• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1297روز قبل
ایرانگردی

 

 

منطقه 2 در راستای تسریع پروژه تقاطع غیر همسطح چمران –جلال آل احمد (پل گیشا) با معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران در تامین بخشی از هزینه های پروژه مشارکت می نماید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 2 نشست مشترک مدیران معاونت فنی و عمرانی سازمان مهندسی عمران و مدیران مشاور فنی و مهندسی شهر تهران با شهردار منطقه 2 با هدف تعاملات میان بخشی در تسریع تکمیل و روند بهره برداری پروژه پل گیشا برگزار شد.

رسول کشت پور شهردار منطقه 2 در این جلسه با اشاره به تاثیر نامطلوب عملکرد ترافیکی پل گیشا و درخواستهای مکرر شهروندان مبنی بر ساماندهی پروژه مزبور اظهار داشت : پل گیشا به عنوان یک سازه قدیمی و با هویت با تدبیر مدیران ارشد شهرداری تهران در مسیر مطالعه برای تبدیل به پیاده راهی سبز با کاربری اجتماعی و فرهنگی قرار دارد و با توجه به توقف پروژه های مذکور به دلیل مشکلات مالی، مدیریت شهری منطقه 2 در راستای سیاستهای خود مبنی بر تعامل با پروژه های کلان شهری و مساعدت درمسیر پیشرفت و تسریع تحقق آنها، با توجه به وضعیت فعلی این سازه و ضرورت ساماندهی پل مزبور،تامین بخش زیادی از منابع مالی مورد نیاز این پروژه را به عهده می گیرد.

شهردارمنطقه دو همچنین افزود:بهسازی  فضاهای فرسوده شهری در راستای حفظ امنیت و تامین رفاه شهروندان از جمله سیاستهاو رسالتهای شهرداری تهران است که اجرای عملیات بهسازی در خصوص پل گیشا به عنوان یکی از موثرترین پروژهای شهری شهر تهران است که تاثیرات مطلوبی را در شریانهای منطقه 2 خواهد داشت .

 
 

شنبه 9/4/1397 - 13:48
ایرانگردی



شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با هدف اصلاح الگوی مصرف، برق تولیدی نیروگاه های خورشیدی شمال تهران را خریداری کرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یك مهندس آسیه اقدسی مدیر واحد محیط زیست و انرژی شهرداری این منطقه با بیان خبر فوق اظهار داشت: شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با هدف فرهنگ سازی و اصلاح الگوی مصرف ، برق تولیدی نیروگاه¬های خورشیدی ساختمان ستاد مدیریت بحران شهرداری منطقه یک ، موزه طبیعت و حیات وحش ایران - دارآباد- و مرکز تحقیقات انرژی¬های تجدید پذیر واقع در بوستان نیلوفر را به مدت 20 سال خریداری کرد.
وی افزود: در راستای اجرای مصوبه هیئت دولت مبنی بر الزام موسسات دولتی به تأمین 20 درصد از برق ساختمان¬های خود از انرژی های تجدید پذیر تا پایان سال 97 و با هدف اشاعه استفاده از انرژی¬های پاک، اداره محیط زیست شهرداری منطقه یک اقدام به عقد قرارداد فروش تضمینی برق تجدیدپذیر و پاک نیروگاه-های خورشیدی 10 کیلو واتی خود به شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ نمود.
اقدسی تصریح کرد: در همین راستا طرح ملی "فراسامانه هوشمند اندازه‌گیری و مدیریت انرژی (فهام)" تعریف و به منظور بررسی میزان برق تولیدی در نیروگاه¬های مذکور، کنتورهای هوشمند طرح فهام در محل-های یاد شده نصب شد تا مصرف برق را در فواصل زمانی یک ساعته و یا کمتر ثبت کرده و اطلاعات ثبت شده را حداقل یک بار در روز به سیستم مرکزی برای نظارت و صدور صورت حساب ارسال کند.
مدیر واحد محیط زیست و انرژی شهرداری منطقه یک گفت : بر اساس مفاد قرارداد ، برق تولیدی به استناد ابلاغیه وزیر نیرو به ازای هر کیلووات ساعت 8 هزار ریال به علاوه 7/141 ریال (نرخ خدمات انتقالی) برای 10 سال از دوره قرارداد تعیین شد که در 10 سال دوم نرخ خرید برق 30 درصد برای انواع نیروگاه¬های خورشیدی کاهش داده میشود.

 

شنبه 9/4/1397 - 13:43
ایرانگردی

 

 

محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران در بازدید از اماکن و پروژه های منطقه11راه اندازی مجتمع های ایستگاهی مترو را موجب تحول مرکز پایتخت عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، محسن هاشمی به همراه نصراله آبادیان شهردار منطقه 11 به بازدید از پروژه های در حال ساخت منطقه 11 پرداخت که در این بازدید از 10 مکان شامل مسجد در حال ساخت صاحب الزمان(عج)، بوستان شهید حججی، میدان راه آهن، بیمارستان زنجیره امید، مجتمع ایستگاهی نواب-آزادی، مترو مهدیه، مجتمع ایستگاهی هلال احمر، دبستان فرشته ، دبیرستان علامه مجلسی و مدرسه علامه حلی بازدید کرد.

محسن هاشمی به  بازدید از ایستگاه های آماده بهره برداری خط 7  و 3 شامل ایستگاه مهدیه (تقاطع خط 7 و 3 مترو)و ایستگاه  هلال احمر پرداخت و از نزدیک در روند آماده سازی این ایستگاه ها قرار گرفت.

همچنین رئیس شورای اسلامی شهر تهران از ایستگاه تقاطع میدان راه آهن که ایستگاه قطار بیرون شهری را به شبکه مترو درون شهری متصل می سازد؛ بازدید کرد.

هاشمی ضمن بازدید از مجتمع های ایستگاهی  مترو در حال ساخت منطقه 11 گفت: اقدامات خوبی در خصوص مترو در منطقه 11 صورت گرفته است که با راه اندازی مجتمع های ایستگاهی می توانیم شاهد تحول خوبی در این منطقه باشیم.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران همچنین در جریان بازدید از مسجد در حال ساخت صاحب الزمان(عج) ابراز امیدواری کرد شورای اسلامی شهر تهران با کمک شهرداری به درآمدهای پایدار دست یابد تا با برنامه ریزی در خصوص آن بتواند بیش از گذشته مثمر ثمر باشد و این کمک ها به این مسجد نیز برسد.

وی در ارتباط با مسجد صاحب الزمان (عج) افزود: تکمیل این مسجد نیاز به 20 میلیارد تومان هزینه دارد که می توان بخشی از آن را که امکان پذیر است؛ بهره برداری کرد و ادامه آن را پس از تامین بودجه تکمیل کرد.

هاشمی  همچنین با همراهی محسن بهارلو معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی  آموزش و پرورش شهر تهران و مدیر آموزش و پرورش منطقه11 از دبستان فرشته، دبیرستان علامه مجلسی و مدرسه علامه حلی بازدید کرد و در ارتباط با نوسازی مدارس منطقه 11 گفت: در هر منطقه ای که به صورت انبوه ساخت و ساز انجام می شود؛ باید خدمات هفت گانه و عمومی از جمله ساخت مکان های آموزشی، فرهنگی، ورزشی، عبادی و آتش نشانی و بهداشتی مورد توجه قرار بگیرد.
او با اشاره به این که در ساخت بزرگراه نواب 11 مدرسه شامل 2 مدرسه دولتی و 9 مدرسه با ملک استیجاری تخریب شد؛ گفت: آموزش و پرورش مدعی است که مدارس تخریب شده جایگزین نشده، شهرداری منطقه 11 پس از تکمیل پروژه نواب تعدادی مدرسه را در این منطقه ساخته با این وجود چگونگی افزایش تعداد مدارس و نوسازی مدارس فرسوده در منطقه 11 باید مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران بافت فرسوده مدارس را یکی از معضلات شهر تهران دانست و افزود: خیرین عمدتا علاقه دارند تا در مناطق محروم و یا زادگاهشان مدرسه بسازند و این در حالی است که مدارس شهر تهران مخصوصا مناطق محروم و کم برخوردار دارای فرسودگی هستند.

گفتنی است رئیس شورای اسلامی شهر تهران تالار افتخارات دبیرستان علامه حلی پر افتخارترین دبیرستان  آسیا را افتتاح کرد و در جریان فعالیت های آموزشی و پرورشی این مدرسه قرار گرفت

شنبه 9/4/1397 - 13:42
تاریخ

 هفدهم شوال به مناسبت روز جنگ دلاورانه مولا علی(ع) با عمروبن عبدود در تقویم رسمی کشور به عنوان روز فرهنگ پهلوانی و آیین زورخانه‌ای گنجانده می‌شود.

 

هفده شوال روزی است که حضرت علی با عمروبن عبدود پهلوان معروف عرب مبارزه کرد و او را شکست داد و پرچم اسلام را سر بلند و پرچم کفر را واژگون ساخت ، به همین دلیل این روز را به عنوان روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای نامیده اند.

در این جنگ حضرت علی(ع) پس از شکست دادن عمروبن عبدود به طرف او رفت تا سرش را از بدنش جدا کند که عمرو آب دهان خود را به صورت مبارک مولی الموحدین انداخت ؛ حضرت از جای خود برخاست و مقداری در میدان جنگ قدم زد سپس به سمت او رفت ،

عمرو علت این کار را جویا شد حضرت گفت:

آن لحظه که آب دهانت را به صورت من انداختی من را غضب گرفت نمی خواستم تو را به این حالت بکشم ؛ مقداری قدم زدم تا آرام شوم و تو را به خاطر خداوند لا شریک له بکشم.

به دلیل این پهلوانی ، ایثار، شجاعت و از خود گذشتگی این روز را به عنوان روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای نامیده اند.

شنبه 9/4/1397 - 13:27
تاریخ

 

روز صنعت و معدن

دهم تیر ماه بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی روز صنعت و معدن نامیده شده است.اختصاص این روز فرصت مناسبی است كه به مهم ترین موتور محركه اقتصاد یعنی بخش صنعت و معدن نگاهی اندیشمندانه شود چرا كه این بخش به عنوان عامل مولد اشتغال پایدار در افزایش تولید ناخالص ملی و در آمد سرانه نقش بسزایی دارد.

 

در سال ۱۳۵۷ با اوج گیری و سپس پیروزی انقلاب اسلامی معدن كاری و توسعه صنایع نیز مانند سایر فعالیتهای تولیدی به لحاظ تغییر و تحولات بنیادی در كشور دچار ركود گردید. بعد از تدوین و تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی، بر اساس اصول ۴۴ و ۴۵ قانون اساسی، برای جلوگیری از اتلاف ذخائر معدنی، شورای انقلاب اسلامی طی مصوبه ای از صدور اجازه بهره برداری جدید و یا تمدید مدت پروانه های قبلی ممانعت نمود و وزارت صنایع و معادن موظف شد كه قانون جدید معادن را تدوین نماید.

 

در تاریخ ۲۷/۱/۱۳۵۹ شورای انقلاب اسلامی بهره برداری از معادن توسط شركتها و موسسات دولتی را بلامانع اعلام نمود و متعاقب این امر طی ماده واحده ای كه بتصویب شورای انقلاب اسلامی رسید دادستان كل كشور موظف گردید كه ستادی بنام ستاد بهره برداری و حفظ و مراقبت معادن كشور را تشكیل دهد.

 

این ستاد در مراكز استانها و شهرستانها نیز تشكیل گردید و كلیه ستادهای مذكور بر اساس آئین نامه های مربوطه وضعیت معادن را مورد بررسی قرار داده و نسبت به تعیین بهره بردار با تایید ستاد مركزی اقدام می نمودند.

 

یكی از اعضای اصلی در ستاد بهره برداری و حفظ و مراقبت معادن كشور در مركزاستانها و شهرستانها، جهاد سازندگی بود.جهادگران به لحاظ ضرورتی كه احساس نمودند فعالیت گسترده ای را در زمینه معادن آغاز كردند.

 

در شرایط سیاسی اجتماعی خاص كه در سالهای اولیه بعد از پیروزی انقلاب در كشور وجود داشت و خصوصا فعالیت های وسیع گروهكهای ضد انقلاب وابسته به چپ و راست در جهت ایجاد ركود در امور اقتصادی و همچنین تحریم های اقتصادی استكبار شرق و غرب، جهادگران بر اساس اعتقادات و بر حسب وظیفه ای كه بر خود واجب میدانستند علیرغم همه كمبودها و مشكلات موفق به راه اندازی و فعال نمودن حدودا بیش از ۱۵۰ معدن مختلف در كشور شدند و در این راه دشوار و پر تلاطم با تلاشی فراموش نشدنی چندین شهید نیز تقدیم نمودند.

 

حضور جهاد سازندگی در معادن و توسعه صنایع همراه با بهره گیری از نیروی انسانی باعث كمكهای اقتصادی و فرهنگی به روستائیان همجوار مناطق معدنی و صنعتی گردید و امكانات رفاه نسبی جهت كارگران فراهم شد و بسیاری از آنها از سالها، استثمار شدن رهائی یافتند. و در این میان جهادگران انقلاب اسلامی در فعالیتهای معدنی و صنعتی نیز نظیر سایر امور با ایثار و از خود گذشتگی خدمت نمودند.

 

 

روز صنعت و معدن

 


ایران با در اختیار داشتن منابع و ذخایر سوختی و همچنین سایر مواد معدنی مورد نیاز صنایع مختلف، در صورت برنامه ریزی صحیح و دراز مدت؛ قدرت و امكان كافی جهت حصول پیشرفت های عمده صنعتی و نیل به خود كفایی را دارد. استخراج معادن و معدنكاری و توسعه صنعت در زمینه های گوناگون صنعتی از دیر باز در كشور ما متداول بوده و بعضی از مورخین نوشته اند كه مردم ایران از اولین كسانی بوده اند كه مس را استخراج و ذوب نموده اند. آثار بسیاری از حفاری های عظیم كه در بیشتر معادن ایران و بخصوص معادن سرب و مس دیده می شود و همچنین باقیمانده ظروف و وسایل فلزی نیز مؤید فعالیتهای گسترده معدنی و صنعتی می باشند.

 

افزایش درآمدها و رشد بهره وری در بخشهای مختلف و همچنین رشد تقاضا و فعال تر شدن بانكها، بیمه، بورس و آموزش و همچنین گسترش بازارها، ارتقا نظام مدیریتی و حتی احترام به قانون، همه و همه از پیآمدهای توسعه صنعتی و بهره برداری بهینه از معادن است.

 

امروزه تقریبا در كلیه زمینه های صنعتی، كشاورزی، ساختمانی، داروئی، دفاعی، الكترونیكی، بهداشتی و … مواد معدنی و كانیهای اقتصادی بعنوان مواد اولیه و یا مواد خام و همچنین توسعه صنایع نقش بسیار مهمی را ایفا مینمایند و در مجموع یكی از اركان اصلی در اقتصاد هر كشور محسوب می شوند. بدیهی است كه اینگونه ثروتهای خدادادی و سرمایه های ارزشمند باید به نحوی مورد استفاده قرار گیرند كه ضمن حفظ حقوق نسلهای آینده با روشهای اصولی و صحیح حداكثر منافع حاصل گردد.

 

شنبه 9/4/1397 - 13:24
تاریخ

 رویدادهای مهم 10 تیر در تقویم خورشیدی:

• روز صنعت و معدن

• صولت الدوله قشقایی به منظور فشار آوردن به انگلیس‌ها آب آسیاها را بر شیراز بست و انگلیس‌ها به شدت در مضیقه افتاده و سرانجام شهر را تخلیه نمودند. (1297 ش)

• مرگ "سلطان مسعود میرزا" معروف به "ظلُّ السلطان" حاكم ظالم اصفهان (1297 ش)

• هوشنگ تیزابی در برخورد مسلحانه با مأمورین انتظامی به قتل رسید. (1352 ش)

• رحلت عالم ربانی سید العلماء و المجتهدین آیت‌اللَّه "سید حسن موسوی بجنوردی" (1354 ش)

• ورود انواع پارچه نخی و الیاف مصنوعی آزاد شد. (1354 ش)

• حکم محکمه تجدید نظر ارتش درباره اسلامیون چپگرا (1354 ش)

• نام سناتورها و نمایندگان دوره بیست و چهارم مجلس شورای ملی از تهران اعلام شد. جعفر شریف امامی سناتور اول تهران و منوچهر آزمون وکیل اول تهران شدند. (1354 ش)

• نورمحمد ترکی صدراعظم افغانستان در مورد روابط ایران و کشورش سخن گفت و اضافه کرد کلیه قراردادهای سابق به قوت خود باقی است. (1357 ش)

• عملیات ایذایی ظفر 4 در منطقه عملیاتی فكه توسط ارتش جمهوری اسلامی (1364 ش)

• درگذشت‌ محمدعلی مجتهدی‌ استاد دانشگاه‌ (1376 ش)

رویدادهای مهم این روز در تقویم قمری :

• وفات "قاضی سعید بن سناء الملك" ادیب مصری (608 ق)

• تولد میرزاعبدالحسین قدسی ، شاعر ادیب و هنرمند خوشنویس برجسته (1287ق)

• درگذشت عالم زاهد آیت‎اللَّه "شیخ حسنعلی تهرانی" (1325 ق)

• رحلت آیت‌اللَّه "میرزاهاشم آملی" فقیه نامدار شیعه (1413 ق)

رویدادهای مهم این روز در تقویم میلادی (1 جولای):

• زادروز ژان ویكتور پونسله بنیادگذار هندسه تحلیلی (1788 م)

• حمله سپاهیان فرانسه به مصر به فرماندهی ناپلئون بُناپارت (1798 م)

• وقوع جنگ اول تریاك بین چین و انگلستان (1839 م)

• تشكیل "جمهوری فدرال كانادا" و روز ملی و استقلال "كانادا" (1867 م)

 • تاسیس اتحادیه بین‌المللی پست (1875 م)

• آغاز نبرد خونین "سوم" در جریان جنگ جهانی اول (1916 م)

• روز استقلال كشور افریقایی "سومالی" از استعمارگران اروپایی (1960 م)

• روز ملی و استقلال كشور افریقایی "رواندا" از استعمار بلژیك (1962 م)

• روز ملی و استقلال كشور افریقایی "بروندی" از استعمار بلژیك (1962 م)

• باز گرداندن حاكمیت بندر "هُنگ كُنگ" از استعمار انگلستان به چین (1997 م)

• پروفسور فریبرز امینی دانشمند بنام در دانش روانپزشکی فوت شد. (2004 م)

• روزی که به صدام حسین و دستیارانش تفهیم اتهام شد. (2004 م)

شنبه 9/4/1397 - 13:22
تاریخ

 

یکم جولای 2004، صدام حسین و 11 دستیارش در یک جلسه قضایی مقدماتی تفهیم اتهام شدند و به این اتهامات مختصرا پاسخ گفتند. سی ام ژوئن 2004 ،صدام حسین و 11 تن همکاران نزدیکش كه از ماه‌ها پیش زندانی آمریكا بودند در محلی نامعلوم و به صورت غیر علنی به حضور «سالم چلبی» که مدیر یک دستگاه قضایی ویژه عراقی اعلام شده بود برده شدند و در آنجا به آنان اطلاع داده شد که از این پس اسیر جنگی نیستند و متهم به ارتکاب جنایت هستند و یکم ژوئیه [روز بعد] دوباره احضار و در یک جلسه مقدماتی به آنان تفهیم اتهام خواهد شد و از موارد اتهامی خود آگاه خواهند شد. از این پس، در اختیار قوه قضایی عراق هستند ولی فعلا زندانبانان آنان همچنان آمریکائیان خواهند بود. قبلا از سوی رئیس جمهوری آمریكا، صدام یک «اسیر جنگی» اعلام شده بود. از آنجا که میثاق‌های ژنو درباره اسیران جنگی حکم می کند که پس از اعلام پایان جنگ و اشغال نظامی، این اسیران آزاد شوند، قبل از رسیدن آن زمان، سی ام ژوئن عنوان زندانی جنگی بودن صدام و دستیاران سابقش تغییر یافت. صدام حسین در آخرین روز سال میلادی 2006 اعدام شد و بعدا برخی دیگر از همکاران او.

شنبه 9/4/1397 - 13:13
تاریخ

 

28 ژوئن 2004 دكتر فریبرز امینی استاد روانپزشكی دانشگاه كالیفرنیا و رئیس یك انستیو در سانفرانسیسكو به همان نام و كاشف « تداوم رابطه ذهنی با خاطرات كودكی » و صاحب فرضیه « ریشه محبت و علاقه مندی، وفاداری ناشی از آن و بقاء حس دوست داشتن » پریروز در 73 سالگی در سانفرانسیسكو بر اثر حمله قلبی درگذشت. وی در تهران به دنیا آمده بود.

شنبه 9/4/1397 - 13:11
تاریخ

 

جزیره هنگ كنگ با وسعت 1035 كیلومتر مربع در ساحل شرقی سرزمین اصلی چین قرار دارد. این سرزمین طی جنگ اول تریاك كه در سال 1839میلادی میان چین و انگلیس روی داد، طی قراردادی، به عنوان امتیازی استعماری، در اختیار انگلستان قرار گرفت و در سال 1898میلادی، انگلستان طی یك قرارداد 99 ساله با دولت چین، آن را به اجاره خود درآورد. هنگ كنگ به مرور رو به توسعه و پیشرفت نهاد و به یك مركز بازرگانی و داد و ستد مهم در آسیای خاوری مبدل گردید. شرایط خاص اقتصادی حاكم بر هنگ كنگ به ویژه پس از روی كار آمدن دولت كمونیست چین در اواخر دهه 1940میلادی، آن را به منطقه‌‏ای خودكفا، مولد و صادر كننده صنایع سبك و... مبدل نمود و پول و ثروت هنگفتی را در آنجا متمركز ساخت. اهمیت هنگ كنگ در سال‌‏های بعد به دلیل تمركز درصد بالایى از داد و ستدهای چین از این منطقه، افزایش چشم‏گیری یافت به طوری كه قدرت مالی آن پس از نیویورك و لندن در درجه سوم قرار گرفت. در اوایل دهه 1980میلادی مذاكراتی میان پكن و لندن آغاز شد و درباره سرنوشت و آینده هنگ كنگ كه قرارداد اجاره 99 ساله آن در سال 1997میلادی به پایان می‏رسید، بررسی‏‌هایى صورت گرفت. در نهایت، توافق گردید كه مالكیت چین بر هنگ كنگ بدون هیچ ابهامی محترم و به رسمیت شناخته شود و این جزیره از خود مختاری داخلی در حد عالی برخوردار باشد. در سپتامبر 1991میلادی مردم هنگ كنگ پس از یك‏صد و پنجاه سال به پای صندوق‌‏های رای رفتند و نمایندگان مجلس قانون‏‎گزاری خود را انتخاب كردند. سرانجام در ساعت صفر روز اول ژوئیه سال 1997میلادی، چین، طی تشریفات از پیش طراحی شده‌‏ای، هنگ كنگ را رسماً تحویل گرفت و این بندر، پس از 157 سال به سرزمین مادریش بازگشت. بنا بر توافق قبلی و قانونی، مردم هنگ‏كنگ، حقوق و آزادی‏‌های خود را همچنان حفظ خواهند كرد و استقلال و آزادی عمل این منطقه به عنوان یك مركز داد و ستد مالی بین‌‏المللی محترم شمرده خواهد شد. با الحاق هنگ‏كنگ به چین، اقتصاد باز و آزاد و آزادی‏‌های اجتماعی هنگ‏كنگ از یك سو و سیاست كنترل جدی در دیگر نواحی سرزمین پهناور چین از سوی دیگر، كشور چین را با مملكتی با دو نظام حكومتی متفاوت مبدل ساخته است. به همین دلیل، بیشتر آمارهای منتشره در مورد اقتصاد یا سایر امور برای سرزمین اصلی چین و هنگ‏كنگ، به طور جداگانه منتشر می‌‏شود. هنگ‏كنگ، جمعیتی نزدیك به هفت‏میلیون نفر دارد كه پیش‏‌بینی می‌‏شود این جمعیت در سال 2020میلادی به بیش از 8/1 میلیون نفر برسد.

شنبه 9/4/1397 - 13:8
تاریخ

 

 

سرزمین بروندی طی سال‌‏های اولیه قرن بیستم، همراه با رواندا، جزو مستعمرات افریقای شرقی آلمان بود. پس از جنگ جهانی اول و شكست آلمان، جامعه ملل قیمومیت بروندی را به بلژیك سپرد و در 1946، سازمان ملل نیز این قیمومیت را به رسمیت شناخت. در اول ژوئیه 1962 بروندی با نظام پادشاهی به استقلال رسید، ولی چهار سال بعد، جمهوری‏‌خواهان، پادشاه را عزل و حكومت جمهوری را برقرار كردند. بروندی با مساحتی نزدیك به 28 هزار كیلومتر مربع در شرق قاره افریقا واقع شده و با كشورهای رواندا، تانزانیا و جمهوری دموكراتیك كنگو مرز مشترك دارد. جمعیت این كشور نزدیك به 7 میلیون نفر بوده كه اكثریت پیرو آیین مسیحیت و عمدتاً كاتولیك‌‏اند. زبان رسمی مردم بروندی كی‏روندی و فرانسوی است. پایتخت این كشور افریقایى بوجومبورا و واحد پول آن فرانك بروندی است. اكثریت قریب به اتفاق مردم بروندی ملیت روندی داشته و سیاه‏پوست هستند. پیش‌‏بینی می‏‌شود كه جمعیت بروندی تا سال 2025 بیش از 11/5 میلیون نفر خواهد بود. از شهرهای مهم آن می‏توان از گیته‏گا، كایانزا و مویینگا را نام برد. اول ژوئیه، روز استقلال این كشور از بلژیك به عنوان روز ملی بروندی نام گذاری شده است.

شنبه 9/4/1397 - 13:6
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته