• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 3839
تعداد نظرات : 784
زمان آخرین مطلب : 4442روز قبل
سياست

سایت سفارتخانه مجازی آمریکا به دو زبان فارسی (http://persian.iran.usembassy.gov) و انگلیسی (http://iran.usembassy.gov) از 15 آذرماه آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرآنلاین، در سایتی که ادعا شده هدف از راه​اندازی آن «از بین بردن شکاف موجود میان ایرانیان و آمریکایی​ها» است، آمده است: این تارنما یک هیات رسمی دیپلماتیک نیست، یا یک سفارت واقعی ایالات متحده را که به دولت ایران معرفی شده باشد نمایندگی نمی کند. اما در غیبت روابط مستقیم، می تواند به عنوان یک پل رابط میان مردم آمریکا و مردم ایران عمل کند.
پس از ادعاهای باراک اوباما و همراهان او در دولتش مبنی بر همراهی با مردم ایران که بیشتر در قالب اعلام حمایت از اعتراض های داخلی و توطئه چینی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران و دخالت در امور داخلی کشور ما نمود یافته است، این سایت نیز  هم صدا با اعلام دروغین همراهی سردمداران نظام سلطه، آیکون​های مخصوصی برای صدور روادید شامل روادید مهاجرتی و غیرمهاجرتی، در این سایت ایجاد شده است. تحصیل در آمریکا از دیگر آیکون​های فعال این سایت است که از راهنمایی​های اولیه تا تامین بودجه تحصیلی، صدور روادید دانشجویی و مصاحبه برای اخذ این روادید در کشورهای امارات، ترکیه و .. را شرح داده است.
این سایت با ارائه آمار تحصیل پنج هزار و 626 دانشجوی ایرانی در دانشگاه​های آمریکا، در خصوص مسکن دانشجویی، غذاهای حلال در سلف​های دانشگاهی،روش​های تدریس در این دانشگاه​ها، مشکلات آشنایی محدود دانشجویان با زبان انگلیسی و .. نیز توضیحاتی داده شده است. در آخرین بخش از این صفحه سایت سفارت مجازی آمریکا آمده است که با وجود 2000 مسجد در این کشور، امکانات لازم برای نماز و عبادت مسلمانان فراهم است.
«تارنماهای مفید» عنوان آیکون دیگری است که لینک سایت​های هیات​های دانشگاهی، خدمات آزمون تحصیلی و ... در آن دیده می شود. همه اینها گویای دسیسه چینی جدید آمریکایی​ها برای نسل جوان کشور است که پیش از این نیز در سخنان وزیر خارجه آمریکا برای تسهیل در تحصیل دانشجویان ایرانی در آمریکا بروز یافته بود.
«معرفی خدمات شهروندان آمریکایی» شامل صدور گواهی تولد، صدور گذرنامه و تجدید آن، هزینه​های خدمات کنسولی و .... هم در این سایت دیده می​شود. در باغ سبز خیالی​ای که سفارت مجازی آمریکا برای ایرانیان مخاطب این سایت گشوده است، در آیکون، «اخبار و سیاست​ آمریکا» نیز نمود دیگری یافته و در مطلبی با عنوان «افسانه​ها در برابر واقعیت​ها»، دیپلماسی ایران در قبال دشمنی​های آمریکا را برآمده از افسانه​های خیالی و ارائه تصاویر نادرست از آمریکا خوانده است. در این مطلب از 7 افسانه یاد شده است: « سیاست ایالات متحده بر تضیعف ملت و سرنگون ساختن دولت ایران بنا نهاده شده است»، « ایالات متحده با هر پیشرفت علمی توسط ایران- شامل توسعۀ هسته ای- مخالف است زیرا می خواهد ایران را در حالت ضعف نگه​دارد»، « ایالات متحده هرگز به مشارکتش در سرنگونی مصدق، نخست وزیر ایران در سال 1953 اذعان نکرده است و قصد دارد رژیم دست نشاندۀ خود را برمسند قدرت بنشاند»، « ایالات متحده مردم ایران را برای مجازات آنها به خاطر گروگانگیری سال 1979 در معرض تحریم قرار می دهد»، « ایالات متحده از گروه های تروریستی ایرانی که بر مبانی قومی یا سیاسی تشکیل شده اند، پشتیبانی می کند»، « ایالات متحده توجهی به وضعیت حقوق بشر در ایران ندارد. هدف نخستین آن ضعیف و منزوی نگهداشتن ایران است» و « ایالات متحده ضد اسلام است و با دولت ایران به این سبب که پشتیبان اصول اسلامی است مخالفت می روزد».
سایت سفارت مجازی آمریکا در حالی با انتشار این مطلب خود به باورهای عمومی در ایران اهانت کرده است، که تلاش​های این کشور برای براندازی نظام جمهوری اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون بر کسی پوشیده نیست. کودتای نوژه، حمایت نظامی از عراق در طول هشت سال جنگ تحمیلی، تلاش برای ایجاد اجماع جهانی علیه ایران با ادعاهای واهی در خصوص نقض حقوق بشر در ایران و فعالیت تسلیحاتی هسته​ای و ... شاهد خصومت ذاتی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران است. تمای این تلاش​ها برای منزوی کردن ایران در حالی رخ داده است که بازرسان آژانس در هیچ یک از گزارشات نظارتی خود، نشانی از فعالیت غیر صلح آمیز ایران نیافته و بی​اساس بودن این ادعا برای همگان فاش شده است.
آیکون «جوامع باز» با رویکردهای حقوق بشر در جهان، جامعه مدنی، زندگی به سبک آمریکایی و ارتباط بین فرهنگ​ها هم اگر چه برای تطهیر چهره این کشور و زیبا جلوه دادن زندگی در آن برای مخاطب ایجاد شده است اما در تناقض آشکار با رویکردهای ضد حقوق بشری این کشور از فجایع در زندان گوانتامو تا قتل​عام مردم بیگناه در عراق، افغانستان و پاکستان است.
تاسیس سایت سفارت مجازی آمریکا در ایران، پس از پیشنهاد ایجاد خط تماس مستقیم میان مسئولان دو کشور، دومین تلاش آمریکا برای برقراری ارتباط با ایران در سه ماه گذشته است. از سوی دیگر شاهد تلاش آمریکا برای سناریو سازی علیه ایران در ترور سفیر عربستان و صدور سه قطعنامه ضدایرانی با تحریک این کشور هستیم که گویای سیاست یک بام و دو هوای آمریکا در قبال ایران است.
با این حال وزیر خارجه آمریکا در یک پیام ویدیویی در صفحه نخست این سایت، از این تلاش انحرافی واشنگتن به عنوان وسیله​ای برای برقراری ارتباط بدون ترس و آشکارا میان دو طرف یاد کرد و گفت: از این پس ایرانیان می​توانند اطلاعات مربوط به فرصت های تحصیلی در آمریکا یا وصول ویزا برای بازدید از ایالات متحده را جستجو کنند! او همچنین از امکانات این وبسایت خبر داده و از بازدیدکنندگان خواسته با از راه توییتر و یا فیس بوک، نظرات خود در مورد این وبسایت واین که چگونه می توان ارتباط بین مردم ایران و آمریکا را بیشتر و بهتر تسهیل کرد، نظر بدهند.

چهارشنبه 16/9/1390 - 21:29
اخبار

مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران هدف از برگزاری سومین "همایش فناوری اطلاعات و ارتباطات در روستا" را اشاعه کاربردهای دفاتر ICT روستایی در جامعه و آشنایی سازمانها و نهادهای دولتی و خصوصی با ظرفیت این دفاتر عنوان کرد.

 

داوود زارعیان با اشاره به برگزاری این همایش که 28 و 29 آذرماه امسال در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود اظهار كرد: بعد از ایجاد دفاتر ICT روستایی که با سرمایه‌گذاری کامل و جامعی در کشور و توسط شرکت مخابرات ایران صورت گرفت، در بحث اثرگذاری و اشاعه کاربردهای این دفاتر، اقدامات خوبی صورت نگرفت.

 

وی با بیان اینکه این سرمایه‌گذاری در دفاتر ICT روستایی می‌تواند چندین برابر در جامعه، ارزش افزوده ایجاد کند، خاطرنشان کرد: در این راستا شرکت مخابرات ایران تصمیم گرفته است با برگزاری سلسله همایش‌هایی اهدافی چون اشاعه کاربردهای دفاترICT روستایی در جامعه و آشنایی سازمان‌ها و نهادهای دولتی و خصوصی با ظرفیت این دفاتر را محقق کند.

 

زارعیان تشویق مسوولان دفاتر نمونه ICT روستایی، تبادل نظر و تجربه بین دفاتر برتر و سایر دفاتر و نیز آشنایی کارشناسان سیستم‌های داخلی وزارتخانه با عملکرد این دفاتر را از دیگر اهداف برپایی همایش فناوری اطلاعات و ارتباطات در روستا عنوان کرد و گفت: در فاصله نخستین و دومین همایش ICT روستایی، توانستیم توجه مدیران را به این دفاتر جلب کنیم، به نحوی که افزایش ترافیک خدمات در این دفاتر را به طور نسبی شاهدیم.

 

مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران عمده‌ترین دستاورد دو همایش برگزار شده ICT روستایی طی سال‌های اخیر افزایش درآمد عنوان کرد و افزود: در این راستا این دفاتر به خودکفایی نزدیک شده‌اند.

 

زارعیان با بیان اینکه با ارجاع کارها به دفاتر ICT روستایی، ترافیک خدمات ارتباطی در این دفاتر افزایش یافته اما برای تاثیرگذاری مطلوب کافی نخواهد بود، گفت: در مجموع امکان ارائه بیش از 200 سرویس در دفاتر ICT روستایی وجود دارد و تاکنون حدود 10هزار و 70 دفتر از این نوع در روستاهای کشور عملیاتی شده است.

 

وی ادامه داد: سال گذشته و با برگزاری همایش فناوری اطلاعات و ارتباطات در روستا توانستیم طرح دفاتر ICT روستایی را به سازمان‌های بین‌المللی هم‌چون اتحادیه جهانی مخابرات جلب کنیم؛ در این راستا امسال و در ملاقاتی که با "حمدون توره"، دبیرکل اتحادیه بین‌المللی مخابرات صورت گرفت، از ایشان دعوت به عمل آمد که در سومین دوره برپایی این همایش نیز برای معرفی دفاتر ICT روستایی در سطح بین‌الملل پیامی داشته باشد.

 

سومین همایش ICT روستایی با تاکید بر پنج محور آینده‌پژوهی و برنامه‌ریزی راهبردی، اشاعه اهمیت کاربرد ICT روستایی و ترغیب به بهره‌برداری از آن، توسعه توانمندی‌ها در بهره‌برداری از دفاتر، توسعه کاربردها و ICT روستایی پیشخوان توسعه برگزار می‌شود.

 

علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیش‌تر درباره برپایی آن به پایگاه اینترنتی به نشانی www.eroosta.ir مراجعه کنند.

چهارشنبه 16/9/1390 - 21:27
ورزش و تحرک

روازه بان پرسپولیس پس از آشتی با حمید استیلی از امروز در تمرینات این تیم شرکت کرد.

میثاق معمارزاده از امروز (چهارشنبه) به تمرینات پرسپولیس بازگشت. میثاق معمارزاده که روز یکشنبه با حضور در محل تمرین صحبت هایی درباره آخرین وضعیت خود با مسئولان تیم از جمله علی پروین داشت شرایط بازگشت خود به پرسپولیس را فراهم کرد.او امروز و در آستانه داربی بزرگ پایتخت همپای دیگر سرخپوشان تمرینات خود را از سر گرفت.

چهارشنبه 16/9/1390 - 21:25
اخبار

سالی از زمانیکه انگلیسی ها بر نفت ایران حکومت می کردند، می گذرد.

اگرچه بیش از 30 سال است که نفت ما کاملا ایرانی اداره می شود اما همچنان با ریز شدن بر برخی از اساسی ترین قوانین نفتی ردپای سیاست های انگلیسی مشاهده می شود.
دراین بین اگرچه کارشناسان و مسوولان نفتی همواره از سنتی بودن روش های اداری در نفت گلایه می کنند اما تاکنون تحول جدی در این بخش دیده نشده است.
شاید بخشی از این ناکامی ها را باید در عدم اتحاد میان مسوولان نفتی و برخی از سیاسی بازی ها جستجو کرد.با این حال به نظر می رسد زمان آن رسیده که مسوولان نفتی با ایجاد اتحادی که البته الان بسیار کمرنگ شده است به فکر اعمال راهکارهایی برای تحول در بخش اداری نفت باشند.چراکه یکی از اثرات غیرمستقیم و مخرب سنتی اداره شدن نفت در حال حاضر گریبان گیر پروژه های نفتی شده است که برای هر کار کوچکی باید ماه ها کاغذبازی صورت بگیرد تا شاید تا حدودی کار پیش برود و همین امر به عنوان یکی از اصلی ترین دلایل تاخیر در پروژه ها نام برده می شود.البته تنها نباید طرح تحول اداری را در اینگونه موارد جستجو کرد.به هرحال در شرایطی که افزایش فشارها از سوی غربی ها سرمایه گذاری در صنعت نفت را با کمی مشکل روبه رو کرده است باید به فکر تحولی در بخش اداری این صنعت بود تا حداقل از تاخیرهای ناشی از استفاده روش های سمتی جلوگیری کرد.
به هرحال در شرایط فعلی وزیر نفت با انتصاب اعضای شورای تحول اداری در تلاش است تا به این امر جامه عمل بپوشاند.هرچند که هنوز مشخص نیست اعضای این شورا که در حال حاضر برخی از اختلاف نظرها در میانشان باعث دوری آنها از یکدیگر شده تا چه اندازه می توانند به این تحول کمک کنند.
براساس این گزارش، رستم قاسمی در حکمی سیدعلیرضا میرمحمد صادقی، معاون منابع انسانی و مدیریت خود را به عنوان دبیر و عضو شورای تحول اداری منصوب کرد.
وزیر نفت همچنین در احکامی جداگانه احمد قلعه بانی، مدیرعامل شرکت ملی نفت، جواد اوجی مدیرعامل شرکت ملی گاز، علیرضا ضیغمی، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی، عبدالحسین بیات، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، محسن خجسته مهر، معاون برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری، علیرضا نیکزاد رهبر، مشاور وزیر و مدیرکل دفتر وزارتی و نازیلا عاکفیان، مدیرکل بهره وری و توسعه کارآفرینی وزارت نفت را به عنوان اعضای شورای تحول اداری وزارت نفت منصوب کرد.
متن این احکام به این شرح است: نظر به تخصص، تعهد و تجارب ارزشمند جنابعالی در عرصه های مدیریتی و با عنایت به تشکیل «شورای تحول اداری» در راستای تحقق اهداف و سیاست های اجرایی ناظر بر برنامه های تحول در نظام اداری کشور، به موجب این حکم، شما به عنوان «عضو شورای تحول اداری صنعت نفت» منصوب می شوید.
امید است با اتکال به خداوند تبارک و تعالی و همفکری و همدلی سایر اعضاء و با بهره گیری از دانش و تجربیات ارزنده خود در جهت تحقق اهداف برنامه های تحول اداری در صنعت نفت نهایت سعی و تلاش را مبذول نمائید، تا موجبات پیشرفت، اصلاح و بهبود روش ها و فرایندها و در نتیجه افزایش کارایی و بهره وری به طور مستمر فراهم گردد.

چهارشنبه 16/9/1390 - 21:25
اخبار

نوباوه:اگر در مورد کردان سکوت می‌کردم خود را نامشروع می‌دانستم/مشارکت نداشتن اصلاح‌طلبان در انتخابات به نفع نظام سیاسی نیست

مجلس - ایسنا نوشت:

یک عضو فراکسیون اصولگرایان معتقد است زیباترین شرایط در انتخابات مجلس نهم رقابت جریان‌های اصولگرا و اصلاح‌طلب است.
بیژن نوباوه با تاکید بر این‌که ظرفیت اصلاح و جایگزینی افراد و جریان‌های سیاسی باید در داخل نظام ایجاد و روال شود، گفت: ممکن است مردم پس از یک یا دو دوره از یک جریان یا فردی خسته شوند، این ظرفیت باید در داخل نظام وجود داشته باشد تا مردم به سمت حزبی دیگر بروند، حزبی که با شعاری دیگر، منافع نظام و کشور را حفظ کند. بحثی که متاسفانه در داخل کشور وجود ندارد. تفاوت بین تشکل‌های سیاسی گاهی اوقات به جای حفظ منافع، حذف یکدیگر و نفی نظام است و اینجاست که حزب ضرر می‌زند.
 اهم اظهارات وی به شرح زیر است:
* در آمریکا با وجودی که اوباما با شعار دموکراسی دموکرات‌ها آمد ولی سیاست نظامی‌گریش از بوش کمتر نیست، اما در ایران احزاب یکدیگر را کلا نفی می‌کنند، به طور مثال وقتی اصلاح‌طلبان اکثریت مجلس ششم را به دست آوردند اعتبارنامه حدادعادل را به مدت شش ماه تصویب نکردند. پشت این موضوع دشمنی بود نه منطق.
* نگاه اصولگرایان به اصلاح‌طلبان نیز نباید نگاه حذفی و نفی‌ای باشد، چرا که اصلاح‌طلبان از سوی شورای نگهبان تایید صلاحیت شده‌اند و نظام و منافع ملی را قبول دارند، بنابراین نمی‌توان به دلیل تفاوت در سلیقه یا تفکر، آنان را نفی کرد.
*مشارکت نداشتن اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس نهم به نفع نظام سیاسی کشور نیست.
*بنده خود را رادیکال می‌دانم و به هیچ وجه حاضر نیستم منافع مردم را ندید بگیرم. به طور مثال استیضاح کردان وزیر کشور وقت را زمانی انجام دادیم که نزدیک‌ترین ارتباط را با احمدی‌نژاد داشتیم. کردان با وجودی که مدرک فوق دیپلم داشت می‌گفت فوق دکترا دارد، این اظهارات دروغ آشکاری بود که نتوانستیم آن را ندیده بگیریم. آیا اگر ما به نفع رییس‌جمهور سکوت می‌کردیم به ملت خیانت نکرده بودیم؟ به بنده گفتند تندرو، ولی بنده تندرو نیستم. اگر این کار را انجام نمی‌دانم، خود را نامشروع می‌دانستم.
*تفاهم با جبهه متحد بستگی به حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات دارد. جبهه پایداری در انتخاب بین بد و خوب، قطعا خوب را انتخاب می‌کند، در انتخاب شرایط خوب و خوب‌تر، خو‌ب‌تر را انتخاب می‌کنیم ولی اگر مجبور شویم، برای پیروزی در انتخابات از بعضی از مسائل چشم‌پوشی کرده و با جبهه متحد تفاهم خواهیم کرد ولی این موضوع هرگز به مفهوم رها کردن اهداف‌مان نیست. مردم باید فرق بین حسینیان و نوباوه با سایر اصولگرایان را بدانند و بدانند به چه کسانی رای داده‌اند. برای ما حفظ منافع مردم بر همه چیز ارجحیت دارد.
میزان تاثیرگذاری جریان انحرافی بر انتخابات
*جریان انحرافی سودی برای کشور و نظام ندارد. دمیدن در بوقی که خواست بیگانگان است،‌ مطرود است. جریان انحرافی در انتخابات نمی‌تواند منافع چندانی برای خودش تامین کند، مطمئن باشید، ولی این جریان ممکن است موفق به هدایت آراء به سوی جریان اصلاحات شود، آن هم نه از جنس بهره‌برداری برای جریان اصلاح‌طلب، بلکه از جنس دشمنی با جریان اصولگرا و کاهش رای و قدرت این جریان. معتقدم موضع اصلاح‌طلبان نسبت به این اقدام جریان انحرافی موضعی منفی خواهد بود.
*خوشبختانه نه جریان اصلاح‌طلب و نه جریان اصولگرا ارتباط خوبی با جریان انحرافی ندارند؛ اما اگر روزی این جریان به جریان اصلاحات نزدیک شود به ضرر این جریان تمام می‌شود. در صورت پذیرفته شدن این جریان از سوی اصلاح‌طلبان، معلوم می‌شود جریان اصلاحات حاضر است برای به دست‌ آوردن رای، هر قیمتی را پرداخت کند.
* در انتخابات دهم ریاست جمهوری برخی اصولگرایان در برابر برخی اتفاقات و مسائل سکوت کردند. نگاه استراتژیک جبهه پایداری به این افراد این است که آنان را به عنوان مردودین در نوع نگاهشان به قضیه فتنه 88 می‌نگرند و قصد اتحاد با این افراد را ندارد.
*در فتنه 88 بحث زیر سوال رفتن قانون مطرح بود.‌ در کشور آمریکا و در زمان ریاست جمهوری جرج دبلیو بوش با وجودی که جان کری با 600 رای پیش بود اما وقتی رای الکترال جرج دبلیو بوش در کالیفرنیا چند رای بیشتر بود و سوفین‌کرد اعلام کرد "بر اساس قانون جرج دبلیو بوش موفق شده نه شما" جان کری متن نهایی سخنرانی‌اش را قرائت نکرد و این موضوع را پذیرفت، ولی زمانی که صلاحیت آقای میرحسین موسوی به اضافه سه نفر دیگر بر اساس قانون انتخابات تایید شد، ایشان در ادامه رقابت‌های انتخاباتی سخن از قبول نداشتن شورای نگهبان به میان آورد. این موضع‌گیری، اولین مطلبی را که به ذهن جاری کرد این بود که ایشان قانون را قبول ندارد.
* رهبر معظم انقلاب نسبت به هاشمی رفسنجانی با حفظ همه احترام از نزدیکتر بودن نظرات‌شان به احمدی‌نژاد سخن گفت. این موضع‌گیری‌ طبیعی بود ولی هیچ وقت به هاشمی‌رفسنجانی بی‌احترامی نکرد.
*در آن شرایط کسانی که سکوت کردند به جای این‌که از رهبری حمایت کنند و بگویند نقض قانون اتفاق افتاده و افرادی که قانون را نقض کرده‌اند، منکوب‌اند، سکوت کردند، چرا؟ چون فکر کردند احتمالا جناح مقابل در آینده از آنان حمایت نخواهد کرد. این موضوع اثبات شد که آقایان هم خر را می‌خواستند و هم خرما را.
* سکوت چهره‌های اصولگرا در برابر این ناحق را نمی‌پذیریم و نمی‌خواهیم با این افراد که ممکن است مشهور هم باشند، ارتباط داشته باشیم.
http://www.khabaronline.ir/detail/188204/

چهارشنبه 16/9/1390 - 21:24
سياست

ک روز پس از آنکه رییس جمهوری چین خواستار آمادگی نیروی دریایی این کشور برای جنگ شد مقامات دفاعی چین و آمریکا مذاکرات خود را در پکن آغاز کردند.

به گزارش شبکه تلویزیونی خبر آسیا، این مذاکرات درحالی بین دو کشورآغاز شده که اقدام آمریکا برای فروش تسلیحات نظامی به تایوان و حضور نظامیان ایالات متحده در استرالیا روابط میان دو کشور را تیره کرده است.

روابط میان دو کشور، اوضاع در شبه جزیره کره و دریای جنوبی چین و فروش اسلحه به تایوان از موضوعات مورد بحث میان "میشل فلوموی" معاون وزیر دفاع آمریکا با همتای چینی او اعلام شده است.

رییس جمهوری چین روز سه شنبه در سخنانی خطاب به کمیسیون مرکزی نظامی چین خواستار آمادگی نیروی دریایی این کشور برای جنگ و دفاع از امنیت ملی و صلح جهانی شده بود.

از ابتدای سال جاری میلادی، پس از انتشار اخباری مبنی بر افزایش هزینه های نظامی چین و پس از آن دخالت های آمریکا در اختلافات ارضی در دریای جنوبی چین روابط میان دو کشور متشنج شده است.

چهارشنبه 16/9/1390 - 21:23
موبایل

بسیاری از کارشناسان معتقدند در آشفته بازاری که تلفن همراه در ایران دارد همین که شرکتی جسارت ورود به این بازار را داشته کافی است اما شاید بهتر باشد تا ابتکارها و خلاقیت های جوانان ایرانی برای توسعه این تکنولوژی در کشور به جای کپی برداری از مدل های خارجی به کار گرفته شود.


شرکت ارتباط همراه گویا اروند در سال 1386 به منظور تولید گوشی های تلفن همراه ایرانی تاسیس شد. این شرکت برای محصولات خود برند تجاری جنرال لوکس یا به اختصار GLX را انتخاب کرد.

 

GLX با عرضه گوشی های مبتنی بر سیستم جاوا مانند: 2690 و 2610 کار خود را در منطقه آزاد اروند آغاز کرد.

 

این شرکت به تازگی با معرفی گوشی جدید خود که با نام G1 شناخته می شود توانست قدم بلندی در عرصه گوشی های هوشمند بر دارد. البته لازم به ذکر است همچنان انتقادهایی از سوی کارشناسان به این گوشی وارد می شود که برخی از آن ها تا حدود زیادی منطقی به نظر می رسد.

این گوشی دارای یک صفحه نمایش 4.1 اینچی با کیفیت 800×480 است. این کیفیت تصویر شاید زیاد بالا نباشد اما به نظر قابل قبول می رسد. glx G1 تنها 100 گرم وزن دارد و از منوی فارسی نیز پشتیبانی می کند.

 

شکل ظاهری:

در مورد شکل ظاهری این گوشی صحبت های بسیاری شده است. بیشتر افراد از شباهت بیش از حد آن به مدل های HTC و یا Motorola ایراد گرفته اند. البته این صحبت ها تا حدی بی ربط هم نیست. این گوشی هیچگونه نوآوری در مورد شکل ظاهری نداشته است.

عدم خلاقیت را می توان بزرگترین ضعف این گوشی دانست. شاید برای شما هم جالب باشد که این گوشی به کدام گوشی خارجی بیشتر شبیه است.

گوشی IVIO DG80 ، تلفن همراهی است که بیشتر کارشناسان معتقدند شباهت های ظاهری زیادی با مدل عرضه شده G1 دارد.

 

 

 

سیستم عامل آندروئید:

مهمترین نکته ای که باعث شد تا توجه بسیاری به سمت گوشی G1 جلب بشود سیستم عامل آن بود. G1 مبتنی بر سیستم عامل آندروئید نسخه 2.3 کار میکند. این سیستم عامل به نوعی آخرین سیستمی است که آندروئید به صورت رسمی وارد بازار کرده است.

 

این سیستم عامل جزو پر طرفدارترین و یکی از بهترین سیستم هایی است که در حال حاضر بر روی گوشی های متفاوت در سراسر جهان وجود دارد.

از امکانات آن می توان به برنامه های متفاوت و همچنین یک محیط کاربردی زیبا اشاره کرد. همچنین کار با این سیستم بسیار آسان و لذت بخش است.

 

 

از این سیستم عامل در گوشی های بزرگی همچون: Galexy sII ، Xperia Arc و غیره استفاده می شود. البته همچنان اطلاعات زیادی در مورد پردازشگر این گوشی در دست نیست اما باید در حدی باشد که بتواند بدون مشکل این سیستم عامل را همراهی کند.

 

دوربین:

این گوشی به یک دوربین 5 مگاپیکسلی مجهز است. این دوربین در نوع خود و در بین گوشی های این سطح در حد متوسطی قرار دارد.

گوشی های جدید بیشتر به حالت HD یا کیفیت بالا فیلمبرداری می کنند اما کیفیت فیلم برداری G1 به صورت MPG4 است که در نوع خود زیاد قابل قبول نیست.

 

 

دیگر امکانات:

از دیگر امکانات این گوشی می توان به سیستم Wi-Fi آن اشاره کرد که در این روزها با توجه به نیاز روز افزون کاربران به این سیستم نقطه قوتی برای G1 است. همچنین این گوشی به بلوتوث نسخه 2.1 مجهز است.

نکته قابل توجه، پشتیبانی این گوشی از مرکز اشتراک گذاری فیلم یا YOUTUBE است که معمولا در بین گوشی های ایرانی دیده نمی شود.

glx G1 دارای حافظه داخلی 512 مگابایت است و همچنین قابلیت ارتقا تا 32 گیگابایت توسط کارت های مموری SD را دارا است.

 

باتری این گوشی نیز از کیفیت قابل قبولی برخوردار است. شما می توانید با یک بار شارژ به مدت 400 دقیقه صحبت کنید. همچنین این باتری قابلیت نگهداری شارژ برای مدت 1200 ساعت را دارا است.

 

قیمتی که برای این گوشی در نظر گرفته شده است در حدود 389 هزار تومان است که برای یک گوشی ایرانی تا حدی زیاد به نظر می رسد. البته برخی کارشناسان و فروشندگان تلفن همراه معتقدند در آشفته بازاری که وضعیت بازار موبایل در ایران دارد باید حمایت بیشتری از این مدل گوشی کرد تا دیگران نیز به عنوان برند های ایرانی جسارت ورود به عرصه رقابت را پیدا کنند.

چهارشنبه 16/9/1390 - 21:22
اقتصاد

مینی بیست هکتاری در حاشیه یزد همچنان خالی است مسولان یزدی اعلام می کنند این زمین قرار بود بزرگترین بندر خشک ایران باشد.

به گزارش سامانه خبری سازمان بنادر و دریانوردی، فعالیت بنادرخشک در ایران هنوز رونق نگرفته است. اما در بسیاری از کشورهای دنیا بنادر خشک به عنوان الگویی برای فعالیت های سودمند مورد استفاده قرار می گیرند. همین ایده سبب شد تا مسولان اقتصادی، یزد در مرکز ایران را برای احداث بندر خشک انتخاب کنند ولی به نظر می رسد موضوع راه اندازی این بندر با وقفه ای طولانی مواجه شده باشد. اتاق بازرگانی، صنایع، معادن وکشاورزی شهر یزد مسولیت راه اندازی این بندر را برعهده دارد.

رئیس کمیسیون بازرگانی اتاق یزد در گفت و گوی اختصاصی با سامانه خبری سازمان بنادر و دریانوردی در مورد احداث این بندر گفت: متاسفانه سه سال است که تلاش های ما برای راه اندازی بندرخشک در شهر یزد با شکست مواجه شده است. مسولان وزارت راه همکاری لازم در این زمینه را دارند ولی به نظر می رسد برخی قوانین دست و پاگیر مانع از راه اندازی این بندر شده باشد.

وی به اقدامات صورت گرفته برای راه اندازی بندرخشک یزد اشاره کرد و گفت: ما زمینی به وسعت 20 هکتار در کنار گمرک یزد و خط آهن شهر را برای راه اندازی این بندر انتخاب کردیم. زمین مورد نظر تنها 50 قدم با خط آهن فاصله دارد و چسبیده به گمرک هم است.تمام اقدامات اولیه از جمله اخذ مصوبه برای احداث این بندر انجام شده است ولی متاسفانه کارها طی سال های گذشته پیش نرفته است.

وی بیان داشت: به طور نمونه در حال حاضر به این زمین آب نمی دهند. یعنی مجوز انشعاب آب نمی دهند. ما با ادارات استانی در این زمینه مکاتبات زیادی داشته ایم. حتی لیست برخی مکاتبات ما به بیست بار نامه نگاری هم کشیده است ولی مسولان ادارات استانی هربار یک سنگی پیش پای ما می اندازند. در آخرین نامه نگاری ها ما به آن گفتیم اصلا هرمیزان که صلاح می دانید به این زمین مجوز انشعاب آب بدهید ولی بازهم موفق نشدیم.

اتابکی افزود: زمین براساس قیمت گذاری رسمی خریداری شده است. ما در انتظار مجوزه های قانونی برای امکانات این بندر خشک هستیم. در صورتی که مجوزها صادر شود، به سرعت فرایند راه اندازی بندر را استارت می زنیم.

وی به مزایایی راه اندازی این بندر هم اشاره کرد و گفت: شهر یزد در مرکز ایران قرار گرفته است. بنابراین از نظر جغرافیایی این بندر به تمام ایران درسترسی دارد. امکاناتی مانند راه آهن و گمرک هم در کنار بندر قرار دارند. در صورتی که این بندر راه اندازی شود در بسیاری از هزینه ها مانند خواب کشتی در بندرها صرف جویی می شود.

/

چهارشنبه 16/9/1390 - 21:21
اخبار

 عکس آنلاین مراسم دومین دوره جایزه شید را در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌کند.

سایت عکس آنلاین 15 آذر 1388همزمان با چهارمین سالگرد شهادت اصحاب رسانه در سانحه سی 130راه‌اندازی شده و هدف اساسی خود را تولید محتوای تخصصی پیرامون عکاسی به زبان فارسی قرار داد.
به گزارش سایت عکس آنلاین، استفاده از ابزارهای جدید اطلاع‌رسانی و اجرای ایده‌های جدید در جامعه عکاسی از مهمترین برنامه‌های عکس آنلاین طی سال‌های گذشته بوده است.

ارسال پیام کوتاه به عکاسان در رویدادهای مهم عکاسی، انتشار کتاب مجازی «عکس سال ایران»، تاسیس باشگاه عکس آنلاین، ایجاد فروشگاه تجهیزات دست دوم عکاسی، ایجاد کتابخانه مجازی عکاسی و … از مهمترین پروژه‌های بودند که عکس آنلاین طی یک سال گذشته آن‌ها را به مرحله اجرا در آورد.
عکس آنلاین که دو سال قبل توسط جمعی از فتوژورنالیستهای جوان راه اندازی شد، این‌روز‌ها در حال برگزاری دومین دوره جایزه عکس شید (جایزه مستقل عکاسی مستند اجتماعی) است.
جایزه شید (به معنای نور و روشنی) یک جایزه مستقل و تخصصی عکاسی است که سالانه به یک عکاس فعال در حوزه عکاسی مستند اجتماعی اعطا می‌شود.

این جایزه هر سال توسط سایت عکس آنلاین برپا می‌شود و سال گذشته بهروز مهری موفق به دریافت «نخستین جایزه شید» شد. این جایزه مستقل در نخستین دوره خود
پنجداور مطرح و شناخته شده شامل اد کاشی، جهانگیر رزمی، کامران جبرئیلی، کاوه کاظمی و پیمان هوشمندزاده را در ترکیب هیات داوران خود داشت.
امسال در دوره دوم برگزاری جایزه عکس شید، هیئت پنج نفره داوران از بین جمعی از داوران بین‌المللی، به پیشنهاد دبیر جایزه، پیمان هوشمند‌زاده انتخاب شدند.

داوران این دوره از جشنواره دکتر شهیدالعلم (
Shahidul Alam)، منوچهر دقتی، کاوه کاظمی، محسن راستانی و حسین فاطمی هستند. همچنین در دومین دوره جایزه شید، هفتعکاس زیر 30 سال از جانب هیئت داوران بعنوان استعدادهای جوان عکاسی مستند اجتماعی ایران معرفی خواهند شد.
نمایشگاه آثار راه یافته از تاریخ 25 تا 30 آذردر خانه هنرمندان ایران برپا خواهد شد. همچنین مراسم اختتامیه جایزه شید، تقدیر از برگزیدگان، تجلیل از زحمتکشان عکاسی ایران، معرفی استعدادهای جوان عکاسی ایران و بزرگداشت پیشکسوتان نیز روز 28 آذرماه در خانه هنرمندان ایران برپا خواهد شد.
5858

چهارشنبه 16/9/1390 - 21:20
اقتصاد

ا فرا رسیدن ایام محرم قیمت سكه در بازار نیز بالاخره كاهش پیدا كرد و به 600 هزار تومان رسید در حالی كه امروز سكه تمام در بانك 523 هزار تومان و 120 تومان عرضه شد.

امروز سكه طرح قدیم در بازار آزاد 620 هزار تومان، سكه طرح جدید 600 هزار تومان، نیم سكه 290 هزار تومان، ربع سكه 146 هزار تومان و سكه گرمی 78 هزار تومان معامله شد.

بر این اساس هر مثقال طلای 17 عیار 242 هزار و 600 تومان، هر مثقال طلای 18 عیار 258 هزار و 90 تومان و هر گرم طلای 18 عیار 56 هزار تومان عرضه شد.

همچنین هر دلار هزار و 363 تومان، هر یورو هزار و 855 تومان و هر پوند دو هزار و 165 تومان فروخته شد.

* قیمت سكه و ارز در بانك

امروز سكه تمام در بانك با نرخ 523 هزار و 120 تومان، نیم سكه با 251 هزار و 680 تومان، ربع سكه با 125 هزار و 840 تومان و سكه گرمی 70 هزار و 720 تومان معامله شد.

بر این اساس نرخ بانكی هر دلار 10 هزار و 900 ریال، هر یورو 14 هزار و 627 ریال هر پوند 17 هزار و 50 ریال است.

روز هفتم ماه جاری پس از اینكه در روز قبل نرخ سكه در بانك به 618 هزار تومان رسید، رییس بانك مركزی از كاهش قیمت سكه و تركاندن حباب آن خبر داد.

چهارشنبه 16/9/1390 - 21:18
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته