بنياد حکمت اسلامي صدرا در سال 1373 با هدف معرفي فيلسوف بزرگ جهان اسلام، ملاصدرا و افکار وي به جهانيان تأسيس شد که در اين رابطه به برقراري ارتباط با مراکز فلسفي جهان و
برگزاري کنفرانسهاي بين المللي حکمت صدرا پرداخته است. علاقمندان مي توانند در پايگاه اطلاع رساني اين مرکز به مطالعه زندگينامه، دوران تحصيل، کتب و آثارملاصدرا پرداخته و اطلاعاتي در رابطه با اساتيد، شاگردان و فرزندان وي کسب نمايند. همچنين در اين پايگاه به بررسي فلسفه در اسلام و ديگر مذاهب پرداخته شده و کاربران مي توانند با ديدگاههاي فلسفي اين حکيم عاليقدر اسلام در مورد مسائل مختلفي چون هستي شناسي، اخلاق، منطق، روح، معاد و ... آشنا شده و کتب و مقالاتي پيرامون آنها بخوانند. به علاوه مي توانيد به مطالعه گزارشي در رابطه با کنفرانسهايي که در ايران و ديگر کشورهاي جهان برگزار شده پرداخته و يا با مجلات، کتب و نرم افزارهايي که در اين زمينه توليد شده اند آشنايي پيدا کنيد.
www.mullasadra.org
فارسي,انگليسي,عربي
مركز فرهنگ و معارف قرآن كريم در سال 1366 و با هدف برنامه ريزى جهت انجام تحقيق و پژوهش هاى روشن درباره قرآن و معارف پيرامون آن شكل گرفت و با نگاهى كامللاً نوين به عرصه هاى تفسير، ترجمه وموضوعات قرآنى، به جهت دهى فعاليت هاى قرآنى كمك شايانى كرد. در اين پايگاه امکان نمايش صفحه اي يا سوره اي قرآن مجيد، شنيدن قرآن و يا جستجو در آن فراهم مي باشد. همچنين امکان استفاده از ترجمه و يا تفسير آيات الهي نيز موجود است. از ديگر امکانات ارزشمند اين پايگاه وجود دائرة المعارف قرآني آن مي باشد که امکان جستجوي موضوعي را نيز فراهم آورده است. علاوه بر موارد فوق کاربران مي توانند به طرح پرسشهاي خود در زمينه هاي اعتقادي و قرآني بپردازند.
www.maarefQuran.com
فارسي
در پايگاه رسمي دفتر آيت ا... العظمي مکارم شيرازي کاربران مي توانند با زندگينامه و تاليفات معظم له آشنا شده، کتاب مورد نظر خود را دانلود نموده و به مطالعه آن بپردازند. همچنين علاقمندان مي توانند درسهاي بحث خارج را از سال 1378 تا 1385 در اين پايگاه فراگرفته و يا به مطالعه مباحث اخلاقي بپردازند. به علاوه کاربران مي توانند فتاوا يا استفتائات مورد نظر خود را جستجو و مطالعه نموده، از ديدارها و بيانيه ها و سخنرانيهاي ايشان مطلع شده و يا در صورت تمايل به صورت دسته جمعي يا گروهي به صورت آنلاين تقاضاي تعيين وقت ملاقات نمايند.
www.amiralmomenin.net
عربي,فارسي,انگليسي,
مؤسسه فرهنگي موعود در سال 1374 با هدف نشر فرهنگ مهدوي و ارتقاء شناخت و مطالعات فرهنگي تأسيس و راه اندازي شد. اين مجموعه علاوه بر فعاليتهاي مطبوعاتي، انتشاراتي و پژوهشي در حال حاضر کتاب و نيز مجلات "موعود" و "موعود جوان" را هم منتشر مي سازد. در پايگاه اين مؤسسه مقالات و موضوعات بسياري پيرامون مهدويت، غيبت و وظايف شيعيان در اين زمان، علائم آخر الزمان، قرآن، اهل بيت عليهم السلام، پيامبران الهي، ديگر فرقه هاي مسلمانان و ... وجود دارد و کاربران مي توانند به مطالعه مقالات دلخواه پرداخته يا فايل pdf آنها را دانلود نمايند و يا در مورد موضوعات فوق به ثبت مطلب بپردازند. در ضمن کليه نسخ ماهنامه موعود در اين پايگاه قابل دسترسي مي باشد. همچنين تعدادي کتاب با موضوعهاي مختلف در رابطه با مهدويت در اين پايگاه براي علاقمندان معرفي شده است.
بنياد فرهنگي حضرت مهدي موعود عليه السلام، با هدف گسترش فرهنگ مهدويت در ميان نسل جوان کشور و زدودن خرافات و افکار انحرافي از اهداف قيام و انقلاب جهاني آن حضرت ، در سال 1379 تأسيس گرديد. در اين رابطه سخنان بزرگاني چون آيت ا... فاضل لنکراني، آيت ا... مکارم شيرازي، آيت ا... مشکيني، آيت ا... صافي گلپايگاني، آيت ا... استادي و تني چند از ديگر بزرگان به صورت فيلمهاي ويديوئي بر روي سايت قرار گرفته است.نشريات و کتبي که توسط انتشارات بنياد به چاپ رسيده اند نيز به صورت آنلاين قابل مطالعه مي باشند. همچنين مي توانيد با فعاليتهاي تخصصي- آموزشي مهدويت که توسط اين پايگاه ارائه مي شود، آشنا شده و در صورت تمايل به صورت آنلاين به فراگيري آنها بپردازيد و يا در ميزگردهاي آن شرکت نمائيد. به علاوه مي توانيد به مطالعه اخبار مهدويت يامقالات مربوطه پرداخته و يا در مسابقات آن شرکت کنيد.
www.imammahdi-s.com
فارسي,عربي,انگليسي
شبكه اطلاع رسانى حوزه (شارح) با همت مركز مطالعات و تحقيقات اسلامى وابسته به دفتر تبليغات اسلامى حوزه علميه قم به منظور اشاعه و تبيين فرهنگ و معارف غنى و انسان ساز اسلام و بويژه مكتب تشيع و در راستاى اطلاع رسانى حوزوى در آذرماه سال 1375 تشكيل شد.
در اين پايگاه کليه بيانات مقام معظم رهبري از سال 1368 تا سال 1385 در ديدارهاي عمومي قابل مطالعه مي باشد. همچنين مي توانيد با نشريات دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم و برخي ديگر از نشريات اسلامي از قبيل پيام زن، معارف اسلامي، حوزه، تاريخ اسلام، پژوهش هاي قرآني و ... آشنا شده و به صورت آنلاين به مطالعه آنها بپردازيد.
http://www.shareh.com/
فارسي,
پايگاه مؤسسه جهاني سبطين عليهما السلام يک مرکز بزرگ در جهت ارائه علوم و معارف اسلامي به خصوص براي شيعيان مي باشد. در اين پايگاه مطالب جامعي پيرامون اهل بيت عليهم السلام، زندگي نامه، فضائل و مناقب آنها ارائه شده و به معرفي اصحاب و يارانشان و سيره آنها پرداخته شده است. همچنين در مورد اصول دين اسلام مباحثي مطرح شده است که امکان پرسش و پاسخ نيز در هر يک از موارد فوق فراهم است. به علاوه کاربران مي توانند مطالب زيادي پيرامون اخلاق اسلامي، نظام خانواده در اسلام، قصص قرآني و انبياء الهي، زندگينامه علما اسلام، مهدويت و ... مطالعه نمايند. در اين پايگاه به طور خاص به بحث تشيع پرداخته شده و مقالاتي در جهت بررسي اختلافات بين شيعه و سني ارائه شده همچنين در اين رابطه داستان شيعه شدن تني چند از بزرگان آورده شده است. امکانات جانبي ديگري نيز در اين پايگاه فراهم شده که مي توان به جمع آوري ادعيه روزانه و تعدادي از دعاهاي مشهور ديگر، امکان استفاده شنيداري از قرآن، ادعيه، مولودي، مداحي و ... اشاره نمود.
www.sibtayn.com
فارسي,عربي,انگليسي
مؤسسه فرهنگي، آموزشي، پژوهشي و غير انتفاعي شيعه شناسي در ابتدا با هدف ارائه رشته دانشگاهي مستقل به نام شيعه شناسي که بين دو رشته الهيات و علوم اجتماعي گنجانده شده در سال 1380 تأسيس شد و هم اکنون با هدف جبران فقدان اطلاعات دقيق از اوضاع و احوال فرهنگي- اجتماعي جوامع و گروههاي شيعي جهان و نيز کمبود محسوس کتب و منابع عالمانه، مستدل و منطقي در معرفي شيعيان جهان به ادامه فعاليت خود مي پردازد. در اين رابطه به انجام طرحهاي تحقيقاتي مربوط به شيعه با اولويت مطالعات جامعه شناسي و مردم شناختي و برگزاري سخنراني هاي تخصصي ماهانه در مقوله شيعه شناسي مي پردازد.
مجمع جهاني شيعه شناسي در سال 1380 و در پي نامگذاري اين سال به نام امام علي (ع) به همت حضرت حجت الاسلام و المسلمين استاد علي انصاري بوير احمدي تأسيس گرديد. اين مجمع با نگرشي والا به تشيع به عنوان پاسخگوترين مذهب و مکتب در طول تمامي اعصار سعي در ايجاد امتي واحد از مسلمانان دارد و در اين رابطه با ارائه مقالاتي در موضوعات مختلف به بررسي عقايد و نظرات تشيع و بررسي اختلافات بين شيعه و سني پرداخته و برحق بودن نظر جهان تشيع را به اثبات مي رساند.
يکي از امکانات مفيد اين پايگاه وجود کتابخانه الکترونيک آن است که با وجود 965 کتاب به زبان عربي، 195 کتاب به زبان انگليسي و 155 کتاب به زبان فارسي در موضوعات مختلف امکان پاسخگويي و رفع شبهات از کاربران ديگر مليتها را نيز فراهم نموده است.
www.shiastudies.com
فارسي,انگليسي,عربي,اردو
مرکز مديريت حوزه هاي علميه خواهران با هدف ارتقاء آگاهيهاي مذهبي ـ اجتماعي ـ سياسي و علمي مخاطبان (از طريق ارائه بانكهاي علمي تخصصي و مقالات و مطالب پژوهشي)، اطلاع رساني دقيق و به روز از آخرين فعاليتهاي پژوهشي، آموزشي و فرهنگي مركز مديريت حوزههاي علميه خواهران، توسعه و گسترش تحقيق و پژوهش در حوزهي دين و همچين صرفهجويي در وقت و هزينه مخاطبان اقدام به راه اندازي پايگاه اينترنتي کوثر نور کرده است. اين پايگاه حاوي مطالب جامع و ارزشمندي در حوزه علوم و معارف اسلامي مي باشد. علاقمندان مي توانند با فعاليتهاي اين مرکز اعم از نظام آموزشي، کتب و نشريات تاليفي و نيز اخبار داخلي آن آشنا شوند. همچنين در اين پايگاه شمار زيادي از نرم افزارهاي اسلامي به طور کامل به کاربران معرفي شده است. بخش اعظمي از اين پايگاه به موضوع زنان اختصاص يافته و در اين رابطه به معرفي زنان پژوهشگر، نشريات، مقالات، مصاحبه ها، گزارشات، اخبار، آثار و ... پيرامون آنها مي پردازد. از ديگر بخشهاي قابل توجه اين پايگاه معرفي مدارس علميه سراسر کشور است که بدين ترتيب علاقمندان به راحتي مي توانند مرکز مورد نظرشان را پيدا کرده و اطلاعات لازم را در مورد آن کسب کنند. علاوه بر آن اعلام اوقات شرعي در هفت شهر بزرگ کشور، وجود مسابقات متنوع و مطالبي راجع به مناسبتهاي مختلف در اين پايگاه از ديگر نکات قابل توجه آن مي باشد.