• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 257
تعداد نظرات : 411
زمان آخرین مطلب : 4825روز قبل
ازدواج و همسرداری
همسرتان از سركار به منزل برگشته است. بی‌سر و صدا به كابینت آشپزخانه سرک می‌كشد. چیزی برداشته و با بی‌حوصلگی می‌خورد و بعد ساكت به تماشای تلویزیون می‌نشیند. هفته‌هاست كه یک صحبت درست و حسابی با هم نداشته‌اید. فقط چند بار درباره مسائل مالی و دیر و زود آمدن به منزل جر و بحث كرده‌اید اما از یك رابطه گرم و صمیمی خبری نیست. چه اتفاقی افتاده است؟!زندگی مشترک شما در لبه پرتگاه قرار گرفته و هر دوی شما این موضوع را می‌دانید اما نمی‌دانید چاره كار چیست؟
آیا واقعا می‌خواهید این زندگی را نجات دهید؟
درست در چنین شرایطی است كه مشاوره ازدواج به كمك شما می‌آید. مشاوره ازدواج به شما كمك می‌كند رابطه زناشویی خود را دوباره محكم كنید و یا در شرایطی كه به نفع هر دو شماست، به روش صلح‌آمیز (در صورت تمایل) از هم جدا شوید. به عبارتی، برخلاف آنچه كه همه فكر می‌كنند، مشاوره ازدواج فقط به زمان تصمیم‌گیری برای ازدواج مربوط نیست بلكه ‌این راهكار به شما كمك می‌كند تا بعد از ازدواج هم روابط خود و همسرتان را بهتر بشناسید و درست تصمیم‌گیری كنید.
مشاوره ازدواج یعنی چه؟مشاوره ازدواج كه به آن زوج درمانی هم می‌گویند، به زوج‌هایی كه قصد ازدواج دارند و یا ازدواج كرده‌اند، كمک می‌كند مشكلا‌ت موجود در رابطه زناشویی خود را حل و فصل كنند. در این مشاوره به زوجین كمک می‌شود ابزارهای برقراری ارتباط بهتر را بشناسند، تفاوت‌ها را در بعضی موارد نادیده بگیرند، روش حل مشكل را بشناسند و حتی اگر می‌خواهند جر و بحثی هم داشته باشند، این كار را به روش صحیح و سالم‌تری انجام دهند. این‌كار معمولا به عهده درمانگرهایی است كه در زمینه درمان ازدواج و خانواده تخصص دارند. معمولا مشاوره ازدواج كوتاه مدت است و در اوج بحران روابط، گاهی تنها چند جلسه مشاوره كافی است. در شرایطی كه مشكلات عمیق و جدی وجود داشته باشد، مشاوره چند ماه به طول می‌انجامد.
چه كسانی از مشاوره ازدواج بهره می‌برند؟
اكثر ازدواج‌ها و در پی آن روابط زناشویی كامل و ایده‌آل نیست. هر یک از دو طرف عقاید، ارزش‌ها، نظرها و تاریخچه شخصیتی خود را با خود به همراه آورده است. البته وجود این تفاوت‌ها به این معنی نیست كه زندگی مشترك شما به پایان رسیده است. اتفاقا برعكس تفاوت‌ها می‌توانند تكمیل كننده ازدواج باشند یعنی شما آنقدر تكامل پیدا كرده‌اید كه می‌توانید با انسانی كه در بعضی موارد با شما تفاوت دارد زندگی آرامی داشته باشید. این تفاوت‌ها به افراد كمك می‌كنند نظرها و فرهنگ‌های مخالف خود را درك كرده، به آنها احترام بگذارند و آنها را بپذیرند. اما گاهی این تفاوت‌ها و عادت‌ها روی اعصاب طرف مقابل اثر می‌گذارد او را كلافه می‌كند. در چنین شرایطی یك موضوع خارج از خانواده هم می‌تواند بهانه شده و دو طرف را به مشاجره بكشاند و یا به تدریج ارتباط میان آنها را كمرنگ‌تر كند. علت هر چه باشد، وجود تنش در روابط زن و شوهر باعث بروز استرس، عصبانیت، نگرانی، ترس و سایر مشكلات می‌شود. ممكن است شما حس كنید این تیرگی روابط، خود به خود برطرف می‌شود اما متاسفانه رابطه بد، بدتر می‌شود و در نهایت مشكلات جسمی یا روانی مثل افسردگی بروز می‌كند. وجود رابطه زناشویی مشكل‌دار روی شغل و جسم و روان سایر اعضای خانواده مثل فرزندان و بستگان نزدیك هم تاثیر منفی می‌گذارد.همیشه لازم نیست برای مشاوره ازدواج مشكلی وجود داشته باشد. گاهی می‌توان برای تقویت روابط دو طرف و یا درك بهتر از همدیگر هم از مشاوره ازدواج استفاده كرد. شاید به جرات بتوان گفت انجام دادن مشاوره، قبل از ازدواج هم برای افراد لازم و ضروری است.در مشاوره ازدواج چه اقداماتی انجام می‌گیرد؟در این مشاوره، زوجین به جلسات مشاوره دعوت می‌شوند. مشاوره‌گر كمك می‌كند، دو طرف ریشه‌ مشكل را بشناسند و سعی كنند آن را برطرف كنند. به عبارتی، جوانب خوب و بد رابطه زن و شوهر تجزیه و تحلیل می‌شود. درمانگر در این جلسات طرف هیچ‌كس را نمی‌گیرد. به زوجین یاد می‌دهد كه راحت با هم ارتباط برقرار كنند، با هم مشكلات را حل كنند و جروبحث‌های آنها بر سر تفاوت‌ها هم منطقی باشد. در مواردی مثل بیماری روانی یا سوء مصرف مواد، درمانگر ناچار می شود برای رفع كامل مشكل از سایر گروه‌های درمانی هم كمك بگیرد. در نهایت زوجین یاد می‌گیرند تفاوت‌ها را راحت‌تر بپذیرند و بتوانند آنها را تحمل كنند البته صحبت با یك مشاور در زمینه روابط زناشویی شاید برای همه راحت نباشد. گاهی دعواها و مشاجره‌ها در این جلسات هم ادامه پیدا می‌كند اما جای نگرانی نیست چون درمانگر و مشاور می‌تواند این بحران‌ها را كنترل و جلسات را هدف‌دار كند. شاید باور نكنید اما بعد از چند جلسه، بهبود روابطتان را حس می‌كنید. گاهی در مواردی متوجه می‌شوید كه ادامه این زندگی به نفع هیچ‌كس نیست و مشكلات، آن‌قدر ریشه‌ای یا لاینحل است كه باید به جدایی فكر كرد.اگر همسرتان از حضور در این جلسات امتناع می‌كند باید خودتان به تنهایی شركت كنید، چون به هر حال شما می‌توانید برای بهبود روابط اقدامات لازم را انجام دهید. در انتخاب مشاور ازدواج دقت كنید كه حتما تحصیل كرده و متخصص باشد. معمولا روان‌شناسان و مشاوران روان‌شناس در این زمینه مهارت دارند و به طور متمركز در این زمینه كار می‌كنند. فراموش نكنید رفع مشكل در زندگی مشترك فقط به فرد كاردان و متخصص مربوط می‌شود و به هیچ‌وجه نباید از اقدام موثر برای رفع چنین مشكلاتی شرم داشت.‌
چهارشنبه 25/12/1389 - 12:9
ازدواج و همسرداری

ای كه می پرسی نشان عشق چیست! عشق چیزی جز ظهور مهر نیست عشق یعنی مهر بی چون و چرا ؛ عشق یعنی كوشش بی ادعا عشق یعنی مهر بی اما اگر ؛ عشق یعنی رفتن با پای سر عشق یعنی دل تپیدن بهردوست ؛ عشق یعنی جان من قربان اوست عشق یعنی خواندن از چشمان او ؛ حرف های دل بدون گفتگو، عشق یعنی عاشق بی زحمتی ؛ عشق یعنی بوسه بی شهوتی، عشق ، یار مهربان زندگی ؛ بادبان و نردبان زندگی، عشق یعنی دشت گل كاری شده ؛ در كویری چشمه ای جاری شده، عشق ، یك شقایق درمیان دشت خار.
چهارشنبه 25/12/1389 - 12:1
خانواده

1.خون قرمزه رنگه عشقه ، اشک بیرنگه درد عشقه .

2.خون وقتی میاد بیرون می سوزه اما اشک اول می سوزه بعد بیرون میاد.

3.خون مال زخم جسمه ولی اشک مال زخم روحه.

 4.جای زخم خون خوب می شه ولی مال اشک خوب نمی شه.

 5.خون همیشه مال درد و غمه ولی اشک بعضی وقتا مال خوشحالیه.

6.جلوی خون و می شه گرفت ولی اشک رو نه!

7.از جاری شدن خون، کسی خجالت نمی کشه اما بعضیا از اینکه اشک بریزن خجالت میکشن و دستاشونو میزارن رو صورتشون.

 8. با خون میشه به یکی زندگی بخشید ولی با اشک نه!
چهارشنبه 25/12/1389 - 11:54
سلامت و بهداشت جامعه

10- مربی داشته باشید

در هر مرحله ای از کارتان، خوب است که برای خود مربی پیدا کنید تا شما را در انجام کارهایتان راهنمایی کند. او می تواند به شما کمک کند تا این صنعت را بهتر درک کنید و در کارتان موفق تر باشید.
هشیار باشید و مثبت فکر کنید
هر کس باید در جایی شروع کند. ممکن است از خود انتظار داشته باشید که کاری مهمتر و چالش برانگیزتر داشته باشید اما شکایت نکنید. از منفی بافی در مورد کارتان دوری کنید، و سعی کنید که بهترین استفاده را از موقعیت فعلیتان ببرید. آگاهی هایتان را افزایش دهید و مهارت هایتان را توسعه دهید. در حد توانایی هایتان کار کنید و به زودی خواهید دید که خستگی و ملالت ناپدید می شود.
چهارشنبه 25/12/1389 - 11:48
سلامت و بهداشت جامعه

9- آموزش های خود را بالاتر ببرید

از حالت یکنواخت همیشگی بیرون بیایید و دانش خود را در زمینه ی حرفه تان بالاتر ببرید. همینطور که از نردبان ترقی بالا می روید، زمان برایتان لرزش زیادی پیدا می کند. بنابراین سعی کنید معلومات و علم خود را در کاری که انجام می دهید افزایش دهید.
چهارشنبه 25/12/1389 - 11:48
سلامت و بهداشت جامعه

8- در مورد شرکت محل کارتان بیشتر بدانید

سعی کنید اطلاعات بیشتری در مورد شرکت کسب کنید. از همکارانتان در این زمینه سوال کنید. از روابط شرکت آگاهی پیدا کنید. همکارانتان را بشناسید و از سیاست ها و خط مشی شرکت آگاهی یابید.
چهارشنبه 25/12/1389 - 11:47
سلامت و بهداشت جامعه

7- از زمان استراحتتان بهترین استفاده را ببرید

اگر می بینید که کار باعث خستگیتان شده است، کمی استراحت کنید. همراه چند تن از دوستان به کافه تریای شرکت رفته و چای یا قهوه ای بنوشید. از ساعات استراحت خود نهایت استفاده را ببرید تا خستگیتان را کاملاً از تنتان بیرون کند و بتوانید دوباره با انرژی کارتان را دنبال کنید.
راه حل های طولانی مدت
چهارشنبه 25/12/1389 - 11:46
سلامت و بهداشت جامعه

6- دیدگاهتان را درمورد کارتان تغییر دهید

در هر پستی که کار می کنید، سعی کنید نگاه خوبی به کارتان داشته باشید. کار خود را دست کم نگیرید. اگر در قسمت اینترنت شرکت هستید، خود را رابط حیاتی به زنجیره ی ارتباطات بدانید. اگر در قسمت جوابگویی به تلفن ها هستید، خود را یکی از موثرترین افراد اداره بدانید که رضایت مشتریان را جلب می کند. در هر پستی، نقش خود را در پیشبرد اهداف شرکت موثر بدانید. با این طرز تفکر کار خود را بهتر انجام خواهید داد و به سرعت ترفیع پیدا می کنید.
چهارشنبه 25/12/1389 - 11:45
سلامت و بهداشت جامعه

5- ابتکار به خرج دهید و کار جدیدی را شروع کنید


همیشه شروع کننده شما باشید. پیشنهاد کارها و پروژه های جدید بدهید. این مطالب را با دست اندرکاران مربوطه در میان بگذارید. هدفتان این باشد که علاقه ی خود را به کار کردن نشان دهید، اما نگذارید دیگران بد به شما نگاه کنند و فکر کنند با این کارها قصد خودنمایی دارید.
6- دیدگاهتان را درمورد کارتان تغییر دهید
چهارشنبه 25/12/1389 - 11:45
سلامت و بهداشت جامعه

4- به کارهایتان ارزش دهید

به رئیس خود نشان دهید که چه توانایی هایی دارید. برای این منظور، کارهای اضافه بر سازمان انجام دهید. اما نه طوری که رئیس فکر کند قصد خودنمایی دارید. این کارها را بدون اینکه کسی از همکارانتان متوجه شود انجام دهید، فقط رئیس از این کار اطلاع داشته باشد. بعد که رئیس با پیشنهادتان موافقت کرد، چند روز بعد کار را به او تحویل دهید. با این کارها می توانید توانایی ها و علاقه خود را بالاتر برده و خستگی و بیحوصلگی را از خود دور کنید.
چهارشنبه 25/12/1389 - 11:43
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته