• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 544
تعداد نظرات : 323
زمان آخرین مطلب : 3959روز قبل
اخبار

علت وفات آیت الله العظمی محمد تقی بهجت ایست قلبی اعلام شد که در ساعت 14 و 30 دقیقه امروز در بیمارستان ولی عصر قم به وقوع پیوست. نامدار، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم ، با اعلام این مطلب افزود: عصر امروز پس از تماس خانواده آیت الله بهجت با اورژانس 115 قم، مأموران اورژانس بر بالین وی حاضر شدند و متوجه شدند که وی به علت سکته قلبی هیچ علایم حیاتی ندارد. به گفته وی مأموران اورژانس تمام تلاش خود را برای بازگردان علایم حیاتی وی انجام دادند و اقدامات احیا انجام شد اما نتیجه‌ای نداد، بلافاصله وی را به بیمارستان ولی عصر(عج) منتقل کردند که در آن جا اقدامات احیا نتیجه نداد و در ساعت 14 و 30 دقیقه آیت الله العظمی بهجت به لقاء الله پیوست.

خبر بر گرفته از سایت

howzeh-qom/

سه شنبه 29/2/1388 - 12:37
اخبار
رییس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: در طرح تابستانه امسال این سازمان تحت عنوان اردوی هجرت بسیج سازندگی، 30 میلیون نفرروز حضور یافته ومشارکت می کنند
سردار سرتیپ دوم پاسدار "مجید خراسانی" عصر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران رسانه های خبری در ساری افزود : قرار است در این طرح جوانان بین سنین 16 تا 30 سال برای شرکت در سازندگی به کارگیری شوند .
وی اظهارداشت : از این تعداد حدود دو میلیون نفرروز سهمیه سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا مازندران می باشند.
وی هدف از حضور جوانان در اردوهای هجرت بسیج سازندگی را افزایش نشاط جوانی ، سازندگی و محرومیت زدایی عنوان کرد و گفت: زمان فراخوان جوانان برای ثبت نام در این اردوها از اردیبهشت ماه سالجاری شروع شده و تا اواخر خرداد ماه در پایگاه های بسیج سراسر کشور ادامه دارد .
وی اظهارداشت : چهارمین اردوی هجرت بسیج سازندگی سراسر کشور از ابتدای تیرماه شروع و تا پایان تابستان امسال ادامه خواهد داشت .
رییس سازمان بسیج سازندگی کشور اعتبار پیش بینی شده برای اجرای این طرح را 150
میلیارد ریال اعلام کرد .
سردار" خراسانی " بیان داشت: شرکت کنندگان در طول برگزاری اردوهای هجرت بسیج سازندگی در زمینه مرمت، بازسازی و زیباسازی مدرسه، مساجد ، خانه های بهداشت روستایی و آبادانی در روستاهای کشور فعالیت می کنند.
وی تصریح کرد : امسال در طرح هجرت بسیج سازندگی برادران و خواهران بسیجی و افراد عادی در عرصه های مختلف سازندگی در 40 هزار نقطه فعالیت خواهند کرد .
وی اضافه کرد : قبل از اجرای این طرح 200 نوع فعالیت و آموزش توسط دستگاههای ذیربط
به شرکت کنندگان ارائه می شود و پس از کسب مهارتهای لازم در عرصه های سازندگی شرکت می کنند.
رییس سازمان بسیج سازندگی کشور خاطرنشان کرد: پارسال در اردوهای هجرت بسیج سازندگی بیش از 23 میلیون نفرروز جوان مشارکت داشتند و توسط این عده 11 هزار مدرسه
بازسازی ، مرمت و زیباسازی شده است.
سردار" خراسانی" بیان داشت : امسال 20 هزار مدرسه توسط شرکت کنندگان در اردوهای هجرت بسیج سازندگی مرمت ، زیباسازی و بازسازی می شود .
به گفته وی، پارسال دراجرای این طرح 800 گروه دانشگاهی با حمایت و همکاری دانشگاههای سراسر کشور برای آشنایی با جغرافیای کشور و محرومیت زدایی به مناطق
محروم سراسر کشور اعزام شدند.
وی افزود : با هماهنگی های به عمل آمده هر دانشگاه مسوولیت سازندگی یک منطقه محروم کشور را به عهده خواهد داشت. ک/2
609/402/508

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) / کد خبر 479417
سه شنبه 29/2/1388 - 12:33
دانستنی های علمی

یکی از علما را پرسیدند که یکی با ماه‏رویی است در خلوت نشسته و درها بسته و نفس، طالب و شهوت، غالب. هیچ باشد که به قوت پرهیزکاری از او به سلامت بماند؟ گفت: «اگر از مه‏رویان به سلامت بماند، از بدگویان نمایند».

پیام متن:

شاید پس کار خویشتن بنشستن لیکن نتواند زبان مردم بستن
  سعدی
سه شنبه 29/2/1388 - 12:29
دانستنی های علمی

حکیمی را ناسزا گفتند. او هیچ جوابی نداد. حکیم را گفتند: ای حکیم، از چه روی جوابی ندادی؟ حکیم گفت: «از آن روی که در جنگی داخل نمی‏شوم که برنده آن بدتر از بازنده آن است».

پیام متن:

«وَ اِذَا خَاطَبَهُمُ الْجاهِلُون قالُوا سَلاما؛ (بندگان شایسته خداوند کسانی هستند) که چون نادانان با آنها روبه‏رو می‏شوند (و سخنان نابخردانه گویند،) به آنها سلام می‏گویند (و با بی‏اعتنایی و بزرگواری می‏گذرند). (فرقان: 62)

سه شنبه 29/2/1388 - 12:28
دانستنی های علمی

مرد صاحب‏دلی به درگاه الهی راز و نیاز می‏کرد و می‏گفت: «خداوندا، کریما، آخر دری بر من گشای!» رابعه عدویه این سخن بشنید و مرد را گفت: «ای غافل! این در کی بسته بود!

پیام متن:

درِ رحمت خداوند، همواره به روی بندگانش باز است.

سه شنبه 29/2/1388 - 12:27
دانستنی های علمی

یحیی بن معاذ روزی با برادری بر دهی بگذشت. برادرش گفت: اینجا خوش دهی است. یحیی وی را گفت: «خوش‏تر از این ده، دل آن کس است که از این ده فارغ است».

سه شنبه 29/2/1388 - 12:26
دانستنی های علمی

روزی خلیفه وقت، کیسه پر از سیم با بنده‏ای نزد ابوذر غفاری فرستاد. خلیفه به غلام گفت: «اگر وی این از تو بستاند، آزادی». غلام کیسه را به نزد ابوذر آورد و اصرار بسیار کرد، ولی وی نپذیرفت.

غلام گفت: آن را بپذیر که آزادی من در آن است و ابوذر پاسخ داد: «بلی، ولی بندگی من در آن است».

پیام متن:

گاهی ثروت‏های مادی آمی را بنده خود می‏کنند و او را از بندگی خدا خارج می‏سازند.

سه شنبه 29/2/1388 - 12:25
دانستنی های علمی

شیخ ابی سعید ابی‏الخیر را گفتند: فلان کس بر روی آب می‏رود. شیخ گفت: «سهل است، وزغی و صعوه‏ای بر روی آب می‏برود.» شیخ را گفتند: فلان کس در هوا می‏پرد. شیخ گفت: «زغنی و مگسی نیز در هوا بپرد.» او را گفتند: فلان کس در یک لحظه از شهری به شهری می‏برود. شیخ گفت: «شیطان نیز در یک نفس از مشرق به مغرب می‏شود. این چنین چیزها را بس قیمتی نیست. مرد آن بود که در میان خلق بنشیند و برخیزد و بجنبد و با خلق داد و ستد کند و با خلق درآمیزد و یک لحظه از خدا غافل نباشد».

پیام متن:

ارزش واعی انسان به این است که همواره به یاد خداوند باشد و هرگز حضور او را از یاد نبرد.

سه شنبه 29/2/1388 - 12:24
دانستنی های علمی

روزی ابن سینا از جلو دکان آهنگری می‏گذشت که کودکی را دید. آن کودک از آهنگر مقداری آتش می‏خواست. آهنگر گفت: ظرف بیاور تا در آن آتش بریزم. کودک که ظرف همراه نداشت، خم شد و مشتی خاک از زمین برداشت و در کف دست خود ریخت. آن گاه به آهنگر گفت: آتش بر کف دستم بگذار.

ابن سینا، از تیزهوشی او به شگفت آمد و در دل بر استعداد کودک شادمان شد. پس جلو رفت و نامش پرسید. کودک پاسخ داد: نامم بهمن‏یار است و از خانواده‏ای زرتشتی هستم. ابن سینا او را به شاگردی گرفت و در تربیتش کوشید تا اینکه او یکی از حاکمان و دانشمندان نام‏دار شد و آیین مقدس اسلام را نیز پذیرفت.

پیام متن:

آثار بزرگ منشی را از کودکی می‏توان در رفتار و زندگی بزرگان مشاهده رد.

سه شنبه 29/2/1388 - 12:23
دانستنی های علمی

از بایزید بسطامی، عارف بزرگ، پرسیدند: این مقام ارزشمند را چگونه یافتی؟ گفت: شبی مادر از من آب خواست. نگریستم، آب در خانه نبود. کوزه برداشتم و به جوی رفتم که آب بیاورم. چون باز آمدم، مادر خوابش برده بود. پس با خویش گفتم: «اگر بیدارش کنم، خطاکار خواهم بود.» آن گاه ایستادم تا مگر بیدار شود. هنگام بامداد، او از خواب برخاست، سر بر کرد و پرسید: چرا ایستاده‏ای؟! قصه را برایش گفتم. او به نماز ایستاد و پس از به جای آوردن فریضه، دست به دعا برداشت و گفت: «خدایا! چنان که این پسر را بزرگ و عزیز داشتی، اندر میان خلق نیز او را عزیز و بزرگ گردان».

پیام متن:

اشاره به جلب رضایت مادر و تأثیر دعای او در حق فرزند، و این که جلب رضایت مادر، آدمی را به مقام‏های والای معنوی می‏رساند.

سه شنبه 29/2/1388 - 12:22
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته