• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1242
تعداد نظرات : 283
زمان آخرین مطلب : 5789روز قبل
دنیای گیاهان و حیوانات
مورچه‌ها مسیرشان را علامت‌گذاری می‌كنند!
یک حشره‌شناس می‌گوید: مورچه‌ها مسیر تردد خود را علامت‌گذاری می‌كنند. مورچه ها برای این کار در سر راه خود در فواصل معینی شكم خود را به زمین می‌فشارند.
این حشره‌شناس می‌گوید: مورچه‌ها مسیرشان را علامت گذاری می‌كنند و در سر راه خود در فواصل معین شكم خود را به زمین می‌فشارند و قطرات ریز معطری بجای می‌گذارند اما در اینجا فقط «اسید فرمیك» مطرح نیست بلكه آنها غده‌های گوناگونی دارند كه از آنها «فرومونها» ترشح می‌شوند و در واقع همان مواد شیمیایی است كه وسیله ارتباط مورچه های یك لانه را فراهم می‌سازد و اینكه مورچه‌های كور هم دقیقا همان مسیر را طی می‌كنند دلیل محكمتری است كه اثبات می‌كند آنها از حس بویایی استفاده می‌كنند نه حس بینایی.
طول مسیر آنها گاهی تا چند ده متر هم میرسد. در واقع شاخكهای آنها (كه شامل 211 برجستگی بویایی و 1720 پرز
لامسه است) اطلاعات عمده‌ای را مربوط به فضای اطراف گرد می آورند و آنها را به مراكز عصبی منتقل می‌كنند. شاید عجیب به نظر برسد اما مورچه‌ها قادرند شكل بو را تشخیص دهند مثلا بوی گرد، بوی چهار گوش، صاف، زبر، نرم و ...
حتی قطرات ردیابی كه از خود بجای می‌گذارند مانند
فلش راهنما در جهت حركت عمل می‌كنند و ابتدا و انتهای مسیر را به وضوح مشخص می‌كنند. جالب این كه اگر یك مورچه این رد را گم كند آنقدر سرگردان به دور خود می‌چرخد تا اینكه اثر معطر بعدی را بیابد.
سه شنبه 3/2/1387 - 12:54
اخبار
داروی جدید مقابله با ایدز ساخته شد.
دانشمندان داروی جدیدی را برای درمان بیماری ایدز ساختند که بر پایه توقف آنزیم کلیدی تکثیر ویروس HIV عمل می کند.
محققان ایتالیایی داروی جدیدی را با عنوان «ایزنترس» ساختند که برپایه مولکولی است که نقش بازدارندگی در تولید آنزیم کلیدی دارد که در تکثیر ویروس «اچ آی وی مثبت» شرکت می کند. این دارو به سرعت بار ویروسی ارگانیسم را به زیر سطح 50 مول بر میلیمتر می رساند و تا حد چشمیگری تعداد لنفوسیتهای سیستم ایمنی را بدون عوارض جانبی که در درمانهای ضد ویروسی طبیعی است، افزایش می دهد.
این داروی جدید برای اولین بار می تواند آنزیم «انتگراز» را که همراه با
پروتئاز به صورت وارونه رونویسی می شود مسدود می کند. «انتگراز» یکی از سه آنزیم لازم برای تولید مثل و انتشار ویروس به داخل سلولهای انسان است.
نتایج آزمایش فاز سوم این مولکول که روی یک بیمار مبتلا به ایدز انجام شد نشان داد که این بیمار نسبت به بیماران گروه تحت
درمان با «پلاسیبو» (داروی بی اثر) همراه با داروهای دیگر ضد «اچ آی وی» ، فعالیتهای ضد ویروسی طولانی تری را بروز می دهد.
سه شنبه 3/2/1387 - 12:51
اخبار
هدفونی كه ذهنتان را می‌خواند!
دانشمندان موفق به ابداع یك هدفون شده اند كه به ادعای آنها می تواند ذهن افراد را بخواند!
این گوشی جدید كه دائما امواج مغزی انسان را در كنترل دارد می‌تواند به كاربران مضطرب واكنش نشان داده، در تعامل با بازی‌های رایانه‌ ای عمل كرده و حتی به پزشكان امكان می‌دهد كه وضعیت بیمارانی را كه در معرض خطر صرع هستند در كنترل داشته باشند.  گوشی های جدید سبك هستند و بدون باتری كار می‌كنند. پژوهشگران بلژیكی موفق به ساخت این وسیله الكتروآنسفالوگراف قابل حمل شده‌اند كه شبیه به هدفون است و دائما امواج مغزی انسان را كنترل می كند و با حرارت بدن كاربر و نور خورشید كار می‌كند. در این وسیله از مواد ترموالكتریكی استفاده می‌شود كه حرارت را به انرژی الكتریكی تبدیل كرده و با استفاده از تفاوت بین گرمای سر فرد و هوای خنك تر اطراف برق تولید می‌كند. پیش از این نیز یك نمونه اولیه مشابه كه با همین روش كار می‌كرد، ساخته شد اما گاهی اوقات در تامین انرژی مشكلاتی داشت.
سه شنبه 3/2/1387 - 12:48
اخبار
عرضه صفحه نمایش با ضخامت كاغذ.
صفحه نمایش الكترولومیسنت EL  سونی كه ضخامت آن به اندازه یك كاغذ است، به نمایش درآمد.
صفحه نمایش EL مبتنی بر فناوری OLED - دیودهای ارگانیكی ساطع كننده نور- است كه از مواد ارگانیكی بازتاب دهنده نور استفاده می كند. صفحات نمایش OLED بسیار باریك است زیرا نیازی به منبع نور ندارد، لایه  الكترولومیسنت نیز حاوی یك ماده  پلیمری است كه با فعال شدن به وسیله  جریان برق از خود نور ساطع می كند.
سه شنبه 3/2/1387 - 12:30
دعا و زیارت
گزارشى از حجة الوداع
سـال دهـم هـجـرت اسـت , و اسـلام سـراسـر جزیرة العرب را فراگرفته است همه قبایل عرب به آیـیـن مـسـلـمـانـى گـرویـده , به رسالت حضرت ختمى مرتبت (ص ) اقرار كرده اند اثرى از بت و بـت پـرسـتى در هیچ یك از قبایل به چشم نمى خورد زحمات صاحب رسالت (ص ) به ثمر نشسته و مـیـوه شـیرین خود را به بارآورده است بت از سریرالوهیت فرود آمده , و كلمه طیبه لااله الااللّه در گستره جزیرة العرب , طنین افكن شده است .
اكـنـون تـنها تفاوت مردم , در ایمان قلبى و سابقه آنان در اسلام است پیامبر عظیم الشان (ص ) كه حدودبیست و سه سال سخت ترین رنج ها را تحمل كرده , و در تمام این مدت طولانى لحظه اى در انجام وظیفه و ابلاغ رسالت سستى نورزیده , و هیچ گاه احساس خستگى نكرده , اینك دریافته است كـه بـه زودى از ایـن جـهـان رخـت بـرخواهد بست و به دیدار معبود یگانه اش خواهد شتافت پس هـمچنان بى وقفه مى كوشد تاآنجا كه امت برمى تابد, آداب اسلام را به آنان بیاموزد اندكى از احكام اسلام باقى است , كه هنوز فرصتى براى ابلاغ یا آموزش آنها فراهم نیامده است فریضه مهم حج از آن جـمـله است آن گرامى تا آن روز فرصت نیافته بود حج را چون نماز به مسلمانان بیاموزد و اكنون تنها و آخرین فرصت است .
اعـلام عـمـومـى شد كه رسول خدا(ص ) حج مى گزارد مردم از قبایل رو به سوى مدینه نهادند و آن حضرت در روز پنج شنبه شش روز, یا شنبه چهار روز به آخر ذیقعده ((5)) ابودجانه را در مدینه جـانـشین خود ساخته ((6)) در حالى كه همه همسران و خاندانش او را همراهى مى كردند ((7)) و صد شتر قربانى همراه داشت , ((8)) از مدینه حركت كرد.
در آن روزهـا بـیـمـارى سـخـتى (آبله یا حصبه ) در مدینه شایع بود كه بسیارى از مسلمانان را از ایـن مـصـاحـبـت مـیـمون محروم مى داشت
((9)) با این حال دهها هزار نفر با پیامبر همراه شدند مـورخـان هـمراهان آن حضرت را چهل هزار, هفتاد هزار, نود هزار, 114 هزار, 120 هزار و 124 هزار نـفـرنوشته اند ((10)) ولى با این همه حق این است كه بگوییم : چنان جمعیتى در ركاب آن حضرت حـركت كردكه شمارش بر جز خدا پوشیده است ((11)) اینان كسانى بودند كه از مدینه مى آمدند, ولى تعداد حاجیان به این عده منحصر نمى شد زیرا اهل مكه و ساكنان حومه آن و كسانى كه از یمن در ركاب امیرالمؤمنین على (ع ) آمده بودند, نیز در حج شركت داشتند.
حضرت غسل كرد, بدن مباركش را روغن مالید, خود را خوشبو كرد, موهایش را شانه زد, ((12)) و ازمدینه بیرون آمد هنگامى كه از مدینه بیرون مى رفت تنها دو تكه لباس بر تن داشت كه یكى را بر دوش انـداخته و دیگرى را به كمر بسته بود منزل به منزل پیش مى رفت , وقتى به ((ذى الحلیفه )) رسید احرام بست ((13)) و همچنان پیش رفت تا در روز سه شنبه چهارم ماه ذیحجه وارد مكه شد از باب بنى شیبه واردمسجدالحرام شد ((14)) , طواف كرد, نماز طواف به جاى آورد, بین صفا و مروه سعى نمود و بدین ترتیب اعمال عمره به پایان رسید ((15)) به كسانى كه قربانى همراه خود نیاورده بـودنـد, فـرمـود تقصیر كرده ازاحرام خارج شوند ((16)) و خود چون قربانى همراه داشت در حال احـرام باقى ماند, تا در منى قربانى كند ((17)) امیرمؤمنان كه از حركت پیامبر براى حج آگاه شده بود, در حالى كه 37 قربانى همراه داشت , باسپاهیان خود براى شركت در مراسم حج از یمن حركت كـرد, و در مـیـقـات اهـل یمن به همان نیتى كه پیامبر (ص ) محرم شده بود, احرام بست , و مانند حضرت رسول , پس از سعى صفا و مروه در احرام باقى ماند ((18)) .
رسـول مـكرم اسلام (ص ) روز هشتم ذیحجه از طریق منى وارد صحراى عرفات شد, تا مراسم حج راآغـاز كـنـند تا طلوع آفتاب روز نهم در منى ماند و سپس راه عرفات را پیش گرفت , و در خیمه خویش درعرفات فرود آمد.
در عـرفـات , در اجتماع باشكوه مسلمانان , به شیوایى تمام خطبه خواند در این خطبه مسلمانان را بـه بـرادرى و احـترام متقابل سفارش كرد, بر همه آداب جاهلیت مهر بطلان زد و ختم پیامبرى را اعـلام نمود ((19)) تا غروب روز نهم در عرفات ماند وقتى آفتاب غروب كرد و هوا كمى تاریك شد, بـه سـوى ((مـزدلفه )) شتافت ((20)) شب را در همان جا سپرى كرد صبح روز دهم به طرف منى حركت كرد آداب منى را به جاى آورد و بدین گونه مناسك حج را به مسلمانان آموخت .
ایـن حـج را حـجـة الوداع , حجة الاسلام , حجة البلاغ , حجة الكمال و حجة التمام خوانده اند ((21)) با پـایـان گـرفـتـن مراسم حج پیامبر (ص ) به سوى مدینه حركت كرد هنگامى كه به سرزمین رابغ رسـیـد, در مـحـلـى كـه غـدیـر خـم نام داشت , جبرئیل امین بر او نازل شد و پیامى بدین شرح از پروردگار بر او تلاوت كرد:.
یا ایها الرسول بلغ ما انزل الیك من ربك و ان لم تفعل فما بلغت رسالته و اللّه یعصمك من الناس ان اللّه لایهدى القوم الكافرین , ((22)) .
اى رسـول مـا! آنـچـه را از سـوى پـروردگـارت بـر تـو نازل شده به مرم برسان و اگر این كار را انـجـام نـدهـى , رسـالـت خـود را بـه انـجام نرسانده اى و خدا تو را از مردم ایمن خواهد كرد همانا خداى ,قوم كفرپیشه را هدایت نمى كند ((23)) .
این پیام الهى ماموریتى خطیر بر عهده پیامبر اكرم (ص ) مى گذاشت , اعلان چیزى كه باید همگان ازآن بـاخبر شوند, و اگر چنین نكند, گویاكارى صورت نداده است بنابراین بهترین موقعیت براى اعـلام چـنین پیامى همین جا بود, جایى كه راه مصر و عراق و مدینه و حضرموت و تهامه از هم جدا مـى شـود وهـمه حاجیان ناگزیر از آن مى گذرند غدیر خم مناسب ترین محلى بود كه مى توانست چنین پیام سترگى رابه گوش همگان برساند.
پـس دسـتـور تـوقـف صـادر شـد فـرمـود تـا رفتگان را باز خوانند و صبر كرد تا آنان كه در راهند بـرسند ((24)) اجتماع عظیمى در صحراى تفتیده حجاز گرد آمد روزى سخت گرم و منطقه اى بشدت گرماخیز بود,چنان گرم كه مردان نیمى از لباس خود را بر سر انداخته و نیمى دیگر را به پـاى خـویـش مـى پیچیدند ((25)) همه مى خواستند بدانند چه چیز باعث شده كه پیامبر (ص ) در چنین مكان به ظاهر نامناسبى دستورتوقف داده اند حرارت اشتیاق با گرماى هوا آمیخته حاجیان را بى تاب مى كرد.
فـرمـود تـا زیـر چـنـد درخت كهنسال را بروبند و جهاز شتران را بر هم انباشته كنند منبرى بلند بـرافـراشـت نـزدیـك ظـهر آن گاه كه همه حاجیان در آن صحرا جمع شدند, بر فراز منبر برآمد و خطبه اى بدین شرح ایراد كرد:.
ستایش مخصوص خداوند است از او كمك مى خواهیم و به او ایمان مى آوریم و بر او توكل مى كنیم و از شر نفس و بدى كردارمان به او پناه مى بریم , خدایى كه هدایت كننده اى نیست آنكه رااو گمراه سازد و گمراه كننده اى نیست هر كه را او هدایت كند گواهى مى دهم كه معبودى جزخداى یگانه نیست و محمد بنده و فرستاده اوست اما بعد:.
اى مردم خداوند نیكى كننده آگاه به من خبر داد كه هیچ پیامبرى بیش از نصف عمر پیامبر پیش ازخـود زنـدگـى نـخـواهد كرد و اندكى بیش نمانده كه مرا نیز به سراى باقى دعوت كنند و من اجابت كنم و همانا از من و همه شما سؤال خواهد شد پس شما چه پاسخ خواهید داد؟ .
مـردم گـفـتـنـد: گـواهـى مـى دهیم كه تو پیام الهى را رساندى و پند دادى و كوشیدى خدایت پاداشى نیك دهد.
فـرمـود: آیـا شهادت نمى دهید كه معبودى جز خداى یگانه نیست و محمد بنده و فرستاده اوست وبهشت او حق و دوزخش حق است و مرگ حق است و قیامت بدون شك خواهد آمد و خداوندتمام مردگان را زنده خواهد كرد؟ .
گفتند: آرى به همه اینها گواهى مى دهیم .
عرض كرد: خدایا شاهد باش ((26)) .
سپس فرمود: اى مردم صداى مرا مى شنوید؟ .
گفتند: آرى .
فـرمـود: مـن پـیـش از شـمـا بـه حـوض كوثر مى رسم و شما در كناره حوض بر من وارد خواهید شـد,حـوضـى كـه عـرض آن بـه انـدازه فاصله صنعا تا بصرى است , و در آن جامهایى است از نقره به شماره ستارگان حال بنگرید كه پس از من با دو میراث گرانبها چگونه رفتار مى كنید.
مردى از میان جمعیت فریاد برآورد: یا رسول اللّه ! آن دو چیز گرانبها چیست ؟ .
فرمود: یكى از آن دو كه بزرگتر است , كتاب خداست یك طرفش در دست خدا و طرف دیگرش به دسـت شـمـاست , پس آن را محكم نگه دارید تا گمراه نشوید و دیگرى كه كوچكتر است , عترت و خـانـدان مـن اسـت و خـداى نـیـكـى كننده آگاه به من خبر داده است كه این دو هرگز از هم جـدانـمى شوند, تا در لب حوض در قیامت به من رسند من هم از خدا همین را خواسته ام پس شما ازآنها پیشى نگیرید كه هلاك مى شوید و از آنها وا نمانید كه هلاك مى شوید سپس دست على (ع )را گرفت و بلند كرد, به طورى كه سپیدى زیر بغل هر دوشان دیده شد و همه مردم على را شناختند.
آنگاه فرمود: اى مردم ! چه كسى نسبت به مؤمنان از خود ایشان سزاوارتر است ؟ .
گفتند: خدا و رسولش بهتر مى دانند.
فرمود: خدا مولا و سرپرست من است و من مولا و سرپرست مؤمنانم و من نسبت به مؤمنین ازخود ایشان سزاوارترم پس هر كس من مولا و سرپرست اویم , على مولا و سرپرست اوست ((27)) .
این جمله را سه بار تكرار كرد.
سـپـس گـفـت : خداوندا! دوستى كن با هر كس كه با على دوستى كند, و دشمنى كن با هر كس كـه عـلـى را دشمنى كند, دوست بدار هر كس كه على را دوست مى دارد, و دشمن دار هر كس او رادشـمـن مـى دارد ((28)) , یـارى كـن هر كس را كه یاریش كند و بى یاور بگذار هر كس تنهایش گذارد ((29)) و حق را همواره با على بدار هر طرف كه باشد ((30)) .
اى مردم باید حاضران , این پیام را به غایبان برسانند
((31)) .
چون خطبه نبوى به پایان رسید امین وحى براى بار دوم نازل شد و او را به این پیام مفتخر ساخت .
الیوم اكملت لكم دینكم و اتممت علیكم نعمتى و رضیت لكم الاسلام دینا ((32)) ,.
امـروز دیـن شـمـا را كـامـل كـردم و نعمتم را بر شما تمام كردم و راضى شدم كه اسلام دین شما بـاشـد[اسلام را به عنوان دین براى شما پسندیدم ]پیامبر اكرم (ص ) پس از دریافت این پیام مسرت بـخش , فرمود: ((اللّه اكبر! كه دین كامل و نعمت تمام گشت و پروردگارم به رسالت من و ولایت على بعد از من راضى شد)) ((33)) .
سه شنبه 3/2/1387 - 12:27
دعا و زیارت
. اتخاذ شیوه‏هاى متنّوع براى گسترش توحید

گفتیم كه محور دعوت ابراهیم را تفكر و اندیشه‏هاى توحیدى تشكیل مى‏دهد و او به عنوان اسوه موحدان و یگانه پرستان در تاریخ بشر مطرح است. این منزلت والا جز به خاطر آن نیست كه وى نه تنها خود عمیقاً به توحید یقین داشت و زندگى خویش را بر آن استوار ساخته بود بلكه از هر طریق ممكن سعى در ترویج و گسترش آن داشت. او حتى از ارشاد سركردگان كفر همچون نمرود هم ابا نداشت، به طورى كه مى‏توان گفت تنوع شیوه‏هاى تبلیغى ابراهیم در تاریخ تبلیغ دینى كم نظیر است.

به عنوان نمونه، فضاهاى تبلیغ ابراهیم از تنوعى قابل توجه برخوردار است؛ در خانه، در میان مردم كوچه و بازار، در بتخانه و عبادتگاه مشركان، در دادگاه علنى مشركان و حتى در دربار نمرود و هر كجاى دیگر، فعالیت تبلیغى او استمرار داشت و هرگز متوقف نمى‏گشت. در این میان بد نیست به صحنه محاكمه او نظرى بیفكنیم كه چون او را در ملأ عام به محاكمه كشیدند، هر گز صلابت و استوارى مبلّغ الهى را از دست نداد. او ضمن پرسش‏ها و پاسخ‏هایى از آنها خواست تا حقیقت واقعه را از خود بت‏ها باز پرسند. در این ماجرا یكى از زیباترین صحنه‏هاى تبلیغى تاریخ پدید آمد؛ آن‏جا كه نشانه‏هاى تسلیم دربرابر جدال ابراهیم به شكل سرهاى به زیر افتاده بزرگان مشركان آشكار گردید، به نحوى كه یكدیگر را ظالم شمردند. ابراهیم در این صحنه به نیكى از فرصت‏ها بهره جست و جلسه محاكمه را به عرصه دعوت مبدل كرد.

از نمونه‏هاى دیگر ایجاد فرصت و اغتنام آن در تبلیغ ابراهیمى، ضیافت‏هاى اوست كه در كتب سیره مشهور است؛ قرآن مجید، یك مورد از مهمان نوازى و پذیرایى او را براى فرستادگان الهى و ملائكه مأمور بشارت، كه به هیأت آدمیان بر ابراهیم وارد شده بودند، یادآور مى‏شود؛

وَلَقَدْ جاءَتْ رُسُلُنا إِبْراهِیمَ بِالبُشْرى‏ قالُوا سَلاماً قالَ سَلامٌ فَما لَبِثَ أَنْ جاءَ بِعِجْلٍ حَنِیذٍ؛(67)

و به راستى فرستادگان ما براى ابراهیم مژده آوردند، سلام گفتند، پاسخ داد، سلام. و دیرى نپایید كه گوساله‏اى بریان آورد.

پیش آوردن گوساله بریان براى مهمانانى كه هنوز هویتشان كشف نشده است، نشانه كرم و مهمان نوازى ابراهیم است.

در سوره ذاریات، پذیرایى به شكل كامل‏ترى بیان شده است؛

فَراغَ إِلى‏ أَهْلِهِ فَجاءَ بِعِجْلٍ سَمِینٍ * فَقَرَّبَهُ إِلَیْهِمْ قالَ أَلا تَأْكُلُونَ؛(68)

پس آهسته به سوى زنش رفت و گوساله‏اى فربه [و بریان‏] آورد. آن را به نزدیكشان برد و گفت: مگر نمى‏خورید؟

در كتاب قصص الانبیاء، ثعلبى درباره خوى مهماندوستى ابراهیم چنین مى‏گوید:

او طعام صبحگاهى و شامگاهى را مگر با مهمان نمى‏خورد و گاهى دو مایل یا بیشتر از خانه دور مى‏شد تا مهمانى بیابد و دعوتش نماید.(69)

هرچند شیوه‏هاى متنوع تبلیغى ابراهیم بیش از آن است كه ما در این گفتار گفته یا خواهیم گفت، اما به‏هر حال شیوه‏هاى برجسته او را در قسمت های بعدی مى‏آوریم.

Doost_e_Gharib@yahoo.com
... ادامه دارد ...
يکشنبه 1/2/1387 - 14:3
اخبار
تنها ٦دقیقه خواب نیمروزی برای تقویت حافظه كافی است!
پژوهشگران در یك بررسی جدید نشان داده اند كه اگر فقط ٦ دقیقه در طول روز بخوابید نه تنها وضعیت جسمی و روحی شما بهتر می شود بلكه توانایی تان در یادگیری و به خاطر سپردن اطلاعات بهبود می یابد.
پژوهشگران می گویند: در حالی كه بسیاری از مردم تصور می كنند، برای خواب نیمروزی مناسب حداقل به ٢٠ دقیقه زمان احتیاج است، تحقیقات جدید نشان داده است كه تنها ٦ دقیقه خواب نیمروزی می تواند برای بهبود حافظه و كسب آرامش كافی باشد.
يکشنبه 1/2/1387 - 13:38
اخبار
مردها زودتر از زن ها فراموشکار می شوند.
تحقیقات نشان می دهد مردها در دوران سالخوردگی زودتر و بیشتر از زنان دچار فراموشکاری می شوند.
دانشمندان دریافتند، مردان وقتی به 70 سالگی یا بالاتر می رسند بیش از زنان در معرض احتمال ابتلا به فراموشکاری و بروز مشکلات در مهارت های فکری قرار می گیرند. طول عمر مردها به طور متوسط از زنان کمتر است و تحقیقات جدید نشان می دهد این مسئله در اُفت توانایی های فکری که در مردان زودتر از زنان بروز می کند، نمایان است.
این تحقیقات که بر روی 2 هزار و 50 نفر در سنین 70 تا 89 سالگی انجام گرفت نشان داد، مردان 1.67درصد بیش از زنان دچار مشکلات
حافظه و مهارت های فکری می شوند. تحصیلات و تاهل و تجرد این عده نیز تاثیری در نتیجه این تحقیقات نداشت.
يکشنبه 1/2/1387 - 13:29
ازدواج و همسرداری
به همین سادگی؛ مراسم ازدواج پسر رییس جمهوری کشورمان و دختر  آقای مشایی
سایت جهان نیوز-مراسم ازدواج نزدیك به 4 ساعت طول كشید كه پذیرایی با میوه و شیرینی بود و نماز جماعت مغرب و عشا هم به امامت آقای احمدی نژاد برگزار شد. از شام هم خبری نبود؛ "به همین سادگی".
به گزارش خبرگزاری ها ، مجلس زنانه در منزل آقای مشایی(رییس سازمان میراث فرهنگی) و مجلس مردانه در منزل صاحبخانه آقای مشایی که پدر شهید و شغل وی نیز بنایی می‌باشد، برگزار شد.
 تعداد میهمانان مرد 20 نفر و میهمانان زن 25 نفر بودند و خطبه عقد را حاج آقا ثمری خواند. مهریه نیز 14 سكه بهار آزادی به نیت 14 معصوم(ع). 
 در ایام عید مراسم خواستگاری نیز در عین سادگی برگزار شد.آقای  احمدی نژاد در این مراسم به دیدار صاحب خانه آقای مشایی كه پدر شهید هستند، رفت. قبل از برگزاری مراسم ازدواج نیز آقای احمدی نژاد اظهار داشت كه اگر ایشان اجازه بدهند، مراسم مردانه در منزل این شهید بزرگوار برگزار شود، كه این امر محقق شد. 
   مراسم ازدواج نزدیك به 4 ساعت طول كشید كه پذیرایی با میوه و شیرینی بود و نماز جماعت مغرب و عشا هم به امامت احمدی نژاد برگزار شد. از شام هم خبری نبود؛ "به همین سادگی".
يکشنبه 1/2/1387 - 13:9
شعر و قطعات ادبی
 
دلم خواهد برای زیر پایش
ز پلك دیده ام قالی ببافم
دلم خواهد كه از استبرق و گل
برایش سندس عالی ببافم
ژولیده نیشابوری
شنبه 31/1/1387 - 15:15
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته