عملیات اجرایی پل کابلی در محور لالی مسجد سلیمان توسط طرح سد و نیروگاه گتوند علیا با بیش از 85 درصد پیشرفت فیزیکی به مراحل پایانی خود نزدیک می‌شود

بلند ترین پل کابلی کشور سد گتوند علیا لالی مسجد سلیمان کوه رود


پل لالی، از نوع کابلی و دارای عرشه فلزی با پایه‌ها و پایلون‌های بتنی و کابل‌های ترکه‌ای بوده و با روش نصب تلفیقی پیش‌رانی طره‌ای در ارتفاع 155 متری از کف رودخانه کارون در دست ساخت است.
ابوالقاسم اقبال‌منش با اعلام اینکه در حال حاضر عملیات نصب دهانه مرکزی پل لالی در حال اجرا است، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون حدود 196 متر از جناح راست و 172 متر از جناح چپ این پل نصب شده و بر اساس برنامه 92 متر باقی‌مانده نیز تا اواخر بهمن نصب می‌شود. این مسئول در ادامه تصریح کرد: پس از نصب تمام قطعات پل لالی، سایر کارهای تکمیلی از قبیل آسفالت، نرده‌کشی، روشنایی و علایم ایمنی تا پایان سال‌ جاری انجام می‌شود.
همچنین مدیر این پروژه در رابطه با ویژگی‌های این پل منحصر به فرد گفت: پل لالی که از جمله پروژه‌های جانبی طرح سد و نیروگاه گتوندعلیا محسوب می‌شود با 460 متر طول، 73 متر ارتفاع پایه‌ها و 67 متر ارتفاع پایلون‌ها؛ دارای‌ 13.5 متر عرض سواره رو و 2 متر عرض در هر طرف برای عبور لوله‌های نفت و گاز است.
محمد هنربخش ضمن اشاره به احجام و مصالح استفاده شده در اجرای پل لالی عنوان داشت: برای اجرای بلندترین پل کابلی کشور حدود یک هزار و 800 تن آرماتوربندی، 20 هزار متر‌مکعب بتن‌ریزی، 35 هزار مترمربع قالب‌بندی، 197 تن کابل‌گذاری و قریب به 2 هزار تن عرشه فلزی استفاده می‌شود. وی با بیان اینکه در این پروژه حدود 250 نفر به صورت مستقیم مشغول کار هستند، اظهار داشت: با توجه به مشخصات این پل و موقعیت منطقه، پل لالی یکی از جاذبه‌های خوب گردشگری منطقه خواهد بود.
پل لالی در 15 کیلومتری بالادست محور سد گتوندعلیا، حدود 3 کیلومتری بالادست پل موجود لالی و بر روی رودخانه کارون برای برقراری ارتباط شهرستان‌های لالی و مسجد سلیمان در دست اجراست.