• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 416
تعداد نظرات : 359
زمان آخرین مطلب : 4633روز قبل
شهدا و دفاع مقدس

- خواهرانم! در تربیت فرزندانتان بكوشید و حجاب را رعایت كنید، زهراگونه زندگی كنید....

- سفارشم این است، مردم! به یاد خدا و روز جزا باشید پیرو ائمه اطهار باشید، كه .....

- مردم! امام زمان (عج) را فراموش نكنید. مردم! دنباله‌رو روحانیت باشید كه چراغ راه هدایتند....

از امام اطاعت كنید كه عصاره اسلام است، او را تنها نگذارید كه نماینده حجه بن الحسن (ع) است.
سه شنبه 5/7/1390 - 14:32
شهدا و دفاع مقدس

بسم الله الرحمن الرحیم
خدایا تو را شکر که به من منت گذاردی و من را در جوار مجاهدان راهت قرار دادی ، خدایا چقدر نعمت‌ها که به من دادی نتوانستم شکرگذار باشم خدایا اکنون که قلم در دست گرفته و وصیتی می‌نویسم تو میدانی که در قلبم چه می‌گذرد. خدایا تو می‌دانی که من باور نمی‌کنم که شهید شوم . لیکن صفت رحمانیت و رحیمیت تو امیدوارم کرد و همواره با در نظر گرفتن این صفت است که خود را آماده‌ی رزم و شهادت می‌کنم . خدایا مرا ببخش و از تقصیرات و گناهانم بگذر . بگذار عاشقانه شهید شوم و عاشقانه پای در وادی عشق بنهم . خدایا تاکی به فرزندان شهیدان بگوییم که ، پدر در سفر است ، خدایا تا کی بگوییم که پدر رفته کربلا ، خدایا تا کی بگوییم ما هم می‌رویم کربلا ، خدایا عنایتی و لطفی کن ما را و من را از زمره شهیدان در خون غلطان قرار بده . آری خوشا به حال آن کسانی که رفتند و کلمه‌ی لا بر لب داشتند . لا به همه‌ لذائد زندگانی ، لا به هوای نفس، لا به احساسات مادر، لا به عواطف و لبیک به هل من ناصر ینصرنی . حسین زمان خمینی بت‌شکن گفتند: یا مهدی (عج) ادرکنی
سخن آخر ...
اگر جنازه‌ام بدستتان رسید مانند دیگر شهیدان دفن کنید سعی کنید قوانین دفن رعایت شود. حتماً بعد از دفن پدرم برگردد و سفارش مرا به حسین (ع) بکند و اگر جنازه‌ام بدستتان نرسید یک قبر در بهشت زهرا(س) اختیار کنید و همان را به اسم من بردارید . سعی کنید قبرم را ساده درست کنید چون در تیپ سیدالشهداء و در گردان علی‌اصغر (ع) شهید می شوم ، لذا سعی کنید در مراسم ختم روضه علی‌اصغر و مصیبتهای وارده بر زینب (س) و حسین (ع) و فاطمه (س) خوانده شود. خدایا خدایا تا انقلاب مهدی حتی کنار مهدی خمینی را نگهدار خدایا خدایا رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما خدایا خدایا مریضان و جانبازان انقلاب را شفا عنایت فرما خدایا خدایا اسیران اسلام آزادشان بگردان خدایا خدایا به خانواده شهدا اجر و صبر عنایت بفرما.
والسلام.
« شهید غلامحسین طالبی »

سه شنبه 5/7/1390 - 14:27
شهدا و دفاع مقدس
امت بیدار!

حرکات افراد مشکوک و جوانان لاابالی را زیر نظر بگیرید . اینان بندگان اسیر شده در دام دنیا و شهوات هستند پس به آنان فرصت ندهید که مزاحم خانواده های مسلمین شوند . با آنان قاطعانه برخورد کنید.

ای امت  بیدار! از اختلاف بپرهیزید و همیشه حقیقت جو باشید .

جوانان عزیز !

مگذارید فحشا و منکرات ترویج پیدا کند و با هرکس که به هر طریقی می خواهد فحشا و منکرات را زیاد کند ، انقلابی برخورد کنید . این همه شهید دادیم برای برطرف شدن فحشا و برقراری پاکی و صداقت در جامعه ی اسلامی ، بیدار بمانید ...

در این دنیا سه آرزو داشتم ؛ یکی دیدار با امام امت ، این قلب تپنده امت که به این آرزو نرسیدم . دوم آرزویم زیارت صحن اباعبدالله الحسین (ع) که به این آرزو هم نرسیدم و سومین آرزویم شهادت در راه خدا که به آن رسیده ام.

خداوند یار و یاورتان باد

محمدباقر وزارتی


سه شنبه 5/7/1390 - 14:25
شهدا و دفاع مقدس
فرازی از وصیت نامه شهید سید محمد جعفر هاشمی گلپایگانی

 

http://www.imna.ir/images/upload/0048/images/shahid9M3.jpg

 

اكنون در فراغ یاران دلخسته ام و دلشكته ام با كدامین عزم كنم كه میخواهم بیایم ای یاران صبر كنید، صبر، منهم خواهم آمد .

مرا در این دنیای فانی تنها نگذارید ، اكنون تنهای تنهایم و روحم مشتعل عشق دیدار با اوست ، او را بندگی می كنم از آن جهت كه به من هستی داد و به او عشق می ورزم از آنكه به من دوستانی اینچنین داد و از او میخواهم كه مرا پیش شما آورد .

آری آری چنین است ای برادر روزی مغرور می شدی به مقام و روزی مغرور می شوی به ثروت و آنچه برای تو باقی می ماند این است ، دنیا تورا فریب داده ، دنیا تو را گول زده است ، آری شیطانها از راه بی راهت كردند و در اعماق گمراهی رهنمونت داده اند ، آری برادر بیا و باهم جامه تن را رها كنیم و عزم جزم كنیم كه هرگز خلاف نكنیم و هرگز گمراه نشویم و از او هم بخواهیم كه اوست مسبب اسباب، اوست مخلق اخلاق ، سخنی دیگر دارم و آن اینست :

در روزگارانی دوست داشتم دكتر شوم ، مهندس شوم ، پولدار شوم و آرزوها داشتم ، اما ، اما عشق سوزاند مرا سوزاندنی عجیب ....

سیدمحمدجعفرهاشمی گلپایگانی ۱۴/۰۴/۱۳۶۵
سه شنبه 5/7/1390 - 14:24
شعر و قطعات ادبی

 

 

 

عاشقت خواهم ماند بی انکه بدانی ...
دوستت خواهم داشت بی انکه بگویم ...
درد دل خواهم گفت بی هیچ کلامی ...
گوش خواهم داد بی هیچ سخنی ...
در آغوشت خواهم گریست بی انکه حس کنی ...
در تو ذوب خواهم شد بی هیچ حرارتی !!!...

این گونه شاید احساساتم نمیرد

 

سه شنبه 5/7/1390 - 11:54
سخنان ماندگار

http://www.dadfars.ir/Portals/0/pasargad.jpg


 

دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند.

خداوندا دستهایم خالی است ودلم غرق در آرزوها -یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را ازآرزوهای دست نیافتنی خالی کن

اگر میخواهید دشمنان خود را تنبیه کنید به دوستان خود محبت کنید.



آنچه جذاب است سهولت نیست، دشواری هم نیست، بلکه دشواری رسیدن به سهولت است .

وقتی توبیخ را با تمجید پایان می دهید، افراد درباره رفتار و عملکرد خود فکر می کنند، نه رفتار و عملکرد شما

سخت کوشی هرگز کسی را نکشته است، نگرانی از آن است که انسان را از بین می برد .

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید، همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید .

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را بگونه ای متفاوت انجام می دهند. کوروش بزرگ

پیش از آنکه پاسخی بدهی با یک نفر مشورت کن ولی پیش از آنکه تصمیم بگیری با چند نفر. کوروش بزرگ

کار بزرگ وجود ندارد، به شرطی که آن را به کارهای کوچکتر تقسیم کنیم .

کارتان را آغاز کنید، توانایی انجامش بدنبال می آید .

انسان همان می شود که اغلب به آن فکر می کند .

همواره بیاد داشته باشید آخرین کلید باقیمانده، شاید بازگشاینده قفل در باشد.

تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است .

دشوارترین قدم، همان قدم اول است .

عمر شما از زمانی شروع می شود که اختیار سرنوشت خویش را در دست می گیرید .

آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد .

وقتی زندگی چیز زیادی به شما نمی دهد، بخاطر این است که شما چیز زیادی از آن نخواسته اید .

من یاور یقین و عدالتم من زندگی ها خواهم ساخت، من خوشی های بسیار خواهم آورد من ملتم را سربلند ساحت زمین خواهم کرد، زیرا شادمانی او شادمانی من است.

 


سه شنبه 5/7/1390 - 11:50
بهداشت روانی

پژوهشهای گوناگون در زمینه اثرات خندیدن بر جسم و روح بیانگر این واقعیت است که خندیدن سبب از بین رفتن بسیاری از فشارهای روحی و روانی شده و راندمان کاری را در افراد بالا می برد. در کشور هندوستان برای تشویق مردم به اینکه از دل مشغولی های روزانه خود دست برداشته برای لحظه ای هم که شده با "خنده" مشکلات خود را فراموش کنند، دست به ابتکار جالبی زده اند و دوره هایی تحت عنوان "خنده درمانی" تشکیل داده اند این دوره ها با استقبال بسیاری روبه رو شده است.




بهره گـیـری از " خنده" برای درمان ناهنجاری های فکـری و عارضـه های جـسمـی، نخستین بار نیست که به مرحله اجرا درمی آید. پیش از این در کشور ژاپن به معجزه خنده پی برده و از آن برای آرامش روح و روان استفاده نموده اند. طی یک برنامه از پیش تعیین شده در کلاس های خنده درمانی برای علاقمندان به آرامش درونی، فواید خنده به طور مبسوط، شرح داده می شود.

 

در این راستا بر این نکته تاکید می شود که بسیاری از ما اکثر وقت خود را در محل کار سپری می نماییم، جایی که بیشترین فشار را از لحاظ کاری متحمل می شویم، بیماری های زیادی مانند "فشار خون"، "نارسایی های قلبی"، "بی خوابی و افسردگی" حاصل فشارهای بیش از اندازه ای هستند که هر کدام از ما روزانه با آنها دست و پنجه نرم می کنیم، اضطراب و استرس محیط کار و فعالیت ممکن است به وضعیت بدتر مانند اعتیاد به مواد مخدر یا تفریحات غیر سازنده منجر شود.

 

از این رو، تمرین خنده به فواصل زمانی در روز باعث می شود اکسیژن بیشتری به مغز برسد و با آزاد شدن هورمون های انرژی زا در بدن، فرد احساس آرامش بیشتری کند.

پس سعی کنید همیشه لبخند بر لبانتان باشد.دست کم پس از هر دو یا سه ساعت کار مداوم یک نفس عمیق کشیده گردن و شانه هایتان را به عقب خم کنید تا به اصطلاح خستگی از تنتان بیرون برود.

 

خنده درمانی سیستم ایمنی بدن را افزایش داده باعث می شود کمتر دچار سرماخوردگی و عطسه شوید همین طور بروز عفونت های حلق و ریه را تا حد قابل ملاحظه ای کاهش می دهد. خنده استقامت بدن را در ابتلا به بیماری هایی همچون آسم، برونشیت، سردردهای عصبی و میگرن، و نیز دردهای ناشی از آرتروز، دیسک کمر و ستون فقرات افزایش می دهد. خنده درمانی درحقیقت نوعی تمرکز فکری محسوب می شود که افکارانسان را از دنیای فیزیکی جدا می کند تا جایی که ذهن به هیچ چیز دیگری نمی اندیشد.

 

 


تمام کسانی که از این روش استفاده می کنند به خوبی می دانند که هنگام متمرکز ساختن ذهن، همه افکار بد و منفی از قبیل اندیشه های جرم برانگیز، ترس، عصبانیت، حسادت و خود خواهی را می توان از ذهن بیرون کرد و روحیه ای شاد و سرزنده را با تمرین گذشت و فداکاری، احترام به دیگران، دوست داشتن و محبت ورزیدن و از همه مهمتر "بخشش" در وجود خود زنده ساخت.

 

از این رو افراد بایدبیش از هر چیز زوایای شخصیتی خودرا به خوبی بشناسند و جنبه های شوخ طبعی را در وجود خود شناسایی کنند اگر چه این خصیصه در همه اشخاص به یک اندازه موجود نیست.

 

طی فرآیند خنده درمانی به افراد آموزش داده می شود که صرف نظر از مشکلات و گرفتاری هایی که برای هر فردی در زندگی ممکن است پیش بیاید خندیدن و خوشحالی بخش جدایی ناپذیری از زندگی فردی انسان ها محسوب می شود.

 

وقتی ذهن و فکر شما در آرامش کامل باشد قطعاَ راحت تر و آسان تر می توانید تصمیم بگیرید و با آرامش خاطر مشکلات خود را حل کنید.

 

اعضاء کلاس های خنده درمانی ابتدا یکسری فعالیت های جمعی و گروهی را با هم انجام می دهند سپس هرکدام جداگانه همان فعالیت ها را به طور انفرادی و به فواصل زمانی در روز تکرار می کنند. هر فردی دارای استعدادهای بالقوه نامحدودی است که بکر و دست نخورده باقی مانده اند و می باید در مسیر درست و با شناخت صحیح فعالیت یابند.

 

یکی از این راههای شناخت استعدادهای خاموش در وجود انسان خنده درمانی است.

 


یک محقق دانمارکی با الگوگرفتن ازاتاق های "استراحت" و "استعمال دخانیات" در شرکت ها و ادارات پیشنهاد کرد اتاق هایی با نام "اتاق خنده" به این گونه مراکز اضافه شود تا کارمندان بتوانند دست کم 10 الی 15 دقیقه را در آنجا به خندیدن سپری کنند.هر چند این پیشنهاد هنوز عملـی نشده و تنها در حد یک فـرضیه است اما به عقیده وی ایـن تنها راهی است که می تـوان خنده را به محیـط کار نیز انتقـال داد.

 

باشگاههای خنده در کشورهای غربی ماننـد آمریکا و انگلیس که هفته ای یک بار دایر می شوند مفیـد هستند اما کافی نیستند و نیاز افراد را برطرف نمی سـازند چرا که انسان ها برای تامین نیازهای روحی خود به اینکه هر روز بخندند نیاز دارند. یکی از محاسن ایجاد اتاق خنده این است که دیگر نیازی به وقت قبلی نیست و هر کس می تواند در هر زمانی که دلش خواست به آنجا برود و تا دلش می خواهد بخندد.

 


نکته مهم اینجا است که آیا افراد می توانند هر زمان که اراده کنند بی دلیل بخندند و یا باید محرکی آنها را به این عمل وادارد. تحقیقات نشان می دهد که بسیاری از انسان ها نسبت به لطیفه هائی که می شنوند عکس العمل نشان می دهند.

 

اگر لطیفه شیرین و بامزه باشد قطعاَ خنده را بر لبانشان خواهد نشاند.

 

برای اینکه بتوانید خندیدن را تمرین کنید باید با افرادی معاشرت کنید که همیشه شاد و خوشحال هستند، گویی هیچ غم و غصه ای در زندگی نــدارند و اگر هم دارند آن را بروز نمــی دهند. در این گونه کلاس ها توسط تلویزیون و یا ضبط صوت داستان های خنده دار و بامزه به نمایش در می آید تا افراد به خندیدن وادار شوند.

 

 



خنده را می توان به چند گروه تقسیم بندی کرد:


گروه اول همان لبخندهایی هستند که افراد در هر زمان و مکانی می توانند از آنها استفاده کنند. به طور مثال خیلی ها برای اینکه ترس و یا اضطراب خود را پنهان کنند آن را با یک لبخند بروز می دهند و یا لبخندهایی که آدم ها از روی تنبلی، بی تفاوتی و اینکه حوصله حرف زدن ندارند به یکدیگر تحویل می دهند.

 

دسته دوم خنده هایی هستند که در مکان های خاص و با کمی احتیاط انجام می گیرند. مثلاَ در مکان های عمومی خنده بی جا و بی مورد شخصیت آدم ها را زیر سؤال خواهد برد.

 

دسته سوم خنده های بی صدایی است که در دل آدم ها انجام می گیرد. برای مثال دوست شما مطلبی در مورد شخصیت شما به زبان می آورد که به نظر شما اصلاَ واقعیت ندارد و شما در دل به او می خندید و یا موردی را از کسی پنهان کرده اید و در دل به او می خندید که از همه جا بی خبر است.

 

دسته چهارم خنده های کاملاَ دوستانه است، زمانی که از ته دل می خندید و در آن لحظه تنها به چیزی می اندیشید که باعث خندیدن شما شده است. در این حالت تمام اعضاء بدن شما از عضلات سر و صورت گرفته تا دست و حتی قفسه سینه، شما را در خندیدن همراهی می کنند.
از این رو از ته دل خندیدن بهترین و مفیدترین نوع خنده است! بنابراین از همین امروز تصمیم بگیرید با لبخند زدن به دیگران و از ته دل خندیدن آرامش را به محیط کار و زندگی خود آورده و زمینه ای مناسب برای رشد خلاقیت ها و دوستیهای پایدار را فراهم کنید.



سه شنبه 5/7/1390 - 11:47
اعتیاد و سیگار

 

http://behdasht.gov.ir/includes/tm.aspx?s=1_35798.jpg%7C1100111%211011%21290%21200%2160%21150%21Behdasht.gov.ir%21000000%2120%2113%21ffffff%2114%21logosample.gif%214%2113&m=d927e17cad9ce7f9fa5

 

 

تحقیقات و تجربیات کلینیکی نشان داده است که افراد در روند ترک سیگار، از مراحل مختلفی عبور میکنند.

مرحله تفکر سطحی
افراد سیگاری در ابتدا از مرحله «تفکر سطحی» که در آن به طور جدی به ترک سیگار نمیاندیشند، عبور میکنند. شاید بارها به خود گفتهاید: «من احتمالا باید سیگارم را ترک کنم اما برای این کار آماده نیستم و یا برنامهای برای تغییر این رفتار ندارم».

مرحله تفکر و تصمیم
مرحله بعد «تفکر و تصمیم» است که فرد سیگاری با تدوین برنامه در صدد ترک سیگار برمیآید. در این مرحله ممکن است دیگران برای ترک سیگار به شما توصیه کرده باشند و شما به این نتیجه رسیده باشید که الان زمان ایجاد تغییراتی در این زمینه است.

مرحله تصمیمگیری
فرد سیگاری واقعا در صدد تعیین تاریخی برای ترک سیگار است و این زمانی است که شما انرژی و آمادگی لازم را برای به زمین کوبیدن آخرین سیگار دارید.

مرحله ابقا و یا بازگشت
در این مرحله بعضی از سیگاریها سیگار را ترک کردهاند، در حالی که بقیه برای مدتی به عادت قبلی بازمیگردند. بسیاری نیز تصور میکنند که این مشکلترین قسمت برنامه ترک سیگار است. مرحله بازگشت از جهاتی طبیعی است، از روشن کردن مجدد یک سیگار تا بازگشت کامل به سیگار که بهتر است آن را یک فرصت بدانیم تا یک تهدید یا شکست. شمار زیادی از سیگاریها در مراحل مختلف این چرخه بارها گرفتار میشوند تا اینکه در نهایت موفق به ترک سیگار میشوند.

انگیزه
ممکن است شما بیش از این چند بار با دور انداختن سیگار خود به طور آنی تصمیم به ترک سیگار گرفته باشید ولی آنچه که شما بعد از چند ساعت، روز، هفته یا حتی ماه به آن میرسید، بازگشت مجدد به سیگار است. کنار گذاشتن سیگار یک تصمیم آنی نیست، بلکه یک روند است که به مقدماتی برای موفق شدن نیاز دارد. بدون آمادگی مطلوب، شما با شکست مواجه خواهید شد و در نهایت تمایل خود را برای اقدام مجدد از دست خواهید داد یا حتی ممکن است به این باور برسید که شما توانایی اقدام به این کار را ندارید.
نخستین قدم در آماده ساختن خود برای ترک سیگار این است که انگیزههای خود را ارزیابی کنید. انگیزههای شما پایههای تعهدات شما به ترک سیگار است. عزم راسخ، جسارت، قدرت و ثبات واژههایی هستند که به وسیله افراد سیگاری، زمانی که قصد ترک سیگار را دارند، استفاده میشوند، هر چند که برای ترک دایم سیگار به قدرت، تعهد، درک و اراده و انگیزههای قوی نیاز است.
به تازگی، سیگاریها با بمبارانی از پیغامهای ترک سیگار روبهرو شدهاند. قیمت سیگار و ممنوعیت سیگار در مکانهای عمومی افزایش یافته است اما این قوانین خوب اجتماعی نیز به تنهایی به افراد سیگاری، انگیزههای لازم برای ترک سیگار را نمیدهند بنابراین ضروری است که شما انگیزههای شخصی خود را مشخص و آنها را ارزیابی کنید. دقت کنید که اگر دلایل شما برای ترک سیگار مساوی با تمایل شما برای ادامه آن باشد، احتمال شما برای ترک موفقیتآمیز سیگار کمتر است، اما اگر دلایل ترک سیگار بر ترک نکردن آن چیره شود، آن وقت زندگی شما به سوی یک زندگی بدون سیگار پیش میرود. برای سنجش مزایا و مضرات کشیدن سیگار و مقایسه آنها با یکدیگر میتوانید موارد زیر را نیز لحاظ کنید: آسیب جدی به تندرستی فرد، صدمه به تندرستی خانواده و افزایش هزینه زندگی.

تاکید برانگیزهها
روی یک برگ کاغذ دلایل خود را برای ترک سیگار بنویسید و این فهرست را جایی نصب کنید که همیشه پیش روی شما باشد. به طور مثال میتوانید این کاغذ را با آهنربا یا چسب روی یخچال بچسبانید که همواره به شما یادآوری کند که در روند ترک سیگار هستید و همان طور که دنبال فندک و سیگار گشتن برای شما به صورت عادت درآمده است، خواندن این فهرست نیز برایتان عادت شود. فراموش نکنید که دلایل خود را تا آنجا که میتوانید مجاب کنندهتر بنویسید. به طور مثال هنگام نوشتن آسیبهای جدی به خانواده، نام تکتک فرزندان خود را بنویسید یا هنگام نوشتن هزینههای مصرفی سیگار، میزان پسانداز هفتگی ناشی از نخریدن سیگار را بنویسید. در این مرحله توجه کنید که حتی اگر نتوانستید سیگار را ترک کنید ولی در عوض سیگار کشیدن در ضمیر ناخودآگاه شما سست میشود و شما را برای مراحل بعد آماده میکند.

خودباوری
هنگامی که از ترک سیگار صحبت میشود برخی از افراد سیگاری تصور میکنند که تنها داشتن اراده و انگیزه میتواند موجب ترک سیگار شود. بسیاری از افراد سیگاری تنها بعد از مدت کوتاهی که از ترک سیگار میگذرد دوباره به آن بازمیگردند. آیا میتوان درباره این افراد گفت که آنها اراده و یا انگیزههایشان را از دست دادهاند؟ پاسخ این سال منفی است زیرا داشتن انگیزه قوی و الزام برای ترک سیگار اهمیت بسیار دارد اما این افراد همچنین نیاز به شناسایی وضعیتهایی دارند که آنها را دوباره به سیگار بازمیگرداند. یک محقق به نام البرت باندورا به این مرحله، عنوان «خودباوری» داده است.
از خودباوری میتوان به عنوان یکی از موارد مربوط به آمادگی برای ترک سیگار نام برد. ایمان شما به تواناییتان در مهار موقعیتهایی که شما را در مرحله خطر بازگشت به سیگار قرار میدهند، همان خودباوری نام دارد. در موقعیتهای وسوسهبرانگیز چقدر به تواناییهایتان برای مقابله با تمایل به سیگار کشیدن اعتقاد دارید؟
برخی افراد درباره خود بسیار مثبت فکر میکنند اما هنوز قبول ندارند که قادرند بعضی از چیزها از جمله سیگار کشیدن را ترک کنند. افرادی که خود را باور ندارند و به تواناییهای خود به دیده تردید مینگرند در شرایط وسوسهانگیز زودتر تسلیم میشوند. تنها فراخواندن نیروی اراده برای مقاومت در برابر وسوسه سیگار کافی نیست، شما باید بر این باور باشید که میتوانید کاری صورت دهید و مقاومت کنید و بدانید چگونه فراموش نکنید احساس خودباوری شما تحت تاثیر چند عامل است. نخستین عامل، تعداد موقعیتها و شکستهای شما در روند ترک سیگار است. اگر سیگار کشیدن را در گذشته ترک کردهاید ولی بعد از روبهرو شدن با موقعیتهای استرسزا تسلیم شدهاید، ممکن است که توانایی خود را در ترک سیگار کم ارزیابی کنید و اعتماد به نفس کمتری داشته و با خود بگویید: «من نمیتوانم از پس آن برآیم». ممکن است احساس کنید که تمایل به سیگار کشیدن به شما غلبه کند و به عنوان یک فرد سیگاری به این باور برسید که سیگار کشیدن به شما کمک میکند تا استرسها را تحت کنترل خود درآورید. تصمیمهای مردم در مقابله با موقعیتهای استرسزا اغلب بر چگونگی احساسات آنها در آن زمان بستگی دارد.
هرچه بیشتر احساس تنش و اضطراب کنید، کمتر میتوانید بر خود مسلط باشید و با تمایل خود به سیگار مقابله کنید

 

سه شنبه 5/7/1390 - 11:36
خواص خوراکی ها

 

 

 

ماهی غذای سلامتی است
کارشناسان، ماهی را یکی از بهترین غذاها برای تامین سلامتی می دانند.
به گزارش وب دا، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج ضمن بیان این مطلب افزود: ماهی دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی است و اکثرموادمغذی مفید و ضروری برای انسان را داراست.
سید داوود ضامن، گفت: ویژگی مخصوص ماهی که آن را بین سایر مواد غذایی حائز اهمیت کرده چربی فراوان و امگا3 موجود درآن است که موجب کاهش کلسترول و تری گلیسریدهای خون، پیشگیری از بیماری های قلبی وعروقی، درمان و کاهش دردهای مفاصل، آرتریت روماتوئید، آرتروز، کاهش علائم آسم، افزایش سطح هورمون رشد، کاهش لخته شدن خون، نقش در تکامل مغز و رشد سلول ها و بهبود توان ذهنی و حافظه، درمان افسردگی، کنترل و تعدیل اختلالات خود ایمنی می شود.
وی اظهار داشت: با آنکه ماهی از منابع بسیار خوب و غنی از پروتئین محسوب می شود و پروتئین آن از نظر کیفیت، قابل توجه است اما کسانی که ازداروهای رقیق کننده خون مثل آسپرین و یا وارفارین استفاده می کنند یا افرادی که به غذاهای دریایی حساسیت دارند و فشارخون خیلی بالا و کنترل نشده دارند و یا سیستم ایمنی بدنشان ضعیف است نباید از امگا3 زیاد استفاده کنند.

سه شنبه 5/7/1390 - 11:32
اخبار

http://webda.behdasht.gov.ir/includes/tm.aspx?s=untitled_82580.bmp%7C1100011%211011%21220%21150%2160%21150%21webda.ir%21000000%2120%2113%21ffffff%2114%21logosample.gif%214%2113&m=72c34057abb0947c27c

توصیه مركز مدیریت حوادث و فوریت های پزشكی به دانش آموزان؛

عبور از خط كشی عابر پیاده از بروز تصادفات جلوگیری می كند

مركز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشكی اورژانس كشور به دانش آموزان توصیه كرد به منظور جلوگیری از بروز تصادفات، حتما از روی خط كشی عابر پیاده عبور كنند.
به گزارش خبرنگار وب دا، والدین باید نحوه عبور ومرور از عرض خیابان را به فرزندان خود آموزش دهند و در این زمینه لازم است دانش آموزان برای گذر از خیابان، ابتدا سمت چپ خود را نگاه كرده، اگر ماشین نیامد تا نیمه خیابان رفته و بعد سمت راست را نگاه كنند و بعد به طور كامل از عرض خیابان عبور كنند.
بنابراین گزارش، بهتر است درخیابان های شلوغ از پلیس برای عبور از خیابان كمك بگیرند و در محلی امن برای مثال پیاده رو و دور از رفت و آمد خودروها در انتظار سرویس مدرسه خود باشند.
این گزارش می افزاید: تا هنگامی که خودرو کاملا متوقف نشده, در آن باز نشده و راننده اجازه ورود نداده است سوار سرویس یا از آن پیاده نشوند و هرگز پشت اتوبوس ندوند زیرا ممکن است موقع دور یا نزدیک شدن به سرویس راننده آنها را نبیند.
بر اساس این گزارش، دانش آموزان نباید در هنگام حرکت سرویس مدرسه از جای خود بلند شوند زیرا یک ترمز ناگهانی موجب زمین خوردن آنها خواهد شد و همچنین در داخل سرویس به هم چیزی پرتاب نكنند زیرا ممکن است به راننده اصابت کند و یا باعث آسیب سایر دانش آموزان شود.
بنابر اعلام مركز مدیریت حوادث و فوریت های پزشكی، نباید با صدای بلند صحبت كرد صدای همهمه در خودرو سبب حواس پرتی راننده وتوجه نکردن او به محیط بیرون و کاهش تمرکز و عکس العمل به اتفاقات بیرون از جمله چراغ قرمز و هشدارهای پلیس میشود. /

سه شنبه 5/7/1390 - 11:31
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته