• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 10235
تعداد نظرات : 25
زمان آخرین مطلب : 1313روز قبل
سلامت و بهداشت جامعه

 

چند و چون کاشت دندان
تا همین دو دهه پیش، موثرترین روش عمومی و در دسترس که برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته به کار می‌رفت، روکش دندان‌ها یا استفاده از دندان‌های مصنوعی در سنین بالاتر بود، ‌اما طی چند دهه اخیر، بحث جایگزینی دندان از دست رفته با دندان‌هایی که از قطعات فلز تیتانیوم در پایه آنها استفاده شده، ‌در سراسر دنیا قوت گرفته است. ایمپلنت‌ها با استحکام و زیبایی نزدیک به دندان‌های اصلی، جای خود را در عرصه دندانپزشکی باز کردند تا جایی که بویژه در ده‌سال اخیر در کشور ما نیز کاشت دندان یا ایمپلنت با اقبال عمومی مواجه شد.
 
به گزارش جام جم، کاشت دندان با وجود مزیت فراوان،‌ محدودیت‌هایی دارد و استفاده از آن برای همه افراد ممکن نیست و با اما و اگرهایی همراه است. دکتر کورش رحیمی، دندانپزشک و متخصص ایمپلنت از دانشگاه ucla آمریکا در گفت‌وگو با جام‌جم، مروری خواهد داشت بر آنچه باید در باره ایمپلنت‌ها بدانید.

دندانی با پایه تیتانیوم، دندان می‌شود؟

ایمپلنت دندانی یک تکیه‌گاه کوچک از جنس فلز تیتانیوم است که در استخوان فک قرار می‌گیرد و جایگزین ریشه از دست رفته می‌شود. این فلز، بیشترین قابلیت سازگاری را با بافت‌های بدن دارد. پس از مدت کوتاهی که استخوان‌های اطراف با ایمپلنت اتصال یافت، می‌توان قسمت تاج آن را به شکل یک دندان طبیعی بازسازی یا روکش کرد. این دندان جدید از نظر زیبایی و کارایی مانند دندان طبیعی عمل می‌کند.

دندان بکارید

واژه کاشت دندان، بهترین گزینه برای نشان دادن مزیت استفاده از ایمپلنت به جای دندان طبیعی از دست رفته است، چرا که فقط ایمپلنت می‌تواند در صورت رعایت اصول بهداشتی و مراقبتی نزدیک به 15 تا 20 سال نقش دندان طبیعی را بازی کند. تمام کسانی که دندان از دست رفته دارند، به شرط دارا بودن استخوان کافی و بافت نرم سالم، کاندید جا‌گذاری ایمپلنت هستند. حتی در صورت نبود دو عامل فوق نیز با انجام جراحی اصلاحی می‌توان به شرایط مناسب برای گذاشتن ایمپلنت دست پیدا کرد.

سازگار با دندان‌های طبیعی مجاور

خیلی‌ها نگران هستند که ایمپلنت‌ها در کنار دندان‌های طبیعی، یک عضو مصنوعی تلقی شده، بعد از مدتی منجر به خرابی دندان‌های مجاور بشود در صورتی که جاگذاری ایمپلنت در ناحیه دندان از دست رفته آسیبی به دندان‌های مجاور وارد نمی‌کند. بعلاوه کاشت دندان در ناحیه بی‌دندانی مانع تحلیل استخوان فکین می‌شود. در بسیاری موارد، جایگزینی دندان یا دندان‌های از دست رفته بنا بر تبحر دندانپزشک، زیبایی مطلوب‌تری را تامین می‌کند. جایگزینی دندان از دست رفته با ایمپلنت، راحتی و قدرت جویدن بسیار خوبی به بیمار می‌دهد.

همه نمی‌توانند دندان بکارند

مبتلایان به بیماری‌های سیستمیک اتوایمیون (سیستم ایمنی) و بیمارانی که تحت شیمی‌درمانی و پرتودرمانی هستند، منع درمان با ایمپلنت دارند. البته پس از پایان شیمی‌درمانی، امکان گذاشتن ایمپلنت وجود دارد. بیماران دیابتی نیز به شرط کنترل و پایین نگه داشتن قند منعی ندارند، اما در صورت داشتن دیابت فعال، امکان استفاده از ایمپلنت فراهم نیست.

افراد سیگاری حرفه‌ای سنگین و بی‌مبالات نیز نسبت به بهداشت دهان منع دارند. بررسی‌ها نشان داده، مصرف سیگار، شکست درمان با ایمپلنت را تا 15 درصد افزایش داده است. به طور کلی کشیدن سیگار، پیپ و قلیان، از موارد توصیه قطعی ایمپلنت برای بیماران است.

چگونه عمر ایمپلنت کوتاه می‌شود

طول عمر درمان با ایمپلنت، بستگی به رعایت بهداشت و نحوه نگهداری از آن دارد. موارد تکنیکی در درمان ازجمله قطر و طول ایمپلنت و توزیع صحیح نیروها روی ایمپلنت در طول عمر آن موثرند.

بدیهی است، بیماری‌هایی که به تحلیل و آسیب بافت نرم و استخوان فکین بیمار منجر شوند، حیات و طول عمر ایمپلنت را دستخوش تغییر خواهند کرد. در مواردی که بدن توانایی ترمیم و التیام نداشته باشد (مانند دیابت کنترل نشده) امکان استفاده از ایمپلنت نیست. البته اگر دیابت فرد تحت کنترل پزشک قرار گیرد، درمان موفقیت‌آمیز خواهد بود.

توجه داشته باشید، مهم‌ترین اصل برای حفظ و نگهداری ایمپلنت، رعایت بهداشت دهان و دندان به شکل صحیح یعنی استفاده مرتب از مسواک و نخ دندان است. به بیان دیگر، درمان ایمپلنت در صورت رعایت اصول آن، موفقیت‌آمیزترین درمان دندانپزشکی است.

سیگاری‌ها ایمپلنت نکنند

تمام مواد دخانی مانند سیگار، قلیان و تنباکو اختلال در ترمیم ایجاد می‌کنند. جوش خوردن پایه تیتانیومی ایمپلنت با بافت لثه در صورتی که بیمار از مواد دخانی استفاده کند، دیر اتفاق می‌افتد و باعث می‌شود استخوان اطراف ایمپلنت که نگه دارنده ریشه مصنوعی داخل استخوان است، تحلیل رود. بنابراین سیگار نقش منفی در روند التیام زخم بازی می‌کند و در ترمیم اختلال ایجاد می‌شود.


در افراد سیگاری، التهاب بیشتری را اطراف ایمپلنت می‌بینیم. روند این التهاب می‌تواند موجب شکست درمان شود. در چنین شرایطی، اولین توصیه ترک سیگار است و اگر شخص نتواند نسبت به آن اقدام کند، توصیه می‌شود، حدود 14 روز یعنی دو هفته قبل از درمان و همچنین دو هفته بعد از درمان سیگار را ترک کند، به طوری که در مجموع یک ماه سیگار نکشد بعلاوه رعایت بهداشت دندان و مراجعه مرتب به دندانپزشکی پس از کاشت از اهمیت زیادی
برخوردار است.

بریج بهتر است یا ایمپلنت؟

ایمپلنت دندان دوام بیشتری نسبت به بریج (روکش دندان) دارد و تا آخر عمر می‌تواند به عنوان جایگزین دندان طبیعی عمل کند و از لثه و استخوان پیرامون محافظت کند. بریج فقط جای خالی دندان را درگیر نمی‌کند بلکه دندان‌های مجاور نیز باید تراشیده شوند تا آماده قرارگیری بریج باشند. در مورد ایمپلنت دندان، فقط یک پروتز محکم و بادوام و دائمی در فک جایگذاری می‌شود و دندان‌های مجاور دست نخورده باقی می‌مانند.

اگر دندان‌های مجاور، پر شدگی زیاد داشته و نیاز به روکش یا تاج داشته باشند یا جای خالی دندان‌های افتاده به مدت طولانی باقی مانده باشد و لثه و استخوان پیرامون آن پسروی کرده باشد، استفاده از ایمپلنت به بیمار توصیه نمی‌شود.

سه شنبه 14/6/1396 - 15:4
سلامت و بهداشت جامعه

زیبایی یکی از نیازهای بشر است و انسان در تمامی شرایط زندگی تلاش می کند زیبایی را در زندگی خود وارد کند. همچنین در دنیا تخصص های فراوانی برای زیبا و زیبا تر شدن وجود دارد، دندان ها که یکی از رکن های اساسی در زیبایی به حساب می آیند نیز از این قاعده مستثنا نیستند و امروزه زیبا سازی دندان یکی از پرطرفدار ترین اقدامات بخصوص در جوانان است.

 


 
دکتر باقر شهنی زاده رئیس هیات مدیره انجمن دندانپزشکان ایران در گفت و گو با جام جم آنلاین بیان کرد: اخیرا تب زیباسازی دندان ها کشور را فراگرفته است، نظارت های زیادی در تمامی جاهای دنیا به این اقدام وجود دارد، اما همان طور که ما در خیلی از زمینه ها نیازمند نظارت بیشتری هستیم متاسفانه در خصوص نظارت بر دندان پزشکی ها نیز این تبعات وجود دارد. مردم خیلی مشتاقند تا دندان های سفید و زیبا داشته باشند به همین سبب افراد بدون درنظر گرفتن عواقب آن دست به این چنین اقدامات می زنند.

شهنی زاده اظهار داشت: اولین مسئله ای که افراد به دنبال آن هستند سفید کردن دندان هاست، راه های متفاوتی برای این کار وجود دارد که این راه های گوناگون باعث می شود دیدگاه های مختلفی برای زیباسازی دندان ها وجود دارد مانند کامپوزیت ها، لمینت چینی ها با تراش و بدون تراش، جراحی های لثه و در انتها جراحی های فک می شود.

به گفته رئیس هیات مدیره انجمن دندانپزشکان ایران، سفید کردن دندان ها به وسیله مواد شیمیایی، بطوری که دندانپزشک لثه فرد را با محافظی می پوشاند و مواد سفید کننده را روی دندان قرار داده تا به وسیله اکسیژنی که در بافت دندان وارد می شود بتواند دندان را تغییر رنگ دهد همین روش را نیز می توان با دستگاه انجام داد با این تفاوت که زمان دستیابی به نتیجه کاهش می یابد. نتیجه این کار این است که دندان های تیره بیمار که مشکلاتی چون پوسیدگی یا بدشکلی ندارد را سفید می کند. البته ناگفته نماند این دسته اقدامات عوارض خاص خود را دارد بخصوص آن دسته از روش ها که در خانه توسط خود افراد انجام می شود و ما به هیچ عنوان آن را پیشنهاد نمی کنیم.

وی متذکر شد: البته بیلیچینگ یا سفید کردن دندان ها توسط دندانپزشک گرچه تحت نظارت متخصص و با تمام جوانب علمی انجام می گیرد، قابل قبول تر محسوب می شود. دندان مانند چشم و قلب یک عضو زنده است، ماده بیلیچینگ برای تغییر رنگ دندان ها در دندان نفوذ می کند و قطعا در بافت دندان تغییری را حاصل می کند و زمانی که این کار توسط غیر متخصص صورت گیرد عوارض جدی را نیز به دنبال دارد. آسیب هایی که به عصب دندان وارد می شود که دردهای بسیار شدیدی را به همراه دارد. همچنین استفاده از روش بیلیچینگ باید به صلاحدید پزشک انجام شود چرا که استفاده از این روش بستگی به وضعیت دندان ها فرد دارد لذا به هیچ عنوان افراد خودسرانه و در منزل اقدام به این کار نکنند.

شهنی زاده هشدار داد: علاوه بر موارد ذکر شده تنها آسیب وارد شده به دندان ها نیست بلکه در این جا لثه ها نیز نیازمند محافظت هستند در غیر این صورت باعث سوختگی لثه ها می شود. اما اگر کنترل ها بصورت دقیق صورت گیرد می توان در سفید کردن دندان بدون داشتن کمترین عوارض از آن استفاده کرد. اما حساسیت به سرما، ترشی، شیرینی جزء عارضه هایی است که در اکثر موارد گریبان گیر افراد می شود.

رئیس هیات مدیره انجمن دندانپزشکان ایران یادآور شد: یکسری روش ها مانند لامینت که حدود 1 الی 2 میلی متر از دندان تراشیده می شود که به جای آن یک چینی مخصوص طراحی شده روی سطح دندان قرار می گیرد، حال اگر تراشیدن دندان به دلیل تغییر رنگ باشد اصلا کار مناسبی نیست ولی در دنیا و کشورها ما مراجعین این دسته از روش ها بسیار بالاست، توصیه ما متخصصین این است که سلامت دندان ها را فدای زیبایی نکنند.

به گفته وی، پوشش های چینی بدون تراش روش جدیدی برای زیباسازی دندان هاست که امروزه به «لبخندهای هالیوودی» مطرح شده است، بدین صورت که متحرک هستند و یا به دندان چسبانده می شود. دندان هایی که از نظر فرم و آناتومی مشکلی ندارند قالبگیری می شوند، یک پوسته همانند لنز ساخته شده و بدون تراش روی دندان قرار می گیرد و جزء روش های پرطرفدار در جهان محسوب می شود.

شهنی زاده توصیه کرد: علاوه بر اینکه لامینت و ونیر کامپوزیتی هردو جهت برطرف کردن زردی و بدفرمی دندان ها و طراحی لبخند به کار می روند اما تفاوت هایی که در این میان مطرح می شود این است که جنس ماده استفاده شده و مراحل ساخت آنها گوناگون است. لامینت پس از تراش دندان و قالبگیری توسط لابراتوار ساخته شده، فرم نهایی توسط دندانپزشک داده می شود و پروسه درمان آن حدود دو الی سه هفته زمان می برد. ونیر کامپوزیت توسط دندانپزشک در همان جلسه اول فرم داده شده و نیاز به تراش دندان و قالب گیری ندارد. با این توضیحات ونیرهای کامپوزیتی همواره از لامینت ها ارجحیت دارند همچنین در بین ایرانی ها این روش پرطرفدارتر است.

این دندانپزشک در پایان خاطرنشان کرد: در دندانپزشکی یک بخشی به نام پیشگیری در ارتودنسی وجود دارد که با همکاری انجمن دندان پزشکی کودکان و انجمن ارتودنسی در تلاش هستیم تا در سطح کشور تقاضا کنیم که مردم فرزندانشان را در مرحله دندان های مخلوط تحت مراقبت دندان پزشک قرار دهند، لذا در تلاش هستیم که دندان های کودکان تا حد ممکن سالم بمانند حتی دولت در قالب طرح تحول سلامت دهان و دندان نیز اقداماتی را انجام داده است. والدین پیشگیری ارتودنسی در کودکان را جدی بگیرند تا در سنین بالا از صرف هزینه های گزاف جلوگیری شود.

سه شنبه 14/6/1396 - 15:3
تاریخ

تبریک
امام علی النقی پیشوای دهم شیعیان و دوازدهمین نور از انوار عصمت و طهارت، در نیمه ذی الحجه سال 212، در محلی در حوالی مدینه، چشم به جهان گشود و با نور وجودش جهان را غرق در سرور کرد و لطف خدا از دریچه پر فیض وجودش جاری شد. آسمان و زمین مدینه ازندای تبریک و تهنیت فرشتگان مقرب الهی پر شد و قلب آسمانیان به دمیدن خورشیدی دیگر در آسمان ولایت شادمان گشت. خجسته باد میلاد فرخنده و پر نورش.

 

میلاد نور
امروز صدای هلهله فرشتگان در آسمان مدینه شوری تازه بر پا کرده است. خانه امام جواد علیه السلام را شوری دیگر در بر گرفته است. غنچه ای از تبار عصمت، در بوستان آل طه شکفته و عطر وجودش شیفتگان را سرمست کرده است. امام جواد علیه السلام فرزند گرامی اش را در آغوش گرفته و نور امامت و ولایت را در پیشانی مبارکش می نگرد. جانشینی دیگر برای نور افشانی پا به عرصه وجود نهاد. تالطف خدا هم چنان بر بندگان صالحش فرو بارد. جوشیدن این چشمه سار رحمت و مهر بر عاشقان ولایت مبارک و فرخنده باد.

در وصف خورشید
قامتی به اعتدال، چهره ای سرخ و سفید، گونه هایی اندک بر آمده، چشمه های فراخ و ابروهای گشاده؛ ای آفتاب هدایت! چهره ات در توصیف نمی آید که تو آینه دار جمال خدایی. نشانی از زیبایی خلقتی. عصاره ای ازپاکی ها وخوبی های آفرینشی. در بوستان آل طه و در باغ سرسبز اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام گلها همه از یک شاخه اند و همه تصویرگر زیباترین و بهترین خلقت خدا. آنان که تو را دیده اند، این گونه توصیفت کرده اند. امّا من خوب می دانم که نه زیبایی ات، در تنگنای لغت می گنجد و نه صفای چهره ات، در غالب کلمات محصور می شود. درود خدا بر تو وبر همه گل های بوستان عصمت.

مادری بزرگوار
سمانه مغربیه، مادر امام دهم علیه السلام ، بانویی بزرگوار و باتقوا بود. او در زهد و تقوا و دینداری، درمیان زنان زمان خود، همتایی نداشت. از پاکی و تقوای آن بانوی بزرگ، راویان تاریخ بسیار گفته اند. درسعادتمندی او همین بس که او شایستگی یافت مادر امام هادی علیه السلام گردد. در بیان بلندای مقامش همین بس که فرزند گرامی اش امام هادی علیه السلام می فرماید: « مادرم حق مرا می شناسد. او از اهل بهشت است. شیطان سرکش به او نزدیک نمی شود و خداوند حافظ و نگهبان اوست.»

امامت در کودکی
امام هادی علیه السلام دهمین ستاره آسمان امامت، در سنین کودکی، زمانی که تنها هشت سال از عمر شریفش می گذشت، به امامت رسید. آن امام بزرگوار در هشت سالگی، با شهادت جانسوز پدر بزرگوارش امام جواد علیه السلام ، ردای امامت را به دوش گرفت و چون پدر و اجداد پاک و مطهرش به هدایتگری پرداخت. آن امام همام، هر چند در کودکی به امامت رسید، امّا چشمه ای جوشان از علم و دانایی و حکمت بود، تاآنجاکه همواره، مردم را به حیرت و تعجب وا می داشت.

دوران اختناق
دوران امامت امام هادی علیه السلام دورانی سرشار از اختناق و نابسامانی و لبریز ازستمگری های خلفای عباسی بود. هرچند اندک اندک از هیبت، عظمت و قدرت دستگاه عباسیان کاسته می شد، امّاهم چنان فشار بر علویان و مبارزه با تفکرات اسلامی به شدت اِعمال می شد. امام هادی علیه السلام مدت بسیاری از دوران امامت خود را در سامراء تحت مراقبت و نظارت دستگاه خلافت به سر می برد. هرچند به ظاهر امام را محترم داشته و آزاد گذاشته بودند، اما در واقع، امام هادی علیه السلام بیشتر مدت امامت خود را در زندان نظامی عباسیان گذراندند. امّا این مراقبت های شدید راه بر هدایتگری و اعمال نفوذ امام نمی بست و امام به صورت مخفیانه، به فعالیت های پرثمر خود مشغول بودند.

در بزم مستی
متوکل خلیفه ستمگر عباسی، بزم شرابی مهیا کرده و به قصد توهین به مقام بلند امام هادی علیه السلام ، ایشان را بدانجا فرا خوانده است. گستاخی و تاریک دلی، او را وا می دارد که به امام هادی علیه السلام ، عصاره همه پاکی های عالم، جام شرابی تعارف کند. امام آن را رد می کند و او از امام می خواهد که شعری بخواند. امام پاسخ رد می دهد و او اصرار می کند. پس امام علیه السلام می خواند: «حاکمان مقتدر بر قله کوه ها روزها را گذراندند و مردان نیرومند از آنان پاسداری کردند. اما آنان از خطر مرگ نرهیدند. پس از آن همه عزّت، آنان را در گورها جا دادند که چه آرامگاه ناپسندی است و درپی آن، منادی فریادشان زد که کجاست آن زیورآلات و تاج ها و لباس های فاخر؟ چه شد آن چهره های به نازپرورده؟ اکنون کرم ها بر سر خوردن آن چهره هایند. خانه هاشان ویران شد، اموالشان بر جا ماند و خود به سوی گورهای تاریک شتافتند». با خواندن این اشعار و باتأثیر کلام امام، مستی متوکل به گریه بدل می شود. بزم او برهم می خورد و دستور می دهد امام را با احترام به منزل باز گردانند.

سدّی دربرابر تحریف ها
در دوران امامت امام هادی علیه السلام که چون اجداد بزرگوارش، منبع حکمت و معدن علم و دانایی بود، مکاتب عقیدتی بسیاری رواج یافته و نظرات مختلفی پیرامون اصول عقیدتی اسلام مطرح شده بود. نظرات باطلی که مکتب اصیل اسلامی را با خطر تحریف روبرو می کرد. امام هادی علیه السلام با عظمت علمی و نور هدایت و روشنگری خود، راه را بر بسیاری از این تحریف ها بسته و پیاپی نظر اسلام ناب را به جامعه عرضه می داشت. ایشان همواره نظرات ناب اسلام را به شکلی صحیح بیان می کرد و شک و تردیدهایی که مکاتب گوناگونی مغرضانه بر اصول اعتقادی اسلام وارد می کردند را بی اثر می نمود.

ظرافت و تیز بینی
در مورد گنجینه علمی و گستره دانایی امام هادی علیه السلام ، زبانْ ناتوان و قلمْ شکسته است. درباره دقت و تیزبینیِ علمیِ آن حضرت نقل کرده اند که متوکل عباسی نذر کرده بود اگر خداوند بیماری اش را شفا بخشد، مال بسیاری صدقه دهد. بیماری او درمان شد و گاه انجام نذر رسید. در اینکه چه اندازه از مال را بسیار می گویند، از علما پرسید. امّا هیچ کس نتوانست پاسخ محکم و روشنی بدهد. پس این مسأله را از امام دهم علیه السلام سؤال کرد. امام فرمودند: «هشتاد درهم صدقه بدهد؛ چرا که خداوند در قرآن می فرماید: خدا در موارد بسیاری شما را یاری کرد و شماره ی جنگ های پیامبر هشتاد جنگ است که پیامبر در آن ها یاری شده است». و بدین گونه یکبار دیگر امام همگان را در حیرت عظمت علمی خود وا نهاد.

توصیه به گذشت
امام هادی، چشمه ساری از دریای جوشان رحمت الهی و بارانی از زلال مهربانی خدا، درباره ی گذشت و پذیرفتن عذرِ

عذر خواهان، چنین توصیه می فرمایند: «اگر خدا خیر بنده ای را بخواهد، او را چنان کند که چون کسی از او عذر بخواهد، او بپذیرد.»

توصیه به دوری از گناه و اطاعت از خدا
دهمین چراغ هدایت انسان ها و راهنمای راه سعادت بشری، در توصیه به دوری از گناه و اطاعت از خدا می فرماید: «هر که خدا را اطاعت کند، مردمان از او اطاعت کنند. هر که مطیع خدا باشد، دچار خشم مخلوق نشود. وهرکه خدا را به خشم آورد، باید یقین کند که به خشم مخلوق گرفتار می شود.»

تسبیح آسمانیان
نوری تازه در آسمان ولایت می درخشد. کودکی از تبار پاکان چشم می گشاید. امام هادی علیه السلام پیشوای دهم شیعیان، دنیا را با تولد خود روشنایی می بخشد. فرشتگان، دل به حضور او مسرور می دارند. او تسبیح می گوید و عالم خلقت در این تسبیح گویی با او همراه می شود که: «پاک است خدای جاودانی که در پرده فراموشی فرو نمی رود. پاک است خدای استواری که به بازی در نمی افتد. پاک است آن خدای دارا و بی نیازی که به نیازمندی فرو نمی افتد. پاک و منزّه است خدای من و ستایش از آن اوست.»

سه شنبه 14/6/1396 - 13:3
عقاید و احکام

 (ابن‌تیمیه در کتاب منهاج السنه) گفته است شیعیان غلو می‌کنند، اموال تمام مسلمانان غیر شیعه را برای خودشان حلال می‌دانند. یا می‌گوید شیعیان به جای سلام علیکم، به مسلمانان می‌گویند سام علیکم؛ یعنی مرگ بر شما، شیعیان با عدد ده مخالف‌اند و عدد ده را به زبان نمی‌آورند؛ چون با عشره مبشره بالجنه مخالف‌اند. لذا کاری که ده تا باشد انجام نمی‌دهند و ساختمانی را که ده پایه یا ده ستون داشته باشد، نمی‌سازند. در حالیکه همه اینها تهمتای ناروا است

 

سه شنبه 14/6/1396 - 12:7
عقاید و احکام

 دشمنان شیعه کتاب‌های افرادی را که تهمت‌های زیادی به شیعه زدند مانند ابن‌تیمیه را چاپ می‌کنند. ابن‌تیمیه فقط در کتاب منهاج السنه در همان چند صفحه اول بیش از ده تهمت بر شیعه زده است؛ مثلاً می‌گوید شیعه‌ها قرآن را تحریف کردند، شیعیان برای زن عدّه طلاق قائل نیستند، برای زن مهریه قرار نمی‌دهند، موقع نماز عمداً مقداری از قبله منحرف می‌شوند، در نماز شانه‌هایشان را تکان می‌دهند، شیعیان دروغ‌گوترین افرادند، قائلند که نمازهای واجب پنجاه‌تاست. در حالیکه همه اینها تهمتای ناروا است

 

سه شنبه 14/6/1396 - 12:6
عقاید و احکام

برخی از منافقین می گویند شیعه در پایان نماز وقتی دستهایشان را سه مرتبه تا بناگوش بالا می برند می گویند: خان الامین(سه مرتبه)...یعنی جبرئیل امین خیانت کرد ، باید وحی را به علی(ع) می آورد (نعوذ بالله) خیانت کرد و به محمد(ص) برد.. درحالیکه شیعیان فقط تکبیر(الله اکبر) می گویند و خدا را به بزرگی یاد می کنند نه چیز دیگر

 

سه شنبه 14/6/1396 - 12:4
تاریخ


🗓 تقویم روز 

 

سه‌شنبه
 ۱۴ شهریور سال ۱۳۹۶ هجری خورشیدی
۱۴ ذی‌الحجه سال ۱۴۳۸ هجری قمری
 ۵ سپتامبر سال ۲۰۱۷ میلادی

📿 ذکر روز: ۱۰۰ مرتبه «یا ارحم الراحمین»

🗒 مناسبت‌ها:
تاجگذاری "محمدعلی شاه قاجار" ششمین پادشاه سلسله‏ ی قاجاریه(1324 ق)


ولادت آیت‏ اللَّه "شیخ مرتضی حائری یزدی" عالم و فقیه جلیل(1334 ق)


درگذشت دكتر "احمد الملط" مبارز مسلمان مصری(1415 ق)


ادامه تهاجمات رژیم عراق به مرزهای غربی جمهوری اسلامی ایران (1359 ش)

 شهادت آیت‏‌اللَّه "علی قدوسی" دادستان كل انقلاب اسلامی (1360 ش)


شهادت سرتیپ "وحید دستجردی" رییس كل شهربانی كشور (1360ش)


تیرگی روابط سیاسی ایران و كویت (1366 ش)


آغاز طغیان رودخانه بزرگ "هوانْگْ هو" در چین (1887م)


مرگ "پیر لاكْلو" ادیب و نویسنده برجسته فرانسوی (1803م)


امضای معاهده "پورْتْسْموت" و پایان جنگ بین روسیه و ژاپن (1905م)


وقوع خونین ‏ترین نبرد میان فرانسه و آلمان در جریان جنگ جهانی اول (1915م)


حمله به ورزشكاران اسرائیلی در المپیك مونیخ از سوی كماندوهای فلسطینی (1972م)


گشایش مسجد بزرگ دارالبیضاء در كشور افریقایی مراكش (1993م)


درگذشت "مادر تِرزا" بانوی خدمت‏گزار بشریت (1997م)


درگذشت "آگوست كُنْتْ" نویسنده و فیلسوف بزرگ فرانسوی (1857م)

سه شنبه 14/6/1396 - 11:59
اقتصاد

کد ایران تندر عنوان برگزار کننده استان/ کشور تاریخ انتشار دریافت اسناد
384731 مناقصه خرید ،طراحی ،نصب ،راه اندازی و آموزش دوربین قابل نمایش برای مشترکان اصفهان 1396-06-14 1396-06-22
384729 مناقصه انجام بازدید ایمنی و تنظیم کشش و تمدید پلاک سیستمهای لایف لاین قابل نمایش برای مشترکان اصفهان 1396-06-14 1396-06-25
384727 مناقصه ارائه خدمات مشاوره و انجام عملیات بازرسی فنی قابل نمایش برای مشترکان اصفهان 1396-06-14 1396-06-22
384722 مناقصه سه راهی و زانویی پلی اتیلن قابل نمایش برای مشترکان یزد 1396-06-14 1396-06-25
384721 مناقصه تیغه اسکراپر قابل نمایش برای مشترکان یزد 1396-06-14 1396-06-25
384719 مناقصه پینچ ولو و اسلیو پینچ ولو قابل نمایش برای مشترکان یزد 1396-06-14 1396-06-25
384718 مناقصه خرید پمپ کامل قابل نمایش برای مشترکان یزد 1396-06-14 1396-06-19
384717 مناقصه خریدبی سیم قابل نمایش برای مشترکان یزد 1396-06-14 1396-06-20
384716 مناقصه اجرای نقاط انفصال و بخش های باقیمانده از شبکه جمع آوری فاضلاب قابل نمایش برای مشترکان زنجان 1396-06-14 1396-06-19
384715 مناقصه فیوز حرارتی هیدروکوپلینک وستکار قابل نمایش برای مشترکان یزد 1396-06-14 1396-06-20
384713 مناقصه توسعه خدمات مربوط به ارتباطات قابل نمایش برای مشترکان خوزستان 1396-06-14 1396-06-17
384712 مناقصه امورات انبارهای نفت قابل نمایش برای مشترکان کردستان 1396-06-14 1396-06-28
384709 مناقصه خرید 8 ردیف انواع بولت لاینر قابل نمایش برای مشترکان یزد 1396-06-14 1396-06-26
384708 مناقصه سرویس دهی و ایاب و ذهاب کارکنان قابل نمایش برای مشترکان هرمزگان 1396-06-14 1396-06-22
384707 مناقصه احداث سازه فلزی قابل نمایش برای مشترکان گلستان 1396-06-14 1396-06-22

سه شنبه 14/6/1396 - 11:30
شعر و قطعات ادبی

پانزدهم ذیحجه سالروز ولادت دهمین ماه ولایت حضرت امام علی النقی الهادی (ع)مبارک باد


ماه ذیحجه که شد نیمه، منادی آمد
اهل عالم سبب عشرت وشادی آمدی

در گلستان ولا تازه گلی روییده
نهمین ماه ولا تازه گلش بوییده

متولد شده در بیت تقی نوزادی
که علی نام گرفته ست و بگردد هادی

گوهری را به جوادش خدا بخشیده
پسری هست که بر روی پدر خندیده

مادرش کودک خود را به بغل بفشارد
شکر گوید که چنین هدیه زیزدان دارد

پدرش مظهر جود است وکرم بنموده
بهر میلاد پسر خوان غذا بگشوده

دهمین ماه ولا نورفشان آمده است
خلف برحق مولای جوان آمده است

کودکی بود که عمر پدرش شد اتمام
در همان کودکیش بعد پدر گشت امام

کودکی عالم بر علم عیان وپنهان
متعجب همه انگشت تحیر به دهان

شیعیان شاد که اینگونه امامی دارند
سعی باشد به رهش نیک قدم بردارند

روز میلاد نقی شیعه کند جشن بپا
دل هرشیعه شود از غم واندوه رها

روز میلاد نقی سامره آید نظرم
دوست دارم چو کبوتر سوی آنجا بپرم

شادمانه برسم مرقد و فریاد کنم
سرگذارم به ضریحش همه را یاد کنم

بعد اظهار ادب راهی سرداب شوم
ملتمس در طلب آن در نایاب شوم

شاید آید قدمی دیده ی من بگذارد
چشمهایم به رهش اشک مسرت بارد

شاعر:اسماعیل تقوایی

سه شنبه 14/6/1396 - 10:31
سلامت و بهداشت جامعه

پوست لیمو 5 تا 10 برابر لیمو ویتامین دارد. پوست لیمو ضد سرطان است و یک دارو ضد انگل ضد تومور ضد کیست ضد عفونت است! پوست لیمو دهان را ضد عفونی میکند و منبع غنی از ویتامین C است.

 

سه شنبه 14/6/1396 - 9:30
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته