• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1449
تعداد نظرات : 521
زمان آخرین مطلب : 4591روز قبل
طنز و سرگرمی

عکس طنز: راهی فوق العاده برای کاهش هزینه خرید لباس در پی هدفمند کردن یارانه ها!

عکس طنز: راهی فوق العاده برای کاهش هزینه خرید لباس در پی هدفمند کردن یارانه ها!
بدون شرح!

در پی هدفمند کردن یارانه ها ، جدیدترین مد لباس ، برای کاهش هزینه در خرید لباس
چهارشنبه 13/7/1390 - 10:33
طنز و سرگرمی

عکس: نه ممنون، من اهل الکل نیستم!!

عکس: نه ممنون، من اهل الکل نیستم!!
بدون شرح!
عکس: نه ممنون، من اهلش نیستم!!
چهارشنبه 13/7/1390 - 10:31
طنز و سرگرمی

عکس طنز: آخه اینجا جای شیر دادن به بچه هاست!

عکس طنز: آخه اینجا جای شیر دادن به بچه هاست!
بدون شرح!
آخه اینجا جای شیر دادنه!
سالن کشتی در یکی از شهرستان ها!
ببخشید من چند روز نیستم، ممکنه به گلدون ها آب بدید!!
چهارشنبه 13/7/1390 - 10:29
طنز و سرگرمی

عکس: چرا دخترا بیشتر در کنکور قبول می شوند؟

عکس: چرا دخترا بیشتر در کنکور قبول می شوند؟
بدون شرح!

چرا دخترا بیشتر در کنکور قبول می شوند؟
چهارشنبه 13/7/1390 - 10:26
ایرانگردی

هفت حوض تنها در تهران نیست/ اوج معماری خداوندی! هفت حوض

«هفت حوض» نام یکی از بکرترین، زیباترین و منحصربه فرد ترین پدیده‌های طبیعی ایران است. البته گوگل هم تقریبا مثل تهرانی‌ها فکر می‌کند؛ بعد از جستجوی نام این منطقه....
  
شنیدن نام هفت حوض شاید تهرانی‌ها را تنها به یاد میدانی در یکی از محله‌های شرقی پایتخت بیاندازد.
برای رسیدن به زیباترین پدیده و جاذبه طبیعی شهر مشهد، باید به دل کوه‌های خلج در اطراف مشهد سفر کنید. این منطقه حدود 7 کیلومتر از مشهد فاصله دارد.بعد از وارد شدن به شهرک سیدی و جاده خلج، بعد از طی کردن حدود 3 کیلومتر از جاده، به دوراهی می‌رسید. باید جاده اتوبان و آسفالت سمت چپ را ادامه بدهید تا به میدان مانندی برسید.
اگر قصد سفر به این منطقه را دارید باید بدانید بعد از رسیدن به این میدان باید اتومبیل تان را پارک کنید، حدود 2 کیلومتر از مسیر را پیاده طی کنید تا به «هفت حوض» برسید. 
 
هفت حوض

شنیدن نام هفت حوض شاید تهرانی‌ها را تنها به یاد میدانی در یکی از محله‌های شرقی پایتخت بیاندازد، اما این نام برای مشهدی‌ها، یعنی اوج زیبایی معماری خداوندی، «هفت حوض» نام یکی از بکرترین، زیباترین و منحصربه فرد ترین پدیده‌های طبیعی ایران است. البته گوگل هم تقریبا مثل تهرانی‌ها فکر می‌کند؛ بعد از جستجوی نام این منطقه، اطلاعات چندانی در مورد این منطقه که می‌تواند توریست‌های بسیاری را به خود جذب کند، پیدا نمی‌کنید.
«هفت حوض» منطقه ای است شامل صخره مانند‌ها و سنگ‌های صاف و صیقلی ، 7 حوضچه طبیعی زیبا و طبیعتی بکر و زیبا بعد از عبور از 7 حوضچه است.
تصور اینکه هزاران سال است آب در این حوضچه‌ها جریان دارد هر بیننده ای را غرق خیال می‌کند. به دلیل جریان داشتن آب در طول سالیان دراز و ریزش آن از حوضچه ای به حوضچه دیگر و البته جنس سنگ‌های آن، به مرور زمان حوضچه‌های طبیعی بسیار زیبایی در دل سنگ‌ها به وجود آمده است.


بعضی از 7حوضچه ای که در این منطقه در امتداد هم قرار دارند، به اندازه یک استخر کوچک هستند. آب از حوضچه اول به حوضچه بعدی و بعدی می‌ریزد تا به حوضچه آخر برسد. این پدیده طبیعی حوض‌ها یا «دولین‌های» متعدد، بر اثر فرسایش شیمیایی توسط باران‌های اسیدی در بستر یكی از سرشاخه‌های رودخانه طرق از در ارتفاعات رو به جنوب بینالود شگل گرفته است.

در بستر یكی از سرشاخه‌های رودخانه طرق، مواد آهكی نرم در میان سنگ‌ها دچار فرسایش شده اند و شکل‌های ژئومورفولوژی دولین را ایجاد كرده اند و در واقع از دیدگاه مردم عادی این منطقه تنها هفت حوض زیبا با چشم اندازی زیباتر ایجاد شده در طی مسیر رودخانه است.ب عد از عبور از 7 حوض اصلی که در امتداد هم قرار گرفته اند، به تک حوض‌های بزرگ می‌رسید. بکر و دست نخورده بودن این منطقه، پرتردد و پر بازدید نبودن و سکوت عجیبی که در آن حکمفرما است آرامش عجیبی به شما هدیه می‌کند؛ تنها صدای جریان آب، گوش‌ها را نوازش می‌دهد.
 
برای رفتن به این منطقه باید اصولی را رعایت کنید؛ ساعتی از روز را انتخاب کنید که بتوانید پیش از تاریک شدن یا رو به تاریکی رفتن هوا از تمام منطقه هفت حوض بازدید کرده و راهی جاده برگشت شوید. این منطقه بدون هر گونه امکانات یا تهمیداتی برای حفظ امنیت گردشگران و مسافران است و بهتر است قبل از تاریک شدن هوا آنجا را ترک کنید. اگر قصد ماندن و چادر زدن در این منطقه را دارید، حتما آذوقه لازم را همراه خود ببرید، چون در نزدیکی این منطقه مغازه یا سوپر مارکتی پیدا نمی‌کنید. مساله دیگر صاف، صیقلی و مسطح بودن بیش از حد سنگ‌های این منطقه است. اگر می‌خواهید از هر7 حوض به راحتی عبور کنید و لذت دیدن طبیعت بی نظیر آن را از دست ندهید کفش‌های راحتی بپوشید که بتوانید راحت روی سنگ‌ها حرکت کرده و از آنها عبور کنید.
 
دوربین عکاسی را هرگز فراموش نکنید، در این صورت بعد از بازگشت از این سفر، شما از معدود کسانی هستید که از هفت حوض، عکس‌های زیبایی دارند و البته با اینکار بیشتر شناخته شدن این پدیده طبیعی هم کمک می‌کنید.

 
چهارشنبه 13/7/1390 - 10:21
ایرانگردی

 کاروانسرای شاه عباسی

کاروانسرای شاه عباسی در مسیر سبزوار از اماکن بسیار قدیمی و میراث فرهنگی با ارزش کشور است که در حال مرمت و بازسازی قرار گرفته است....
کاروانسرای شاه عباسی

 

 

 

 


 

 



 
چهارشنبه 13/7/1390 - 10:19
ایرانگردی

چهار آبشار؛ نهان در عمق دوهزار متری غار قوری قلعهچهار آبشار

در عمق دو هزار و 700 متری غار 65 میلیون ساله قوری قلعه چهار آبشار به ارتفاع 10 تا 12 متر وجود که در این عمق وجود چنین آبشار زیبایی.....
 همیشه آبشارها را روی زمین دیده ایم اما باور وجود چهار آبشار بزرگ در عمق 2700 متری زمین سخت است در حالیکه در غار قوری قلعه روانسر در کرمانشاه چهار آبشار در اعماق زمین جاری است که این ویژگی، این غار را با سایر غارهای مشابه متمایز می‌کند.
به گزارش خبرنگار مهر در روانسر، در عمق دو هزار و 700 متری غار 65 میلیون ساله قوری قلعه چهار آبشار به ارتفاع 10 تا 12 متر وجود که در این عمق وجود چنین آبشار زیبایی باورپذیر نیست و هر بیننده‌‌ای را مسحور خود خواهد کرد.
البته نباید عجول بود چون تاکنون این قسمتهای غار آبی قوری قلعه که بزرگترین غار آبی آسیا و طولانی ترین غار آبی ایران است به روی عموم باز نشده است اما بی شک هرکس پایش به آنجا برسد مدهوش قدرت خالق هستی خواهد شد.

قوری قلعه هم اکنون به عنوان یکی از مطرح ترین جاذبه‌های گردشگری استان کرمانشاه و غرب کشور محسوب می‌شود و طبق نظر کارشناسان بزرگترین غار آبی آسیا و طولانی‌ ترین غار آبی ایران است.
روستایی به همین نام در نزدیکی این غار قرار دارد که در ایام قدیم اطراف این روستا را قلعه‌های مختلفی در بر گرفته که شکل یکی از این قلعه‌ها شبیه قوری بوده است به همین دلیل نام این روستا و این غار به قوری قلعه نامگذاری شد.
در روایتی دیگر، اینکه چرا روستا و غار را قوری قلعه نامیده اند به دوره ساسانیان باز می‌گردد. درآن دوره دژی بزرگ و مستحکم بنا شد که هم اکنون نیز آثاری از آن به جای مانده است، این دژ به جهت بزرگی بعدها از سوی کرد زبانان آن منطقه به "گورا قلا" نامیده شد.
کلمه گورا در زبان کردی به معنای بزرگی و قلا به معنای قلعه یا دژ است، در اثر گذشت زمان این نام به تدریج تغییر کرده و به نام‌های "گوری قلا"و در آخر به "قوری قلعه" معروف شده است.
بعدها پس از ساختن آبادی در کنار دژ همان نام یعنی قوری قلعه به روستا اطلاق شد، از طرفی چون نزدیکترین محل سکونت به غار همین ده است؛ بنابر این اسم غار را نیز قوری قلعه گذشتند.
قوری قلعه از زیباترین و با ارزش ترین غارهای آبی جهان با 65 میلیون سال قدمت
در سالهای 1355 تا 1356 گروهی از غارشناسان و جانورشناسان انگلیسی و فرانسوی در حالی که برای یافتن پستانداران از جمله خفاش در 80 کیلومتری کرمانشاه و در کوهستانهای پوشیده از جنگل پاوه و اورامانات تلاش می‌کردند، این غار را کشف کردند.

آنها 620 متر از عمق غار را طی کردند و به نقطه ای که آب همسطح سقف غار بود رسیدند و با تصور اینکه این نقطه انتهای غار است، بازگشتند، البته بنا به اظهار برخی از مسئولان محلی، روستاییان این غار را در سالیان پیش از این  شناسایی کرده بودند.
با تشکیل کمیته غارنوردی در کشور و پس از پنج سال تحقیق و مطالعه یک گروه غارشناسی توانست در سال 1368 در مرحله اول به عمق 2030 متری و سپس در مرحله دوم به عمق 3140 متری غار دست یابد. اعضای این گروه برای رسیدن به این عمق، حدود 12 کیلومتر مسیرهای پیچ در پیچ غار را پیموده و نقشه برداری کردند. دستیابی به این عمق، غار قوری قلعه را به عنوان بزرگترین غار آبی آسیا و طولانی ترین غار آبی ایران معرفی کرد.
به گفته کارشناسان قدمت این غار که از آهک "تروراسیک" و "کرتاسه" تشکیل شده و به 65 میلیون سال قبل و به دوره دوم زمین شناسی باز می‌شود.
این غار در طول تاریخ به عنوان جان پناهی امن و دور از دسترس مورد استفاده قرار گرفته که کشف آثاری همچون کاسه، بشقاب و تعدادی ظروف و سکه از دوران "یزدگرد سوم"، حاکی از قدمت و استفاده از آن در دوران باستان است.
 قوری قلعه، شگفت انگیز ترین غار آبی آسیا
بعد از گذر از دالان ورودی غار اولین مکان وسیعی که وجود دارد به "تالار مریم" نامگذاری شده است. این محوطه همانند دریاچه وسیعی است که گرداگرد آن را قندیل‌هایی بسیار زیبا با اشکال مختلف فراگرفته است. این قندیل‌ها که هر یک اشکال خاصی را تداعی می‌کنند دلیل اصلی نامگذاری هر قسمت از این غار شده که به عنوان مثال وجود قندیلی به شکل حضرت مریم دلیل نامگذاری اولین تالار این غار به نام تالار مریم شده است.

علاوه بر این در داخل غار و بر روی سینه داخلی آن می‌توان به صورت طبیعی و بدون دخالت انسان آثار دیگری همچون فردوسی،‌ امیرکبیر، بابانوئل، شیرسنگی، ماهی، مارکبری، قارچ، برج پیزا، نیم رخ شیر، فیل، قلب، گل کلم، بستنی، کشتی، گردن غاز، آبشار، لاک پشت، نام حضرت محمد (ص) و نیز ماکت شهر پاوه را مشاهده کرد.
در عمق هزار متری غار تالاری وجود دارد که زیباترین حوضچه آبی جهان در آن توجه همه را به خود جلب می‌کند.
در این محوطه قندیل‌هایی به شکل پرده ای وجود دارد که با دست زدن به هرکدام از آنها صدایی شبیه یکی از آلات موسیقی به گوش می‌رسد به همین دلیل این محوطه را "تالار بتهوون" نامگذاری کرده اند.
درعمق هزار و 500 متری غار، تالار عروس قرار دارد که زیبایی آن قابل توصیف نیست، جنس سنگهای این محوطه از کریستال سفید و براق است و اگر کسی بخواهد از روی آنها گذر کند جای پای او در این قسمت باقی می‌ماند.
از سقف این محوطه قندیل‌هایی شبیه میله خودکار که جنسشان از رسوبات آهکی و حالت کریستال است به ارتفاع دو تا هشت متر پایین آمده است، این قندیل‌ها آنقدر نازک و شفاف است که با زدن یک دست هشت متر از آن فرو می‌ریزد.

در بخش دیگری از این غار تونلی با نام "تونل برزخ" وجود دارد که به وحشتناکترین مکان این غار معروف شده است، طول این تونل 220 متر است که با عرض سه متر نیمی ‌از آن را آب فراگرفته است.
البته محوطه‌هایی که ذکر آن رفت، قابل بازدید برای عموم نیست و هم اکنون تنها 500 متر از این غار آماده سازی و نورپرداری شده و قابل بازدید است.
قوری قلعه، زیستگاه نادرترین خفاش دنیا
به گفته کارشناسان ژرفای این غار زیست گاه گونه ای نادر از خفاشان با نام خفاش "گوش موشی" است که باعث توجه بسیاری از جانورشناسان دنیا شده اما به غیر از این گونه خفاش تاکنون گونه دیگری از حیات جانوری در غار یافت نشده است.
اما کارشناسان میراث فرهنگی معتقدند که اطلاعات موجود نشان می‌دهد که تا قبل از تبدیل شدن این غار به یک غار نمایشی جمیعت قابل توجهی از مهره داران غارزی مانند خفاش‌ها و سمندر خال زرد در آن می‌زیسته اند.
قوری قلعه، غاری برای تمام فصول
درجه حرارت این غار از هفت درجه زیر صفر تا 11 درجه بالای صفر متغیر است، رطوبت نسبی آن 89 درصد است که این  شرایط باعث شده در تمام فصول سال گردشگران به راحتی بتوانند از آن بازدید کنند.
 قوری قلعه، یکی از هفت اثر طبیعی ملی ایران 
این غار در دامنه کوه شاهو و در یکی از کوهستانی ترین مناطق ایران واقع شده است. دره ای که غار قوری قلعه در آن قرار دارد از زیباترین دره‌های استان است که از ویژگی‌های جنگلی خاص و چشمه سارهای بی شمار با چشم اندازهای حیرت انگیز و جذاب برخوردار است.
وجود جنگل‌های متراکم با گونه‌های بلوط، انجیر کوهی، آلبالوی کوهی، بادام وحشی و حیواناتی چون گرگ، روباه، خوک، خرگوش، کل و بز در اطراف این غار، زیبابی خاصی به آن بخشیده است.

این غار به همراه جنگلهای زیبای بلوط  اطراف آن دارای پتانسیلی بی نظیر در جذب توریست‌های داخلی و خارجی است به همین دلیل قوری قلعه به عنوان یکی از هفت اثر طبیعی ملی ایران به ثبت رسیده است.
علاوه بر همه این‌ها، این منطقه دارای ارزش تاریخی زیادی نیز می‌باشد، بقایای قلعه ای مربوط به دوران ساسانیان در نزدیکی غار وجود دارد و نیز 30 شی باستانی از جمله بقایای جمجمه انسان و سفالهای پیش از تاریخ در این جا کشف شده است.
این غار علاوه بر گردشگران که برای تفریح مراجعه می‌کنند مکان مناسبی برای غارنوردان، پژوهشگران، زمین شناسان و گروه‌های دیگر است.
با آماده سازی زیرساخت‌های لازم برای جهانگردان، استان کرمانشاه می‌تواند با دارا بودن آثاری همچون تاق بستان، کوه و سنگ نوشته بیستون،‌ نیایشگاه آناهیتا، صخره فرهاد تراش، غار قوری قلعه، شهر هزار ماسوله پاوه و سراب روانسر و چند نقطه دیگر به قطب گردشگری بین المللی تبدیل شود.
چهارشنبه 13/7/1390 - 10:14
دانستنی های علمی

كشف قبیله آدمخوارها در مكزیك

كشف قبیله آدمخوارها در مكزیك
افراد قبیله زیگزیم‌ها اعتقاد داشتند كه اگر دشمنانشان را بكشند و اجسادشان را از درخت آویزان كنند باعث می‌شود كیفیت محصولاتشان افزایش یابد....


باستان‌شناسان در مكزیك از كشف استخوان‌های انسان در قسمت شمالی این كشور خبر دادند.
به گزارش سرویس «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، براساس یك اعتقاد نادرست مردم قبیله‌ای قدیمی در منطقه «دورانگو» به منظور افزایش كیفیت محصولاتشان دست به آدم‌خواری می‌زدند.
افراد قبیله زیگزیم‌ها اعتقاد داشتند كه اگر دشمنانشان را بكشند و اجسادشان را از درخت آویزان كنند باعث می‌شود كیفیت محصولاتشان افزایش یابد.
به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه «دیلی میل» قدمت این غار 1425 ساله محل اسكان قبیله زیگزیم‌ها «xiximes» بوده است. این باستان‌شناسان 36 استخوان انسان را كه از گوشت جدا شده و جوشانده شده بودند پیدا كردند.



چهارشنبه 13/7/1390 - 10:12
جهانگردی

سومین روستای شگفت‌انگیز دنیا در ایران! (+عکس)

کندوان
نوعی از معماری روستایی که در تمام دنیا کم‌نظیر است و انقدر حیرت آور است که سالانه تعداد زیادی از گردشگران را به سوی خود می‌خواند، آنقدر که دیگر اهالی روستا....
 طبق تصور بیشتر ایرانی‌ها روستای کندوان، یکی از 3 روستای سنگی - صخره‌ای دنیا، در حوالی تونل کندوان قرار دارد اما در حقیقت اینطور نیست و این روستای شگفت‌انگیز و منحصربه فرد در استان آذربایجان شرقی، تبریز قرار دارد.
پروفسور دیوید رول، باستان شناس مشهور انگلیسی معتقد است این روستا محل هبوط حضرت آدم است و احتمالا بهشت عدن در آن جا واقع شده است. در حالی‌که اطمینانی در صحت گفته‌های این باستان شناس انگلیسی وجود ندارد.
روستایی که مردمان آن سال‌هاست در دل کوه‌ها و صخره‌های سنگی زندگی می‌کنند. این سال ها یعنی 700 سال قبل همزمان با یورش مغول ها؛ یعنی 700 سال است مردم روستای کندوان در دل خانه‌هایی فرو رفته در صخره‌های ماسه‌ی فشرده زندگی می‌کنند.

نوعی از معماری روستایی که در تمام دنیا کم‌نظیر است و انقدر حیرت آور است که سالانه تعداد زیادی از گردشگران را به سوی خود می‌خواند، آنقدر که دیگر اهالی روستا از دید و بازدیدهای گردشگران کلافه شده‌اند و از حضور آنها در روستا گلایه می‌کنند!
خانه‌های مخروطی و دوکی شکل 2 تا 3 طبقه مهم‌ترین ویژگی این روستا و دلیل جذب گردشگران هستند. این روستا به عقیده کارشناسان با نوع معماری خاص خود نشان دهنده شکل ویژه‌ای از معماری و الگوی سکونت انسان‌ها، نمونه منحصر به فردی از نحوة استقرار و زندگی جماعت‌های اولیه انسانی در دوره‌های بسیار دور تاریخی است.
تاریخ نگاران می‌گویند اهالی این روستا در قرن هفتم هجری برای در امان ماندن از حمله مغول‌ها به دشت مقابل روستای کندوان فعلی مهاجرت کرده و بعد از گذشت مدت زمانی به تدریج حفاری را شروع کرده و خانه‌های سنگی خود را ساخته و در آن پناه گرفته‌اند.
غارهای دستکن و خانه‌های کله قندی این روستا که توسط اهالی حفاری شده‌اند شگفت انگیرترین آثار تاریخی بشری را در تمام دنیا رقم زده‌اند.
در دل تپه‌های این روستا صدها آغل، انبار و اتاقک حفاری شده است و البته در کنار خانه‌های شگفت انگیز خود چشمه آب معدنی دارد که اهالی می‌گویند برای درمان بیماری‌های کلیوی مفید است.

این روستا جزو 3 روستای شگفت انگیز دنیا و یکی از روستاهای استان آذربایجان شرقی است که در دهستان سهند بخش مرکزی شهرستان اسکو واقع شده‌است. اگربه این روستای بی نظیر سفر کردید بدانید عسل سوغات مسافران کندوان است.
هتل صخره‌ای کندوان هم پیشنهادی برای اقامت در این روستای زیبا است. این روستا آنقدر جاذبه‌های طبیعی و زمین شناسی و مردمی دارد که حتی اگر یک هفته هم در آن اتراق کنید باز وقت رفتن دوست ندارید روستا را ترک کنید.
راه دسترسی: برای سفر به كندوان، از تبریز باید به سمت اسكو در دامنه سهند حركت كرد، اسكو در جنوب شرقی تبریز واقع شده است.
چهارشنبه 13/7/1390 - 10:10
آلبوم تصاویر
باغ های گمشده هلیگان- انگلستان
باغ عمودی
باغ عمودی (Musee du quai Branly)- فرانسه
باغ های میرابل- اتریش
باغ  Ryoan-ji Zen- ژاپن 
باغ های اکسبری
باغ های اکسبری- انگلستان
چهارشنبه 13/7/1390 - 10:8
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته