• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 13516
تعداد نظرات : 591
زمان آخرین مطلب : 1358روز قبل
آموزش و تحقيقات

جمعه 29/6/1398 - 13:10
آموزش و تحقيقات

جمعه 29/6/1398 - 13:8
آموزش و تحقيقات

جمعه 29/6/1398 - 13:6
آموزش و تحقيقات

جمعه 29/6/1398 - 12:56
ایرانگردی



مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر فرآیند رو به رشد در زمینه اطلاع رسانی فعالیت‌های مدیریت شهری برای مردم گفت: شهرداری تهران با 22 منطقه و ده‌ها سازمان و شرکت، در پیوند با شورای اسلامی شهر تهران، حکمرانی شهری را تشکیل می‌دهد، بنابراین انتشار و تبیین اقدامات و خدمات آن برای شهروندان و اطلاع شهروندان از فعالیت‌های آن ضرورت دارد.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد در اولین جلسه شورای اطلاع رسانی معاونت خدمات شهری شهرداری تهران افزود: بر این اساس، تدوین اصول و ضوابط اطلاع رسانی خدمات مدیریت شهری به شهروندان و چگونگی انعکاس و هدایت آن به افکار عمومی با بهره گیری از ظرفیت همه سازمان‌ها و شرکت‌های شهرداری تهران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه تعداد مراجعه کنندگان به میادین و بازارهای میوه و تره بار از مهرماه سال گذشته تا شهریورماه سال جاری با افزایش 70 درصدی از 600 هزار نفر در روز به بیش از یک میلیون نفر در روز رسیده است، اظهار کرد: کمترین جایی به ظرفیت میادین و بازارها وجود دارد که با توجه به مخاطب میلیونی خود، بیشترین تعامل را با شهروندان داشته باشد.
راد با بیان اینکه خدمات سازمان مدیریت میادین به واقع خدمات شهرداری تهران به شهروندان است و هر خدمتی که در میادین و بازارها به مردم عرضه می‌شود، در واقع خدمتی است که مدیریت شهری به مردم ارائه می‌دهد، تصریح کرد: شفافیت یکی از اصول اساسی‌ای است که سرلوحه کارمان در این سازمان قرار داده‌ایم و بر این اساس، در یک سال گذشته حتی یک مورد ترک تشریفات نداشته‌ایم.
وی با اعلام اینکه احترام به مشتری و مشتری مداری، اصل مهم دیگری است که بر آن تاکید مؤکد داریم، تاکید کرد: میادین و بازارهای میوه و تره بار باید به فضاهایی تبدیل شوند که مردم ضمن انجام خریدهای روزانه و هفتگی خود، امکان نشستن و استراحت در این مکان‌ها را نیز داشته باشند و به عنوان یک فضای اجتماعی، امکان گفتمان شهری و گپ و گفت خانواده‌ها را فراهم آورد.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار در پایان با تاکید بر اینکه اساساً فعالیت در حوزه خدمات شهری زمان ندارد، خاطرنشان کرد: میادین و بازارها متاثر از این موضوع، تعطیل بردار نیستند و حتی در روزهای جمعه و سایر ایام تعطیل نیز کارکنان و کارگران این مراکز خدماتی، مشغول کار و خدمت رسانی به شهروندان هستند.
 

چهارشنبه 27/6/1398 - 19:30
ایرانگردی

 

محمود کلهری شهردار منطقه 17 در جریان رکابزنی با حضور مهدی نیکبخت رییس آموزش و پرورش این منطقه برگزار شد از مراحل پایانی مناسب سازی معابر و آمادگی مدیریت شهری برای اهدای دوچرخه به دانش آموزان و گسترش فرهنگ دوچرخه سواری خبر داد.

کلهری مطابق با همه سه شنبه های حضورش در منطقه 17، از ساعات اولیه صبح به رکابزنی در سطح محدوده پرداخت و با همراهی رییس آموزش و پرورش، وضعیت مدارس منطقه را بررسی کرد.

شهردار منطقه 17در این رکابزنی با اعلام خبر پیوستن دانش آموزان به کمپین های محیط زیستی گفت: با برنامه ریزی مدیریت شهری، اقدام لازم برای تهیه و توزیع دوچرخه های شهری در بین دانش آموزان صورت گرفته و پیست دوچرخه سواری نیز در ضلع جنوبی منطقه راه اندازی شده و با آغاز سال تحصیلی در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت و دانش آموزان می توانند با استفاده از این دوچرخه ها، در این پیست برای تمام طول سال رکاب بزنند.

کلهری دانش آموزان را در حفاظت از محیط زیست تاثیرگذار خواند و افزود: فرهنگ سازی برای حفاظت از محیط زیست، کاهش آلودگی هوا و مسئولیت پذیری شهروندی باید از سنین کودکی و در دوران مدرسه آغاز شود. برای همین امر دانش آموزان به عنوان نخستین گروه برای ترویج این فرهنگ در منطقه 17 انتخاب شدند و در آغاز سال تحصیلی، تعداد یکصد دوچرخه در اختیار دانش آموزان قرار خواهد گرفت تا پایان سال تحصیلی مسیرهای خانه تا مدرسه را رکاب بزنند.

شهردار منطقه 17 بسط و گسترش فرهنگ سه شنبه های بدون خودرو را خواستار شد و تصریح کرد: اگر فرهنگ استفاده از دوچرخه در تمامی شهر جاری شود و امکانات و زیرساختهای لازم برای استفاده از دوچرخه فراهم شود، می توان امید داشت که با تلاش مضاعف دانش آموزان و همه طرفداران محیط زیست، آلودگی هوا در زمستان امسال به میزان قابل توجهی کاهش یابد.


**تقدیر مدیر آموزش و پرورش از اجرای طرح نوآورانه « از خانه تا مدرسه با دوچرخه »

مهدی نیکبخت رییس آموزش و پرورش منطقه 17 در جریان رکابزنی صبحگاهی با محمودکلهری شهردار این منطقه، ضمن تقدیر از اقدامات اجرایی صورت گرفته برای استقبال از مهر، از اجرای طرح « از خانه تا مدرسه با دوچرخه » تقدیر کرد.

نیکبخت در بازدید میدانی از مدارس سطح محدوده که در رکابزنی صبحگاهی روی داد گفت: شهرداری برای استقبال از مهر اقدام به زیباسازی جداره و دیوارهای مدارس و تعمیر سرویس های بهداشتی مدارس کرده که می تواند سهم بسزایی در آرام سازی محیط مدرسه و افزایش نشاط دانش آموزان داشته باشد.

رییس اداره آموزش و پرورش منطقه 17 با تقدیر از اجرای طرح نوآورانه اهدای دوچرخه گفت: دانش آموزان بهترین قشر برای فرهنگسازی هستند و اقدام شهرداری منطقه 17 در طراحی و اجرای طرح نوآورانه « از خانه تا مدرسه با دوچرخه » قابل تقدیر بوده و به کاهش آلودگی هوا، حفظ سلامت دانش آموزان و حفاظت از محیط زیست منجر خواهد شد.


**انعقاد تفاهم نامه اجرای طرح «از خانه تا مدرسه با دوچرخه»
تفاهم نامه واگذاری یکصد دستگاه دوچرخه به دانش آموزان مابین شهرداری منطقه 17 و اداره آموزش و پرورش منطقه 17 منعقد شد.
در پی امضای این تفاهم نامه، یکصد دستگاه دوچرخه شهری برای استفاده دانش آموزان توسط مدیریت شهری تهیه شده و جهت توزیع در اختیار اداره آموزش و پرورش قرار خواهد گرفت تا با آغاز سال تحصیلی دانش آموزان در سطح منطقه رکاب بزنند.
این دوچرخه ها به دلیل رعایت مسائل ایمنی در فاز نخست به دانش آموزان دبیرستانی تحویل داده می شود تا پس از اخد تاییدیه های بیمه مورد استفاده قرار گیرد.
دبیرستان ابوریحان بیرونی در خیابان قزوین در محله امام زاده حسن(ع) پایلوت اجرای این طرح است تا دانش آموزان در محدوده محلات محل سکونتشان مسیر خانه تا مدرسه را کاب بزنند.
گفتنی ست این دوچرخه ها در آیین آغاز سال تحصیلی به دانش آموزان واجد شرایط تحویل خواهد شد.

چهارشنبه 27/6/1398 - 19:3
ایرانگردی



مدیریت مصرف انرژی و آب در شهرداری تهران جزو اولویتهای اداره کل محیط زیست است که با توجه به ابلاغ آیین نامه مدیریت سبز از سوی دولت به همه دستگاههای اجرایی باید نسبت به اجرای دقیق آن تلاش شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، اقدامات و فعالیتهای محیط زیستی منطقه 16 با حضور مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار، شهردار منطقه، معاونین و مدیران هر دو مجموعه مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.
در این نشست شینا انصاری مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری با تاکید بر اینکه رویکرد محیط زیستی منطقه نشان از توجه به مباحث محیط زیستی در راستای ارتقای سطح کیفیت زندگی شهروندان دارد، گفت: در سیاست های کلان کشور توجه به محیط زیست یک نیاز و ضرورت است و پررنگ شدن مباحث محیط زیستی در برنامه سوم مدیریت شهری با جدیت دنبال می شود.
وی در ادامه خاطر نشان ساخت: مدیریت مصرف انرژی و آب در شهرداری تهران جزو اولویتهای اداره کل محیط زیست است که با توجه به ابلاغ آیین نامه مدیریت سبز از سوی دولت به همه دستگاههای اجرایی باید نسبت به اجرای دقیق آن تلاش شود.
انصاری در ادامه با اشاره به اینکه پایش منابع آلاینده در منطقه باید روند پویا و مستمر داشته باشد و استانداردهای محیط زیستی لازم در فرایندهای اجرای لحاظ گردد، گفت: مدیریت منطقه 16 از لحاظ کنترل آلایندگی واحدهای صنعتی مطلوب است.
مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار افزود: آموزش نقطه قوت در ارتقاء فرهنگ محیط زیستی و جلب مشارکت شهروندان در مدیریت شهری است که با توجه به اقدامات مثبت منطقه در این زمینه باید توجه بیشتری نسبت به اقدامات آموزشی و فرهنگی انجام گردد.
در ادامه پیمان پورنصر شهردار منطقه 16 خاطر نشان ساخت: محیط زیست مختص به یک واحد و قسمت نیست بلکه نقش فراحوزه ای دارد و تمامی بخشها باید با همکاری و تعامل جهت ارتقای کیفیت زندگی و شاخص های محیط زیستی تلاش کنند.
وی در ادامه افزود: با توجه به منابع محدود باید در زمینه اصلاح فرایندهای مصرف برنامه ریزی گردد تا موجب صرفه جویی در هزینه های مدیریت شهری شود که حاصل آن، ارتقای کیفیت محیط زیست و خدمات شهری است.

چهارشنبه 27/6/1398 - 19:0
ایرانگردی



مرتضی رحمانزاده در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار منطقه ۱۳ گفت: نوسازی بافت های فرسوده و ناپایدار یکی از مهمترین و اولویت دارترین موضوعات در مدیریت شهری منطقه و جزء مطالبات اصلی شهروندان این محلات است که همیاری و همکاری کلیه دستگاه های اجرایی و هم افزایی توان مدیریتی برای حل آن امری ضروری است.

وی بر تدقیق پروژه ها با توجه به تحقق پذیری بر اساس برنامه زمانبندی و تخصیص منابع و همچنین لزوم ایجاد فرآیند برنامه ریزی همکارانه و مشارکت سایر نهادهای خارج از مدیریت شهری در اجرای برنامه توسعه محلات تأکید کرد.

رحمان زاده در عین حال از آمادگی شهرداری منطقه ۱۳ برای تحقق اهداف ارائه شده در برنامه توسعه محلات و همکاری هر چه بیشتر با سازمان های دخیل در اجرای طرح خبر داد.

در این جلسه، برنامه توسعه محلات اسدی، صفا و زاهدگیلانی واقع در منطقه ۱۳ توسط دفتر توسعه محله ای به عنوان مسئول تهیه کننده این برنامه ارائه شد و پس از شرح فرآیند تهیه و همچنین شاخص های مورد استفاده در برنامه توسعه محلات مذکور، مهمترین پروژه های پیشنهادی منتج از این برنامه مورد معرفی قرار گرفت.

همچنین در این جلسه ابراهیمی، مدیر دبیرخانه ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران ضمن تشریح ساختار ستاد بازآفرینی پایدار و اقدامات صورت گرفته در دبیرخانه این ستاد، به لزوم طرح و تصویب برنامه توسعه محلات در جلسه ستاد بازآفرینی مناطق مطابق با نظامنامه تهیه برنامه توسعه محلات اشاره کرد.

فراهانی، مدیر سیاستگذاری و برنامه ریزی راهبردی معاونت برنامه ریزی شهرداری تهران نیز با اشاره به لزوم جمع بندی و اقدام منسجم تر در ارائه برنامه توسعه محلاتی که در حال تهیه و تدوین هستند به توانمندی دفاتر توسعه محله ای در ادامه و پیشبرد اهداف تهیه برنامه توسعه محلات اشاره و بر ضرورت حضور جدی نهادها و سازمان های درگیر در کیفیت زندگی ساکنین بافت های فرسوده تأکید کرد.
 

چهارشنبه 27/6/1398 - 18:59
ایرانگردی

 

نویسنده مجموعه «نمایش نامه‌های آسان برای اجرا در کلاس و صحنه» گفت: بزرگترین ایراد نویسندگان و نمایشنامه نویس های ما در حوزه کودک و نوجوان این است که با روانشناسی کودک آشنا نیستند.

حسن دولت آبادی در گفتگو با روابط عمومی حوزه هنری کودک و نوجوان، با اشاره به برگزاری کارگاه نمایش نامه نویسی خلاق در استان همدان گفت: این کارگاه با عنوان همدلی های کودکانه روز پنجشنبه برگزار می شود و هدف ما در این کارگاه ها  این است که نویسندگان ما خلاقانه برای کودکان و نوجوانان بنویسند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: این کارگاه ها به همت حوزه هنری کودک و نوجوان برگزار می شود و ما در این کارگاه ها به هنرجوها می آموزیم که فاکتورهای اصلی در نمایش نامه نویسی چیست، چطور می شود به صورت فی البداهه دست به قلم برد و نوشت.

دولت آبادی افزود: در تئاتر، بنیان و اساس، نمایش نامه است. نمایش نامه خوب را به هر فردی با دانش متوسط کارگردانی بدهید اثر قابل توجهی تولید می شود. اما کارگردان خوب با متن بد، به نتیجه خوبی نمی رسد.

وی با بیان این مطلب که نوشتن سخت است، توضیح داد: آماری ارائه شده که در طول تاریخ از قرن 5 پیش از میلاد تا امروز آثار بزرگ درآماتیک، حاصل قلم 300 نویسنده است. این را بگذارید در کنار هزاران هزار کارگردان و بازیگر و....

این استاد دانشگاه ادامه داد: برای جاودانگی اثر معیارها و مبانی مشخصی داریم؛ یک اثر برای جاودانگی باید برای همه اعصار و زمان ها مناسب باشد، مربوط به جغرافیای خاصی نباشد و در همه سرزمین ها قابلیت درک و لذت داشته باشد، الگوی آموزشی برای کارگاه ها و دانشگاه ها داشته شود و... مانند آثار شکسپیر و بکت و...

نویسنده مجموعه «نمایش نامه‌های آسان برای اجرا در کلاس و صحنه» با اشاره به کارگاه نمایش نامه نویسی خلاق در همدان گفت: به نظر من، هنرمند اول باید خوب ببیند و خوب بشنود. قبل از اینکه نویسندده قلم را دست بگیرد، باید در رفتار افراد جامعه دقت کند، مگر خودش چقدر تجربه زندگی دارد؟

دولت آبادی تاکید کرد: هنرجوها اول باید خوب دیدن و خوب شنیدن را بیاموزند. سعی می کنم اول نگاه و دیدگاه و نظرگاه به هنرجوها بدهم. بعد نوبت تکنیک می رسد؛ اینکه باید شخصیت و دیالوگ که عنصرهای اصلی هستند و  کارکرد آن ها را بیاموزند.

گفتنی است کارگاه نمایشنامه نویسی خلاق به همت حوزه هنری کودک و نوجوان و حوزه هنری استان همدان، روز پنجشنبه 28شهریورماه در مجتمع فرهنگی شهید آوینی همدان برگزار خواهد شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

چهارشنبه 27/6/1398 - 18:49
ایرانگردی

 

تورج فرهادی مدیرکل امور اجرایی کمیسیون های ماده صد شهرداری تهران از کاهش تعداد پرونده های وارد شده به این کمیسیون خبرداد.
به گزارش روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران فرهادی با بیان اینکه این اداره کل تلاش کرده است 50 هزار مورد از 70 هزار پرونده موجود در کمیسیون های ماده صد را غربال کند،گفت:28 هزار مورد از این پرونده ها ریزدانه هستند و قابلیت اجرا ندارند.
وی افزود: تا آخر خرداد سال 97 کمیسیون ماده صد حدود 800 پرونده را اجرا کرد،اما امسال در همین فاصله زمانی، به عدد 1100 رسیده ایم.
وی گفت:تعداد پرونده های وارد شده به کمیسیون، در سال 97 حدود 9900 پرونده بود که حدود 1900 مورد از این پرونده ها به صورت اعاده یا نظریه یا کسر از آمار به مناطق مختلف شهرداری تهران برگشت داده شد.با این حساب در سال 97به این کمیسیون حدود 8 هزار پرونده واردشده است که این عدد در مقایسه با سال 96 که 12 هزار پرونده به کمیسیون ماده صد وارد شد، نشان دهنده کاهش تعداد پرونده ها نسبت به سال 96 است.
آموزش و پیشگیری پرونده های کمیسیون ماده صد را کاهش داد
فرهادی بیان کرد: یکی از دلایل کاهش پرونده های کمیسیون، افزایش پیشگیری در مناطق است و ما در سال 97 با حضور در مناطق و هم چنین برگزاری کلاس های آموزشی تلاش کردیم با افزایش تعامل، پرونده های نا مرتبط، به کمیسیون ماده 100 ارجاع داده نشود.
وی افزود: ما هم چنین در تمام جلسات به معاونان شهرسازی، روسای اجرای احکام، روسای بازرسی فنی و حتی شهرداران ناحیه که عوامل اصلی ارسال این پرونده ها هستند،دلایل زیاد شدن پرونده ها را انتقال داده ایم،تا دقت در ارسال پرونده ها بالا برود.
به گفته فرهادی ارجاع پرونده هایی که قابلیت اجرا ندارند، به ماده 100، اغلب موجب رسوب این پرونده ها در سیستم می شود. چون برای این پرونده ها رای صادر می شود،اما به دلیل عدم اجرایی بودن آراء صادره، عملا در سبد آماری کمیسیون ماده صد باقی می مانند.
تعداد کل پرونده های اجرا نشده کمیسیون ماده صد
مدیرکل امور اجرایی کمیسیون ماده صد گفت: از سال 67 تا کنون حدود 70 هزار پرونده اجرا نشده در کمیسیون ماده صد داریم،گرچه طی 30 سال این عدد بزرگی است، اما وقتی تجزیه تحلیل و غربالگری دقیقی انجام می شود،می بینیم قسمت اعظمی از این پرونده ها قابلیت اجرا ندارند.
فرهادی تأکید کرد: بخشی از این پرونده ها شامل پرونده های ریزدانه ای است که مناطق شاکی آن هستند و برخی از تبصره های قانون ماده 100 شهرداری ها ،درباره تخلفات این چنینی است.
وی افزود: ماده صد مرجع شبه قضایی رسیدگی به تخلفات است و صرفاً درباره تخلفات رأی صادر می کند،گرچه می تواند نقش بازدارندگی هم داشته باشد،اما در وهله نخست این مناطق هستند که باید از بروز تخلف جلوگیری کنند.
وی اظهار داشت : بعد از بروز تخلف و فرستاده شدن پرونده به کمیسیون ماده صد، رأیی که کمیسیون صادر می کند باید توسط شهرداری منطقه اجرا شود،در غیر اینصورت این کار پیامدهای زیادی چون شکل گیری تالی فاسد ،گرفته شدن وقت مردم و شهرداری و هم چنین تحمیل هزینه دربرخواهد داشت.
دو میلیون تومان هزینه هر پرونده ارسالی به کمیسیون ماده صد
مدیرکل امور اجرایی کمیسیون ماده صد گفت:هر پرونده ای که به کمیسیون ماده صد ارسال می شود، بیش از دو میلیون تومان برای شهرداری هزینه جاری دارد و اگر پرونده چندین بار رفت و برگشت داشته باشد،این هزینه تکرار می شود.
به گفته فرهادی این هزینه صرف کارشناسان،اعضایی که از شورای شهر،وزارت کشور،قوه قضائیه می آیند،کارکنان مناطق مربوطه شهرداری وکارکنان دفاتر الکترونیک و دفاتر ناحیه می شود.

چهارشنبه 27/6/1398 - 18:43
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته