• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1994
تعداد نظرات : 294
زمان آخرین مطلب : 4611روز قبل
دانستنی های علمی

اين توطئه از همان اولين  سال هاى اجر، با مقاومت مردم مسلمان فلسطين و اعتراض مسلمانان و انسان هاى آزاده و بيدار دل جهان مواجه شد و به شكل مبارزات پيگير و سياسى-نظامى، چهره خود را نشان داد. ملت بزرگوار و مسلمان ايران نيز پس از پيروزى انقلاب شكوهمند اسلامى مسأله آزاد سازى فلسطين از چنگال غاصبان قدس را سرلوحه آرمان هايش قرارداده و همه ساله روز قدس را به روز فرياد كشيده بر سر ستمكاران تاريخ تبديل كرده است.

پس از پيروزى انقلاب اسلامى، امام امت در اولين فرصت روزى را براى نجات قدس از چنگال صيهونيست هاى جنايتكار، به عنوان روز قدس تعيين نمودند و پيامى كه به همين مناسبت صادر نمودند، فرمودند:

 

 بسم الله الرحمن الرحيم

من طى ساليان دراز، خطر اسرائيل غاصب را گوشزد مسلمين نمودم كه اكنون، اين روزها به حملات وحشيانه خود به برادران و خواهران فلسطينى شدت بخشيده است و به ويژه در جنوب لبنان به قصد نابودى مبارزان فلسطينى پياپى خانه و كاشانه ايشان را بمباران مى كند.
من از عموم مسلمانان جهان و دولت هاى اسلامى مى خواهم كه براى كوتاه كردن دست اين غاصب و پشتيبانان آن، به هم بپيوندند; و جميع مسلمانان جهان را دعوت مى كنم آخرين جمعه ماه مبارك رمضان را كه از ايام قدر است و مى تواند تعيين كننده سرنوشت مردم فلسطين نيز باشد، به عنوان " روز قدس " انتخاب و طى مراسمى همبستگى بين المللى مسلمانان را در حمايت از حقوق قانونى مردم مسلمان فلسطين اعلام نماين
د. از خداوند متعال پيروزى مسلمانان را بر اهل كفر خواستارم.

 والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته

روح الله الموسوي الخميني

 

و به دين سان پيام امام راحلمان، نور اميد به دل مظلومان فلسطينى تاباند و ميليون ها انسان آواره  و مبارز را براى مقابله عملى با توطئه هاى رژيم اشغالگر قدس و آمريكاى جهانخوار مصمم تر و استوارتر كرد. پيام امام خمينى ـ رضوان الله تعالى عليه ـ نقطه عطفى در تاريخ مبارزات ملت فلسطين شد و مسلمانان جهان را براى مقابله با جنايت پيشگان تاريخ، به يكپارچگى و وحدت كلمه دعوت كرد. امام خمينى (ره) با اعلام آخرين جمعه ماه مبارك رمضان به عنوان وز قدس) بر مبارزه پايان ناپذيرمستضعفين با جهانخواران ظالم تأكيد كردند و فرمودند: روز قدس روز جهانى است، روزى نيست كه فقط اختصاص به قدس داشته باشد روز مقابله مستضعفين با مستكبرين است. و امـروز روز اسـلام، روز قـدس و فلسفه انتظار است. منتظران واقعی كسانی  هستند كه‎‎ هميشه و در همه حال آرزو می كنند حضرت امام زمان (ع) ظهور فرمايند و ظلم را ريشه كن كنند. منتظران از بی‎‎ عدالتی، ظلـم، تبـعيـض، تبری می جويند و انكار بت های زمـانـه در هر شكل و هر قيافه‎‎، جوهره دين‎‎ آن هاست و منتظران هميشه‎‎‎ به هر وسيله ای تلاش می كنند ظلم را در هر كجای جهان كه باشـد نـابـود كنند تا زمينه ظهور صاحب عصر (عـج) فـراهـم شود. اما آيا می‎‎ دانيم كه‎‎ امـروزه هيـچ نـدائی فراتر از ندای مردم‎‎ مظلوم فلسطين به گـوش نمی رسد و آيا فـريـاد ايـن‎‎ مـردم، ايـن كودكان‎‎‎‎، زنان، پيرمـردان، پيـرزنـان و ... فراتر و رسـاتـر از آن نـيسـت كـه ای مسلمانان آيا امروزه‎‎‎ كسانی ستند كـه بـه ياری ما بشتـابنـد؟  آيـا اشغـال سـرزميـن اجدادی فلسطينيان‎‎ كه‎‎ تاريخ آن به بيـش از هزاران‎‎ سال و به كنعانيان برمی گردد ظلـم نيست‎‎ بی‎‎‎ عدالتی نيست و تبعيض نمی باشـد؟ پـس مـنتـظران واقعـی كجـا هسـتنــد؟ ای مسلمانان‎‎ اگر درافتخار منتـظر بـودن بـه خود می‎‎ باليد آيا می دانيد كه‎‎ مقابلـه بـا مجسمه ظلم‎‎ و بت بی‎‎‎ عدالتی يعنی رژيم غاصب، تروريست و ظالم‎‎ صهيونيسم بالاترين جلوه انتظار است؟

 آيا اگـر امـام زمـان (ع) در مبارك روزی ظهور فرمـاينـد بـر ايـن ظلـم صبر خواهند كرد؟ آيا امام منتـظران و منتظر امروزه‎‎ به حال مظلومان‎‎ فلسطين نمـی گريند؟ آری‎‎ ای برادران‎‎‎ و خواهران مسلمان در هر جای جهان كه‎‎ به سر می بريد بدانيـد امروز هيچ فريضه ای بالاتر از انتظار نيست و در عرصه‎‎ انتظار نيز هيچ مسئلـه ای واجـب تر از اجابت ندای هل من ناصر ينصـرنـی در صحرای  فلسطين نمی باشد.چه خوب‎‎ فرمود بنيانگذار كبيرانقلاب اسلامی حضرت امام‎‎ خمينی (ره)  كه روز قدس روز اسلام است و اسرائيل اين غده سرطانی بايـد از بين برود. اين غده‎‎ سرطانـی، معـضلـی  اسـت كـه فقـط فلسطين را تهديد نمـی كنـد بـلكـه تـفكـر صهيونيستی، انديشه‎‎ پليدی است كه تلاش مـی كند تا دنيا را به‎‎ جای خداپرستی، به بـت پرستی سوق دهد. اين رژيم‎‎ پليد می خواهد تمام دنيـا را تحـت سلطه خود قرار دهد و يهوديان صهيونيسم را در مقابل‎‎ خداوند، به بتی تبديل كنـد تـا همه اين رژيم را عبادت كنند. اما چرا ما مسلمانان‎‎ بايد از فلسطيـنيـان حمايت كنيم ؟

      1-  اگر ما مـنتـظر واقـعـی هستيم‎‎‎ كه‎‎ می باشيم بدون شـك بـدانيـم كـه امروزه ‎‎بزرگترين‎‎ ظلمی كه دل امام زمان (ع) را می ‎‎آزارد ظلمی است كه در حق فلسطينيـان می رود پس برای فراهم كردن زمـينـه ظهـور صاحب عصر بايد خود نيز آماده‎‎ پيوستـن بـه كاروان تحكيم‎‎ صلح عدالت جهانی باشيم. برای اين كه بتوانيم افتخار در ركاب مصلح بزرگ جهان را داشته باشيم بايد امروزنيـز خود را سربازی از سربازان حضرت ولـی عصـر (عج)  بدانيم و رسالت اين‎‎ سربـازان مبـارزه بـا ظلمی ‎‎ است كه در حـق بـرادران دينـی او در سرزمينهای فلسطين مقدس و در كنـار قبـلـه اول انجام می شود و بـه مـسجـدی اهـانـت می شود كه پيامبر مـا حضـرت محـمـد (ص) از آنجا به‎‎ معراج رفتنـد.

       2-  انـديشـه پـليـد صهيونيستی در محدوده‎‎ فلسطين مظلوم خـلاصـه نمی شود بلكه اين‎‎ توطئه تمام‎‎ جهان اسلام را شامل می ‎‎ شود. آنچه‎‎ كه امروز در فلسطين می گذرد اگر سستی كنيم بـدون شـك در آيـنـده تمام كشورهای اسلامی از جمله ايران عزيز را نيز به فلسطينی ديگر تبديل خواهـد كـرد و در آن‎‎ زمـان ديگـر ديـر خـواهـد بـود كـه بتوانيم اين‎‎‎ غده سرطانی را از درون جهـان اسلام‎‎‎ حذف كنيم و امـروز كـه ملـت مـظلـوم فـلسـطيـن‎‎ بـه‎‎‎ طور همـه جـانبـه بـا ايـن توطئه‎‎‎ مبارزه می‎‎‎ كند بدون شك به راحتی مـی توانيم‎‎ ايـن‎‎ رژيـم نـامشـروع  را از بيـن ببريم‎‎ و اگر امروز بجنبيم خـدا نيـز يـار ماست و ما را ياری خواهد كرد. امـا اگـر سستی‎‎ كنيم حجتی برای‎‎ ياری خواستن از خـدا نخواهيم داشت. مردم فلسطين امروز فقط از خود دفـاع نمـی كنند بلكه‎‎ اين‎‎ مظلومان به نمـاينـدگـی از همه جهان اسلام دفاع می كنند قدس و مـسجـد الاقصی و مقدسات فلسطين‎‎‎ ازآن همه مسلمانان است و مبارزه با رژيم نامشروع، غـاصـب و اشغالگر صهيونيستی‎‎ رسالتی است كه‎‎ بر همه مسلمانان‎‎ و در يك كـلام‎‎ مـنتـظران امـام عصر (عج) واجب است.

      3-  تفكر صهيونيستی، تـوطئهای اسـت چنـد لايه‎‎ و چند بعدی و بعد اقتصادی آن به مراتب خطرناكتر و پيچيده تر است. حضور اقتصادی ‎‎ رژيم صهيونيستی در كشورهـای  اسلامی‎‎ در قالـب جهـانـی سـازی اقتـصـاد و سرمايه‎‎ گذاری‎‎‎ خارجی و نظريه پردازی  بـرای  اقتصاد ليبرال و آزاد و يك طرفه‎‎ به سـمـت جهان‎‎ غرب يكی از اين راهكـارهـا اسـت كـه متاسفانه تا حـدودی در متـن‎‎ جهـان اسـلام و بسياری‎‎ از كشورهای اسلامی رسوخ پيداكـرده است. صهيونـيسـتهـا امـروزه تمـام تـئوری هـای  اقتصاد جهانی‎‎ را فقط به‎‎ سود خود تهيه مـی كنند به‎‎‎‎ طوری كه منافع آن به طور يك طرفه به منافع آنها پيوند می خورد اين امر اگر ادامه يابد استقلال اقتصادی ‎‎ كشورهای اسلامـی را تهديد می كند، امری كه اگر تحقق يـابـد رهائی از آن بسيارمشكل خواهد بود. اميد است‎‎‎ با شناخت كامل از ماهيت رژيم و تفكر صهيونيستی و استراتژيهای حاميان‎‎ ايـن رژيم‎‎، با تمام مسلمانان‎‎ جهـان دسـت‎‎ وحـدت دهيم و با يكپارچگی‎‎ اين غده سرطانـی را از سرزمينهای جهان اسلام‎‎‎ بركنيم و بـت ظلـم و بی‎‎ عدالتی را برای هميشه بـركـنيـم تـا از منتظران‎‎ واقعی ان شاالله محسوب شـويـم و زمينه را برای ظهور منجی عـالـم بشـريـت حضرت امام‎‎‎ زمان (عج) آماده كنيم و بدانيم ‎‎‎ كـه روز قـدس روز اسـلام و حمايت از مردم فلسطين، شفافتريـن جـلـوه انتظار است.

      نصر من الله و فتح قريب

پنج شنبه 12/7/1386 - 10:49
دانستنی های علمی

قدس، قبله نخستين و حرم دوم مسلمانان جهان، سرزمين اصلى و وطن ميليون ها آواره مسلمان فلسطينى است كه استكبار جهانى توسط صهيونيسم جنايتكار، از سال 1948 آن سرزمين را از دست ساكنانش خارج ساخت و تحت سلطه نيروهاى اشغالگر قدس قرارداد.

پنج شنبه 12/7/1386 - 10:49
شعر و قطعات ادبی

امشب هوای کوفه نفسگیر می شود

دلشوره های فاطمه تعبیر می شود

آن سفره ای که هیچ زمان رنگ و بو نداشت

دعوت به کاسه های پر از شیر می شود

پنج شنبه 12/7/1386 - 10:47
دعا و زیارت
مسلمان شدن يهودى
روزى پيامبر صلى الله عليه و آله با گروهى از مسلمانان در مكانى نماز مى گزارد.
هنگامى كه آن حضرت به سجده مى رفت ، حسين عليه السلام كه كودك خردسالى بود، بر پشت رسول خدا صلى الله عليه و آله سوار مى شد و پاهاى خود را حركت مى داد و هى هى مى كرد.
وقتى كه پيامبر صلى الله عليه و آله مى خواست سر از سجده بردارد، او را مى گرفت و كنار خود روى زمين مى گذارد اين كار تا پايان نماز ادامه داشت .
يك نفر از يهوديان ، شاهد اين جريان بود. پس از نماز به رسول خدا صلى الله عليه و آله عرض كرد، با كودكان خود به گونه اى رفتار مى كنيد كه ما هرگز انجام نمى دهيم .
رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمود: اگر شما به خدا و فرستاده او ايمان داشتيد، با كودكان خود مهربان بوديد. مهر و محبت پيامبر صلى الله عليه و آله نسبت به كودك ، مرد يهودى را سخت تحت تاءثير قرار داد؛ وى اسلام را پذيرفت
چهارشنبه 11/7/1386 - 7:59
دانستنی های علمی

بهتــــــر زندگي کنيم 

اگـــــــر ما همواره خودمان را محدود کنيم، ديگر عشق برای هميشه همان اعجابي که ميتواند داشته باشد، نخواهد داشت . تا زماني که راه چاره ها را نديده بگيريم و يا ديگران را به دليل گرفتاريهای خويش سرزنش کنيم، خودمان را نيز قربانياني نااميد و بي ياور خواهيم يافت . چنين رفتاری موجب ميشود که بسياری از افرادی را که دوست ميداريم وميخواهيم به آنان نزديک شويم، از ما دور خواهند شد.

سه شنبه 10/7/1386 - 14:2
دانستنی های علمی
آیا میدانستی که یک سوسک، بدون سر میتواند 9 روز زنده بماند قبل از اینکه از گرسنگی بمیرد؟
سه شنبه 10/7/1386 - 13:55
دانستنی های علمی

حکايت

 :: باقلاپلوي محمدعلي شاهي

در يكي از شبهاي زمستان محمدعلي شاه هوس ( باقلاپلو ) كرد. حسنعلي خان اميرنظام گروسي پيشكار و استاندار آذربايجان بيدرنگ دستور به طبخ باقلاپلو داد. در اين ميان كسي جرات نكرد بگويد در زمستان باقلاي تازه در تبريز نيست. آشپز با “مغز پسته سبز“ يك باقلاپلويي دست و پا كرد. محمدعلي ميرزا در سر سفره خيلي تعريف و تمجيد كرد و از اميرنظام پرسيد، باقلاي كجا بود كه اين قدر خوشمزه شده بود. امير به شوخي گفت: قربان پلوي باقلا و آشپز ناقلا دست به دست هم داده و اين طور به مذاق مبارك خوشمزه آمده است. آنها كه خبر داشتند از اين حرف به خنده افتادند، محمدعلي ميرزا نيز خنديد اما باز هم چيزي نفهميده بود.

سه شنبه 10/7/1386 - 13:54
دانستنی های علمی

آشپزی

حليــــــــــم بادمجان

مــــــــواد لازم :

:: بادمجان قلمي : 5 تا 6 عدد
:: گوشت سر دست گوسفند : نيم کيلو
:: لوبيای سفيد : 450 گرم
:: پياز سرخ کرده : 2 قاشق سوپخوری
:: کشک ساييده شده : 1 تا 3 ليوان
:: نمک و فلفل : به مقدار کافي

طــــــــــــرز تهيه :

گوشت و لوبيا و پياز داغ را با 3 ليوان آب ميگذاريم کاملا" بپزد. بادمجانها را پوست گرفته کمي نمک زده و در حرارت ملايم اطرافش را سرخ ميکنيم و بعد بادمجانها و گوشت و لوبيا را خوب ميکوبيم. 2 ليوان آب و هر مقدار آب گوشتي که داريم داخل گوشت و بادمجان ريخته و ظرف را روی حررات ملايم گذاشته و گاهي آن را هم ميزنيم تا کاملا" جا بيفتد و کش پيدا کند و آب آن تمام و غليظ شود. ظرف را از روی آتش برداشته و با کشک مخلوط ميکنيم و روی آن را با نعناع داغ و پياز داغ و گردو تزيين ميکنيم. بعضي ها حليم را با عدس تهيه ميکنند ولي با لوبيای سفيد رنگ حليم سفيدتر ميشود.

سه شنبه 10/7/1386 - 13:53
دانستنی های علمی
آیا میدانستی که انسان هرگز نمیتواند با چشمان باز عطسه کند؟
سه شنبه 10/7/1386 - 13:53
دانستنی های علمی

شاه عباس، نخستين ميزبان سوئدي ها

آغاز روابط ايران و سوئد به زمان شاه‌ عباس اول و ايجاد روابط تجاري ميان دو كشور بازمي‌گردد.

شاه عباس کبير

روابط ايران و سوئد در دوره صفويه شكل گرفت و نخستين سوئدي كه به ايران سفر كرد، بنكت اوكسن‌شرنا (Bengt Oxensterna) معروف به بنكت مسافر بود. دكتر احسان اشراقي، استاد گروه تاريخ دانشگاه تهران مي‌گويد: آغاز اين روابط به زمان شاه‌ عباس اول بازمي‌گردد و اين روابط بيشتر مربوط به اشخاصي است كه براي سياحت يا مقاصد بازرگاني به ايران مي‌آمدند.

بنكت مسافر بين سالهاي 1616 تا 1620م/ 1025 تا 1030ه به ايران سفر كرد و در ضمن اين مسافرت، يك بازرگان سوئدي به ‌نام نيلس ماتسون كيوپينگ (Nils Matson Kioping) او را همراهي مي‌كرد. اين آمد و رفت مسافران و بازرگانان سوئدي به ايران در زماني صورت مي‌گرفت كه سوئد هنوز وارد عرصه رقابتهاي تجاري جهاني نشده بود و هدف هاي اقتصادي و سياسي خود را در دنباله ‌روي از هلند مي‌دانست.

به‌گفته دكتر اشراقي، در سالهايي كه كمپاني هند شرقي هلند بخش عمده‌اي از تجارت خارجي خود را در ايران متمركز ساخته بود، تعدادي از اتباع كشور سوئد با همكاري هلندي‌ها به ايران آمدند اما هدف اصلي دولت سوئد ايجاد زمينه مساعدي براي برقراري روابط اقتصادي و سياسي با ايران به‌خصوص در رمينه تجارت پرسود ابريشم بود.

در سال 1677م/ 1088ه، لودويگ فابريتيوس(Ludwich Fabristius) هلندي به دربار كارل يازدهم، پادشاه سوئد، رفت و به او در زمينه برقراري روابط تجاري با ايران پيشنهادهايي كرد. فابريتيوس مي‌خواست ابريشم ايران را از مسير روسيه، نووگراد، ناروا، سوئد و سپس لينگ به اروپا بياورد و آن را در بازارهاي اروپا عرضه كند.

كارل او را در راس هيئتي به ايران فرستاد و او با شاه سليمان صفوي ديدار كرد و دو طرف براي برقراري روابط تجاري فيمابين به توافقاتي رسيدند اما اين سفارت به‌علت دوري مسافت بين دو كشور و موانع داخلي ايران به نتيجه مطلوب نرسيد.
گرچه به‌ عقيده دكتر اشراقي، همين مسافرتها و سفرهاي ديگري كه بعدها نمايندگان و جهانگردان سوئدي به ايران كردند، رفته رفته به استحكام روابط بين دو كشور كمك كرد.

شرح مسافرت فابريتيوس به ايران كه حاوي اطلاعات وسيعي درمورد ايران عصر صفوي است، در1762م / 1179ه در استكهلم منتشر شد. دكتر اشراقي كه در بخش ايران‌شناسي دانشگاه اوپسالا سوئد به اين كتاب برخورده است، مي‌گويد: اين كتاب قرار است زير نظر پروفسور اوتاس، رئيس بخش ايران‌شناسي اين دانشگاه، ابتدا به انگليسي و سپس به فارسي ترجمه شود كه دريچه‌اي تازه‌اي درباره ايران عصر صفوي از ديدگاه ماموري از كشور سوئد قرن هفدهم ميلادي است.

سه شنبه 10/7/1386 - 13:52
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته