• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1307روز قبل
ایرانگردی

مراسم یادواره شهدای 15 خرداد با حضور مقامات لشگری و کشوری، خانواده های معظم شهدا و ایثارگران و شهروندان متدین منطقه در محل یادمان این شهدای گرانقدر در منطقه 15 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، آیت الله وحید گلپایگانی نماینده ولی فقیه در جنوبشرق تهران در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 15 خرداد به عنوان موتور محرکه انقلاب اسلامی گفت: شهدا زنده اند و پاینده و مرگ برای آنها وجود ندارد.
وی در ادامه به بیان سخنانی در خصوص جریان 15 خرداد 42 و دلاوریهای مردم قم و ورامین پس از سخنرانی حضرت امام خمینی (ره) پرداخت و از مسئولان برگزار کننده این مراسم قدردانی کرد.
نماینده ولی فقیه در جنوب شرق تهران همچنین بر لزوم ساخت بنایی مناسب و در خور شان شهدای این روز تاکید و تصریح کرد: خوشبختانه شهردار منطقه با ساخت بنایی مناسب برای یادبود شهیدان 15 خرداد موافقت کرده است و امیدوارم تا سال آینده بنایی مناسب در این محل ساخته شود.
بنابراین گزارش، در ادامه مراسم حجت الاسلام تقوی ریاست شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور به ایراد سخنرانی پرداخت و در وصف مقام شامخ شهدا گفت: کسانی به این نقطه می رسند که از نفس به عقل و از نفسانیت به شرعیت، ایمان، تقوا و نورانیت و از ظلم به عدل و از محدوده شیطانی به صحنه نورانی حضرت رحمان هجرت کنند.
وی افزود: اینجا میقاتی است که برای رسیدن به کعبه دوست باید خود را سبک کنی و محرم شوی. نیت کنی و لبیک گویان در حرم یار قدم بگذاری تا به کعبه مقصود برسی.این صحنه، صحنه عشق است.در واقع از صحنه  جهاد باید عبور کرد تا بتوان به این نقطه رسید. اینجا منزل شهادت است . جایی است که فرشتگان با طبقی از نور بر شهید سلام می کنند و او را به اوج می برند و هر کسی لیاقت قدم گذاشتن در این مسیر را ندارد. تنها مهاجران الی الله و شهیدان می توانند به این نقطه برسند.
حجت الاسلام تقوی در ادامه یادآور شد: آنها کسانی بودند که با یک اشاره امام و ولی امرشان این زیباییها را خلق کردند و استقلال، آزادی، عزت و فضیلت امروز ما همه و همه از برکت خون شهداست.آنها به ما می آموزند که محکم بایستیم و فریب دشمنان را نخوریم.پیام شهدا این است هوشیار و هوشمند باشید و نگذارید دشمنان زیاده خواه و سلطه گر  ارزشهایی که با خون ما به وجود آمده، به غارت ببرند.
وی با اشاره به مظلومیت شهدای 15 خرداد خاطر نشان کرد: مقام و منزلت این شهدا والاتر است چراکه این شهدا آغازگر بودند. برای شناخت هر انقلابی باید دانست که این انقلاب از لحاظ زمانی و مکانی از کجا آغازشده، رهبری و محور انقلاب کیست و شعارهای آن کدام است؟
 رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور یادآور شد: انقلاب ما در دوم فروردین 42 همزمان با 25 شوال و سالروز شهادت امام صادق (ع) رییس مکتب شیعه و در مدرسه فیضیه قم به عنوان قلب قم که حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) در آن واقع شده ، جرقه خورده است.
وی در ادامه به جنایتهای رژیم طاغوت در این مراسم و سپس سخنرانی امام خمینی (ره) و خطاب قرار دادن مبلغین و هیات های مذهبی و اوج گرفتن شور انقلابی در مراسم های محرم و عاشورا اشاره کرد و افزود: پس از دستگیری امام در 12 محرم، مردم جنوب شهر تهران که درود بر آنان باد اولین کسانی بودند، پیام امام را لبیک گفتند. در واقع مردم این منطقه با همه مناطق فرق دارد و شما از اولی ها هستید که خدا مرحوم طیب رضایی را که نقش برجسته ای در هدایت هیات ها و دسته های عزاداری داشتند رحمت کند.
حجت الاسلام تقوی در ادامه از آیت الله وحید گلپایگانی، شهردار منطقه 15 و همه کسانی که در برگزاری مراسم شهدای 15خرداد نقش داشتند تشکر کرد .
وی در پایان به فریبکاری های دشمنان در انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: نه تهدیدهای دشمنان و نه فریب های آنان نمی تواند ما را از هدفمان سست کند . این مملکت در سخت ترین شرایط روی پای خود ایستاده و توطئه های دشمنان را خنثی کرده است . البته مشکلاتی هم وجود داشته، اما بر سر ارزشها نباید معامله کرد.
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور یادآور شد: امروز که مصادف با آغاز رهبری رهبر شجاع و با بصیرت و فرزانه است ما با وصل به ولایت، پیروی از پیام شهدا و پشتیبانی از ولایت فقیه ایستاده ایم. چون انقلاب ما انقلاب ولایت و انقلاب عاشوراست.
وی در پایان از مسئولین انقلابی و علاقمند این منطقه که با برگزاری این قبیل مراسم ها در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان ایستاده اند تقدیر و تشکر کرد.
شایان ذکر است مسئولین و دیگر حاضران در مراسم در پایان مزار شهدای 15 خرداد را گلباران کردند.
شنبه 16/3/1394 - 17:48
ایرانگردی

 

معاون خدمات شهری شهرداری تهران با بیان اینکه مسئولیت امور اجرایی در ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی با شهرداری تهران است، گفت: همه زیرمجموعه های شهرداری در امور اجرایی این مراسم مشارکت داشته و تلاش کرده اند مراسمی در خور شان امام راحل تدارک ببینند.

به گزارش کمیته روابط عمومی ستاد بزرگداشت امام خمینی در شهرداری تهران؛ مجتبی عبداللهی در این رابطه گفت: در ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی، کمیته ای به نام کمیته اجرایی وجود دارد که کلیه مسائل اجرایی در این کمیته شکل می گیرد. مسئولیت این کمیته با شهرداری تهران است که با تدبیر شهردار تهران، در شهرداری همه کارها با محوریت حوزه خدمات شهری شکل می گیرد. رئیس این ستاد، قائم مقام معاونت خدمات شهری است و همه معاونت ها، سازمان ها و مناطق 22 گانه حضور دارند و وظایف خود را به نحو احسن انجام می دهند.

وی درباره اقدامات انجام شده در حوزه پسماند گفت: در موضوع نظافت، شستشو و جمع آوری پسماند خشک قریب 3600 کارگر و بیش از 800 دستگاه خودروهای سنگین، سبک، جدول شوی، گاردریل شوی و خودروهای جمع آوری پسماند خشک پیش بینی شده است. موضوع تفکیک زباله در اولویت کارها قرار دارد که تیم های ثابتی برای این منظور در نظر گرفته شده است.

عبداللهی ادامه داد: بیش از 700 نیرو در قالب 200 خودرو و 100 دستگاه موتورسیکلت برای جلوگیری از سد معبر و جمع آوری بساط گستران سازمان یافته اند تا از بی نظمی در مراسم و تردد مردم جلوگیری شود.

 

زیرساخت های شهرداری برای مراسم بزرگداشت امام (ره) دائمی می شود

رئیس ستاد بزرگداشت امام خمینی در شهرداری تهران با اشاره به ایجاد ساختارهای ثابت در محدوده حرم مطهر توسط شهرداری گفت: در سال های آینده می کوشیم همه زیرساخت های لازم برای برگزاری مراسم بزرگداشت حضرت امام را به سمت ثابت و دائمی شدن ببریم.

منصور باقرصاد درباره اقدامات انجام شده توسط شهرداری تهران برای مراسم بزرگداشت امام راحل گفت: ما از فردای سالروز ارتحال امام (ره) در سال گذشته با تشکیل کمیته های تخصصی و برگزاری نشست های مختلف، نقاط ضعف و قوت مراسم سال گذشته را بررسی کردیم که این موارد در برگزاری مراسم امسال مد نظر قرار گرفت.

وی ادامه داد: شهردار تهران تاکید دارد که مراسم بزرگداشت امام راحل باید در اوج عظمت و شکوه برگزار شده و نشانگر عزت و قدرت نظام باشد. بنابراین ما هر سال این بزرگداشت را در بهشت زهرا (س) برگزار می کنیم و باید امکانات مورد نیاز را برای حضور مردم فراهم کنیم. تمامی فضایی که مراسم بزرگداشت در آن برگزار می شود، توسط شهرداری تهران آماده می شود. همچنین حدود 10 هزار نیروی کارشناس و متخصص در ستاد شهرداری مشغول فعالیت هستند.

باقرصاد افزود: شهرداران مناطق 22 گانه هر یک روسای ستاد منطقه خود بوده و در سطح منطقه، برنامه جشن نیمه شعبان و مراسم بزرگداشت امام راحل را برنامه ریزی و اجرا کرده اند. در حرم مطهر نیز هر یک از مناطق شهرداری، مسئولیت یکی از پهنه ها را بر عهده داشته اند؛ ضمن اینکه همه معاونت ها، سازمان ها و شرکت های زیرمجموعه شهرداری نیز در امر برگزاری مراسم بزرگداشت دخیل بوده اند.

قائم مقام معاونت خدمات شهری شهرداری اضافه کرد: نکته قابل توجه در مراسم بزرگداشت حضرت امام این است که هر ساله بسیاری از سازه ها از حالت موقتی و پرتابل به سوی ثابت و دائمی شدن می رود. حتی وجود بزرگراه امام علی (ع) باعث شده که نه تنها در ایام سالگرد رحلت حضرت امام، بلکه در تمام طول سال، تردد شهروندان برای زیارت اهل قبور و امام راحل آسان شود.

وی خاطرنشان کرد: همچنین ستاد شهرداری تهران از چادر و ساختارهای موقتی، به ساختمانی ثابت و مجهز تبدیل شده است. سرویس های بهداشتی نیز به تعداد بیش از 3 هزار سرویس بهداشتی ثابت برای استفاده زائران فراهم شده و قطعا در مراسم سال آینده دیگر هیچ مشکلی در این خصوص نخواهیم داشت. در مورد پارکینگ ها هم وضعیت سال جاری با سال های قبل قابل مقایسه نیست. در سال های گذشته گاهی یک وجب خاک در پارکینگ ها دیده می شد، اما امسال با عملیات تسطیح و تثبیت وضعیت بسیار بهتر شده و مردم حتی در آنها می خوابند؛ با این همه این مطلوب ما نیست و پارکینگ ها باید طبق طرح حرم و به صورت دائمی ساخته شود.

باقرصاد تاکید کرد: بیمارستان صحرایی شرکت شهر سالم نیز با وجود اینکه دو سال است زیر سقف برپا می شود، اما در سال های آینده باید فضایی مجزا و ثابت به آن اختصاص یابد. ضمن اینکه برای مصرف بهینه آب، در سال های آینده قصد داریم بیش از 60 سقاخانه را به سبک حرم امام رضا (ع) در محدوده حرم مطهر احداث کنیم.

رئیس ستاد بزرگداشت امام راحل در شهرداری اظهار کرد: همچنین فضای اطراف حرم و رینگ 400 که در گذشته خاکی بود، با ایجاد فضای سبز به شیوه های جدید از جمله کاشت درختان نخل مناسب سازی شده و سه آبنما با مشخصات مختلف در سه ضلع حرم و چند لاین پیاده رو ساخته شده است. روشنایی مسیر حرم مطهر نیز به بهترین وجه تامین شده که این نیز بخشی از اقدامات شهرداری در راستای تثبیت سازه ها بوده است. در راستای فرهنگ سازی برای حفظ نظافت محیط، بیش از 25 تن کیسه زباله و نایلکس تجدیدپذیر در بین زائران توزیع شده است.

وی درباره پذیرایی از زائران در مراسم امسال گفت: ما هر سال تا یک میلیون پک مواد غذایی در بین مردم توزیع می کردیم، اما امسال با استفاده از نان سبوس دار، آبمیوه و آب در بطری های 300 میلی لیتر به منظور جلوگیری از هدررفت آب، این پکیج ها را آماده کرده ایم. همچنین بیش از 130 هزار غذا برای توزیع در بین زائران تدارک دیده ایم.

باقرصاد اضافه کرد: یکی دیگر از ویژگی های مراسم بزرگداشت امسال این است که در کنار آماده سازی حرم حضرت امام، در مقیاسی کوچکتر حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) نیز آماده سازی شده و همین امکانات و خدمات برای مدتی بیشتر در آنجا نیز به زائران ارائه شده و حتی مکانی برای استراحت زائران در نظر گرفته شده است. در حسینیه جماران نیز از روز 12 خرداد، خدمات رسانی به مردم انجام شده است.

 

اسکان 800 زائر در حسینیه عطر یاس بهشت زهرا (س)

مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) با اشاره به استقبال زائران برای شرکت در مراسم بزرگداشت امام خمینی گفت: امسال تلاش شده که زائرانی به حرم مطهر بیایند که برای بار اول در مراسم حضور می یابند. زیرا به دلیل حجم بالای استقبال، امکان انتقال همه متقاضیان وجود ندارد و اولویت با کسانی است که تا کنون به تهران نیامده اند.

اکبر توکلی نژاد در ادامه گفت: ما شب گذشته در مجتمع عطر یاس حدود 800 نفر را اسکان دادیم که عمدتا از استان های دور برای زیارت حرم مطهر به این مجموعه مراجعه کرده اند.

 

حضور 3 هزار نیروی بسیج شهرداری در مراسم بزرگداشت

مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران با اشاره به وظایف بسیج در مراسم بزرگداشت امام خمینی گفت: طبق سنوات گذشته بسیج شهرداری مسئول توزیع مواد غذایی در بین مردم است و از چندین روز قبل نیروهای ما در حرم مطهر حضور می یابند و برای این کار خود را آماده می کنند. ما 34 حوزه مقاومت داریم که از مجموعه آنها، حدود 3 هزار نفر درگیر برگزاری مراسم بزرگداشت امام راحل هستند.

محسن پیرهادی ادامه داد: در کنار ایستگاه های صلواتی، بسیج شهرداری برخی محصولات فرهنگی را نیز در اتوبوس های زائران توزیع کرده است.

عضو شورای شهر افزود: شهرداری مثل سال های گذشته چندین ایستگاه فرهنگی در مجموعه حرم مطهر برپا کرده و آماده سازی محیط پیرامونی، تبلیغات محیطی و تسهیل حمل و نقل عمومی را انجام می دهد.

شنبه 16/3/1394 - 14:6
ایرانگردی

 


رئیس کمیته روابط عمومی و اطلاع رسانی ستاد بزرگداشت امام خمینی در شهرداری تهران با اشاره به پوشش خبری متمرکز از اقدامات ستاد گفت: زائران حرم مطهر امام راحل با مراجعه به ستاد شهرداری، از اطلاع رسانی مناسب در روز مراسم قدردانی کردند.

به گزارش کمیته روابط عمومی ستاد بزرگداشت امام خمینی در شهرداری تهران؛ آرش ظفری در گزارشی درباره عملکرد این کمیته گفت: شهرداری تهران امسال برنامه های متفاوتی را برای خدمت رسانی بهتر و بیشتر و اطلاع رسانی مناسب به مردم برای راهنمایی آنان در نظر گرفته بود. یکی از این اقدامات، استقرار اتوبوس سیار «صدای همدلی» جنب ستاد شهرداری تهران بود که از این طریق، سعی کردیم درباره اقدامات در حال انجام اطلاع رسانی و مردم را راهنمایی کنیم.

وی ادامه داد: تمام همکاران ما در مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران و سایر همکاران رسانه ای از 24 ساعت پیش از مراسم در ستاد شهرداری مستقر بوده اند و خدمات ما تا پایان مراسم همچنان ادامه دارد.

ظفری با برشمردن برخی از خدمات شهرداری تهران در مراسم بزرگداشت امام راحل گفت: ایستگاه های مترو، ناوگان اتوبوسرانی و تاکسیرانی در حال خدمت رسانی به زائران هستند و مردم را به نقاط اصلی و مرکزی شهر منتقل می کنند و خدمات ترافیکی و حمل و نقل عمومی تا پایان مراسم ادامه دارد. ما امسال سعی کرده ایم با استفاده از راهنمایان زائر که توسط سازمان بسیج شهرداری تهران و سازمان بهشت زهرا (س) ساماندهی شده اند، مردم را راهنمایی کنیم تا در گرما سرگردان نشوند و بتوانند خود را زودتر به وسایل نقلیه عمومی برسانند.

رئیس کمیته روابط عمومی ستاد اضافه کرد: یکی از اقدامات متفاوت مراسم امسال، استفاده از اورژانس برقی بود که با استفاده از خودروهای برقی بهشت زهرا (س)، در نقاطی که معابر مسدود است و امکان تردد آمبولانس ها وجود ندارد، بیماران را با سرعت به بیمارستان صحرایی منتقل کنند. نیروهای سازمان آتش نشانی نیز امسال برای تردد در سطح محدوده حرم مطهر از دوچرخه استفاده کرده اند که کار جدیدی بود.

وی افزود: همچنین بالون های رنگی را برای راهنمایی افراد به سمت پارکینگ ها در فضای آسمان به اهتزاز درآورده ایم و بنرها و فلش هایی در کنار بوردهای زمینی نصب شده و علاوه بر آن، ایستگاه هایی برای راهنمایی زائران با توزیع نقشه های راهنما ایجاد شده است.

ظفری همچنین گفت: پردیس های فرهنگی و ایستگاه های صلواتی در پهنه های مختلف برپا شده که به زائران خدمات گوناگونی را ارائه می دهد. بعد از پایان مراسم نیز حوزه خدمات شهری و سازمان مدیریت پسماند برای پاکسازی محیط و بازگرداندن وضعیت حرم مطهر و بهشت زهرا (س) به حالت اول، در آماده باش کامل قرار دارند.

معاون روابط عمومی مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران خاطرنشان کرد: امسال نیز مثل سال های گذشته حضور پرشور مردم را در مراسم شاهد بودیم و تعدادی از زائران با مراجعه به ستاد شهرداری در حرم مطهر، از خدمات حوزه اطلاع رسانی تقدیر کردند.

وی در ادامه اظهار کرد: در راستای اطلاع رسانی بهتر درباره اقدامات شهرداری تهران برای برگزاری مراسم بزرگداشت امام خمینی، نشست خبری با حضور مجتبی عبداللهی، معاون خدمات شهری شهرداری و منصور باقرصاد، قائم مقام معاونت خدمات شهری و رئیس ستاد بزرگداشت در شهرداری تهران برگزار شد و اصحاب رسانه در جریان اقدامات و فعالیت های شهرداری تهران برای برگزاری این مراسم قرار گرفتند. همچنین هماهنگی های لازم با رسانه های شهری به منظور پوشش خبری متمرکز اقدامات گسترده شهرداری تهران قبل، حین و پس از مراسم به عمل آمده و تا کنون شاهد انعکاس مناسب اخبار مرتبط در رسانه های گوناگون بوده ایم.

ظفری درباره فعالیت های حوزه مستندسازی گفت: مستندسازی مجموعه فعالیت های شهرداری تهران از روز نیمه شعبان آغاز شد که در این راستا، حدود 300 ساعت مستندسازی از کارهای انجام شده صورت گرفت که این میزان بیش از دو برابر سال گذشته بوده است. به این ترتیب فضاسازی بسیار خوبی به منظور اطلاع رسانی درباره اقدامات شهرداری تهران در مراسم بزرگداشت امام خمینی صورت گرفت.

وی تصریح کرد: مستندسازی از چند جهت برای ما مفید است؛ اول اینکه امکان مقایسه شرایط حاضر با وضعیت گذشته را فراهم کرده و به شناسایی نقاط ضعف و قوت کمک می کند، همچنین زمینه اطلاع رسانی درباره گوشه ای از خدمات همکاران ما در شهرداری تهران را ایجاد می کند. ضمن اینکه در هر یک از مراسم و ویژه برنامه های در نظر گرفته شده توانستیم امکان اطلاع رسانی را پدید بیاوریم.

رئیس کمیته روابط عمومی ستاد درباره تبلیغات محیطی گفت: در زمینه تبلیغات محیطی، بخشی از فعالیت ها توسط کمیته روابط عمومی و اطلاع رسانی و بخشی دیگر توسط کمیته تبلیغات به طور جداگانه ساماندهی شد. تلاش ما معطوف به اطلاع رسانی بهتر از جزئیات زحمات همکاران خود در شهرداری تهران، به تصویر کشیدن خلاقیت های صورت گرفته در برگزاری مراسم امسال و همچنین نمایش مشارکت و حضور مردم بود.

وی در پایان یادآوری کرد: در روز جمعه نیز ویژه برنامه ای به مناسبت سالگرد قیام 15 خرداد توسط شهرداری های مناطق 15 و 20 تدارک دیده شده که اطلاع رسانی در زمینه این برنامه ها نیز انجام خواهد شد. همچنین برای جمع بندی بازخورد رسانه ای از عملکرد خود، جلسه ای را برگزار خواهیم کرد تا بتوانیم به نتایجی برای بهبود اقدامات خود در سال آینده دست یابیم.

شنبه 16/3/1394 - 14:4
ایرانگردی

عبادالله فتح اللهی در نشست فصلی با کارکنان سازمان ضمن تأکید بر ضرورت استحکام و استقرار انظباط اداری و سازمانی، یکی از جدی ترین راهبردهای سازمان نوسازی در سال 94 را تکمیل حلقه های هماهنگی در درون ساختار شهرداری تهران با سایر نهادهای متولی در خارج از مجموعه شهرداری ذکر کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، حجت السلام و المسلمین گواهی، نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسول الله ضمن حضور در نشست فصلی کارکنان سازمان نوسازی شهر تهران به ایراد سخنرانی و بیان رهنمودهایی پیرامون مسائل روز اجتماعی کشور پرداخت.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران نیز در این نشست ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، اهداف، مأموریت ها و برنامه های آتی سازمان را تشریح کرد.

 

فتح اللهی در این جلسه با اشاره به اقدامات انجام شده در سال گذشته در سازمان نوسازی از جمله اصلاح ساختار سازمانی، سازماندهی قراردادهای پرسنل، اعمال تغییراتی در اساسنامه سازمان و ...، خاطرنشان کرد: استحکام و استقرار انظباط اداری و سازمانی رویکردی است که انتظار می رود در سال 94 با تلاش همکاران در این سازمان ادامه یافته و تسری یابد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت: سازمان نوسازی با خروج از تصدی گری، رویکرد تولی گری و مدیریت هماهنگ را میان دستگاه های مختلف در شهرداری و خارج از آن ایفا خواهد کرد که در این زمینه ایجاد تعامل هر چه بیشتر با مدیران اجرایی مناطق جهت ارتقاء سطح سرانه های خدماتی در محلات دارای بافت فرسوده مورد تأکید قرار دارد.

وی همچنین با اشاره به این که مقدمات راه اندازی دبیرخانه ستاد احیاء و نوسازی شهر تهران در سازمان نوسازی در حال پیگیری است، خاطرنشان کرد: بکارگیری و استفاده از پتانسیل های اجرایی موجود در مناطق و بسیج ظرفیت ها و امکانات کلیه دستگاه های متولی در امر نوسازی بافت های فرسوده، مهمترین هدفی است که از این ستاد انتظار می رود.

فتح اللهی یکی از جدی ترین راهبردهای سازمان نوسازی در سال 94 را تکمیل حلقه های هماهنگی در درون ساختار شهرداری تهران با سایر نهادهای متولی در خارج از مجموعه شهرداری ذکر کرد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در خاتمه سخنان خود با اشاره به تشکیل ستادی در دولت جهت تنظیم بسته رونق مسکن که سازمان نوسازی نیز به نیابت از معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران یکی از اعضای آن می باشد، از کلیه کارشناسان این سازمان خواست تا تمهیدات لازم را جهت تدوین این بسته با تمرکز بر استفاده از ظرفیت های موجود در بافت های فرسوده در این راستا بکار گیرند.         

سه شنبه 12/3/1394 - 18:13
ایرانگردی

عبادالله فتح اللهی در نشست فصلی با کارکنان سازمان ضمن تأکید بر ضرورت استحکام و استقرار انظباط اداری و سازمانی، یکی از جدی ترین راهبردهای سازمان نوسازی در سال 94 را تکمیل حلقه های هماهنگی در درون ساختار شهرداری تهران با سایر نهادهای متولی در خارج از مجموعه شهرداری ذکر کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، حجت السلام و المسلمین گواهی، نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسول الله ضمن حضور در نشست فصلی کارکنان سازمان نوسازی شهر تهران به ایراد سخنرانی و بیان رهنمودهایی پیرامون مسائل روز اجتماعی کشور پرداخت.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران نیز در این نشست ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، اهداف، مأموریت ها و برنامه های آتی سازمان را تشریح کرد.

 

فتح اللهی در این جلسه با اشاره به اقدامات انجام شده در سال گذشته در سازمان نوسازی از جمله اصلاح ساختار سازمانی، سازماندهی قراردادهای پرسنل، اعمال تغییراتی در اساسنامه سازمان و ...، خاطرنشان کرد: استحکام و استقرار انظباط اداری و سازمانی رویکردی است که انتظار می رود در سال 94 با تلاش همکاران در این سازمان ادامه یافته و تسری یابد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت: سازمان نوسازی با خروج از تصدی گری، رویکرد تولی گری و مدیریت هماهنگ را میان دستگاه های مختلف در شهرداری و خارج از آن ایفا خواهد کرد که در این زمینه ایجاد تعامل هر چه بیشتر با مدیران اجرایی مناطق جهت ارتقاء سطح سرانه های خدماتی در محلات دارای بافت فرسوده مورد تأکید قرار دارد.

وی همچنین با اشاره به این که مقدمات راه اندازی دبیرخانه ستاد احیاء و نوسازی شهر تهران در سازمان نوسازی در حال پیگیری است، خاطرنشان کرد: بکارگیری و استفاده از پتانسیل های اجرایی موجود در مناطق و بسیج ظرفیت ها و امکانات کلیه دستگاه های متولی در امر نوسازی بافت های فرسوده، مهمترین هدفی است که از این ستاد انتظار می رود.

فتح اللهی یکی از جدی ترین راهبردهای سازمان نوسازی در سال 94 را تکمیل حلقه های هماهنگی در درون ساختار شهرداری تهران با سایر نهادهای متولی در خارج از مجموعه شهرداری ذکر کرد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در خاتمه سخنان خود با اشاره به تشکیل ستادی در دولت جهت تنظیم بسته رونق مسکن که سازمان نوسازی نیز به نیابت از معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران یکی از اعضای آن می باشد، از کلیه کارشناسان این سازمان خواست تا تمهیدات لازم را جهت تدوین این بسته با تمرکز بر استفاده از ظرفیت های موجود در بافت های فرسوده در این راستا بکار گیرند.         

سه شنبه 12/3/1394 - 18:13
ایرانگردی

عبادالله فتح اللهی در نشست فصلی با کارکنان سازمان ضمن تأکید بر ضرورت استحکام و استقرار انظباط اداری و سازمانی، یکی از جدی ترین راهبردهای سازمان نوسازی در سال 94 را تکمیل حلقه های هماهنگی در درون ساختار شهرداری تهران با سایر نهادهای متولی در خارج از مجموعه شهرداری ذکر کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، حجت السلام و المسلمین گواهی، نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسول الله ضمن حضور در نشست فصلی کارکنان سازمان نوسازی شهر تهران به ایراد سخنرانی و بیان رهنمودهایی پیرامون مسائل روز اجتماعی کشور پرداخت.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران نیز در این نشست ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، اهداف، مأموریت ها و برنامه های آتی سازمان را تشریح کرد.

 

فتح اللهی در این جلسه با اشاره به اقدامات انجام شده در سال گذشته در سازمان نوسازی از جمله اصلاح ساختار سازمانی، سازماندهی قراردادهای پرسنل، اعمال تغییراتی در اساسنامه سازمان و ...، خاطرنشان کرد: استحکام و استقرار انظباط اداری و سازمانی رویکردی است که انتظار می رود در سال 94 با تلاش همکاران در این سازمان ادامه یافته و تسری یابد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت: سازمان نوسازی با خروج از تصدی گری، رویکرد تولی گری و مدیریت هماهنگ را میان دستگاه های مختلف در شهرداری و خارج از آن ایفا خواهد کرد که در این زمینه ایجاد تعامل هر چه بیشتر با مدیران اجرایی مناطق جهت ارتقاء سطح سرانه های خدماتی در محلات دارای بافت فرسوده مورد تأکید قرار دارد.

وی همچنین با اشاره به این که مقدمات راه اندازی دبیرخانه ستاد احیاء و نوسازی شهر تهران در سازمان نوسازی در حال پیگیری است، خاطرنشان کرد: بکارگیری و استفاده از پتانسیل های اجرایی موجود در مناطق و بسیج ظرفیت ها و امکانات کلیه دستگاه های متولی در امر نوسازی بافت های فرسوده، مهمترین هدفی است که از این ستاد انتظار می رود.

فتح اللهی یکی از جدی ترین راهبردهای سازمان نوسازی در سال 94 را تکمیل حلقه های هماهنگی در درون ساختار شهرداری تهران با سایر نهادهای متولی در خارج از مجموعه شهرداری ذکر کرد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در خاتمه سخنان خود با اشاره به تشکیل ستادی در دولت جهت تنظیم بسته رونق مسکن که سازمان نوسازی نیز به نیابت از معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران یکی از اعضای آن می باشد، از کلیه کارشناسان این سازمان خواست تا تمهیدات لازم را جهت تدوین این بسته با تمرکز بر استفاده از ظرفیت های موجود در بافت های فرسوده در این راستا بکار گیرند.         

سه شنبه 12/3/1394 - 18:12
ایرانگردی

عبادالله فتح اللهی در نشست فصلی با کارکنان سازمان ضمن تأکید بر ضرورت استحکام و استقرار انظباط اداری و سازمانی، یکی از جدی ترین راهبردهای سازمان نوسازی در سال 94 را تکمیل حلقه های هماهنگی در درون ساختار شهرداری تهران با سایر نهادهای متولی در خارج از مجموعه شهرداری ذکر کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، حجت السلام و المسلمین گواهی، نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسول الله ضمن حضور در نشست فصلی کارکنان سازمان نوسازی شهر تهران به ایراد سخنرانی و بیان رهنمودهایی پیرامون مسائل روز اجتماعی کشور پرداخت.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران نیز در این نشست ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، اهداف، مأموریت ها و برنامه های آتی سازمان را تشریح کرد.

 

فتح اللهی در این جلسه با اشاره به اقدامات انجام شده در سال گذشته در سازمان نوسازی از جمله اصلاح ساختار سازمانی، سازماندهی قراردادهای پرسنل، اعمال تغییراتی در اساسنامه سازمان و ...، خاطرنشان کرد: استحکام و استقرار انظباط اداری و سازمانی رویکردی است که انتظار می رود در سال 94 با تلاش همکاران در این سازمان ادامه یافته و تسری یابد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت: سازمان نوسازی با خروج از تصدی گری، رویکرد تولی گری و مدیریت هماهنگ را میان دستگاه های مختلف در شهرداری و خارج از آن ایفا خواهد کرد که در این زمینه ایجاد تعامل هر چه بیشتر با مدیران اجرایی مناطق جهت ارتقاء سطح سرانه های خدماتی در محلات دارای بافت فرسوده مورد تأکید قرار دارد.

وی همچنین با اشاره به این که مقدمات راه اندازی دبیرخانه ستاد احیاء و نوسازی شهر تهران در سازمان نوسازی در حال پیگیری است، خاطرنشان کرد: بکارگیری و استفاده از پتانسیل های اجرایی موجود در مناطق و بسیج ظرفیت ها و امکانات کلیه دستگاه های متولی در امر نوسازی بافت های فرسوده، مهمترین هدفی است که از این ستاد انتظار می رود.

فتح اللهی یکی از جدی ترین راهبردهای سازمان نوسازی در سال 94 را تکمیل حلقه های هماهنگی در درون ساختار شهرداری تهران با سایر نهادهای متولی در خارج از مجموعه شهرداری ذکر کرد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در خاتمه سخنان خود با اشاره به تشکیل ستادی در دولت جهت تنظیم بسته رونق مسکن که سازمان نوسازی نیز به نیابت از معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران یکی از اعضای آن می باشد، از کلیه کارشناسان این سازمان خواست تا تمهیدات لازم را جهت تدوین این بسته با تمرکز بر استفاده از ظرفیت های موجود در بافت های فرسوده در این راستا بکار گیرند.         

سه شنبه 12/3/1394 - 18:11
ایرانگردی

 

دوچرخه سواری تا حرم مطهر/ نمایش ستم های سلفی ها به مسلمانان

فعالیت های زیرمجموعه های شهرداری تهران به منظور بزرگداشت امام خمینی (ره) در حوزه های مختلف فرهنگی، خدمات شهری، عمرانی و ... ادامه دارد.

به گزارش کمیته روابط عمومی ستاد بزرگداشت امام راحل در شهرداری تهران به نقل از روابط عمومی سازمان ورزش؛ این سازمان در ایام بزرگداشت امام خمینی (ره) به برگزاری همایش دوچرخه‌سواری و پیاده‌روی با حضور شهروندان، برپایی غرفه‌های فرهنگی در سطح مناطق 22گانه، برپایی غرفه های ورزشی در محل حرم مطهر، برگزاری همایش دو همگانی در سطح شهر می پردازد.

همچنین در بخش بانوان مسابقات آمادگی جسمانی ویژه مربیان ایستگاه های فعالیت بدنی، مسابقات 4جانبه هندبال، سپک‌تاکرا و فلوربال و دوره های مربیگری و داوری برگزار می شود.

 

بازدید از پهنه منطقه 13 در حرم مطهر

شهردار منطقه 13 و جمعی از مسئولان این منطقه در راستای آغاز اقدامات ستاد بزرگداشت امام خمینی (ره) از پهنه منطقه واقع در قسمت شمال شرقی حرم مطهر بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 13، هادی ذاکری در این خصوص گفت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته، ضمن استقرار اکیپ های اجرایی و تجهیزات و امکانات مورد نیاز، عملیات پاکسازی، زیباسازی محوطه، مناسب سازی و اجرای آسفالت، احداث فضای سبز و همچنین تامین روشنایی پهنه مشخص شده در اطراف حرم مطهر انجام می شود.

وی ادامه داد: علاوه بر برنامه های اجرایی و خدماتی، در ایام بزرگداشت برنامه‌های فرهنگی با استقرار ایستگاه فرهنگی اجرا می شود.

 

بازدیدهای شبانه روزی از نقاط ترافیکی منطقه 18

شهردار منطقه 18 ضمن اعلام آمادگی این منطقه برای برگزاری مراسم بزرگداشت امام خمینی (ره) از بازدیدهای شبانه روزی از گره های ترافیکی منطقه برای تسهیل تردد زائران ساکن در منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 18، وحید نوروزی درباره فعالیت های فرهنگی منطقه 18 در مراسم بزرگداشت گفت: 20 تا 30 غرفه شامل غرفه های سلامت، نسیم بهشت، نقاشی کودک، مسابقه قرآن در بخش فرهنگی فعال هستند.

وی ادامه داد: غرفه ها از دو بخش غربی وشرقی تشکیل شده و به همین منظور در راهرویی که در بین غرفه ها وجود دارد، گذرنمایی ازعکسهای شهدای مدافع حرم ایجاد خواهد شد. همچنین غرفه دیگری نیز درخصوص شهدای مدافع حرم برپا خواهیم کرد. در قسمتی ازمحل برپایی غرفه ها، تصاویری از زندگی امام راحل و فعالیت های مؤثر ایشان برای بازدید کنندگان پخش خواهد شد.

شهردارمنطقه 18 درباره فعالیتهای حوزه معاونت حمل ونقل وترافیک گفت: انجام خط کشی محوری، پارکینگ، دوجرئی، نصب و بازسازی گاردریل درمحیط پیرامونی پهنه منطقه، نصب انواع تابلو، تجهیزات ترافیکی در جهت ایمنی وامنیت زائران و همچنین استقرار تیم های اجرایی و اکیپهای تعمیر و نگهداری تجهیزات و تابلوهای ترافیکی از فعالیتهای این معاونت است. همچنین با توجه به اینکه دراین ایام میزبان جمعیت زیادی اززائران هستیم، بازدیدهای شبانه روزی را در گره های ترافیکی منطقه خواهیم داشت.

وی در ادامه گفت: در حوزه خدمات شهری تیمهای عملیاتی فعالیت های خود را در زمینه جمع آوری خاک و نخاله، نظافت و پاکسازی پهنه مربوطه، پارکینگ و فضای سبزمنطقه و همچنین آبیاری فضای سبز، علف کشی، تسطیح و بازپیرایی فضای سبز، شتشوی جداول، نرده ها، گاردریلها و معابرآغاز کرده اند.

شهردارمنطقه 18 افزود: اکیپهای این حوزه نصب پوستر، داربست، چادر و رنگ آمیزی جداول را نیز در دستور کار خود قرار داده و تا قبل از آغاز برنامه ها، این فعالیتها را به سرانجام می رسانند. همچنین اقداماتی نظیر زنده گیری سگ، کنترل جانوران مضر شهری (موش) و ساماندهی بیلبوردها و تابلوهای تبلیغاتی انجام شده است.

نوروزی درباره فعالیت های حوزه معاونت فنی و عمران منطقه گفت: از جمله فعالیتهای این حوزه به صدها مترمکعب خاکبرداری، حفاری اطراف سپیتک، پارکینگ ورودی حرم، پخش ده ها تن آسفالت و لکه گیری، آجرچینی درب منهول ها، نصب دریچه های فلزی و کامپوزیت درمحوطه می توان اشاره کرد. همچنین سنگ کاری پشت سرویس های بهداشتی، ترمیم جداول، جوشکاری حفاظ پنجره های کانکسها، نصب کشو میله ای درب کانکس از دیگر فعالیت های این حوزه بوده است.

 

آغاز طرح روضه های خانگی در منطقه 22

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه 22 از آغاز طرح روضه های خانگی و آموزش بانوان مبلغ در این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 22؛ عشرت شایق با اشاره به اقدامات این معاونت در ایام بزرگداشت امام خمینی گفت: طی جلسه ای که با حضور مسئولان فرهنگی مترو در حوزه معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 22 برگزار شد، مقرر شد تا از ظرفیت های مترو در4 ایستگاه متروی منطقه از جمله ایستگاه استادیوم آزادی، چیتگر، ورد آورد و ایران خودرو با توجه به ویژگیهای خاص هر یک از این ایستگاهها در راستای شناساندن ظرفیت ها و پتانسیل های فرهنگی و گردشگری منطقه به شهروندان و مسافرانی که از این ایستگاه ها تردد می کنند، استفاده شود.

وی از آغاز به کار طرح روضه های خانگی با عنوان «خانه های آسمانی» با همکاری کانون مداحان خبر داد و گفت: در جلسه ای با کانون مداحان مقرر شد کلاس های آموزشی در بحث فنی، محتوایی و آواشناسی مداحی و روضه خوانی با حضور مبلغان فعال در منطقه برگزار شود و با دعوت از بانوان مبلغ منطقه در این راه و پیشبرد اهداف فرهنگی این طرح قدم برداشته شود. همچنین قرار بر این است تا با برگزاری همایش و دعوت از مداحان و پیرغلامان آذری زبان، از خدمات آنها تقدیر و تشکر به عمل آید.

 

همایش دوچرخه سواری میثاق با امام (ره) در منطقه 19

جمعی از جوانان و نوجوانان شهر تهران در همایش دوچرخه سواری که در آستانه سالگرد بزرگداشت امام راحل برگزار شد، شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، این همایش با عنوان «میثاق با امام» از میدان شهید تاج آبادی در زیرگذر اخلاقی تا حرم امام برگزار شد.

در این برنامه شرکت کنندگان مسیری نزدیک به 4 کیلومتر را رکاب زدند.

 

استقرار 480 دستگاه خودرو برای مدیریت پسماند در حرم مطهر

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند از تامین تجهیزات و نیروی کارگری لازم برای پاکسازی معابر منتهی به حرم مطهر در ایام بزرگداشت امام خمینی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت پسماند، حسین جعفری گفت: پیش‌بینی تامین کارگر از اوایل خرداد ماه در ستاد اجرایی مراسم، برقراری بی‌سیم و شبکه ارتباطات، تهیه امکانات رفاهی لازم، تهیه کیسه پسماند ‌تر و خشک جهت جمع‌آوری و ذخیره سازی پسماند، توزیع تراکت اطلاع رسانی، مخازن 240 و 120 لیتری و ... از اقدامات این سازمان برای مراسم بزرگداشت بوده است.

وی ادامه داد: تمهیدات لازم جهت اسکان کارگری با گنجایش 500 نفر و همچنین استقرار 4 دستگاه کانکس و تجهیز آن به ملزومات جهت اسکان نیروهای نظارتی، پشتیبانی، خدماتی و بیسیم نیز توسط این سازمان فراهم شده است.

استقرار370 دستگاه وانت جمع آوری پسماند خشک، 57 دستگاه کامیونت، 28 دستگاه خودروی گشت، 25 دستگاه موتورسیکلت گشت در طول برگزاری مراسم بزرگداشت امام خمینی (ره) از برنامه های دیگر سازمان پسماند است.

 

منطقه 11؛ راوی ستم های سلفی ها در حرم مطهر

شهردار منطقه 11 از مشارکت این منطقه در برپایی پردیس «عصر امام» در مراسم بزرگداشت امام خمینی (ره) و نمایش ستم های داعش و سلفی ها به مسلمانان در این پردیس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11؛ نصرالله آبادیان درباره فعالیت های فرهنگی این منطقه در مراسم بزرگداشت گفت: خانه های فرهنگی با عناوین خانه قرآن و عترت، خانه رفاه و خدمات اجتماعی، خانه سلامت و محیط زیست و ... برنامه هایی چون «قرآن بخوانید جایزه بگیرید»، غرفه عکس های یادگاری رایگان، ارائه خدمات اولیه پزشکی مثل تست قند خون، فشار خون، غربال گری دیابت و ... به صورت رایگان به همراه مشاوره پزشکی را در پهنه این منطقه در حرم مطهر اجرا می کنند.

شهرداری منطقه 11 همچنین نسبت به لكه گیری و مرمت آسفالت به مساحت 180 متر مربع و اجرای عملیات درزگیری به متراژ 500 متر، مرمت تك جدول به متراژ 20 متر و تهیه و نصب یک مورد دریچه، کاشت 120 اصله درخت، کاشت 400 مترمربع گل و گیاه، نظافت 2500 متر مربع فضای سبز، شستشوی 60 هزار متر جدول، شستشوی 400 مترمربع تابلو، اسقرار 4 چشمه سرویس بهداشتی پرتابل، 20 مترمربع سیمانکاری، لکه گیری 35 تن آسفالت، جمع آوری خاک و نخاله پهنه، نصب 300 عدد پلاکارد و... در حرم مطهر اقدام کرده است.

همچنین در راستای جلوگیری از سد معبر و ساماندهی دست فروشان محوطه حرم مطهر، یک روز قبل از اجرای مراسم 4 اکیپ شامل 4 خودروی مستقل در پهنه حضور خواهند یافت. یک هفته قبل از شروع مراسم نیز50 لانه فعال جانوران موذی مسدود و لانه کوبی و 150 مورد طعمه گذاری توسط اداره ساماندهی این منطقه انجام شده است.
سه شنبه 12/3/1394 - 18:8
ایرانگردی

 

 

مدیران ارشد شهرداری تهران از افزایش 25 درصدی بسته های پذیرایی از زائران حرم مطهر، استقرار هزار نیروی رفع سد معبر و معرفی امام (ره) از دیدگاه مقام معظم رهبری در مراسم بزرگداشت امام خمینی خبر دادند.

 

معرفی امام (ره) از نگاه مقام معظم رهبری

به گزارش کمیته روابط عمومی ستاد بزرگداشت امام خمینی در شهرداری تهران؛ رئیس کمیته فرهنگی ستاد با اشاره به تقارن ایام ارتحال امام راحل با نیمه شعبان گفت: امسال ایام ارتحال حضرت امام (ره) با نیمه شعبان مقارن شده و قطعا فضای کلی همه برنامه ها به گونه ای طراحی شده تا بتواند این تقارن را به نحو خوبی پوشش دهد.

عبادالله رمضانی ادامه داد: امسال شاهد اجرای برنامه ای هستیم که انتظار در عصر امام خمینی را دنبال می کند و امام (ره) را از نگاه رهبری تعریف می کنیم. در سال های اخیر مجموعه سخنان مقام معظم رهبری در سالگرد ارتحال در حرم مطهر مانند قطعات پازلی بوده است که با در کنار هم قرار دادن آنها، نگاهی کامل و تعریفی دقیق از امام (ره) و عصر و مکتب و هنر و سایر ویژگی های ایشان به دست می دهد.

وی افزود: به همین جهت امسال در فضای حرم مطهر شش ایستگاه بزرگ فرهنگی با عنوان «خورشید ولایت» را برپا می کنیم که در هر یک از این ایستگاه ها، بخشی از سخنان مقام معظم رهبری درباره امام راحل در قالب نمایشگاه، محصولات فرهنگی، خدمات کارگاهی، ایستگاه های مشاوره، گفت و گو و... پیاده سازی می شود.

مدیر کل فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری خاطرنشان کرد: ایستگاه های فرهنگی بسیار مورد استقبال مردم هستند و می توان گفت بیش از 70 درصد کسانی که وارد حرم مطهر می شوند، قطعا از ایستگاه های فرهنگی بازدید می کنند. چینش ایستگاه ها به نحوی بوده تا مخاطبان از هر سو که وارد حرم شوند، امکان بازدید از آنها را داشته باشند.

رمضانی در ادامه گفت: امسال بحث مدافعان حرم را پیگیری می کنیم که به ادامه جانبازی ها و فداکاری ها و گذشت فرزندان این مرز و بوم در دفاع از اسلام و مسلمانان می پردازد. همچنین در زمینه گفتمان جاهلیت مدرن که مقام معظم رهبری اخیرا تاکیدات ویژه ای درباره آن داشته اند، برنامه هایی را تدارک دیده ایم. نمایشگاه های کتاب موضوعی بر اساس نیاز و ذائقه مخاطب در فضای نمایشگاه برگزار می شود و در ایستگاه های فرهنگی نماز جماعت برگزار می کنیم.

وی همچنین اضافه کرد: بخش دیگری از کار ما فضاسازی سیمای شهر است که از معابر اصلی تهران آغاز شده و تا حرم مطهر ادامه می یابد. بخش عمده این کار به عهده سازمان زیباسازی و شهرداری های مناطق است که ما نیز از آنها حمایت می کنیم.

رمضانی درباره اقدامات زیرمجموعه های معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری در ایام بزرگداشت امام راحل گفت: سازمان ورزش، سازمان رفاه و خدمات اجتماعی، اداره کل بانوان و .... هر یک برنامه های ویژه ای را برای ایام بزرگداشت حضرت امام در نظر گرفته اند. همچنین در مراکز فرهنگی و هنری شهر اعم از سراهای محلات، فرهنگسراها، کتابخانه ها، خانه های فرهنگ و ... گستره ای از برنامه های فرهنگی و اجتماعی را برای این ایام پیش بینی کرده ایم.

 

افزایش 25 درصدی بسته های پذیرایی

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار از افزایش 25 درصدی بسته های پذیرایی برای زائران حرم مطهر نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان میادین، سید احمد صفوی گفت: امسال 500 هزار بسته پذیرایی برای زائران حرم مطهر تدارک دیده شده که حاوی نان، پنیر، آب میوه و کارد یک بار مصرف هستند و در کیسه قرار داده می شوند، همچنین 500 هزار آب معدنی نیز برای این مراسم در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: تامین 105 تن انواع میوه ،3 تن سیب زمینی و پیاز،400 هزار بطری نوشابه وهمچنین حدود 500 هزار عدد نایلکس برای کفشداری ها، 150 هزار عدد پلاستیک برای ظروف غذا و142 هزار ظرف غذا بر پایه گیاهی نیز توسط سازمان مدیریت میادین انجام شده است.

صفوی با بیان اینکه تعداد بسته های پذیرایی نسبت به سال گذشته حدود 25 درصد افزایش داشته است، افزود: سازمان میادین تنها تامین کننده این اقلام خواهد بود و توزیع آنها بین زائران توسط مراکز ستاد مرکزی مستقر در حرم امام (ره) انجام می شود. نیازهای سازمان بهشت زهرا (س) و کمیته پشتیبانی ستاد بزرگداشت شهرداری تهران نیز با بهترین کیفیت توسط سازمان میادین تامین شده است.

 

استقرار هزار نیروی رفع سد معبر در حرم مطهر

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از استقرار هزار تن از نیروهای رفع سد معبر این شرکت در قالب 150 اکیپ موتوری و 100 اکیپ خودرویی در حرم مطهر خبر داد.

رضا قدیمی در این زمینه گفت: شرکت ساماندهی با نیرویی قریب به هزار نفر در زمینه راهنمایی زائران حرم مطهر و رفع سد معبر در ایام مراسم بزرگداشت امام راحل فعالیت می کند. امسال تلاش ما بر موضوع پیشگیری معطوف است تا بتوانیم کاروان های شهرستان ها و شهرهای اطراف را تا پیش از برگزاری مراسم راهنمایی کنیم.

وی تصریح کرد: دستفروشی در حرم مطهر و 20 پهنه تعریف شده توسط شهرداری در روزهای 13 و 14 خرداد ممنوع است که برای این کار تمهیداتی را اندیشیده ایم و روسای کاروان ها و رانندگان اتوبوس ها را راهنمایی کرده ایم. در 11 پارکینگی نیز که شهرداری های مناطق مستقر هستند، اقدامات لازم انجام می شود.

رئیس کمیته ساماندهی ستاد بزرگداشت امام (ره) در شهرداری اضافه کرد: چنانچه شخصی اقدام به بساط گستری نماید، اعزام نیرو توسط اکیپ های 3 تا 4 نفره خواهیم داشت و سعی در رفع سد معبر می نماییم. چنانچه ناگزیر شویم، این وسایل را به انباری که در پارکینگ لاله 4 مستقر است، منتقل کرده و به صاحبان کالا رسید می دهیم که در پایان مراسم می توانند با ارائه رسید کالای خود را تحویل بگیرند.

قدیمی افزود: تمام اکیپ های سد معبر مجهز به کپسول آتش نشانی هستند تا چنانچه خدای نکرده در پهنه های تحویلی به شهرداری های مناطق اتفاقی رخ داد، اکیپ های موتوری ما بتوانند در غیاب خودروهای امدادی به راحتی در بین جمعیت تردد کرده و کار امدادرسانی را انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد:150 دستگاه موتورسیکلت و قریب به 100 اکیپ خودرویی از صبح سیزدهم خرداد ماه در کنار پلیس راهور مستقر می شوند و مجهز به جرثقیل هستند تا در صورت مشاهده خودروهایی که کالاهای بساط گستران در آنها قرار دارد، با تشخیص پلیس و نیروهای شرکت شهربان نسبت به انتقال خودروها به پارکینگ اقدام کنن
سه شنبه 12/3/1394 - 18:6
ایرانگردی

 

 

اعضای شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به خدمات شهرداری تهران در برگزاری مراسم بزرگداشت امام راحل بر ضرورت رعایت شان نیمه شعبان و همچنین جلوگیری از اسراف تاکید کردند.

به گزارش کمیته روابط عمومی ستاد بزرگداشت امام خمینی (ره) در شهرداری تهران؛ حجه الاسلام و المسلمین عبدالمقیم ناصحی با اشاره به تقارن نیمه شعبان و سالروز ارتحال امام راحل گفت: امسال عید نوروز هم مصادف با ایام شهادت حضرت زهرا (س) بود و ما در مدیریت شهری به این نکته توجه داشتیم؛ به گونه ای که هم عید نوروز که مناسبتی ملی در کشور ماست، به خوبی برگزار شد و هم حرمت ایام فاطمیه حفظ شد.

وی ادامه داد: لذا در ایام خرداد ماه که سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) با نیمه شعبان همزمان است، انشاءالله تلاش می کنیم شان هر دو مناسبت را به خوبی رعایت کنیم.

ناصحی افزود: هر ساله یکی از نهادهایی که به لحاظ برنامه، نیرو و بودجه در برگزاری سالگرد ارتحال حضرت امام حضور دارد و بیشترین خدمات را ارائه می دهد، شهرداری تهران است. امسال نیز همین رویه را برای برگزاری مراسم بزرگداشت حضرت امام در شهرداری تهران خواهیم داشت.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر اضافه کرد: البته توصیه ما این است که شهرداری تهران نگاه ویژه ای نیز به ایام ولادت ولی عصر (عج) داشته باشد و ما نیز برنامه های شهرداری را در این خصوص به دقت پیگیری خواهیم نمود تا هر دو مراسم به خوبی برگزار شود.

 

نیمه شعبان و ارتحال امام (ره) هر دو در راستای عمق بخشی به انقلاب است

رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر تهران نیمه شعبان و ارتحال امام راحل هر دو را در راستای عمق بخشیدن به انقلاب و اسلام دانست.

معصومه آباد درباره وظایف شهرداری تهران در برگزاری مراسم بزرگداشت امام خمینی گفت: مسئولیت شهرداری برای اجرای مراسم و مناسبت ها با توجه به ظرفیت های خوبی که در اختیار دارد، این است که خدمات و سرویس هایی را به شهروندان ارائه دهد تا یاد و خاطره حضرت امام را زنده نگه دارند.

وی افزود: اهمیت برگزاری این مراسم به ویژه برای نسل امروز بارزتر است که از حضرت امام خاطره ای ندارند و مراسم بزرگداشت امام راحل فرصت خوبی برای حفظ ارزش های انقلابی و دینی ما و همچنین بازخوانی خاطرات انقلاب و شیوه و سلوک بنیانگذار جمهوری اسلامی است.

عضو شورای شهر تصریح کرد: تقارن نیمه شعبان و سالگرد ارتحال حضرت امام نشان می دهد این دو برنامه از نظر بار فرهنگی چندان با یکدیگر تفاوت فاحشی ندارند؛ زیرا هر دو در راستای عمق بخشیدن به فعالیت های فرهنگی، انقلابی و اسلامی است.

آباد تاکید کرد: البته نوع برنامه ها، جهت گیری و زمان بندی آنها باید به گونه ای باشد تا با یکدیگر تلاقی و تضاد نداشته باشند و به گونه ای نباشد که در یک نقطه از شهر مراسم جشن و شادی برپا باشد و در نقطه ای دیگر مراسم عزا برقرار باشد.

وی درباره انتظارات مردم از شهرداری تهران در برگزاری مراسم بزرگداشت امام راحل گفت: بخشی از انتظارات مردم از شهرداری، در اختیار گذاشتن سرویس های حمل و نقل و اسکان مناسب برای زائران است؛ زیرا ارتحال حضرت امام برنامه ای ملی است و مردم از تمامی شهرستان ها به حرم مطهر مراجعه می کنند. به همین جهت امنیت حرم مطهر باید با همکاری دستگاه های مسئول و از جمله شهرداری به صورت یکپارچه تامین شود. همچنین حوزه خدمات شهری باید مثل سال های گذشته که فعالانه در مراسم بزرگداشت حضرت امام حضور داشت، امسال نیز به فعالیت بپردازد تا بتوانند برنامه های فرهنگی مناسبی در شان حضرت امام برگزار کنند.

 

از اسراف خودداری شود

عضو شورای اسلامی شهر تهران بر ضرورت رعایت نظم و انضباط و جلوگیری از اسراف در مراسم بزرگداشت حضرت امام تاکید کرد.

اسماعیل دوستی با اشاره به تقارن نیمه شعبان و سالگرد ارتحال امام راحل گفت: خدمات رسانی به زائران حضرت امام باید با رعایت شان نیمه شعبان و میلاد باسعادت حضرت حجت (عج) از یک سو و تبلیغ آثار و منشورهای امام (ره) و معرفی چهره عزیز ایشان به جوانان از سوی دیگر به درستی انجام شود.

وی افزود: به نظرم اقدامات شهرداری در خصوص خدمات رسانی به زائران قابل تحسین است و سال گذشته از نزدیک شاهد بودم که تمامی شهرداری های مناطق، ستاد، شهر آفتاب و ... مشغول خدمات رسانی هستند، اما معتقدم خدمات رسانی باید با نظم و انضباط خاصی صورت بگیرد و امکاناتی که توزیع می شود، به صورت یکسان و منسجم باشد و از اسراف نیز خودداری شود.

سه شنبه 12/3/1394 - 17:42
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته