• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 680
تعداد نظرات : 589
زمان آخرین مطلب : 5137روز قبل
دعا و زیارت

حضرت علی (ع) می فرمایند

 

خطایی که تو را پشیمان کند ، بهتر است از ثوابی که تو را مغرور کند

يکشنبه 23/1/1388 - 13:14
بیماری ها

شالازیون چیست ؟

شالازیون از ریشه یونانی و به معنای "توده کوچک "است و اندازه آن می تواند از ته سنجاق تا یک نخود درشت متفاوت باشد. شالاریون بصورت توده ای کوچک در پلک بروز می کند که علت آن انسداد غدد چربی پلک (غدد مایبومین) است. شالازیون می تواند در پلک بالا یا پایین ایجاد شود. شالازیون در ابتدا ممکن است شبیه گل مژه ، قرمز، متورم و دردناک باشد ؛ اما به طور معمول پس از چند روز بصورت توده ای بدون درد و با رشد تدریجی در می آید که بر خلاف گل مژه عاری از باکتری است. در اغلب موارد شالاریون طی چند ماه خود به خود از بین میرود؛ گرچه ممکن است پس از ناپدید شدن یکی، دیگری ظاهر شود.

علائم و نشانه ها :

· توده ای برجسته و متورم در پلک بالا یا پایین

· معمولا بدون درد است گرچه ممکن است حساس باشد

· اگر درشت باشد و روی کره چشم فشار بیاورد ،· می تواند باعث آستیگماتیسم و تاری دید شود.

تشخیص

معمولا بیمار پس از شروع درد و ناراحتی به پزشک مراجعه می کند. پزشک با معاینات ساده شالازیون را تشخیص می دهد.

پیشگیری

اگر مستعد شالازیون هستید، تمیز نگهداشتن لبه پلکها ممکن است از عود آن جلوگیری کند. می توانید با آب گرم و شامپو بچه رقیق شده لبه پلکهایتان را شستشو دهید. لبه بیرونی پلکهایتان را حداقل روزی یک بار ماساژ داده و تمیز کنید. همچنین توصیه می شود که دست هایتان را تمیز نگهدارید و از آرایش لبه پلکها خودداری کنید.

درمان

اولین قدم درمان، کمپرس گرم است. حوله ای را در آب گرم مرطوب کرده و به مدت 10 تا 15 دقیقه روی پلکتان بگذارید. سپس پلکتان را به آرامی ماساژ دهید تا چربی سفت شده در داخل مجرای غده چربی بیرون آمده و مجرا باز شود و چرک و چربی تخلیه شود. این کار را روزی 4 بار تکرار کنید. این عمل باعث کاهش تورم و احساس راحتی خواهد شد. ممکن است پزشک پماد یا قطره آنتی بیوتیک تجویز کند.

بهر حال اگر پس از گذشت شش هفته، شالازیون از بین

نرفت، با تخلیه جراحی در مطب می توان آنرا برداشت

روش عمل :

در این عمل جراحی که در مطب یا در اتاق عمل انجام می شود ابتدا پلک با استفاده از قطره و آمپول بی حسی کاملا بی حس می شود به طوری که بیمار دردی را حس نمی کند . سپس شالازیون با برش کوچکی از پشت پلک تخلیه می شود . این برش معمولا نیازی به بخیه کردن ندارد و خود به خود جوش می خورد به علاوه چون برش در سمت داخل پلک قرار دارد محل آن از روی پلک دیده نمی شود . پس از تخلیه شالازیون چشم پانسمان می شود و پانسمان تا چند ساعت روی چشم می ماند . گاهی اوقات ( به خصوص در کسانی که مکرا دچار شالازیون می شوند ) ترشحات تخلیه شده برای بررسی به آزمایشگاه آسیب شناسی ( پاتولوژی ) فرستاده می شود .

يکشنبه 23/1/1388 - 10:47
دعا و زیارت

امام علی (ع) می فرمایند

هرکه نهان خود را اصلاح کند ، خداوند آشکارای او را نیکو می کند ، و آنکه به کار دینش بپردازد خداوند کار دنیایی او را درست می کند ، و آنکه میان خود و خدا را اصلاح کند خداوند میان او و مردمان را نیکو می گرداند

يکشنبه 23/1/1388 - 9:55
دانستنی های علمی

لازمه ی خوشبختی جذب کردن چیزهای تازه نیست، بلکه حذف کردن افکار کهنه


است، افکاری که به هیچ دردی نمی خورند.

 

شنبه 22/1/1388 - 18:56
دانستنی های علمی

                     

نخستین هتل پرنده جهان به پرواز در می آید

اگر یک هتل چهار طبقه را با یک هلیکوپتر مخلوط کنید ، نتیجه اش یک هلیکوپتر چهار طبقه می شود که لقب نخستین هتل پرنده جهان را به دوش می کشد . هتل پرنده در واقع بزرگترین هلیکوپتر جهان نیز محسوب می شود . که دارای 18 اتاق مبله با تمام تجهیزات یک هتل پنج ستاره است .این هلیکوپتر 42 متری با 14 متر ارتفاع قادر به بلند کردن حداکثر 105 تن وزن است و با سرعت حداکثر 255 کیلومتر در ساعت پرواز می کند . نخستین پرواز این هلیکوپتر سه ماه دیگر از فرودگاه نیویورک انجام خواهد شد .

شنبه 22/1/1388 - 12:28
شعر و قطعات ادبی

آنها که کهن شدند و آن ها که نوند

هرکسی به مراد خویش یک یک بروند

این کهنه جهان به کس نماند باقی

رفتند و رویم و دیگر آیند و روند

شنبه 22/1/1388 - 12:25
بیماری ها

                          دیر بچه دار شدن یکی از مهمترین علل ناباروری


به گفته یك متخصص زنان و نازایی، امروزه یکی از مهمترین عامل‌های نازایی در زنان، دیر بچه دار شدن است که براثر ازدواج های دیر هنگام و یا جلوگیری کردن از حاملگی به وجود می آید.

دکتر فاطمه قلمرو دزفولی، فلوشیپ نازایی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به ارتباط بین دیر بچه‌دارشدن و نازایی، گفت: اگر در فرد بیماری‌های همچون آندومتریوز و عفونت‌های رحمی و لگنی وجود داشته باشد، با افزایش سن این اختلالات پیشرفته‌تر می‌شود اما در سنین پائین تر بیماری در مرحله خفیف تر است.

وی ادامه داد: در صورتی که بیماری در مراحل اولیه باشد درمان آنها آسان بوده اما در مرحله عود بیماری درمان سخت تر و دربسیاری از مواقع غیر قابل درمان است.

این فلوشیپ نازایی افزود : با بالا رفتن سن بیمار، بیماری پیشرفت کرده و در نتیجه آناتومی تخمدان و شکل طبیعی و نیز کارایی آن تغییر می‌کند و در این صورت فرد به خودی خود حامله نمی‌شود و باید از روش‌های کمک باروری استفاده نماید.

وی با بیان اینکه زمان طلایی برای بچه دار شدن 18 تا 25 سالگی است، افزود: بعد از سن 30 سالگی به دلیل افزایش اختلالاتی همچون فشار خون حاملگی، سقط، ناهنجاری‌های کروموزومی شانس حاملگی کمتر است.

دکتر دزفولی در پایان اضافه کرد : بارداری از بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرطان تخمدان و آندومتریوز پیشگیری می کند

شنبه 22/1/1388 - 11:14
دعا و زیارت

حضرت علی (ع) می فرمایند

 

 

لذت بزرگواران در طعام دادن و لذت افراد پست در طعام خوردن است

شنبه 22/1/1388 - 10:32
دانستنی های علمی

میدونی فرق تو با عشق، زندگی و گل چیه؟

عشق یك كلمه است اما تو معنیه اونی . زندگی اجباره اما تو دلیل اونی . گل یه گیاهه اما تو عطره اونی

شنبه 22/1/1388 - 10:31
بیوگرافی و تصاویر بازیگران

برترین هنرمند :

طبیعت ، هنر آفریدگار است

شنبه 22/1/1388 - 10:1
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته