• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 813
تعداد نظرات : 462
زمان آخرین مطلب : 5524روز قبل
بیماری ها
مهر: محققان اعلام کرده اند مصرف گوجه فرنگی پخته توانایی بدن را در مقابله با اشعه ماورای بنفش خورشید افزایش می دهد. 

حتی افرادی که دچار سوختگیهای پوستی می شوند می توانند با استفاده از گوجه فرنگی پخته توانایی بدن در ترمیم این گونه سوختگیها را افزایش دهند. 

محققان تعدادی از داوطلبان را مورد ارزیابی قرار داده و آنها را به دو گروه برابر تقسیم کردند. 

در مدت این تحقیق سه ماهه به گروه اول روزانه 55 گرم گوجه فرنگی پخته و به صورت خمیر در آمده و 10 گرم روغن زیتون دادند و به گروه دوم نیز فقط روزانه 10 گرم روغن زیتون دادند.

 نتیجه اینکه گروه اول که هر روز از گوجه فرنگی استفاده کرده بودند 33 درصد کمتر دچار آفتاب سوختگی شده بودند و در ضمن پروکلاژن پوستشان نیز که مسئول محافظت از بافت پوست است در سطح بالاتری بود. 

حتی برخی از متخصصان معتقدند استفاده از گوجه فرنگی می تواند در ایجاد طراوت پوست در حالت عادی موثر باشد و از چین و چروکهای زودهنگام پوست نیز جلوگیری کند. 
بررسیها نشان داده آنتی اکسیدان موثر در گوجه فرنگی به نام لیکوپن به صورت خام سخت تر مورد استفاده بدن قرار می گیرد و عمل پختن جذب این ماده را در بدن ساده تر می کند.

منبع : عصر ایران

دوشنبه 3/1/1388 - 15:29
بیماری ها
فارس: نتایج تازه ترین بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف منظم ماهی موجب افزایش هوش نوجوانان می‌شود. 

بر اساس بررسی‌های پژوهشگران سوئدی كه از سه هزار و نهصد و هفتاد و دو پسر نوجوان 15 ساله به عمل آمد، نوجوانانی كه ماهی مصرف كردند، در سن 18 سالگی در مقایسه با نوجوانانی كه كمتر از این ماده غذایی مصرف كردند، از مهارت‌های شناختی بیشتری برخوردار بودند. 
 
نتایج این تحقیق حاكی از آن است كه گنجاندن ماهی در رژیم غذایی موجب افزایش شش درصدی هوش و مهارتهای كلامی می‌شود و تاثیر مصرف آن بیش از یك بار در هفته،‌ دو برابر است. 

محققان هنوز به چگونگی ارتباط مصرف ماهی با بهبود مهارت‌های شناختی پی نبرده‌اند. 

بر اساس نظریه‌ای احتمالی، مزایای مصرف ماهی به زنجیره طولانی اسیدهای چرب اشباع نشده موجود در این ماده غذایی مربوط است. 
ماریا آبرگ، مدیر این گروه تحقیقاتی از دانشگاه گوتنبرگ عوامل دیگری را از جمله نژاد، محل زندگی، سطح تحصیلات والدین، ورزش كردن و وزن نوجوانان شركت كننده در این تحقیق در میزان مهارت‌های شناختی آنان موثر دانستند. 
 
 منبع : عصر ایران

دوشنبه 3/1/1388 - 15:26
دنیای گیاهان و حیوانات
 

فارس: تنه یك درخت با قدمت 5 میلیون سال در موزه سنجش شهر تبریز نگهداری می‌شود.

موزه سنجش تبریز به عنوان یكی از موزه‌های غنی كلانشهر تبریز، گنجینه‌های ناشناخته ارزشمندی را در خود جای داده كه تنه درخت پنج میلیون ساله یكی از آنها است.

این تنه درخت متعلق به دوره پلیوسن از دوران سنوزوئیك آخرین دوره زمین‌شناسی بوده، یكسال پیش از سوی یك زمین شناس محلی در پارس‌آباد مغان، خریداری و به تبریز منتقل شده است.

بر اساس این گزارش، جنس این درخت با گذشت زمان تبدیل به سنگ سیلیسی شده و حالت فسیلی و سنگواره‌ای پیدا كرده است.

همچنین آوندها و دیواره این درخت با جذب مواد‌آلی سخت شده و لایه بیرونی آن رنگی شبیه زنگ زدگی آهن به خود گرفته است.

در موزه سنجش تبریز كه به خانه سلماسی مشهور است نخستین ابزارهای سنجش زمان ، وزن، برق، آب، بنزین در ایران نگهداری می‌شود. ساختمان قدیمی سلماسی بیش از 160 سال قدمت داشته و متعلق به دوره قاجار است.

در این موزه انواع ادوات مقیاس توزین از قبیل ترازوهای ظریف زرگری تا قاپان‌های بزرگ میادین میوه و تره‌بار مربوط به قرون گذشته‌، سنگ وزنه‌ها و نخستین پیمانه‌های نفتی نگهداری می‌شوند.

وسایل مربوط به علم نجوم‌، اخترشناسی مانند اسطرلاب‌، كره سماوی، نخستین ابزارهای مربوط به علم هواشناسی و قطب نماها نیز در موزه سنجش تبریز به نمایش گذاشته شده است.
ساختمان این موزه دارای فضای دل‌انگیز در سه ضلع حیاط و عرصه 650 متر مربعی در دو طبقه با زیر بنای 875 مترمربع بنا شده است.


منبع : عصر ایران 

 

 

يکشنبه 2/1/1388 - 16:42
بیماری ها
 
متخصصان بهداشتى هشدار دادند، بحران چاقى سبب افزایش احتمال ابتلا به سنگ کلیه می شود. 
   
به گزارش واحد مرکزی خبر، روزنامه دیلى تلگراف نوشت، متخصصان و پزشکان می گویند ، یکى از عوامل اصلى سنگ کلیه رژیم غذایى فرد و نحوه تغذیه اوست و با معضل در حال گسترش چاقى هم مرتبط است. 

به گفته آنها خوردن مقادیر زیادى پروتئین و نمک باعث افزایش سطح موادى می شود که از طریق کلیه ها دفع می گردد و در موارد زیادى هم منجر به ابتلا شخص به سنگ کلیه می شود. 
افراد چاق در معرض بیمارى دیابت نوع دوم هم قرار دارند.
منبع : عصر ایران

يکشنبه 2/1/1388 - 16:37
آموزش و تحقيقات
ایسنا: دانشمند‌ان برای اولین بار موفق شدند صوت را به نور تبدیل كنند.

دانشمند‌ان با معكوس كردن پروسه تبدیل سیگنال‌های الكتریكی به صوتی توانستند اصوات فركانس بالا را به نور مبدل كنند.

محققان آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور در آمریكا اعلام كردند كه با این تكنیك جدید و بی‌نظیر بازده تولید تراشه‌های رایانه‌یی، چراغ‌های LED و ترانزیستورها به میزان قابل ملاحظه‌ای ارتقاء پیدا می‌كند.

محققان می‌گویند: بلندگوهای معمولی مانند آنهایی كه در تلفن‌های همراه استفاده می‌شوند با فركانس‌های پایین كار می‌كنند، به طوری كه گوش انسان بتواند صدا را بشنود، اما با معكوس كردن این پروسه و با استفاده از امواج صوتی در فركانس‌های بسیار بالا - حدود 100 میلیون بار بیشتر از توان شنوایی انسان - محققان توانستند نور تولید كنند.
شرح این دستاورد پیچیده در مجله «نیچر فیزیك» به چاپ رسیده است.
منبع : عصر ایران 
يکشنبه 2/1/1388 - 16:29
موبایل
 
 
 
موتور جستجوی "گوگل" در بخش ارسال نامه های الکترونیکی خود موسوم به "جی میل Gmail " گزینه جدیدی تعبیه کرده است که کاربر اینترنتی در صورت ارسال یک نامه الکترونیکی اشتباه، پنج ثانیه فرصت دارد تا با کلیک بر روی این گزینه ارسال ایمیل خود را لغو کند.

یکی دیگر از کاربردهای این گزینه نیز این است که زمانی که کاربر قصد دارد ایمیل خود را ارسال کند نیز از وی درمورد لغو ارسال ایمیل سوال می شود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، این گزینه هنوز برای نسخه فرانسوی "جی میل" فعال نشده است.
منبع: عصر ایران 
يکشنبه 2/1/1388 - 16:29
خواستگاری و نامزدی
 
 
تبیان: به طور مقدمه باید دانست که عدد "هفت" نزد ایرانیان قدیم مقدس بود و به خاطر ستارگان هفتگانه یعنی « زهره، مشتری، عطارد، زحل، مریخ، زمین و خورشید» عدد هفت را گرامی می داشتند. نیاکان ما که زرتشتی بودند، اعتقاد داشتند که عقل مقدس یعنی" اهورامزدا " که به او "سپند مینو" نیز می گفتند، شش وزیر بزرگ به نام "امشاسپندان" دارد که یعنی مقدسان جاویدان و این شش امشاسپند با "سپندمینو" تشکیل (هفت سپند) می دهند.

علت این که هفت سین به راستی هفت سین است، اشاره به هفت "امشاسپند" است و چون کلمه "سپند" با سین شروع می شده، روی این اصل به علامت آن هفت مقدس جاودانی، چیزهائی در نظر گرفته شده که هم با حرف سین شروع شده باشند و هم مورد استفاده مثبت بشر واقع شوند.

عدد هفت در فرهنگ ملل مختلف:

- عدد هفت در قدیم: 

مردم بابل عدد هفت را مقدس می شمردند، طبقات آسمان و زمین و سیارات هفت بوده است، ایام هفته هفت روز است. 

- هفت از نظر مذاهب:
به عقیده هندیها در آئین برهما انسان هفت بار می میرد. عروس و داماد باید هفت قدم به اتفاق هم بردارند. هفت قدم جلو رفته و قسم می خورند، در آئین زرتشت هفت فرشته مقرب وجود دارد. در تورات مذکور است که هفت نر و ماده را با خود برگیر تا نسلی بر جهان بماند.

- هفت در آئین مسیح: 
هفت معجزه، از 33 معجزه را مسیح در انجیل ذکر کرده است، در انجیل از هفت روح پلید صحبت شده است، به نظر فرقه کاتولیک، هفت نوع شادی و هفت غسل تعمید وجود دارد.

- هفت در اسلام: 
آسمان هفت طبقه دارد. فرعون در خواب هفت گاو چاق و هفت گاو لاغر را دید که گفتند هفت سال خشکسالی و هفت سال فراوانی می شود. جهنم هفت طبقه دارد. گناهان اصلی هفت عدد است. پیش از اسلام در بین اعراب، هفت بار طواف دور کعبه مرسوم بوده و در سنت اسلامی نیز چنین است. هفت نفر قاری قرآن معروف بودند، هفت بار شستن اشیاء ناپاک و قرار گرفتن هفت عضو بدن هنگام نماز نیز مذکور است.

- هفت در تصوف: 
هفت وادی سلوک در تصوف معروف است 1) طلب 2)عشق 3)معرفت 4) استغنا 5)توحید 6) حیرت 7)فنا 

مولوی می گوید: هفت شهر عشق را عطار گشت ......... ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم

- هفت در تاریخ: 
همراهان داریوش با خود او هفت نفر بودند، در نقش رستم در بالای آرامگاه داریوش، هفت نقش ملاحظه می شود. جنگهای هفت ساله در زمان لوئی 11 واقع شد. اژدهای هفت سر معروف است. هفت پسر گشتاسب به هفت راهزن تبدیل شدند و هفت خوان رستم و اسفندیار معروف است. 

- معابد هفت طبقه: 
در بابل و آشور هر معبدی هفت طبقه داشت و هر طبقه به نام یکی از سیارات و هفت رنگ بود (سرخ، سیمین، سفید، سیاه، ارغوانی، آبی و سبز). حصار اکباتان هفت دیوار داشت و آرامگاه کورش هفت پله دارد.

- سفره هفت سین:
در کشورهای مختلف هفت سین‌های متفاوتی پهن می‌شود، حتی در برخی از نقاط ایران و دیگر کشورها به جای هفت سین، هفت شین پهن می‌کنند، سفره هفت سینی که امروزه بیشتر مرسوم است داری هفت مورد از چیزهای مانند:

سبزه: نماد خرمی و نو زیستی 
سرکه: نماد شادی ( میوه درخت تاک در ایران میوه شادی خوانده میشد ) 
سمنو: نماد خیر و برکت 
سیب: نماد مهر و مهرورزی 
سیر: نگهبان سفره (در اکثر فرهنگ های آریائی برای سیر نقش محافظت کننده از شر قائل بودند) 
سماق: نماد مزه زندگی 
سنجد: نماد حیات و بزر حیات 
سپند: (اسفند) 
در سفره مرسوم است، میوه، گل، شیرینی‌های سنتی، ماهی قرمز، سبزی خوردن، کتاب آسمانی، دیوان شاعران و آینه، قرار دهند.


جمعه 30/12/1387 - 13:54
دعا و زیارت
 
 
 
واژه عید در قرآن کریم تنها یکبار در آیه 114، سوره مائده آمده است: "عیسی‌ بن مریم گفت: بارالها! پرودگارا! برای ما از آسمان مائده‌ای فرست تا این روز برای ما و کسانی که پس از ما می آیند، عید باشد که تو بهترین روزی دهندگانی و آیت و حجتی از جانب تو برای ما باشد." ‏‏"عید" روزی است که در آن سود و منفعتی به دست بیاید و در شرع مقدس اسلام، روزهای غدیر، قربان و فطر عید نامیده می‌شوند که در عید اضحی، قربانی و در عید فطر، زکات فطره مطرح است و درغدیر، حضرت علی (ع) به امامت منصوب شدند. همچنین می‌توان گفت؛ عید آن روزی است که در آن نماز ویژه‌ای برگزار کنند یا روزی است که مجمعی در آن فراهم آید و یا آنکه عید روزی است که خلق از ماتم به شادمانی "عود" کنند یا روزی است که تفاوتی میان درویش و توانگر نباشد یا آنکه "عید" روز شریف و ارجمندی می‌تواند باشد. ‏از آیه "مائده" استفاده می‌شود که حضرت عیسی مسیح (ع) روز نزول مائده را که سال‌روز وقوع یک معجره الهی در تاریخ است، برای همه انسان‌ها "عید" قرار داده است تا این روز، آیت و حجتی از جانب خداوند برای مردمان در تمامی اعصار بوده باشد و به میمنت این پدیده پربرکت همه ساله شادمانی و خجستگی آن روز تکرار شود. ‏
از آنجا که "مائده" به معنای خوان پرنعمت، تنها دوبار در سوره مائده آمده است، می‌توان گفت؛ نزول رزق از آسمان به درخواست حضرت عیسی مسیح (ع) ویژگی خاصی داشته که به خاطر آن عنوان "مائده" را به خود گرفته است. ‏
راغب اصفهانی می‌گوید: "مائده طبق و خوانی است که در آن طعام باشد که هم به آن طبق و هم به طعام مائده گفته می شود." ‏بنابراین، عید در این آیه اشاره دارد به نزول یک برکت آسمانی در پوشش طبق یا طبق‌هایی از طعام و خوردنی که می‌تواند تکرار و بازگشت آن روز نیز همان برکات را به همراه داشته باشد و از این جهت، آیت و حجتی دیگر از جانب خداوند متعال برای انسان‌ها و فرصتی دیگر برای ایجاد ارتباط با خدا و ذکر و یاد او در دل ها و زبان ها باشد. ‏

عید در روایات اسلامی ‏

جمعه، فطر، اضحی و غدیرخم، مهم‌ترین روزهایی هستند که از آنها در روایات اسلامی با عنوان "عید" یاد شده است و هر یک از این روزها اعمال و آداب و مراسم مشترک یا خاص خود را دارند. ‏

مهم‌ترین اعمال وآداب مشترک این اعیاد عبارتند از: غسل کردن و حمام کردن، پوشیدن جامه نیکو، استعمال بوی خوش، خواندن نماز و ادعیه ضمن آنکه هر یک از آنها اعمال ویژه خود را نیز دارند. ‏

نکته جالب توجه در این اعمال و آداب و ادعیه آن است که غالبا" به نزول فرشتگان و ارواح وارستگان و فرود آمدن برکات آسمانی اشاره می‌شود. چنانگه تلاوت سوره قدر، به منظور اشاره به قدر و شرف و عظمت این اعیاد و تأکید بر نزول فرشتگان و "روح" از آسمان مانند آن، نوعا" در نمازهای ویژه این اعیاد مطرح است. ‏

در شب جمعه، ملائکه از آسمان به زیر می‌آیند با قلم های طلا و صحیفه‌های نقره، و در پسین پنجشنبه و شب جمعه و روز جمعه تا غروب آفتاب جز صلوات بر محمد (ص) و آل او چیز دیگری نمی‌نویسند. ‏
شب عید اضحی (قربان) از لیالی متبرکه است و یکی از آن چهار شبی است که نگاه داشتن احیا در آن شب توصیه شده است چرا که درهای آسمان در این شب باز است. ‏
در روایات آمده است که فضیلت شب عید فطر کمتر از شب قدر، شب نزول قرآن، ملائکه و روح نیست. ‏عید غدیر خم نیز از عظیم‌ترین اعیاد است و نامش در آسمان روز عهد معهود است و آن روزی است که حضرت رسول (ص) امیرالمؤمنین (ع) را به خلافت خود برگزید. احسان و انفاق در این روز، چون شب قدر، اجری چندین برابر روزهای دیگر دارد. ‏
گفتنی است که در بعضی از ادعیه مربوط به این اعیاد وسعت رزق از خداوند متعال که خیرالرازقین است درخواست می‌شود. ‏



عید نوروز و آداب آن ‏

مفاتیح‌الجنان شیخ قمی، روایتی از معلی بن خنیس را درباره نوروز ذکر کرده است که اعمال این روز و دعای مربوط به آن را همراه دارد. در بحارالانوار مجلسی روایات معلی بن خنیس را به تفصیل آورده است. در آن روایات به فضیلت و برتری این روز نسبت به سایر ایام بسیار پرداخته است و یکی از روایات مفصل معلی بن خنیس، نوروز را این گونه تجلیل کرده است: نوروز روزی است که کشتی نوح بر کوه جودی قرار گرفت، روزی است که جبرئیل بر نبی (ع) نازل شد، روزی است که رسول اکرم (ص) علی (ع) را بر دوش کشید تا بت‌های قریش را از بالای کعبه رمی کند، روزی است که نبی (ع) به وادی جن رفت و از ایشان بیعت گرفت، روزی است که برای علی (ع) ازمردم بیعت گرفت (غدیرخم)، روزی است که قائم آل محمد (عج) ظهور خواهد کرد و روزی است که امام عصر (عج) بر دجال پیروز خواهد شد. ‏
و اما روایت خنیس به نقل از امام صادق (ع) در مفاتیح الجنان اینچنین است: فرمود: "چون نوروز شود، غسل کن و پاکیزه‌ترین جامه‌های خود را بپوش و به بهترین بوی‌های خوش خود را معطر گردان. پس چون از نمازهای پیشین و پسین و نافله‌های آن فارغ شدی، چهار رکعت نماز بگذار یعنی هردو رکعت به یک سلام و در رکعت اول بعد از حمد ده مرتبه سوره قدر (اناانزلناه) و در رکعت دوم بعد از حمد ده مرتبه سوره قل یا ایهاالکافرون و در رکعت سوم بعد از حمد، ده مرتبه قل اعوذ برب الناس و قل اعوذ برب الفلق را بخوان و بعد از نماز به سجده شکر برو و این دعا را بخوان :اللهم صل علی ... و بسیار بگو یا ذالجلال والاکرام." ‏همان‌طور که مشاهده می‌شود، این روز نیز چون اعیاد اسلامی با غسل کردن، پوشیدن جامه نو و معطر گردیدن به بوی‌های خوش و روزه داشتن آغاز می شود، ضمن آنکه نمازی مشابه نمازهای سایر اعیاد اسلامی دارد. ‏


نماز عید نوروز ‏

نماز عید نوروز مشتمل است بر قرائت سوره حمد و سوره‌های قدر، کافرون، توحید، فلق و ناس و بسیار شبیه به نمازی است که ضمن آداب و اعمال روز جمعه و همین طور اعمال روز عید غدیر خم وارد شده است. ‏از آنجا که قرائت سوره قدر در نماز عید نوروز توصیه شده است می توان دریافت که عید نوروز نیز چون دیگر اعیاد اسلامی با نزول برکات و آیات الهی همراه بوده است. تأکید بر قرائت سوره‌های کافرون، توحید، معوذتین نیز می‌تواند اشاره به درخواست دفع انواع شرور و بدی‌ها داشته باشد. ‏

دعای عید نوروز

دعای مخصوص عید نوروز با درود و صلوات بر رسول اکرم ( ص) وآل او و اوصیا و همه انبیا و رسولان آغاز می‌شود. آن‌گاه با فرستادن درود بر ارواح و اجساد ایشان ادامه می یابد. ‏

در این دعا آمده است: (هذا الذی فضله و کرمته و شرفته و عظمته خطره) این فراز با اندکی جابجایی در کلمات در دعای مخصوص ماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن نیز آمده است. ‏

فراز پایانی دعای مخصوص عید نوروز: ( اللهم ... ما فقدت من شی فلا تفقدنی عونک علیه حتی لا اتکلف مالا احتاج الیه یا ذالجلال و الاکرام ) از آن جهت که در آن سخن از گم شدن و گمشده ها به میان می آید بیش از اندازه قابل توجه است زیرا؛ عید نوروز همان روزی است که حضرت سلیمان (ع) انگشتری خویش را پس از مدتی پیدا کرده است. ‏


جمعه 30/12/1387 - 13:41
بیماری ها

محققان اعلام کرده اند کمبود ویتامین D با ابتلا به بیماری ام.اس ارتباط دارد و می تواند یکی از عوامل بروز این بیماری باشد. 

به گزارش مهر به نقل از پایگاه اینترنتی نچرال نیوز، محققان دانشگاه آکسفورد و کلمبیا دریافتند این ویتامین به عنوان یکی از عوامل محیطی نقش قابل ملاحظه ای در ابتلا به بیماری ام.اس دارد. 

با توجه به اینکه هنوز دلیل قطعی بروز ام.اس مشخص نشده است محققان معتقدند عوامل ژنتیکی در کنار عوامل محیطی که یکی از آنها کمبود ویتامین D است در بروز این بیماری موثرند. 

در مناطق شمالی اروپا که امکان قرار گرفتن در معرض اشعه خورشید به ندرت میسر است میزان ابتلا به این بیماری بیشتر است زیرا تابش خورشید یکی از مولفه های تولید این ویتامین در بدن است. 

محققان معتقدند علاوه بر عوامل محیطی عوامل ژنتیکی یکی از شاخصه های اصلی ابتلا به ام.اس است و چنانچه افراد از نظر ژنتیکی مولفه های این بیماری را داشته باشند سه برابر بیشتر در معرض ابتلا قرار خواهند گرفت. 
از دیگر عوامل محیطی که نقش تشدید کننده در این بیماری را دارد نیز می توان به استرسهای محیطی و رابطه فرد با اطرافیان اشاره کرد.

منبع : عصر ایران 

جمعه 30/12/1387 - 13:38
بیماری ها
سلامت نیوز: یك دانشمند استرالیایی ادعا كرده است كه ویروس ایدز به مرور زمان به یك ویروس غیر كشنده تبدیل خواهد شد.

این دانشمند و محقق دانشگاه ملبورن می‌گوید: ویروس اچ آی وی می‌تواند سازگار شود به طوری كه دیگر یك ویروس كشنده و مرگبار نباشد.

دكتر روگر شورت، استاد دانشكده پزشكی دانشگاه ملبورن در مراسم افتتاحیه انستیتو رابینسون در دانشگاه آدلاید اظهار داشت: اگر بیشتر دقت كنیم متوجه می‌شویم این ویروس در واقع تمایلی به كشتن میزبان خود ندارد. اگر متوجه دوره طولانی مدت بیماری شویم و افرادی كه احتمالا در مدت طولانی از این بیماری نجات پیدا می‌كنند درخواهیم یافت كه این ویروس كه به سرعت تغییر ژنتیكی پیدا می‌كند و در نهایت می‌تواند به گونه‌ای سازگار شود كه دیگر انسان را نكشد.

وی افزود: شامپانزه‌ها وقتی به ویروس ایدز آلوده می‌شوند به بیماری مبتلا نمی‌شوند در حالی كه همین ویروس جان انسانها را می‌گیرد؛ پس شاید بتوانیم از شامپانزه‌ها یاد بگیریم كه چطور خود را در برابر این ویروس مصون كنیم.

پروفسور روگر در طول این سخنرانی از محققان دستیار خود درخواست كرد كه در زمینه كشف عامل محافظت كننده از سلول‌های جنینی نر و ماده در برابر اچ آی وی تلاش و مطالعه كنند.
وی كه معتقد است، كلید اصلی مصون سازی انسان در برابر ویروس ایدز همین نقطه است تاكید دارد كه با بررسی و مطالعه بیشتر می‌توان انسان را در برابر این ویروس مصون كرد.
 
منبع : عصر ایران

جمعه 30/12/1387 - 13:38
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته