• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1398روز قبل
ایرانگردی

 

 

 

در راستای بهره مندی از انرژی های  پاک و تجدید پذیر، کاهش مصرف انرژی  و صرفه جویی در هزینه های سازمان، نیروگاه کوچک خورشیدی در پارکینگ ساختمان ستادی شهرداری منطقه 19 نصب و راه اندازی خواهد شد .

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، مهرداد زنگنه فر معاون خدمات شهری و محیط زیست با اعلام خبر فوق افزود: با توجه به اهمیت اصلاح الگوی مصرف و صرفه جویی در مصرف انرژی، تجهیز ساختمان ستادی شهرداری این منطقه به سیستم پارکینگ سولار در دستور کار این معاونت قرار گرفت.

وی ادامه داد: با تجهیز و مسقف کردن پارکینگ ساختمان ستادی به مساحت 500 متر مربع  به سیستم سولار پیش بینی می شود 50 کیلو وات برق قسمتهایی از ساختمان اداری تأمین شود.

زنگنه فر خاطر نشان کرد: مطالعات و کارشناسی درخصوص نحوه پیاده سازی طرح انجام شده است و با برآورد هزینه و انتخاب پیمانکار  مورد تائید مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در حال انجام می باشد و بزودی اجرایی می گردد.

این مسئول یاد آور شد: در همین راستا و در جهت بهره وری از انرژی های تجدید پذیر نصب و راه اندازی آبگرمکن های خورشیدی جهت سرویس های بهداشتی بوستان ها و تعدادی از ساختمانهای اداری و همچنین راه اندازی  مجدد پایه چراغ های سولار در بوستان بزرگ ولایت از دیگر پروژه های اجرا شده توسط منطقه در سال گذشته می باشد .

 

شنبه 16/4/1397 - 13:32
ایرانگردی

 

 

احمد مسجد جامعی عضو شورای شهر تهران، ری و تجریش در نشست گردشگری در آینه ری که با میزبانی منطقه 20 برگزار شد، گفت: برای حراست از تمدن ری نیازمند طرح های بزرگ نیستیم، متولیان امر، ری را با همین شرایط حفظ کنند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 20 نشست علمی گردشگری در آینه ری به دنبال سلسله نشست های گردشگری شهر تهران، این بار به میزبانی منطقه 20 و موضوع شهرری با حضور حسن خلیل آبادی، حجت نظری و احمد مسجد جامعی از اعضاء شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش، هدایت الله جمالی پور فرماندار ویژه شهرری، ، دلاور بزرگ نیا مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری تهران، رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران و شهرداران مناطق12، 16،18 و 20 برگزار شد.

احمد مسجد جامعی به عنوان مبتکر تورهای یک روزه تهران گردی، با اشاره به اینکه 8 بار شهرری در برنامه تهرانگردی سال های اخیر بوده است، گفت: ری به عنوان عروس العالم معرف همه است و امروز برای حفظ تمدن و تاریخ این شهر باستانی نیاز به حرف و طرح بزرگ نداریم، فقط باید همین شرایط فعلی را حفظ کنیم.

مسجد جامعی بزرگ گویی را مهمترین ضربه به داشته هایمان برشمرد و افزود: اگر قلعه گبری به عنوان یکی از آثار مهم شهرری قابل دسترس شود و حداقل امکانات برای حضور گردشگران فراهم شود، تاثیر بسزایی در جذب گردشگر خواهد داشت.

وی با طرح این سوال که چشمه علی چه می شود؟ گفت: حوزه تمدنی در همه جا با چشمه علی سنجیده می شود و شاهد آثار دوره ساسانی در این نقطه مهم تاریخی هستیم.

مسجد جامعی ادامه داد: عشق آباد با بیش از 250 پرنده مهاجر و وجود یکی از چهار آتشکده مهم یکی از پتانسیل های مهم شهرری محسوب می شود.

وی بازسازی مسیر تردد حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به امامزاده حمزه(ع) به عنوان بین الحرمین، حفظ خانه های ارزشمند قدیمی پیرامون حرم و حفظ قوانین ناننوشته ای که از قدیم ساری و جاری بوده است را از جمله فعالیت های کم هزینه و پر اثر برشمرد که در جذب گردشگر تاثیر گذار خواهد بود.

جایگاه مدیریت شهری شهرری بایستی ویژه شود

هدایت الله جمالی پور فرماندار ویژه شهرری و معاون استاندار تهران با اشاره به موقعیت ویژه شهرری از لحاظ مذهبی، تاریخی، صنعتی، کشاورزی و مشاهیر بزرگ علمی، فرهنگی ورزشی گفت: ولی این شهر از درون گرفتار مسائل پیچیده ای شده که علت آن همجواری با تهران است.

جمالی پور با بیان اینکه تمدن و تاریخ ری به حاشیه شهر کشانده شده است، افزود: خوشبختانه با نگاه شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش اعتبارات شهرری 400 میلیارد تومان افزایش یافته است اما مسئله مهمتر از این است و هنوز بعد از 40 سال برای تعریض خیابان فدائیان اسلام دچار مشکل هستیم.

جمالی پور اختیارات شهردار منطقه 20 را کافی ندانست و گفت: اختیارات شهردار منطقه 20 بایستی بیشتر شود و شهرری در شورا در اولویت قرار بگیرد.

وی با اشاره به اینکه شهرری شهر پردرآمدی است و ساختار فعلی پاسخگوی توسعه نیست، افزود:  برای حفظ هویت تاریخی بایستی مدیریت شهری در جایگاه ویژه ای قرار بگیرد.

تقویت گردشگری در تدوین برنامه پنج ساله سوم

حسن خلیل آبادی عضو کمیته میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش هدف از برپایی نشست گردشگری در آینه ری را طرح نقطه نظرات متخصصین این حوزه برشمرد و گفت: امروز دنیا از گردشگری به اندازه پول نفت درآمد دارد.

خلیل آبادی با اشاره به اینکه تدوین برنامه پنج ساله سوم فرصت مغتنمی است تا به بحث گردشگری پرداخته شود، افزود: متاسفانه طرح های شهری بدون پیوست به اجرا می رسد و امروز شاهد نابودی اثر 8 هزار ساله چشمه علی به خاطر خط مترو هستیم.

وی مراکز گردشگری و مناظر طبیعی را سرمایه ای برای نسل های متمادی برشمرد و گفت: آثار تاریخی نمادهای گذشتگان هستند و حفظ و حراست از این نمادها با حساسیت ویژه باید انجام شود.

آمادگی مدیریت شهری منطقه 20 برای برپایی تورهای ری گردی

سید احمد صفوی شهردار منطقه 20 نیز به اتمام مراحل مطالعاتی طرح احیاء محدوده تاریخی شهرری اشاره کرد و گفت: شهرری قطب گردشگری جهان تشیع محسوب می شود و محل گردشگری برای جهان شیعه است که بایستی از این ظرفیت برای توسعه صنعت گردشگری بهره برد.

صفوی با اشاره به اینکه امیدواریم با برپایی این چنین نشست هایی زمینه توسعه صنعت گردشگری فراهم شود، افزود: توسعه گردشگری محلی و رونق اقتصاد گردشگری موجب ایجاد منابع پایدار محلی و تولید ثروت خواهد شد.

وی تهیه کتاب جامعی از شهرری با جوانب مختلف را از دیگر ضروریات برای معرفی پتانسیل های شهرری برشمرد.

شهردار منطقه 20 برپایی تورهای رایگان ری گردی را از برنامه های ثابت مدیریت شهری در ایام نوروز و تابستان معرفی کرد و گفت: مدیریت شهری منطقه 20 آمادگی برپایی تورهای ری گردی برای دیگر مناطق 22 گانه شهر تهران را دارد و پذیرای شهروندان علاقه مند هستیم.

روزی به نام ری نامگذاری شود

احمد ابوحمزه پژوهشگر ری شناس ضمن ارائه مطالبی در خصوص تمدن ری، بزرگان و مشاهیر ری به چند مورد پیشنهاد نیز اشاره کرد و گفت: شهرری به عنوان مادر تهران، شایستگی دارد که روزی در تقویم تاریخی کشور را به خود اختصاص دهد که زمان بزرگداشت مشاهیری همچون شیخ صدوق و شیخ کلینی و زکریای رازی به عنوان پیشنهادهای اولیه برای نامگذاری این روز مطرح است.

ثبت جهانی ری، برپایی مراسم های بزرگداشت مشاهیر و بزرگان معاصر، طرح منطقه گردشگری ری و آشنا کردن دانش آموزان و جوانان با ری را از دیگر پیشنهاد های این پژوهشگر ری شناس بود که در این نشست مطرح شد.

نشست گردشگری در آینه ری به دنبال سلسله نشست های گردشگری که با همکاری کمیته میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش و ستاد گردشگری شهرداری تهران این بار به میزبانی منطقه 20 و در سالن شهید تهرانی مقدم، سالن همایش ساختمان مرکزی شهرداری منطقه 20 با حضور مدیران گردشگری مناطق 22 گانه و مدیران گردشگری سراهای محله منطقه 20 برگزار شد.

بازدید از برج طغرل و دفتر مشاهیر و بزرگان شهرری و همچنین قدردانی صاحب نظران عرصه گردشگری از شهردار منطقه 20 بابت اجرای طرح بهسازی کاروانسرای شاه عباسی و نمای خیابان حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) از دیگر برنامه های جانبی این نشست بود.

 

 

 

 
 

شنبه 16/4/1397 - 13:30
تاریخ

 

جزایر سلیمان در سال 1567میلادی كشف شد. در سال 1885میلادی شركت گینه جدید آلمان، مدعی مالكیت بر جزایر سلیمان شده و آن‏جا را تصرف كرد. در اواخر قرن نوزدهم، انگلستان قسمت اعظم جزایر سلیمان را تحت سلطه خود درآورد. در طی جنگ جهانی دوم، در سال‏‌های 1942 - 43 جزایر سلیمان شاهد درگیری‏‌های شدیدی میان نیروهای امریكایى و ژاپنی بود تا این كه به دست ژاپنی‏‌ها تصرف شدند. در سال‏‌های پس از جنگ، جنبش‌‏های استقلال طلبانه‌‏ای در این جزایر به وجود آمد و مبارزاتی صورت گرفت. در سال 1960میلادی یك مجمع قانون‏‌گزاری در جزایر سلیمان تشكیل شد و در نهایت، در سال 1976میلادی به دنبال لغو تحت الحمایگی انگلستان، به خودمختاری رسید. سرانجام با برپایى كنفرانس برای استقلال جزایر سلیمان در لندن، این جزایر در هفتم ژوئیه 1978 به استقلال دست یافت و به عضویت سازمان ملل متحد درآمد. جزایر سلیمان با حدود 29 هزار كیلومتر مربع وسعت در قاره اقیانوسیه، در اقیانوس آرام و دریای سلیمان و در جنوب غربی جزیره نائورو و شرق پاپوا گینه نو واقع شده است. جمیعت آن در حدود 450 هزار نفر بوده كه اكثریت آنها مسیحی و عمدتاً پروتستان هستند. پایتخت جزایر سلیمان هونیارا نام دارد و واحد پول آن دلار می‏باشد. پیش‏بینی می‏شود جمعیت جزایر سلیمان تا سال 2025 در حدود 820 هزار نفر خواهد شد. زبان رسمی مردم این جزایر، انگلیسی و خط رایج، لاتین است. بیش از 94% مردم جزایر سلیمان ملیت ملانزیایی و بقیه عمدتاً اروپایی و چینی‏اند. گیزو، آئوكی و بوآلا نیز از شهرهای مهم جزایر سلیمان هستند. نظام سیاسی حاكم بر جزایر سلیمان فرمانداری كل، تحت حكومت پادشاهی انگلستان است.

شنبه 16/4/1397 - 13:30
تاریخ

 

ویتوریو دسیکا (۷ ژوئیه ۱۹۰۲ - ۱۳ نوامبر ۱۹۷۴) کارگردان، بازیگر معاصر ایتالیایی و از پیشگامان نئورالیسم سینمای ایتالیاست. در پارما متولد شد و فعالیت هنری خویش را با بازیگری در تئاتر آغاز کرد. ۱۹۵۸: نامزد اسکار بهترین بازیگر مکمل مرد ۱۹۷۰: برنده خرس طلای جشنواره ونیز ۱۹۵۸: نامزد خرس طلای جشنواره ونیز ۱۹۶۱: نامزد نخل طلای جشنواره کن ۱۹۵۶: نامزد نخل طلا جشنواره کن از فیلم‌های مشهور وی می‌توان اومبرتو دی، دزدان دوچرخه و معجزه در میلان را نام برد.

شنبه 16/4/1397 - 13:29
تاریخ

گابْریلا میسْتْرالْ نام مستعاری است كه یكی از برجسته‏‌ترین شاعران زن شیلی در زیر پوشش آن، سخنان موزون و دلپسند خود را به جهان ادب عرضه كرده و شهرت فراوانی به دست آورده است. خانم لوسیا گودوی آلكاواگا معروف به گابریلا میسترال، شاعر و ادیب معروف امریكای لاتین در هفتم آوریل 1889میلادی در دهكده دور افتاده‏ای در شیلی و در خانواده‌‏ای فرو دست، پای به صحنه وجود گذاشت. چون در ده آنها مدرسه‏‌ای نبود، وی بدون آموزشی رسمی و مرتب، آموزش‌‏های پایه را فرا گرفت و با كوشش فراوان توانست در پایان تحصیلات خود، به مقام آموزگاری كودكان ده برسد. میسترال در این كار چنان شایستگی از خود نشان داد كه از طرف آموزش و پرورش شیلی به عنوان رایزن آموزشی برگزیده شد و از این زمان بود كه در پاسخ به تلاش‏‌های جان‏كاهی كه برای بهبود فرهنگ مردم ده خود انجام داده بود، به نمایندگی مردم شیلی در جامعه ملل و پس ازآن در سازمان ملل متحد برگزیده شد. با این حال، آوازه شاعری گابریلا میسترال، از شركت در یك مسابقه ادبی در سال 1913میلادی و دریافت جایزه نخست آن آغاز گردید و تا آنجا پیش رفت كه وی را در شمار دو سه شخصیت برجسته ادبی امریكای لاتین شناختند. شعر میسترال، استوار و پرقدرت و زیباست. اما برخلاف بیشتر زنان سخن‏‌سرای امریكای جنوبی، در هیچ یك از سروده‌‏هایش، نشانه‌‏ای از شورهای سوزان جسمانی نیست، از این‏روست كه وی را یكی از سنگین ‏سخن‌‏ترین شاعران زن قرن بیستم به شمار آورده‌‏اند. او در بسیاری از اشعارش به ستایش احساسات و عواطف مادری می‏پردازد و جایگاه مادر را با شیوایى خاصی تجلیل می‌‏كند. گابریلا میسترال به دلیل ویژگی‏‌های شعری خود، نه تنها در امریكای لاتین از شهرتی بی‏‌مانند برخوردار است، بلكه در سال 1945میلادی به خاطر داستان معروف "دعا به خاطر آنها كه خودكشی كردند"، موفق به اخذ جایزه ادبی نوبل گردید. میسترال در آثار نخستین خود، از تورات و اشعار برخی از ادبا مایه گرفته بود، اما از آن پس، سبك خاص خود را بازیافت و هیجان‏‌های گوناگونی كه روحش را آشفته می‏‌ساخت، در شعر بیان می‏‌كرد؛ هیجان ناشی از عشق مادری و عشق به زادگاه، اندوه ناشی از مرگ و شفقت و احساسی كه از دیدن مردم فقیر به او دست می‏داد. این احساس‏‌های شخصی در آثار میسترال، غالبا جای خود را به صلح‌‏طلبی، عدالت‏‌خواهی، موضوع‏‌های عالی بشری، موضوعات تاریخی و موضوعات مربوط به آینده امریكای لاتین می‏داد. خانم گابریلا میسترال سرانجام در هفتم ژوئیه 1957میلادی در 68 سالگی در نیویورك درگذشت و در شهر سانتیاگو پایتخت شیلی به خاك سپرده شد. كمتر نویسنده‌‏ای در زمان حیات، شهرت و افتخاری نظیر گابریلا میسترال به دست آورده است. مرگ او نیز تاثیر عظیمی در سراسر كشورهای اسپانیایی زبان كه اشعار ساده و خوش‌‏آهنگ او را می‏‌ستودند، برجای گذاشت.

 

شنبه 16/4/1397 - 13:28
تاریخ

 

ادوارد گِرَنْویل براوْنْ، خاورشناس معروف انگلیسی در هفتم فوریه 1862میلادی در نیوكاسل انگلستان به دنیا آمد. وی تحصیلات خود را در رشته پزشكی در دانشگاه كمبریج به پایان رسانید اما علاقه فراوانش به ادبیات مشرق زمین باعث شد تا در هنگامه حضور در جنگ عثمانی و روسیه به عنوان پزشك، به فراگیری زبان عربی و فارسی و تركی بپردازد. براون در 25 سالگی به ایران عزیمت نمود و نتیجه این سفر او به ایران، در كتاب یك سال در میان ایرانیان تشریح گردید. براون زبان فارسی را وسیله‌‏ای برای انتقال تفكر و تمدن ایرانیان می‏دانست. از این رو كتاب‏‌های متعددی اعم از تالیف و تصحیح در مورد تاریخ و ادبیات این مرز و بوم از خود به یادگار گذاشت. در زمان حضور براون در ایران، یكی از موضوعات مورد توجه روز، مسئله فرقه‏‌های نوظهور در میان جامعه اسلامی بود. او ضمن آشنایى با بزرگان فرقه‌‏های بابی و بهایى، كتبی نیز در این زمینه نگاشت. براون علاوه بر تدریس، به تالیف و تصنیف درباره موضوعات ادبی و تاریخی ایرانی و اسلامی و نشر كتب از روی نسخه‌‏های دست‏‌نویس می‏پرداخت و در این راه تلاش فراوانی از خود نشان داد. در میان آثار او، چند مجموعه كتاب، نشان دهنده میزان علاقه و تسلط وی به زبان‏‌های فارسی و عربی است كه كتاب تاریخ ادبیات ایران در 4 جلد به عنوان اولین و كامل‏‌ترین تاریخ ادبیات فارسی، تاریخ پزشكی عرب شامل چهار خطابه درباره جایگاه علم طب در میان اعراب قبل از اسلام تا چند قرن پس از آن و نیز كتاب انقلاب ایران درباره واقعه نهضت مشروطه از آن جمله‌‏اند. برخی بر این باورند كه ادوارد براون، مامور سیاسی دولت انگلستان بوده و با گرفتن پول از خارجی‏‌ها، قصد طرح و بزرگ‏نمایى بابی‏‌ها و بهایى‏‌ها را داشته و در راه ایجاد تفرقه میان ایرانیان تلاش می‏‌كرد. از سوی دیگر، گروهی نیز وی را مردی آزادی‏‌خواه می‏‌دانستند كه به ادبیات و عرفان ایران و ایرانیان علاقه داشت و با سیاست‏‌های ضد مصالح ایران مخالفت می‏‌كرد. ادوارد براون سالیان طولانی به تدریس زبان فارسی و عربی در دانشگاه كمبریج مشغول بود تا این‏كه در هفتم ژوئیه 1926میلادی در 54 سالگی درگذشت.

شنبه 16/4/1397 - 13:27
تاریخ

 

سرگئی میخایلوویچ آیْزِنشْتایْنْ، كارگردان و تئوریسین بزرگ روس، در 7 ژوئیه 1898میلادی در روسیه به دنیا آمد. وی پس از اتمام تحصیلاتش در رشته مهندسی به خدمت ارتش روی آورد و پس از آن به كارهای هنری پرداخت. آیزنشتاین در ابتدا با عناوین نقاش آگهی‏‌های تئاتر، دكوراتور و كارگردان تئاتر مشغول به كار شد و در 25 سالگی وارد جهان سینما گردید. وی به زودی با استعداد شگرف خویش به خلق آثار جاویدان سینما پرداخت و در جهان سینما، بلندآوازه شد. آیزنشتاین در سال 1930میلادی راهی هالیوود در امریكا گردید ولی در آنجا هیچ كدام از پروژه‌‏هایش را عملی نیافت. از این رو به مكزیك رفت و با ساخت فیلم زنده باد مكزیك، علاوه بر رونق سینمای این كشور، تعدادی از هنرپیشگان و فیلم‏سازان جوان مكزیكی را پرورش داد. او در سال‏‌های بعد فیلم‏‌هایى از قبیل اعتصاب، خط عمومی، اكتبر و كشتی جنگی پوتِمْكین را ساخت و در كارگردانی این فیلم‏‌ها و سایر فیلم‌‏های ارزش‏مند، شیوه‏‌های نو و ابتكاری به كار برد. آیزنشتاین با ساخت دو فیلم الكساندر نوكْسی و ایوان مخوف، شور میهن‏‌پرستی و اعتقاد شدید خود را به مرام كمونیستی نشان داد. او در برخی از فیلم‏‌های خود، بازی‏‌های دسته جمعی را بر بازی‏‌های انحصاریِ هنرپیشه اصلی ترجیح داده و اهمیت هنر تدوین برای ایجاد رابطه دراماتیك و نمایشی میان تصویرهای پراكنده را به اثبات رسانده است. فیلم‏‌های آیزنشتاین، علاوه بر اینكه تحولی در تاریخ سینما ایجاد كرده‌‏اند و هر یك شاه‏كاری در هنر سینما به شمار می‏‌روند، از لحاظ وسعت محتوا و شكل و فرم، در حد كمالند. بدین دلیل، آیزنشتاین، استاد فورمالیسم یا شكل‏گیری در هنر فیلم محسوب می‌‏شود كه بر اساس آن، در هنر و ادبیات، بر زیبایی ظاهر یا شكل بیرونی آثار، بیشتر از معنی، محتوا و ماده، توجه و تاكید می‌‏شود. وی چند كتاب نیز درباره علم نظری سینما نوشته است. سرگئی آیْزِنشْتایْن سرانجام در یازدهم اكتبر 1948میلادی در پنجاه سالگی در مسكو درگذشت.

شنبه 16/4/1397 - 13:26
تاریخ

 

 

ژان نیكلا آرتور رِمْبو، شاعر معروف فرانسوی، در ششم ژوئن 1854میلادی در ناحیه‏‌ای در شمال شرقی فرانسه به دنیا آمد. وی در محیطی غم‌‏انگیز تربیت یافت و این دوره، تاثیر نامطلوبی بر او نهاد. رمبو پس از فراگیری زبان لاتینی، در 14 سالگی نامه‌‏ای منظوم به زبان لاتین سرود كه مورد قدردانی واقع شد. او هم‏چنین در 17 سالگی نامه‏‌ای نوشت كه ژرف‏نگری شگرف رمبو را نشان می‏‌داد و شخصیتی فوق عصر خود یافت نه تنها در قلمرو زیبایى بلكه در قلمرو اندیشه. رمبو سال‏‌هایى از عمر خود را به مسافرت و ماجراجویى سپری كرد و آثاری از خود به جای گذاشت. از جمله این آثار، كتاب اشراق، شامل یك سلسله مینیاتوری‏‌های رنگین از رؤیاها و بینشی حیرت‏‌انگیز از دنیای پرهرج و مرج خاص خود او كه نبوغ جوانیش را به تصویر كشیده است. كتاب دیگر، فصلی در جهنم، افكار رمبو را نشان می‏دهد و او را شاعری معرفی می‏كند كه هرگز نتوانسته است با زندگی سازگار شود و از عصیان دست بردارد، و دیگری دیوان او كه در آن از عشق و لطف خبری نیست بلكه شعرهایش همه سرشار از خشم و خشونت است و بر مبنای بی‏‌نظمی در همه حواس آدمی گذارده شده است، اما از رنگارنگی و تازگی الفاظ و قدرت ادراك برخوردار است. رمبو به خوش‌اهنگی و تناسب كلمه اهمیت می‌‏دهد. كلمه در شعر رمبو درخشندگی و جلای خاصی دارد و حتی برای صداها، رنگْ قائل می‏‌شود. ماجراهای معنوی و فكری رمبو، بر شعر قرن بیستم اثری عمیق برجای گذاشت و شاعران جوان از نفوذ فراوان او برخوردار شدند. رمبو كه از پیشوایان مكتب سمبولیسم و نمادگرایی است، راهی به سوی سبك سورئالیسم با واقعیت برتر گشود و تحول بزرگی در شعر پدید آورد. ژان رمبو سرانجام در هفتم ژوئیه 1891میلادی در 37 سالگی درگذشت.

شنبه 16/4/1397 - 13:25
تاریخ

 

برج ساعت بیگ بن (Big Ben)، بزرگ‌ترین و معروف‌ترین برج ساعت جهان است که در شهر لندن واقع است. برج ساعت کاخ وست منیستر که در ضلع شمال شرقی ساختمان پارلمان بریتانیا قرار دارد، به نام برج بیگ بن یا ساعت بیگ بن، شهرت جهانی دارد. در واقع، بیگ بن، نام زنگ بزرگ سیزده تنی است که در داخل برج قرار دارد و سر هر ساعت هم به صدا در می‌آید. برج ساعت بیگ بن، در بریتانیا، رسمأ به نام "برج سنت استفان کاخ وست منیستر"، شناخته می‌شود. پس از آنکه کاخ وست منیستر، در یک آتش سوزی ویرانگر در تاریخ ۲۲ ماه اکتبر سال ۱۸۳۴ میلادی از بین رفت، چارلز باری، معمار معروف انگلیسی، ساخت مجدد این کاخ را شروع کرد و یک برج ساعت برای ضلع شمال شرقی کاخ درنظر گرفت. با وجود اینکه ته‏بنای برج بیگن بن، به همراه ساختمان کاخ، در سال ۱۸۳۴ نهاده شد، اما خود برج، ۱۳ سال بعد از آن، در سال ۱۸۵۶ ساخته شد. برج ساعت بیگ بن لندن، از سطح زمین، ۹۳.۳ متر ارتفاع دارد. ساعت این برج که دارای چهار جهت است، ۵۵ متر از سطح زمین ارتفاع دارد.

شنبه 16/4/1397 - 13:24
ایرانگردی

 

 

مهندس معزی معاون فنی عمرانی شهرداری تهران با هیات همراه و دکتر مفاخریان شهردار به اتفاق مدیران شهری منطقه از پروژ ه های فرامنطقه ای و منطقه ای منطقه9 از جمله؛زیرگذر استاد معین-آزادی،انتهای محور استاد معین-سی متری جی،ساختمان پردازش،شهرک آموزش ترافیک،مجموعه فرهنگی ورزشی کوثر و کتابخانه دکتر قریب بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شهزداری منطقه9،ایرج معزی با اشاره به اجرای پروژه های فرامنطقه ای در حال اجرا در منطقه9 خاطر نشان کرد:طی بازدیدی که ازمنطقه9 انجام شد،سرعت و کیفیت مناسب پروژه های فرامنطقه ای ومنطقه ای در این منطقه با ریزه کاری و مطالعات شایسته ای در حال انجام است.

وی به اتمام عملیات فاز اجرایی و اولویت بندی پروژه های نیمه تمام مناطق شهری اشاره کرد و اذعان داشت:روند توقف در اجرای تعدادی از پروژه های شهری از سنوات گذشته به واسطه کمبود اعتبار و مشکلات اجرایی در طراحی آنها زمینه توقف و در مواردی نارضایتی شهروندان را در سطح پایتخت به دنبال داشته است.

معزی همچنین با اشاره به پروژه استاد معین-آزادی آن را از پروژه های اولویت دار مجموعه شهری دانست و گفت:با انجام فاکتورهایی نظیر؛رفع معارضین تاسیساتی،تامین اعتبار و برنامه زمان بندی با توجه به شرایط و موقعیت خاص  پروژه در قسمت زیرین خیابان آزادی و عدم انسداد این شریان حیاتی پایتخت و نبود دسترسی های جایگزین مناسب با توجه به برگزاری مراسم های خاص در این محدوده باعث شد تا این پروژه جزو پروژه های اولویت دار شهر تهران محسوب شود. 

معاون شهردار تهران در ادامه اظهار داشت:با پی گیری های مستمر مجموعه شهری منطقه9 و مطابق اولویت بندی های صورت گرفته و اعتبارات حاصله و امکانات موجود با برنامه ریزی های صورت گرفته امیدواریم  به زودی تا پایان امسال شاهد اتمام و بهره برداری از پروژه زیر گذر استاد معین-آزادی و نیز در محور جنوبی استاد معین به سی متری جی  با گذر از پادگان جی تا چهار ماه آینده مبتنی با فرموده رهبری در بازگشایی راه مردم و افزایش رضایتمندی شهروندان همسو با رویکرد مدیرت ارشد شهری در راستای شهر زیست پذیر با مشارکت شهروندان باشیم.

معاون فنی عمرانی شهرداری تهران در خاتمه افزود:پیش بینی اعتبار با پرداخت بدهی پیمان کاران با هماهنگی های لازم انجام شده و همراهی همکاران در مجموعه شهری منطقه9 نیزموید آن است. 

در ادامه مفاخریان شهردار منطقه9 با اشاره به از سرگیری پروژه زیر گذر استاد معین پس از وقفه دو و نیم ساله گفت:با مساعدت مدیریت ارشد شهری و اعضای شورای اسلامی شهر  انجام این طرح فرامنطقه ای با رفع معارضات تاسیساتی تسریع خواهد شد.

 

شنبه 16/4/1397 - 13:24
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته