• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 12908
تعداد نظرات : 583
زمان آخرین مطلب : 4102روز قبل
مهدویت

علت غیبت امام زمان(عج) از نگاه آیت الله بهجت

مرحوم آیت الله العظمی "محمدتقی بهجت" كه دوای دردها را در دعای تعجیل در ظهور امام زمان(عج) می دانست، فرمود: مهمتر از دعا برای تعجیل در ظهور حضرت مهدی(عج)، دعا برای بقای ایمان و ثابت قدم بودن در عقیده و عدم انكار آن حضرت تا ظهور اوست.
امروز جمعه - ۲۷ اردیبهشت ماه - مصادف با چهارمین سالگرد عروج ملكوتی عارف وارسته و سالك الی الله آیت الله بهجت است؛ فقیهی كه عمر خود را برای تبلیغ معارف دینی و هدایت عابدان و رهپویان حقیقت صرف كرد.

به اعتقاد این مرجع تقلید، اگر برای فرج دعا می كنید، نشانه آن است كه هنوز ایمانتان پا برجاست، زیرا در آخرالزمان گرفتاری اهل ایمان خیلی سخت می شود.


وی با بیان اینكه "سبب غیبت امام زمان(عج) خود ما هستیم" به روایتی اشاره كرده و فرمود: بیشتر كسانی كه اعتقاد به امامت آن حضرت دارند، او را انكار می كنند. یعنی بیشتر مردم از اعتقاد و ایمان به امامت برمی گردند.

به همین علت این عارف وارسته به نقل از ائمه معصومین(ع) سفارش كردند تا این دعای فرج را كه دعای تثبیت در دین است، بخوانیم "یا الله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینك" ای خدا، ای رحمت گستر، ای مهربان، ای زیر و رو كننده دل ها، دل مرا بر دینت ثابت و استوار گردان. یعنی آن مرتبه ای از ایمان را كه به من منت نهادی، حفظ كن، نه این كه مسلمان باشد و به همان باقی باشد، چون این معنا، تثبیت در دین نیست.

آیت الله بهجت افزود: این توسلات، عزاداری ها، سوگواری ها و زیارت قبور اهل بیت(ع) علامت آن است كه اهل ایمان به آنها اتصال و الصاق دارند و هنوز از آنها منحرف نشده اند، از این رو كفار و دست نشانده های آنها دستور داشتند كه بین مسلمانان و قرآن ـ تا چه برسد به مساجد و تكایا و مجالس عزا و روضه خوانی ـ جدایی بیاندازند. زیرا همه اینها ضد خواسته های سلاطین جور بود، لذا فرمان نابودی قبور یا تعطیلی مجالس روضه خوانی را دادند.


این مرجع تقلید در پاسخ به این سووال كه "چرا به امام زمان دسترسی نداریم" فرمود: چرا به انجام واجبات و ترك محرمات ملتزم نیستید و او به همین از ما راضی است، زیرا طبق حدیث پرهیزكارترین مردم، كسی است كه از كارهای حرام بپرهیزد. بنابراین ترك واجبات و ارتكاب محرمات، حجاب و نقاب دیدار ما از آن حضرت است.

ایشان در جایی دیگر فرمودند: ما باید انتظار فرج حضرت غائب(عج) را داشته باشیم و فرجش را فرج عموم بدانیم و در هر وقت و هر حال باید منتظر باشیم ولی آیا می شود انتظار فرج آن حضرت را بدون مقدمات و تحمل ابتلائاتی كه برای اهل ایمان پیش می آید، داشته باشیم؟ با این حال، چه اشكالی دارد كه تعجیل فرج آن حضرت را با عافیت بخواهیم. یعنی این كه بخواهیم بیش از این بلاها، كه تا به حال بر سر مومنین آمده، بلای دیگری نبینند.

این استاد اخلاق همچنین فرمود: دعای تعجیل در فرج، دوای دردهای ما است و در روایت است كه در آخرالزمان همه هلاك می شوند، مگر كسانی كه برای (تعجیل) فرج دعا كنند. ائمه ما با این بیان، خیلی به اهل ایمان و شیعیان عنایت كرده اند تا خود را بشناسند.آیت الله بهجت در كلامی دیگر توسل به امام زمان(عج) را از این جهت مهم دانستند كه آن حضرت مجری امور در این زمان هستند.


این فقیه و استاد وارسته فرمود: اهل بیت(ع) همه، نور واحد هستند. لذا انسان به هر كدام متوسل شود، از دیگری جواب می گیرد. البته مصححی در كار است. همچنان كه از حضرت رسول(ص) حاجت خواسته اند و ایشان به حضرت امیر(ع) و آن حضرت به امام حسن(ع) تا امام زمان(عج) حواله داده اند. زیرا، مجری امور در این زمان، آن حضرت است.

از طرف دیگر این مرجع تقلید به تبیین ضرورت ملازمت قرآن و اهل بیت پرداخته و فرمودند: وای بر ما از آن روزی كه قرآن یا عترت را از ما بگیرند. گرفتن هر كدام گرفتن دیگری هم هست. زیرا این دو از هم جدا نمی شوند تا اینكه در كنار حوض كوثر بر پیامبر(ص) وارد شوند. تنها كسانی از حوض خواهند نوشید كه با قرآن و عترت باشند.

آیت الله بهجت برای معرفت یافتن به نورانیت ائمه اطهار(ع) به مردم سفارش كردند تا بعد از نمازهای خود این دعا را بخوانند: اللهم عرفنی نفسك ... یعنی پروردگارا! خود را به من بشناسان كه اگر خود را به من نشناسانی، نمی توانم پیغمبرت را بشناسم.


پروردگارا! پیغمبرت را به من بشناسان كه اگر پیغمبرت را به من نشناسانی، نمی توانم حجت تو را بشناسم.

پروردگارا! حجت خود را به من بشناسان كه اگر حجت خود را به من نشناسانی، دین خود را از دست می دهم و گمراه خواهم شد.


هرچند چهار سال است كه سایه رهنمودها و كرامات این استاد اخلاق از سر دوستداران اهل بیت(ع) و حق طلبان مسیر رشد و سعادت می گذرد ولی هنوز شعاع هدایت های معنوی این مرجع تقلید بر بلندای دل شیفتگان معارف الهی می تابد.

حجت الاسلام "محمد روحی" كه ۲۷ سال افتخار شاگردی این معلم اخلاق را داشته، در این زمینه می گوید: هدایت معنوی آیت الله بهجت، نه تنها قطع نشده، بلكه بیشتر هم شده است.

وی می افزاید: هدایت ایشان در خواب و بیداری ادامه دارد ولی این مساله به این معنا نیست كه هر شخصی خوابی دید؛ بگوید كه آن خواب صحیح است و كسانی كه اهل عمل باشند و به آموزه های او عمل كنند، بطور قطع مورد راهنمایی و هدایت قرار می گیرند.

البته به گفته این شاگرد آیت الله بهجت، نباید به خواب و مشاهده اعتنا كرد و ملاك در این زمینه، اعمال و رفتار ماست و به همین دلیل آیت الله بهجت تاكید داشت كه "عمل خودتان را درست كنید."

هرچند كرامت های آیت الله بهجت همچنان در زندگی سالكان كوی دوست همچنان ادامه دارد ولی برخی معتقدند كه بایستی كرامت های عارفان را رمزگشایی كرد و در زندگی آن را سرمشق قرار داد.

حجت الاسلام "محمد عمومی" از شاگردان آیت الله بهجت می گوید: بیان كرامت های عارفان بسیار شیرین است و گاهی باعث تقویت ایمان انسان می شود اما باید این كرامت ها را رمزگشایی كرد و در زندگی سرمشق قرار داد.

وی می افزاید: برخی افراد ممكن است برای شناخت عارفان و بزرگان، به جای رمزگشایی از این شخصیت ها و گنج بزرگی كه در آنان وجود دارد، خود را مشغول كرامت های نقل شده كنند و از سرمشق قرار دادن آنان در زندگی خود غافل شوند.

این استاد حوزه، هدف از بیان كرامات بزرگان و عارفان را تقویت ایمان مردم دانسته و می گوید: باید برای رسیدن به مراتبی بالاتر از كرامات بیاندیشیم، چون خود آن بزرگان نیز تاكید دارند كه هدف آنان مراتبی بزرگتر از كرامت است.

شاید برخی وظیفه خود را بعد از به جا آوردن هر نماز واجب و مستحب، قرائت دعای تعجیل در ظهور امام زمان بدانند اما نباید فراموش كرد كه در كنار درخواست از درگاه الهی، "عمل خودمان را درست كنیم" و از خدا بخواهیم تا ما را در ایمان و ثابت قدم بودن در عقیده، همچنان مستحكم و پربرجا نگه دارد.
منبع: خبرگزاری فارس
دوشنبه 30/2/1392 - 17:53
انتخابات

عکس/ بدون شرح از انتخابات!

دوشنبه 30/2/1392 - 17:52
سينمای ایران و جهان

تماشاچیان تئاتر در سال 1329/عکس

فاصله بین سال‌های 1324 تا 1332 خورشیدی را باید دوران طلایی تئا‌تر ایران به ویژه از نظر استقبال تماشاگران دانست.
هنر تئا‌تر که به معنای امروزی‌اش با انقلاب مشروطه در ایران پا گرفت، بعد از شهریور 1320 رشد و گسترش یافت و با استقبال تماشاگران به اوج رسید. در این زمان موجی از تئاترگرایی و اهمیت به آن به عنوان یکی از عناصر سازنده و پایه‌های فرهنگی کشور در میان ساکنان تهران شکل گرفته بود.

به گزارش خبرآنلاین،یکی از تالارهای آن دوره که اگر چه عمری کوتاه داشت، اما نقشی بسیار مثبت و پر رنگ در ارتقاء سطح هنرهای نمایشی کشور ایفا کرد، تئا‌تر سعدی بود. این سالن در پاییز 1329 به همت شاگردان عبدالحسین نوشین و با سرمایه عبدالکریم عمویی بنیان نهاده شد و خیلی زود توانست مخاطبان تحصیل کرده و جدی تئا‌تر را به خود جلب کند.

این تئا‌تر با گنجایش 500 تماشاگر و یک صحنه بزرگ گردان، مجلل و مجهز‌ترین سالنی بود که تا آن زمان تهران به خودش دیده بود. «بادبزن خانم ویندر میر» اولین نمایشی بود که در تئا‌تر سعدی روی صحنه رفت و بیش از 30 هزار تماشاگر را به سالن کشاند که با معیارهای امروزی نیز یک عدد شگفت انگیز و رویایی به شمار می‌آید.

در اعلان (پوستر تبلیغاتی) این نمایش اطلاعات زیر ارائه شده بود:

بادبزن خانم ویندرمیر/ نویسنده: اسکار وایلد / میزانسن: بانو لرتا / بازیگران: بانو لرتا، توران مهرزاد، محمدعلی جعفری، ایرن عاصمی، صادق شباویز، جمشید امینی، حسین خیرخواه، خاشع / گریم: نصرت کریمی / دکور: خاکدان / مدیر تآ‌تر سعدی: عبدالکریم عمویی / زمان اجرا ساعت 19.

اگر چه کارگردانی این نمایش را به ظاهر بانو لرتا (همسر عبدالحسین نوشین) و مدیریت سالن را حسین خیرخواه به عهده داشتند، اما در واقع از داخل زندان قصر اداره و هدایت می‌شد. آن زندانی که از راه دور نمایش‌های تئا‌تر سعدی را کارگردانی می‌کرد، کسی جز عبدالحسین نوشین نبود که از اسفند 1327 به دلیل عضویت در حزب توده دستگیر و به زندان افتاده بود.

در اجرای «بادبزن خانم ویندر میر»، میزانسن نمایش و کار تقسیم نقش‌ها با هماهنگی نوشین صورت گرفته و حتی او تعدادی از بازیگران تازه کار را در زمان ملاقات زندان مورد آزمایش قرار داده و انتخاب کرده بود. با فرار عبدالحسین نوشین و هم حزبی‌هایش از زندان قصر در تاریخ 24 آذر 1329، او مدتی را در خانه عزت الله انتظامی مخفی شد و از‌ همان جا باز هم بر کار هنرمندان تئا‌تر سعدی نظارت کرد. چندی بعد با فرار این کارگردان و پژوهشگر به خارج از کشور، ارتباط او اگر چه با تئا‌تر سعدی قطع شد، اما شاگردان و همکارانش شیوه او را تا سال 1332 دنبال کردند.

آخرین نمایشی که در تئا‌تر سعدی روی صحنه رفت، «مونتسرا» بود و سپس این سالن به وسیله کودتاچیان 28 مرداد به آتش کشیده و خاکستر شد. سال‌ها بعد این سالن تبدیل به سینما شد که آن هم بعد‌ها در سال 1348 در یک آتش سوزی به کلی در آتش سوخت. بقایای ساختمان این تئا‌تر و سینما، امروزه در خیابان جمهوری، کمی آن سو‌تر از چهارراه مخبرالدوله، روبه روی باغ سپهسالار به صورت ویرانه باقی مانده است.



منبع: خبرگزاری ایسنا
دوشنبه 30/2/1392 - 17:52
اخبار

عکس/ رونمایی از جدیدترین پهپاد ایرانی




منبع: افکار
دوشنبه 30/2/1392 - 17:51
اهل بیت

عکس/ تل زینبیه، 92 سال پیش


دوشنبه 30/2/1392 - 17:50
شهدا و دفاع مقدس

عکس/بازگشت‌ پیکر شهید‌ پس‌ از ۲۸سال


منبع: خبرگزاری فارس
دوشنبه 30/2/1392 - 17:50
آلبوم تصاویر

عکس جالب مجری "صرفاجهت اطلاع"


دوشنبه 30/2/1392 - 17:49
طنز و سرگرمی

عکس/ ساعت چنده!

تصویر دیدنی از جف پاکارد که زیر آب های هاوایی به ثبت رسیده است.

دوشنبه 30/2/1392 - 17:48
آلبوم تصاویر

عکس/ پرموترین مرد جهان و همسرش

یا زینگ هانگ مرد چینی به عنوان پر مو ترین مرد جهان شناخته شده است.

دوشنبه 30/2/1392 - 17:47
اخبار
همین جلسه رسیدگی به پرونده قضات کهریزک قرار بود جلسه پایانی باشد اما اخذ آخرین دفاع از متهمان همچنان ادامه دارد.

 

 

به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دهمین جلسه دادگاه قضات کهریزک صبح دوشنبه در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد و علی‌رغم اظهارات قاضی و شکات پرونده مبنی بر این که جلسه 30 اردیبهشت ماه، دادگاه پایان می‌یابد، اعلام شد که یازدهمین جلسه دادگاه، اول خرداد ماه برگزار می‌شود.

 

 

* 20 شاهد از نیروهای نظامی و امنیتی را به دادگاه معرفی کردیم

 

علی‌اکبر حیدری‌فر یکی از قضات متهم در پرونده کهریزک در بدو ورود به دادگاه کیفری استان تهران در جمع خبرنگاران گفت: دادگاه هنوز از شهود ما تحقیق نکرده است و به همین دلیل امروز نمی‌تواند جلسه آخر رسیدگی به این پرونده باشد.

 

وی اعلام کرد: ما 20 نفر را به عنوان شاهد از پلیس امنیت، اطلاعات، سپاه و نیروی انتظامی به دادگاه در قالب لایحه معرفی کردیم.

 

یکی از قضات متهم در پرونده کهریزک در پاسخ به این سوال که آیا امروز آخرین دفاعیات از متهمان اخذ خواهد شد؟ گفت: امروز نمی‌تواند آخرین دفاع گرفته شود، زیرا مراحل تحقیق از شهود ما هنوز انجام نشده است.

 

 

* اعلام رضایت ولی‌دم جوادی‌فر از سعید مرتضوی

 

به گزارش ایسنا، محمدصالح نیکبخت وکیل‌مدافع خانواده جوادی‌فر در هنگام اعلام تنفس 20 دقیقه‌ای، با حضور در جمع خبرنگاران، گفت: پدر مرحوم جوادی‌فر دیروز با آقای مرتضوی صحبت کردند و گفتند که از ایشان در خصوص اتهام معاونت در قتل شکایتی ندارند.

 

وی با بیان این که اعلام گذشت موکلش از سعید مرتضوی بدون اطلاع او بوده است، گفت: این اعلام گذشت فقط نسبت به اتهام معاونت در قتل توسط سعید مرتضوی صورت گرفته است و بقیه اتهامات آقای مرتضوی و اتهامات متهمان دیگر که جنبه عمومی دارد در حال رسیدگی است.

 

خبرنگاری پرسید علت گذشت چیست، آیا تهدید یا تطمیع در کار بوده است؟، نیکبخت گفت: نمی‌دانم.

 

وکیل‌مدافع اولیای‌دم یکی از کشته‌شدگان کهریزک در پاسخ به سوالی مبنی بر معرفی 20 شاهد توسط حیدری‌فر به دادگاه گفت: 20 شاهد معرفی نشده است، بلکه آقای مرتضوی تعدادی شاهد درخواست کرد که دادگاه این درخواست را نپذیرفت.

 

وی گفت: ‌در جلسه امروز فقط آقای مرتضوی صحبت کرد. فکر نمی‌کنم که امروز آخرین جلسه رسیدگی به این پرونده باشد.

 

 

* وکیل‌مدافع حیدری‌فر: آخرین دفاع از متهمان در جلسه آتی اخذ می‌شود

 

علی شهبازی در پایان دهمین جلسه پرونده قضات کهریزک به خبرنگاران گفت: کل جلسه امروز به صحبت‌های آقای مرتضوی اختصاص داده شد. آخرین دفاعیات از متهمان نیز در جلسه آتی اخذ می‌شود.

 

شهبازی در پاسخ به این سوال که علت اعلام رضایت جوادی‌فر چه بوده است، گفت: علت شخصی است. البته رضایت نسبت به آقای سعید مرتضوی بوده و نسبت به موکل اینجانب اعلام رضایت نشده است.

 

وکیل‌مدافع حیدری‌فر گفت: موکلم در جلسه آینده دفاع خواهند کرد و هنوز نوبت به دفاع آقای حداد نرسیده است.

 

وی در پاسخ به این سوال که اعلام رضایت جوادی‌فر از مرتضوی در کجا صورت گرفته است، گفت: قبلا در دفتر دادگاه اعلام رضایت شد و امروز این امر در دادگاه منجز شد.

 

وی در پاسخ به سوالی در مورد شهودی که از سوی متهمان این پرونده به دادگاه معرفی شده‌اند، گفت: فعلا که دادگاه با این امر مخالفت کرده است.

 

 

* وکیل‌مدافع روح‌الامینی: تلاشی برای جلب رضایت از موکلم صورت نگرفته است

 

طاهری در خصوص این که آیا برای اخذ رضایت از موکل شما اقدامی شده است؟، گفت: شاید تلاشی کرده باشند، ولی من در جریان موضوع نیستم.

 

وکیل‌مدافع روح‌الامینی گفت: ممکن است جلسه بعدی رسیدگی به این پرونده جلسه آخر نباشد؛ زیرا دو نفر از متهمان هنوز دفاع نکرده‌اند و اخذ آخرین دفاع هم موضوع مهمی است.

 

وی درباره عدم حضور موکلش در جلسه امروز دادگاه گفت: احتمالا آقای روح‌الامینی امروز کاری داشتند و نتواستند در جلسه شرکت کنند.

 

طاهری در پاسخ به این سوال که آیا احتمال اعلام رضایت از سوی روح‌الامینی وجود دارد؟ گفت: قاطعانه بگویم خیلی بعید می‌رسد که موکلم بخواهد سر سوزنی از حق خود و خانواده‌اش کوتاه بیاید و حتی اگر همه شکات رضایت بدهند موکل من نسبت به این موضوع کوتاه نمی‌آید.

 

وکیل مدافع روح‌الامینی در پاسخ به این سوال که آیا در جلسه امروز بین مرتضوی و قاضی دادگاه تنشی ایجاد شده است گفت: خیر. من نمی‌دانم اخبار شما از کجاست ولی هر چه هست مربوط به داخل دادگاه است و ممکن است قاضی دادگاه گاهی اوقات به شکات‌، وکلا یا متهمان به دلیل طرح مسائل خارج از کیفرخواست تذکراتی بدهد.

 

طاهری تصریح کرد: آقای مرتضوی خود را بی‌گناه می‌داند و به همین دلیل است که دارد دفاع می‌کند ولی ما هم به لوایح دفاعیه ایشان پاسخ خواهیم داد. کما اینکه در دادگاه پاسخ داده‌ایم و در نهایت هم تصمیم با قاضی دادگاه است تا عدالت را اجرا کند.

 

وی اظهار کرد: آقای مرتضوی در ابتدای جلسه امروز 48 ساعت برای دفاع وقت خواست و دادگاه این فرصت را به ایشان داده است. البته در جلسه امروز آقای مرتضوی حدود 5 ساعت صحبت کرد.

 

وی در پاسخ به این سوال که چرا دادگاه شهود معرفی شده از سوی مرتضوی را نپذیرفته است؟ گفت: تشخیص این مساله با دادگاه است.

 

 

*تصمیم‌گیری در مورد رضایت از مرتضوی حق جوادی‌فر است

 

ولی‌دم محمد کامرانی در مورد این که آیا نسبت به رضایت پدر مرحوم جوادی‌فر اعتراضی کردید؟، گفت: این حق وی بوده و خودشان باید نسبت به حق‌شان تصمیم بگیرند.

 

به گزارش ایسنا، پدر مرحوم محمد کامرانی بعد از اتمام دهمین جلسه دادگاه با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که آیا شما نسبت به رضایت پدر محروم جوادی‌فر اعتراضی کردید؟، گفت: این حق ایشان بوده و خودشان باید نسبت به حق‌شان تصمیم‌ بگیرند.

 

وی در مورد جلسه امروز دادگاه نیز گفت: در این جلسه دفاعیات آقای مرتضوی نیمه‌تمام ماند که دفاعیات وی بیشتر پیرامون معاونت در قتل و اظهارات جلسه قبل آقای روح‌الامینی بوده است و وی مانند روال گذشته معاونت در قتل را انکار کرد.

 

اولیای‌دم محمد کامرانی خاطرنشان، کرد: با اصرار آقای مرتضوی قرار شد جلسه‌ای دیگر هم وجود داشته باشد و متهمین دفاعیات آخر را ارائه دهند.

 

وی تصریح کرد: از دلیل رضایت پدر مرحوم آقای جوادی‌فر مطلع نیستم و نمی‌توانم در خصوص مسائل شخصی افراد اظهارنظر کنم.

 

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار دیگری مبنی بر این که رضایت پدر مرحوم جوادی‌فر آیا تاثیری بر شما دارد؟ گفت: ما بر اساس قانون پیش می‌رویم، البته نمی‌توان پیش‌بینی کرد که فردا چه خواهد شد.

 

پدر مرحوم محمد کامرانی در پاسخ به این سئوال که آیا احتمال ترساندن آقای جوادی‌فر وجود دارد؟ اظهار کرد: بعید می‌دانم؛ زیرا دلیلی ندارد. در هر صورت وی حق انتخاب دارند.

 

پدر مرحوم کامرانی افزود: روند دادگاه خوب بود، مرتضوی همانند گذشته موضوعات رخ داده در بازداشتگاه کهریزک را نهی می‌کند. در جلسه دادگاه امروز آقای روح‌الامینی به دلیل اینکه در سفر بودند حضور نداشتند و همچنین متهم ردیف سوم پرونده آقای حداد نیز در دادگاه نبود.

 

پدر مرحوم کامرانی در خصوص شهودی که پدر مرحوم روح‌الامینی به دادگاه احضار کرده بود گفت: آنچه به مصلحت دادگاه باشد انجام می‌شود و این امر بنا به خواسته من و ایشان نیست؛ بنابراین تا به حال نیز اگر شهودی آمده به درخواست دادگاه بوده است.

 

وی تصریح کرد: اگر پدر مرحوم جوادی‌فر رضایت نمی‌داد و همراه ما بود بهتر بود؛ البته من اصلا از تصمیم ایشان اطلاعی نداشتم و در جلسه دادگاه تصمیم ایشان اعلام شد؛ بنابراین سوالی هم از ایشان نداشتم.

 

همچنین کمالی وکیل‌مدافع اولیای‌دم کامرانی پس از پایان دهمین جلسه دادگاه کهریزک در جمع خبرنگاران حضور یافت و اظهار کرد: در جلسه امروز بخشی از آخرین دفاعیات از متهم ردیف اول آقای سعید مرتضوی اخذ شد.

 

کمالی افزود: ادامه آخرین دفاعیات از متهمان روز چهارشنبه اول خرداد ماه اخذ می‌شود. در جلسه امروز دادگاه متهم ردیف سوم حضور نداشت و وکیل وی به نیابت از وی دفاع کرد.

http://isna.ir/fa/news/92023020435/%D9%87%D8%B1-%D8%A2%D9%86%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%87%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D9%87%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DA%A9-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA

دوشنبه 30/2/1392 - 17:47
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته