• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1305روز قبل
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 20 گفت: در راستای برگزاری  هرچه باشکوه تر مراسم اربعین حسینی 56 ایستگاه فرهنگی و صلواتی با جانمایی 100 غرفه برای خدمات رسانی به راهپیمایان در منطقه 20 مستقر می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 20 فرهاد افشار  با بیان اینکه مدیریت شهری منطقه 20 از تمامی امکانات و ظرفیت های این مجموعه برای برگزاری هرچه باشکوه تر این مراسم خودجوش و مردمی استفاده می کند گفت:  44 ایستگاه صلواتی، آموزشی و خدماتی ، سلامت محور و آموزش شهروندی  در محور فدائیان اسلام ، 6  ایستگاه  فرهنگی در محور شهید رجایی و 6 ایستگاه صلواتی در خیابان ورامین (شهید احمد غلامی)مستقر خواهند شد.

افشار با اشاره به برنامه ریزی اجرای اقدامات فرهنگی و تبلیغی با استفاده از ظرفیت شهروندان، تشکل های مردمی و هیئات مذهبی برای  خدمات رسانی به شهروندان، گفت: برپائی ایستگاه های صلواتی و فرهنگی، تهیه و توزیع آثار فرهنگی با محتوای آموزشی آداب و زیارت اربعین،تهیه و توزیع بروشورهای اطلاع رسانی خدماتی، اجرای برنامه های فرهنگی، آموزشی –تبلیغی و معرفتی ویژه اربعین،ساماندهی حضور طلاب و روحانیون و مبلغین در موکب ها و استقرار فضائی برای مادر و کودک در مسیر راهپیمائی تدارک دیده شده است.

وی به فضاسازی و تبلیغات محیطی با موضوعات فرهنگ عاشورایی اشاره کرد و افزود: هویت بخشی سیمای بصری شهر با مضامین منویات مقام معظم رهبری ، فرهنگ و بصیرت حسینی و احادیث مذهبی در مسیر راهپیمایی ، نصب پرچم و ریسه های مشکی، بنرهای اطلاع رسانی و پوشش تلویزیونهای شهری در 5نقطه پرتردد با پیامهای اربعین در این منطقه پیش بینی شده است .

افشار با اشاره به اینکه همزمان با اربعین حسینی حوزه های مختلف مدیریت شهری منطقه 20 در آماده باش هستند تا بهترین خدمات به عزاداران حسینی ارائه شود گفت: تعبیه تانکرهای آب و سرویسهای بهداشتی پرتابل، استقرار خودروهای حمل زباله، جانمایی مخازن و اکیپ های پسماند خشک در مجاورت تمامی ایستگاه ها ، توزیع نایلونهای جمع آوری زباله و لیوانهای یکبار مصرف و استقرار گروه های امدادی از دیگر تمهیدات رفاهی است که در طول مسیر انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه نیروهای بسیج شهرداری منطقه برای برقراری نظم و خدمت رسانی به زائران آمادگی لازم دارند، گفت: نیروهای شهربان و مدیریت بحران نیز در مسیر پیاده روی مستقر خواهند شد و هماهنگی لازم با دستگاه های اجرایی ایمنی از جمله آتش نشانی، هلال احمر، اورژانس، آب، برق و گاز انجام می شود تا در صورت لزوم به موقع وارد عمل شوند.

شهردار منطقه 20 با بیان اینکه به منظور خدمات رسانی بهینه به راهپیمایان پهنه بندی مسیر راهپیمایی با استفاده از ظرفیت نواحی هفتگانه انجام شده است تصریح کرد:  مراسم پیاده روی اربعین حسینی شهر تهران در روز اربعین از میدان امام حسین(ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار خواهد شد و در منطقه 20 خیابان های فدائیان اسلام، شهید رجایی، ورامین(شهید احمد غلامی) و دسترسی های بزرگراهی پیرامون حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) از جمله مسیرهای پیاده روی روز اربعین هستند

سه شنبه 1/8/1397 - 22:28
ایرانگردی

 

 

 

شهردار منطقه9 به همراه مدیران شهری در دیدار با نمازگزاران مسجد موسی بن جعفر (ع) محله امامزاده عبدالله از رفع مشکلات محله چهار در محور سی متری جی با اجرای طرح بازگشایی  قسمت جنوبی بلوار استادمعین از داخل پادگان جی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 9؛ سید علی مفاخریان با تسلیت  ایام ماه صفر گفت: مشکلات مهم و قدیمی در این محله وجود دارد و به دلیل اینکه این محله امامزاده عبدالله یکی از قدیمی ترین محلات منطقه9 می باشد که  بواسطه وجود معابر کم عرض و بافت فرسوده، شهروندان در زمینه ساخت و ساز و  نوسازی با مشکلاتی روبرو هستند.

وی ادامه داد و افزود: وجود معابر باریک و بافت فرسوده سبب شده تا در صورت وقوع زلزله، امکان امداد رسانی با مشکلات بسیاری همراه شود که در این خصوص با تعریض اصولی معابر با پیشنهاداتی که از طریق منطقه9 به کمیسیون شهرسازی و معماری ارائه شده قرار است  با  بسته های تشویقی در این خصوص نسبت به رفع این معضل اقدامات لازم صورت گیرد.

شهردار منطقه9 بیان کرد: طرح توسعه امام زاده عبد الله که به دلیل کمبود نقدینگی و اعتبارات لازم و عدم همیاری اداره اوقاف متوقف شده بود در حال راه اندازی است تا با تصویب کمیسیون ماده پنج و شورای عالی شهرداری و مجموعه شهری امکان صدور پروانه و ساخت و ساز امکان پذیر شود.

مفاخریان در ادامه اظهار داشت: پروژه ی توسعه فضای سبز در اطراف آستان مقدس امام زاده عبد الله و نیز روشنایی آن  انجام شده است و لزوم  احداث پارکینگ های طبقاتی در این محله بسیار ضروری می باشد که در نظر است با ساخت پارکینگ  های مدرن مکانیزه طبقاتی مشکلات تامین پارکینگ در قطب مذهبی ورودی غربیی پایتخت  برطرف شود.

وی یکی از معضلات  منطقه9 به ویژه محله امامزاده عبدالله را وجود آسیب های اجتماعی دانست و اذعان داشت: وجود معتادین متجاهر و کارتن خواب هایی که در کنار دیوار پادگان جی توقف می کنند منظره ای نازیبا و نا ایمن  را در هنگام شب ایجاد می کند که در جهت رفع آن  اقدام به راه اندازی بزرگترین مرکز فوریت های خدمات اجتماعی شهر تهران در منطقه9 شهری شده است  که با در اختیار قرار دادن آن به فرمانداری نسبت به ساماندهی  معتادین متجاهر و  کارتن خواب ها  اقدام می شود.

مفاخریان تصریح کرد: بحول و قوه الهی بزودی شاهد  اتصال قسمت جنوبی بلوار استاد معین  به خیابان سی متری جی خواهیم بود تا بعد از دو و نیم سال توقف مجددا با رفع معارضین تاسیساتی برق و  مخابراتی  و لوله گذاری خط آب 300 شهر تهران مسیر تردد از شمال به جنوب و بالعکس  تسهیل شود.

شهردار منطقه 9، در خاتمه این دیدار تاکید کرد: اجرای  برنامه های مشارکت محور در منطقه9 شهری همسو با رویکرد مدیریت ارشد شهری در ایجاد شهرزیست پذیر مد نظر می باشد.

 

سه شنبه 1/8/1397 - 22:27
ایرانگردی



گلدان های گل با هدف زیباسازی بصری و بهبود منظر شهری بر روی حصارهای کارگاهی در شمال تهران جانمایی شدند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک فرداد عدالتخواه شهردار ناحیه 7 شهرداری این منطقه با اعلام خبر فوق اظهار داشت: کارگاه های ساختمانی از جنس آهن و فولاد روح شهر را خشن و نازیبا کرده است که برای لطافت بخشی به فضاهای ساختمان های در حال ساخت و ارتقاء فرهنگ زیست محیطی فلاور باکس ها (گلدان های گل) بر روی حصارهای کارگاهی در محله قیطریه جانمایی شد.
وی گفت: استفاده از این فضاها برای التیام بخشی به شهر بسیار موثر است و همانطور که چندی پیش طرح آسمان آبی- زمین پاک با رنگ آمیزی سفید و آبی حصارها اجرا شد اینبار با نصب و جانمایی گلدان های گل در سطح ناحیه 7 اجرا و به عنوان پایلوت در محله قیطریه انجام و در سایر محلات نیز به اجرا می رسد.
عدالتخواه افزود: مشارکت شهروندان در اجرای طرح های زیباسازی شهری و نگهداشت شهر بسیار حائز اهمیت است و بر همین اساس اجرای این طرح نیز با استقبال مالکین و سازندگان ساختمان ها قرار گرفت و اجرایی شد.

سه شنبه 1/8/1397 - 22:23
ایرانگردی

 

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 4 تهران از خدمات شبانه روزی به زائران اربعین حسینی خبر داد و گفت: روزانه بیش از 20 تن زباله از پایانه مرزی چذابه و مواکب جمع آوری می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4، رضا معلم با اعلام این خبر و با بیان اینکه بیش از 300 موکب در مرز چذابه احداث شده است افزود: با توجه به استقبال زائران از مراسم پیاده روی اربعین حسینی، هم اکنون 300 موکب در مسیر هشت کیلومتری بستان تا چذابه در محدوده پایانه مرزی احداث شده است که از این تعداد 180 موکب به زائران خدمات رسانی می کند.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 4 تهران افزود:در این محدوده هشت کیلومتری به صورت روزانه بیش از 20 تن زباله از این جمع آوری می شود که در روزهای پایانی این مقدار به 25 تن افزایش خواهد یافت.

وی از واگذاری خدمات شهری و بهداشتی به زائران در مرز چذابه به شهرداری منطقه 4 تهران خبر داد و گفت: از بیست و یکم مهر ماه عملیات رفت و روب و جمع آوری زباله های مواکب و زائران آغاز شده است.

معلم تصریح کرد: احداث، بازسازی و نگهداری 146 چشمه سرویس بهداشتی ثابت به همراه 140 چشمه سرویس بهداشتی پیش ساخته در مسیر راهپیمایی زائران از دیگر اقدامات منطقه چهار در پایانه مرزی چذابه و اطراف شهر بستان است.

معلم در ادامه با اشاره به پایان عملیات احداث جاده دسترسی به مواکب در پایانه مرزی چذابه گفت: با توجه به احداث مسیر 20 کیلومتری از مسیر خیابان نفت تا زمین معروف به مین زدایی در مرز چذابه حد فاصل بستان، امسال خدمات این منطقه در این نقطه به طول هشت کیلومتر متمرکز شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر نیروهای خدمات شهری در مرز چذابه مستقر شده اند افزود: با اعزام و استقرار ماشین آلات مکانیزه خدمات شهری، عملیات رفت روب و جمع آوری زباله در مرز چذابه به صورت مکانیزه انجام می شود.

سه شنبه 1/8/1397 - 22:20
ایرانگردی

 

در جلسه ای با حضور سرپرست سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری تهران، شهردار و جمعی از مدیران منطقه 10، طرح های پیشنهادی پروژه های محرک توسعه و ساماندهی خیابان رنجبر و خیابان قزوین مورد بررسی قرار گرفت.

 به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 10، در راستای تبدیل نقاط بی دفاع شهری و ظرفیت ها و پتانسیل های بافت فرسوده به پروژه های محرک توسعه و فرصت های سرمایه گذاری، برنامه بازدید از خیابان رنجبر با حضور علی نیازی سرپرست سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری تهران، سهیلا صادق زاده شهردار و جمعی از مدیران منطقه، مدیر برنامه ریزی سازمان فنی و عمران شهرداری تهران و دبیران شورایاری محلات برگزار شد و طی آن از فضاهای بی دفاع شهری و آزادسازی شده و همچنین املاک در طرح بازدید به عمل آمد. در ادامه این برنامه و در نشستی مشترک طرح های پیشنهادی منطقه در این دو معبر مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و در خصوص راهکارهای اجرایی بحث و تبادل نظر شد.

گفتنی است آسیب شناسی طرح بزرگراه شهید نواب صفوی و بررسی اثرات اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی آن به منظور اجرای بهینه طرح ها به همراه نمایش الگوهای نمونه و موفق سایر کشورها از دیگر مواردی بود که در این جلسه بازگو شد و نقشه ها و طرح های پیشنهادی این دو معبر مورد بازبینی قرار گرفت.

شایان ذکر است در راستای جلب مشارکت های مردمی و همچنین رونق اقتصادی و توسعه فضاهای عمومی و خدماتی منطقه، طرح توسعه خیابان رنجبر واقع در ضلع شرقی بزرگراه یادگار امام (ره) با هدف افزایش سرانه فضای سبز و توسعه عرصه های عمومی در دست مطالعه می باشد همچنین از دیگر طرح های منطقه می توان به ساماندهی خیابان قزوین اشاره کرد که با تحقق آنها به زودی شهروندان شاهد تحولاتی شگرف در منطقه خواهند بود.

 

سه شنبه 1/8/1397 - 22:19
اخبار

دیروزنامه«دیروزنامه» به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، در جدول پخش رادیو ایران قرار می گیرد.
به گزارش تبیان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی رادیو ایران، «دیروزنامه» ویژه برنامه ای است به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که از شنبه پنجم آبان ماه به جدول پخش رادیو ایران اضافه می شود.
ریحانه یزدان دوست تهیه کننده برنامه در این باره گفت: این برنامه به مرور به آثار طنز شکل گرفته در فضای سال منتهی به انقلاب اسلامی می پردازد و در عین حال با رخدادها و شخصیت هایی که در طول 40 سال انقلاب عملکرد نامطلوبی داشته اند شوخی می کند.
وی اضافه کرد: پژوهش این برنامه حدود 2 ماه به طول انجامید و سرانجام 65 برنامه 10 دقیقه ای نوشته شد.
یزدان دوست ادامه داد ضبط این برنامه از اواخر مهر ماه آغاز شده است.
حمیدرضا افتخاری مدیر گروه ورزش و تفریحات رادیو ایران که نیز درباره برنامه «دیروزنامه» گفت : در این سال ها فضای طنز حاکم بر مطبوعات در دورۀ زمانی انقلاب مغفول مانده است لذا سعی شده با مرور بر طنزهای منتشر شده در آن دوران مروری بر نگاه طنزپردازان داشته باشیم. از سویی دیگر به زبان طنز با برخی عملکردهای ناموفق مدیران در این چهار دهه شوخی می کنیم.
«دیروزنامه» با اجرا و بازیگری مهدی طهماسبی و آسیه گرجی از شنبه تا چهار شنبه ساعت 20:40 تا پایان سال از رادیو ایران پخش می شود.

سه شنبه 1/8/1397 - 15:35
اخبار

مجتبی شیروانی قائم مقام بانک ایران زمینقائم مقام بانک ایران زمین:
نگاه بانکداری دیجیتال، ارائه سرویس به درخواست مشتری است

قائم مقام بانک ایران زمین، با اشاره به چشم انداز این بانک برای سال 1400 اظهار داشت: ارائه سرویس به درخواست مشتری، استفاده از فناوری به صورت یکپارچه در راستای بهبود تجربه مشتری رویکرد ما در بانکداری دیجیتال است.

به گزارش تبیان و به نقل از روابط عمومی، مجتبی شیروانی قائم مقام بانک ایران زمین، با بیان این نکته که بزودی توسعه شعب این بانک در راستای بانکداری دیجیتال در سراسر کشور انجام خواهد شد، گفت: نگاه ما در بخش بانکداری دیجیتال، بانکداری بر پایه ارائه سرویس است؛ که در واقع این تفاوت اصلی با سیستم فعلی بانکداری است.

وی افزود: در حقیقت در بانکداری دیجیتال ما به جای ایجاد سرویس و ارائه به مشتری، بر روی پلتفرم‌های بانک سرویس‌های مد نظر مشتریان را ایجاد و در اختیار آنها قرار می‌دهیم.

شیروانی با اشاره به اولین شعبه دیجیتال بانکی کشور که در مجتمع مگامال توسط بانک بانک ایران زمین افتتاح شده است، گفت: خط مشی جدید ما تا سال 1400 این است که به یک بانک پیشرو دیجیتال، در کشور تبدیل شویم.

شیروانی با اشاره به یکپارچگی کانالهای ارائه خدمات در بانکداری دیجیتال افزود: مشتری‌ها در آینده از کانالهایی که در اختیار دارند مانند همراه بانک، سایت و ... می‌توانند نسبت به ثبت درخواست خود بدون مراجعه به شعبه اقدام کنند و پس از انجام کار ، در صورت نیاز، جهت دریافت خدمت به شعبه مراجعه داشته باشند.

قائم مقام بانک ایران زمین، با اشاره به اهمیت ارائه خدمات بانکی در بستر شبکه‌های اجتماعی به عنوان یکی از کانالهای بانکداری دیجیتال، گفت: ما باید خدمت بانکی را در جایی ارائه کنیم، که مشتری حضور دارد؛ بنابراین جا دارد راهکارها، قوانین و فرآیندهای ارائه خدمات بانکی بر بستر شبکه‌های اجتماعی توسط ارگانهای ذیربط دیده شود.

سه شنبه 1/8/1397 - 10:3
ایرانگردی

 سی دومین  جلسه کارگاه های آموزش مهارت های زندگی با موضوع : معنویت دینی (مبتنی بر فرهنگ قرآنی ) در سالن نیرو محرکه شرکت ایران خودرو برگزار شد
به گزارش روابط عمومی مدیریت فرهنگی هنری مراکز منطقه 21 ، سی دومین جلسه از سلسله جلسات کارگاه های آموزش مهارت های زندگی در شرکت ایران خودرو توسط محمد جعفر غفرانی در خصوص معنویت دینی (مبتنی بر فرهنگ قرآنی )، یکشنبه 29 مهرماه97 از ساعت 16تا 17/30در سالن نیرو محرکه شرکت ایران خودرو برگزار شد .
“سبک زندگی “مفهومی بسیار مهم است که اغلب برای بیان” روش زندگی مردم “می توان گفت " سبک زندگی "  ازالگو های فرهنگی، رفتاری وعاداتی شکل می گیرد وافراد به طور روزمره آنها رادر زندگی فردی واجتماعی خود به کار می گیرند.افراد به واسطه کنش های اجتماعی متقابل خود با والدین، دوستان همسالان ،آشنایان ورسانه های جمعی الگو های رفتاری را می آموزند.
به عبارتی سبک زندگی شامل فعالیت های معمول وروزانه است که شخص آنها رادر زندگی خود به کار می گیرد. این البته معنای عام و کلی این مفهوم است.
سبک زندگی اسلامی بر اساس آموزه های قرآن:
امامان معصوم(ع) در دو سده حضور خود در جامعه اسلامی تمامی تلاش خود را مبذول این معنا داشتند که شیوه زندگی اسلامی را تبیین کرده و با توجه به شرایط هر عصری سبک خاصی از زندگی اسلامی را ارایه دهند. مجموعه ای که اکنون از سنت و سیره آنان در اختیار ماست به خوبی نشان می دهد که ایشان سبک های متعددی از زندگی را برای اعصار(زمان ها) و امصار(مکان ها) ارایه دادند که مبتنی بر شیوه زیست اسلامی است.
مهندسی فرهنگی که امامان(ع) برای ارایه سبک های گوناگون زندگی مبتنی بر شیوه زیست اسلامی انجام دادند، یک مجموعه علمی و عملی است که می بایست به عنوان سرمشق مورد استفاده جوامع امروز اسلامی قرار گیرد.شیوه زندگی اسلامی، در جوامع الکلم قرآنی بیان شده است و بر ماست که با مراجعه و عرضه پرسش ها به استنطاق قرآن پرداخته و از او بخواهیم تا راهکارهایی را برای ما در همه عرصه های فکری و علمی و عملی ارایه دهد. استنباط و استنطاق از قرآن به معنای آن است که فروعات زندگی خود را در همه زمینه ها به قرآن ارایه دهیم و با رد الفرع الی الاصل، در یک قالب منطقی و برهانی، صغرای خود را در کبرای اسلام تبیین کرده و راهکار آن را به عنوان نتیجه توصیه ای اسلام و قرآن بپذیریم.
در ادبیات اسلامی با نظام هایی مواجه هستیم که بیانگر سبک های خاص زندگی در چارچوب شیوه زندگی اسلامی هستیم
مهندسی فرهنگ عمومی در سبک زندگی به تنهایی کفایت نمی کند، بلکه بر اساس آموزه های اسلامی می بایست افزون بر تبیین مفاتیح الحیات و چگونگی زیست، چگونگی رفتارهای جزیی که در قالب آداب تعریف شده آموزش داده شود. پس لازم است که مهندسی هایی در فرهنگ اقشار مختلف جامعه مبتنی بر سبک زندگی کلی و شیوه زندگی انجام گیرد. بازخوانی متون اسلامی برای به دست آوردن مثلا سبک زندگی دانشجویی، سبک زندگی کارگری، سبک زندگی نظامی، سبک زندگی روستایی، سبک زندگی آرپاتمان نشینی، سبک زندگی شهری، سبک زندگی کارمندی و مانند آن ها به دست آمده و به جامعه آموزش داده شود.
هم چنین هر جامعه ای از جوامع اسلامی می بایست در شناسایی سبک زندگی خود مبتنی بر اقتضائات زمان و مکان عمل کند تا بتواند هم خود را از تهاجم فرهنگی و رفتاری شیوه ها و سبک های زندگی غیر اسلامی حفظ کند و هم بتواند از مواهب فن آوری های جدید علوم در زندگی اجتماعی سود برد.
در سبک های زندگی به همه جزئیات پرداخته می شود و می بایست در چارچوب شیوه زندگی اسلامی، الگوهایی برای همه امور ارایه شود. پس توجه به ظواهر و ریز جزئیات در اموری چون معماری، تزیینات، پوشش، نوع غذا، خودرو، میزان مصرف، سرگرمی ها، جشن ها، رفت و آمدها، سخن گفتن ها، ارتباطات حضوری و غیر حضوری، بهره گیری از فن آوری هایی چون تلفن، تلفن همراه صوتی و تصویری، ماهواره، تلویزیون، اینترنت و مانند آن معرفی کرد.
اگر این گونه به سبک زندگی و مهندسی آن نیاندیشیم در نهایت گرفتار التقاط خواهیم شد و جامعه با تناقض مواجه خواهد شد به گونه ای که موجبات افزایش اضطراب های درونی به سبب احساس گناه، تحجر، نابهنجاری و مانند آن می شود. اکنون جوامع اسلامی از جمله جامعه ایرانی مواجه به التقاطی است که در شیوه و سبک زندگی گرفتار آن است. بحران موجود در جوامع اسلامی و فقدان سلامت روانی و اجتماعی در جامعه و نابهنجاری ها و سرخوردگی ها و مانند آن ریشه در همین التقاط دارد؛ زیرا از یک سو ایمان به خدا و آخرت و آموزه های قرآنی و از سویی دیگر افکار و اندیشه های غربی با فن آوری پیشرفته آن، موجب شده که انسان ایرانی دچار نوعی اختلال در هویت شخصیتی شود و نتواند خود را چنان که هست بشناسد و تعریف کند و موقعیت و هدف خود را تعیین نماید. این سرگردانی موجود در جوامع اسلامی به سبب عدم مهندسی فرهنگی در کلیات و جزئیات از سوی نخبگان و رهبران فرهنگی ، سیاسی و اجتماعی جامعه است ؛ زیرا مردم به رهبران خود می نگرند و آنان را الگوی خود می سازند، و در صورت فقدان رهبری چشم به الگوهای دیگر می دوزند که با تناقض کامل با افکار و بینش ها و نگرش های آنان است و این خود به دامنه و افزایش بحران می افزاید

علاقه مندان جهت کسب هرگونه اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن 44534056 واحد آموزش فرهنگسرای دانش تماس بگیرند.

دوشنبه 30/7/1397 - 21:10
ایرانگردی




معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران در جلسه ارتقای منابع انسانی سازمان مدیریت میادین با اعلام اینکه میادین میوه و تره بار در زندگی شهری تاثیرگذار بوده و سبک زندگی شهروندان را تغییر داده‌اند، گفت: سازمان‌هایی همچون سازمان مدیریت میادین که مستقیماً با مردم سر و کار دارند، پیشانی مدیریت شهری هستند.

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ ابراهیم شیخ در این جلسه که با حضور مدیرعامل این سازمان برگزار شده بود، گفت: میادین میوه و تره بار با امکان بهره مندی همه طبقات جامعه از مایحتاج عمومی، حتی اقشاری که استطاعت پایینی دارند، در زیست پذیری شهر موثر بوده است.
وی با اشاره به اینکه حتی شهرهای پیشرفته و بزرگ جهان فاقد سازوکار پیچیده مشابه میادین میوه و تره بار تهران هستند، اظهار کرد: معمولاً در آن شهرها، سوپرهای میوه نسبت به عرضه محصولات کشاورزی اقدام می‌کنند و شهروندان آنها از بازارهای محلی به شکل میادین میوه و تره بار تهران که امکان تهیه مایحتاج روزانه زندگی خود را داشته باشند، برخوردار نیستند.
شیخ با بیان اینکه سطح تحصیلات نیروی انسانی سازمان مدیریت میادین، تفاوت معناداری با میانگین تحصیلات نیروهای شهرداری تهران دارد و به مراتب از آن بالاتر است، تصریح کرد: میادین میوه و تره بار فرصت خوبی برای «برندینگ» مدیریت شهری هستند و می‌توانند به «برند» شهرداری تهران تبدیل شوند و برای ارتقای این «برندینگ»، سه محور راهبردی شامل استانداردسازی نحوه برخورد کارکنان میوه و تره بار با ارباب رجوع، توجه به کنترل کیفیت محصولات مبتنی بر نظام QC و تاکید بر ارزش افزوده در زنجیره تامین، فروش، نگهداری و بسته بندی محصولات از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
معاون شهردار تهران در پایان با تاکید بر اینکه سازمان مدیریت میادین با عبور از توسعه فیزیکی که جلوتر از برنامه است، توسعه نرم افزاری را در دستور کار خود قرار داده است و به این منظور، ارتقای منابع انسانی و توسعه خدمات الکترونیکی از جمله فروش اینترنتی محصولات از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، خاطرنشان کرد: سهم میادین میوه و تره بار از بازار باید روز به روز افزایش پیدا کند و وجود 241 میدان و بازار در سطح شهر به عنوان یک شبکه توزیع مویرگی گسترده، پشتوانه فیزیکی قوی‌ای برای توسعه فروش الکترونیک است.
قبل از سخنان معاون شهردار تهران، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با ارائه گزارشی از وضعیت نیروی انسانی این سازمان گفت: 70 درصد نیروهای این مجموعه دارای تحصیلات تکمیلی هستند و این نیروها در وضعیت اقتصادی موجود و تاثیری که میادین میوه و تره بار در پر کردن سبد خانوارهای شهری دارند، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند.
سید سعید راد از سازمان مدیریت میادین به عنوان پیشگام خدمت رسانی به مردم تهران که نقش بازوی خدماتی شهرداری تهران را ایفاء می‌کند، نام برد و افزود: میدان مرکزی میوه و تره بار، نقطه ثقل توزیع محصولات کشاورزی کشور است و انواع میوه از چهار گوشه کشور وارد این میدان می‌شود، سپس به اقصی نقاط ایران ارسال می‌شود.
گفتنی است در پایان این نشست 3 ساعته که با حضور معاونان و مدیران سازمان مدیریت میادین و جمعی از مدیران معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران برگزار شد، معاون شهردار تهران به اتفاق مدیرعامل سازمان مدیریت میادین از غرفه‌های میدان میوه و تره بار کارون دیدن کرد و از نزدیک در جریان خدمت رسانی این میدان به شهروندان قرار گرفت.

دوشنبه 30/7/1397 - 20:56
ایرانگردی

 

 

·          بر اساس گزارش وزارت بهداشت، سالانه بین 4 تا 5 هزار تن از شهروندان تهرانی بر اثر آلودگی هوا جان خود را از دست می‌دهند. از سوی دیگر، بر اساس گزارش بانك جهانی، شهر تهران سالانه ۲.۶ میلیارد دلار از آلودگی هوا خسارت می‌بیند. تبعات ناشی از آلودگی هوا در همه ابعاد اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی نفس جامعه را بند آورده است. گویا ما در یك جنگ تمام‌عیار هستیم و خود از آن بی‌اطلاعیم.

·          بر اساس جدیدترین گزارش بانک جهانی در خصوص آلودگی هوای تهران، کاهش سطح آلاینده ۲.۵ PM در شهر تهران به میزان غلظت آن در شهر نیویورک، هزینه اقتصادی سلامت را در حدود ۱.۶  میلیارد دلار کاهش خواهد داد.

·          طرح «كاهش» (کنترل آلودگی هوای شهر) با هدف‌گیری معاینه فنی خودروها، آلایندگی اتوبوس‌ها (اعم از اتوبوس‌های سرویس ارگانی و حمل مسافر)، ناوگان حمل بار (اعم از وانت‌ها، کامیونت‌ها و کامیون‌ها) جهت كاهش آلودگی هوا پیگیری می­شود. لازم به توضیح است كه سیاست‌های كاهش آلودگی هوا با تأکید بر كاهش ذرات معلق تنظیم شده است. زیرا ذرات معلق مهم­ترین آلاینده شهر تهران هستند. به ‌ویژه ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرون (۲.۵ PM) که عموماً ناشی از وسایل نقلیه موتوری، ناوگان خودروهای دیزلی، خودروهای سواری فرسوده دودزا و موتورسیکلت­ها هستند.

·          مقایسه وضعیت شاخص کیفیت هوای شهر تهران در سال­های 1395 و 1396

·          در سال گذشته به دلیل استمرار شرایط پایدار جوی و سکون نسبی و افزایش غلظت آلاینده ۲.۵ PM، 11 جلسه اضطرار آلودگی هوا تشکیل شد که به دنبال آن 10 روز تعطیلی برای مدارس ابتدایی، پیش‌دبستانی و مهدکودک‌ها ثبت شد که در یک روز آن کلیه مراکز آموزش‌وپرورش دولتی و غیردولتی نیز تعطیل بودند.

·          مبارزه با آلودگی هوا مستلزم عزم جدی و گام‌های برنامه ریزی شده است. با توجه به اینكه آلودگی هوا در فصل‌های سرد سال افزایش می‌یابد لذا پرداختن به این بحران پیش از شروع فصل‌های سرد امری ضروری است. در همین راستا با برنامه‌ریزی‌های پیش‌دستانه، فاز دوم طرح «كاهش»(LEZ)  از اول آبان ماه سال جاری اجرایی می‌شود. فاز نخست طرح «كاهش» در حال حاضر در محدوده طرح ترافیك و محدوده زوج و فرد در ساعات اعمال این طرح در حال اجراست. در جدول زیر سهم تقریبی خودروها و دیگر تولیدکنندگان آلایندگی به تفكیك انتشار آلودگی در شهر تهران مورد اشاره قرار گرفته است.  

با در نظر داشتن جدول بالا و حوزه اختیارات معاونت حمل‌ونقل و ترافیك شهرداری تهران، در زیر به سیاست‌های اجرایی فاز دوم طرح «كاهش» اشاره می‌شود.

·          فاز دوم طرح کاهش در سراسر شهر تهران و در هفت روز هفته به‌صورت 24 ساعته اجرایی خواهد شد. بر اساس این طرح، خودروهای فاقد معاینه فنی از ابتدای آبان ماه در شهر تهران و در طول 24 ساعت شبانه‌روز، از طریق دوربین‌های ثبت تخلف مورد اعمال قانون قرار خواهند گرفت. بر اساس قانون جدید كلیه خودروهایی كه در سطح شهر تهران تردد دارند باید دارای گواهی معاینه فنی باشند.

·          بر اساس بررسی‌های انجام شده، حدود 30 درصد از كل ذرات معلق موجود در هوای شهر تهران، متعلق به اتوبوس‌های حامل مسافر است. از اول مهرماه تردد کلیه اتوبوس‌های دودزا و فاقد معاینه فنی معتبر در تهران ممنوع شده است. کلیه اتوبوس‌های عمومی و خصوصی وابسته به این شرکت به‌صورت ضربتی مورد بازدید و معاینه فنی قرار می گیرند. معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران در ابلاغیه‌ای شرکت واحد اتوبوس‌رانی را موظف کرده تا در صورت مشاهده هر نوع اتوبوس دودزا، شرکت خصوصی مربوطه شدیداً جریمه و در صورت تکرار، مجوز آن لغو شود. در خطوط بی آرتی نیز در صورت مشاهده، در وهله اول مدیر خط مزبور و در صورت تکرار، معاون فنی شرکت، مسئول خواهند بود. همچنین ابلاغ شده است که حداقل 10 درصد از ناوگان شرکت‌های خصوصی و 50 درصد از اتوبوس‌های بی آرتی، قبل از مهرماه به فیلتر دوده مجهز شوند.

·          بر اساس محاسبات انجام شده، حدود 23 درصد از كل ذرات معلق موجود در هوای شهر تهران متعلق به «ناوگان بار» است. بر اساس مواد قانونی و دستورالعمل‌های اجرایی، تردد کلیه ناوگان باری در سطح شهر تهران صرفاً با اخذ باربرگ معتبر از سامانه شهرداری تهران مجاز است و پلیس راهنمایی و رانندگی تهران موظف است علاوه بر اعمال قانون از تردد خودروهای باریِ بدون باربرگ در سطح شهر تهران ممانعت به عمل آورد. صدور بار برگ در سامانه شهرداری تهران، منحصراً منوط به داشتن معاینه فنی معتبر است. کلیه خودروهای باری تحت نظارت و در ارتباط با بخش‌های مختلف شهرداری تهران ازجمله معاونت خدمات شهری (حمل و پسماند) و معاونت فنی عمرانی شهرداری تهران و نیز كلیه خودروهای پخش مواد غذایی و دارویی موظف به اخذ باربرگ از سامانه شهرداری تهران هستند.

·          حدود 10 درصد از كل ذرات معلق موجود در هوای شهر تهران به موتورسیکلت‌ها اختصاص دارد. با توجه به بازه زمانی چندساله برای جایگزینی موتورسیکلت‌های معمولی با برقی از دیگر سیاست‌های در دست پیگیری در این حوزه تبدیل موتورسیکلت‌های كاربراتوری به انژكتوری است و هزینه آن كمتر از یک‌میلیون تومان برآورد شده كه شهرداری این هزینه را بر عهده گرفته است. پیش‌بینی می‌شود اعمال این سیاست حجم آلاینده‌های تولید شده توسط موتورسیکلت‌ها را به یک‌سوم كاهش دهد. طرح دیگری در زمینه موتورسیکلت‌ها تحت عنوان كلید به كلید در حال پیگیری است. انجمن موتورسیکلت‌سازان از طرف معاونت حمل‌ونقل متولی اجرای این طرح است. در این طرح، مالكین موتور پس از تحویل موتور خود به انجمن مذكور با دریافت وام بلندمدت، موتورسیکلت جدید و با آلایندگی كم تحویل می‌گیرند. 

 

 

 

دوشنبه 30/7/1397 - 20:43
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته