• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 641
تعداد نظرات : 683
زمان آخرین مطلب : 4341روز قبل
دانستنی های علمی

 

حیواناتی که از گرسنگی دیوانه شده اند،

 

 

از رود گذر خواهند کرد،

 

 

بخش بزرگتر میدان جنگ،

 

 

در برابر "هیستر" قرار خواهد گرفت،

 

 

آن مرد،

 

 

به هنگامی که هیستر،

 

 

هیچ آیینی را پذیره نمی شود،

 

 

رهبری را در قفس آهنین جای خواهد داد.

 

پیشگویی های نوستراداموس (ص 156)

سه شنبه 10/10/1387 - 22:45
دانستنی های علمی

 

پرندگان کاخ،

 

 

کمی پس از به دولت رسیدن شاهزاده

 

 

به وسیله ی پرنده ی دیگری شکار می شوند.

 

هیچ آشکار نیست چه اندازه از دشمنان،

 

 

از میانه ی رودخانه، بازگردانده می شوند!

 

سپس پرنده ی پشتیبان،

 

 

بدون نقشه، ربوده می شود.

 

پیشگویی های نوستراداموس (ص 155)

سه شنبه 10/10/1387 - 22:44
دانستنی های علمی

 

قشونی بدون هدف،

 

 

از اروپا،

 

 

به حرکت در آمده،

 

 

و نیروهای داوطلب،

 

 

در جزیره ای فرورفته در آب اسکان خواهند گرفت.

 

ناوگان آرتور،

 

 

معیارهای خود را از دست خواهند داد،

 

 

سپس ناف دنیا،

 

 

از صدای بزرگ تری

 

 

کنترل خواهد شد.

 

پیشگویی های نوستراداموس (ص 154)

سه شنبه 10/10/1387 - 22:44
دانستنی های علمی

 

سفیری که با بیرمه فرستاده شده است،

 

 

در میانه ی راه،

 

 

از سوی مردان ناشناس،

 

 

بازگردانده خواهد شد.

 

چهار کشتی جنگی، با بار نمک،

 

 

به عنوان نیروهای امدادی،

 

 

از راه فرا خواهند رسید،

 

 

سفیر که در غل و زنجیر بسته شده است،

 

 

به نگروپونت باز فرستاده خواهد شد.

 

پیشگویی های نوستراداموس (ص 153)

سه شنبه 10/10/1387 - 22:43
دانستنی های علمی

 

برادران و خواهرانی که در مکان های گوناگون اسیر شده اند،

 

 

خود را،

 

 

از برابر فرمانروای خود سالار، در حال گذر خواهند دید

 

 

که فرزندان هشیار، فرمانروا نیز،

 

 

به آنان خواهند نگریست،

 

 

و از دیدن نشانه هایی،

 

 

بر روی پیشانی، چانه، و بینی آنان،

 

 

به نفرت دچار خواهند آمد.

 

پیشگویی های نوستراداموس (ص 153)

سه شنبه 10/10/1387 - 22:42
دانستنی های علمی

 

تازه آمدگان،

 

 

بدون یاری مدافعین جایی را ساخته

 

 

و مکان متروکی را تصرف خواهند کرد.

 

ولی تا آن زمان،

 

 

چمن زارها، کشتزارها و شهرها، برای تفریح، از جای کنده و ویران خواهند شد،

 

 

خشک سالی، قحطی، بیماری و جنگ،

 

 

در زمین های بارور، فراوان خواهد بود.

 

پیشگویی های نوستراداموس (ص 152)

سه شنبه 10/10/1387 - 22:42
دانستنی های علمی
 

از جمله اساسی ترین جنبه های مصاحبه ( به ویژه مصاحبه رادیویی ) که دیدگاه و نحوه کار  مصاحبه گر را تحت تاثیر قرار می دهد، پدیده ای است که دانشمند معروف علم معناشناسی، اس، آی، هایاکاوا (S.I.Hayakawa )، آن را نردبان ابهام می نامند. این عبارت به این حقیقت برمی گردد که بعضی از اصطلاحات  هم به صورت عام و هم به صورت خاص در مورد یک موضوع و پدیده معین به کار می روند.

 

برای مثال، سه کلمه غذا، میوه و سیب را در نظر بگیرید. سیب در عین حال که یک میوه خاص است، غذا هم هست. بنابراین هر سه کلمه درست هستند؛ ولی کلمه "غذا" در بالاترین سطح ابهام قرار دارد؛ چه غذایی، چه چیزی؟ وقتی بگوییم "میوه" ابهام آن کمتر می شود و وقتی بگوییم "سیب"، نوع غذا کاملا مشخص شده است. به این ترتیب کلمه "سیب" در پایین ترین پله نردبان ابهام قرار می گیرد. بعضی از مصاحبه شوندگان همیشه طوری صحبت می کنند که در بالاترین حد ابهام قرار دارد؛ به این معنی که مرتب از اصطلاحات گنگ و عبارات عام و کلی استفاده می کنند و کمتر کلمات و اصطلاحات روشن و ویژه به کار می برند. در اینجا سعی مصاحبه کننده و مجری باید در این باشد که راهی پیدا کند تامیهمانان برنامه عقاید خود را به زبان روشن و واضح بیان کنند. یک راهکار آن است که مجری بلافاصله و مستقیما از او بخواهد اصطلاحاتی را که به کار برده توضیح دهد؛ مثلا بپرسد منظور شما از کلماتی چون توسعه منابع انسانی چیست؟ و باز هم از او بپرسد که منظور شما از مشکلات محیط فیزیکی چیست؟ تا میهمان برنامه را به توضیح بیشتر وا دارد.

 
سه شنبه 3/10/1387 - 22:49
اخبار
 

پایگاه رسمی شورای اطلاع رسانی دولت ایران به همراه رادیو اینترنتی با آدرس www.sokhangoo.net  در دسترس همگان است.

 

www.spokesman.gov نیز به عنوان دومین آدرس اصلی به همین آدرس ختم می شود. داشتن پسوند حکومتی gov نشان دهنده ی استاندارد بودن سایت است. این سایت که عنوان پایگاه رسمی شورای اطلاع رسانی دولت جمهوری اسلامی ایران را بر خود نهاده است دارای سرفصل هایی شامل: عناوین کل اخبار، اخبار، گزارش، تحلیل، مقاله، مصوبات، مصاحبه، گفت و گو، اطلاعیه، سخنرانی، رادیو دولت، گزارش تصویری، جستجو در اخبار، کنفرانس های خبری، دولت در دیگر رسانه ها و ... است.

 

امکاناتی نظیر جستجو، خروجی RSS، پیوندها، رادیو اینترنتی صدای دولت، سیستم نظر سنجی و انتشار فایل صوتی برخی مصاحبه ها، همچنین طراحی ساده و سرعت بالا از دیگر ویژگی های این سایت است.

 مایک مک وی(Maike Mak Wey )که یک مشاور برنامه سازی است، معتقد است:

آماده سازی گوینده برای آنچه که باید بگوید امری است که در صورت ایده آل باید در تمام طول روز ادامه داشته باشد؛ یعنی یک گوینده همواره باید نسبت به تمام تغییراتی که در جامعه پیش می آید و برای مردم امری عادی محسوب می شود، حساس باشد.

  
سه شنبه 3/10/1387 - 22:47
دانستنی های علمی

من کنت مولاه ، فهذا علی مولاه

عید بر عاشقان حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) مبارک

عید غدیر خم  عید غدیر خم  عید غدیر خم


عید غدیر خم  عید غدیر خم  عید غدیر خم

 

چهارشنبه 27/9/1387 - 23:54
دعا و زیارت

اعلان عمومى براى سفر حج

در سال دهم هجرت، به دستور الهى، آخرین سفر پیامبر اكرم (صلى الله علیه و آله) به مكه براى تعلیم حج و اعلام ولایت ائمه (علیهم السلام) آغاز شد. در این سفر بیش از یكصد و بیست هزار نفر آن حضرت را همراهى كردند كه در شرایط آن زمان سابقه نداشت.

 

 

بلافاصله پس از پایان مراسم حج، اعلام شد همه حجاج از مكه خارج شوند و براى برنامه‏اى مهم در غدیر خم - كه كمى قبل از محل جدا شدن كاروان‌ها بود ـ حضور یابند.

سه روز پس از پایان مراسم حج، سیل جمعیت به سوى غدیر حركت كردند.

 

عید غدیر

اجتماع عظیم در غدیر

با رسیدن به محل موعود،فرمان توقف از سوى پیامبر (صلى الله علیه و آله) صادر شد و مركب‌ها از حركت ایستادند و مردم پیاده شدند و هر كس جایى براى توقف سه روزه آماده كرد.

 

به دستور پیامبر (صلى الله علیه و آله)، سلمان و ابوذر و مقداد و عمار زیر چند درخت كهنسال را آماده كردند و روى درختان، پارچه‏اى به عنوان سایبان قرار دادند. در زیر سایبان، منبرى به بلندى قامت پیامبر (صلى الله علیه و آله) از سنگ‌ها و روانداز شتران ساختند به طورى كه حضرت هنگام خطبه بر همه مردم مشرف باشند.

 

هنگام ظهر، پس از اداى نماز جماعت، پیامبر (صلى الله علیه و آله) بر فراز منبر ایستادند و امیرالمؤمنین (علیه السلام) را فرا خواندند تا بر فراز منبر در سمت راست حضرت بایستند. قبل از شروع خطابه، امیرالمؤمنین (علیه السلام) بر فراز منبر یك پله پائین‏تر در طرف راست آن حضرت ایستاده بودند.

 

سخنرانى پیامبر اكرم (صلى الله علیه و آله)

پیامبر اكرم نگاهى به سمت راست و چپ جمعیت نمودند و منتظر شدند تا همه مردم در مقابل منبر اجتماع كنند. سپس سخنرانى تاریخى و آخرین خطابه رسمى خود را براى جهانیان آغاز كردند. با در نظر گرفتن این شكل خاص از منبر و سخنرانى كه دو نفر بر فراز منبر در حال قیام دیده مى‏شوند به استقبال سخنان حضرت مى‏رویم كه آن را مى‏توان در یازده بخش ترسیم نمود:

 

پیامبر (صلى الله علیه و آله) در اولین بخش سخن به حمد و ثناى الهى پرداختند و صفات قدرت و رحمت خداوند را ذكر فرمودند، و به بندگى خود در مقابل ذات الهى شهادت دادند.

در بخش دوم، حضرت سخن را متوجه مطلب اصلى نمودند و تصریح كردند كه باید فرمان مهمى درباره على بن ابى طالب علیه السلام ابلاغ كنم، و اگر این پیام را نرسانم رسالت الهى را نرسانده‏ام و ترس از عذاب او دارم.

در سومین بخش، حضرت امامت دوازده امام (علیهم السلام) را تا آخرین روز دنیا اعلام نمودند تا همه طمع‌ها یكباره قطع شود. از نكات مهم در سخنرانى حضرت، اشاره به عمومیت ولایت آنان بر همه انسان‌ها در طول زمان‌ها و در همه مكان‌ها و نفوذ كلماتشان در جمیع امور بود، و نیابت تام ائمه (علیهم‌السلام) را از خدا و رسول در حلال و حرام و جمیع اختیارات اعلام فرمودند.

 

براى آن كه هرگونه ابهامى از بین برود و دست منافقین از هر جهت بسته باشد، در بخش چهارم خطبه، پیامبر (صلى الله علیه و آله) با دست‌هاى مبارك بازوان امیرالمؤمنین (علیه السلام) را گرفتند و آن حضرت را از جا بلند كردند تا حدى كه پاهاى آن حضرت محاذى زانوان پیامبر قرار گرفت. در این حال فرمودند: «من كنت مولاه فهذا على مولاه، اللهم وال من والاه و عاد من عاداه وانصر من نصره واخذل من خذله»؛ «هر كس من نسبت به او از خودش صاحب اختیارتر بوده‏ام این على هم نسبت به او صاحب اختیارتر است. خدایا دوست بدار هر كس على را دوست بدارد، و دشمن بدار هر كس او را دشمن بدارد، و یارى كن هر كس او را یارى كند، و خوار كن هر كس او را خوار كند.»

 

سپس كمال دین و تمام نعمت را با ولایت ائمه (علیهم السلام) اعلام فرمودند و بعد از آن خدا و ملائكه و مردم را بر ابلاغ این رسالت شاهد گرفتند.

 

در بخش پنجم حضرت صریحا فرمودند: «هر كس از ولایت ائمه (علیهم السلام) سر باز زند اعمال نیكش سقوط مى‏كند و در جهنم خواهد بود.» بعد از آن شمه‏اى از فضائل امیرالمؤمنین (علیه السلام) را متذكر شدند.

 

مرحله ششم از سخنان پیامبر (صلى الله علیه و آله) جنبه غضب الهى را نمودار كرد. حضرت با تلاوت آیات عذاب و لعن از قرآن فرمودند: «منظور از این آیات عده‏اى از اصحاب من هستند كه مأمور به چشم‏پوشى از آنان هستم، ولى بدانند كه خداوند ما را بر معاندین و مخالفین و خائنین و مقصرین حجت قرار داده است، و چشم‏پوشى از آنان در دنیا مانع از عذاب آخرت نیست.»

سپس به پیشوایان گمراهى كه مردم را به جهنم مى‏كشانند اشاره كرده فرمودند: «من از همه آنان بیزارم.» اشاره‏اى رمزى هم به «اصحاب صحیفه ملعونه» داشتند و تصریح كردند كه بعد از من مقام امامت را غصب مى‏كنند و سپس غاصبین را لعنت كردند.

در بخش هفتم، حضرت تكیه سخن را بر اثرات ولایت و محبت اهل بیت (علیهم السلام) قرار دادند و فرمودند: «اصحاب صراط مستقیم در سوره حمد شیعیان اهل بیت (علیهم السلام) هستند.»

 

سپس آیاتى از قرآن درباره اهل بهشت تلاوت كردند و آنها را به شیعیان و پیروان آل محمد (علیهم‌السلام) تفسیر فرمودند. آیاتى هم درباره اهل جهنم تلاوت نمودند و آنها را به دشمنان آل محمد (علیهم السلام) معنى كردند.

 

در بخش هشتم مطالبى اساسى درباره حضرت بقیة الله الاعظم حجة بن الحسن المهدى (ارواحنا فداه فرمودند و به اوصاف و شئون خاص حضرتش اشاره كردند و آینده‏اى پر از عدل و داد به دست امام زمان عجل الله فرجه را به جهانیان مژده دادند.

 

در بخش نهم فرمودند: پس از اتمام خطابه شما را به بیعت با خودم و سپس بیعت با على بن ابى طالب (علیه السلام) دعوت مى‏كنم. پشتوانه این بیعت آن است كه من با خداوند بیعت كرده‏ام، و على هم با من بیعت نموده است. پس از این بیعتى كه از شما مى‏گیرم از طرف خداوند و بیعت با حق¬‌تعالى است.

 

در دهمین بخش، حضرت درباره احكام الهى سخن گفتند كه مقصود بیان چند پایه مهم عقیدتى بود: از جمله این كه چون بیان همه حلال‌ها و حرام‌ها توسط من امكان ندارد با بیعتى كه از شما درباره ائمه (علیهم السلام) مى‏گیرم به نوعى حلال و حرام را تا روز قیامت بیان كرده‏ام. دیگر این كه بالاترین امر به معروف و نهى از منكر، تبلیغ پیام غدیر درباره امامان (علیهم السلام) و امر به اطاعت از ایشان و نهى از مخالفتشان است.

عید غدیردر آخرین مرحله خطابه، بیعت لسانى انجام شد. حضرت با توجه به آن جمعیت انبوه و شرائط  غیر عادى زمان و مكان و عدم امكان بیعت با دست براى همه مردم، فرمودند: «خداوند دستور داده تا قبل از بیعت با دست، از زبان‌هاى شما اقرار بگیرم.»

 

سپس مطلبى را كه مى‏بایست همه مردم به آن اقرار مى‏كردند تعیین كردند كه خلاصه آن اطاعت از دوازده امام (علیهم السلام) و عهد و پیمان بر عدم تغییر و تبدیل و بر رساندن پیام غدیر به نسل‌هاى آینده و غائبان از غدیر بود. در ضمن بیعت با دست هم حساب مى‏شد زیرا حضرت فرمودند: «بگویید با جان و زبان و دستمان بیعت مى‏كنیم.»

 

بیعت عمومى

 

پس از اتمام خطابه پیامبر (صلى الله علیه و آله)، دو خیمه بر پا شد كه در یكى خود آن حضرت و در دیگرى امیرالمؤمنین (علیه السلام)، جلوس فرمودند. مردم دسته دسته وارد خیمه حضرت مى‏شدند و پس از بیعت و تبریك، در خیمه امیرالمؤمنین (علیه السلام) حضور مى‏یافتند و با آن حضرت بیعت مى‏كردند و تبریك مى‏گفتند.

 

 

زنان نیز، با قرار دادن ظرف آبى كه پرده‏اى در وسط آن بود بیعت نمودند. به این صورت كه امیرالمؤمنین (علیه السلام) دست مبارك را در یك سوى پرده داخل آب قرار مى‏دادند و در سوى دیگر زنان دست خود را در آب قرار مى‏دادند.

 

عید غدیر

وقایع سه روز در غدیر

در طول سه روز توقف در غدیر، پس از ایراد خطابه چند جریان به عنوان تأكید و به نشانه اهمیت غدیر به وقوع پیوست كه شرح آن چنین است:

پیامبر (صلى الله علیه و آله) در این مراسم، عمامه خود را ـ كه «سحاب» نام داشت به عنوان افتخار بر سر امیرالمؤمنین (علیه السلام) قرار دادند.

 

حسان بن ثابت از پیامبر (صلى الله علیه و آله) درخواست كرد تا در مورد غدیر شعرى بگوید، و با اجازه حضرت اولین شعر غدیر را سرود.

جبرئیل علیه السلام به صورت انسانى ظاهر شد و خطاب به مردم فرمود: «پیامبر براى على بن ابى طالب عهد و پیمانى گرفت كه جز كافر به خدا و رسولش آن را بر هم نمى‏زند.»

مردى از منافقین گفت: «خدایا اگر آنچه محمد مى‏گوید از طرف توست سنگى از آسمان بر ما ببار یا عذاب دردناكى بر ما بفرست.» در همین لحظه سنگى از آسمان بر سر او فرود آمد و او را هلاك كرد، و این معجزه غدیر تأیید الهى را بر همگان روشن كرد.

 

پس از سه روز مراسم پر شور غدیر پایان یافت، و آن روزها به عنوان «ایام الولایة» در صفحات تاریخ نقش بست. مردم پس از وداع با پیامبرشان و معرفت كامل به جانشینان آن حضرت تا روز قیامت، راهى شهر و دیار خود شدند. خبر واقعه غدیر در شهرها منتشر شد و به سرعت شایع گردید و خداوند بدینگونه حجتش را بر همه مردم تمام كرد.

 

برگرفته از كتاب غدیر در آیینه، محمد انصارى، ص 32 .

چهارشنبه 27/9/1387 - 23:50
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته