• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 994
تعداد نظرات : 248
زمان آخرین مطلب : 5080روز قبل
دانستنی های علمی

● قبل از آرایش چشم ها
داشتن نگاهی درخشان و جذاب بستگی به خط ابروها وآرایش متناسب با چشمان شما دارد.
همه چشم ها به یک طریق آرایش نمیشوند و هر چشم بواسطه شکل و فرم خود آرایش مخصوص خود را دارد.
با دقت فرم چشمان شما به هر شکل و فرمی که باشند شما میتوانید از جدول زیر جهت تشخیص ویادگیری فنون و رازهای زیباتر شدن آنها استفاده کنید.
بطور کلی پلک متحرک باید کمتر ریره شود و استفاده از رنگ های روشم تر به منظور وسعت دادن به نگاه تان دارای اهمیت خاصی است.
● آماده کردن
آماده کردن پلکها برای آسان تر شدن آرایش آنها و افزایش دوام آن با استفاده از تثبیت کننده و صیقل دهنده آرایش پلک.
▪ طراحی
طراحی نگاه با ترسیم خط ابروها و زدن سایه بر روی پلکها متناسب با فرم چشم ها.
▪ شدت بخشیدن
شدت بخشیدن نگاه باید بدون سخت کردن آن باشد در صورت تمایل می توانید با استفاده از قلم دور چشم که دارای بافتی نرم است و بدون مشکل محو میشود این کار را انجام دهید برس دو بخشی ریمل مژ ه های شما را براحتی از هم جدا کرده و نتیجه رضایت بخشی میدهد.


پنج شنبه 3/4/1389 - 18:44
بیماری ها

مقداری خرده نان را در شیر خیسانده و چند قطره روغن بادام شیرین به آن بیفزائید سپس در یک پارچه نازک نخی ریخته و چشمان خود را بسته پارچه مذکور را که همچنان گرم است روی آن بگذارید این عمل تا حد زیادی برای از بین بردن چین‏های گوشه چشم مؤثر است.
مشکل وجود پف و حلقه‏های زیرچشم: راه بسیار مفید اما ساده برای رفع و درمان این مشکل آن است که یک تکه پنبه خشک‏کن را به چای گرم آغشته کرده آن را به آرامی دور چشم بمالید.
مراقبت از پلک‏ها: چند قطره روغن بادام شیرین روی پلک‏ها بچکانید. این عمل پلکها را نرم و صاف می‏کند. چین‏ها را به طور مداوم بسته مکررا پلک بزنید بعد از این کار چشم خود را شست و شو دهید، چشمها نقطه مرکزی یا کانون هر نوع صورتی شمار می‏آیند حفظ سلامتی و شفافیت آن باید جدی گرفته شود.

پنج شنبه 3/4/1389 - 12:57
بیماری ها

کارشناسان معتقد هستند آن دسته از افرادی که به صفحه مانیتور کامپیوتر خیره می‌شوند و با چشم نیمه باز به مانیتور نگاه می‌کنند، پس از مدتی دچار بیماری خشکی و التهاب چشم می‌شوند. هرچه این افراد بیشتر به مانیتور خیره شوند و حتی پلک هم نزنند، بیشتر دچار خارش و سوختگی چشم می‌شوند. خیره شدن و با چشم نیمه باز به چیزی نگاه کردن میزان پلک زدن را از ۱۵ مرتبه در یک دقیقه به ۷‎/۵ مرتبه در دقیقه کاهش می‌دهد. هرچه میزان پلک زدن کاهش پیدا کند، چشم خشک‌تر و آسیب‌پذیرتر می‌شود. بنابراین تا جایی که ممکن است از خیره شدن به صفحه مانیتور، تلویزیون، کتاب یا چیز دیگری که نیاز به خواندن یا تماشا کردن دارد، پرهیز کنید.


پنج شنبه 3/4/1389 - 12:56
بیماری ها

حتماً اتفاق افتاده است که بر اثر خستگی یا مشکلات مشابه دچار پف چشم شده باشید . برای حل این مشکل سعی کنید قبل از خواب از بالش مناسب استفاده کنید . به گفته دکتر برسون اغلب افراد زیادی هستند که بر روی شکم خود می خوابند و سر خود را داخل بالش فرو می برند . هنگامی که ما به خواب می رویم ،‌مایعات در بدن به شکل و انتشار جدیدی در بدن پخش می شوند . ممکن است مقداری از این مایعات در اطراف چشم ها جمع شده و موجب پف کردن چشم ها شوند . بنابراین رعایت نکات زیر توصیه می گردد: ۱- اگر حین خوابیدن سرتان را طوری روی بالش بگذارید که بالاتر از سطح بدنتان قرار بگیرد مایعات از اطراف چشمتان دور می شوند . ۲- می توانید از کمپرس یخ به مدت ۱۵ دقیقه استفاده کنید . طبق گفته دکتر دایان برسون ،‌کمپرس یخ که در مداوای صدمات وارده بر بدن ورزشکاران در حین مسابقات ورزشی به کار می رود ،‌در رفع ورم و پف چشم ها نیز مفید است . کمپرس یخ موجب انقباض و تنگ شدن رگهای خونی می شود و به این ترتیب تورم به وجود آمده را برطرف می کند . ۳- می توان از ماسک کمپرس یخ یا از یک پارچه تمیز که در آب خیسانده شده باشد استفاده نمود. ۴- اگر چشمانتان حساس است ،‌ می توانید از ترکیب نصف آب و نصف شیر استفاده کنید زیرا شیر در این موارد اثر تسکین دهنده و آرامش بخش دارد .

پنج شنبه 3/4/1389 - 12:48
بیماری ها

امروزه ثابت شده است که استفاده از عینک های آفتابی برای محافظت چشم در مقابل اشعه های مضر خورشید مانند اشعه ماوراء بنفش و مادون قرمز امری ضروری است.
تابش اشعه ماوراء بنفش در دراز مدت موجب نوعی بیماری بنام چشمی کاتاراکت (Cataract) می شود. باید توجه داشت که جوانان و نوجوانان در مقابل این اشعه ها آسیب پذیرتر میباشند.
آسیب وارده به قرنیه و پلکها ممکن است باعث رشد سلولهای سرطانی شود و عکس العمل طبیعی جمع کردن چشمها در مقابل نور آفتاب برای جلوگیری از ورود بیشتر اشعه ها موجب ایجاد چروک در اطراف چشم می‌شود.
عینک‌های آفتابی با کیفیت بالا میتوانند در حدود ۹۹ تا ۱۰۰ درصد از نفوذ اشعه های خطرناک آفتاب به چشم جلوگیری کنند البته رنگ شیشه عینک در میزان محافظت چشم در مقابل نور خورشید تاثیری ندارد.
شیشه‌های سبز و خاکستری رنگهای مناسبی برای شیشه عینک هستند درحالیکه رنگهای قهوه ای و کهربائی وآبی تا حدودی رنگ اشیاء را تغیر می دهند و تیرگی شیشه ها باید طوری باشد تا چشمها در نور روشن دیده شوند.
باید دقت داشته باشیم که عینک هائی که دارای شیشه پولاریزه هستند چشمها را از نوری که از سطح آب وبرف منعکس می شود محافظت می کنند اما تاثیرشان در مقابل اشعه های مضر آفتاب با عینک های معمولی (غیر پولاریزه) تفاوتی ندارد ولی به هر حال استفاده از عینک های پولاریزه در مناطقی که نور آفتاب شدید است مفیدتر می باشد.

پنج شنبه 3/4/1389 - 12:42
بیماری ها

متخصصان چشم پزشکی، معمول ترین علت خشکی چشم را کمبود ویتامین A و ۱۲ B عنوان کردند. به عقیده آنها بیماری های پوستی و هورمونی از یک طرف و روماتیسم مفصلی و افزایش سن از طرف دیگر خطر مبتلا شدن به خشکی چشم را افزایش می دهد. سوزش چشم، حساسیت نسبت به نور و از بین رفتن اشک چشم و لایه محافظتی آن که منجر به احساس وجود یک جسم خارجی در چشم می شود از علایم این بیماری است.

پنج شنبه 3/4/1389 - 12:36
بیماری ها

استفاده از لنز در درازمدت سبب مختل شدن مقاومت چشم در مقابل میکروب ها و آلودگی می شود.
استفاده کنندگان از لنز باید به هنگام خواب و استراحت , لنز را از چشم خود خارج کنند.
جنس لنز نیز در روند ایجاد عفونت موثر است، عفونت قرنیه عمده ترین نگرانی در استفاده از لنزهای زیبایی است . لنزهای زیبایی براثر اختلال در اکسیژن رسانی به سطح قرنیه , باعث ایجاد عروق اضافی در چشم و از بین رفتن قرنیه طبیعی می شود.
عفونت قرنیه یا کراتیت میکروبی اگرچه شیوع چندانی ندارد , اما یکی از جدی ترین عوارض استفاده از لنز بشمار می رود که نوع شدید آن در مدت زمانی کوتاه منجر به سوراخ شدن قرنیه و کوری می شود. رعایت نکردن بهداشت در نگهداری و ضد عفونی لنزهای تماسی , خطر عفونت قرنیه را چندین برابر افزایش می‌دهد.
با توجه به افزایش استفاده از لنزهای تماسی بویژه لنزهایی که صرفا با کاربری زیبایی استفاده می شود و نداشتن آگاهی کافی در مورد نحوه صحیح بکارگیری آن و مراقبت های بهداشتی , لزوم برنامه ریزی صحیح و آموزش در این زمینه ضروری است .

پنج شنبه 3/4/1389 - 12:32
بیماری ها

سالهاست که از عینکهای آفتابی چه بصورت مد و یا جهت تامین راحتی بیشتر در مقابل نور شدید، استفاده می­شود. چشم پزشکان معتقدند دلیل دیگری نیز برای استفاده از عینکهای آفتابی وجود دارد که آن هم تامین سلامت طولانی مدت چشمها در موقعیت­های مختلف است.
نتایج چندین مطالعه ده ساله اخیر نشان میدهد که ساعتها اقامت در شرایط آفتابی و بدون حفاظ کافی در مقابل چشم شانس بروز بیماریهای چشم را افزایش میدهد.
در سال ۱۹۸۸، گروهی از چشم پزشکان مطالعه­ای را بر روی ۸۳۸ ماهیگیر خلیج Chesapeake انجام دادند که سالها عمر خود را بر روی آب گذرانده بودند. ماهیگیرانی که هیچگونه حفاظ چشمی نداشتند در مقابل کسانی که از عینک آفتابی یا کلاه لبه­دار استفاده می­کردند ۳ برابر بیشتر به کاتاراکت (آب مروارید) مبتلاشده بودند. کاتاراکت درواقع کدورت عدسی چشم طبیعی است .
براساس این مطالعه و مطالعات دیگر، درحال حاضر چشم پزشکان توصیه می­کنند که هرگاه تا حدی درمقابل آفتاب قرار می­گیرید که احتمال برنزه شدن پوست و یا سوختگی ناشی از آفتاب نیز بالا می­رود، از عینکهای آفتابی جاذب اشعه ماورا بنفش استفاده نمایید، بویژه اگر در ارتفاعات و یا در نزدیکی استوا زندگی می­کنید.
● انواع مختلف عینکهای آفتابی
کارخانه­های سازنده برای حفاظت چشم در مقابل اثرات مضر آفتاب، طرحهای جدیدی را ارائه کرده­اند. این سازندگان قول حفاظت چشم در مقابل اشعه ماورا بنفش یا دیگر انواع تشعشات طبیعی را می­دهند ولی باید توجه داشت که حفاظت در مقابل بعضی از این شعاع­ها از اهمیت بیشتری برخوردار است.
● عینکهایی که ۹۹% اشعه ماورا بنفش را جذب می­کنند
توصیه می­شود همواره عینکی را خریداری کنید که این خاصیت را داشته باشد. حضور طولانی مدت در مقابل اشعه ماورا بنفش، یا اولترا ویوله (UV) و آفتاب با برخی بیماریهای چشمی ارتباط دارند.
چه عدسیهای پلاستیکی و چه عدسی های شیشه ای تا حدی اشعه ماورا بنفش را جذب می­کنند، ولی جذب UV توسط این عدسی­ها را میتوان با اضافه نمودن موادی شیمیایی به ماده اصلی لنز و یا پوشاندن لنز با ماده­ای مخصوص ارتقا داد.
همواره عینکی را خریداری کنید که ۹۹ تا ۱۰۰% اشعه UV را جذب کند. بعضی کارخانه­های سازنده برچسب­هایی را بروی عینک محصول خود نصب می­کنند با این مضمون که جذب UV تا بیش از ۴۰۰ نانومتر صورت می­گیرد که این نیز به معنای همان جذب ۱۰۰% شعاع UV است.
● عینکهایی که ۹۰% اشعه مادون قرمز را بلوک می­کنند
طول موج­های مادون قرمز بخش غیرقابل رویت نور بوده (طول موج آنها بلند­تر از طول موج نور قابل رویت است) و سبب تولید گرما می­شوند.
بخش مادون قرمز نور خورشید ناچیز بوده و چشم نیز این طول موج را بخوبی تحمل می­کند. ادعای بعضی کارخانه -های سازنده عینکهای أفتابی در جهت حفاظت چشم در مقابل اشعه مادون قرمز است و حال آنکه تحقیقات موجود رابطه محکمی را بین بیماریهای چشمی و اشعه مادون قرمز نشان نداده­اند.
● عینکهای بلوک کننده نور آبی (Blue- blocking)
اینکه نور آبی هم برای چشم مضر باشد هنوز مورد بحث است. عدسیهایی که نور آبی را بلوک می­کنند ته رنگی کهربایی داشته و سبب می­شوند محیط اطراف برنگ زرد یا نارنجی دیده شود. لنزهای رنگی سبب می­ شوند که اشیا دور بویژه در شرایطی مثل برف و یا غبار واضح­تر دیده شوند. از این نظر عینکهای کهربایی مزبور بیشتر توسط اسکی بازان، شکارچیان، قایقرانان و یا خلبانان استفاده می­شود.
● عینکهای پلاریزه
عدسیهای پلاریزه خیرگی نور خورشید را که انعکاس یافته از سطوح صافی مثل سنگفرش خیابانها و یا سطح آب باشند از بین می­برند. از این نظر در مواردی مثل رانندگی و یا ماهیگیری می­توانند بسیار مفید باشند.
پلاریزاسیون عدسیهای مزبور هیچ تاثیری بر جذب اشعه UV نخواهد داشت، ولی بسیاری از عدسیهای پلاریزه امروزی خاصیت جذب اشعه UV را نیز دارند. برچسب عینک مورد نظر خود را از این نظر بررسی کنیدکه آیا حداکثر خاصیت جذب UV را دارد یا خیر؟
● عینکهای آینه­ای ( Mirror-coated)
پوشش آینه­ای در واقع لایه نازکی از مواد فلزی مختلف است که بروی سطح عدسیهای معمولی پرداخت شده است. گرچه پوشش مزبور مقدار نور ورودی به چشم شما را کاهش می­دهد، قابلیت کاملی در حفاظت چشم شما در مقابل اشعه UV نخواهد داشت.
● عینکهای کمربندی (Wrapround)
عینکهای کمربندی طوری طراحی شده­اندکه مانع ورود نورهای درخشان از کناره­های قاب و رسیدن آنها به چشم می­شوند. مطالعات نشان داده­اند که آنقدر شعاع UV از اطراف قاب عینکهای معمولی وارد چشم می­شوند که می­توانند اثر سودبخش عدسیهای حفاظت کننده را کاهش دهد. از این نظر عینکهای آفتابی کمربندی که قاب بزرگی دارند و چشم را از تمامی زاویه­ها حفاظت می­کنند مفیدند.
● عینکهای سایه روشن (Gradient)
رنگ عدسیهای سایه روشن از بالا به پایین و یا از بالا و پایین تا وسط تغییر می­کند و در واقع سایه روشن می­شود. عدسیهای سایه روشن تک سایه ( تیره در بالا و روش­تر در پایین ) می­توانند خیرگی نور آسمان را از بین برده و در عین حال امکان دید مناسبی را از قسمت پایینی فراهم ­کنند. این عینکها برای ورزش شیرجه هم مناسب هستند زیرا جلوی دید شما از تخته شیرجه را تاریک نمی­کنند. ولی عینکهای مزبور برای شرایط برفی و یا در ساحل دریا مناسب نیستند، خصوصاً اگر قسمت پایینی آنها روشن باشد. لنزهای سایه روشن دو سایه (تیره در بالا و پایین و روشن در وسط ) ممکن است برای ورزشهایی از قبیل قایقرانی و یا اسکی که شعاعهای نورانی از سطح آب یا برف برمی­گردد مناسب تر باشند.
● عینکهای فتوکرومیک
یک عینک فتوکرومیک بطور اتوماتیک در نور درخشان تیره شده و در نور کم روشن­تر می­شود. در اکثر موارد تیره شدن عینک ظرف نیم دقیقیه صورت می­گیرد و حال آنکه روشن­تر شدن آن حدود ۵ دقیقه طول می­کشد. از نظر رنگ نیز بصورت یکنواخت و یا سایه روشن عرضه می­شوند. گرچه عینکهای فتوکرومیک ممکن است از نظر جذب UV عینکهای آفتابی خوبی باشند، ولی ممکن است برای انطباق آنها با شرایط مختلف نوری مدت زمانی بطور ناخواسته صرف شود.
● عینکهای تراش داده شده و صیقلی
بعضی عینکهای غیر طبی توسط کارخانه­های سازنده­شان طوری تراش داده وصیقل می­شوند که کیفیت نهایی عدسی آنها تا حد مناسبی ارتقا یابد. البته عینکهایی که از تراش و صیقلی بودن مناسبی برخوردار نیستند به چشم شما آسیبی نمی­زنند. قبل از هر چیز مطمئن شوید که عدسی عینک مورد نظر شما ساخت مناسبی داشته باشد. جهت قضاوت در مورد کیفیت عینک غیر طبی خود، به چیزی مستطیل شکل مثل موزاییک کف اتاق خود نگاه کنید. عینک را در فاصله دلخواه نگاه داشته و یک چشم خود را بپوشانید. عینک را به آهستگی و از یک سمت به سمت دیگر و سپس به بالا و پایین حرکت دهید. اگر خطوط در تمام موقعیت ­ها مستقیم بنظر برسند، عدسی مناسبی را انتخاب کرده­اید. ولی اگر خطوط در هم می­روند، خصوصاً اگر این خطوط در میدان مرکزی عدسی اینگونه بنظر می­رسند، عینک دیگری را امتحان کنید.
● عینکهای ضد ضربه
تمام عینکهای آفتابی باید معیارهای تعیین شده از سوی انجمن فدرال غذا و داروی آمریکا (FDA) را تضمین نمایند. (در کشور ما تاکنون هیچگونه کنترلی روی عرضه این قبیل عینکها وجود نداشته و ندارد و استفاده از آنها بیشتر جنبه تزیینی داشته تا محافظتی ). هیچ لنزی در واقع نشکستنی نیست، ولی احتمال شکستن عدسیهای پلاستیکی بعد از برخورد یک توپ یا سنگ، نسبت به عدسیهای شیشه­ای کمتر است. جنس اکثر عدسیهای عینکهای آفتابی غیرطبی پلاستیک است. پلاستیک پلی­کربنات که در بسیاری از عینکهای ورزشی مورد استفاده قرار می­گیرد، گرچه سفت است ولی به آسانی نیز خراش برمی­دارد. چنانچه قرار است عدسی از این جنس خریداری نمایید حتماً عینکی را انتخاب کنید که خاصیت ضدخراش داشته باشد.
● تیرگی لنز
یک عدسی متوسط معمولی برای استفاده­های معمولی روزمره مناسب است. ولی اگر قرار است از عینک خود در شرایط کاملاً نورانی و روشن استفاده کنید لنزی تیره­تر را انتخاب نمایید. رنگ و درجه تیرگی لنز به­هیچ وجه معیاری برای میزان توانایی جذب اشعه UV توسط آن عدسی نخواهد بود. بنابراین براساس رنگ عینک نمی­توان از توانایی آن در جذب اشعه­های مضر مطمئن شد.
● کسانیکه در معرض خطرات بخصوصی قرار دارند
بعضی افراد استعداد بیشتری جهت ابتلا به بیماریهای چشمی ناشی از UV دارند. مبتلایان به بیماریهای بخصوصی (از قبیل دژنراسیون ماکولا یا دیستروفی­های شبکیه) لازم است در شرایط بیرون از خانه همواره از چشم خود محافظت نمایند.
● بیمارانی که تحت عمل کاتاراکت قراتر می­گیرند
در کشور ما سالانه بیش از هزاران نفر تحت عمل کاتاراکت قرار می­گیرند. در جریان این جراحی­ها، عدسی طبیعی چشم برداشته شده، و بدین ترتیب چشم تا حد بیشتری در معرض خطرات ناشی از UV قرار می­گیرد.
در جریان و یا بعد از عمل کاتاراکت، به­جای عدسی طبیعی چشم معمولاً یک لنز داخل چشمی (Intraocular Lens:IOL) قرار داده می­شود. عدسی­های داخل چشمی قدیمی نسبت به عینکهای معمولی یا عینکهای پلاستیکی، درصد کمتری اشعه UV را جذب می­کردند. کارخانه­های سازنده IOL در حال حاضر بسیاری از محصولات خود را بصورت جاذب اشعه UV می­سازند.
چنانچه کاتاراکت (آب مروارید) چشم شما عمل شده است و لنزهای داخل چشمی شما نیز از نمونه IOL های جدید جاذب اشعه UV نیست، توصیه می­شود از عینک آفتابی استفاده نموده و جهت اطمینان بیشتر از کلاه لبه­دار استفاده کنید. چنانچه هنگام عمل آب مروارید از عدسی­های داخل چشمی جهت جایگزینی استفاده نشده است احتمال صدمه اشعه ماورا بنفش به چشم شما وجود دارد.
● استفاده کنندگان کنتاکت لنز
کنتاکت لنز به تنهایی چشم شما را در مقابل اشعه UV محافظت نمی­کند ولی در عین حال کنتاکت لنزهای بسیاری وجود دارد که توانایی محافظت در مقابل UV را دارا هستند. چنانچه کنتاکت لنز شما قابلیت مقابله با اشعه UV را ندارد. باز هم لازم است جهت محافظت از چشم­های خود از عینک آفتابی استفاده کنید.
● داروهای حساس کننده به نور
داروهای حساس کننده به نور (داروهایی که پوست شما را به نور حساس­تر می­کنند) می­توانند چشم شما را نیز به نور حساس­تر نمایند.
لازم است به­هنگام مصرف هر یک از داروهای زیر، با چشم پزشک خود بدقت مشاوره کنید:
پسورالن (Psoralens) (که در درمان پسوریازیس استفاده می­شود)
تتراسیکلین
داکسی سیکلین
آلوپورینول
فنوتیازین
زمانیکه از این داروها استفاده می­کنید هر بار که از خانه بیرون می­روید از عینک آفتابی جاذب UV وکلاه لبه­دار استفاده نمایید.
● موارد خاص
حتی بهترین انواع عینکهای معمولی، قادر به حفاظت از چشم شما در مقابل منابع نوری شدید نیستند. جوشکاری، نورهای شدید برنزه کننده، شرایط شدید برفی و یا نگاه مستقیم به نور آفتاب (مثلاً در جریان خورشید گرفتگی) همگی می­توانند به چشم شما آسیب برسانند.
نگاه مستقیم به هریک ازاین منابع نوری بدون حفاظ کافی می­تواند سبب ابتلای دردناک قرنیه بنام فتوکراتیت (Photokeratitihis) و یا حتی افت دائمی دید مرکزی شود.
● نتیجه
بهترین عینکهای آفتابی آنهایی هستند که ۱۰۰% شعاع UV را جذب نموده، بهترین کیفیت اپتیکی را داشته و کمترین احتمال شکسته شدن را داشته باشند.

پنج شنبه 3/4/1389 - 12:17
دانستنی های علمی

بعضی از خانمها دوست دارند که در روز از خط چشم استفاده کنند. استفاده صحیح از خط چشم زیبایی چشمان را چندین برابر میکند و مژه ها ضحیمتر به نظر می آیند. خط چشم به رنگهای مشکی و قهوه ای تیره در دسترس است.
موقع کشیدن خط چشم، پلک بالا باید کاملا خشک و بدون چربی باشد. پلک چشم را با یک یا دو انگشت نگه میداریم و خط باریکی بالای چشم، از گوشه داخلی چشم و تا حد امکان نزدیک به چشم میکشیم. سپس از دو سوم خط ، آن را کمی به طرف بالا میکشیم. برای زیر چشم، خط بسیار باریکی از گوشه داخلی چشم شروع کرده و به طرف خارج میرویم. دو خط در گوشه چشم نباید به هم بچسبند. یک فاصله کوچک بین دو خط در گوشه خارجی چشم آن را درشت تر نشان میدهد.
برای نشان دادن چشم به حالت طبیعی، همان خط چشم باریک بالای چشم کافی است و نیازی نیست زیر چشم را نیز خط بکشید.
خانمهایی که میخواهند آرایش روزشان کمی بیشتر جلوه کند، در گوشه خارجی، خط چشم را به طرف بالا و بیرون و کمی پهنتر از گوشه داخلی چشم میکشند.
برای آرایش شب خط چشم را از گوشه داخلی شروع و از وسط مردمک چشم به طرف گوشه خارجی چشم پهنتر و سپس در انتها آن را بسیار باریک تمام میکنیم. خط دیگری زیر چشم میکشیم و بین دو خط در گوشه خارجی چشم فاصله میگذاریم که چشم را شفافتر و بزرگتر نشان دهد.
چشمهای بادامی را معمولا با خط بسیار پهن در گوشه خارجی چشم در بالا و خط دیگری در پایین که دو گوشه به هم چسبیده باشند میتوانیم گرد نشان دهیم و با سایه ، گوشه چشم را بالاتر میبریم که بسیار زیبا و جذاب جلوه کند.

پنج شنبه 3/4/1389 - 12:10
بیماری ها

خیلی از خانم ها در مراجعه به پزشک اشاره می کنند که چشم های شان قرمز شده است. همه آنان در معاینه می گویند که هر روزه مواد آرایش از جمله ریمل و خط چشم استفاده می کنند، آیا این دو نوع مواد باعث شده که چنین اتفاقی بیفتد؟
یعنی دیگر هر روز چشم های شان را آرایش نکنند، در پاسخ باید گفت: این که هر روز شما چشم های تان را آرایش می کنید، نمی تواند برای چشمان شما خیلی ضرر داشته باشد، جز این که هر شب آن را پاک کنید، گر چه در هنگام شستن چشم ها، ممکن است، چند تار مژه شما ریزش کند، اما آن چه باعث قرمزی و سوزش چشم و حتی ریزش مژه ها می شود، مواد آرایشی تقلبی است، یعنی زمانی که ریمل شما تقلبی باشد، باعث می شود که مژه های شما به یکدیگر بچسبد و در هنگام شستشو، بریزید و البته همین ریمل ها و خط چشم های تقلبی و صد البته ارزان قیمت به خاطر ناخالصی های آن، باعث می شود که چشم تان به این روز بیفتد.

پنج شنبه 3/4/1389 - 12:5
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته