• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1994
تعداد نظرات : 294
زمان آخرین مطلب : 4595روز قبل
اخبار

واکنش منابع خبري دنيا به سخنراني احمدي نژاد در دانشگاه کلمبيا:
احمدي نژاد با آرامش، مواضع خود را تشريح کرد


سخنراني رئيس جمهوري اسلامي ايران که به رغم فضاسازي سنگين رسانه هاي نومحافظه کاران امريکا به ويژه فاکس نيوز، در دانشگاه کلمبيا برگزار گرديد، همچنان موضوع تحليل و گزارش خبرگزاريها و شبکه هاي خبري دنياست.
اين واکنش ها در حالي ادامه دارد که در اغلب آنها، آرامش احمدي نژاد در پاسخ به سوالات مورد تأکيد قرار گرفته و تلاش صهيونيستها براي اغتشاش در جلسه بي نتيجه ارزيابي شده است.
مواضع برخي از اين رسانه ها را در انتهاي همين بخش مي توانيد مطالعه نمائيد.

 

 جان بولتون:
احمدي نژاد به هر چه مي خواست، رسيد / پيشامد غمناکي بود

سفير سابق امريكا در سازمان ملل اذعان كرد: با دعوت از احمدي نژاد براي سخنراني در دانشگاه كلمبيا وي به تمام خواسته هاي خود رسيده است.
جان بولتون در گفتگو با شبكه تلويزيوني فاكس نيوز که طي روزهاي اخير تلاش فراواني براي عدم برگزاري اين سخنراني کرده بود، گفت: احمدي نژاد دقيقاً هرآنچه را كه از اين حضور مي خواست، به دست آورد.
بولتون تاكيد كرد: برخي از اظهارات وي ناشي از ناخرسندي بود ولي به نظر نمي رسد واقعاً نظر خود وي اين بوده باشد اما در مجموع به نظر من اين واقعاً پيشامدي غمناك بود.
مجري فاکس با اشاره به سخنان رایس، نظر بولتون را درباره به دست آوردن مشروعیت توسط احمدی نژاد پس از این سخنرانی پرسید. وی با اشاره به واكنش گرم برخي از حضار در این نشست، گفت: من فكر مي كنم كه امريكا هيچ الزامي به اجازه دادن به احمدي نژاد در دانشگاه كلمبيا نداشت.
بولتون که عضو حلقه مشاوران جنگ طلب رئيس جمهور امريکاست، با اظهار عصبانيت از برگزاري اين سخنراني، افزود: به نظر من امريكا مي بايست اعلام مي كرد كه بر اساس توافقنامه سازمان ملل احمدي نژاد مي تواند بيايد ولي مانند محدوديت هايي كه براي ديپلمات هاي ايران و كوبا و در زمان جنگ داشتيم نبايد اجازه وقوع چنين رويدادي را مي داديم.
بولتون بار دیگر با وارد نمودن اتهام های بی سند آمریکا ابراز عقیده کرد: اين مرد رئيس دولتي است كه تجهيزات و حتي نيروي انساني را براي كشتن سربازان امريكايي تامين مي كند. اين اولين بار در تاريخ ماست كه يك دانشگاه امريكايي به كسي كه مسئول مرگ امريكائيها به آن شکل است، اجازه حضور و سخنراني مي دهد.
وی در پایان علت تمدید دعوت دانشگاه كلمبيا را تلاش این دانشگاه برای جلب توجه دانست و بار دیگر تأکید کرد: روشن است كه به اين هدف خود رسيده اند ولي احمدي نژاد از آناني است كه نبايد در يك دانشگاه بزرگ امريكايي حاضر مي شد.

 

حاشیه های سخنرانی احمدی نژاد
در دانشگاه کلمبیا

سخنان اقای احمدی نژاد رئیس جمهوری اسلامی ایران در جمع صدها نفر از استادان ودانشجویان دانشگاه کلمبیا بارها با ابراز احساسات دانشجویان قطع شد
اقای احمدی نژاد که با امادگی خاصی به سوالات پرسش می داد چندین بار با طرح سوالات متقابل مجری جلسه را غافلگیر کرد بگونه ای که دانشجویان چندین باربا کف زدن وخنده با رئیس جمهور همراه شدند .
رئیس جمهور ازاستادان ودانشجویان کلمبیا دعوت کرد برای اشنایی با واقعیات ایران به کشورمان سفر کنند که این دعوت با ابراز احساسات شدید دانشگاهیان روبروشد .رئیس جمهور همچنین در اغاز سخنانش - سخنان رئیس دانشگاه کلمبیا را بیانیه ای سیاسی خواند وگفت :رسم مهمان نوازی ایرانیان اینگونه نیست .
اقای احمدی نژاد گفت: احتمال می دهم ایشان تحت تاثیر برخی رسانه ها ی امریکایی قرار گرفته است .
رئیس جمهور افزود :ما وقتی از کسی دعوت می کنیم به او اجازه می دهیم هر چیزی را که می خواهد بگوید نه اینکه ابتدا خودمان سخنرانی کنیم وبه او بگوییم پاسخ دهد .
اقای احمدی نژاد به کنایه گفت: ایشان حتی بیشتراز وقت من سخنرانی کرد .این جمله باغث خنده دانشجویان شد .
رئیس جمهوردر پایان از مسئولان ودانشجویان دانشگاه کلمبیا تشکر کرد ودر میان ابراز احساسات حضار به سخنان خود پایان داد.

 

500 میلیون،بیننده سخنرانی
احمدی نژاد


براساس برآوردهای اولیه شرکت های خدمات رسانه ای در اروپا و آمریکا بیش از 500 میلیون نفر شب گذشته درجهان بیننده سخنرانی و پرسش و پاسخ آقای احمدی نژاد در دانشگاه کلمبیا بوده اند.
واحد مرکزی خبر: در حالی که ساعاتی قبل از شروع سخنرانی رئیس جمهور کشورمان که با تبلیغات گسترده منفی شبکه های غربی به ویژه فاکس نیوز، به موضوعی جنجالی تبدیل شده بود هیچ نشانی از پخش مستقیم این سخنرانی در شبکه های مهم خبری به چشم نمی خورد، شب گذشته لحظاتی پس از شروع سخنرانی در یک رقابت رسانه ای شبکه هایی چون فاکس نیوز، سی ان ان، بی بی سی و حتی شبکه فرانسوی زبان فرانس 24 اقدام به پخش مستقیم مراسم سخنرانی رئیس جمهور در دانشگاه کلمبیای نیویورک کردند.
برخی از این شبکه ها بارها سخنان رئیس جمهور را به صورت نیمه کاره قطع کرده و به پخش برنامه های عادی خود پرداختند اما دقایقی بعد بار دیگر به پخش مستقیم این برنامه روی آوردند.
یک کارشناس امور رسانه در مورد علت این به هم ریختگی و تشتت در پخش مستقیم سخنرانی رئیس جمهور خاطر نشان کرد: شبکه های غربی با استفاده از سرویس های خدمات فنی و اینترنتی هر لحظه قادر به کنترل تعداد بینندگان شبکه های خود هستند و این قطع و وصل های مکرر احتمالا ناشی از این بوده است که با هر بار قطع برنامه، تعداد قابل توجهی از بینندگان آنها کاهش می یافته و آنها را ناگزیر به پخش مجدد می کرده است.


بازتاب سخنراني احمدي نژاد
 در رسانه هاي جهان

خبرگزاري آلمان: احمدي نژاد به رغم توهین ها با آرامش ازمواضعش گفت
از لحظه اي كه رييس دانشگاه كلمبيا ميزبان محمود احمدي نژاد رئيس جمهور ايران وي را ديكتاتوري كوچك و بي رحم، ناميد، مشخص بود كه احمدي نژاد براي يك سخنراني سخت در مقابل حضار آماده مي شود. به رغم برخي اعتراضهای تند، احمدي نژاد با آرامش ازمواضعش مبني بر اينكه فعاليتهاي هسته اي ايران صلح آميز است و اينكه واقعه هولوكاست نيازمند مدارك تاريخي است، گفت.

آسوشيتدپرس: آمریکا بازی می کند، برای مذاکره باید جدی بود
به گزارش آسوشيتدپرس از نيويورك، اسقف "دزموند توتو" در مورد تصميم دانشگاه كلمبيا به دعوت از احمدي نژاد براي سخنراني در اين دانشگاه، ضمن انتقاد از دولت بوش به دليل خودداري از درگير شدن در مذاكرات بيشتر با مقامات ايران گفت: تلاشهاي ديپلماتيك اخير چيزي بيش از يك تيله بازي نيست.
این برنده جايزه صلح نوبل تاكيد كرد كه دولت آمريكا در صورتي كه خواهان برقراري صلح بين ملتها باشد بايد باب مذاكره با ايران را بيشتر باز كند. مذاكره چيزي نيست كه بين دوستان انجام شود. بلكه اين دشمنان بويژه دشمنان سر سخت هستند كه مذاكره مي كنند.

الجزيره: لابی صهیونیستها در ايفاي پروژه توهین به احمدی نژاد، شکست خورد
شبكه تلويزيوني الجزيره كه بخشي از سخنراني رئيس جمهور ايران را به طور زنده پخش كرد. با قطع اين پخش زنده و در حالي كه سخنراني احمدي نژاد ادامه داشت اظهارات خبرنگار خود را در مقابل دانشگاه كلمبيا به طور زنده پخش نمود.
خبرنگار شبكه تلويزيوني الجزيره در مقابل دانشگاه كلمبيا در نيويورك با اشاره به حضور دهها تن که در تصویر دیده می شدند گفت: تعداد كساني كه در اعتراض به سخنراني احمدي نژاد مقابل دانشگاه كلمبيا تظاهرات كردند كمتر از حد انتظار بود و بسياري از اين افراد غير دانشجو و كساني بودند كه سازمانهاي يهودي نيويورك آنها را مقابل دانشگاه كلمبيا جمع كرده بودند.
این شبکه همچنین در مصاحبه با یک نويسنده و پژوهشگر سياسي مقيم نيويورك، رفتار رئيس دانشگاه كلمبيا با رئيس جمهور ايران را ناشي از فشارگروههاي صهيونيستي دانست.
وی تصریح کرد: رفتار رئيس دانشگاه كلمبيا اهانت به رئيس جمهور يك كشور صرفنظر از هويت اين رئيس بود. ايران كشوري مستقل و داراي حاكميت است و احمدي نژاد نماينده اين كشور در دانشگاه كلمبيا بود؛ بنابراين آنچه از زبان رئيس دانشگاه كلمبيا شنيديم خروج از چارچوب اخلاقيات دانشگاهي تحت فشار لابي صهيونيستي در واشنگتن و راستگرايان تندرو مسيحي بود و معتقدم در نهايت در رساندن پيام خود هم از جنبه دانشگاهي و هم از جنبه سياسي شكست خورد.

يونايتدپرس: مخالفان و موافقان احمدي نژاد به هم توهين كردند
خبرگزاري يونايتدپرس از نيويورك گزارش داد: معترضين موافق و مخالف محمود احمدي نژاد رئيس جمهوري ايران، روز دوشنبه در جريان سخنراني بحث برانگيز اين رهبر ايرانی خطاب به گروهي از مدعوين دانشگاه كلمبيا، توهين هايي رد و بدل كردند.
در حاليكه در بين چند صد تظاهركننده حاضر در محل اكثر آنان به شدت مخالف ديدار احمدي نژاد بوده و با سردادن شعارهايي ايران را متهم مي كردند كه يك كشور حامي ترور است، گروهي از ايرانيان نيز براي حمايت از رئيس جمهوري ايران و كشورشان حضور داشتند.

فاكس نيوز: باید بودجه دانشگاه کلمبیا را قطع کرد
به گزارش شبكه تلويزيوني فاكس نيوز، دانكن هانتر نماينده جمهوريخواه در كنگره امريكا تهديد كرد از اينكه احمدي نژاد اجازه يافته است در دانشگاه كلمبيا سخنراني كند به قدري ناخرسند است كه مي خواهد بودجه فدرال اين دانشگاه را قطع كند.
وی گفت: من براي رئيس دانشگاه كلمبيا نامه اي نوشتم و گفتم كه به سوي قطع بودجه دانشگاه كلمبيا گام برخواهم داشت و حال چه كساني در اين راه به من بپيوندند و يا نپيوندند من كار خود را انجام مي دهم.

رويترز: استقبال زهردار دانشگاه کلمبیا از احمدي نژاد
احمدي نژاد در دانشگاه كلمبيا با استقبال زهرداري روبرو شد و مورد حمله منتقداني قرار گرفت كه معتقد بودند نبايد به يك نفي كننده هولوكاست مجال سخنراني در اين دانشگاه را داد.
او دوشنبه در يك گردهمايي در نيويورك كه در آن وي ايران را يك كشور صلح دوست و قرباني تروريسم معرفي كرد، با يك دانشگاهي آمريكا كه وي را يك "ديكتاتور كوچك و بيرحم" خواند، درگير شد.
در تالار دانشگاه كه در آن احمدي نژاد خطاب به700 نفر سخنراني كرد كه 80 درصد آنان دانشجو بودند. وي در واكنش به چالشي كه اظهارات قبلي اش در مورد محو شدن اسرائيل از صحنه روزگار براي وي ايجاد كرده است، گفت: نگراني اين است كه چرا فلسطيني ها بايد دچار درد و رنج شوند.

بی بی سی: استقبال دانشجویان از مواضع احمدی نژاد درباره فلسطین
یکی از سئوال کنندگان از آقای احمدی نژاد پرسید که آیا شخص او یا دولت او خواستار نابودی اسرائیل است؟ رییس جمهور ایران در این مورد گفت: "ما همه ملت ها را دوست داریم" و با شرح وضعیت یهودیان در ایران، دیدگاه های خود در مورد حل بحران خاورمیانه از طریق رجوع به همه پرسی و لزوم اعاده حقوق فلسطینیان را مطرح کرد که با استقبال گروهی از حاضران در جلسه مواجه شد.
در مورد هولوکاست، آقای احمدی نژاد گفت که حتی اگر کشتار میلیون های یهودی به دست آلمان نازی درست هم باشد، دلیل نمی شود که از این حادثه برای نقض حقوق فلسطینیان بهره برداری شود.

چهارشنبه 4/7/1386 - 5:46
دانستنی های علمی



آیا همیشه آرزو می کنید که کاش می توانستید در زندگی روزانه، اندکی خطرپذیرتر ظاهر شوید؟ درست مثل نامزدتان که خیلی راحت راه می افتد و در مهمانی ها به آسانی با دیگران ارتباط صمیمانه برقرار می کند. یا شاید هم بدتان نیاید مثل همسایه ما باشید! او هر روز در حال امتحان کردن چیزهای جدید است: یوگا، چتربازی، دوچرخه سواری کوهستانی، تئاتر اجتماعی و .... البته مواردی که ذکر شد، فقط قسمتی از کارهای جدید اوست.
خوب باید گفت که ماجراجویی نیازمند اعتماد به نفس است و این امر مستقیما با طرز تفکر شما ارتباط پیدا می کند. در این قسمت چند راه بیان شده، که با اتکا به آنها میتوانید طوری بیندیشید که همزمان اعتماد به نفستان نیز افزایش پیدا کند.
1- باید دیگران شما را به رسمیت بشناسند. به راستی در چه حد برای رسیدن به این هدف تلاش می کنید؟ دفعه آینده که یک فکر محدودیت زا مانند: من هیچ وقت نمیتوانم...... به ذهنتان خطور کرد، مطابق این تکنیک عمل کنید؛ به جای اینکه بگویید من هرگز پیشرفت نخواهم کرد از جایگزین: اگر تمام تلاش خودم را برای به موفقیت رساندن این پروژه به کارگیرم، احتمالا پیشرفت از آن من خواهد بود؛ استفاده کنید.(همچنین می تواند از جمله های مثبت مشابه نیز کمک بگیرید.)
2- بدشانسی به شما روی آورده؟ سعی کنید هر گونه گله و شکایتی را تبدیل به یک پرسش کنید. گله و شکایت نمادی از شکست است و مانند مانعی، سد راه پیشرفت شما خواهد شد. اما از سوی دیگر مطرح کردن پرسش، قدرت را به دستان شما باز می گرداند و کاری می کند تا مشتاقانه به دنبال پیدا کردن راه حل بیفتید. برای مثال اگر به طور مکرر به خود می گویید: "انگار همه امروز حالشون بده" سعی کنید این جمله را پرسشی کرده و با خود تکرار کنید: "چه کار می توانم انجام دهم تا دیگران احساس خوبی پیدا کنند؟"
3- مراقب حرف زدنتان باشید، به ویژه زمانی که در حال صحبت کردن با خودتان هستید. توانایی ریسک پذیری از طریق عبرتهای شما از شکست ها نشات می گیرد. دفعه آینده که دچار لغزشی شدید، ببینید کجای حرف زدنتان اشکال داشته. آیا تا به حال اتفاق افتاده که با فحاشی خودتان را بکوبید و خار کنید: "احمق! بی مصرف! چرا همشه این کارو می کنی؟" هر زمان که متوجه شدید در حال تحقیر شخصیت خود هستید، همان لحظه این کار را متوقف کرده و سعی کنید با یکی از دوستانتان که چنین اشتباهی را خودش تجربه نموده، صحبت کنید. چیزی شبیه به این بگویید:"هی تو تا آخرین حد توان تلاش کردی. حالا بهتر است از روی زمین بلند شوی و یک بار دیگر از نو شروع کنی، شکست خجالت آور نیست...مگر اینکه در تلاش کردن شکست بخوری."
4- قوانین شخصی خودتان را اجرا کنید. دفعه آینده که خواستید کار جدیدی را امتحان کنید، اما حسی از درون شما را از انجام آن باز می داشت، با یک سوال آنرا متوقف کنید: چرا که نه؟ اگر درونتان به شما گفت: "این اصلا کار مودبانه ای نیست" یا "مردم چی فکر می کنند؟" یا "مردم فکر می کنند من احمق هستم" شما دقیقا در حال پیروی از قوانین دیگران هستید. از کوچک کردن خود دست بردارید و راهتان را ادامه دهید. سعی کنید نواحی پر عمق را برای شنا کردن انتخاب کنید. بدترین چیزی که ممکن است برایتان پیش بیاید چیست؟ اینکه آدم کاملی نیستید؟ خوب پس با این وجود صرفا به تمام آدم های دیگر کره زمین پیوسته اید، و نتیجه آن چیست؟ ریسک کرده اید، پیروز خواهید شد و از منافع آن بهرمند می گردید. اعتماد به نفس از توانایی مقاومت شما در برابر سختی ها حاصل می شود، اگر بتوانید در بیشتر موارد در مقابل سختی ها شکست ناپذیر ظاهر شوید، آنقدر از زندگی لذت می برید که قابل بیان نخواهد بود.
5- قدر و ارزش خود را ارتقا بخشید. اگر می خواهید ماجراجو باشید، رشد کنید، و از زندگی لذت ببرید باید ذهن منتقد خود را خاموش نگه داشته و راهنمای ذاتی اعتماد به نفس را در درون خود بارور سازید. روز خود را با یک جمله اطمینان بخش شروع کنید: "من آماده ام، باهوش و زرنگم، برای هر کاری آمادگی دارم، اعتماد به نفس دارم، با لیاقت بوده و سرشار از انرژی هستم." از خودتان طوری تعریف کنید که حس اقتدارتان افزایش پیدا کند. توجه داشته باشید که ما هر روز با پیام های زیرکانه ای بمباران میشویم که تمام کارها "چالش برانگیز" ( و بعضا اسرارآمیز و خطرناک) هستند و هر کسی نمی تواند از عهده انجام آنها برآید. با این جور حرف ها از طریق مکالمات درونی خود برخورد کرده و امید، اعتماد به نفس و قدرت را به خود باز گردانید

5 روش براي تغيير طرز تفكر
و ايجاد عزت نفس
چهارشنبه 4/7/1386 - 5:46
طنز و سرگرمی

کنکور آزاد


1-‌ كدام مورد كوتاه‌تر است؟
الف) مدت خوشحالي بعد از قبول‌شدن در دانشگاه
ب) عمر پدر دانشجويان دانشگاه آزاد
ج) مانتوي خواهران دانشجو
د) پاي فارغ‌التحصيلان نسبت به دستشان

2-‌ در كدام نقطه هنوز واحدي از دانشگاه آزاد احداث نشده است؟
الف) فلات تبت
ب) كوههاي كليمانجارو
ج) جزاير گالاپاگوس
د) قطب جنوب و حومه

3- در مورد غذاي سلف بين كدام دو مورد ارتباط بيشتري وجود دارد؟
الف) تعداد قمري‌هاي دانشگاه و زرشك پلو با مرغ
ب) ارتفاع چمن فضاي سبز دانشگاه و قورمه سبزي
ج) تعداد گربه‌هاي دانشگاه و چلوگوشت
د) به علت رعايت مسايل بهداشتي از نوشتن گزينه‌ي آخر معذوريم.

4-‌ علت سقوط هواپيماي كنگوايرلاينز چه بود؟
الف) مطلع‌شدن خلبان از قبولي پسرش در دانشگاه آزاد چند لحظه قبل از سقوط
ب) اعلام خبر ورود دكتر جاسبي به كنگو در تلويزيون هواپيما
ج)مسئول كنترل سوخت هواپيما فارغ‌التحصيل دانشگاه آزاد بوده است.
د) تمام موارد فوق به نحوي در بروز اين حادثه‌ي دلخراش موثر بوده است.

5- داغ‌ترين خبر سال چه بود؟
الف) انفجار شاتل كلمبيا
ب) محاكمه‌ي صدام
ج) انقراض نسل اورانگوتان‌ها‌ در برمه
د) فارغ‌التحصيلي يك دانشجوي كارشناسي دانشگاه آزادی در هشت ترم

6- كدام مورد در بين دانشجويان دانشگاه آزاد ديده نمي‌شود؟
الف) حال و حوصله درس‌خواندن
ب) جنبش نرم‌افزاري و توليد علم
ج) عبرت از گذشتگان
د) اميد به آينده

7-‌ طراح سوالات! كدام مورد را شديداً تكذيب مي‌كند؟
الف) نشر اكاذيب
ب) خصومت با دانشگاه آزاد
ج) همكاري با القاعده
د) هيچكدام

چهارشنبه 4/7/1386 - 5:45
دانستنی های علمی

نسل جدید دوربین های زیر آب


آیا شما به عکاسی زیر آب علاقه دارید؟شرکت Ricoh دوربینی را به بازار عرضه کرده که به گفته ریس این شرکت بهترین و ارزانترین دوربین زیر آب با سیستم پیشرفته فناوری اطلاعات است.این دوربین که مدل آنDX-1G  است با توانایی 10 مگاپیکسل کیفیت،دارای لنز 72- 24 میلی متر،1/1.75Inch CCD ،با توانایی3x بزرگنمایی چشمی(Optical)و 4x توانایی بزرگنمایی دیجیتال(بزرگترین اشکال این دوربین) است.توصیه شده این دوربین داخل یک جعبه زیر آب برده شود.قیمت آن با جعبه 1,049$ است و بدون جعبه به فروش نمی رسد.
منبع
 

چهارشنبه 4/7/1386 - 5:44
دانستنی های علمی

كشته شدن مختار بن ابى عبيده ثقفى

14 رمضان 67 -  مختار بن ابى عبيده ثقفى پس از هلاكت معاويه بن ابى سفيان, از جمله رهبران انقلابى كوفه بود كه از امام حسين (ع) و نماينده اش حضرت مسلم بن عقيل (ع) حمايت نمود و در نتيجه, از سوى عبيدالله بن زياد عامل يزيد در كوفه, دستگير و زندانى مى شد و در ايام قيام امام حسين (ع) همچنان در زندان عبيدالله بن زياد بسر مى برد تا اينكه به وساطت شوهر خواهرش عبدالله بن عمر در نزد يزيد بن معاويه, از زندان آزاد گرديد. پس از مرگ يزيد, جهت خون خواهى امام حسين (ع) در كوفه قيام نمود و جمع كثيرى به او پيوسته و تمام قاتلان امام حسين (ع) و عناصر اصلى ضد امام حسين (ع) و اهل بيت: را دستگير و به مكافات اعمالشان رساند. وى پس از 18 ماه حكومت در كوفه و نواحى آن, در 14 رمضان 67 قمرى در برابر لشكريان عبدالله بن زبير به فرماندهى مصعب بن زبير, متحمل شكست گشته و در اين نبرد به قتل رسيد.

چهارشنبه 4/7/1386 - 5:43
دانستنی های علمی
26 سپتامبر ميلادي
Mobin_s2004@yahoo.com
نيرنگ استعمارگران

26 سپتامبر سال 1614، به تقليد از ساير كشورهاي استعماري اروپا كه چشم به تملك و غارت ثروت سرزمين هاي دوردست دوخته بودند، دانمارك هم كمپاني هند شرقي!! خود را تاسيس كرد. مخترع اين نيرنگ انگليسي ها بودند. دولتهاي اروپايي در آغاز كار استعمار، به بهانه تجارت وارد سرزمين هاي ديگر مي شدند و جا خوش مي كردند.

 

برخي ديگر از رويدادهاي 26 سپتامبر

  • 1887:   امپل برلينر آلماني نخستين گرامافون (جعبه ساز) را ساخت.

  • 1789:   توماس جفرسون به سمت وزير امور خارجه دولت تازه تاسيس آمريکا تعيين شد. در تاريخ ايالات متحده وي نخسنين وزير امور خارجه اين کشور بشمار مي رود.

  • 1928:   تا امروز 23 کشور در مجمع عمومي جامعه ملل قطعنامه ؛ ضد جنگ ؛ را امضا کردند.

  • 1934:   افغانستان به عضويت جامعه ملل پذيرفته شد.

  • 1937:   لوئيس اندروز حاکم انگليسي فلسطين در جليله به دست اعراب کشته شد.

  • 1939:   دولت امريکا تصميم گرفت که کمونيستها را از مقامات دولتي اين کشور برکنار کند.

  • 1940:   روزولت رئيس جمهوري وقت امريکا صدور آهن و فولاد را به ژاپن ممنوع کرد. اين تصميم سپس شامل همه کشورها جز انگلستان و ممالک قاره آمريکا شد.

  • 1945:   در پي اعلام حالت فوق العاده در آرژانتين همه سردبيران روزنامه هاي اين کشور رنداني شدند.

  • 1953:   ميان دولتين امريکا و اسپانيا قراردادي امضا شد که بر پايه آن دولت اسپانيا در خاک خود به دولت آمريکا پايگاه هوايي و دريايي داد.

  • 1960:   فيدل كاسترو رهبر كوبا طولاني ترين نطق تاريخ سازمان ملل را كه 4 ساعت و 29 دقيقه طول كشيد در مجمع عمومي اين سازمان ايراد كرد.

  • 1962:   جمهوري عرب يمن ( در آن زمان شمالي) تاسيس شد و 26 سپتامبر روز ملي اين کشور است.

  • 1962:   دولت آمريکا موشک برد کوتاه در اختيار اسرائيل قرار داد.

  • 1971:   نيکسون رئيس جمهوري آمريکا در الاسکا با هيروهيتو پادشاه وقت ژاپن ملاقات کرد که نخستين ملاقات سران دوکشور در طول تاريخ بشمار مي رود.

  • 1978:   شاه ايران ( در گرماگرم انقلاب ) افراد خاندان سلطنت را از هرگونه معامله تجاري با دولت منع کرد که تصميمي دير بود.

  • 1980:   در پي بمباران پالايشگاه آبادان توسط عراقي ها هواپيماهاي نظامي ايران هم چند چاه نفت عراق را به آتش کشيدند.

  • 1984:   رونالد ريگن رئيس جمهوري وقت آمريکا مصوبه کنگره اين کشورمبني بر تحريم اقتصادي دولت سفيد پوستان جمهوري افريقاي جنوبي را « وتو » کرد.

  • 2003:   دولت اسرائيل اعلام کرد که جمعيت اين کشور به شش ميليون و هفتصد هزار تن رسيده است.

  • چهارشنبه 4/7/1386 - 5:43
    دانستنی های علمی
    اعزام محصل به اروپا ، ولي چه حاصل؟

    چهارم مهر ماه 1308 خورشيدي 39 دانشجوي ايراني با هزينه دولت جهت ادامه تحصيل به اروپا اعزام شدند تا در بازگشت بر پايه علوم و فنون اروپا چرخهاي كشور را بهتر از گذشته بگردانند و ... كه ديديم پيشرفتي كه انتظار مي رفت حاصل نشد!، زيرا که که قانون وقت جامع نبود و روشن نکرده بود که اين دانش آموختگان فرنگ پس از بازگشت به چه کاري گمارده شوند.
    به هر حال، از آن زمان تا سالها هر سال در شهريور ماه هفتاد تا يكصد و ده دانشجو به اروپا اعزام شدند.
    وطن ما از زمان محمدشاه قاجار، محصل به مدارس تعليمات عالي غرب مي فرستاد، اما بدون نتيجه، زيرا برنامه درست براي استفاده از اين فارغ التحصيلان در دست نداشت. ژاپني ها يك بار محصل فرستادند و در رديف كشورهاي اروپايي قرار گرفتند. اين موضوعي است كه نياز به بررسي عميق دارد. اگر رضا شاه از اين فارغ التحصيلان به جاي «دوله ها و سلطنه ها» در مقامات بالاي كشور استفاده كرده بود به آن آساني بركنار و تبعيد نمي شد. اين فارغ التحصلان را به جاي دادن مقام، به تدريس سرگرم كردند؛ حال آن كه مي توانستند براي تدريس از خارج معلم بياورند.

    چهارشنبه 4/7/1386 - 5:41
    دانستنی های علمی
    يمن، ساتراپي ايران

    در تاريخ طولاني يمن، كه پتولمي Ptolemy جغرافيدان قرون قديم، مردم آن را عرب هاي شاد و خوشبخت (به دليل بارندگي و داشتن آب) خوانده است؛ روز 26 سپتامبر يادآور دو رويداد است: ساتراپي ايران شدن يمن در 26 سپتامبر سال 597 ميلادي و جمهوري اعلام شدن آن (صنعا) در 26 سپتامبر سال 1962 (پس از كودتاي ناصريست ها بر ضد محمد البدر، امام زيديه آن).
         يمن از سال 570 ميلادي كه لشكر اعزامي ايران به فرماندهي ژنرال وهرز Vahriz (به دستور خسرو انوشيروان) حبشي ها را از آنجا بيرون رانده بود تحت الحمايه ايران بود و «سيف ذي يزن» با حمايت و اتكاء به نظاميان ايران بر آنجا حكومت مي كرد.
        پس از درگذشت سيف، خسرو پرويز شاه وقت ايران از اين قضيه استفاده كرد و 26 سپتامبر سال 597 ميلادي يمن را يك ساتراپي (استان) ايران اعلام كرد و يمن تا سال 630 ميلادي در اين وضعيت باقي بود. در اين سال و در جريان گسترش اسلام در جزيرة العرب، باذان Bazan فرماندار ايران در يمن (عربستان جنوبي) مسلمان شد و قيمومت ايران بر آن سرزمين پايان يافت و پس از آن، يمن به صورت ملوك الطوايفي اداره مي شد.
        يمن در نيمه دوم قرن بيستم (كودتاي ناصريست ها در شمال و رها شدن جنوب از استعمار انگلستان) به صورت دو جمهوري درآمد (صنعا و عدن) كه از 22 ماه مه 1990 وحدت خود را به پايتختي صنعا بازيافت

    چهارشنبه 4/7/1386 - 5:39
    دانستنی های علمی
    جنگ مذهبي ايران و روم و پيمان رفع دشواري زرتشتيان در روم و مسيحيان در ايران

    بهرام گور

    26 سپتامبر سال 422 ميلادي عهدنامه صلح ايران و روم كه به جنگ دو ساله دو ابر قدرت پايان داد و چند هفته پيش از اين به امضاء رسيده بود مبادله شد. در تاريخ عمومي (جهان)، از اين جنگ دو ساله به عنوان جنگ مذهبي ايران و روم نام برده شده است، زيرا كه پيش از امضاي معاهده صلح، پيروان آيين زرتشت، دين رسمي ايرانيان تا سده هفتم ميلادي، در قلمرو روم و مسيحيان در قلمرو ايران از آزادي مذهب برخوردار نبودند. برنده جنگ دو ساله كه در آن بهرام پنجم (بهرام گور) مستقيما فرماندهي واحدهاي ايران را بر عهده داشت، ايرانيان بودند و تنها امتيازي را كه از روميان گرفتند اين بود كه امپراتور روم ضمن معاهده صلح متعهد شد كه در امور ارمنستان مداخله نداشته باشد.

    چهارشنبه 4/7/1386 - 5:39
    دعا و زیارت

    ماهیت گروه فتح‌الاسلام چیست؟


    عمده حساب‌های مالی فتح‌الاسلام در بانك‌های آمریكا قرار دارد كه تأمین كنندگان مالی آن عده‌ای از سلفی‌های ثروتمندان عرب هستند. اینكه آمریكا العبسی را پس از ترور دیپلماتش «لوارنس فولی» در امان پایتخت اردن تعقیب نمی‌كند و یا حساب‌های بانكی چندین جنبش اسلامی را بلوكه می‌كند، اما درباره جنبش فتح‌الاسلام چنین عملی صورت نمی‌دهد این تلقی را قوت بخشیده است كه فتح الاسلام الگو ونسخه القاعده افغانستان برای لبنان است.
    صحنه سیاسی لبنان با ورود گروهی موسوم به فتح‌الاسلام، دچار دگرگونی اساسی شد و فضای سنگینی كه برای ایجاد جنگ داخلی در لبنان، تحت‌الشعاع قرار دادن پیروزی در جنگ 33 روزه و خلع سلاح حزب‌الله و نیروهای مقاومت فراهم شده بود جای خود را به یك مناقشه جدید داد. این درگیری‌ها چگونه رخ داد؟ سابقه و ماهیت گروه فتح الاسلام چیست؟ این مناقشه چه اهداف و پیامدهایی در پی خواهد داشت؟
    نگاهی به حادثه : روز شنبه 29 اردیبهشت ادعا شد كه نیروهای فتح الاسلام به بانك البحر المتوسط طرابلس لبنان یورش برده و 125 هزار دلار اموال آن را سرقت كردند و پس از ایجاد ناامنی وارد اردوگاه نهرالبارد شدند. بر این اساس یگانی از نیروهای انتظامی و ارتش لبنان منزلی را در شهر طرابلس محاصره و در نتجیه درگیری دو نفر از نیروهای فتح الاسلام كشته شدند. گروه فتح الاسلام مستقر در نهر البارد در تلافی این اقدام، با نیروهای ارتش درگیر و 17 نفره كشته می‌شوند. درگیری با محاصره اردوگاه فلسطینی نهرالبارد از سوی ارتش و اجرای آتش با سلاح سنگین ادامه یافت. پس از یك دوره كوتاه مدت آتش بس شكننده میان طرفین، شب پنجشنبه (3 خرداد) درگیری‌ها از سر گرفته شد و تا عصر روز جمعه خرداد، آرامش موقتا به شمال لبنان بازگشت. اما غائله تمام نشد.
    پناهندگان فلسطینی ساكن اردوگاه نهرالبارد با استفاده از فرصت آتش بس میان ارتش لبنان و گروه سلفی فتح الاسلام از این اردوگاه خارج و به اردوگاه البداوی و منطق المنیه در شمال لبنان منتقل شدند.
    گفته می‌شود بیش از 350 عضو فتح الاسلام در ارودگاه نهرالبارد حضور دارند و ارتش همچنین با مشكل وجود شهروندان غیر نظامی در اروگاه مواجه است. بر اساس گزارش منابع خبری، طی روزهای اولیه درگیری تعداد 78 نفر از دو طرف (ارتش و نیروهای فتح الاسلام) و پناهندگان فلسطینی كشته شده‌اند. در جریان این درگیری‌ها، ارتش لبنان به اجرای آتش توپخانه بر روی اردوگاه نهرالبارد نیز اقدام نمود. ریچارد كوك مدیر آژانس سازمان ملل برای كمك به اردوگاه فلسطینی در لبنان گفت«ارزیابی دقیق تعداد فلسطینیان باقی مانده در ارودگاه بسیار مشكل است، اما بر اساس تخمین‌های ما، بین سه تا هشت هزار نفر هنوز در نهرالبارد حضور دارند.
    صندوق سازمان ملل متحد برای كودكان (یونیسف) نیز اعلام كرد كه 10 هزار فلسطینی هنوز در اردوگاه هستند.
    گروه فتح‌الاسلام و نحوه شكل‌گری آن؛ فتح الاسلام شعبه‌ای از جریان فلسطینی فتح انتفاضه به رهبری سرهنگ ابو موسی است.(1) شاكر العبسی كه یك اردنی فلسطینی الاصل است پس از جدا شدن از جنبش فتح انتفاضه گروه فتح‌الاسلام را تشكیل داد. این گروه دارای رویكردی سلفی و نزدیك به گروه تروریستی القاعده است.
    العبسی با همكاری ابومصعب الزرقاوی یكی از رهبران القاعده (2) در سال 2000 میلادی ، یك دیپلمات آمریكایی به نام «لورانس فولی» را در امان پایتخت اردن ترور كرد.
    پس از مدتی ، دادگاهی در اردن، وی را غیابی محاكمه و به اعدام محكوم كرد، اما العبسی هیچ‌گاه از سوی نیروهای آمریكا و اردن تحت تعقیب قرار نگرفت.
    وی سپس در سوریه دستگیر شد و به مدت یك سال زندانی بود، اما پس از سقوط رژیم صدام در سال 2003 به اتفاق ابو مصعب الزرقاوی راهی عراق شد و تشكیلات القاعده عراق را سازماندهی كرد.
    هدف این تشكیلات ترور شخصیت‌های رجسته شیعه عراق و انجام عملیات انتحاری علیه اماكن مقدس شیعیان مناطق عراق بود.
    پس از كشته شدن ابو مصعب الزرقاوی در سال 2006، شاكر العبسی نیز باید توسط نیروهای آمریكا و اردن دستگیر و مجازات می‌شد، اما وی توانست با كلیه تجهیزات نظامی خود آزادانه به همراه 140 تن از طرفداران خود از طریق رمز اردن و سپس و سوریه وارد لبنان شود و در اردوگاه فلسطینی نهرالبارد در شمال لبنان مستقر شد.
    چرا لبنان و اردوگاه نهرالبارد؛ اینكه حركت و استقرار این جریان در لبنان مبتنی بر خواست و شرایط طبیعی خود گروه بوده و یا اینكه به صورت هدفمند و حساب شده این گورهك به سمت لبنان هدایت شدند دو نظریه مطرح است:
    نظریه اول: در پی درگیری‌ها در داخل عراق و تهاجم گسترده نیروهای اشغالگر (آمریكایی) علیه جریان سلفی در حاشیه مرزهای اردن، همچنین بوجود آمدن شكاف بین جریان سلفی مستقر در عراق و كشته شدن برخی از رهبران القاعده در عراق كه منجر به جدا دشن جریان تندرو نزدیك به القاعده ا زجریان كلی سلفی گردید. گروه فتح‌الاسلام عازم لبنان گردید. چرا كه لبنان یك كشور آزاد عربی است كه طوایف و اقوام با گرایشات مذهبی مختلف را در خود جای داده است. فعالیت احزاب و گروه‌های مختلف با توانمندی و ظرفیت‌های نظامی در این كشور، فرصت مناسبی برای ادامه فعالیت رگوه شبه نظامیان فتح‌الاسلام بود.
    ریشه این جریان و رهبر آن فلسطینی است. وجود اردوگاه‌های عمده فلسطینی در لبنان با جمعیتی چند صد هزار نفری از پناهندگان فلسطینی ، محمل مناسبی برای فعالیت است.
    نظریه دوم: عزیمت فتح‌الاسلام به لبنان هدفمند و برنامه‌ریزی شده بود چرا كه آمریكا از حل مناقشات منطقه و ساماندهی اوضاع لبنان در چارچوب سیاست‌های خاورمیانه‌ای خود عاجز شده بود.
    با پیوزی حزب‌الله لبنان بر ارتش صهیونیستی و مدیریت بحران لبنان توسط حزب‌الله توطئه آمریكایی ـ‌ صهیونیستی مبتنی بر جنگ شیعه و سنی در لبنان ناكام ماند. حزب‌ الله و رهبر آن از محبوبیت فزاینده داخلی، منطقه‌ای و جهانی بویژه در بین مسلمانان و اعراب برخوردار شده است. در رویكرد آمریكایی ـ صهیونیستی شاید ایجاد یك گروه تندرو و تروریستی بتواند جلو موفقیت‌ها و محبوبیت‌های بیشتر حزب‌الله را بگیرد.
    عمده حساب های مالی فتح‌الاسلام در بانك‌های آمریكا قرار دارد كه تأمین كنندگان مالی آن عده‌ای سلفی‌های ثروتمند عرب هستن. اینكه آمریكا العبسی را پس از ترور دیپلماتش «لوارنس فولی» در امان پایتخت اردن تعقیب نمی‌كند و یا حساب‌های بانكی چندین جنبش اسلام را بلوكه می‌كند، اما درباره جنبش فتح‌الاسلام چنین عملی صورت نمی‌دهد این تلقی را قوت بخشیده است كه فتح‌الاسلام الگو و نخسه القاعده افغانستان برای لبنان است.
    حل مسأله لبنان و خارج كردن حزب‌الله از صحنه تحولات سیاسی ـ امنیتی لبنان و منطقه ارتباط غیر قابل انكاری با جریان انتفاضه در سرزمین‌های اشغالی فلسطین دارد. تا امن كردن لبنان و مشغول شدن حزب‌الله به درگیری داخلی فرصت لازم را برای رژیم صهیونیستی فراهم می‌آورد تا علیه مردم فلسطین و دولت حماس وارد فاز جدیدی از درگیری شود و در صورت دستیابی به پیروزی‌هایی در این جبهه، بر شكست مفضحانه در جنگ 33 روزه سرپوش بگذارد و بحران در كابینه را سامان دهد.
    صرف نظر از اینكه نظریه اول را بپذیریم و یا نظریه دوم را ترجیح دهیم؛ (هر چند از نظر نگارنده نظریه دوم تریجیح دارد) ماهیت و سابقه عملكرد گروه فتح‌الاسلام ، مناقشه‌زا و همواره می‌تواند تهدیدی علیه وحدت ملی در لبنان تلقی شود و دست مایه گروه‌ها و كشورها برای ایجاد و یا دامن زدن به بحران داخلی در لبنان باشد.
    این روزها كه توطئه آمریكایی ‌ـ‌ صهیونیستی در دامن زدن به ناامنی و آشوب در صحنه سیاسی لنبان و فشار به حزب‌الله از طریق محافل بین‌المللی و صدور قطعنامه برای تشكیل دادگاه بین‌المللی قتل رفیق حریری دنبال می‌شود، وحدت ملی باید نگرش استراتژیك همه گروه‌ها، احزاب ، طوایف و آحاد مردم باشد. تلاش گروه‌های فلسطینی و لبنان ی برای میانجی‌گری و برقراری آرامش در همین راستا توجیه می‌شود. حزب‌الله لبنان نیز این درگیری‌ها را در چارچوب سیاست‌ها و منافع آمریكا و رژیم صهیونیستی می‌داند و ارتش لبنان و تعرض و حمله به آن را خط قرمز می‌داند همانگونه كه پناهندگان فلسطینی مقیم اردوگاه‌ها و درگری با آنان را نیز خط قرمز توصیف می‌كند. حزب‌الله كه توانسته است طوری منازعه شیعه و سنی در لبنان را خنثی نماید بیش از همه به حساسیت اوضاع واقف است و با شناخت و تحلیلی عمیق از پشت پرده توطئه اخیر،‌همگام با سایر گروه‌ها برای برقراری آرامش و وحدت ملی تلاش می‌كند.
    اهداف و پیامدهای درگیری‌ها: گروه‌های موسوم به 14 مارس پس از پایان جنگ 33 روزه، با ایجاد مناقشات داخلی تلاش می‌كردند تا پیروزی‌های بدست آمده را به كام حزب‌الله، مردم لبنان و مسلمانان جهان تلخ كنند و شرایط را برای خلع سلاح حزب‌الله مهیا سازند. آنان هماهنگ با مقامات و محافل سیاسی و رسانه‌ای غربی و صهیونیستی در طی 6 ماه گذشته، حزب الله را عاملی خرابی، ترور و ناامنی معرفی می‌كردند تا حزب‌الله را بدنام كنند. ائتلاف 14 مارس اینكه در مواجهه با گروه فتح‌الاسلام دچار اختلاف نظر شده‌اند. چون توطئه اختلاف بین سنی و شیعه به نازعه سنی ـ سنی تبدیل شده است.
    این حادثه نشان دادكه حزب‌الله و سلاح آن، تهدیدی علیه حاكمیت لبنان نیست. تهدید را باید در خود افراطیون سنی و دلدادگی برخی گروه‌ها و مقامات لبنانی به آمریكا ور ژیم صهونیستی جستجو كرد.
    جریان شیعی و حزب‌الله از موضوع و صحنه درگیری خارج هستند و دولت سنی سینیوره مقابل مجموعه‌ای از سنی‌های فلسطنیی ـ اردنی عراقی و .... مستقر در خاك لبنان و اردوگاه فلسطینی قرار گرفته است.
    اقدامات ارتش و دولت سینیوره به نفع گروه حاكم 14 مارس و حامیان داخلی و خارجی آن تمام نشد تا جائی كه اعتراض شدید سعد حریری رییس جریان المستقبل (آینده) لبنان به سینیوره را نیز در پی د اشت. از این نگاه اگر ارتش پیروز شود پیروزی ارتش لبنان و دولت سنی سینیوره بر یك گروه سنی تلقی خواهد شد. و اگر شكست بخورد این سؤال پیش می‌آید كه ارتش و دولت از مهار و یا مقابله با یك گروه كوچك عاجز است، چنین ارتش و دولتی چگونه خواهد توانست مقابل تهاجم رژیم صهیونیستی بایستند و امنیت لبنان را تأمین كند.
    این درگیری دولت حماس در فلسطین را نیز متأثر نموده است. حماس برای نجات و اسكان آوارگان فلسطینی اردوگاه نهرالبارد تحت فشار خواهد بود. این در حالی است كه دولت حماس همچنان با قطع كمك‌ها و مساعدت‌های كشورهای عربی از یك سو و همچنین تهاجم ارتش رژیم اشغالگر به سرزمین‌های اشغالی روبرو است.
    تبدیل شدن درگیری كنونی به درگیری لبنانی ـ فلسطینی بسیار خطرناك است و این از اهداف اصلی آمریكا و رژیم صهیونیستی است. حضور امریكا در لبنان به عنوان جنگ با القاعده لبنانی بهانه بسیار مناسبی برای نفوذ و دخالت بیشتر در لبنان می‌باشد.
    تهی كردن ارتش لبنان از اعتقاد مبارزاتی با دشمن صهونیستی و نابود كردن ارزش‌های ملی ارتش برای ضربه زدن به وجهه‌ی سیاسی و جایگاه مردمی یكی دیگر از اهداف طراحان واز پیامدهای این درگیری‌ها است.

    -------------------------------
    پی‌نوشت‌ها:
    1ـ فتح انتفاضه جریانی در گروه الفتح (هسته مركزی سازمان آزادی‌بخش فلسطین) است. در پس مذاكرات اسلو و اختلاف نظرهای درون گروه فتح و انتقادایت كه علیه یاسر عرفات پیش آمد جریان فتح انتفاضه با مسؤولیت ابوموسی شكل گرفت. عنوان فتح انتفاضه را برای این جریان انتخاب كردند تا كلمه فتح، بیانگر رابطه جریان با سابقه‌اش یعنی جنبش فتح باشد و كلمه انتفاضه نشان دهنده اعتراض این طیف به جریان صلح با رژیم صهیونیستی و اعلام همگانی با جریان كلی انتفاضه باشد.
    2ـ‌ ابو مصعب زرقاوی كه نام اصلی وی فاضل نزال خلایله است، در روستای زرقا در یك خانه گلی و فقیرانه در 25 كیلومتری شرق امان پایتخت اردن به دنیا آمد. او به عشیره بنی حسن تعلق دارد كه نه فقط اكثریت روستای زرقا را شامل می‌شوند. بلكه یك عشیره بسیار بزرگ در اردن محسوب شده و در معادلات قدرت منطقه از جایگاه مهمی برخوردار است. ابو مصعب در دهه 80 میلادی و در اوان جوانی با احساس شدید اسلام‌گرایی به افغانستان رفت تا با تجاوزگران كمونیست كه از نظر وی كافر بودند و به سرزمین‌های اسلامی تجاوز كرده بودند بجنگد. او در این مدت توانست جزو نفرات او به فرماندهی نیروهای افغانی درآید كه به اسامه بن لادن بسیار نزدیك است. گفته می شود ابو مصعب لقبی است كه بن لادن بر وی نهاده كه به معنای مردم مأموریت‌های دشوار است. با سیطره طالبان بر افغانستان، زرقاوی به كشور خود اردن بازگشت تا به سازماندهی زیر مجموعه‌ای از القاعده به نام توحید در اردن بپردازد. از نظر دولت اردن، زرقاوی ، دو بار در دادگاه‌های اردن به طور غیابی محكوم شده بود. بار اول در سال 2000 به اتهام حمله به اهداف غربی‌ها در اردن همراه با 28 نفر دیگر به 15 سال زندان محكوم شد و بار دوم در سال 2002 به اتهام مأمور كردن یك لیبیایی و یك اردنی برای ترور لورنس فولی دیپلمات آمریكایی كه در جلوی منزل خود رد پایتخت اردن به قتل رسید محكوم شد.

    سه شنبه 3/7/1386 - 15:3
    مورد توجه ترین های هفته اخیر
    فعالترین ها در ماه گذشته
    (0)فعالان 24 ساعت گذشته