• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 42209
تعداد نظرات : 4513
زمان آخرین مطلب : 4142روز قبل
شعر و قطعات ادبی
دو چشم مست تو كز خواب صبح بر خیزند

هزار فتنه به هر گوشه‌ای برانگیزند

چگونه انس نگیرند با تو آدمیان

كه از لطافت خوی تو وحش نگریزند

چنانكه در رخ خوبان حلال نیست نظر

حلال نیست كه از تو، نظر بپرهیزند

غلام آن سر و پایم كه از لطافت حسن

به سر سزا است كه پیشش به پای برخیزند

تو قدر خویش ندانی ز دردمندان پرس

كز اشتیاق جمالت چه اشك می‌ریزند

قرار عقل برفت و مجال صبر نماند

كه چشم و زلف تو از حد برون دلاویزند

مرا مگوی نصیحت كه پارسایی و عشق

دو خصلتند كه با یكدیگر نیامیزند

رضا به حكم قضا اختیار كن، سعدی

كه شرط نیست كه با زورمند بستیزند
چهارشنبه 11/8/1390 - 13:56
تاریخ


محاكمه 53 تن

محاكمه 53 تن اعضای موسس حزب كمونیست توده از 11 آبان سال 1317 در تهران آغاز شد. اتهام عمده آنان تلاش برای براندازی سلطنت و ملی کردن منابع تولید ایران اعلام شده بود.. در پایان این محاكمه، دستگیرشدگان به مجازات زندان محكوم شدند. دكتر تقی ارانی فیزیكدان ایرانی تحصیلكرده آلمان كه از او به عنوان پدر احزاب كمونیستی در ایران نام می‌برند یکی از این متهمان بود. وی به جرم ترویج مرام اشتراكی (مزدكیسم ـ ماركسیسم) و تبلیغ براندازی سلطنت به ده سال زندان محكوم شد. ارانی دهم بهمن 1318 هجری خورشیدی در 36 سالگی در زندان درگذشت و اعلام شد كه مرگ او از بیماری تیفوس بوده است.



سالروز قتل خواجه نظام الملك

خواجه نظام الملك دولتمرد مشهور ایرانی، وزیر سلجوقیان، مولف كتاب سیاست‌نامه (علم حکومت کردن)، و موسس دانشكده‌های موسوم به نظامیه دوم نوامبر سال 1092 میلادی در نزدیكی كرمانشاه به دست عوامل حسن صباح (فدائیان) كشته شد. امروزه این نوع عملیات را «تروریستی» می‌خوانند.

قاتل او «ابوطاهر ارانی» جوانی دیلمی بود كه در الموت به صف هواداران حسن صباح پیوست و در آنجا مامور قتل خواجه شد. به نوشته پاره‌ای از مورخان، دشمنی حسن صباح با خواجه نظام‌الملك فقط به خاطر مخالفت خواجه با اسماعیلیه نبود؛ حسن از بسیاری از كارهای دیگر خواجه از جمله همكاری او با سلجوقیان راضی نبود. از نظر حسن صباح سلجوقیان اشغالگر و خارجی شمرده می‌شدند.



چرا كیسینجر بازهم به تهران آمد؟!

هنری كیسینجر وزیر امور خارجه وقت آمریكا كه در رابطه با مسأله كردهای عراقی و مسائل دیگر پی در پی از تهران دیدن می‌كرد 11 آبان 1353 بازهم وارد تهران شد. این بار به خاطر نفت و بازهم مسأله عراق.

شاه یك روز پس از ورود كیسینجر به تهران و نخستین دور مذاكرات با او اعلام داشت كه بهای نفت نباید تا آن حد بالا رود كه برای مصرف‌كننده قابل تحمل نباشد!. این اظهار شاه نشان داد كه كیسینجر موفق شده بود او را در پایین نگهداشتن بهای نفت خام با غرب همنظر سازد. دور بعدی مذاكرات درباره مسأله عراق و خطر ادامه نزدیكی آن به روس‌ها بود كه معمولاً درباره‌اش اعلامیه منتشر نمی‌شد و تنها تحولات بعدی نشان می‌داد كه نتایج تماس از چه قرار بوده است.



سالروز تاسیس نخستین ایستگاه رادیویی ‏

نخستین ایستگاه رادیویی جهان به مفهوم امروز دوم نوامبر 1920 در شهر پیتسبورگ ایالت پنسیلوانیای آمریكا آغاز بكار كرد. صدای این ایستگاه كه هنوز سرگرم كار است در همان نخستین روز در كانادا هم شنیده شد. این ایستگاه از همان نخستین روز برنامه منظم پخش اخبار، موزیك و گفتار داشت و هر 15 دقیقه یك بار ساعت دقیق را اعلام می‌كرد. این ایستگاه كه «ك. دی. ك. ا» نام دارد توسط كمپانی صنایع الكتریك وستینگهاوس از دكتر فرانك كنراد ‏Frank conrad‏ سازنده آن (كه یك مهندس برق بود) خریداری و در پشت بام ساختمان شركت بكار انداخته شد. دكتر كنراد قبلاً این ایستگاه را در گاراژ خانه اش برقرار كرده و فقط ساعت دقیق را اعلام می‌كرد. نخستین خبری كه از رادیو تازه اعلام شد وضعیت رای گیری انتخابات ریاست جمهوری آمریكا بود كه همان روز (دوم نوامبر 1920) برگزار شده بود. اولین آگهی كه از این ایستگاه پخش شد مربوط به فروش اسباب بازی بود. این رادیو كه با موج متوسط شروع كرده بود بعدا موج كوتاه را هم اضافه كرد. كمپانی وستینگهاوس دو دهه پیش شبكه تلویزیونی سی بی اس را خریداری كرده و قدیمی‌ترین رادیو دنیا نیز وابسته به این شبكه شده است.

www.iranianshistoryonthisday.com
چهارشنبه 11/8/1390 - 13:56
طنز و سرگرمی

ماه تولد

فال روزانه - چهارشنبه 11 آبان 1390

بز

فال روز متولدین فروردین: بیشتر وقت‌ها نگاه کردن به جلو راحت‌تر از تجزیه و تحلیل کردن گذشته است، برای اینکه شما بیشتر تمایل دارید چیزهای جدید را تجربه کنید. اما هم اکنون شما به خاطر اینکه از زمان حال فرارکنید روی آینده تمرکز کرده‌اید. زمان کافی برای کار و فعالیت‌های جدید خود اختصاص بدهید و قبل از اینکه دیر بشود کارهایی که لازم است را انجام دهید.

گاو

فال روز متولدین اردیبهشت: امرزو داشتن ایده‌های خیلی زیاد باعث فعال‌تر شدن شما می‌شود. شاید شما بخواهید یک پروژه را با روش‌های کاملاً متفاوت از گذشته انجام دهید. اما شما نباید اهداف و برنامه‌های خود را با هم قاطی کنید، چون در کارهایتان با مشکل مواجه خواهید شد. فقط روی یکی از کارهایتان تمرکز کرده و تا موقعی که آن را انجام نداده‌اید به سراغ کار بعدی نروید و در مورد کاری که می‌خواهید بعداً انجام دهید خوب فکر کنید.

اردیبهشت
دوقلوها

فال روز متولدین خرداد: مثل اینکه امروز هرکس نظر متفاوتی می‌دهد و در تصیم گیری‌هایتان شما را گیج می‌کند! شاید اگر دوست نداشته باشید به حرف‌هایشان گوش بدهید همه چیز ساده‌تر شود، همه ایده‌های آن خوب به نظر می‌رسد. وقتی که شما تشخیص دادید چند راه را می‌توانید برگزینید که همه آنها شما را به مقصود می‌رسانند، پس راهی که پیش از این رفته بودید را انتخاب کنید.

خرداد
خرچنگ

فال روز متولدین تیر: شما امروز به قدری خوش بین هستید که حتی اگر مشکلات خیلی شدید پیش روی خود داشته باشید، باز هم به وظایفتان توجه می‌کنید. آرزوی شما برای تغییر دادن با نیازتان به امنیت و آسایش مغایرت دارد، اما حالا خودتان تشخیص داده‌اید که بعضی از چیزها نباید ادامه داشته باشند. اگر فکر می‌کنید ریسک کردن فرصتی برای بهتر کردن شرایط اخیر است پس نترسید.

تیر
شیر

فال روز متولدین مرداد: شما احساس می‌کنید که مدتی است به اندازه کافی کار کرده‌اید و حالا باید تفریح کنید. متاسفانه فشارهای مالی مانع از این می‌شود که شما برنامه ریزی کنید و یک روز رابه تفریح کردن اختصاص بدهید. باوجود این صبور باشید و آماده باشید که تا امروز عصر برنامه‌های خود را تغییر داده و از تفریحی که انتظارش را داشتید لذت برید.

مرداد

فال روز متولدین شهریور: شما امروز می‌توانید نسبت به وظایفتان در خانه خیلی آزادانه و بی قید رفتار کنید، اما این بدین معنی نیست که باید از انجام دانشان اجتناب کنی.  باوجود اینکه دوست دارید امروز را با تفریح کردن بگذرانید، ولی شاید مجبور شوید کارهایی که دیگران نیمه کاره رها کرده‌اند را انجام دهید. امروز اگر یکی از اطرافیان‌تان به قولی که داده است عمل نکرد تعجب نکنید. شما خودتان می‌دانید که بعضی وقتها بهتر است که به تنهایی کاری را انجام دهید!

شهریور

ترازو

فال روز متولدین مهر: امروز شما هرچقدر بیشتر تلاش می‌کنید به آرزوهای خود نزدیک شوید، فشارها و تنش‌ها بیشتر می‌شود و افراد دیگر هم به اهدافتان توجهی نمی‌کنند و دلایلش از دید شما پنهان است. شما می‌خواهید شرایط را تحت کنترل خود درآورید. اما حالا که که از همه چیز خبر ندارید، از افراد دیگر هم بخواهید که بیایند و نظریات خودشان را ارائه بدهند. هم اکنون اصلاً لزومی‌ ندارد شما به تنهایی تصمیمی‌ بزرگ بگیرید.

مهر
عقرب

فال روز متولدین آبان: شما امروز ادعا می‌کنید که می‌خواهید به خاظر خودتان کار خوبی انجام بدهید، اما شاید این کار آنگونه که فکر می‌کردید راضی‌تان نکند. وقتی که جزئیات کار گیج‌تان می‌کند و یا وقتی که رابطه‌های دوستانه تان کامل نباشد، مشکلاتی به وجود می‌آید. پیدا کردن راهی برای متعادل کردن چیزهایی که می‌خواهید و چیزهایی که به دست آورده اید، می‌تواند تعیین کننده خوشبختی و ناامیدی باشد.

آبان

کماندار

فال روز متولدین آذر: حالا که ماه در نشانه شما به ونوس دوست داشتی ملحق شده است، شما نیز دوست دارید آزاد و بی قید باشید. اما حالا که افراد دیگر ازتان توقعاتی دارند یافتن خوشی و لذت بردن هر لحظه سخت تر می‌شود. ولی شما حتی اگر مجبور شدید که بخشی از تفریحات و سرگرمی‌هایتان را به تاخیر بیندازید و به روز دیگری موکول کنید، هم اکنون به انتظارات آنها توجه کرده و کمترین حد مقاومت را داشته باشید.

آذر
بز

فال روز متولدین دی: امروز شما بر سر دوراهی قرار می گیرید. از یك طرف شما می خواهید كار خاصی انجام دهید؛ شما كارهای عقب افتاده زیادی برای انجام دادن دارید و شور و هیجان شما می‌تواند تبدیل به عصبانیت شدید بشود. از طرف دیگر اگر كمی تلاش كنید محیط امن و آرامی برای خود درست كنید، عجیب اینكه احساس خواهید كرد بیشتر از خلوت و محیط دنج خود جدا افتاده‌اید. اما الان نباید نگران این باشید كه چه راهی را انتخاب كنید؛ فقط ببینید كه طالع شما چیست و سرنوشت شما را به چه مسیری هدایت می‌كند.

دی
آبگیر

فال روز متولدین بهمن: دوستان‌تان شاید امروز کمی‌ برایتان ایجاد زحمت کنند، چرا که شما می‌خواهید در فعالیت‌ها و کارهایشان به آنها ملحق شوید. شما شاید خودتان هم کارهای دیگری داشته باشید، اما اگر نتوانید کارهایتان را با برنامه ریزی زمانی خود هماهنگ کنید عصبانی خواهید شد. در نهایت شما باید یک نفر را از خودتان ناامید کرده و دست رد به سینه‌اش بزنید. اگر به برنامه‌های شخصی خود برسید شادتر خواهید بود.

بهمن

دو ماهی که خلاف جهت هم شنامیکنند

فال روز متولدین اسفند: شما امروز زیر فشار بار سنگین مسئولیت‌هایتان خسته شده‌اید، اما نمی‌توانید از انجام دادنشان فرار کنید. خوشبختانه شما می‌توایند کمتر از قولی که داده بودید کار کنید و در عین حال خوب پیش بروید. شما هنوز هم باید کارهایی که به تاخیر انداخته‌اید را انجام دهید، اما حالا که درصدد تفریح کردن برآمده‌اید، این استراتژی بهتان فرصت لذت بردن از فعالیت‌های اجتماعی‌تان را می‌دهد.

اسفند
چهارشنبه 11/8/1390 - 13:55
اخبار

روزنامه

عناوین روزنامه های امروز چهارشنبه 11   آبان 1390

تیتر روزنامه

کلید اولیه آزمون دکتری تخصصی گروه پزشکی منتشر شد

رئیس جمهور:هر مقامی چه دردولت یاجای دیگری باید به طور قاطع با او برخورد شود

بازدید دکتر جاسبی از غرفه دستاوردهای اعضای باشگاه پژوهشگران واحد میانه

تاریخ و نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان کاردانی پودمانی دانشگاه جامع اعلام شد

تیتر روزنامه

با راى مجلس؛ حسینى، وزیر اقتصاد باقى ماند

نماینده صومعه سرا:وزیر اقتصاد در بسیارى از موارد خوش درخشیده است

وزیر دادگسترى لیبى:پیش از لاهه، سیف الاسلام قذافى باید در كشور محاكمه شود

نماینده پارلمان ژاپن از آب دریاچه اطراف نیروگاه فوكوشیما نوشید

تیتر روزنامه

بازار ارز دوباره شوكه شد

عذرخواهی حسینی را ابقا كرد

سلحشور:بروید شكایت كنید

بیمه شدگان تامین اجتماعی با 10 سال سابقه بازنشسته می‌شوند

تیتر روزنامه

صف آرایی دلالان مقابل صرافی بانك‌ها

حسینی به صور اسرافیل بازگشت

تامین اجتماعی باید رقابتی شود

تقدیر از 30 رسانه در اختتامیه هجدهمین نمایشگاه مطبوعات

تیتر روزنامه 

میركریمی:شخصیت‌هایم را تایید نمی‌كنم ولی دوستشان دارم

پرسپولیس؛ پر بیننده‌ترین خبر جهان!

روز غیر منتظره در مجلس

مردم پول اضافه به بیمه‌ها ندهند

تیتر روزنامه

ابر قدرت در اغما

معمای ویزاهای جعلی

شوراهای حل اختلاف پوست می‌اندازند

مجلس بار دیگر به حسینی اعتماد كرد

تیتر روزنامه

اعتماد به وزیر مقصر

درخواست مذاكره آمریكا 2 روز بعد از سناریوی ارباب سیار

سردار سلامی: هیج نقطه امنی برای آمریكا و متحدانش وجود ندارد

حمله مخالفان به اوباما از بالای دیوار چین

تیتر روزنامه

گزارش وضعیت نابسامان ارز و سیاست‌های ناپایدار بانك مركزی

سخنگوی وزارت خارجه:منتظر نتایج اقدامات قوه قضاییه درباره خاوری هستیم

اعتراض هزاران فرانسوی به جهانی سازی

آمار صادرات صوری است

تیتر روزنامه 

بهارستان یك بار دیگر به حسینی اعتماد كرد

ورود هواپیماهای قطری به ایران شرط دارد

سینماگران از سلحشور شكایت می‌كنند

از شیر نایلونی خبری نیست

تیتر روزنامه

رأی غیرمنتظره مجلس به ابقای وزیر اقتصاد

بارش یک متر برف در سیاه بیشه کندوان و کاهش 17 درجه ای دما

گزارش ها از توافق جدید اعضای جبهه پایداری با آیت ا... مهدوی کنی

پیش نویس اصلاح قانون کار تا پایان آبان نهایی می شود

تیتر روزنامه 

اعتماد مجدد به وزیر اقتصاد

شوك یونانی به بازار جهانی

دلار 1320 تومان شد؛افت‌وخیز شدید در بازار طلا

تیتر روزنامه

مسئول مستقیم اقتصاد كشور از اهمال در بروز فساد مالی بزرگ تبرئه شد

بلوف سیاسی آمریكا و جوسازی علیه ایران

سركوب، قامت مخالفان نظام سرمایه‌داری را خم نمی‌كند

دولت ها نباید به جای مردم بنشینند

تیتر روزنامه

مجلس به وزیر اقتصاد فرصت جبران داد

سران گروه 20 در اجلاس كن؛مخالفان آماده تظاهرات می‌شوند

آیت الله مهدوی كنی:وحدت جبهه پایداری و گروه 7+8 نزدیك است

انتشار 10 هزار میلیارد تومان اوراق مشاركت برای حمایت از طرح‌های نفتی

تیتر روزنامه

ارز آزاد روی نردبان صعود

مجلس حسینی را به دولت برگرداند

صالحی:یادداشتی از آمریكا گرفته‌ایم كه مطالب متناقضی دارد

تغییرات در ساختار قدرت آل سعود

تیتر روزنامه

درخواست واشنگتن از تهران برای مذاكره

لاریجانیكعذرخواهی كرد ببخشیدش

قطر هم مشروطه می‌شود

تاوران پذیرش فلسطین

تیتر روزنامه

لاریجانی ناجی حسینی شد

كاهش آمار جرایم نیروهای مسلح

جریمه انگلیس به دلیل سوزاندن درختان « باغ قلهک»

نخستین گام، واگذاری وظایف سازمان بهزیستی به شهرداری‌هاست

تیتر روزنامه

رای مشروط مجلس به وزیر اقتصاد

خشم واشنگتن و تل آویو از عضویت فلسطین در یونسكو

آیت الله مهدوی كنی:اعضای جبهه پایداری به جبهه متحد اصولگرایان می‌پیوندند

قطعنامه پیشنهادی ایران درباره خلع سلاح هسته‌ای به تصویب رسید

تیتر روزنامه

حضور صالحی و کلینتون در اجلا س استانبول

دفاع تعجب برانگیز لا ریجانی از حسینی

هیچ مساله نگران کننده ای درباره ایران وجود ندارد

پیگیری عذرخواهی آمریکا از ایران

تیتر روزنامه

بازگشت مشروط حسینی به صور اسرافیل

هادی مقدسی:اختلاس 1000 میلیاردی تامین اجتماعی كذب است

اعتراض مردم به كمبود امكانات مسكن‌های مهر

دلال‌ها سیاست‌های بانك مركزی را از كار انداختند

تیتر روزنامه

بازگشت حسینی به صور اسرافیل

صالحی:در موضوع لیبی مظلوم واقع شدیم

افزایش 5 میلیارد بشكه‌ای ذخایر نفت ایران

برنج به دهان بورسی‌ها مزه می‌كند

چهارشنبه 11/8/1390 - 13:54
تاریخ

1092م:خواجه نظام الملك دولتمرد مشهور ایرانی، وزیر سلجوقیان، مولف كتاب سیاست نامه (در علم حکومت کردن) ، و موسس دانشكده های موسوم به نظامیه دوم نوامبر سال 1092 میلادی در نزدیكی كرمانشاه به دست عوامل حسن صباح (فدائیان) كشته شد. امروزه این نوع عملیات را «تروریستی» می خوانند.

قاتل او «ابو طاهر ارانی» جوانی دیلمی بود كه در الموت به صف هواداران حسن صباح پیوسته بود و در آنجا مامور قتل خواجه شده بود. به نوشته پاره ای از مورخان، دشمنی حسن صباح با خواجه نظام الملك تنها به خاطر مخالفت خواجه با اسماعیلیه نبود؛ حسن از بسیاری از كارهای دیگر خواجه از جمله همكاری او با سلجوقیان راضی نبود. از نظر حسن صباح سلجوقیان اشغالگر و خارجی شمرده می شدند.


1317ش:محاكمه 53 تن اعضای موسس حزب كمونیست توده از 11 آبان سال 1317 (دوم نوامبرسال 1938 میلادی) در تهران آغاز شد. اتهام عمده آنان تلاش برای براندازی سلطنت و ملی کردن منابع تولید ایران اعلام شده بود.. در پایان این محاكمه، دستگیرشدگان به مجازات زندان محكوم شدند.

دكتر تقی ارانی فیزیكدان ایرانی تحصیلكرده آلمان كه از او به عنوان پدر احزاب كمونیستی در ایران نام می برند یکی از این متهمان بود. وی به جرم ترویج مرام اشتراكی (مزدكیسم ـ ماركسیسم) و تبلیغ براندازی سلطنت به ده سال زندان محكوم شده بود. ارانی دهم بهمن 1318 هجری خورشیدی (30 ژانویه 1940) در 36 سالگی در زندان تهران درگذشت و اعلام شد كه مرگ او از بیماری تیفوس بوده است. پس از اشغال نظامی ایران و ازمیان رفتن ترس مطبوعات از نوشتن هرگونه مطلب، برخی از روزنامه های تهران نوشتند که دکتر ارانی را در زندان کشته بودند.

محکومیت پدران جنبش کمونیستی ایران نتوانست به فعالیت آنان پایان دهد و حزب توده سه سال بعد اعلام موجودیت کرد که فعالیت علنی آن با تیراندازی به سوی شاه در دانشگاه تهران در 15 بهمن 1327 ممنوع شد و ....

 

تقی ارانی


1974م:هنری كیسینجر وزیر امور خارجه وقت آمریكا كه در رابطه با مسئله كردهای عراقی و مسائل دیگر پی در پی از تهران دیدن می كرد دوم نوامبر سال 1974 (11 آبان 1353 ) بازهم وارد تهران شد. این بار به خاطر نفت و بازهم مسئله عراق.

شاه یك روز پس از ورود كیسینجر به تهران و نخستین دور مذاكرات با او اعلام داشت كه بهای نفت نباید تا آن حد بالا رود كه برای مصرف كننده قابل تحمل نباشد!. این اظهار شاه نشان داد كه كیسینجر موفق شده بود اورا در پایین نگهداشتن بهای نفت خام با غرب همنظر سازد. دور بعدی مذاكرات درباره مسئله عراق و خطر ادامه نزدیكی آن به روسها بود كه معمولا درباره اش اعلامیه منتشر نمی شد و تنها تحولات بعدی نشان می داد كه نتایج تماس ازچه قرار بوده است.

 

هنری کیسینجر


1946م:دوم نوامبر زاد روز دو فیلسوف فرانسوی «ژرژ سورل» و «موریس بلاندل» و سالروز درگذشت نویسنده هوادار سوسیالیسم و اندیشمند نامدار جورج برنارد شاو (متولد ایرلند) است كه در 94 سالگی در 1946 فوت شد.

سورل كه در 1861 به دنیا آمده بود و 75 سال عمر كرد مشوق فعالیتهای انقلابی بوده ولی تاكید دارد كه انقلاب در زمان و مكان درست باید بعمل آید. وی از هواداران سندیكالیسم و ایجاد اتحادیه های حرفه ای (به طریقه دمکراتیک و بدون مداخله دولت) است.

 

ژرژ سورل ـ برناردشاو ـ موریس بلوندل


2003م:پروفسور «ریچارد نوستات» كه كوشید با انتشار كتاب و ایراد سخنرانی، به مردم اهمیت یك رئیس كشور برای جامعه را بیاموزد و حصوصیات یك رئیس جمهور خوب را تشریح كند و به رای دهندگان گوشزد سازد كه مهمترین خدمت آنان به خودشان و جامعه، همانا انتخاب یك رئیس جمهور شایسته است دوم نوامبر 2003 در 84 سالگی درگذشت.

وی كه یك استاد "تاریخ" بود و مدرسه آموزش علم حكومت را در هاروارد تاسیس و مدیریت كرده بود تاكید بر آن داشت كه مردم باید چشم و گوش خود را باز كنند و با حواس جمع و مطالعه كامل رای پر بهای شان را برای انتخاب یك رئیس جمهور و مدیر دولت به صندوق اخذ آراء بدهند و احساس كنند كه كوتاهی در این زمینه آسیب رسانی به همه جامعه است و متوجه مسئولیت خود باشند. شورا ها و مجالس گروه هستند، ولی رئیس جمهور یك فرد است كه هنگام انتخاب او باید به نقش نابغه و فرد در پیشبرد جامعه توجه كرد، لذا باید «تاریخ عمومی» را به یاد داشت.

در میان تالیفات این استاد كتاب «سیاست ها و رهبری» در زمینه خصوصیات یك رئیس جمهور و هنر حكومت كردن و روش درست رای دادن جامع تر از سایر آثار اوست. روسای جمهوری آمریكا از حزب دمكرات ـ از ترومن و كندی تا كلینتون ـ از مشورت و اندرزهای دكتر نوستات برخوردار شده بودند.

 

ریچارد نوستات


2004م:دوم نوامبر 2004 كه روز انتخابات عمومی آمریكا بود این مطالب در رسانه های وقت مشاهده شد:

ــ جورج بوش در آخرین پیام انتخاباتی خود خطاب به آمریكاییان گفته بود كه امنیت كشور و اقتدار و سربلندی آن را از یاد نبرند. رای اكثریت از آن فردی است كه مردم به او اعتماد كنند. متوجه باشید كه در عصر تروریسم زندگی می كنید.

ــ رقیب او "جان كری" در آخرین پیام چنین گفته بود: دوم نوامبر روز تصمیم شما مردم است. شما هستید كه قدرت دارید و این قدرت و اختیار را به فردی كه او را «بهتر» می پندارید تفویض می كنید. به كسی رای بدهید كه بعدا از عمل خود پشیمان نشوید و اعتماد و امید را از دست ندهید. جهان دارد ما را می پاید. زیر ذره بین جهانیان هستیم. می خواهند ببینند كه ما چكونه دمكراسی را تمرین می كنیم. می خواهند اسلوب و روش و علاقه مندی ما را به دمكراسی ببینند. آمریكا باید به مسیر درست بازگردانده شود و در چنین مسیری هدایت گردد. باید جهان را بار دیگر به كنار آمریكا آورد و احترام جهانیان را به آن باز گردانید. بار دیگر می گویم: روز انتخابات روز اعمال اراده رای دهندگان یعنی ملت است و روز تفویض قدرت و روزی بسیار مهم در تاریخ یک ملت است. رای خود را هدر ندهید.

ــ در روز انتخابات كه تبلیغات انتخاباتی مستقیم ممنوع بود هواداران هر حزب برای جلب مردم به اقداماتی از رساندن رای دهندگان با اتومبیل خود به حوزه ها تا دادن پیراهن با تصویر نامزد مربوط و شیرینی و چرب زبانی دست زدند.

ــ در این روز هم مراجعه به منازل و تلفن به رای دهندگان و تشویق آنان به رای دادن ادامه داشت. برآورد شده بود كه برای این منظور هشت میلیون مراجعه حضوری به منازل و 23 میلیون تماس تلفنی صورت گرفته بود.

ــ دوم نوامبر 2004 شبكه های تلویزیونی آمریكا ضمن تشویق مردم به رای دادن خطاب به آنان می گفتند: یك رای هم موثر است. رای شما صدای شماست كه شنیده خواهد شد.

ــ بسیاری از رای دهندگان 32 ایالت كه حق دادن رای «پیش افتاده» داشتند آراء خود را در روزهای قبل داده بودند ولی شمارش آنها تا دوم نوامبر (روز انتخابات آن دوره) ممنوع بود. برای مثال: تا روز پیش از رای گیری در ایالت فلوریدا كه خاطره بدی از انتخابات سال 2000 دارد نزدیك به دو میلیون تن آراء خود را داده بودند.

ــ حزب دمكرات برای دوباره شماری آراء، 23 میلیون دلار بودجه آماده كرده است. یك حزب در صورت اصرار به دوباره شماری آراء، باید هزینه این كار را از جیب خود بپردازد.

انتخابات نوامبر 2008: اعتراض هواداران جمهوریخواهان آمریكا به خروج رسانه های تصویری این كشور از جاده بی طرفی

یكم نوامبر 2008 و سه روز پیش از انجام انتخابات عمومی آمریكا (انتخابات ریاست جمهوری، اعضای مجلس نمایندگان و یك سوم سناتورها)، هواداران حزب جمهوریخواه آمریكا صدای اعتراض خودرا به رسانه های صوت و تصویری این كشور بلند كردند كه در پخش اخبار و اظهار نظرها، رعایت بی طرفی را كه خصلت و تكلیف رسانه های عمومی باید باشد از دست داده و جانب یك نامزد (اوباما) را گرفته اند و با عمل خود، این شبكه های تلویزیونی هستند كه رئیس جمهور انتخاب می كنند نه مردم. اعتراض كنندگان به طرز عمل شبكه های تلویزیونی گفته بودند كه طبق آماری كه گرفته اند؛ شبكه «سی بی اس» 73 درصد، شبكه «ان بی سی» 56 درصد و شبكه «ای بی سی» 57 درصد جانب نامزد حزب دمكرات (باراك اوباما) را گرفته اند. این اعتراض كنندگان شاهد آورده بودند كه علاوه بر تبلیغ و مطرح ساختن نامزد حزب دمكرات، شبکه ها جانبداری غیر مستقیم هم از او كرده بودند.

به اظهار اصحاب نظرف تاثیر تلویزیون در اذهان آمریكاییان زیاد بوده و مقایسه نتایج نظرسنجی ها در طول مسابقه های انتخاباتی باهم، نفوذ تلویزیونها را ثابت كرده است. نظر سنجی ها نشان می دهد بسیاری از آنان كه یك هفته خواهان یك نامزد بودند هفته بعد تغییر نظر داده اند حال آنكه نباید چنین باشد زیرا كه شخصیت و خصوصیات یك نامزد و هر انسان كه ظرف یك هفته تغییر نمی كند؛ پس این نفوذ خبری تلویزیونها است و نتیجه اش به زیان جامعه تمام خواهد شد. «اعلان» جای خود دارد ولی خبر و نظر باید بی طرفانه، منصفانه و متعادل باشد.


2004م:یکم نوامبر 2004 اعلام شد كه ارسال نرم افزار «سپای ور» به داخل رایانه هایی كه در اینترنت به جستجوی خبر و اطلاعات می پردارند رو به افزایش است. این سافت ور بدون خواست صاحب رایانه وارد آن می شود و رایانه را به تدریج تا سطح سكون «كند و آهسته» می كند. با پیدایش یك ویندو (دریچه) مبهم روی مطالب منعكس در مانیتور كامپیوتر هنگام جستجو در اینترنت، «سپای ور» ورود خود را به رایانه اعلام می دارد. بنابراین رایانه هایی كه از آنها صرفا برای تایپ و ارسال ای میل و یا قراردادن مطالب سایت اختصاصی استفاده می شود كمتر قربانی «سپای ور» می شوند. قبلا گفته شده بود كه «ارت لینك» می تواند مسئله را حل كند ولی از آنجا كه «سپای ور» ها متعدد هستند از این سیستم هم كار چندانی ساخته نبوده است.

 

1920م:نخستین ایستگاه رادیویی جهان به مفهوم امروز دوم نوامبر 1920 در شهر پیتسبورگ ایالت پنسیلوانیای آمریكا آغاز بكار كرد. صدای این ایستگاه كه هنوز سرگرم كار است در همان نخستین روز در كانادا هم شنیده شد. این ایستگاه از همان نخستین روز برنامه منظم پخش اخبار، موزیك و گفتار داشت و هر 15 دقیقه یك بار ساعت دقیق را اعلام می كرد. این ایستگاه كه «ك. دی. ك. ا» نام دارد توسط كمپانی صنایع الكتریك وستینگهاوس از دكتر فرانك كنرادFrank conrad سازنده آن (كه یك مهندس برق بود) خریداری و در پشت بام ساختمان شركت بكار انداخته شده بود. دكتر كنراد قبلا این ایستگاه را در گاراژ خانه اش برقرار كرده و فقط ساعت دقیق را اعلام می داشت. نخستین خبری كه از رادیو تازه اعلام شد وضعیت رای گیری انتخابات ریاست جمهوری آمریكا بود كه همان روز (دوم نوامبر 1920) برگزار شده بود. اولین آگهی كه از این ایستگاه پخش شد مربوط به فروش اسباب بازی بود. این رادیو كه با موج متوسط شروع كرده بود بعدا موج كوتاه را هم اضافه كرد. كمپانی وستینگهاوس دو دهه پیش شبكه تلویزیونی سی بی اس را خریداری كرده و قدیمی ترین رادیو دنیا نیز وابسته به این شبكه شده است.

قبل از رادیو "ک. دی. ک. ا" هم فرستنده رادیویی ساخته شده بود ولی جنبه آزمایشی، موقت و نمایشی داشتند. برای مثال: یکم آگوست 1920 رادیو "دبلیو. دبلیو. وی" در شهر دیترویت آغاز بکار کرده بود ولی منحصرا خبر پخش می کرد و اختصاصی بود (اختصاص به پخش خبر داشت، نه برنامه دیگر از جمله اعلان). در همان سال رادیو مونترال کانادا نیز آغاز بکار کرده بود. در برخی از کتب تاریخ صنعت و تکنو لوزی از رادیو مونترآل به عنوان نخستین رادیو قاره آمریکا نام برده شده است.

 

Conrad

 

1964م:دوم نوامبر سال 1964 ملك سعود (سعود ابن عبدالعزیز) دومین پادشاه كشور سعودی در یك كودتای خانوادگی از مقام خود بركنار و به خارج تبعید شد. وی پس از پدرش كه موسس كشوری سعودی بود یازده سال بر این كشور پادشاهی كرده بود. قرار بود كه پس از او برادرانش به ترتیب به پادشاهی برسند ولی شنیده شده بود كه ملك سعود می خواهد یكی از پسران 30 گانه خود را ولیعهد كند. خاندان سعودی پسران او را جوان و بدون تجربه می دانستند و با این اقدام پادشاه (برادر بزرگتر) موافقت نداشتند. هنگامی كه ملك سعود شروع به توزیع مقامات دولتی میان پسران خود كرد، خاندان سعودی سه اتهام داخلی، مذهبی و بین العربی به او وارد ساختند و بركنارش ساختند. این سه اتهام عبارت بود از: اسراف بیت المال، شرب خمر و مشاركت در توطئه مقدماتی ترور جمال عبدالناصر كه در جهان عرب محبوبیتی ویژه داشت. با این اتهامات، بركناری او مورد حمایت اتباع سعودی، روحانیون و جهان عرب قرار گرفت. پس از او، فیصل (فیصل ابن عبدالعزیز) برادر ناتنی اش پادشاه سعودی شد كه بعدا او نیز به دست برادرزاده اش كشته شد.

ملك سعود پنج سال پس از بركناری و تبعید درگذشت. پس از بركنار شدن، عبدالناصر از وی دعوت كرده بود كه در قاهره اقامت كند. با بركناری ملك سعود، دیگر هیچیك از پادشاهان بعدی سعودی درصدد ولیعهد كردن فرزند خود بر نیامد و برادران، یكی پس از دیگری پادشاه شدند و ....

آغاز نخستین جنگ تریاك - انگلیسی ها با صدور تریاک هند کوشش داشتند چینیان را معتاد کنند

در این روز در سال 1839 میان انگلستان و چین جنگ آغاز شد كه به جنگ اول تریاك معروف شده است. انگلیسی ها مدتها بود كه تریاك محصول هند را كه زیر نظر خودشان تولید می شد به چین صادر می كردند و چینیان بامصرف این تریاك معتاد می شدند. چینیان ساكن بنادر محل تخلیه كشتی های انگلیسی كه متوجه خطر خانمان برانداز اعتیاد به تریاك و توطئه انگلیسی ها شده بودند بپاخاستند و صندوقهای تریاك را به دریا ریختند كه بهانه جنگ قرار گرفت. این جنگ كه دو سال طول كشید به پیروزی انگلیسی ها به دلیل داشتن اسلحه برتر انجامید.

جنگ با حمله دو "فری گیت" انگلیسی به کشتی های چینی و غرق کردن بسیاری از آنها آغاز شد. شکست چین در این جنگ سبب شد که انگلیسی ها امتیازات ارضی و نفوذی متعدد در چین به دست آورند.

 

سعود ابن عبدالعزیز

 

1841م:شجاع الملك امیر دست نشانده انگلستان در كابل دوم نوامبر سال 1841 میلادی به دست اكبرخان از مخالفان سلطه انگلیسی ها كشته شد و افغانها كه برضد نیروهای اشغالگر انگلیسی بپاخاسته بودند «الكساندر برنز» نماینده تام الاختیار انگلستان در كابل و 16 انگلیسی دیگر (طبق برخی نوشته ها 23 انگلیسی) را هم كشتند و هزار و پانصد نظامی انگلیسی را مجبور به عقب نشینی به سوی هند (از طریق گذرگاه خیبر) كردند و سپس هنگام عقب نشینی به آنان شبیخون زدند و قتل عام كردند و باردیگر دوست محمد خان را بركرسی امیری كابل نشانیدند.

امیر كابل در آن زمان بر شرق و جنوب شرقی افغانستان (عمدتا پشتون نشین) حكومت داشت. با این رویداد، دور اول جنگ های انگلستان با افغانها آغاز شد.

رویداد یكم نوامبر سه دهه بعد تكرار شد و این قصه هنوز پایان نیافته و تا مداخله از خارج از منطقه و كشورهایی با فرهنگ و منش دیگر باشد، ادامه خواهد یافت؛ نمونه اش انفجار انتحاری سی ام اكتبر 2008 وزارت فرهنگ و اطلاعات (خبررسانی) دولت افغانستان در قلب كابل با تلفات و ویرانی سنگین و ....

 

دوست محمدخان


1917م:«آرتر بالفور» وزیر امور خارجه وقت انگلستان دوم نوامبر 1917ضمن صدور اعلامیه ای كه در تاریخ به «اعلامیه بالفور» شهرت یافته از ایجاد یك كشور برای یهودیان در فلسطین حمایت كرد و به این ترتیب راه برای مهاجرت یهودیان و ایجاد اسرائیل بازشد. فلسطین قرنها از مستملكات امپراتوری عثمانی بود كه در جریان جنگ جهانی اول (1914 ـ 1918) به دست انگلیسی افتاده بود.

بالفور که بسال 1848 در اسکاتلند به دنیا آمده بود یک سیاستمدار محافظه کار بود. وی که قبلا نماینده مجلس انگلستان بود در زمان نخست وزیری «لوید جورج» وزیر امورخارجه شده بود. بالفور تا پایان عمر (1930) به فعالیت سیاسی ادامه داد.

 

بالفور


1937م:فرانتس پاپن آلمانی بلند آوازه (متولدسال 1879 و متوفا در سال 1969) دوم نوامبر سال 1937 در نطقی مطلبی را بیان كرد كه به صورت یك اصل در آمده و به نام او باقی مانده است و آن از این قرار است:

هر لذت، غرور و سرفرازی موقتی است، جز عشق به میهن و خدمت به آن. وطندوستی خصلت مشترك همه انسانها است و من نشنیده ام كه فردی را صرفا به خاطر میهندوستی سرزنش كرده باشند.

پاپن مدتی صدر اعظم آلمان بود و کمک کرد که حزب ناسیونال سوسیالیست (نازی) به قدرت برسد و هیتلر زمام امور آلمان را به دست گیرد. وی بعدا هم با هیتلر در زمینه تبادل نظر و پرسش و پاسخ همکاری کرد، اما در دادگاه فاتحان جنگ جهانی دوم محکوم نشد.

 

پاپن

 

1965م:دوم نوامبر 1965 میلادی یك آمریكایی 32 ساله به نام «نورمن موریسونNorman Morrison» كه مخالف جنگ ویتنام بود و صدای اعتراضش موثر نمی افتاد در کنار ساختمان وزارت دفاع آمریكا (پنتاگون - در حاشیه جنوبی شهر واشنگتن) و زیر ساختمان دفتر مکنامارا وزیر دفاع وقت آمریکا خود را آتش زد و در میان شعله ها جان سپرد. وی پدر سه كودك بود كه هنگام آتش زدن خود دختر یك ساله اش را در بغل داشت كه پس از كشیدن كبریت اورا پایین گذارد. دو روز بود كه در این محل تظاهرات ضد جنگ برگزار می شد و آمریكاییان به بیهودگی جنگ ویتنام و بکار بردن بمب ناپالم (اآتشزا) در آن اعتراض می كردند و این جنگ را غیر منصفانه می خواندند. موریسون یک کویکرمذهب (فرقه مسیحی معتقد به خلوص دین) متولد پنسیلوانیا و ساکن شهر بالتیمور ایالت مریلند بود. گفته شده است که موریسون دختر یک ساله اش "امیلی" را همراه برده بود تا به وی ظنین نشوند و بتواند خودرا به زیر دفتر مکنامارا برساند. وی با خود بک شیشه نفت هم به آنجا برده بود.

كار خود سوزی آمریكاییان معترض به جنگ ویتنام با مرگ نورمن موریسون پایان نیافت. نهم نوامبر (هفت روز بعد) یك آمریكایی 27 ساله به نام«راجر لاپورت» كه یك كاتولیك بود خودرا به نشانه مخالفت با ادامه جنگ ویتنام در مقر سازمان ملل (واقع در شهر نیویورك) آتش زد.

 

باید دانست كه خود سوزی با هدف جلب توجه جهانیان به مخالفت با جنگ ویتنام، ازسال 1963 و شهر سایگون شروع شده بود. در ان سال یك روحانی بودایی در برابر چشم مردم و دوربین های فیلم و عكسبرداری خود را آتش زده و سوزانده بود.

سوم دسامبر سال 1965 شورای كلیساهای آمریكا به ادامه جنگ ویتنام اعتراض كرد و این اعتراضها به صورتهای مختلف ادامه یافت ازجمله در 21 نوامبر سال 1965 در شهر نیویورك چهار جوان كه به سربازی احضار شده بود اوراق احضاریه را در ملاء عام سوزاندند و به تدریج مخالف و تظاهرات به محوطه دانشگاههای آمریكا كشانده شد و ....

 

Norman Morrison


1984م:دوم نوامبر سال 1984 بانو «ولما بارفیلدVelma barfield» 52 ساله در زندان شهر رالی در ایالت كارولینای شمالی آمریكا به جرم چند قتل اعدام شد. این نخستین زنی بود كه از سال 1962 تا آن زمان (ظرف 22 سال) در آمریكا اعدام می شد.

ولما شوهر اول خود را با آتش زدن خانه كشته بود، ولی كسی به او ظنین نشده بود، دومین شوهرش را با خوراندن داروی تپش قلب نابود كرده بود، سومین شوهر را با قطع لوله ترمز اتومبیل از میان برده بود، بعدا پیرمرد ثروتمندی را كه قرار بود با او كه پرستارش شده بود ازدواج كند با افزودن داروی مرگ موش بر سوپ كشت و چون آخرین نامزد خود را هم با مرگ موش كشت، پزشك قانونی متوجه قضیه شد، و پلیس ولما را دستگیر و از او اعتراف گرفت.

ولما آخرین قربانی خود را با افزودن مرگ موش به چای شیرین كشته بود. ولما قبلا چندین نامه عاشقانه برای این مرد فرستاده بود كه به دست پلیس افتاد. ممكن است كه قربانیان ولما بیش از این چند باشند ولی چون او پس از هر قتل، ایالت محل سكونت خود را تغییر می داد، تحقیقات بیشتری صورت نگرفت. پیش از اجرای حكم اعدام، چند روانشناس با ولما مصاحبه كردند تا دلیل روانی كار او را به دست آورند ولی موفق به کشف انگیزه نشدند زیرا که ولما با آنان همکاری نمی کرد.

 

Velma barfield


2008م:واژه «كوكتیل به معنای نوعی عصرانه» دوم نوامبر 2008 سیصد و 32ساله شد. در این روز در سال 1776 مدیر یك رستوران شهر نیویورك كه به او سفارش داده بودند رستوران را برای یك پذیرایی رسمی عصرانه آماده كند دست به ابتكار تازه ای زد و برای تزیین رستوران و ارضاء خاطر مهمانان از پرهای دم خروس استفاده كرد كه به زبان انگلیسی «كاك تیل» گفته می شود و از آن روز این واژه بین المللی شده و جای واژه هایی را که مفهوم «مهمانی عصرانه» داشته گرفته است.


2003م:فیدل كاسترو رهبر وقت كوبا یکم نوامبر 2003 در دو اجتماع پی در پی در هاوانا تاكید كرد كه به این نتیجه رسیده است كه در زمینه اصلاحات اجتماعی هر كشور باید راه خودش را برود.

وی گفت كه دنبال كردن مدل كشورهای دیگر ـ حتی مدل كوبا ـ ممكن است موفقیت آمیز نباشد، زیرا كه هركشور شرایط و تجربه ملی خاص خود را دارد و خودش راسا راهش را پیداکند.

یكی از دو اجتماعی كه كاسترو این مطلب را در آن بیان داشت مربوط به كارشناسان علوم اجتماعی آمریكای لاتین بود.


2003م:در جریان اشغال نظامی عراق، سربازان لشكر 4 پیاده آمریكا سی و یكم اكتبر 2003 دهكده سه هزار و پانصد نفری زادگاه صدام حسین را با سیم خاردار و وسائل دیگر در حصار قرار داده بودند، زیرا گمان می كردند كه از آنجا به حملات عراقی ها به نیروهای آمریكایی و عراقی های همدست آنان كمك می شود. این دهكده در ده كیلومتری جنوب تكریت قرار گرفته است.

 

این دیوار سیمی در حال کشیده شدن برگرد زادگاه صدام حسین بود

 

2008م:دوم نوامبر 2008 و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، روزنامه های این کشور گزارش یکم نوامبر اسوشیتدپرس را نقل کرده بودند که بانو زیتونی اونیاگو عمه 56 ساله باراک اوباما نامزد وقت حزب دمکرات به طور غیر قانونی در شهر بوستون آمریكا و در یك آپارتمان عمومی (دولتی) ویژه كم درآمدها زندگی می كند. اسوشیتدپرس نوشته بود: "عمه اوباما كه چهار سال پیش (سال 2004) از كنیا به آمریكا آمده است برای ماندن در این كشور درخواست پناهندگی می كند ولی چون دلیل قانع كننده (كه چرا نمی تواند در وطن خود زندگی كند) ارائه نمی دهد قاضی ویژه مهاجرت درخواست این بانوی كنیایی را رد می كند و به او مهلت می دهد كه ظرف چند روز خاك آمریكا را ترك گوید كه بانو زیتونی حكم قاضی را نادیده می گیرد، محل سکونت خودرا تغییر می دهد و در شهر بوستون به عنوان بیكار و نیازمند به دریافت كمك از شهرداری (اجاره خانه و ...) می پردازد. گویا بانو زیتونی(دربرخی روزنامه ها: زیتون) به دعوت برادرزاده اش باراک اوباما (سناتور وقت ایلی نوی) وارد آمریکا شده است. «اوباما» گفته است كه نمی دانسته «عمه زیتونی» به طور غیر قانونی در آمریكا زندگی می كند.".

در گزارش اسوشیتدپرس همچنین آمده بود که بانو زیتونی چند سال پیش در مهمانی سناتور شدن برادرزاده اش (اوباما) شركت کرد و دو سال پیش (سال 2006) هم برای دیدن او به شیكاگو رفته بود.

شبکه های تلویزیونی (متعلق به کمپانی های بزرگ خارج از حرفه ژورنالیسم) جز شبکه فاکس نیوز که در جریان تبلیغات انتخاباتی سال 2008 (به دلایلی) از اوباما حمایت می کردند در شبانه روز اول مخابره خبر آنرا نقل نکردند، شاید برای این منظور که مبادا نظر برخی از رای دهندگان با دیدن عکس و خبر نسبت به اوباما تغییر کند.

پس از انتخاب اوباما به ریاست جمهوری آمریکا، دیگر خبری درباره سرنوشت اقامت عمه زیتونی در این کشور انتشار نیافته است!. «اوباما» دارای هفت برادر و خواهر ناتنی در كنیا است.

 

Zeituni Onyango

 

2008م:یكم نوامبر 2008 یك دادیار فدرال در شهر بوستون خبر داد كه بانو «دیان ویلكرسونDianne Wilkerson» سناتور ایالتی ماساچوست هنگام گرفتن رشوه نقدی در یك رستوران و پنهان كردن پولها در كرست (Bra) خود دستگیر شده است. از اظهارات این دادیار چنین بر می آید كه درپی شایعه رشوه گیری این بانو سناتور، اف بی آی (پلیس امنیت داخلی آمریكا) مامور رسیدگی می شود و یكی از ماموران این سازمان در لباس یك ذینفع (بساز و بفروش ساختمان كه ظاهرا در نظرداشت در اراضی دولتی خانه سازی كند) در رستوران محل ملاقات به بانو سناتور ویلكرسون كه 15 سال این مقام را داشت و تنها سناتور سیاهپوست سنای ایالتی ماساچوست بود رشوه می دهد و او این پول را در كرست (سینه بند) خود می گذارد كه دستگیر و اسكناسها ضمیمه پرونده می شود. در یك مورد دیگر نیز یك مامور در لباس یك رستوراندار به این بانو سناتور رشوه نقدی می دهد تا اعمال نفوذ كند و برایش پروانه فروش مشروبات الكلی بگیرد. یك مامور اف بی آی از صحنه رشوه گیری با دوربینی كه دیده نشود فیلمبرداری می كند.

به گفته دادیار، جمع رشوه های دریافتی (مشهود) این سناتور سیاهپوست بالع بر 23 هزار دلار بود. این سناتور ایالتی كه قبلا مشاور حقوقی و وكیل دادگستری بود همچنین متهم به تقلب در پرداخت مالیات شده بود. بانو ویلكرسون كه خودرا برای یك دوره دیگر، نامزد سنای ایالت مشترك المنافع ماساچوست كرده بود پس از دستگیر شدن گفت كه انصراف می دهد. وی تا زمان محاکمه با سپردن یك تامین 50 هزاردلاری آزاد شد.

گفته شده بود كه اگر شبكه های تلویزیونی سراسری آمریكا این خبر و فیلم اف بی آی را در پرایم تایم خود (مشروح اخبار شب) پخش كرده بودند ممكن بود كه در ذهن هواداران «اوباما» سیاهپوست و نامزد وقت انتخابات ریاست جمهوری از حزب دمكرات تاثیر منفی می داشت.

 

Dianne Wilkerson


1570: یک سونامی در دریای شمال امواجی به ارتفاع 30 متر به وجود آورد و این امواج مناطق ساحلی هلند را ویران و هزار تا 1400 تن را در این منطقه کشتند و از آن پس کار دیوارکشی ساحلی این مناطق آغاز شد.

1783: پایان انقلاب استقلال آمریكا اعلام شد وارتش انقلاب و سازمانهای مربوط منحل شدند و قوه مقننه امریكا نظر به ایجاد یك ارتش با استخدام افراد داوطلب و نیز تاسیس دادگاههای عادی داد.

1914: روسیه به عثمانی اعلان جنگ داد. قسمتی از میدان جنگ دو کشور، ایران بود که قبلا هم اعلام بیطرفی کرده بود. عثمانی در جریان جنگ جهانی اول متحد آلمان بود که شکست خورد و از میان رفت و جمهوری ترکیه در اناتولی و گوشه ای از اروپا (منطقه استانبول) برجایش نشست.

1930: هایله سلاسیه امپراتور اتیوپی شد. وی که خودرا از نسل ملکه سبا (سبا = صبا مرکب از یمن، اریتره و اتیوپی) می دانست بعدا با کودتای کمونیستها برکنار و در 1975 درگذشت. او آخرین پادشاه کشور اتیوپی بود.

1964: شبكه تلویزیونی « سی بی اس » آمریكا تیم و باشگاه ورزشی « یانكیز » نیویورك را خریداری كرد . این نخستین بار بود كه یك موسسه رسانه ای دارای تیم ورزشی حرفه ای ( دادن مسابقه به خاطر كسب درآمد ) می شد.

منبع:iranianshistoryonthisday.com

چهارشنبه 11/8/1390 - 13:54
تاریخ

امروز (چهارشنبه) برابر با یازدهم آبان 1390 و پنجم ذی الحجه 1432 هجری قمری و دوم نوامبر سال 2011 میلادی است. مهمترین رویدادهای تاریخ معاصر ایران به شرح زیر است:

یازدهم آبان در آینه تاریخ معاصر ایران

11آبان 1373

آیت‏اللَّه "سیدرضا صدر" فقیه و استاد برجسته حوزه علمیه قم درگذشت.

 

11 آبان 1357

كمیته ‌ای در كاخ سفید به منظور هماهنگ ساختن فعالیت‌ های آمریكا در ایران به ویژه تهیه اطلاعات ویژه به ریاست "زیبگنیو برژینسكی"، مشاور امنیت ملی در دولت جیمی كارتر، تشكیل شد. "سایروس ونس" وزیر خارجه، "هارولد براون" وزیر دفاع و "ترنر" رییس سازمان سیا اعضای دیگر این كمیته بودند.

 

11 آبان 1357

میلیونها ایرانی در راهپیمایی عظیم خود آمریكا را به علت حمایت از محمدرضا پهلوی و پناه دادن به او محكوم كردند.

 

11 آبان 1353

"هنری كیسینجر" وزیر خارجه وقت آمریكا به منظور مذاكره برای بهای نفت وارد تهران شد.

 

11 آبان 1321

آمریكا دو هیأت نظامی را به منظور تجدید سازمان و نوسازی تشكیلات نظامی روانه ایران كرد. هیأت اول برای تشكیلات ارتش و هیات دوم برای تشكیلات ژاندارمری در نظر گرفته شده بود.

 

11آبان 1304

رضا خان در آغاز سلطنت با انتشار اعلامیه ای مبانی كار خودرا به اطلاع مردم رساند. متن اعلامیه تنها برای تظاهر به پایبندی به آئین دین اسلام و جنبه مردم فریبی داشت. چرا كه او در سال‏های بعد، پرچمدار اسلام زدایی و نابودی مظاهر دین در كشور شد. (1304)

 

11 آبان 1302

پس از رسیدن رضاخان به مقام نخست وزیری در سوم آبان،"احمد شاه" آخرین پادشاه سلسله قاجار در سفری بدون بازگشت رهسپار اروپا شد.

چهارشنبه 11/8/1390 - 13:53
کامپیوتر و اینترنت

در این ماه انودیا GeForce GT 545 را منتشر کرد قیمت بسیاری از کارت های گرافیک نیز تغییر کرد. تولید برخی از کارت های گرافیک سری 5 ساخت AMD نیز متوقف شد و جای خود را به سری 6 داد. اگر فرصت کافی برای جستجو در جداول مقایسه ای کارت گرافیک های را ندارید و یا به اندازه کافی مطمئن نیستید که کدام کارت گرافیک مناسب نیاز شماست، این راهنمای جامع خرید با ساختار ساده و کارامد به شما کمک می کند تا بهترین کارت گرافیک ممکن براساس بودجه خود را انتخاب کنید. در این راهنمای خرید، کارت های گرافیک در بازه های مختلف قیمت گرداوری شده اند تا بتوانید به راحتی و براساس بودجه خود قوی ترین VGA ممکن را انتخاب کنید.

« قبلی بعدی »
  • راهنمای خرید کارت گرافیک براساس قیمت شهریور 1390
  • بهترین کارت گرافیک با قیمت حدود 128 هزار تومان
  • بهترین کارت گرافیک با قیمت 165,000 تا 222,000 تومان
  • بهترین کارت گرافیک با قیمت 290,000 تا 355,000 تومان
  • بهترین کارت گرافیک با قیمت 475,000
  • بهترین کارت گرافیک با قیمت بالای 600,000 تومان
  • نمودار سلسله مراتبی کارت های گرافیک

بروز رسانی شهریور:

در این ماه کارت گرافیک جدیدی معرفی نشد اما انویدیا GeForce GT 545 را براساس GeForce GTX 550 Ti و با GF116 GPU عرضه کرد. در GT 545 یکی از چهار Streaming Multiprocessor غیرفعال می باشد در نتیجه این کارت گرافیک دارای 144 هسته Shader، سه موتور PolyMorph و 24 واحد Texture است.

GeForce 545 بازده بسیار خوبی دارد همه منتظر محصولی از انودیا برای رقابت با AMD Radeon HD 5670/6670 بودند و GeForce 545 همان کارت گرافیک است. GeForce GT 240 بازده بهتری نسبت به 545 دارد اما در بازار کمیاب شده است و به زودی به طور کامل از بازار خارج خواهد شد و انتظار می رود تولید کننده های کارت های گرافیک نسبت به جایگزین کردن GeForce 545 به جای GeForce 240 اقدام کنند.

EVGA اولین کارت گرافیک GeForce GT 545 را با حافظه DDR3 معرفی کرد. قیمت این کارت گرافیک در وب سایت این شرکت 149 دلار اعلام شده است متاسفانه قیمت آن به GeForce GTX 550 Ti بسیار نزدیک است. GeForce GT 545 می بایست قیمتی حدود 85 دلار داشته باشد تا قیمت آن مناسب بازده اش شود.

کارت های گرافیک Radeon HD 6970 و Radeon HD 6990 نیز در بازار جهانی کم یاب شدند. وقتی کارت های گرافیک High-End بازار کمیاب می شوند نشان از آن است که نسل جدید GPU ها در راه است. در این ماه شایعاتی مبنی بر عرضه نسل جدید کارت های گرافیک AMD و سری Radeon HD 7000 نیز منتشر شد که با کمیاب شدن کارت های رده بالای AMD این شایعات قوت بیشتری گرفتند. اما تولید کننده ها در این موقع از سال کارت های گرافیک جدید خود را معرفی نمی کنند.

با توجه به زیاد شدن پردازنده های AMD Fusion لیست APU های این شرکت نیز به نمودار سلسله مراتبی کارت های گرافیک که در صفحه آخر این مقاله درج شده است، اضافه شد تا بتوانید بازده آنها را با GPU های دیگر بازار مقایسه کنید. قیمت کارت های گرافیک در این ماه تغییرات عمده ایی نکرده است و اکثر VGA ها با همان قیمت قبلی به فروش می رسند.

نکاتی که پیش از خواندن این راهنما باید بدانید

  • این لیست برای کسانی که با کامپیوتر خود بازی می کنند و قصد دارند بهترین کارت گرافیک ممکن براساس بودجه خود را خریداری کنند مناسب است. اگر شما مصارف دیگری جز بازی دارید و در واقع با کامپیوتر خود بازی نمی کنید یک کارت گرافیک معمولی نیز جواب کار شما را می دهد و نیاز نخواهید داشت برای کارت های گران قیمت هزینه کنید.
  • معیار اصلی انتخاب کارت های گرافیک در هر بازه: قدرت، بازده و قیمت است. در برخی موارد کارت گرافیک های چندتایی مانند یک جفت کارت گرافیک Radeon که بصورت CrossFire به هم متصل می شوند و یا یک جفت کارت گرافیک GeForce که بصورت SLI به یکدیگر متصل می شوند را نیز پیشنهاد کرده ایم در مورد دو کارت گرافیک برروی یک مادربرد می بایست این موارد را مد نظر داشته باشید: شما برای استفاده از دو کارت گرافیک نیاز به مادربردی دارید که از SLI و یا CrossFire پشتیبانی کند، همچنین نیاز به Power Supply قوی تر خواهید داشت چون مصرف آنها از یک کارت گرافیک بیشتر است و در دو کارت گرافیک دمای بیشتری نسبت به یک کارت گرافیک تولید خواهد شد. پس در مواردی که ما دو کارت گرافیک را بعنوان یک انتخاب معرفی می کنیم به گزینه جایگزین تک کارته نیز اشاره خواهیم کرد.
  • حساسیت زیادی بر برند کارت گرافیک نداشته باشید، MSI, Gigabyte, Asus, club و غیره تفاوت چندانی از نظر بازده و کارایی ندارند زیرا تمام این تولید کننده ها براساس طرح های اعلام شده Nvidia ویا AMD، کارت های گرافیک خود را تولید می کنند. تنها مواردی که در انتخاب برند مهم است، سیتم خنک کننده، قیمت، گارانتی و خدمات پس از فروش است.
  • برای دسته بندی کارت های گرافیک، آنها را در بازی های مختلف و در شرایط و وضوح تصویر (Resolution) گوناگون مورد آزمایش قرار داده ایم. جرئیات تصویر (Details) در تمام بازی ها قابل تغییر است و با کم کردن آنها کیفیت تصویر پایین تر می آید ولی بازی با FPS Frame per Second - ( تعداد فریم در ثانیه) بیشتری نمایش داده می شود.
  • هنگام انتخاب کارت های گرافیک گرانتر از 200 دلار (250 هزار تومان)، لازم است دقت کنید که اکثر این کارت ها تفاوت چندانی با کارت گرافیک های ارزان تر در کیفیت و کارایی اجرای بازی ها (در وضوح تصویر پایین تر از 1920x1080) ندارند ولی در وضوح تصویر بالا شرایط کاملا متفاوت است و کارایی آنها کاملا مشهود است. در نهایت توجه داشته باشید که اکثر مانیتورهای موجود در بازار حداکثر از وضوح تصویر FULL HD یا همان 1920x1080 پشتیبانی می کنند پس نیازی به خرید کارت های گران قیمت نخواهید داشت.
  • قیمت ها از بازارهای کامپیوتری تهران گردآوری شده اند تیم زومیت سعی می کند قیمت ها را مرتبا بروز رسانی کند تا در انتخاب خود دچار اشتباه نشوید.
  • قیمت های این راهنمای خرید آخرین بار در[highlight class="red"]20 شهریورماه 1390[/highlight] بروز شده اند.
چهارشنبه 11/8/1390 - 0:27
کامپیوتر و اینترنت
امروزه برای رایت كردن سی‌دی، نیازی به نرم‌افزار جانبی خاصی نداریم؛ چرا كه خود ویندوز می‌تواند این كار را (البته با محدودیت‌هایی) انجام دهد. با ویندوز اكس‌پی، رایت كردن تقریباً مثل كپی كردن است. كافی است فایل‌های مورد نظر را با ماوس بگیرید و به داخل پنجره درایو سی‌دی بیندازید. ولی البته نمی‌توانید مثلاً سی‌دی بوت درست كنید، یا محتوای یك سی‌دی را به صورت فایل ISO یا image ذخیره كنید. حتی نمی‌توانید یك فایل بزرگ را بین چند سی‌دی به طور خودكار تقسیم كنید. حالا بگذریم از این كه اگر ویندوز اكس‌پی قاطی كند و فكر كند سی‌دی رایتر شما صرفاً یك سی‌دی رام است، چه دردسرهایی درست می‌شود. در این مواقع، مجبورید با دستكاری رجیستری، مشكل را برطرف كنید. اگر برای رایت كردن، امكانات پیشرفته‌تری بخواهید، در حال حاضر دو گزینه پیش رو دارید: برنامه Nero كه حالا نسخه 6 آن موجود است، و Roxio Creator 7 كه در ویندوزهای 98 و ME به Easy CD معروف بود. این برنامه‌ها چیزی فراتر از صرفاً ابزار رایت كردن هستند. مثلاً می‌توانید صوت و تصویر را به MP3 و MPEG4 تبدیل كنید، نویزهای نوارهای قدیمی را حذف كنید، آلبوم عكس درست كنید، منوهای DVD بسازید، برچسب و جلد سی‌دی طراحی كنید و خیلی كارهای دیگر كه در این مقاله می‌خواهیم به شما معرفی كنیم.

1- بستن انتهای سی‌دی
 

حتماً می‌دانید كه اگر انتهای سی‌دی را نبندید، می‌توانید باز هم روی آن رایت كنید، منتها فقط كامپیوتر خودتان می‌تواند تمام فایل‌های روی سی‌دی را نشان دهد. بنابراین اگر مثلاً فایل‌های MP3 خود را طی چند مرحله (session) روی سی‌دی رایت كنید و در پایان سی‌دی را finalize كنید (اصطلاحاً ته آن را ببندید)، و آن وقت سی‌دی را داخل یك دستگاه مستقل player بگذارید، فقط آهنگ‌هایی كه در آخرین session رایت شده بودند، پخش خواهد شد.

2- رایت كردن در اكس‌پی
 

در ویندوز اكس‌پی، اگر فایل‌های خود را داخل پنجره سی‌دی درایو بیندازید، فایل‌ها رایت می‌شوند. منتها اگر سی‌دی شما CD-R باشد نه CD-RW، عمل رایت بلافاصله صورت نمی‌گیرد، بلكه فایل‌ها ابتدا در یك فضای موقت (فولدری در داخل Documents and Settings و تحت‌عنوان اسم كاربری شما) قرار می‌گیرند. برای این كه عمل رایت واقعاً صورت بگیرد، باید روی آیكون درایو سی‌دی كلیكِ راست كرده و گزینه Burn these files to disc را انتخاب كنید. خوبی این روش این است كه اگر اشتباها فایلی را داخل سی‌دی بیندازید، فرصت برگشت دارید. خوبی دیگر این‌كه مجبور نیستید برای رایت كردن حتی یك فایل، یك session جدید تعریف كنید. در ویندوز اكس‌پی، multi-session برای سی‌دی دیتا، همیشه روشن و برای سی‌دی صوتی، همیشه خاموش است.

3- كشیدن و انداختن
 

وقتی با استفاده از پنجره اكسپلوررِ خود ویندوز اكس‌پی فایل‌هایتان را روی سی‌دی RW رایت می‌كنید، فرمت دیسك UDF می‌شود كه در اكثر پی‌سی‌ها قابل استفاده است، ولی در خیلی از كامپیوترهای Mac نه. فرمت UDF برای تصحیح خطا، یك فضای اضافی را برای خود در نظر می‌گیرد. با این كار، عملاً چیزی در حدود 533 مگابایت رویCD-RW برای شما باقی می‌ماند، اما در عوض لازم نیست برای هر بار رایت، یك session جدید تعریف كنید.

4- تراك یا دیسك
 

هنگام رایت كردن دیسك‌های multi-session، درایو قسمت <جدول محتویات> دیسك را باز می‌كند، فایل‌ها را روی سی‌دی می‌نویسد و سپس با اصلاح جدول محتویات معلوم می‌كند كه هر فایل در كجای دیسك ذخیره شده و كجا پایان می‌یابد. به این شیوه Track-At-Once می‌گویند و نگهداری این گونه اطلاعات طبیعتاً فضایی را روی دیسك اشغال می‌كند. روش دیگری به نام Disk-At-Once وجود دارد كه كل دیسك را در یك مرحله رایت كرده و ته آن را می‌بندد. برای دیسك‌های صوتی باید از این روش استفاده كنید و كسانی كه به تكثیر سی‌دی می‌پردازند، نیز این روش را انتخاب می‌كنند. معمولاً خود كاربر می‌تواند تشخیص دهد كه كدام روش برایش مناسب‌تر است. Easy Media Creator بسته به نوع پروژه، به طور خودكار روش مناسب را انتخاب می‌كند، ولی Nero به كاربر اجازه می‌دهد خودش روش كار را تعیین كند.

تكثیر سریع سی‌دی
 

وقتی می‌خواهید از یك سی‌دی چند بار كپی بگیرید، لازم نیست هر دفعه فایل‌ها را خودتان دستی انتخاب كنید.
1- با استفاده از ISO Recorder PowerToy یك image از سی‌دی خود بگیرید و روی هارد نگه دارید. برای این منظور، سی‌دی اصلی را داخل درایو بگذارید و با كلیكِ راست روی آیكون آن، گزینهCreate Image from CD را انتخاب كنید. برای انتخاب فولدر و نام فایل، روی دكمه سه نقطه كلیك كنید. 2- حتی اگر دو درایو سی‌دی داشته باشید، رایت كردن مستقیم از یكی به دیگری ریسك است. چرا كه اگر یكی از درایوها نتواند با سرعت درایو دیگر حركت كند، احتمالاً سی‌دی شما خواهد سوخت. در برنامه Nero، باید حالتCDCopy را انتخاب كرده و سپس گزینه On the fly را خاموش كنید. آنگاه می‌توانید نام و مسیر فایل ISO مورد نظر خود را تعیین كنید. 3- برای رایت كردن فایل ISO خود روی سی‌دی با برنامه ISO Recorder، كافی است روی آن كلیكراست كرده و از منوی ظاهر شده گزینه Copy Image to CD را انتخاب نمایید. اگر از Nero استفاده می‌كنید، باید از منوی File گزینهOpen را انتخاب كنید (كه در نسخه‌های قدیمی‌تر منوی File و گزینه Burn Image بوده است). گزینه Write and Finalize CD را علامت زده و حالت Disc-at-once را انتخاب كنید.

5- نوشتن نام آهنگ‌ها
 

اگر بخواهید، می‌توانید برای سی‌دی‌های صوتی نام آهنگ‌ها را هنگام پخش به نمایش در آورید. برای این منظور، باید از حالت Disk-At-Once استفاده كنید. هرچند برای رایت كردن سی‌دی صوتی خواه ناخواه مجبورید از این حالت استفاده كنید. نرم‌افزار رایت شما اطلاعات لازم را از قسمت metadata فایل صوتی برخواهد داشت (درست مثل پخش‌كننده‌های MP3)، اما معمولاً می‌توانید اسامی آهنگ‌ها و خواننده‌ها را ویرایش كنید.

6- معاینه داده‌ها
 

همیشه بعد از رایت، دیسك خود را كنترل كنید. مقایسه بیت به بیت زمان می‌برد، اما این تنها راهی است كه می‌توانید از صحت رایت اطمینان حاصل كنید. برای دیسك‌های مهم حتی بهتر است به كمك برنامه‌هایی چون CD-DVD Speed (كه در Nero 6 موجود است)، وجود خطاهای احتمالی را بررسی كنید. هنگام پخش آهنگ‌ها، درایو سعی می‌كند با استفاده از داده‌های تكراری، از پس خطاهای ناشی از گرد و غبار یا خش‌ برآید، اما هرچه این خطاها از همان اول كمتر باشند، بهتر است.

7- گرفتن تصویر سی‌دی
 

ابزار داخلی رایت سی‌دی در ویندوز اكس‌پس نمی‌تواند كپی سی‌دی به سی‌دی انجام دهد یا از كل یك سی‌دیimage بگیرد. ولی نرم‌افزار رایگان ISO Recorder Power Toy (این نشانی) می‌تواند این دو كار را انجام دهد. اگر سرویس‌پك دو ویندوز اكس‌پی را نصب كرده‌اید، از نسخه بتای این نرم‌افزار استفاده كنید. در غیر این صورت، نسخه اصلی را دانلود و نصب كنید. برای گرفتن تصویر از سی‌دی، كافی است روی آیكون درایو سی‌دی در My Computer كلیكِ راست كنید و گزینهCreate Image from CD را انتخاب نمایید. برای رایت كردن فایل تصویر روی سی‌دی هم كافی است روی فایل، كلیكِ راست كرده و گزینه Copy image to CD را بزنید. با این برنامه نمی‌توانید سی‌دی‌های صوتی، تصویری یا قفل‌شده را كپی كنید.

8- رایت كردن فرمایشی
 

رایت سی‌دی در ویندوز اكس‌پی
 

این هم چند راه برای حل مشكلات رایت كردن در ویندوز اكس‌پی
اگر زبانه Recording در صفحه مربوط به رایترتان نبود، Drive Type را در رجیستری كنترل كنید.
ویندوز اكس‌پی رایترهای سی‌دی و DVD را خودش به طور خودكار شناسایی می‌كند. ولی همیشه این كار را درست انجام نمی‌دهد. اگر نمی‌توانید مستقیماً با ویندوز اكس‌پی سی‌دی خود را رایت كنید، ولی با یك نرم‌افزار دیگر می‌توانید، اول نگاه كنید ببینید اكس‌پی توانسته است رایتر شما را تشخیص دهد یا نه. برای این منظور، روی آیكون درایو سی‌دی خود كلیكِ راست كرده و گزینه Properties را برگزینید. سپس به صفحه Recording بروید و ببینید گزینه recording تیك خورده است یا نه. اگر صفحه‌ای به نام Recording وجود نداشت، یعنی ویندوز اكس‌پی نفهمیده است كه سی‌دی درایو شما رایتر است. در این حالت، با مراجعه به كاتالوگ ویندوز (این نشانی) نگاه كنید ببینید رایتر شما جزو رایترهای مورد تأیید مایكروسافت هست یا خیر. اگر بود، سعی كنید درایور جدید یا update آن را دانلود كنید. به غیراز این اگر در كار با رجیستری باتجربه باشید، می‌توانید از طریق رجیستری هم موضوع را به ویندوز بفهمانید.
اگر بخواهید تعدادی فایل مشخص را به صورت سری رایت كنید (مثلاً تمام فایل‌های doc در My Documents) با خط‌فرمان كار سریع‌تر انجام می‌شود تا ماوس. برای این منظور، از Create CD (این نشانی) استفاده كنید. این برنامه می‌تواند از طریق خط‌فرمان داسی، روی سی‌دی رایت كند. با یك فایل Batch ساده، می‌توانید Windows Backup را به اجرا درآورده و فایل‌ها را روی سی‌دی رایت كنید.

9- تبدیل فرمت‌ها به یكدیگر
 

اگر به سی‌دی رایت كردن عادت كرده‌اید، شاید حوصله نكنید كه زمان رایت خیلی طول بكشد. ولی صبور باشید. اگر می‌خواهید فیلمی را كه در كامپیوترتان ویرایش كرده‌اید، روی DVD رایت شود و در تلویزیون قابل مشاهده باشد، باید صبر كنید تا به فرمت MPEG 2 تبدیل شود. این تبدیل معمولاً به طور خودكار هنگام رایت كردن انجام می‌شود. ولی زیاد طول می‌كشد. خود عمل رایت (بعد از تبدیل) در عرض چند دقیقه و خیلی زود تمام می‌شود. DVD+R كمی سریع‌تر از DVD-R است، و نوشتن روی DVD‌های قابل رایت مجدد، در حدود یك ربع طول می‌كشد.

10- فضای لازم برای تبدیل
 

هنگام رایت فایل‌های تصویری روی سی‌دی، فایل تبدیلی به طور موقت روی هارد‌دیسك ذخیره‌شده و در پایان رایت، به‌طور خودكار حذف می‌شود. بنابراین باید به اندازه كافی فضای خالی روی دیسك داشته باشید (به ازای هر دقیقه چیزی در حدود 60 مگابایت). زیاد فرق نمی‌كند AVI داشته باشید یا MPEG یا هر چیز دیگر؛ سایز فایل نهایی MPEG2 برای همه این‌ها تقریباً یكسان خواهد شد.

11- UDF 1.02 را امتحان كنید
 

خطاهای موجود در دیسك را بررسی كنید. خطاهای C1 به شرطی كه زیاد نباشند، قابل چشم‌پوشی هستند. ولی خطاهای C2 باعث پدیدآمدن خطای زمان خواندن می‌شوند.
اگر نتوانستید DVD ساخت خود را روی دستگاه پخش كنید یا پیام Disc Error می‌گیرید، به جای UDF 1.05 نسخه 1.02 را امتحان كنید (DVD پخش‌كن‌های جدید نسخه 1.05 را قبول می‌كنند، اما تقریباً تمام آن‌ها نسخه 1.02 را می‌شناسند). مثلاً در Nero ، بعد از انتخاب حالت (DVD-ROM (UDF، به صفحه Multisession بروید و نگاه كنید ببینید No Multisession تیك خورده باشد. سپس به صفحه UDF بروید و پارتیشن را Physical انتخاب و نوع سیستم فایلی را UDF 1.02 تعیین كنید.

12- آهنگ‌های بیشتری كپی كنید
 

اگر از سی‌دی مناسبی استفاده كنید، می‌توانید آهنگ‌های بیشتری روی سی‌دی صوتی رایت كنید. CD-R80 ، CD-R90 و CD-R99 به اندازه 80، 90 و 99 دقیقه فضا برای موسیقی دارند و بیشتر سی‌دی‌پخش‌كن‌های عادی می‌توانند سی‌دی‌های طولانی را بدون مشكل پخش كنند. اگر می‌خواهید هنگام رایت روی سی‌دی‌های صوتی طولانی‌تر از 80 دقیقه مشكلی پیش نیاید، سعی كنید سرعت رایت را پایین بیاورید. سرعت 1x و 2x تقریباً همیشه جواب می‌دهد، اما در سرعت‌های بالاتر در بعضی رایترها، ممكن است لبه‌های سی‌دی به خوبی رایت نشوند.

13- جای مناسب بگذارید
 

هر چه اطلاعات بیشتری روی سی‌دی بگذارید، خش افتادن روی سی‌دی، بیشتر می‌تواند دردسر درست كند. ضمن این كه بهتر است سی‌دی‌های خام را داخل همان قوطی استوانه‌ای خودش نگه‌دارید، سی‌دی‌های رایت شده را هم در یك قاب محكم قرار دهید . پاكت‌های مشمعی یا كاغذی، پوشش خوبی برای دیسك نیستند. قاب‌هایی كه برای DVD طراحی شده‌اند، باعث می‌شود هنگام بیرون آوردن دیسك، فشار كمتری به سطح سی‌دی وارد آید.

14- به دقت حمل كنید
 

ضمن این كه DVD ها را باید داخل جعبه‌های مخصوص خودشان قرار دهید تا از گرد و خاك در امان باشند، آن‌ها را لب پنجره یا زیر نور آفتاب هم نگذارید. لایه رنگی DVD، به گرما و نور حساس است و گذاشتن آن‌ها زیر نور آفتاب در چند روز ممكن است به آن‌ها آسیب برساند. اگر روی دیسك خیلی خاك گرفت یا به هر علت موقع خواندن مشكل پیدا كرد، سعی كنید با یك پارچه بدون پرز آن را تمیز كنید. پارچه‌های مخصوص شیشه عینك و این جور چیزها برای سی‌دی مناسبند، اما دستمال كاغذی اصلاً چیز خوبی نیست. موقع پاك كردن، پارچه را به آرامی از داخل به سمت بیرون بكشید؛ نه این كه روی سی‌دی بچرخانید.

15- با دقت برچسب بزنید
 

برای نوشتن روی سی‌دی، ماژیك‌های آبی از ماژیك‌های الكلی بهتر هستند. در ضمن روی DVD به هیچ وجه برچسب‌های كاغذی چسب‌دار نزنید؛ مگر این كه برچسب حلقه‌ای با چسب خیلی خوب باشد. كاغذهای چسب‌دار به مرور كنده می‌شوند و موقع چرخش دیسك، حالت نامتعادلی ایجاد می‌كنند كه باعث خطای خواندن می‌شود. یك راه بهتر هم این است كه از چاپگرهای مجهز به سی‌دی چاپ‌كن استفاده كنید. اپسون استایلوس 900 و كاننIP0004R دو چاپگری هستند كه مستقیم روی سی‌دی چاپ می‌كنند. برای این منظور باید دیسك خام باقابلیت چاپ جوهرافشان داشته باشید كه پشت آن سفید یا نقره‌ای باشد.

16- با لیزر برچسب بزنید
 

رایترهای مجهز به نشانه‌گذار نوری (موسوم بهLightScribe) از همان لیزری برای نوشتن برچسب روی پشت سی‌دی استفاده می‌كنند كه برای رایت‌كردن اطلاعات روی سطح اصلی به كار می‌برند. شركت‌های HP و LaCie رایتر مجهز به LightScribe می‌سازند، و Nero اولین نرم‌افزاری است كه گزینه LightScribe را گذاشته است. تكنولوژی مشابه یاماها موسوم به DiscT@2 (بخوانید: دیسك تا تو) برچسب را روی فضای خالی سطح اصلی دیسك رایت می‌كند؛ كه این یعنی جای كمتر برای اطلاعات.

رایت سی دی با ویندوز

برای جادادن بیش‌از 80 دقیقه موسیقی روی یك سی‌دی صوتی overburning را روشن كنید.

رایت سی دی با ویندوز

كارخانه‌های زیادی CD یا DVD تولید می‌كنند. برنامه می‌تواند كارخانه سازنده را مشخص كند.

17- اسم فایل‌ها
 

اگر سی‌دی را برای استفاده در كامپیوتر خودتان رایت می‌كنید، اسامی 64 كاراكتری برای فایل‌ها در ویندوز مشكلی ندارد و به طور خودكار اسامی 8 كاراكتری با پسوند 3 كاراكتری تولید می‌شوند. اما اگر می‌خواهید مطمئن باشید كه فایل‌هایتان در سیستم‌های لینوكس یا Mac هم قابل‌شناسایی خواهند بود، به جای Joliet سیستم ISO 9660 را انتخاب كنید.

18- دو درایو
 

امروزه كمتر پیش می‌آید لازم باشد هم سی‌دی رایتر در كامپیوتر خود داشته باشید و هم DVD رایتر. چرا كه بیشتر DVD رایترها می‌توانند با سرعتی بیش‌از سی‌دی رایترها، رایت كنند. اگر برای رایت سی‌دی به سی‌دی، به فكر خرید دو درایو هستید، اشتباه نكنید. با یك سی‌دی درایو هم می‌توان این كار را كرد. ولی به هر حال داشتن یك درایو اضافی این خوبی را دارد كه می‌تواند سی‌دی رایت شده خود را روی یك درایو متفاوت امتحان كنید.

19- دسترسی مستقیم به حافظه
 

DMA یا <دسترسی مستقیم به حافظه> یعنی درایوهای IDE، ازجمله سی‌دی رایترها، می‌توانند اطلاعات را مستقیماً از حافظه دریافت كنند. بدون این كه به CPU مراجعه كنند؛ و این یعنی رایت كردن با سرعت 21x فقط 5 درصد از CPU شما را اشغال می‌كند نه 50 درصد. و باز هم این یعنی كم شدن احتمال سوختن سی‌دی به علت كم‌آوردن بافر. بعضی از رایترها نمی‌توانند با سرعت‌های بالا رایت كنند؛ مگر این كه DMA را برای آن‌ها فعال كرده باشید. تعداد معدودی از رایترها هم در صورت خاموش بودن DMA بهتر كار می‌كنند. عجیب آن كه برای تنظیم DMA باید از طریق كنترل‌گر IDE ATA/ARAPI در Device Manager اقدام كنید، نه از طریق خود درایو سی‌دی.

رایت سی دی با ویندوز

تنظیمات DMA برای CD یا DVD را می‌توانید در قسمت Device manager انجام دهید.

20- رایت كردن DVD
 

با استفاده از Windows Media Center2005 می‌توانید به رایت DVD بپردازید. بدون این كه به نرم‌افزار دیگری احتیاج پیدا كنید. البته این در صورتی است كه مجوز رایت DVD را از Sonic گرفته باشید. وگر نه، مجبورید یك نسخه از برنامه Sonic PrimeTime Deluxe را نصب كنید
منبع:پی‌سی انسرز
چهارشنبه 11/8/1390 - 0:23
تاریخ
شیخ محمدحسین غروی اصفهانی معروف به كمپانی فرزند شیخ محمدحسن در دوم محرم سال 1296 قمری در كاظمین دیده به جهان گشود. وی با حمایت پدر كه از بازرگانان متدین بود تحصیلات خویش را با جدّیت شروع كرد. سطح را نزد شیخ حسن تویسركانی فرا گرفت؛ آن گاه از محضر آقاسیدمحمد فشاركی اصفهانی و حاج آقا رضا همدانی بهره برد واز شاگردان آخوند ملامحمد كاظم خراسانی گردید. پس از ارتحال آخوند، به تدریس پرداخت. درس اصول و فقه ایشان بسیار دقیق بود و با زبان عربی فصیح بیان می‏شد. آیت اللَّه كمپانی علاوه بر نبوغ و تبحّرش در فقه و اصول؛ در كلام، تفسیر، حكمت، تاریخ، ادب، عرفان و سایر علوم نیز مهارت داشت. آیت اللَّه غروی نزد علمای زمان از احترام و بزرگداشت بسیاری برخوردار بود و زمانی دراز به تدریس فقه و اصول و علوم عقلی اشتغال داشت. مجلس درس این عالم ربانی مجمع اهل فضل و كمال بود ولی در تدریس فلسفه شهرتی خاص داشت. حضرات آیات عظام سید محمد حجت كوه‏كمره‏ای، سیدمحمدهادی میلانی، سیدابوالقاسم خویى، سید عبدالاعلی سبزواری، محمدتقی بهجت فومنی و محمدرضا مظفر از جمله شاگردان این عالم ربانی می‏باشند. ایشان در فلسفه، حكیمی عرفانی مشرب و در اخلاق، مخزن اسرار بود و در سیر و سلوك به مقام شهود رسیده بود. از همه بریده و به دوست پیوسته بود. معروف است كه حدود 12 سال ازدرس و بحث كناره گرفت و به سیر و سلوك پرداخت. از این عالم بزرگوار بیش از 10 كتاب و رساله بر جای مانده است. كه برخی از آن‏ها عبارتند از: الاجتهاد و التقلید و العِداله، اُرجوزَةٌ فی الصوم، الانوارُ القُدسیّه، تُحفةُالحكیم، دیوان اشعار، نَهایةالدِّرایة فی شرح الكفایة و منظومه‏ای در اعتكاف. وی سرانجام در سپیده دم پنجم ذیحجه‏ی سال 1361 قمری بر اثر سكته قلبی در 65 سالگی درگذشت و پیكر پاكش در كنار مقبره‏ی علامه حلی در نجف اشرف به خاك سپرده شد.
چهارشنبه 11/8/1390 - 0:22
تاریخ
در تاریخ 1334 هـ.ق . در یک خانواده ساده و متدین در روستای «نکلاالعنب» واقع در استان بحیره، کودکی دیده به جهان گشود که بعدها به عنوان یکی از متفکرین بزرگ جهان اسلام معروف و مشهور شد. پدرش شیخ احمد السقا که یکی از تجار روستا به شمار می‌آمد و دوستدار رسول‌ صلی‌الله علیه واله وسلم و آل رسول علهیم‌السلام بود. غزالی با پشتکار و کوشش، پس از چهار سال تحصیل در 1360 هـ. ق. در سن 26 سالگی، موفق شد از دانشگاه الازهر فارغ‌التحصیل شود. همچنین موفق به کسب اجازه دعوت و ارشاد و اجازه تدریس در دانشگاه الازهر گردید. غزالی در دانشکده اصول دین و مرکز بررسی‌های عربی و اسلامی دانشگاه الازهر مشغول تدریس و فعالیت علمی شد. همچنین سالیانی چند، ریاست شورای معارف اسلامی دانشگاه عبدالقادر را به عهده داشت و به عقیده صاحبنظران، اعتبار این دانشگاه در دوره‌های فوق‌لیسانس و دکترای رشته‌های فرهنگ اسلامی، مبانی دین و شریعت اسلام و... بیشتر مرهون کلاس‌های درس غزالی بوده است. به عقیده غزالی یکی از عوامل مهم در شکل گیری وحدت میان توده های مردم، نقش عالمان دینی در کلیه فرقه های اسلامی است. این نکته بدیهی است که اگر عالمان در سخنرانی ها، کنفرانس ها و نوشتارهای خود به موضوع وحدت توجه کنند، جو جامعه اسلامی نیز به سوی وحدت پیش خواهد رفت.
چهارشنبه 11/8/1390 - 0:21
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته