• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 10235
تعداد نظرات : 25
زمان آخرین مطلب : 1315روز قبل
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

کم شدن آب بدن

کمبود سطح پتاسیم و سدیم بدن (نمک)

کمبود سطح کربوهیدرات بدن

کمبود ویتامین

گردش ضعیف خون

دوشنبه 1/8/1396 - 11:36
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

مایعی که در پخت گوشت از آن خارج میشود ، بیشترین پروتئین ‌های در آب و ویتامین ‌های گروه B ، دارد که هنگام پختن از بافت گوشت خارج میشوند.

دوشنبه 1/8/1396 - 11:33
سلامت و بهداشت جامعه

 

كاهو دارای ماده آرام بخش "لاکتوکاریوم" است که به خواب راحت کمک می کند

 

 

به اشخاصی که دچار کم خوابی هستند توصیه می شود
نیم ساعت قبل از خواب
کاهو مصرف کنند

دوشنبه 1/8/1396 - 11:31
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

استان هایی که دچار گرد و غبار هستند بیشتر سیب بخورند

⚜سیب خطر ابتلا به عفونت های تنفسی ناشی از گرد و غبار را شدیدا کاهش می دهد

دوشنبه 1/8/1396 - 11:29
سلامت و بهداشت جامعه

 


طالبی منبع غنی" پتاسیم" که به طبیعی شدن تپش قلب و رسیدن اکسیژن برای مغز کمک میکند. مصرف طالبی از استرس و افسردگی پیشگیری می کند

دوشنبه 1/8/1396 - 11:26
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

یک حلقه خیار را به سقف دهانتان چسبانده بمدت سی ثانیه با زبانتان نگه دارید.
نگه داشتن خیار به مدت ۳۰ ثانیه باعث از بین رفتن باکتری های عامل بوی بد دهان می شود.

دوشنبه 1/8/1396 - 11:25
سلامت و بهداشت جامعه



 

 

متخصصان آسیب‌شناسی در آمریکا با انجام یک سری آزمایشات جدید به نقش نوعی مکمل‌ غذایی در پیشگیری از صرع پی بردند.
به گزارش ایسنا، این متخصصان دریافتند که کاهش پروتئینی موسوم به O-GlcNAcylation در سلول‌های مغز موش‌ها به "تحریک‌پذیری عصبی" منجر می‌شود که عامل آغاز کننده صرع است.

 

متخصصان آسیب‌شناسی در دانشگاه آلابامای آمریکا در این بررسی دریافتند افزایش سطح این پروتئین با مصرف مکمل "گلوکزامین" که معمولا برای کمک به کاهش درد آرتروز مصرف می‌شود، تحریک پذیری عصبی در موش‌ها را کاهش می‌دهد.

 

این یافته‌ نه تنها به آشکار شدن فرآیند تحریک پذیری عصبی کمک می‌کند بلکه می‌تواند به شناسایی روش‌های درمانی جدید برای صرع نیز منجر شود.

 

پیش از این پزشکان دریافته بودند که افزایش پروتئین O-GlcNAcylation با کاهش قدرت سیناپس‌ها در ناحیه هیپوکمپوسِ مغز (هیپوکامپ) مرتبط است. سیناپس‌ها ساختارهایی هستند که به نورون‌ها (سلول‌های عصبی) اجازه می‌دهند سیگنال‌های عصبی را به یکدیگر انتقال دهند.

 

این تیم تخصصی خاطر نشان کردند که تحریک پذیری عصبی در هیپوکمپوس یا بخش حافظه و یادگیری مغز اغلب در مبتلایان به صرع دچار پیچیدگی می‌شود.

 

متخصصان با در نظر گرفتن یافته‌های پیشین این فرضیه را مطرح کرده‌اند که افزایش سطح این پروتئین می‌تواند تحریک‌پذیری عصبی را کاهش داده و از صرع پیشگیری کند.

 

به گزارش مدیکال نیوزتودی، آنها در این مطالعه دریافتند گلوکزامین در واقع آنزیم‌ پاک کننده پروتئین O-GlcNAcylation از مغز را مسدود می‌کند که نتیجه آن افزایش سریع سطح این پروتئین است.

يکشنبه 30/7/1396 - 16:34
سلامت و بهداشت جامعه



 

 

انتخاب شیوه زندگی امروز می تواند به جلوگیری یا به تاخیر انداختن مشکلات سلامت مربوط به افزایش سن در آینده کمک کند. 
به گزارش مهر، محققان برای بهبود وضعیت سلامت در دوره پیری پنج پیشنهاد زیر را ارائه می دهند:

 

۱. حداقل ۳۰ دقیقه در روز تحرک فیزیکی داشته باشید.

 

۲. ورزش جزء بخش ثابت و دائمی زندگی خود نمایید.

 

۳. مقدار زیادی میوه و سبزیجات مصرف کنید.

 

۴. مواد غذایی حاوی مقادیر کم قندهای افزودنی، چربی اشباع شده و نمک استفاده نمایید.

 

۵. غلات کامل حاوی سبوس، و پروتئین ها و محصولات لبنی کم چرب را انتخاب کنید.

 

يکشنبه 30/7/1396 - 16:33
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

طبق نتایج یک مطالعه، خوردن بلوبری غنی از فلاوونوئید می تواند موجب بهبود توجه و تمرکز در کودکان مقطع ابتدایی شود. 
به گزارش مهر، در این مطالعه، گروهی از کودکان ۷ تا ۱۰ سال نوشیدنی حاوی بلوبری وحشی یا دارونما مصرف کردند.

 

آنها از لحاظ سرعت و دقت در انجام عملکرد مهارت اجرایی بر روی کامپیوتر مورد آزمایش قرار گرفتند.

 

نتیجه آزمایش نشان داد کودکانی که نوشیدنی بلوبری سرشار از فلاوونوئید مصرف کرده بودند، در انجام تست ها ۹ درصد واکنش سریع تری داشتند.

 

در ادامه و با سخت تر شدن تست ها، نتیجه قابل توجه تر بود.

 

کلر ویلیامز، استاد دانشگاه ریدینگ بریتانیا، در این باره می گوید: «این اولین بار است که مشاهده کردیم فلاوونوئیدها می توانند چنین تاثیر مثبتی بر عملکرد اجرایی کودکان داشته باشد.»

 

وی در ادامه می افزاید: «ما از بلوبری های وحشی که سرشار از فلاوونوئیدها هستند استفاده کردیم، ترکیبی که به طور طبیعی در میوه ها و ابمیوه ها، سبزیجات و چای یافت می شود.»

 

فلاوونوئیدها با طیف وسیعی از فواید سلامت نظیر تاثیرات ضدالتهابی و ضداکسیدانی مرتبط هستند و یافته های اخیر هم همچنان نشان می دهند که چقدر میوه ها و سبزیجات، چای، قهوه و حتی شکلات تلخ حاوی فلاوونوئیدها تاثیر سودمندی بر شناخت دارند.

 

يکشنبه 30/7/1396 - 16:33
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

برای اولین بار و در تحقیق جدیدی که توسط «موسسه George برای سلامت جهانی» در دانشگاه آکسفورد انجام شده مشخص گردیده که رابطه‌ای قوی بین فشارخون بالا و اختلال دریچه میترال قلب که شایع‌ترین اختلال در این خصوص در کشورهای با درآمد بالا است، وجود دارد. 
به گزارش ایسنا، برای انجام این تحقیق، 5.5 میلیون بزرگسال در انگلستان برای بیش از 10 سال مورد پایش قرار گرفته‌اند.

 

یافته‌های این تحقیق نشان می‌دهند که فشارخون بالا در اوایل زندگی، می‌تواند با خطر مهم‌تری در آینده یعنی نارسایی دریچه میترال همراه باشد. در چنین وضعیتی پمپاژ خون توسط قلب کم می‌شود و در موارد شدید می‌تواند منجر به نارسایی شدید قلبی شود.

 

پروفسور کاظم رحیمی، نویسنده اصلی این پژوهش و معاون موسسه George انگلستان دراین‌باره می‌گوید: «همان‌طور که قبلا تصور می‌شد تحقیقات ما نشان داده که این اختلال شایع و غیرفعال کننده دریچه میترال، پیامد اجتناب‌ناپذیر پیری نیست و می‌تواند قابل پیشگیری باشد».

 

وی می‌افزاید: «با توجه به میزان زیاد وقوع بیماری‌های دریچه میترال و روند رو به رشد آنها، به‌خصوص در میان افراد مسن، ما معتقدیم که این یافته‌ها احتمالا پیامدهای قابل‌توجهی برای سیاست‌های پزشکی و ورزش در سراسر جهان دارد».

 

نارسایی دریچه میترال منجر به برگشت جریان خون به قلب شده، و باعث علائمی مانند تنگی نفس، خستگی، سرگیجه و درد قفسه سینه می‌شود. این علائم در افراد مسن، شایع‌تر است و ممکن است با خطر و درصد بالاتری از مرگ‌ومیر همراه باشد.

 

باوجود پیشرفت‌های قابل‌توجه در فهم بیماری‌های دریچه قلب، تاکنون نارسایی دریچه میترال تا حد زیادی به‌عنوان یک اختلال دژنراتیو در نظر گرفته می‌شد و ناشی از تضعیف دریچه در طول زمان به علت سایش و پارگی برشمرده می‌شد. این امر باعث می‌شده که پزشکان به‌جای پیشگیری، بر درمان تمرکز نموده و برای اصلاح یا تعویض دریچه از عمل جراحی استفاده نمایند.

 

به گفته محققین، بر اساس نتایج مطالعه جدید، می‌بایست تحقیقات بیشتری طرح‌ریزی شود تا بتوان نشان داد آیا کاهش فشارخون از طریق ورزش، رژیم غذایی یا داروهای کاهش فشارخون، می‌تواند خطر ابتلا به این اختلال را کاهش دهد.

 

پروفسور رحیمی می‌افزاید: «با افزایش سن و رشد جمعیت جهانی، ما احتمالا تعداد بیشتری از موارد این بیماری را مشاهده خواهیم کرد. لذا باید یک سری اقدامات مؤثر و مقرون‌به‌صرفه را برای مقابله با آن تشخیص دهیم و در این رابطه، مطالعه ما یک راه ممکن را برای پیشگیری با استفاده از کاهش فشارخون پیشنهاد می‌دهد».

يکشنبه 30/7/1396 - 16:32
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته