپس در ازاء هر همکاری، به وی غذا و آب زیادتری داده می‌شود.

- تلقین انتقاد و خودانتقادی

در این فن تلاش می‌شود به فرد طوری القا شود که یکدنده و لجباز است و حاضر نیست نکات تازه یاد بگیرد. بسیاری از افراد قربانی به مرور تحت این القائات ذهنی شروع به انتقاد از خود می‌کنند. این خودانتقادی‌ها به منزله بازکردن روزنه‌هایی برای وارد شدن اطلاعات و ارزش‌هایی است که بازجو وظیفه دارد آنها را در ذهن قربانی بکارد.

- بازجوهای «دیو و فرشته»

از جمله فنون دیگر برای شستشوی مغزی، وجود دو بازجوست که یکی نقش فردی خشن، تندخو و عصبانی را بازی می‌کند که به هیچ عنوان راضی نیست با قربانی کنار بیاید و دیگری بازجویی مهربان متین و رفتاری دوستانه است.

پس از آنکه قربانی ابتدا با عصبانیت‌ها و لجاجت‌های بازجوی «دیو» روبرو می‌شود، در مرحله بعد «فرشته» وارد کار می‌شود تا قربانی را از بلایایی که ممکن است در انتظارش باشند مصون نگاه دارد.

از آنجا که قربانی در آن شرایط طاقت‌فرسا چاره‌ای جز اعتماد به این فرد مهربان ندارد، معمولا به خواسته‌های او که در واقع تفاوتی با خواسته‌های بازجوی «دیو» ندارد تسلیم می‌شود.

- استفاده از داروهای روان‌گردان

داروهایی مانند ال.اس.دی، باربیتورات و آمفتامین می‌توانستند در فرد حالتهای دگرگون هشیاری تولید کنند و فرد را به تابعیت از بازجو و دادن پاسخهایی مطابق میل وی ترغیب کنند.

این سند سازمان سیا انجام بررسی‌های علمی بر روی داده‌های روان‌گردان مانند ال.اس.دی را برای برنامه شستشوی مغزی این سازمان مجاز می‌کند.

با آنکه دولت آمریکا در سال 1973 پروژه کار بر روی «پروژه ام. کا. مالترا» که بررسی و توسعه این فنون را در دستور کار داشت متوقف کرد، پس از حادثه 11 سپتامبر این کشور مجدداً با راه‌اندازی «تیم مشاوره علوم رفتاری» توسعه این روشها و روشهای شکنجه را در زندان های آمریکا و از جمله زندان گوانتانامو پی گرفت.

روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز در گزارشی مورخ 2 جولای 2008 فاش کرد سازمان سیا از همین فنون شستشوی مغزی برای اعتراف‌گیری یا شستشوی مغزی زندانیان استفاده کرده است. به عنوان مثال، روی «محمد القحطانی» که از مظنونان هواپیماربایی در 11 سپتامبر است اکثر این فنون به کار رفته بود.

منبع : خبرگزاری فارس

شنبه 4/6/1391 - 16:14
آلبوم تصاویر

«بلدوین استریت» خیابانی در شهر «دودن» واقع در جنوب نیوزیلند است که رکورد پرشیب ترین خیابان دنیا را از آن خود کرده است.

این خیابان با طول 350 متر در بیشترین نقطه خود دارای 35 درجه شیب است که تردد از آن برای ماشین‌ها هم سخت است چه برسد به انسان!

 با این اوصاف نباید ساکنین این محله اضافه وزن داشته باشند.

منبع : خبرگزاری فارس
جمعه 3/6/1391 - 15:37
آموزش و تحقيقات
خبرگزاری فارس: داروهای فشارخون باعث سرطان لب می شود
 

به گزارش پایگاه خبری هلث دی نیوز آمریکا، محققان دریافتند که داروهای فشار خون می تواند منجر به سرطان لب شود.

تحقیقات جدید حاکیست: چند نمونه از داروهای فشارخون بالا از جمله ادالات (Adalat)، نیفیدیاک (Nifediac) و کوردیپین(Cordipin)، خطر ابتلا به سرطان لب را در سفیدپوستان افزایش می دهند زیرا این داروها میزان حساسیت به اثر تخریبی نور خورشید را زیاد می کنند.

یکی از محققان گفت: ابتلا به سرطان لب حتی در بین افرادی که از این داروها استفاده می کنند بسیار کم است و این یافته های ابتدایی نباید بیماران را در ترک استفاده از آنها متقاعد کند.

دکتر گری فردمن محقق برنامه مراقبتی کایسرپرماننته در کالیفرنیای شمالی گفت: این افراد باید از دارویی استفاده کنند که بیشترین منفعت را برای آنها دارد.

واقعا باید تاکید داشته باشیم که احتمال ابتلا به این سرطان بسیار نادر است این سرطان معمولا به راحتی درمان می شود و مرگبار نیست.

فردمن گفت: استفاده از کرمهای ضدآفتاب و کلاه برای محافظت پوست در برابر نور خورشید می تواند مانع از سرطان لب شود.

لازم به ذکر است که نور آفتاب باعث سرطلان لب می شود در نتیجه استفاده از کلاه و کرم ضد آفتاب مانع از برخورد اشعه مضر نور افتاب به پوست می شود در نتیجه مانع سرطان می شود.

فردمن و همکارانش با بررسی داروهای مختلف در صدد آن بودند که ببینند کدام دارو بیشتر با ایجاد سرطان لب در ارتباط است.

محققان معمولترین داروهای فشار خون از قبیل هیدروکلروتیازید hydrochlorothiazide یک داروی ادرار آور که با عنوان HCTZ و تحت نامهای آکوازیدH Aquazide H ، هیدرودیوریل  HydroDIURIL و میکروزید Microzide معروف است HCTZ ترکیب شده با تریامترین triamterene که تحت نامهای تجاری دیازید  Dyazide و ماکسیزید Maxzide معروف است  لیزنوپریل بازدارنده ACE که با نامهای تجاری پرینیویل Prinivil  و زستریل Zestril معروف هستند نیفیدیپین بلوک کننده کانال کلسیم که با نامهای تجاریAdalat 

Nifediac, Cordipin, Nifedical, و Procardia معروف هستند را بررسی کردند.

محققان در این تحقیقات از اطلاعات بیماران برنامه سلامت کایزرپرمانته استفاده کردند و آنها را با اطلاعات بیش از 700 بیمار کالیفرنیای شمالی که مبتلا به سرطان لب بودند و تقریبا 23000 نفر در گروه کنترل مقایسه کردند.

آنها متوجه شدند: سفیدپوستانی که از این دارو استفاده می کردند تقریباً 4 برابر بیشتر در معرض سرطان لب سلول سنگفرشی در یک دوره 5 ساله بودند با افزایش استفاده از این داروها احتمال این خطر بیشتر می شد.

میزان ابتلا به این سرطان در حالت معمول یک نفر از هر 100000 نفر است.

محققان با مدنظر قرار دادن مصرف سیگار متوجه شدند که خطر ابتلا به سرطان لب در صورت سیگاری بودن بیشتر است.

اما یکی از داروهای فشار، آتنولول بلوک کننده بتا، beta blocker atenolol  که با نام تجاری سنورمین Senormin  یا تنورمین Tenormin معروف است، حساسیت نسبت به آسیب دیدگی ناشی از نور خورشید و در نتیجه خطر ابتلا به سرطان لب را افزایش نمی دهد.

یافته ها در مورد لیزینوپریل  lisinoprilدر مقایسه با HCTZ ، تریامترین HCTZ/ triamterene و نیفدیپینnifedipine هم نشان دهنده تاثیر ضعیف این دارو در ابتلا به این نوع سرطان بود.

بودجه این تحقیقات توسط انجمن ملی سرطان آمریکا تامین شد.

منبع : خبرگزاری فارس

جمعه 3/6/1391 - 15:32
آلبوم تصاویر

انتشار عکس‌‌ها و فیلم‌هایی که اخیرا کاوشگر کنجکاوی از مریخ ارسال کرده، شایعات در مورد وجود فضایی‌ها را افزایش داده است.

مریخ‌نورد «کنجکاوی» که اوایل ماه جاری میلادی در عملیاتی نفس‌گیر توانست با موفقیت در مریخ فرود آید، اخیرا تصاویری را به زمین ارسال کرده، که در برخی از آن‌ها اشیای پرنده ناشناخته‌ای قابل مشاهده‌ است.

با انتشار این تصاویر، شایعه وجود یوفوها (اشیای پرنده منتسب به موجودات فضایی) بیش از پیش افزایش یافته است.

در همین حال، برخی محققان تلاش کرده‌اند با استفاده از فیلترهای تصویری ماهیت این اشیای پرنده را مشخص کنند، با این حال هنوز به درستی مشخص نشده که این پرندگان ناشناخته، دقیقا چه چیز هستند.

البته گفته شده که ممکن است این اشیا ماهواره‌، شهاب‌سنگ‌، و یا بازمانده‌هایی از قطعات جدا شده از مریخ‌نورد در حین فرود باشد.

منبع : خبرگزاری فارس

جمعه 3/6/1391 - 15:22
آلبوم تصاویر

بر اساس آمار مسلمانان آمریکا بین 8 الی 9 میلیون نفر برآورد شده‌اند و «باراک اوباما» در سال 2009 تعداد مسلمانان آمریکا را 7 میلیون نفر اعلام کرد.

از نظر نژادی، امروزه 33 درصد از مسلمانان آمریکا را آمریکایی‌های آسیایی جنوب و جنوب شرقی، 30 درصد را  آفریقایی های آمریکا، 25 درصد را آمریکایی‌های عرب‌تبار، و 3.4 درصد از آنها را آمریکایی‌های آفریقایی‌ الاصل، 2.1 درصد آمریکایی‌های اروپایی، 1.6 درصد سفیدپوستان آمریکایی و 4.9 درصد را نیز دیگر نژادهای آمریکا تشکیل می‌دهند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که کانون مسلمانان عرب تبار در ایالت «میشیگان» آمریکا است و رشد جمعیت مسلمانان آمریکا حدود 6 درصد در سال تخمین زده شده است.

در سال 2002 در آمریکا، حدود یکهزار و 209 مسجد وجود داشت و این تعداد در سال 2006 به بیش از 2 هزار مسجد رسید که از این تعداد بیشترین مسجد و معادل 227 مسجد در «کالیفرنیا» و سپس 140 مسجد در نیویورک قرار دارد.

بیش از 20 درصد از این مساجد دارای مدرسه‌های تمام وقت هستند و برخی از این مساجد همانند مرکز فرهنگی اسلامی نیویورک دارای سبک معماری قابل توجهی است.

8 درصد از مسلمانان آمریکا در حرفه‌های وکالت و دولتی اشتغال دارند، 1.1 درصد از آنها مدیر و یا سردبیر روزنامه و یا به صورت حرفه‌ای در صنف روزنامه‌نگاری مشغول هستند.

برخی از مهم‌ترین مساجد سراسر آمریکا به همراه تصاویر این مساجد در زیر آمده است.

*مرکز اسلامی «توسکالوسا»، در ایالت «آلاباما» در شهر «توسکالوسا»، سال تأسیس 1996

*مسجد «توسان» در ایالت «آریزونا» در شهر «توسان» سال تأسیس 1987 معروف به «مسجد یوسف»

*مرکز اسلامی «توسان» دانشگاه «آریزونا» در ایالت «آریزونا» شهر «توسان»

*مسجد «بیت الحمید» شهر «چینو» ایالت «کالیفرنیا» سال تأسیس 1989

*مرکز «السلام بوکاراتون» ایالت «فلوریدا»

 

*بیت الجماعه ایالت «ایلینوی» شهر «شیکاگو»

* مسجد «محمد» شهر «باتون راف» ایالت «لوئیزیانا»

*مسجد «بیت الرحمن» شهر «سیلور اسپرینگ» ایالت «مریلند»

*جامعه اسلامی «بوستون» شهر «کمبریج» ایالت «ماساچوست» سال تأسیس 1994

*مرکز اسلامی آمریکا در ایالت «میشیگان» سال تأسیس 2005

* مسجد «فلورسنت غربی» شهر «سنت لوئیس» ایالت «میسوری» سال تأسیس 2009

*مسجد «الاقصی» شهر «نیویورک سیتی» ایالت «نیویورک»

*«مرکز اسلامی فرهنگی نیویورک» شهر «نیویورک» ایالت «نیویورک» سال تأسیس 1991

* مسجد شیخ «باوه مهیدین» شهر «فیلادلفیا» ایالت «پنسیلوانیا» سال تأسیس 1984

*«مسجد الاسلام» شهر «نورت اسمیتفیلد» ایالت «رود آیلند» سال تأسیس 1995

«مسجد نوسس» شهر «آستین» ایالت «تگزاس» سال تأسیس1977

«مسجد بیت السامی» شهر «هوستون» ایالت «تگزاس»

*مرکز اسلامی واشنگتن در «واشنگتن» 1951

* «مسجد فضل آمریکا» در شهر «واشنگتن»

منبع : خبرگزاری فارس

پنج شنبه 2/6/1391 - 18:26
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته