• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 3568
تعداد نظرات : 224
زمان آخرین مطلب : 2294روز قبل
کامپیوتر و اینترنت
 

دیسک راه‌انداز, تعمیر بوت, نرم‌افزار Bootsuite

قدم اول: ایجاد دیسک راه‌انداز همان‌طور که گفتیم نرم‌افزار Bootsuite برای تعمیر مشکلات مربوط به بوت سیستم‌عامل و زمان‌هایی که قصد دارید بدون نیاز به سیستم‌عامل به انجام برخی امور بپردازید، طراحی شده است. برای استفاده از این امکانات شما ‌باید در اولین اقدام، یک راه‌انداز بوت برای خودتان ایجاد کنید. شما می‌توانید فایل‌های راه‌انداز را روی سی‌دی و دی‌وی‌دی ذخیره کنید یا حتی یک حافظه فلش را به راه‌انداز بوت تبدیل کنید.

 

روش ایجاد هریک از گزینه‌های مورد اشاره عبارت است از:
1ـ ایجاد دیسک بوت
پس از نصب و اجرای نرم‌افزار روی گزینه Create Bootable CD کلیک کنید.

 

گزینه Burn CD Now را کلیک کنید تا پنجره نرم‌افزار ImgBurn به‌نمایش درآید.

 

در این مرحله باید در بخش Source فایل ایمیج نرم‌افزار را انتخاب و در بخش Destination نیز رایتر را انتخاب کنید.

 

در نهایت روی گزینه مورد نظر، برای شروع عملیات راست‌کلیک کرده و منتظر بمانید تا دیسک بوت شما آماده شود.

 

2 ـ ایجاد فلش بوت
ساخت فلش بوت نیز بسادگی دیسک بوت امکان‌پذیر است. برای انجام این کار باید پس از کلیک روی Create bootable USB  گزینه Burn USB Now را کلیک کنید.

 

پس از اجرای نرم‌افزار USB Burner در بخش Disk Image فایل ایمیج نرم‌افزار را انتخاب کرده و پس از اتصال یک حافظه فلش خالی به رایانه، آن را از فهرست USB Drive انتخاب کنید.

 

روی گزینه OK کلیک کرده و در ادامه هشدار به‌نمایش درآمده درباره پاک‌شدن اطلاعات ذخیره شده روی حافظه فلش را نیز با کلیک روی Yes تائید کنید.

 

منتظر بمانید تا عملیات انتقال فایل‌های موردنظر به حافظه فلش پایان یافته و فلش بوت شما آماده شود.

   
قدم دوم: بوت از سی‌دی یا فلش
عملیات بوت به‌طور پیش‌فرض یک اولویت‌بندی دارد و در بسیاری از رایانه‌ها اولویت اول به فلاپی دیسک، اولویت دوم به هارد‌دیسک و اولویت‌های بعدی به درایو نوری، حافظه فلش، ارتباط شبکه و... تعلق دارد. چنانچه قصد دارید با دیسک یا حافظه فلش رایانه خود را بوت کنید باید در اولویت‌های پیش‌فرض تغییراتی را ایجاد کنید. برای انجام این کار باتوجه به مدل مادربورد رایانه خود پس از روشن‌کردن رایانه یکی از کلیدهای Delete ،F2  یا F12 را فشار دهید تا به صفحه تنظیمات بایوس وارد شوید.

 

گزینه‌های به‌نمایش درآمده در این صفحه باتوجه به هر مادربورد می‌تواند متفاوت باشد؛ اما نقطه مشترکی که در تمام آنها دیده می‌شود، پشتیبانی از بخشی با عنوان Boot است. شما باید از میان گزینه‌های موجود، این بخش را پیدا کرده و پس از مراجعه به آن به‌دنبال گزینه‌ای شامل عبارت Boot Priority یا گزینه‌های مشابه دیگری باشید که مواردی همچون هارد‌دیسک، فلاپی، درایو نوری و .... در آنها به ترتیب فهرست شده است.

 

در این مرحله باید گزینه‌اول یعنی 1st  یا First را به CD-ROM (به منظور بوت از روی دیسک نوری) یا Removable  (برای بوت از روی فلش) تغییر دهید. همچنین در مواردی باید برای اعمال این تغییرات گزینه‌های بالاتر را غیرفعال (Disable) کنید تا اولین گزینه فعال مربوط به CD-ROM یا Removable باشد.

 

اکنون با قرار دادن دیسک بوت در درایو نوری یا اتصال فلش بوت به رایانه و راه‌اندازی مجدد رایانه، دستگاه شما با نرم‌افزار راه‌انداز Bootsuite بوت می‌شود.

 

دیسک راه‌انداز, تعمیر بوت, نرم‌افزار Bootsuite

 

قدم سوم: نجات ویندوز
پس از بوت رایانه توسط نرم‌افزار Bootsuite، گزینه‌های مختلفی برای تعمیر بوت و انجام دیگر فعالیت‌ها در اختیار شما قرار می‌گیرد، که یکی از آنها Windows Recovery است. هنگ‌های متوالی سیستم‌عامل، صفحه خطای مشکی یا آبی، بوت‌نشدن سیستم‌عامل، توقف در پنجره خوشامدگویی، خطاهایی همچون Ntldr is missing error loading operating system ، خطاهای رجیستری، بوت‌نشدن به‌واسطه آلوده‌شدن رایانه به ویروس‌ها و بسیاری از خطاهای رایج دیگر که به بوت سیستم‌عامل و عملکرد آن مربوط می‌شوند، توسط گزینه‌های موجود در این بخش قابل تعمیر‌اند.

 

ویرایشگر رجیستری، ویرایشگر بوت، دسترسی به خط فرمان (Command Prompt) و اجرای ابزار پشتیبان‌گیری ویندوز از دیگر امکاناتی است که در این بخش در اختیار شما قرار می‌گیرند.

 

قدم چهارم: نجات اطلاعات
گاهی اوقات ممکن است بازگردانی ویندوز آن‌قدرها هم برای شما دارای اهمیت نباشد یا حتی نرم‌افزار Bootsuite نیز قادر به بازگردانی ویندوز رایانه شما به حالت پایدار نباشد، اما قصد داشته باشید پیش از نصب مجدد ویندوز از اطلاعات مهم و ضروری خود یک نسخه پشتیبان تهیه کنید. در این موارد گزینه Data Recovery  بهترین انتخاب است. با استفاده از این گزینه علاوه بر انتقال اطلاعات از هارد‌دیسک به حافظه فلش یا دیگر رسانه‌های ذخیره‌ساز می‌توانید نسبت به بازیابی فایل‌های حذف شده و حتی پارتیشن‌های فرمت‌شده نیز اقدام کنید.

 

قدم پنجم: مدیریت دیسک سخت
گزینه Disk Management نیز ابزاری قدرتمند برای مدیریت دیسک سخت یا همان هارد‌دیسک است. به کمک این ابزار می‌توانید از کل اطلاعات هارد‌دیسک یک نسخه کپی تهیه کرده یا یکی از پارتیشن‌های موردنظرتان را تکثیر کنید. با انجام این کار می‌توانید سیستم‌عامل را از هاردی به هارد دیگر منتقل کرده و براحتی هارد‌دیسک قدیمی خود را کنار بگذارید. همچنین در این بخش شما با ابزاری با عنوان Wipe Data می‌توانید با خیال راحت به حذف اطلاعات موردنظر خود بپردازید. حذف اطلاعات به این روش موجب می‌شود هیچ نرم‌افزاری قادر به بازیابی اطلاعات شما نباشد و به همین سادگی حذف غیرقابل بازگشت نیز در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

قدم ششم: عبور از رمزها
پاک‌کردن رمزعبور ویندوز و گذر از آن از جمله امکانات دیگری است که توسط BootSuite در اختیار شما قرار می‌گیرد. بخش Password & Key Finder شما را قادر می‌سازد ضمن حذف رمزعبور کاربر مدیر سیستم‌عامل، سریال و کد فعال‌سازی دیسک نصب ویندوز و نرم‌افزارهای دیگر همچون مجموعه آفیس را نیز بازیابی کنید.


دوشنبه 5/8/1393 - 8:53
کامپیوتر و اینترنت

Dragon مدت طولانی‌ای به عنوان برنامه تشخیص صدا در عرصه نرم افزارها بود و جز بهترین ها قرار داشت. امروزه کاربران به دنبال نرم افزارهایی می‌باشند که به وسیله آن‌ها سرعت کارایی امور مختلف را افزایش دهند و به عبارتی کار خود را سهل‌تر و ساده تر کنند. نرم افزارهایی که در آن‌ها با استفاده از فناوری‌های جدید کاربران امور خود را به آن‌ها می‌سپارند تا آن‌ها به صورت خودکار نتیجه کار را در اختیار کاربران قرار دهند. بسیاری از شرکت‌ها امروزه اقدام به ساخت چنین نرم افزارهایی می‌کنند که در واقع به نوع به هوش مصنوعی مربوط می‌شود.


شما به کمک این نرم افزارها قادرید با کامپیوتر خود کنید و صحبت خود به متن تبدیل کنند! بلی دیگر نیازی به تایپ نیست و تنها با تکیه به صندلی خود و صحبت کردن در میکروفن متون شما تایپ می‌شوند!
داراگون مدت زمان طولانی تنها نرم افزار موجود برای این کار بود ولی اکنون این‌گونه نیست. بهتر است سایر نرم افزارها و امکانات را بررسی کنیم.


Windows Speech Recognition:
نسخه های جدید نرم افزارهای تشخیص صدا همراه با ویندوزهای جدید ماکروسافت به کاربران معرفی می‌شود و من همیشه فکر می‌کردم که ماکروسافت قادر نیست به تنهایی یک نرم افزار تشخیص صدای عالی بسازد ولی اکنون باید اعتراف کنم که اشتباه فکر می‌کردم.
این برنامه رایگان من را بسیار تحت تأثیر قرار داد و شما اکنون می‌توانید این نرم افزار را بر روی ویندوز ویستا، ویندوز ۷ و ویندوز ۸ استفاده کنید.

 

کنترل کامپیوتر ,  برنامه تشخیص صدا , ویندوز 7

 

برای فعال سازی برنامه Windows Speech Recognition، به قسمت منوی Start بروید و در قسمت جستجو کلمه speech recognition را تایپ کنید.


با کلیک بر روی نرم افزار باز شده شما می‌توانید ویژگی‌های دلخواه خود را فعال کنید و می‌توانید یک متن کوتاه را بخوانید تا ببینید صدای ضبط شده شما چطور است.
شما همین طور می‌توانید به همه ویژگی‌های Control Panel دسترسی داشته باشید.

هنگامی که تمامی تنظیمات را انجام دادید شما قادر هستید با این برنامه کار کنید.
برای شروع فقط در میکروفون بگویید که “start listening” سپس از برنامه صدایی همانند بوق می‌شنوید و برنامه منتظر دستور بعدی شما می‌ماند.


شما می‌توانید با استفاده از Windows Speech Recognition تقریبا هر کاری در کامپیوتر شخصی خود انجام دهید برای مثال:می‌تواند در مرورگرها زبانه جدیدی باز کند و از همه مهم‌تر برنامه های کاربردی ماکروسافت آفیس را باز کند و با آن‌ها کار کند. هنگامی که برنامه ماکروسافت ورد را باز کرد شما می‌توانید متن خود را بخوانید و ببینید که در برنامه نوشته می‌شود.


شما می‌توانید به کامپیوتر خود بگوید که خاموش شود و یا حتی دوباره بازگذاری شود. هنگامی که کار شما با این برنامه تمام شد، فقط بگویید”stop listening” و کار شما پایان می‌یابد و برنامه متوقف می‌شود تا زمانی که شما دوباره آن را صدا کنید.
استفاده از این برنامه آسان و رایگان است.


Google Voice Search:
کاربران مرورگر کروم حتما متوجه میکروفون کوچک در سمت راست نوار جستجوی گوگل شده‌اند. این میکروفون همان برنامه Google Voice Search است.

 

کنترل کامپیوتر ,  برنامه تشخیص صدا , ویندوز 7

 

خدمات گوگل درباره تشخیص صدا تا امروز عبارت اند از: موتور جستجو و خدمات ترجمه.
Google Voice Search فقط در مرورگر کروم که بر روی سیستم عامل‌های مختلف قابل دسترس است، استفاده می‌شود.
با استفاده از مروگر کروم به صفحه اصلی سایت گوگل بروید و بر روی میکروفون کلیک کنید.


با فرض این که میکروفون شما به کامپیوتر شخصی شما وصل است (یا هدست) از شما گوگل می‌پرسد که آیا شما اجازه دسترسی به میکروفون را می‌دهید یا خیر؟
در صورت تائید از شما می‌خواهد که صحبت کنید و در مورد موضوعی که می‌خواهید جستجو را شروع کنید.
نتایج به سرعت بر روی صفحه نمایش شما نشان داده می‌شود بدون آن که نیاز باشد شما تایپ کنید.

 

کنترل کامپیوتر ,  برنامه تشخیص صدا , ویندوز 7

 

الگوریتم برنامه Google voice recognition نسبتاً خوب است و می‌تواند متوجه سخنان شما شود.
من توانستم با سایر لهجه‌ها مثل:آلمانی، اسکاتلندی هم به نتایج خوبی دست پیدا کنم.


Dragon NaturallySpeaking Premium:
Dragon یکی از بهترین و قدیمی‌ترین نرم افزارهای تشخیص صدا است ولی نسخه اصلی و خانگی Dragon NaturallySpeaking قیمتی حدود ۷۵ دلار دارد و با حق بیمه قیمت آن به ۱۵۰ دلار افزایش می‌یابد.

 

کنترل کامپیوتر ,  برنامه تشخیص صدا , ویندوز 7

 

هنگامی که شما برای اولین بار برنامه Dragon NaturallySpeaking را باز می‌کنید، باید یک صفحه مربوط به مشخصات کاربر را پر کنید.
سپس برنامه شما شروع به اجرا می‌کند در صورتی که آرم میکروفون نارنجی رنگ باشد یعنی Dragon در حال گوش دادن به سخنان شما نیست.
یکی از ویژگی‌های فوق‌العاده این برنامه، هماهنگی آن با برنامه Gmail است.
این برنامه به شما کمک می‌کند تا ایمیل‌های خود را بنویسید و به مخاطبان خود ارسال کنید.
همین طور می‌توانید به اشاره گر موس بگوید که در کجا قرار بگیرد.

 

دقت در دیکته و درست نوشتن متن در این نرم افزار شاهکار است.
شما به راحتی می‌توانید با دفترچه یادداشت و ماکروسافت آفیس ورد کار کنید. اگر این برنامه کلمه ای را نمی‌دانست می‌توانید آن را در داخل نرم افزار ذخیره کنید تا بعدها به مشکل نخورید.


شما همین طور می‌توانید تعیین کنید که کدام بخش از متن زیر خط دار و یا سایه دار و تیره باشد. در هنگامی که متن خود را خواندید می‌توانید آن را چاپ کنید.
اما با این حال هنگام کار با این برنامه من احساس می‌کنم مرورگر به طور نامحسوسی کند می‌شود. با این حال اگر قصد دارید برای این کار هزینه کنید خرید این نرم افزار می‌تواند گزینه خوبی باشد.


TalkTyper:
TalkTyper یک برنامه تشخیص صدای آنلاین است که به شما گزینه های اساسی در مورد این که با متن خود چه کنید می‌دهد.
برای کسانی که خواسته های زیادی از یک برنامه تشخیص صدا ندارند می‌تواند گزینه عالی باشد.

 

کنترل کامپیوتر ,  برنامه تشخیص صدا , ویندوز 7

 

TalkTyper از الگوریتم تشخیص صدای گوگل استفاده می‌کند، پس شما به کمک گوگل کروم احتیاج دارید. به سادگی بر روی میکروفون سبز رنگ کلیک کنید و متن مورد نظر خود را دیکته کنید.
از سایر گزینه‌ها می‌توان به کپی کردن در کلیپ بورد و ایمیل کردن متن و چاپ و ترجمه آن به زبان دیگری اشاره کرد.


اگر شما می‌خواهید متن خود را به زبان دیگری ترجمه کنید بر روی translating language کلیک کنید و زبان مورد نظر خود را انتخاب کنید.
TalkTyper به صورت اتوماتیک یک زبانه جدید در مرورگر کروم شما باز می‌کند که متن شما در آن قرار دارد.
TalkTyper به خوبی قادر به شناسایی لهجه های مختلف نیست و باید از آن در کارهای ساده تری استفاده شود.
شاید فقط در مورد محتوای یک ایمیل بهتر است استفاده شود.
باز هم می‌گویم گزینه بهتر استفاده از Dragon است.


Tazti:
که “tasty” هم تلفظ می‌شود یکی دیگر از برنامه های تشخیص صدا است.
این برنامه با دیگر برنامه‌ها دو فرق اساسی دارد که اولی این است که شما قادر هستید از این برنامه برای کنترل دستورات کامپیوتر و بازی‌های کامپیوتری استفاده کنید و دومی این است که شما به آن می‌توانید دستوراتی اضافه کنید و یا آن را تغییر دهید.

 

کنترل کامپیوتر ,  برنامه تشخیص صدا , ویندوز 7

 

شما می‌توانید با استفاده از این نرم افزار یک پوشه را باز کنید و یا می‌توانید حذف کنید.
شما می‌توانید همین طور از دستورات «کلیک کنید» و «دو بار کلیک کنید» هم بدون استفاده از ماوس استفاده کنید.
شما می‌توانید از این برنامه به مدت ۱۵ روز رایگان استفاده کنید و پس از آن ۱۵ دلار هزینه بپردازید.


- هیچ کدام برنامه‌ها به پای Dragon نمی‌رسند.
پس از تست هر ۵ برنامه واضح است که Dragon NaturallySpeaking برنده این مقایسه‌ها شده است.
با وجود برنامه ویندوز رایگان و حتی کار آیی راحت در گوگل کروم بسیاری از کاربران حاضر هستند تا ۱۵۰ دلار بپردازند و از یک برنامه کامل بهره‌مند شوند.
استفاده نکردن از صفحه کلید کار کاربران را بسیار آسان‌تر کرده است.


دوشنبه 5/8/1393 - 8:53
کامپیوتر و اینترنت
 

رتبه سخت‌افزار, ویندوز 8.1, ترفندهای ویندوز

اگر از کاربران ویندوزهای ویستا و 7 بوده‌اید، مطمئنا با ابزار رتبه‌دهی و بنچمارک سخت‌افزاری پیش‌فرض ویندوز یعنی Windows Experience Index آشنایی دارید. این ابزار، به 5 گروه سخت‌افزاری از دستگاه شما رتبه ای از 1 تا 8 را اختصاص می‌دهد. اما دسترسی به این بخش در ویندوز 8.1 کمی پیچیده شده و برخی از کاربران به اشتباه گمان می‌کنند این قابلیت بطور کامل از لیست امکانات نسخه جاری ویندوز حذف شده است. با ادامه این مطلب تا شما را با نحوه دسترسی به این پنچمارک در ویندوز 8.1 آشنا کنیم.

 

همانطور که می‌دانید، Windows Experience Index کارایی و بازدهی سخت‌افزار دستگاه شما را در 5 گروه پردازنده، حافظه، گرافیک، گرافیک بازی و دیسک سخت بررسی نموده و به شیوه‌ای ساده‌تر از ابزارهای تخصصی مشابه، شما را در جریان قوت و کاستی‌های سخت‌افزاری خواهد گذاشت. مایکروسافت همزمان با عرضه پرچم‌دار جدید سیستم‌عامل ویندوز، یعنی ویندوز 8.1، تصمیم به حذف رابط گرافیکی مربوط به Windows Experience Index گرفت.

 

با این حال هنوز ابزار مشابه دیگری به نام Windows System Assessment Tool یا WinSAT در لیست  قابلیت‌های ویندوز 8.1 موجود است که می‌تواند نیاز شما در رابطه با ارزیابی سخت‌افزار را مرتفع سازد. خبر بد آنکه برای کار با این ابزار ناچارید با محیط دستوری ویندوز یعنی Command Prompt و نوشتن چند دستور سر و کله بزنید.

 

قدم اول: به منوی Start رفته و با تایپ CMD محیط Command Prompt را اجرا نمایید. سپس با تایپ عبارت winsat prepop و فشردن کلید Enter، برنامه ارزیابی سخت‌افزار اجرا شده و امتیاز دستگاه شما در یک فایل XML ذخیره خواهد شد.

 

رتبه سخت‌افزار, ویندوز 8.1, ترفندهای ویندوز

 

قدم دوم: سپس Windows Powershel را تحت دسترسی Administrator اجرا نموده و دستور زیر را تایپ و اجرا کنید:

Get-WmiObject -Class Win32_WinSAT

 

برنامه شروع به تحلیل نتایج موجود در فایل XML کرده و در نهایت نتیجه را در قالب یک امتیاز برای هر بخش نمایش خواهد داد.

 

رتبه سخت‌افزار, ویندوز 8.1, ترفندهای ویندوز

 

CPUScore:امتیاز مربوط به پردازنده دستگاه.
D3DScore:امتیاز مربوط به قابلیت‌های سه‌بعدی گرافیک رایانه.
DiskScore:امتیاز مربوط به توان خواندن پی در پی بر روی دیسک سخت موجود در سیستم.
GraphicScore:امتیاز مربوط به قابلیت‌های گرافیک دستگاه.
MemoryScore:امتیاز مربوط به توان و ظرفیت حافظه رایانه.

به همین راحتی.***


دوشنبه 5/8/1393 - 8:53
کامپیوتر و اینترنت

هواشناس حرفه ای, آب و هوا, اطلاعات دقیق هواشناسی

شاید شما هم دوست دارید از آب و هوای شهرتان با خبر شوید اما برای دسترسی به اطلاعاتی نه چندان دقیق باید چندی در وب بگردید یا منتظر اخبار شوید و بعد از شنیدن کلی اخبار تازه نوبت به هواشناسی می شود….

اما WEATHER ویندوز ۸ این مشکل را حل کرده است!

 

برنامه را اجرا کنید

 

کلیک راست کنید و بر روی PLACE کلیک کنید.

 

بر روی ADD کلیک کنید و محل زندگی مورد نظر خود را وارد کنید.

 

البته این نرم افزار از تمام شهرها یا روستاها پشتیبانی نمی کند!

 

اما مرکز استان های ایران ساپورت می شوند.

 

قسمت های مختلف برنامه:
BING WEATHER:اطلاع کلی از آب و هوای محل مورد نظر.

 

هواشناس حرفه ای, آب و هوا, اطلاعات دقیق هواشناسی

 

HOURLY FORECAST:اطلاع دقیق و ساعتی از آب و هوای مورد نظر.

 

هواشناس حرفه ای, آب و هوا, اطلاعات دقیق هواشناسی

 

MAPS:نمایش عکس های ماهواره ای از کشور موردنظر

 

هواشناس حرفه ای, آب و هوا, اطلاعات دقیق هواشناسی

 

HISTORICAL WEATHER:نمایش نمودار آماری آب و هوای محل موردنظر در ماه های گذشته

 

هواشناس حرفه ای, آب و هوا, اطلاعات دقیق هواشناسی

 

تمام؛از اطلاعات دقیق هواشناسی لذت ببرید.


دوشنبه 5/8/1393 - 8:52
کامپیوتر و اینترنت

هارد درایوها هر روز بزرگ‌تر و بزرگ‌تر می‌شوند و با این وجود همواره این ترس را داریم که حافظه دائمی رایانه ما در حال پر شدن است و چند روز دیگر باید دیگر قید ذخیره کردن فایل در رایانه را بزنیم.

 

هارد دیسک, حافظه دائمی رایانه, ترفندهای کامپیوتری

 

حتی اگر هاردی با بیشترین اندازه بازار را در اختیار داشته باشیم مطمئنا روزی فرا خواهد رسید که باید به فکر یک هارد دیگر باشیم اما واقعا راهی برای فرار از آن روز هست؟ اگر یک کاربر با حجم ذخیره‌سازی و دریافت فایل‌های متعدد روزانه از اینترنت باشید راه فراری برای آن روز نیست اما مطمئنا می‌توانید زمان آن را به تاخیر بیندازید، تا آنجا که حتی با آن روبرو نشوید.

مطمئنا راه‌هایی را که در این مطلب برای باز کردن جای بیشتر در هارد رایانه شما به شما معرفی خواهیم کرد به کار شما خواهد آمد مخصوصا اگر از محدودیت‌هایی خاص برخوردار باشید مثلا لپ‌تاپی داشته باشید که هاردی کوچک‌تر از تصور این روزها داشته باشد.


ابتدائی‌ترین راه؛ Disk Cleanup
استفاده از قابلیت تمیز کردن دیسک در ویندوز یا همان Disk CleanUp است. سیستم عامل ویندوز بهترین و شاید راحت‌ترین راه را برای این موضوع در درون خود به کار گرفته است که می‌تواند فایل‌های غیرضروری را پیدا کرده و از بین ببرد.

 

هارد دیسک, حافظه دائمی رایانه, ترفندهای کامپیوتری

 

برای دسترسی به این ابزار کافیست بر روی هر کدام از پارتیشن‌های خود در My Computer که نیاز به انجام این اقدام را در آن احساس می‌کنید کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید. سپس باید به سراغ دکمه Disk Cleanup بروید و با کلیک کردن آن به پنجره جدیدی که برای شما باز می‌شود توجه کنید.

 

هارد دیسک, حافظه دائمی رایانه, ترفندهای کامپیوتری

 

گاهی اوقات باز شدن پنجره جدید امکان دارد چند لحظه‌ای طول بکشد چون به طور معمول ویندوز برای محاسبه مقدار فضایی که می‌تواند بر روی این پارتیشن برای شما خالی کند زمان نیاز دارد که این زمان به اندازه فضایی که در حال کار بر روی آن هستید بستگی دارد. خب بعد از باز شدن پنجره کافیست از میان لیست مواردی را که این ابزار در اختیار شما قرار داده بر حسب شرایط خود انتخاب کنید. چون در میان ان‌ها فایل‌هایی قرار دارند که احتمال دارد شما میلی به پاک کردن آن‌ها نداشته باشید.

 

هارد دیسک, حافظه دائمی رایانه, ترفندهای کامپیوتری

 

البته عموما این فایل‌ها فایل‌های غیرضروری و کم اهمیت هستند و مواردی مانند فایل‌های در اصطلاح تمپ در میان آن‌ها دیده می‌شود. شما حتی می‌توانید مستقیم سراغ پاک‌کردن فایل‌های سیستمی غیرضروری سیستم خود بروید و با کلیک کردن بر روی دکمه Clean up system files فایل‌هایی که ویندوز سیستم شما حضور آن‌ها را غیرضروری تشخیص داده پاک کنید.

 

هارد دیسک, حافظه دائمی رایانه, ترفندهای کامپیوتری

 

اگر هر دوی این موارد را انجام دادید می‌توانید سراغ فایل پشتیبان ویندوز هم بروید که برخی اوقات حجم بزرگی را اشغال می‌کند. این فایل یا فایل‌ها همان فایل‌های پشتیبانی هستند که سیستم در حال در اصطلاح Restore خود از آن‌ها استفاده می‌کند. اگر از کارکرد خوب سیستم خود مطمئن هستید می‌توانید با کلیک بر روی تب یا نوار More Options به سراغ این فایل‌ها بروید. در این برگه دو گزینه در اختیار شما قرار می‌گیرد که اولی برای پاک کردن برنامه‌هایی که به آن‌ها نیاز ندارید و گزینه دوم هم به پاک کردن همان فایل یا فایل‌های پشتیبان اختصاص دارد. اینجا دیگر تصمیم با خود شماست.

 

هارد دیسک, حافظه دائمی رایانه, ترفندهای کامپیوتری

 

البته پیشنهاد مرتبط دیگر ما این است که اگر به داشتن چنین فایل‌های پشتیبانی واقعا نیاز دارید می‌توانید میزان فضایی را که به آن‌ها اختصاص می‌دهید کمتر کنید تا فضای کمتری از هارد شما اشغال شود. برای رسیدن به تنظیمات لازم در این خصوص می‌توانید با کلیک راست بر روی آیکون Computer گزینه Properties را انتخاب کنید و بعد به سراغ گزینه System Protection در کادر سمت راست و سپس دکمه Configure در پنجره باز شده بعدی بروید.

 

برنامه‌های همیشه گرسنه را پاک کنید
برخی اوقات برای استفاده چند ساعته و حتی یک باره از قابلیت‌های یک برنامه آن را نصب کرده‌اید و دیگر هیچ‌گاه سراغ آن برنامه‌ها نرفته‌اید. پیشنهاد ما این است که یک بار دیگر لیست برنامه‌های خود را در کنترل پنل و در برگه Program and features بروید. در این برگه با کلیک بر روی سرستون Size می‌توانید برنامه‌های خود را بر حسب اندازه مرتب کنید تا این برنامه‌ها را راحت‌تر شناسایی کنید. اگر این ستون را نمی‌بینید بر روی دکمه آپشن در قسمت بالا و سمت راست لیست کلیک کرده و گزینه Details view را کلیک کنید.

 

هارد دیسک, حافظه دائمی رایانه, ترفندهای کامپیوتری

 

نکته اینکه برخی برنامه‌ها اندازه واقعی اشغال شده توسط خود را گزارش نمی‌کنند و احتمال اینکه فضایی بیشتر از فضای اعلام شده در این لیست را به خود اختصاص داده باشند و یا اینکه شما اصلا چیزی در ستون اندازه در برابر نام آن‌ها نبینید وجود دارد. این را گفتم حواستان باشد.

 

اندازه موجود بر روی هارد خود را آنالیز کنید!
برای اینکه دقیقا بدانید که این مقدار فضای اشغال شده بر روی هارد دیسک شما دقیقا به چه چیزهایی اختصاص پیدا کرده می‌توانید از برنامه‌های آنالیز هارد دیسک استفاده کنید. این برنامه‌ها هارددرایو شما را اسکن کرده و دقیقا به شما می‌گویند که چه فایل‌ها و یا فولدرهایی بیشترین فضا را به خود اختصاص داده‌اند. برنامه‌های زیادی در این زمینه وجود دارد اما ما به شما برنامه WinDirStat را پیشنهاد می‌کنیم .

 

هارد دیسک, حافظه دائمی رایانه, ترفندهای کامپیوتری

 

بعد از اینکه هارد خود را با این برنامه اسکن کردید به شما دقیقا خواهد گفت که کدام فایل یا فولدر بیشترین فضا را بر روی هارد دیسک شما اشغال کرده است. بعد از شناسایی این فایل‌ها اگر فایل شخصی بود که می‌توانید مستقیما به سراغ ان فایل اشغالگر رفته و آن را پاک کنید اما اگر برنامه بود باید به سراغ حذف برنامه مورد نظر و Uninstall کردن آن از پنجره کنترل پنل بروید. این برنامه دقیقا می‌تواند بگوید که برنامه‌ها چه حجمی را اشغال کرده‌اند و بر خلاف قابلیت قبلی هیچ راه فراری از دست آن نیست.

 

پاک کردن حافظه موقت برنامه‌ها (Temporary Files)
استفاده از قابلیت Disk Cleanup همانطور که گفتیم ابتدائی‌ترین راه است اما بهترین راه نیست. این برنامه تنها می‌تواند به سراغ پاک کردن فایل‌های غیرضروری خود ویندوز و برنامه‌های پیش‌فرض آن برود اما از عهده پاک کردن حافظه موقت و فایل‌های غیرضروری برنامه‌های نصب شده شما مانند مرورگر اینترنتی فایرفاکس و یا کروم که استفاده از آن‌ها در میان کاربران هر روز در حال افزایش است برنخواهد آمد که ممکن است فضای بسیار زیادی در حد گیگابایت را دور از چشم شما به خود اختصاص دهند. (البته مرورگرها معمولا این فضاها را برای دسترسی هر چه راحت‌تر و سریع‌تر شما به وب‌سایت‌های اینترنتی در خود ذخیره می‌کنند اما خب وقتی چاره‌ای نباشد باید این راحتی را فعلا نادیده گرفت!).

 

هارد دیسک, حافظه دائمی رایانه, ترفندهای کامپیوتری

 

برای پاک کردن این حافظه موقت و فایل‌های اضافی برنامه‌های زیادی موجود است اما ما به شما برنامه CCleaner را پیشنهاد می‌کنیم تا این اقدام با آسودگی خاطر و به طور کامل انجام شود. این برنامه فایل‌های اضافی برنامه‌هایی که شما خود آن‌ها را نصب کرده‌اید و ابزار Disk Cleanup ویندوز به آن‌ها دسترسی ندارد را پاک کرده و حافظه‌ای تر و تمیز به شما تحویل دهد.

 

پاک کردن فایل‌های تکراری
برای اکثر ما پیش آمده که ناآگاهانه از برخی از فایل‌های درون رایانه خود چندین نسخه یکسان داشته‌ایم که در بیشتر واقع فراموش کرده‌ایم پس از انتقال آنها به جای جدید نسخه قبلی را پاک کنیم. پیشنهاد ما استفاده از برنامه‌هائیست که می‌توانند این فایل‌ها را پیدا کرده و شما را سر وقت آن‌ها بفرستند تا تصمیم مقتضی را در مورد آن‌ها بگیرید. در این خصوص برای فایل‌های عکس که معمولا بیشترین فضا را در رایانه‌ها اشغال کرده‌اند برنامه VisiPics را پیشنهاد می‌دهم که می‌توانید از این لینک دریافت کنید.

 

هارد دیسک, حافظه دائمی رایانه, ترفندهای کامپیوتری

 

اما گاهی اوقات تنها مشکل ما در فایل‌های تصاویر نیست و دیگر فایل‌ها مانند فایل‌های موزیک نیز به قدر کافی در این زمینه مقصرند. در این زمینه یعنی یافتن فایل‌های تکراری در انواع مختلف می‌توانید روی برنامه dupeGuru حساب کنید که نسخه رایگان آن می‌تواند در یک زمان ۱۰ فایل تکراری را برای شما حذف و یا جابجا کند. این برنامه رایگان البته فایل‌های تکراری را به شما به صورت کامل نشان می‌دهد.

 

حرف آخر: این‌ها گزینه‌هایی بود که به نظرمان رسید می‌تواند گزینه‌های خوبی برای رهایی شما از دست فایل‌های اشغالگر باشد. البته گزینه‌های دیگری هم وجود دارد که به مثابه یک حمله اتمی است که از جمله آن‌ها می‌توان به غیرفعال کردن قابلیت Hibernation و همان قابلیت پشتیبان گیری از ویندوز است که واقعا تنها در شرایط اضطراری به کار می‌آید. 


دوشنبه 5/8/1393 - 8:52
کامپیوتر و اینترنت
 

ترفندهای لینوکسی, سیستم‌عامل لینوکس

 

ترفندهای لینوکسی

لینوکس سیستم‌عاملی انعطاف‌پذیر است که کاربران از کارکردن با آن لذت می‌برند، اما گاهی اوقات انجام یک کار در لینوکس نیازمند طی مراحل مختلف یا اجرای دستورات پیچیده است که این فعالیت‌ها می‌تواند به روش‌های دیگری نیز انجام شود و همان لذت همیشگی لینوکس را همراه داشته باشد. اگر کاربر حرفه‌ای لینوکس هستید و به‌دنبال ترفندهای اجرای سریع‌تر در آن می‌گردید یا حتی کاربر مبتدی هستید و قصد دارید از همین ابتدای کار ترفندهای کار سریع با این سیستم‌عامل را فرا بگیرید، با این ترفندها همراه شوید.

 

اوبونتو برای همه
یکی از توزیع‌های محبوب لینوکس، اوبونتوست. اگر تابه‌حال تجربه‌ کار با سیستم‌‌های عامل‌ لینوکسی را نداشته‌اید، پیشنهاد می‌کنیم پیش از خواندن ادامه مطلب به لینک زیر بروید و به‌صورت آنلاین از آن استفاده کنید.

http://www.ubuntu.com/tour/en

 

کلیک میانی برای چسباندن
در لینوکس به‌طور پیش‌فرض دو حافظه موقت (Clipboard) در اختیار شما قرار می‌گیرد. یکی از این حافظه‌ها همان حافظه معمولی است که با استفاده از گزینه‌های Cut, Copy, Paste می‌توانید از آن استفاده کنید (کلیدهای میانبر Ctrl+X, Ctrl+C, Ctrl+V)

 

و حافظه دیگر که خیلی از کاربران از وجود آن اطلاعی ندارند هنگامی فعال می‌شود که شما متنی را با ماوس کشیده و به حالت انتخاب درآورید. با انجام این کار متن انتخاب شده در حافظه‌ای خاص ذخیره شده و می‌توانید در هر ویرایشگر متنی که نیاز به این متن داشتید کلید وسط ماوس را فشار دهید.

 

فرمان سریع
آیا می‌دانید صدور فرمان اجرای فعالیت‌ها از راه‌هایی غیر از ترمینال نیز امکان‌پذیر است؟ کلیدهای میانبر Alt+F2 را از روی صفحه‌کلید فشار دهید تا پنجره‌ Run به ‌نمایش درآید. (این قابلیت در بیشتر محیط‌های دسکتاپی اعم از Unity, GNOME, KDE پشتیبانی می‌شود). اکنون می‌توانید براحتی فرمان موردنظر را تایپ کرده و کلید اینتر را برای اجرای آن فشار دهید.

 

توجه: قابلیت فرمان‌دهی سریع با قابلیت جستجو که شما را قادر می‌کند نام نرم‌افزارها را تایپ و آنها را اجرا کنید، متفاوت است.

 

تعویض کنسول‌های مجازی
توزیع‌کنندگان لینوکس عموما چند کنسول مجازی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند که هر یک از آنها ویژگی‌های خاص خودش را دارد. به‌عنوان مثال کنسولی دربردارنده محیط دسکتاپ بوده و کنسول دیگر از نوع متنی است. چنانچه یک کاربر حرفه‌ای لینوکس هستید و قصد دارید میان این کنسول‌های مجازی حرکت کنید، می‌توانید از کلیدهای میانبر Ctrl+Alt+FX کمک بگیرید (FX می‌تواند یکی از کلیدهای F1 تا F12 باشد).

 

به‌عنوان مثال استفاده از کلید Ctrl+Alt+F1 اولین کنسول مجازی را در اختیار شما قرار می‌دهد و بسیاری از توزیع‌کنندگان لینوکسی کلیدهای Ctrl+Alt+F7 برای دسترسی به کنسول مجازی دسکتاپ طراحی کرده‌اند.

 

جستجو و فعال‌سازی منوهای هوشمند
با استفاده از HUD (heads-up-display) در ابزار Unity اوبونتو می‌توانید به کمک صفحه‌کلید به جستجوی سریع منوهای موردنظر خود در برنامه‌های مختلف پرداخته و آنها را فعال کنید. به‌عنوان مثال می‌توانید با جستجوی عبارت bookmarks در نرم‌افزار فایرفاکس نسبت به فعال‌ کردن گزینه‌های منوی مختلفی که با این عبارت در ارتباط است، اقدام کنید.

 

برای انجام این کار ‌باید در نرم‌افزار موردنظر کلید Alt را از روی صفحه‌کلید فشار داده و به تایپ عبارت مربوط در کادر جستجو بپردازید. در پایان با کلیدهای کنترلی به سمت بالا یا پایین حرکت کرده و پس از انتخاب منوی موردنظر، کلید اینتر را فشار دهید تا عملیات فعال‌سازی منو آغاز شود. (ویژگی HUD برای اولین بار در اوبونتو 04/12 معرفی شد).

 

اجرای سریع ترمینال
کار کردن با لینوکس نیازمند به‌کارگیری ابزار ترمینال است و هر کاربر لینوکسی مطمئنا با این ابزار نیز آشنایی دارد. ترمینال به اجرای فرمان‌های مختلف شما در لینوکس می‌پردازد و جزو یکی از ضروری‌ترین ابزارها در این سیستم‌عامل به‌شمار می‌رود.

 

اگر جزو کاربرانی هستید که ترمینال را بیش از هر ابزار دیگری در لینوکس مورد استفاده قرار می‌دهید، پیشنهاد می‌کنیم از این پس برای دسترسی سریع‌تر به آن از کلیدهای میانبر Ctrl+Alt+T کمک بگیرید.

 

البته این کلیدهای میانبر می‌توانند از سوی شما به کلیدهای دیگری تغییر یابند و حتی شما می‌توانید دیگر کلیدهای میانبر در سیستم‌ عامل لینوکس را نیز مشاهده و نسبت به تغییر آنها اقدام کنید. در بسیاری از توزیع‌های دسکتاپی شما می‌توانید میانبری را برای اجرای یک فرمان یا اسکریپت تعریف کنید. (دسترسی به فهرست میانبرها و مدیریت آنها در اوبونتو با اجرای keyboard توسط Dash و انتخاب تب shortcuts امکان‌پذیر است).

 

ترفندهای لینوکسی, سیستم‌عامل لینوکس

 

مدیریت میز کارها
میز کارها (Workspace) در لینوکس به شما این امکان را می‌دهد تا فعالیت‌ها و برنامه‌های مختلف خود را در دسکتاپ‌های مجزا گروه‌بندی کرده و به این ترتیب کارهای خود را مرتب کنید.

 

روش‌های مختلفی برای حرکت میان میز کارها و جابه‌جا کردن پنجره‌های میان آنها وجود دارد که عبارتند از:

 

ـ کلیک روی گزینهWorkspaces در پنل برای حرکت میان میزکارها یا مشاهده نمای کلی از میزکارهای موجود (در این بخش می‌توانید با کشیدن و رها کردن پنجره‌های مختلف نسبت به جابه‌جایی آنها میان میزکارها اقدام کنید.)

 

ـ کلیک راست روی نوار عنوان پنجره‌ها و استفاده از گزینه Move to Workspace برای انتقال پنجره موردنظر از میز کاری به میز کار دیگر.

 

ـ فشار کلیدهای میانبر Ctrl+Alt از روی صفحه ‌کلید و استفاده از کلیدهای کنترلی (چپ، راست، بالا، پایین) برای حرکت میان میزکارها.

 

ـ فشار کلیدهای میانبر Ctrl+Alt+Shift و استفاده از کلیدهای کنترلی به منظور انتقال پنجره‌ای از میزکاری به میز کار دیگر.

 

خاموشی خودکار
اگر از اوبونتو استفاده می‌کنید با یک خط فرمان کوتاه و ساده می‌توانید براحتی رایانه خود را برای خاموش شدن در زمان مشخص آماده کنید.
برای استفاده از این قابلیت ‌باید پس از اجرای ترمینال، دستور زیر را در آن تایپ کرده و کلید اینتر را فشار دهید:

 

sudo shutdown -h +m

 

توجه داشته باشید در فرمان فوق ‌باید به ‌جای m+ مقدار زمان موردنیاز را به دقیقه مشخص کنید. به‌ عنوان مثال با وارد کردن عدد 60+ رایانه شما پس از 60 دقیقه خاموش خواهد شد.

 

در صورتی‌که بخواهید رایانه شما در زمان مشخصی خاموش شود نیز می‌توانید از فرمان زیر کمک بگیرید:

sudo shutdown -h hh:mm

 

در این فرمان باید به‌ جای عبارت hh:mm ساعت موردنظر را وارد کنید. به ‌عنوان مثال با وارد کردن 23:10 رایانه شما راس ساعت 11 و 10 دقیقه شب خاموش خواهد شد.

 

نکته: پس از وارد کردن فرمان خاموشی در ترمینال و فشردن کلید اینتر، ‌باید رمز ورود به سیستم را نیز وارد و صفحه ترمینال را کمینه کنید.

 

غیرفعال‌سازی: اگر قصد دارید قابلیت خاموشی خودکار را غیرفعال کنید، می‌توانید از فرمان زیر کمک بگیرید:

 

sudo shutdown –c

پردازش‌های فعال
از دیگر امکاناتی که اوبونتو در اختیار شما قرار می‌دهد نمایش فهرست پردازش‌های فعال با فرمانی بسیار کوتاه است.

 

اگر می‌خواهید کنترل بیشتری روی سیستم‌عامل و پردازش‌های در حال اجرای آن داشته باشید توصیه می‌کنیم از فرمان زیر در ترمینال کمک بگیرید:

ps –aux

ترفندهای تاچ‌پد
اگر اوبونتو یا دیگر توزیع‌های لینوکسی را روی لپ‌تاپ خود نصب کرده‌اید، می‌توانید از ترفندهایی که با تاچ‌پد قابل اجراست کمک بگیرید. به ‌عنوان مثال می‌توانید با بالا و پایین کشیدن انگشتان خود روی گوشه سمت راست تاچ‌پد، صفحه را به ‌صورت عمودی اسکرول کنید یا با کشیدن انگشتان خود در امتداد لبه پایینی تاچ‌پد، صفحه را به ‌صورت افقی اسکرول کنید.

 

همچنین شما می‌توانید با ضربه زدن به گوشه پایین سمت راست تاچ‌پد عملیات کلیک راست ماوس را اجرا کنید. (با توجه به توزیع لینوکسی که مورد استفاده قرار می‌دهید ممکن است برای استفاده از برخی ترفندهای تاچ‌پد ابتدا آنها را فعال کنید.)


دوشنبه 5/8/1393 - 8:52
کامپیوتر و اینترنت

بازی‌های ویندوز 7, ویندوز 8, بازی‌های کلاسیک ویندوز

بازی‌های کلاسیک ویندوزی همچون Solitaire, FreeCell, Hearts و بازی ساده، اما جالب Minesweeper از جمله بازی‌هایی است که از ویندوز 3.1 با کاربران این سیستم‌عامل همراه بوده و تا ویندوز 7 نیز طرفداران این بازی‌ها ساعت‌ها وقت خود را صرف پرداختن به آنها می‌کردند.

 

با انتشار نسخه جدید ویندوز یعنی 8 بسیاری از کاربران جای خالی این بازی‌ها را در ویندوز احساس کردند و به‌دنبال راهی برای اضافه‌کردن آنها به جدیدترین نسخه از ویندوز هستند! اگر شما هم جزو کاربرانی هستید که دوست دارند بازی‌های خاطره‌انگیز ویندوزهای قدیمی را در ویندوز 8 نیز اجرا کنند، می‌توانید با طی مراحل زیر و استفاده از ترفندی که در آن عنوان شده است، بازی‌های ویندوز 7 را در ویندوز 8 کپی کرده و به اجرای صحیح آنها بپردازید:

 

1‌ـ‌ به پوشه Program Files در ویندوز 7 مراجعه کنید. (به‌طور پیش‌فرض این پوشه از مسیر C:|Program Files) قابل دسترسی است.

 

2‌ـ‌ پوشه‌ Microsoft Games را انتخاب کرده و آن را در حافظه فلش یا دیگر رسانه‌های ذخیره‌ساز خود کپی کنید.

 

3‌ـ‌ به پوشه‌ System32 ویندوز بروید (به‌طور پیش‌فرض این پوشه در مسیر C:|Windows|System32 قرار دارد) و فایل CardGames.dll را نیز در حافظه فلش یا دیگر رسانه‌های ذخیره‌ساز خود کپی کنید.

 

4‌ـ‌ اکنون ‌باید اطلاعات کپی شده را به ویندوز 8 منتقل کنید. حافظه فلش خود را به رایانه‌ای که به ویندوز 8 مجهز است متصل کرده و پوشه‌ Microsoft Games را در مسیر C:|Program Files کپی کنید.

 

5‌ـ‌ فایل CardGames.dll را از حافظه فلش کپی کرده و درهریک از زیرپوشه‌های داخل پوشه‌ Microsoft Games درویندوز 8، این فایل را نیز کپی کنید. (به‌عبارت دیگر فایل فوق را در هریک از پوشه‌های Solitaire, FreeCell, Hearts و... کپی کنید)

 

6‌ـ‌ تا این مرحله از اجرای این روش شما فایل‌های مورد نیاز برای اجرای بازی‌های ویندوز 7 را به ویندوز 8 منتقل کرده و تنها کاری که ‌باید انجام شود اجرای بازی‌هاست، اما یک مشکل کوچک وجود دارد که برای اجرای صحیح بازی‌ها باید آن را نیز رفع کنید! بازی‌های انتقال‌یافته به این روش پیش از اجرا، نسخه‌ ویندوز را بررسی کرده و از آنجا که نسخه ویندوز شما با ویندوز 7 متفاوت است، مانع اجرای بازی می‌شود. در این مرحله ‌باید با دستکاری در فایل اجرایی بازی‌ها آنها را به‌اصطلاح patch کرده تا در ویندوز 8 نیز بدرستی اجرا شود.

 

بازی‌های ویندوز 7, ویندوز 8, بازی‌های کلاسیک ویندوز

 

اصلاح این مشکل به دو روش دستی و خودکار امکان‌پذیر است:
روش دستی: یک ویرایشگر hex ((www.hhdsoftware.com|free-hex-editor را باز کرده و پس از فراخوانی فایل‌های اجرایی هریک از بازی‌ها به‌طور جداگانه، عبارت زیر را در کدهای به‌نمایش درآمده جستجو کنید:

 

7D 04 83 65 FC 00 33 C0 83 7D FC 01 0F 94 C0

پس از یافتن عبارت فوق، ‌باید دو کاراکتر اول یعنی 7D را به کاراکتر‌های EB تغییر داده و تغییرات را ذخیره کنید.

 

روش خودکار: اصلاحیه‌ زیر را دانلود کرده و پس از اجرای آن روی گزینه‌ Patch کلیک کنید تا اصلاح فایل‌های اجرایی به‌طور خودکار انجام شود:

 

http:‌/‌‌/‌danlod.com‌/‌jamejam‌/‌patch1.2.exe

نکته: نرم‌افزار Windows Defender در ویندوز 8 این اصلاحیه را به اشتباه جزو نرم‌افزارهای مخرب شناسایی می‌کند. شما می‌توانید با اطمینان از هشدار به‌نمایش درآمده توسط این نرم‌افزار صرف‌نظر کرده و به استفاده از اصلاحیه بپردازید.

 

توجه داشته باشید اگر قصد اجرای بازی‌های ویندوز 7 در ویندوز8 نسخه 32 بیتی را دارید ‌باید پوشه‌ بازی‌ها را از ویندوز 7 نسخه 32 بیتی کپی کنید و در صورتی‌که قصد اجرای بازی‌ها در ویندوز 8 نسخه 64 بیت را دارید، ‌باید پوشه‌ بازی‌ها را از ویندوز 7 نسخه 64 بیت کپی کنید.

دوشنبه 5/8/1393 - 8:51
کامپیوتر و اینترنت

 

ویندوز ۷ سیستم عامل نسبتا خوب و جالبیست، اما مانند اکثر سیستم عامل های معروف دیگر هیچ گاه کامل و بی عیب نبوده و نیست. بعضی از مشکلات ویندوز ۷ ناشی از اشکالات نرم افزاری یا باگ هستند و بعضی دیگر هم مربوط به عدم تنظیمات مناسب در  ویژگی ها و تنظیمات ویندوز می شود. در هر صورت، بروز خطا و پیام های هشدار دهنده آزار دهنده هستند و آنچه در این مقاله قصد پرداختن و شرحش را داریم مربوط به راهنمای رفع سریع همین مشکلات در ویندوز ۷ است.

 

برخی از شایع ترین مشکلات گزارش شده از سوی کاربران ویندوز ۷ مربوط به مشکلات عدم سازگاری ویندوز جدید با برنامه های قدیمی تر، سرعت پایین ویندوز در سخت افزارهای قدیمی یا ضعیف، و مشکل با تم Aero و ویژگی ها و امکانات آن است. در این مقاله، ما به شما نشان می دهیم چگونه این رنجش ها را حل کنید. برای کسانی که ترجیح می دهند  از برنامه تعمیر خودکار مشکلات استفاده کنند، هم در انتهای این مقاله چندتایی نرم افزار  به عنوان یک راه حل مفید وکاربردی پیشنهاد شده است.

 

۱- به نظر می رسد ویندوز ۷ رایانه من کند شده است.
ویندوز ۷ برای استفاده از منابع سیستمی گرسنه است و عطش زیادی دارد. این ویندوز جلوه های گرافیکی و بصری زیادی در رابط کاربری زیبای خود دارد که متاسفانه بار پردازشی سنگینی بر روی کارت گرافیک و حافظه سیستم شما تحمیل می کند. (البته نسبت به ویستا بسیار سریعتر است!) اگر سیستم شما در استفاده از ویندوز ۷ بیش از حد قابل تحمل کند و آهسته می باشد، سریع ترین راه حل برای رفع مشکل خاموش کردن اثرات و انیمشن های  اضافی رابط کاربری ویندوز می باشد.

 

برای این کار روی گوی Start ویندوز کلیک کرده و عبارت performance (عملکرد) را در کادر جستجو تایپ کنید تا ویندوز مواردی را برایتان لیست کند. گزینه ای به نام Adjust the appearance and performance of Windows (تنظیم ظاهر و عملکرد ویندوز ) را انتخاب کنید. پنجره گزینه های عملکردی باز خواهد شد. در زبانه  جلوه های بصری (Visual Effects)  گزینه  Adjust for best performance  (تنظیم برای بهترین عملکرد) را انتخاب کنید. اگر هم خواستید بعضی از جلوه های زیبای رابط کاربری را حفظ کنید گزینه Custom را انتخاب ، و کنار گزینه Use visual styles on windows and buttons  (استفاده از جلوه های بصری روی ویندوز و دکمه ها) تیک بزنید.

 

ترفندهای ویندوز 7, مشکلات ویندوز 7, تم Aero ویندوز

 

۲- تم Aero ویندوز کار نمی کند.
باید مطمئن شوید که کارت گرافیک شما از حالت  Aero پشتیبانی می کند  و درایور کارت گرافیک را با جدیدترین نسخه ارائه شده از سوی سازنده سخت افزارتان به روز کرده باشید. با این حال، اگر کامپیوتر خود را همراه با ویندوز ۷ خریداری کرده اید این  مسئله نباید وجود داشته باشد.

 

در نهایت ، Aero  را می توان در رجیستری غیر فعال کرد. قبل از آنکه بخواهم توضیح دهم که چگونه می توان به  رجیستری وارد شد و آن را ویرایش نمود، باید به شما هشدار دهم!  زیرا ویرایش رجیستری می تواند منجر به صدمه دائمی به فایلهای نصب ویندوز شما شود. لطفا ابتدا قبل از هرگونه دستکاری در رجیستری یک پشتیبان از آن تهیه کنید و از هر گونه اقدام خود در ریجیستری به اندازه کافی اطلاعات از پیش داشته باشید.

 

برای این منظور به منوی استارت ویندوز رفته و عبارت regedit را تایپ کرده اولین گزینه لیست (regedit) را انتخاب کنید. در پنجره ای که باز می شود  به ترتیب به این آدرس بروید:

KEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\DWM

 

آنگاه مقدار عبارت EnableAeroPeek از ۱ به صفر باید تغییر کند و پنجره ها را تایید کرده و ببندید. تم Aero غیر فعال شد. همین!

 

ترفندهای ویندوز 7, مشکلات ویندوز 7, تم Aero ویندوز

 

۳- برنامه های قدیمی تر با ویندوز سازگار نبوده و اجرا نمی شود.
قبل از ارتقا به ویندوز ۷، بهتر است بررسی کنید که ویندوز ۷ باکدام یک از برنامه های ضروری یا دلخواه شما سازگار است. برنامه مشاور ارتقا به ویندوز ۷ (Windows 7 Upgrade Advisor) رایج ترین برنامه های رایانه ای را چک کرده و از سازگاری آنها با ویندوز ۷ شما را مطلع خواهد ساخت. ممکن است مجبور شوید به شکل دستی و در «مرکز سازگاری ویندوز ۷»  (Windows 7 Compatibility Center) سازگاری یا عدم سازگاری ویندوز ۷ را با بسیاری از برنامه های موردنیاز دیگر بررسی کنید. حال، اگر ابتدا ویندوز را به ۷ ارتقا داده اید و سپس معلوم شده که یکی از برنامه های بسیار عزیز شما با این ویندوز سازگار نیست ، راهی برای حل مشکل وجود دارد: «حالت سازگاری ویژه ویندوز ۷ »(Windows 7 Compatibility Mode).

 

برای نصب یک برنامه در حالت سازگاری، روی فایل نصب آن برنامه راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید. در پنجره Properties  به زبانه Compatibility  رفته گزینه Run this program in compatibility mode for را تیک زده و از منوی کرکره ای زیر آن آخرین نسخه از ویندوز که مطمئن هستید  برنامه شما روی آن اجرا می شود را انتخاب کنید.

 

ترفندهای ویندوز 7, مشکلات ویندوز 7, تم Aero ویندوز

 

ممکن است نیاز به تکرار مرحله فوق با فایل اجرایی برنامه زمانی که نصبش به اتمام رسید داشته باشید. به این شکل که روی آیکون برنامه راست کلیک کرده،  Properties  را انتخاب کنید، به زبانه Compatibility رفته، گزینه Run this program in compatibility mode for را تیک زده و گزینه سیستم عامل ویندوز مربوطه  را انتخاب کنید.

 

علاوه بر این، شما می توانید تنظیمات (به تصویر زیر دقت کنید) را برای برنامه مربوطه تغییر دهید و باید بسته به اینکه مشکل خاص شما چه باشد باید با آزمون و خطا سعی کنید برنامه را اجرا کنید.

 

ترفندهای ویندوز 7, مشکلات ویندوز 7, تم Aero ویندوز

 

در نهایت ، اگر شما از ویندوز ۷ نسخه حرفه ای (Professional) یا بالاتر استفاده می کنید، می توانید از قابلیت «اجرا در حالت ایکس پی ویندوز ۷ »( XP Mode) استفاده کنید. این قابلیت ویندوز ایکس پی را روی رایانه شما  به عنوان یک ماشین مجازی اجرا می کند و می توانید تمام برنامه هایی که پیش از این روی ویندوز ایکس پی نصب و اجرا می شد در این محیط مجازی نیز نصب و اجراکنید. سایت  Ars Technica نیز در همین زمینه یک مقاله بسیار مناسب و معقول در مورد حالت ایکس پی در ویندوز ۷ دارد.

 

۴-درایو دی وی دی یافت نشد
آیا ویندوز ۷ موفق به شناسایی درایو نوری شما نشده است؟ این هم مشکل دیگری است که نیاز به  ویرایش رجیستری دارد. هشدار مورد ۲ هنوز به قوت خود باقیست: قبل از هر کاری از رجیستری پشتیبان بگیرید!

 

به ترتیب این کارها را انجام دهید: رفتن به منوی استارت و تایپ عبارت regedit ، اجرای برنامه’regedit’ و راه اندازی آن را از لیست نتایج. رفتن به نشانی HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class.در پانل سمت راست گزینه UpperFilters و LowerFilters را حذف کرده،  ویندوز را ری استارت کرده و ببینید مشکل حل شده یا خیر.

 

اگر مشکل حل نشده بود، باز روی استارت کلیک کنید، Disk Management را تایپ کرده و  Create and format hard disk partitions  را از لیست نتایج انتخاب کنید. در پنجره مدیریت دیسک روی آیکون درایو اپتیکال راست کلیک کرده و گزینه Change Drive Letter and Paths را انتخاب کنید. در پنجره  تغییر مسیر درایو روی  دکمه Change کلیک کنید و نامی جدید برای درایو انتخاب کنید. ویندوز را مجدد راه اندازی کرده و امیدوار باشید که این مشکل حل شود.

 

۵-تم های جدید سبب تغییر آیکون های سفارشی می شوند.
آیا زیاد تم ویندوز را تغییر داده و  حس می کنید که گاهی برخی از آیکون هایی که آیکونش را به آیکون دلخواه خود عوض کرده اید دستخوش تغییر می شوند؟ این مسئله خیلی آزار دهنده است ، اما جلوگیری از آن آسان است. کافیست روی دسکتاپ راست کلیک کرده و Personalize را انتخاب نمایید، در پنجره کنترل پنلی که باز می شود  گزینه Change Desktop Icons را انتخاب و  در  پنجره تنظیمات آیکون های دسکتاپ  گزینه Allow themes to change desktop icons یا ‘اجازه به تم برای تغییر آیکون دسکتاپ’. را از حالت تیک دار خارج کنید.

 

ترفندهای ویندوز 7, مشکلات ویندوز 7, تم Aero ویندوز

 

مشکل رایج مهم دیگر، که به نظر می رسد فقط در لپ تاپ های قدیمی تر رخ می دهد، این است که ویندوز ۷ به دروغ گزارش می دهد باتری خالی شده و سپس لپ تاپ را خاموش می کند. برای این مشکل، ITExpertVoice راه حلی ارائه می کند که باعث جلوگیری از خاموش کردن لپ تاپ توسط ویندوز ۷ زمانی که فکر می کند باتری خالی است می شود. متاسفانه، این راه حل ممکن است شما را با خاموشی ناگهانی لپ تاپ زمانی که باتری لپ تاپ واقعا تمام شده اند رو به رو کند.

 

دوشنبه 5/8/1393 - 8:39
کامپیوتر و اینترنت
 

کاربران مهمان در ویندوز, هارد‌دیسک رایانه, کاربران مهمان

برخی کاربران، رایانه را نیز همچون مسواک جزو وسایل شخصی می‌دانند و اجازه استفاده اشتراکی از آن را به کسی نمی‌دهند. به‌عقیده این دسته از کاربران، وقتی رایانه شخصی در اختیار یک کاربر دیگر قرار می‌گیرد، این احتمال وجود دارد که آن کاربر به رمزعبورهای ذخیره شده دسترسی یابد، ایمیل‌های شخصی صاحب رایانه را مشاهده کند، به تمام فایل‌ها و اطلاعات موجود در هارد‌دیسک رایانه دسترسی یابد و...

 

به‌نظر شما این طرز تفکر درست است؟ آیا شما هم این‌گونه فکر می‌کنید و برای حفظ امنیت خود، اجازه استفاده از رایانه شخصی را به دیگران نمی‌دهید؟ آیا می‌دانید سیستم‌عامل ویندوز برای این دسته از کاربران راه‌حل خوبی را در خود جای داده و این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهد تا بدون نگرانی از موارد فوق، رایانه شخصی‌تان را در اختیار کاربران دیگر قرار دهید؟

 

کاربران مهمان، راه‌حل طراحان سیستم‌عامل برای رایانه‌های شخصی است. فرقی نمی‌کند رایانه شما ویندوزی باشد یا مک و حتی اوبونتو یا کروم! تنها چیزی که به آن نیاز دارید قابلیت تعریف یک کاربر از نوع مهمان است! کاربر مهمان به‌طور پیش‌فرض در ویندوز فعال نیست و برای استفاده ‌باید آن را فعال‌ کنید.

 

چرا کاربران مهمان؟
همان‌طور که گفتیم دلایل امنیتی مختلفی وجود دارد که مانع اشتراک‌گذاری رایانه شما با دیگران می‌شود. در مواردی ممکن است مجبور به این کار شوید و برای احتیاط، کنار فردی که مشغول استفاده از رایانه است بنشینید و فعالیت‌های او را کنترل کنید تا مبادا به اطلاعات شخصی‌تان اعم از تصاویر یا ایمیل‌ها دسترسی یابد. اما این کار به‌هیچ وجه توصیه نمی‌شود؛ زیرا بی‌احترامی به او محسوب می‌شود. راه‌حل بهتر برای این شرایط به‌کارگیری کاربر مهمان در سیستم‌عامل است. کاربر مهمان در سیستم‌عامل فقط به انجام فعالیت‌های محدودی قادر است و به شما این امکان را می‌دهد تا بدون نشستن در کنار فردی که از رایانه استفاده می‌کند، رایانه را در اختیار ایشان قرار داده و محل را ترک کنید!

 

کاربران مهمان نمی‌توانند روی ویندوز رایانه شما نرم‌افزار جدید نصب کنند یا نرم‌افزارهای فعلی را حذف کنند، آنها قادر به اعمال تغییرات در تنظیمات سخت‌افزاری دستگاه نیستند و نمی‌توانند تنظیمات سیستم‌عامل را نیز تغییر دهند.

کاربری مهمان در ویندوز این امکان را به‌وجود می‌آورد تا افراد مختلف براحتی در اینترنت به وبگردی بپردازند و از نرم‌افزارهای نصب شده روی ویندوز نیز استفاده کنند.

 

دعوت از مهمانان در ویندوز
برای فعالسازی کاربر مهمان در ویندوز 7 ‌باید پس از مراجعه به​کنترل​پنل در بخش User Accounts and Family Safety، روی گزینه Add or remove user accounts کلیک کنید.

 

همچنین در ویندوز 8 ‌باید پس از مراجعه به کنترل پنل در بخش User Accounts and Family Safety روی گزینه Change account type کلیک کنید.

 

ـ در ادامه باید با کلیک روی گزینه Guest، کاربر مهمان را در ویندوز فعال کنید.

 

ـ پس از طی این مراحل، پنجره‌ای برای شما نمایش داده خواهد شد که تائید عملیات فعالسازی کاربر مهمان را از شما دریافت می‌کند. در این مرحله با کلیک روی Turn On مجوز فعالسازی کاربر مهمان را صادر می‌کنید.

 

به‌کارگیری کاربران مهمان
اکنون که با دلایل استفاده از کاربران مهمان آشنا شده‌ و کاربر مهمان در ویندوز را نیز فعال کرده‌اید، وقت آن رسیده همچون یک مهمان، رایانه را مورد استفاده قرار دهید.

 

چنانچه پس از فعالسازی قابلیت کاربر مهمان به صفحه ورود سیستم‌عامل توجه داشته باشید، خواهید دید یک کاربر با عنوان Guest به جمع کاربران ویندوز اضافه شده است. این همان کاربر مهمان است که کاربران دیگر اعم از غریبه و آشنا می‌توانند با استفاده از آن وارد فضای ویندوز شوند و از رایانه استفاده کنند. چنانچه با کاربری خودتان مشغول انجام کاری در رایانه هستید و کاربر دیگری قصد استفاده از رایانه شما را داشت، می‌توانید با خروج از کاربری فعلی خود یا قفل کردن صفحه و به‌نمایش درآمدن صفحه ورود، امکان ورود کاربر مهمان را مهیا سازید.

 

توجه داشته باشید تاریخچه وب‌سایت‌های بازدیدشده از سوی کاربران مهمان و دیگر اطلاعات و ردپایی که آنها از خود برجای می‌گذارند از سوی دیگر کاربرانی که به‌صورت مهمان از رایانه شما استفاده می‌کنند نیز قابل دسترسی خواهد بود. پیشنهاد می‌کنیم از کاربران مهمان بخواهید حتما هنگام خروج از سرویس‌های وب از گزینه log Out برای خروج کامل استفاده کرده و تاریخچه مرورگر را نیز پاک کنند.

 

مهمانان در مک، لینوکس و کروم
در سیستم‌عامل مک برای ورود به سیستم‌عامل به‌صورت مهمان می‌توانید روی Guest کلیک کنید. اگر این گزینه در فهرست گزینه‌ها وجود ندارد ‌باید با مراجعه به System Preferences و استفاده از گزینه Users & Groups، آن را فعال کنید.در اوبونتو کاربران مهمان به‌طور پیش‌فرض فعال هستند و شما می‌توانید در صفحه ورود با انتخاب گزینهGuest به‌صورت مهمان به استفاده از رایانه بپردازید.

 

قابل ذکر است سیستم‌عامل مک‌او.‌اس.‌ایکس و اوبونتو به‌طور خودکار پس از خروج کاربر مهمان، تمام اطلاعات و ردپای برجای مانده از آن را پاک کرده و محیطی کاملا پاکسازی شده را در اختیار مهمان بعدی قرار می‌دهند.

 

کروم‌بوک‌های گوگل نیز از کاربر مهمان پشتیبانی می‌کنند و همچون مک و لینوکس، در این سیستم‌عامل نیز پس از خروج هر کاربر مهمان، تمامی ردپاها به‌طور خودکار پاکسازی می‌شود.

 

خودتان مهمان شوید
اگر همچنان نگران این هستید که کاربران مهمان به کدام یک از فایل‌های شما دسترسی دار‌ند، کافی است یک‌بار به‌صورت کاربر مهمان وارد سیستم‌عامل شده و به استفاده از رایانه بپردازید. چنانچه فایل‌های شما در پوشه کاربری شخصی‌تان در مسیر C:|Users|NAME قرار داشته باشد، توسط کاربران دیگر قابل دسترسی نخواهد بود، اما اگر فایل‌های خود را در مسیرهای دیگری همچون درایو D ذخیره کرده باشید، می‌توانید به آنها دسترسی داشته باشید. (شما می‌توانید با استفاده از تنظیمات امنیتی موجود در بخش Properties مربوط به هر پوشه، مانع دسترسی کاربران مهمان به پوشه‌های موردنظر خود شوید، همچنین می‌توانید در صورت نیاز نام کاربر مهمان را از Guest به هر نام دلخواه دیگری تغییر دهید)

 

دوشنبه 5/8/1393 - 8:33
کامپیوتر و اینترنت
 

اسکرین‌سیور ویندوز 7, ترفندهای ویندوز, سیستم‌عامل ویندوز

مطمئناً شما نیز مانند اکثر کاربران سیستم‌عامل ویندوز، از محافظ صفحه و یا همان اسکرین‌سیورهای پیش‌فرض ویندوز استفاده می‌کنید. همان‌طور که می‌دانید اسکرین‌سیورهای پیش‌فرض ویندوز قابل ویرایش و یا تغییر نیستند و نهایتاً به وسیله‌ی ابزارهای جانبی می‌توان تغییراتی در آن‌ها اعمال کرد. اما در این ترفند قصد داریم به شما آموزش دهیم که چگونه به وسیله‌ی رجیستری ویندوز، تغییرات جالبی در این اسکرین‌سیورها اعمال کرده و آن‌ها را از یکنواختی در بیاورید!

 

برای این کار:
دکمه‌های Win+R را فشرده و در کادر Run عبارت regedit را تایپ نمایید. سپس با فشردن دکمه‌ی Enter وارد محیط رجیستری شوید.

 

سفارشی کردن اسکرین‌سیور Bubbles

در ویرایشگر رجیستری ابتدا به مسیر زیر بروید:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Screensavers\Bubbles

1- در پنل سمت راست راست‌کلیک کرده و از منوی New گزینه‌ی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را MaterialGlass گذاشته و مقدار آن را 0 و یا 1 قرار دهید.
با این کار حباب‌های شیشه‌ای تغییر رنگ پیدا کرده و از حالت شیشه‌ای خارج می‌شوند.


2- در پنل سمت راست راست‌کلیک کرده و از منوی New گزینه‌ی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را Radius بگذارید.
با این کار خواهیم دید که اندازه‌‌ی حباب‌ها بسیار کوچک‌تر می‌شود؛ در صورت تمایل می‌توانید مقدار این متغیر را عددی بین 1090000000 و 1130000000 وارد کنید تا سرعت و تعداد حباب‌های کوچک را بیشتر نمایید.


3- در پنل سمت راست راست‌کلیک کرده و از منوی New گزینه‌ی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را ShowBubbles گذاشته و مقدار آن را 0 قرار دهید. با این کار، پس‌زمینه ویندوز نمایش داده نخواهد شد و تنها حباب‌ها را مشاهده می‌کنید.


4- در پنل سمت راست راست‌کلیک کرده و از منوی New گزینه‌ی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را ShowShadows گذاشته و مقدار آن را 0 قرار دهید. با این کار، سایه‌ی پشت حباب‌ها برداشته خواهد شد.


5- در پنل سمت راست راست‌کلیک کرده و از منوی New گزینه‌ی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را SphereDensity بگذارید. با این کار تمامی حباب‌ها به یک حباب تبدیل می‌شوند. برای تغییر سرعت و حالت چرخش، مقدار متغیر را عددی بین 1000000000 و 2100000000 قرار دهید.


6- در پنل سمت راست راست‌کلیک کرده و از منوی New گزینه‌ی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را TurbulenceNumOctaves گذاشته و مقدار آن را 255 قرار دهید. با این کار، سرعت تغییر رنگ یافتن حباب‌ها افزایش خواهد یافت.

 

سفارشی کردن اسکرین‌سیور Ribbons

در ویرایشگر رجیستری ابتدا به مسیر زیر بروید:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Screensavers\Ribbons

 

1- در پنل سمت راست راست‌کلیک کرده و از منوی New گزینه‌ی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را Blur بگذارید. با این کار، روبان‌ها محو و تیره شده و تغییر مسیر می‌دهند.


2- در پنل سمت راست راست‌کلیک کرده و از منوی New گزینه‌ی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را Numribbons گذاشته و مقدار آن را عددی بین 1 و 100 قرار دهید. با این کار تعداد روبان‌ها افزایش خواهد یافت.


3- در پنل سمت راست راست‌کلیک کرده و از منوی New گزینه‌ی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را RibbonWidth گذاشته و مقدار آن را عددی بین 1000000000 و 1080000000 قرار دهید. با این کار، پهنا و ضخامت روبان‌ها تغییر پیدا می‌کند.

سفارشی کردن اسکرین‌سیور Mystify
در ویرایشگر رجیستری ابتدا به مسیر زیر بروید:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Screensavers\Mystify

1- در پنل سمت راست راست‌کلیک کرده و از منوی New گزینه‌ی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را Blur بگذارید. با این کار، خطوط محو و تیره شده و تغییر شکل می‌دهند.%

دوشنبه 5/8/1393 - 8:27
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته