• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 12908
تعداد نظرات : 583
زمان آخرین مطلب : 4102روز قبل
اخبار

فرشته نجات کودکان سرطانی ایران درگذشت +عکس

برغم آن که فرصت مهاجرت و زندگی در آمریکا و اروپا با بهترین شرایط برایش فراهم بود ، ترجیح داد در ایران بماند و برای بازگرداندن زندگی به کودکان سرطانی ، فداکاری کند و به رایگان ، علم ، تخصص و توانایی خود را صرف این فرشتگان زمینی نماید.
پروفسور پروانه وثوق رئیس هیئت امنای بیمارستان محک که به "فرشته نجات کودکان سرطانی ایران" معروف بود ، در سن 78 سالگی درگذشت تا جامعه امروز ایران ، عزادار فقدان یک "انسان واقعی" باشد.

  پروفسور پروانه وثوق ،  که بیش از نیم قرن ، همچون پروانه ، شمع کودکان مبتلا به سرطان را زنده نگاه می داشت ، دارای مدرک فوق تخصص خون و آنکولوژی کودکان بود.
او عمر خود را وقف خدمت به کودکانی کرده بود که سرطان، فرصت شادی را از آنان گرفته بود. هم از این رو بود که برغم آن که فرصت مهاجرت و زندگی در آمریکا و اروپا با بهترین شرایط برایش فراهم بود ، ترجیح داد در ایران بماند و برای بازگرداندن زندگی به کودکان سرطانی ، فداکاری کند و به رایگان ، علم ، تخصص و توانایی خود را صرف این فرشتگان زمینی نماید.

او در زندگی خود ، کودکان بسیاری را از مرگ نجات داد و به دامن حیات بازگرداند و بی شک ، بسیاری که امروز نفس می کشند ، رهین فداکاری ها و مهربانی های این بانوی ایرانی هستند که بیمارستان خیریه محک ، خانه اش بود.

 

پروفسور پروانه وثوق

پروانه وثوق ، فقط یک پزشک نبود ، او نمونه کامل یک انسان نیکوکار بود که هرگز کار بزرگش را در نجات کودکان ، به معیارهای مادی نیالود و همچون مادری مهربان ، زندگی خود را به معنای واقعی کلمه ، وقف کودکان سرطانی کرد و تا روزهای آخر زندگی پاکش ، خدمت کرد.

به گزارش عصر ایران، او تا آخرین روزهای عمر خود، علاوه بر ریاست هیئت امنای موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان (محک) به امر تعلیم و تربیت دانشجویان پزشکی و نیز درمان کودکان مبتلا به سرطان اشتغال داشت.

پروانه وثوق ، همواره به ما یادآوری می کرد که اخلاق ، انسان دوستی و مهربانی هنوز زنده است و سرطان نگرفته...

شفاف در گذشت این استاد انسان دوست را به تمام ایرانیان تسلیت می گوید و امیدوار است راه او که خدمت به انسان ها بود ، همچنان ادامه داشته باشد.



*مراسم خاکسپاری روز سه شنبه 31/02/1392 ساعت 9:00 صبح از مقابل بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان "محک"انجام می‌گیرد.

*مراسم ترحیم این بانوی گرانقدر روز پنج شنبه 2/03/92 از ساعت 14:30 تا 16:00 در مسجد جامع شهرک غرب می‌باشد.
دوشنبه 30/2/1392 - 18:12
انتخابات

مسن‌ترین نامزد ادوار انتخابات چه‌کسی‌بود

بنا به حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی در سن 79 سالگی در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، مقوله سن در انتخابات پیش رو اهمیت خاصی پیدا کرده است، چنان اهمیتی که آیت الله علم الهدی از شورای نگهبان می خواهد که شرط سنی را در بررسی صلاحیت نامزدها لحاظ کند اگرچه که در قانون انتخابات ریاست جمهوری محدودیت سنی برای نامزدها در نظر گرفته نشده است. آیت الله هاشمی رفسنجانی با 79 سال سن در دوره یازدهم انتخابات و صادق طباطبایی با 34 سال سن در دوره اول انتخابات به ترتیب مسن ترین و جوان ترین نامزدهای ادوار انتخابات هستند.
مجله مهر: جوان ترین نامزد انتخابات ریاست جمهوری در یازده دوره ای که از سال 58 تاکنون برگزار شده است صادق طباطبایی بوبده است که در دوره اول با 36 سال سن وارد کارزار انتخاباتی شده بود. در آن دوره صادق خلخالی با 53 سال سن مسن ترین نامزد انتخابات ریاست جمهوری بود. ابوالحسن بنی صدر که در آن دوره حائز اکثریت آرا شد 46 ساله بود.

در انتخابات دوره دوم که دوم مردادماه سال 1360 و پس از عزل بنی صدر برگزار شد عباس شیبانی با 50 سال سن مسن ترین نامزد انتخابات بود. علی اکبر پرورش با 39 سال سن جوانترین نامزد انتخابات بود. محمد علی رجایی که در آن دوره حائز اکثریت آرا شده در دهه 40 عمر خود بود او 48 ساله بود. جالب آنکه در دوره سوم انتخابات ریاست جمهوری هم که بعد از ترور و شهادت محمد علی رجایی در همان سال 60 برگزار شد پیروز انتخابات باز هم در دهه 40 عمر خود بود. آیت الله سید علی خامنه ای- رهبر معظم انقلاب- که در آن مقطع از سوی مردم به عنوان رئیس جمهور انتخاب شدند 42 سال سن داشتند. سیدرضا زواره ای با 43 سال سن مسن ترین نامزد آن دوره از انتخابات بود. علی اکبر پرورش و حسن غفوری فرد 38 و 39 ساله بودند. علی اکبر پرورش بعد از صادق طباطبایی در ردیف دوم جوانترین نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری قرار می گیرد.

در دوره چهارم هم آیت الله خامنه ای که در آن زمان 46 ساله بودند رای اکثریت را آوردند. در انتخابات سال 64 علاوه بر رهبر معظم انقلاب حبیب الله عسگراولادی و سید محمود کاشانی با یکدیگر رقابت می کردند که به ترتیب 53 و 43 ساله بودند.

دوره پنجم ریاست جمهوی در حالی برگزار شد که دیگر دوره پیروزی اعضای باشگاه نامزدهای چهل ساله به سرآمده بود. آیت الله هاشمی رفسنجانی در دوره پنجم انتخابات ریاست جمهوری که در مردادماه سال 68 برگزار شد، با 55 سال سن پیروز انتخابات شد. عباس شیبانی رقیب او 58 ساله بود. در دوره ششم ریاست جمهوری هم آیت الله هاشمی رفسنجانی 59 ساله بود. جوانترین نامزد و در واقع جوانترین رقیب او در آن دوره احمد  توکلی بود که 42 سال سن داشت.

انتخابات ریاست جمهوری سال 76 که به روی کارآمدن دولت اصلاحات انجامید دو نامزد 54 ساله داشت که رقابت اصلی هم بین همانها بود. سید محمد خاتمی و علی اکبر ناطق نوری رقیبان اصلی این انتخابات بودند. محمد محمدی ری شهری 51 ساله در آن زمان، و مرحوم سیدرضا زواره ای 59 ساله در آن زمان، از نامزدهای دیگر این انتخابات بودند.

در انتخابات هفتم که از لحاظ تعداد نامزدها هم – بعد از انتخابات دوره اول- رکورد ثبت کرد سید محمد خاتمی با 58 سال پیروز انتخابات شد. شهاب الدین صدر با 40 سال سن جوانترین و سید محمود کاشانی با 59 سال سن مسن ترین نامزدهای آن دوره بودند.

تیرماه 84 آیت الله هاشمی رفسنجانی در سن 72 سالگی باز وارد کارزار انتخاباتی شد. او مسن ترین نامزد آن دوره از انتخابات بود. محمود احمدی نژاد که پیروز آن انتخابات شد با 49 سال سن جوانترین نامزد انتخابات سال 84 بود.

4 سال بعد در انتخابات دهم مهدی کروبی رکورد مسن ترین نامزد را زد. او با 73 سال سن در این انتخابات حضور پیدا کرده بود. محمود احمدی نژاد 53 ساله بود و رقبای او میرحسین موسوی و محسن رضایی به ترتیب 68 و 55 سال سن داشتند.

جوانترین نامزد انتخابات پیش رو علیرضا زاکانی است که 48 ساله است. آیت الله هاشمی رفسنجانی 79 ساله است و محمد باقر قالیباف با 52 سال سن وارد کارزار انتخاباتی شده است. ولایتی و حداد عادل هر دو 68 ساله هستند. رضایی 59 ساله شده است و محمدرضا عارف 62 ساله است.
دوشنبه 30/2/1392 - 18:11
اخبار

انتقادی كه به شما در جامعه مطرح است، این است كه می گویند خیلی برای ریاست جمهوری شوق دارید و حتی چند جوك هم برایتان ساختند. علت این اشتیاق چیست؟

این زیر سر افرادی است که خودشان را به ما نسبت می دهند.

یعنی یك نوع تبلیغات است و خودتان عامدانه منتشر می كنید؟

نه منظورم شماها هستید.

من شخصا هیچ وقت برای شما جوك نساخته ام.


فكر می كنید علت این جوك ها چیست؟ به شما علاقه دارند یا قصد تخریب شما را دارند؟

علاقه كه نیست. شاید قصد تخریب هم نداشته باشند. دعواهای داخلی است.

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/216060

دوشنبه 30/2/1392 - 18:10
انتخابات

انصراف ابوترابی‌فرد از انتخابات قطعی شد

حجت الاسلام محمدحسن ابوترابی‌فرد از ادامه حضور در رقابت‌های انتخاباتی انصراف داد.
تسنیم: حجت‌الاسلام حسن سبحانی‌نیا عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره خبر انصراف حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد گفت: انصراف وی از ادامه حضور در رقابت‌های انتخاباتی، قطعی شده است.
 
وی همچنین افزود: قرار است که ابوترابی‌فرد امروز با صدور بیانیه‌ای رسماً انصراف خود را اعلام عمومی کند.
 
روز گذشته، 180 تن از نمایندگان مجلس با امضای نامه‌ای، خواستار انصراف حجت الاسلام ابوترابی‌فرد از حضور در رقابت‌های انتخاباتی شده بودند. نمایندگان علت این درخواست خود را رسیدن اصولگرایان به وحدت و نیاز مجلس به حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد اعلام کرده بودند.
دوشنبه 30/2/1392 - 18:9
اخبار

پیش بینی وضعیت قیمت طلا

شرکت‌کنندگان در آمارگیری این هفته سایت کیتکو در رابطه با مسیر قیمت طلا در روزهای آینده گمانه زنی کردند.
 تعداد 28 نفر در این آمارگیری شرکت کرده‌اند که اکثریت آنان به گزینه کاهش قیمت طلا در بازار های جهانی رای داده اند.

بر این اساس 17 نفر از شرکت کنندگان گزینه « کاهش قیمت طلا » را انتخاب کرده اند تا این گزینه با 60.71 درصد مجموع آراء در صدر انتخاب پیش بینی قیمت طلا در این هفته قرار گیرد. از سوی دیگر 9 نفر از شرکت کنندگان معادل  32.14 درصد بر این باور هستند که قیمت طلا در مسیر صعودی گام بر خواهد داشت. 7.15 درصد هم اعتقاد دارند که قیمت طلا تغییر نخواهد کرد.

گفتنی است افراد شرکت کننده در این نظر سنجی شامل معامله‌گران شمش طلا، بانک‌های سرمایه‌گذاری، معامله‌گران بازارهای آتی، مدیران پولی و تحلیل‌گران فنی بازارها هستند.
منبع: خبر آنلاین
دوشنبه 30/2/1392 - 18:7
اقتصاد

کاهش قیمت طلا و ارز در بازار

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران از کاهش قیمت طلا و سکه نسبت به روز گذشته خبر داد.
احمد وفادار اظهار کرد: امروز یکشنبه سکه تمام طرح جدید یک میلیون و 224هزار تومان، طرح قدیم یک میلیون و 170هزار تومان، نیم سکه 640هزار تومان، ربع سکه 395هزار تومان و سکه گرمی 282هزار تومان به فروش می رسد.
 
او درباره قیمت انواع طلا بیان کرد: هر گرم طلای 18 عیار 114هزار و 270تومان، هر مثقال طلا 494هزار تومان و انس جهانی 1361دلار و 20سنت قیمت‌گذاری شده است.
 
همچنین در بازار غیر رسمی هر دلار به نرخ آزاد 3460تومان و هر یورو 4520تومان معامله می شود که دلیل این کاهش قیمت از نگاه فعالان بازار عرضه ارز به بازار آزاد است.
منبع: خبرگزاری ایسنا
دوشنبه 30/2/1392 - 18:7
اخبار

نظر شما درباره این تصاویر چیست؟

روز سه‌شنبه یک آتش‌نشان تهرانی به هویت امید عباسی حین انجام ماموریت دچار سوختگی و دودزدگی شدید شده بود که روز پنج شنبه مرگ مغزی وی تایید شد.
امید عباسی، فرمانده 35 ساله ایستگاه 68 سازمان‌آتش نشانی هنگامی که برای اطفای حریق در طبقه آخر یک ساختمان 10 طبقه مسکونی به محل حادثه واقع در شهرک شهید باقری رفته بود، به علت سوختگی شدید و دودزدگی دچار مصدومیت شدید و به بیمارستان پیامبران منتقل شد.
 

 
عباسی که در سال 79 به استخدام آتش‌نشانی پایتخت درآمده بود، پیش از اینکه دچار حادثه شود، به همراه همکارانش جان دختربچه‌ای 10 ساله را از مرگ حتمی نجات داده و وی را به فضایی امن منتقل کرده بود.












پایان زیبای مرد آتش نشان فداکار

آتش نشان فداکار در جریان نجات جان یک دختر 10 ساله از میان دود و آتش ، ماسک اکسیژن خود را بر روی دهان آن دختر گذاشت و دچار مرگ مغزی شد. پس از تائید مرگ مغزی آتش نشان فداکار تهرانی از سوی پزشکان و رضایت خانواده او، اعضای بدنش به بیماران نیازمند اهدا شد.















دوشنبه 30/2/1392 - 18:6
انتخابات
لایل قانونی ردصلاحیت رفسنجانی

با نزدیک شدن به روز‌های پایانی اعلام نظر شورای نگهبان درباره احراز صلاحیت کاندیدا‌ها، مساله تایید صلاحیت اکبر هاشمی به استناد دلایل بسیار روشنی، بعید و ناممکن به نظر می‌رسد.

خبرگزاری فارس: دلایل قانونی ردصلاحیت رفسنجانی

به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس، سیروس محمودیان، کارشناس مسائل سیاسی امروز دوشنبه 30/02/92 طی یادداشتی در روزنامه وطن امروز نوشت: در ابتدا باید تاکید کرد به گفته شورای نگهبان و به زعم اندیشمندان و اساتید حقوق،‌ ردصلاحیت اشخاص در انتخابات ریاست جمهوری به معنای عدم صلاحیت و اساسا عدم شایستگی آنها در سایر حوزه‌ها نیست.

بدیهی است با نزدیک شدن به روز‌های پایانی اعلام نظر شورای نگهبان درباره احراز صلاحیت کاندیدا‌ها، مساله تایید صلاحیت اکبر هاشمی به استناد دلایل بسیار روشنی، بعید و ناممکن به نظر می‌رسد. توقع انقلابی از شورای نگهبان آن است که بدون توجه به فشارهای وارده یا تهدیدات صورت گرفته، صلاحیت افراد را تنها بر اساس مر قانون، بررسی و در این رابطه به تکلیف قانونی خویش عمل کند. اجرای دقیق اصول قانون اساسی و تامین مصلحت نظام اسلامی بنیادی‌ترین وظیفه‌ای است که این شورا برعهده دارد. واضح است این شورا نمی‌تواند فقط بر اساس سوابق یا توانایی‌های‌ گذشته اشخاص صلاحیت فردی آنها را برای دوره کنونی ریاست جمهوری احراز کند.

بر اساس اصل‏ یکصد و پانزدهم قانون اساسی، رئیس‌جمهور باید از میان‏ رجال‏ مذهبی‏ و سیاسی‏ که‏ واجد شرایط زیر باشند، انتخاب‏ شود:

ایرانی‌الاصل، تابع ایران‏، مدیر و مدبر، دارای‏ حسن‏ سابقه‏ و امانت‏ و تقوا، مؤمن‏ و معتقد به‏ مبانی‏ جمهوری‏ اسلامی‏ ایران‏ و مذهب‏ رسمی‏ کشور. همچنین طبق اصل‏ نود و نهم، شورای‏ نگهبان‏ نظارت‏ بر انتخابات‏ ریاست‏ جمهوری را بر عهده‏ دارد و طبق نظریه شماره 1234 مورخ 1/3/1370 شورای نگهبان «نظارت‌ مذکور در اصل نود و نهم‌ (99) قانون‌ اساسی‌ استصوابی‌ است‌ و شامل‌ تمام‌ مراحل‌ اجرایی‌ انتخابات‌ از جمله‌ تایید و رد صلاحیت‌ کاندیداها می‌شود.» مطمئنا دکترین حقوقی درباره واژه‌هایی چون «حسن‏ سابقه‏» و «امانت» و... نظریاتی دارد که احراز این مصادیق در ایشان در حوزه سیاسی و اجرایی ناممکن می‌نماید.

1- آیا در حال حاضر هاشمی می‌تواند مشمول عنوان «رجل سیاسی» (نه تحت تعریف تحت‌اللفظی بلکه در حوزه مفهومی) باشد؟ قانون اساسی به‌طور مشخص از این واژه تعریفی ارائه نداده است و احصا و احراز آن بر عهده شورای نگهبان است. اما مطابق با موازین سیاسی- حقوقی اینگونه به نظر می‌رسد رجل بودن منوط به برخورداری از توانایی و ظرفیت‌‌های اختصاصی سیاسی است که فرد به‌واسطه آن بتواند در مواقع ضروری، کشور را از مشکلات پیش رو خارج کرده و همه ساز و کارهای اداری – قانونی را برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی در چارچوب سیاست‌های تدوین شده از سوی مقام معظم رهبری به‌کار گیرد. بی‌شک پایبندی به قانون و سازوکارهای تعریف شده قانونی در همه حال از الزامات اولیه رجل سیاسی شدن است. رفسنجانی در انتخابات 84 و بویژه در فتنه 88 نشان داد که در شرایط خاص به هیچ یک از سازوکارهای تعریف شده در چارچوب قوانین مادر و موضوعی اعتنایی نداشته و قانون را تنها تا زمانی قبول دارد که منافع شخصی و جناحی او را تامین کند. رفسنجانی نشان داده است که در صورت تشخیص خویش همه سازوکارهای قانونی را به کناری نهاده و عملا با توجیهاتی از قبیل «استوانه نظام بودن، داشتن سابقه مبارزاتی در نهضت و دفاع مقدس و...» خود را بالاتر از قانون و سازوکارهای آن می‌داند. رجل سیاسی بودن یک عنوان اعتباری قابل تغییر است که این مفهوم اعتباری در گذر زمان می‌تواند دستخوش کاستی یا فزونی شود. پس هاشمی اگر چه در گذشته یک رجل سیاسی می‌توانست باشد اما در حال حاضر به‌استناد رفتارهای چند سال گذشته‌اش عملا نمی‌تواند مشمول این عنوان باشد.

2- بر اساس قانون اساسی کشور، ‌«مدیر بودن» یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های قانونی برای احراز صلاحیت داوطلبان ریاست‌جمهوری است. واضح است که داشتن سلامت و توان جسمانی کاندیداها برای اعمال یک مدیریت کارآمد توسط یک رئیس‌جمهور در اداره احسن امور اجرایی کشور اصل بنیادینی است. از این‌رو احراز سلامت جسمانی کاندیداها و کسب اطمینان ‌از توانایی جسمانی آنان برای اعمال مدیریت اجرایی کم نقص و بی‌حاشیه در کشور پهناوری مانند ایران از بدیهیات این عرصه است. به‌طور اختصاصی چنانچه فردی فاقد این صلاحیت عمومی باشد طبعا با وجود داشتن سایر شرایط ولو به شکلی اکمل، موضوع احراز صلاحیت ایشان برای کاندیداتوری ریاست جمهوری منتفی می‌شود.

3- رفسنجانی که در سن 80 سالگی قراردارد باید بتواند این اطمینان را به شورای نگهبان بدهد که در صورت کسب آرای مردمی از توان جسمی مناسبی برای دوندگی‌های معمول برای یک رئیس‌جمهور برخوردار است. بی‌شک 80 ساله بودن هاشمی یکی از موانع جدی برای احراز صلاحیت ایشان در بخش مدیر و مدبر بودن محسوب می‌شود و توقع عمومی از شورای نگهبان این است که سلامت جسمانی و شرایط سنی ایشان را به‌طور دقیق مورد بررسی قرار داده و با قاطعیت اعلام نظر کند.

4- برخورداری از «حسن‏ سابقه»‏، «امانت»‏ و «تقوا» از دیگر شرایط مندرج در قانون اساسی برای کاندیداهای ریاست جمهوری است. کمتر کسی می‌تواند با توجه به اتفاقات دوران سازندگی، حواشی و تخلفات برخی فرزندان و اطرافیان رفسنجانی و سکوت منفعلانه ایشان در برابر تخلفات صورت گرفته، شرط حسن سابقه و امانتداری را برای ایشان لحاظ کند. افزودن مواضع سیاسی هاشمی در طول 4 سال گذشته حسن سابقه سیاسی او را به شکلی عینی و جدی مورد تردید قرار می‌دهد. وجود شائبه پر کردن جدول دشمن در مدت 8 ماهه فتنه 88 نیز بر حسن سابقه و امانتداری ایشان خدشه‌های اساسی وارد می‌کند.

5- بازبینی نقش مستقیم رفسنجانی و خانواده‌اش در فتنه 88 و مواضع اتخاذی وی در حوادث بعدی کشور به‌طور اختصاصی آشکار می‌کند که هاشمی خواسته یا ناخواسته در پازل مد نظر دشمن به ایفای نقش کلیدی پرداخته است. با این شرایط طبعا شرط قانونی «مؤمن‏ و معتقد به‏ مبانی‏ جمهوری‏ اسلامی‏ ایران» در ایشان به سختی تجلی می‌یابد. افزودن موضوع مهمی مانند اعلام مواضع منفعلانه در برابر دشمنان نظام بویژه رژیم صهیونیستی و اصرار بر ضرورت دیپلماسی راضی‌سازی آمریکا و اروپایی‌ها به آمدن پای میز مذاکره در چند‌ماه اخیر نیز این شرط را در رفسنجانی غیرقابل دسترس می‌نماید.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920230000218

دوشنبه 30/2/1392 - 18:4
انتخابات

عکس/به نظر شما این آقا کجا بوده که این شکلیه؟!

بنظر شما این آقا با این سر و وضع کیه؟؟! و قبل از این جلسه کجا بوده که این شکلیه؟؟!






دوشنبه 30/2/1392 - 18:4
انتخابات














دوشنبه 30/2/1392 - 18:3
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته