• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 12908
تعداد نظرات : 583
زمان آخرین مطلب : 4004روز قبل
ورزش و تحرک

پروین: یاد آرژانتین بخیر

علی پروین: ناصر حجازی نیاز به تعریف و تمجید ندارد چون به نظر من او به حقش علی رغم موفقیت‌های بزرگش در فوتبال نرسید اما تا لحظه آخر گردن جلوی هیچ کسی کج نکرد.
فارس: رئیس کمیته فنی باشگاه پرسپولیس گفت: استحقاق ناصر حجازی خیلی بیشتر از این حرف‌ها در فوتبال ایران بود اما هیچ وقت به خاطر خودش جلوی کسی گردن کج نکرد.

علی پروین، در خصوص دومین سالگرد ناصر حجازی اظهار داشت: ناصر حجازی نیاز به تعریف و تمجید ندارد چون به نظر من او به حقش علی رغم موفقیت‌های بزرگش در فوتبال نرسید اما تا لحظه آخر گردن جلوی هیچ کسی کج نکرد و با آن غرور خود و تیپ شاهکارش در دل هواداران جاز باز کرد و خودش را محبوب کرد و در دل‌‌ها ماندگار شد.

وی افزود: من 10 سال بهترین خاطرات فوتبالی‌ام را با ناصر داشتم و می‌توانم به حضور با او در آرژانتین و خاطرات شیرینم با او بیشتر تکیه کنم، واقعا یاد آن خاطرات بخیر. همیشه فکر می کنم جای او کنار ما خالی است، اما دنیا همین است، یک روز آدم می‌آید و یک روز می‌رود. ناصر سربلند رفت و دل مردم را خیلی خوب به دست آورد؛ یادش همیشه باقی است. ناصر پیشکسوتی بود که برای فوتبال این مملکت در دوران بازیکنی‌اش هر چه داشت در عرصه نمایش گذاشت و به خاطر همین سالیان دیگر هم هرگز خاطرات او فراموش نمی‌شود.

وی در پایان در خصوص شرایط پرسپولیس و حضور علی دایی نیز گفت: خدا را شکر ماجرای راه آهن نیز ختم به خیر شد و حالا همه باید از دایی حمایت کنیم تا انشاالله امسال بتوانم موفق شوم. من مثل همیشه آرزویم موفقیت پرسپولیس است و امیدوارم که ناکامی فصل گذشته را جبران کنیم. البته یحیی گل محمدی زحمات خود را کشید و فقط در قدم آخر بدشانسی و یک خورده کم آورد. انشاالله در تیم جدیدش موفق شود.
منبع: خبرگزاری فارس
چهارشنبه 1/3/1392 - 17:27
شهدا و دفاع مقدس
گزارش یک شهید از آزادسازی خرمشهر

گمرک خرمشهر که در روزهای قبل از جنگ تحمیلی با سالن‌های عظیم و مالامال از انواع کالاها به نوبه خود یکی از بزرگترین انبارهای خاورمیانه به شمارمی‌رفت،در همان اولین روزهای اشغال خرمشهر،کالاهای این گمرک را مغول‌وار غارت کرده‌اند.

خبرگزاری فارس: گزارش یک شهید از آزادسازی خرمشهر

 

به گزارش خبرنگارحماسه و مقاومت فارس(باشگاه توانا)،شهید«عبدالرضا سوری» درنخستین روز فروردین 1335 درروستای فهرومند،شهرستان نهاوند متولد شد. او دوران تحصیل خود را در زادگاهش طی کرد و در سال 1352در سن هفده سالگی وارد ارتش شد. شهید سوری مدت 675 روز درجبهه حضور داشت وخاطرات زیادی همراه خودداشت.

 

خاطره زیرمربوط به عملیات بیت المقدس و آزاد سازی خرمشهر است که درپی می آید.

 

روزهای دشوار و سرنوشت‌سازی را پشت سر گذاشته‌ایم و در طول این مدت، یعنی ده روز تمام، هر روز شاهد پاتک جدیدی از سوی متجاوزین شکست خورده عراقی در یک منطقه از عملیات بیت‌المقدس بوده‌ایم و خوشبختانه در همه این پاتکها دشمن با قبول ضایعات و تلفاتی‌ تازه‌تر، دست از پا درازتر به مواضع خود بازگشته است.

محور شلمچه ـ خرمشهر بیش از مناطق دیگر موردحمله و پاتکهای شدید دشمن بوده است و واحدهای مختلف ارتش و سپاه و بسیج در این منطقه به مقاومتی سترگ و ستودنی برخاسته‌اند و پوزه بعثیون را به خاک مالیده‌اند.

این ده روز همچنین می‌تواند دهه مقاومت و ایثار و حماسه آفرینی نام بگیرد. مقاومت و ایثار و حماسه آفرینی نیروهائی که نمی‌خواهندخاک وطن را زیر چکمه‌های مزدوران عراقی و تحت تجاوز و اشغال سرسپردگان امپریالیزم شرق و غرب ببینند.

 

بچه‌ها به راستی که در این روزها حماسه آفریدند و نشان دادند که آماده‌اند برای بیرون راندن دشمن متجاوز، جان فدا نمایند. چنان که ثابت هم کردند و ما طی این روزهای حماسه و خون عزیزانی را از دست دادیم که آنها به آرزویشان رسیدند و سعادت شهادت یافتند و ما را در نبود خویش وظیفه‌ای سنگین‌تر از پیش سپردند که می‌بایست انشاءالله با آزادسازی خرمشهر عزیز ثابت کنیم که پاسدار خون این عزیزان وفادار بوده‌ایم و هستیم و خواهیم بود.

از امروز که دوباره شروع به نوشتن یادداشتهایم می‌کنم و می‌کوشم حوادث مهم روزهای خون و آتش گذشته را در ذهن زنده کنم، زمزمه ادامه مرحله سوم عملیات بیت‌المقدس را می‌شنویم، چرا که تا امروز در حقیقت به خاطر ضد حمله‌های توقف ناپذیر بعثیون، تنها به مقاومت و ایستادگی و حفظ مواضعی که تا امروز و تا این مرحله از پیروزیهای غرور آفرین عملیات، آزاد کرده‌ایم، مشغول بوده‌ایم و مسلماً این مقاومتها و تحکیم مواضع برای ادامه مرحله سوم، امری انکارناپذیر بوده است و همین مسائل سبب گردیده فرصت لازم و شایسته برای ادامه عملیات آنچنان که باید و شاید پیش نیاید.

 

البته این به آن دلیل نیست که حالا عراقیها دست از پاتکهای خود برداشته‌اند و ما با آسودگی کار را ادامه خواهیم داد. خیر. هم‌اکنون نیز که این یادداشتها را می‌نویسم، باران گلوله از هر دو جانب باریدن دارد. ولی فرماندهان به این نتیجه رسیده‌اند که بالاخره باید کار را یکسره کرد، به خصوص که روحیه بالا و ایمان محکم بچه‌ها، تنها حمله را می‌طلبد و همه خواستار ادامه نبرد و بیرون راندن بعثیون از خاک میهن اسلامیمان هستیم.

دراین چند روزه، در فرصتهائی که پیش آمده است، مسائل و تحلیلهائی درخصوص پاتکهای شدید عراقیها از فرماندهانمان شنیده‌ایم که تعمق در آنها می‌تواند دلیل خودکشی‌های پیاپی بعثیون را بیان نماید. شکی نیست که عراقیها طی پاتکهائی که داشته‌اند، هربار تلفات و ضایعات و صدمات فراوانی را متحمل شده‌اند و مسلماً تمامی پاتکهای خود را در در نظر داشتن مواضع نفوذ ناپذیر و قدرت رزمندگی بسیار بالای نیروهای ما آغاز کرده‌اند، آنها در این اواخر ضرب شست‌های زیادی از نیروهای دلاور اسلام چشیده‌اند و بنابر این خوب می‌دانند و می‌دانسته‌اند که این پاتکها به نتیجه نخواهد سید و جز شکست‌های مفتضحانه دیگر، برای آنها چیزی در بر نخواهد داشت و این سئوال پیش می‌آید که پس این همه تلفات و خسارات را برای چه منظور متحمل شده‌اند؟

اولین منظورصدام از این دیوانگی محض، بدون شک تبلیغات بین‌المللی است و بی مناسبت نیست که این روزها از همه جای دنیا فریاد صلح خواهی و آتش بس برخاسته است و صدام با استفاده از بلدنگوهای تبلیغاتی اربابان خود، دست به دامان جهان شده است و ضمن معرفی کردن خود به عنوان یک صلح طلب! اعلام داشته که آماده پذیرفتن آتش‌بس می‌باشد و به همین خاطر است که می‌بینیم تمامی آن مراکز به اصطلاح امنیت و صلح جهانی! که تاکنون در مقابل انواع و اقسام تجاوزات و جنایات صدام جلاد قفل سکوت بر لب زده بودند و به قول قدیمی‌ها، «لالمانی»گرفته بودند، حالا عین کودکانی تازه سال، زبان باز کرده‌اند و اظهار فضل می‌فرمایند که این جنگ خطرناک است و باید آن را متوقف کنید! آری صدام این ده روز خون و آتش را که طی آن هزاران عراقی فریب خورده کشته و مجروح شده‌اند، برای چنین منظوری برپاداشته بازیهای بین‌المللی و مراکز امنیت! و غیره به اشاره ابرقدرتها برپا هستند و تصمیم می‌گیرند و همانگونه که در آغاز تجاوزها و آدمکشی‌های سفاکانه صدام چشمهای خود را بسته بودند و همه چیز را نادیده گرفتند، بهتر است حالا هم چشمها را ببندند و بگذارند ما هم احقاق حق کنیم.

ازدیگر هدفهای صدام دراین چند روزه، متمرکرکردن عمده نیروهای خود در داخل خرمشهر و استحکام مواضع در این شهر تحت اشغال و همچنین ایجاد استحکامات و مواضع لازم در آن سوی مرز و کارون و حاشیه بصره است زیرا او خوب می‌داند ایرانیان برای رشه کن کردن نیروهای متجاوز او برخاسته‌اند و دیر یا زود آنها را از خرمشهر هم بیورن خواهند ریخت و این سیل خروشان و مصمم همه چیز را در سر راه خود خواهد کوبید و اگر قرار باشد، بصره را نیز آزاد خواهد کرد.

به هرحال چنانکه شنیده می‌شود ظرف یکی دو روز آینده به امید خدا نیروهای رشد و توفنده ما مرحله سوم عملیات بیت‌المقدس را به قصد و هدف آزادسازی خرمشهر مظلوم ادامه خواهند داد و این در حالی است که عراق اکثریت قریب به اتفاق نیروهای خود را به داخل شهر کشیده، واحدهائی را نیز در منطقه شلمچه متمرکز کرده است.

در روزهائی که گذشت، ما دو سه روز نیز در منطقه «ایستگاه حسینیه» مستقر شدیم تا با تکمیل تجهیزات و تدارکات، خود را برای ادامه عملیات مرحله سوم آماده کنیم. روز 61.2.27 نیروهای ما با یورشی دلاورانه «پاسگاه کوشک» و مناطق اطراف آنرا نیز آزاد کردند و از لوث صدامیان مزدور پاکسازی نمودند و بدین ترتیب اینک همه چیز برای حرکتی تاریخ‌ساز آماده است.

اول و دوم خرداد 61 از فرمانده گردان می‌شنوم که ادامه مرحله سوم عملیات بیت‌المقدس امشب آغاز خواهد شد. پیش او آمده‌ام که اگر موافقت کند، به همراه چندتن دیگر از بچه‌ها که سخت مشتاق شرکت در عملیات هستند، داوطلبانه به خطوط مقدم برویم ولی فرمانده طبق معمول و با بیانی قانع کننده، ضمن بر شمردن وظیفه سنگینی که ما در حالت احتیاط و پشتیبانی بر عهده داریم و ذکر این مطلب که بحمدالله در خطوط مقدم به اندازه کافی نیرو داریم، مرا منصرف می‌کند و در نهایت راضی می‌شود که از لحظه شروع عملیات با بچه‌های مخابرات باشم و بتوانم ضمن یاری آنها از آنچه در خطوط مقدم می‌گذرد، آگاه شوم.

پیش‌بچه‌ها بر می‌گردم، همه حرفها در مورد عملیاتی که بزودی آغاز خواهد شد دور می‌زند. بچه‌ها دوره‌ام می‌کنند. برایشان می‌گویم که عملیات امشب شروع خواهد شد. خوشحالی دوستان از شنیدن این خبر زایدالوصف است. دل توی دلم نیست.

 

ندای غریبی در من فریاد می‌زند که طی این عملیات خرمشهر آزاد خواهد شد. دلم می‌خواهد این ندا را من هم در میان بچه‌ها فریاد بزنم، ولی احساس دیگری که برایم غریبه است مرا از گفتن و فریاد زدن باز می‌دارد. چقدر دلم می‌خواهد جزء اولین افرادی باشم که پا به خاک آزاد شده خرمشهر می‌گذارند. دلم می‌خواهد خاک داع و تفته خرمشهر را بوسه‌باران کنم و آزادیش را تبریک بگویم.

 

همه اینها را به فرمانده گفته‌ام. کاش می‌شد و کاش اجازه می‌داد که می‌رفتم. چقدر هوای رفتن دارم.

ساعت 21:30 روز اول خردادماه 61، ندای الهام بخش و حرکت دهنده «یا محمدبن عبدالله(ص)» آغاز عملیات را اعلام می‌نماید و به دنبال آن واحدهای مختلف طی برنامه‌های تنظیم شده حرکت وپیشروی را آغاز می‌کنند. 

 

مقاومت شدید و در عین حال مذبوحانه صدامیان درآغاز عملیات خیلی زودتر از آنچه تصور می‌کنیم در هم شکسته می‌شود و در حالی که با چند نفر از بچه‌های مخابرات زیر لب دعا می‌کنیم و دلهایمان بی‌تابانه می‌تپد، می‌شنویم که ساعت 2 بعد از نیمه شب اولین خاکریز عظیم و مستحکم دشمن که ارتفاعی بیش از سه متر داشته است را همرزمانمان در نبردی دلاورانه تسخیر می‌کنند و فریب خوردگان صدامی شکست خورده و نالان فرار را بر قرار ترجیح می‌دهند.

 

ساعت سه بعد از ظهر روز دوم خرداد 61، بالاخره حلقه محاصره خرمشهر تکمیل می‌شود و مزدوران بعثی جان به دربرده از یورش‌های بی‌امان کفر ستیزان، به داخل شهر می‌گریزند تا با دیگر هم‌کیشان خود سرنوشتی محتوم و خودساخته را آماده شوند.

ساعت چهار بعد از ظهر، خبر محاصره خرمشهر از رادیو در سراسر میهن اسلامی طنین می‌اندازد و فریاد تکبیر مواضع نیروهای پشتیبانی و احتیاز را در بر می‌گیرد.

درگیری در اطراف خرمشهر به شدت ادامه می‌یابد و به نظر می‌رسد شکست خوردگان بعث با شدت بخشیدن به جنگ در اطراف شهر، می‌کوشند از آزاد‌سازی سریع خرمشهر توسط نیروهای کوبنده اسلام جلوگیری نمایند تا در فرصتی که با ادامه این مقاومت بی ثمر برای آنها و نیروهای مستقر در شهر پیش می‌آید، بتوانند در صورت لزوم فرار نمایند.

دقایقی بعد مژده شیرین آزادسازی و تصرف گمرک خرمشهر را می‌گیریم و دقایقی بعد«پل نو» که می‌توانست برای عقب‌نشینی و گریز نیروهای شکست خورده عراقی مفری باشد، توسط رزمندگان سلحشور ما آزاد می‌شود و راه فرار دشمن از این مسیر به کلی بسته می‌شود.

شب را هیجان و شور و حرارت بسیار به صبح می‌رسانیم و بچه‌ها با شور و حالی وصف ناشدنی دست به دعا برمی‌دارند و پیروزی نهائی همرزمانمان را از خدا می‌طلبند. با این که بیش از بیست‌وچهار ساعت است که از اشتیاق و شور و حرارت پیروزیهای پیاپی سربازان سلحشور و دلاورمان بیدارم احساس خستگی نمی‌کنم و هنوز آرزو می‌کنم ایکاش می‌توانستم پا به پای پیروزی آفرینان اسلام لحظه به لحظه پیشروی و نبرد را همراهی نمایم.

 

کف سنگر دراز می‌کشم و چشم به آسمان می‌دوزم. به مواضع آزاد شده فکر می‌کنم و می‌کوشم تصویر قبل از جنگ این مناطق را در ذهن زنده کنم. گمرک خرمشهر، این گمرک در روزهای قبل از جنگ تحمیلی با سالن‌های عظیم و مالامال از انواع کالاها به نوبه خود یکی از بزرگترین انبارهای خاورمیانه به شما می‌رفت. درخلال جنگ تحمیلی شنیده‌ام که مزدوران و چپاولگران بعثی در همان اولین روزهای اشغال خرمشهر، کالاهای این گمرک را مغول‌وار غارت کرده‌اند و اموال آن را از اتومبیل‌های آخرین مدل تازه تخلیه شده گرفته تا انواع و اقسام کالاهای لوکس و خواربار و ... به (بصره) منتقل نموده‌اند و چهره کریه دیگری از زشتکاری‌های خود را به نمایش گذاشته‌اند. راستی گمرک خرمشهر حالا د چه شرایطی است؟ خرمشهر در چه شرایطی آزاد خواهد شد؟ به یاد پادگان حمید و هویزه می‌افتم و حقایقی تلخ و دردناک که از ویرانی این مناطق شنیده‌ایم. وای اگر قرار باشد خرمشهر هم با چنین سرنوشتی همراه باشد. خواب مرا می‌رباید.

سوم خردادماه 61

طلایه‌داران پیروز اسلام از پل نو می‌گذرند و در اطراف اروند رود با درهم کوبیدن آخرین مقاومت‌های نیروهالی بازمانده عراقی، منطقه را متصرف می‌شوند.

صدامیان دراینجا نیز یکی از چهره‌های زشت و مزورانه خود را به نمایش می‌گذارند و می‌شنویم که درحین عقب نشینی به داخل شهر،؛ مهمات ادواتی را که قادر به بردن آنها نیستند، با جنونی ناشی از ضربه‌های پیاپی و شکست‌های مداوم، به آتش کشیده‌اند.

در طول روز، درگیری با شدت و ضعفی متغیر در اطراف خرمشهر ادامه دارد و در این میان گروه گروه از فریب خوردگانی که طی آزمایشی دشوار، گویا برسرعقل آمده‌اند، خود را به نیروهایی ما تسلیم می‌کنند.

مواضع اطراف خرمشهر را دشمن توسط توپخانه دور برد زیر آتش دارد ولی آنچه مستمر و با صدائی رساتر از فریاد توپخانه دشمن، حتی دردنیا می‌پیچد، خبرهای غرور آفرین و ستایش برانگیز پیروزیهای پیاپی رزمندگان دلاورمان در ادامه مرحله سوم عملیات بیت‌المقدس است.

شب از راه رسیده است در حالی که دلهای همه ما در خرمشهر می‌تپد و در اندیشه رشادت و پایمردی نیروهای پیکارگری هستیم که آزادسازی خرمشهر را کمر همت بسته‌اند و اینک در اطراف این شهر حماسه آفرین، نبردی پیگیر و بی‌امان را برای درهم نوردیدن آخرین مواضع صدامیان ادامه می‌دهند و شکست خوردگان مستاصل عراقی نیز مذبوحانه و دورادور مواضع اطراف شهر و پل نو و جاده خرمشهر ـ شلمچه را زیر آتش دارند و همه چیز نشان می‌دهد که این آخرین تلاش‌های بیهوده متجاوزانی است که عمرشان در این خطه بر سر رسیده است و باید بپذیرند که رفتنی و نابود شدنی هستند.

http://farsnews.com/newstext.php?nn=13920230000625

چهارشنبه 1/3/1392 - 17:24
اخبار

خرمشهر نباید مخروبه بماند

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان گفت: البته باقی ماندن شهر با همان خرابی‌های جنگ ضرورت ندارد و این شهر به شکل دیگری هم می‌تواند نماد مقاومت باشد.
سیدکریم حسینی  منطقه خوزستان- اظهار کرد در شهرهای مناطق جنگی که آثار دوران جنگ در آنها باقی مانده، معمولا محدوده‌ای از شهر به عنوان نماد مقاومت، جنگ و پیروزی حفظ شده و آثار تخریب‌های جنگ در سایر نقاط بازسازی می‌شود و خرمشهر نیز مانند دیگر شهرهای جنگی دنیا نیازی نیست به شکل مخروبه باقی بماند.

وی در بخشی دیگر از سخنانش گفت: هماهنگی اجرای برنامه‌های بزرگداشت سالروز آزادسازی خرمشهر از حدود یک ماه گذشته آغاز شده و برای برگزاری مراسم مختلف در این شهرستان نیز ستاد شهرستانی تشکیل شده است.

وی افزود: جشنواره تئاتر مقاومت از سوم خرداد در این شهرستان آغاز به کار می‌کند و دیگر برنامه‌های شاد و بانشاط به مدت سه شب با حضور مسئولان کشوری در این شهرستان اجرا می‌شود.

حسینی گفت: خرمشهر نماد مقاومت است و نامگذاری یک روز با عنوان خرمشهر در تقویم ملی اهمیت بسیاری دارد. همچنین حضور مسئولان کشوری و اجرای برنامه‌های ملی کمک می‌کند که نام خرمشهر و مقاومت خرمشهر در این روزها مطرح شود.
منبع: خبرگزاری ایسنا
چهارشنبه 1/3/1392 - 17:23
اخبار
آمریکا با دزدی از چاه نفت کویت سرپاست / سیاست سازش، اقتصادمان را ورشکسته می‌کند

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه آمریکا امروز با دزدی از چاه نفت کویت اقتصاد خود را زنده نگه می‌دارد، گفت: آن عده از افراد خسته و ناتوان انقلاب که پیشنهاد سازش با آمریکا را می‌دهند به سخن رهبری گوش نداده‌اند چرا که سازش، اقتصاد کشور ما را به ورشکستگی می‌کشاند.

خبرگزاری فارس: آمریکا با دزدی از چاه نفت کویت سرپاست / سیاست سازش، اقتصادمان را ورشکسته می‌کند

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، سردار محمدرضا نقدی در گردهمایی بسیجیان کرمان اظهار داشت: ما در آستانه آزمون بزرگی هستیم و رهبر انقلاب از ما - مردم - حماسه سیاسی و اقتصادی را انتظار دارند.

وی بیان داشت: حماسه یک جهاد پرشور و استثنایی و حرکت فداکارانه‌ درخشان در اوج جنگ است، پس ما جنگ حق و باطل را در پیش داریم.

نقدی تاکید کرد: عدم استفاده از سلاح در جنگ کنونی به این دلیل است که آمریکا می‌داند با این روش به نتیجه نمی‌رسد، در حالی که در این صورت آمریکا هزینه لشکرکشی نیز ندارد چرا که با مشکلات اقتصادی روبه‌روست.

وی با بیان اینکه بودجه دفاعی آمریکا 100 میلیارد دلار طی سه سال گذشته کاهش داشته‌ است، ابراز داشت: آمریکا به اندازه کل ارتش‌های دنیا برای ارتش خود هزینه می‌کند که با پول بر جهان حکومت کند.

نقدی ضمن تاکید بر هراس آمریکا از ملت ایران تصریح کرد: ملت غیور ایران در زمان هشت سال دفاع مقدس با دست خالی در برابر قدرت‌های بزرگ دنیا ایستادگی کرد و حال با وجود امکانات دفاعی بالا جایی برای حمله نظامی وجود ندارد.

وی با طرح این سئوال که جنگ آمریکا با ایران بر سر چه چیز است؟، گفت: مسئله امروز جابه‌جایی تمدن‌ها است، دنیا طی تاریخ بشری روی یک ملت نچرخیده و هر دوره تمدنی داشته است، اما امروز غرب حرفی برای گفتن ندارد.

نقدی خاطر نشان کرد: غرب در همه مؤلفه‌ها با شکست مواجه شده ‌است، انقلاب اسلامی تمدن غرب را کم‌رنگ کرده و شعارهای آنها رنگ باخته است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین منحنی توان ایران در اقتصاد، سیاست، علمی، نظامی و ... را رو به بالا خواند و گفت: بزرگترین وعده غرب در پیروی از آنها این است که جامعه رشد یافته و به سعادت مادی می‌رسد و برای این کار باید معنویت را کنار گذاشت.

نقدی بیان داشت: با این شعارها جلو آمدند، اما نتوانستند به نتیجه برسند، آمریکا امروز با دزدی از چاه نفت کویت اقتصاد خود را زنده نگه می‌دارد.

وی با اشاره به مشکلات دولت مردان آمریکا افزود: بدهکاری‌های میلیارد دلاری، فرزندان نامشروع، انحطاط اخلاقی، فروپاشی خانواده، درگیری مسلحانه در مدارس و 2 هزار و 300 زندانی در کشوری که قمار و شرب خمر جرم نیست، نشان می‌دهد که آمریکا در چه مرحله‌ای قرار دارد.

نقدی تصریح کرد: جنگ فرهنگی را علیه ایران انتخاب کردند، اما می‌دانستند که به زودی جواب نمی‌دهد، زیرا ملت ایران، محرم و صفر، رمضان و ایام فاطمیه را دارد که مردم خود را در آنها شست‌وشو می‌دهند.

وی ابراز داشت: جنگ اقتصادی آخرین تیر استکبار علیه ایران است، اما چه باید کرد، آن عده از افراد خسته و ناتوان انقلاب که پیشنهاد سازش با آمریکا را می‌دهند به سخن رهبری گوش نداده‌اند.

نقدی گفت: رهبری می‌فرمایند حماسه بیافرینیم، اکنون فصل مذاکره، سازش و نرمش نیست، فصل جهاد و حماسه است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین اذعان داشت: ملتی که درخت انقلاب را کاشته و نظام جمهوری اسلامی را برپا کرده و 35 سال آن را با خون شهدا آبیاری کرده است، حال که زمان برداشت میوه آن رسیده با سازش آن را از بین ببرد.

نقدی عنوان کرد: زمانی که هیچ نداشتیم، سلاحی در دست نداشتیم با قدرت، اقتصاد، سیاست و ارتش دنیا را شکست دادیم و گفتید تکلیف شرعی است، حال چگونه سازش کنیم.

وی اظهار داشت: آیا ما همه را به مبارزه علیه ظلم دعوت کردیم، حکومت‌های اسلامی را ترویج دادیم برای اینکه با آمریکا سازش کنیم.

نقدی تصریح کرد: دلیلی بر سازش ما با آمریکا وجود ندارد، هیچ عقلی چنین مطلبی را تایید نمی‌کند، اگر ما عقب بیاییم، لکه ننگی بر پیشانی ایران می‌خورد که تا سال‌های سال نمی‌توانیم سر بلند کنیم.

وی خاطر نشان کرد: چه کسی غم اقتصاد و معیشت مردم را می‌خورد، کسانی که تعطیلات خود را در لندن سپری می‌کنند، برای آزادی فرزندشان 10 میلیارد هزینه می‌کنند.

نقدی ابراز داشت: سازش، اقتصاد کشور ما را به ورشکستگی می‌کشاند و این امر را با دلیل علمی می‌توان ثابت کرد، نتیجه سازش را در کشورهایی مانند مصر، لیبی و کره شمالی می‌بینید.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین رفاه با اشاره به برخی از سخنان مبنی بر اینکه رفاه مردم در گرو سازش با آمریکاست؛ این نکته را دروغی بزرگ عنوان کرد.

وی بیان داشت: شرایط بعدی سازش با آمریکا انحلال بسیج و سپاه است، علاوه بر اینکه همه عزت ما را از بین می‌برد.

نقدی افزود: نخستین حماسه در 24 خرداد ماه پای صندوق‌های رأس رقم می‌خورد، استقلال و اقتدار ملی ما را افزایش و تحریم‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی تصریح کرد: اصلح کسی است که در صحبت‌های رهبری به آن اشاره شده است، مؤمن، دشمن‌ستیز، سازش‌ناپذیر با استکبار، دور از اشرافی‌گری، مدبر، حکیم، بانشاط از جمله خصوصیات فرد اصلح است.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920301000118

چهارشنبه 1/3/1392 - 17:22
ورزش و تحرک

آخرین اخبار از بازار نقل و انتقالات

با پایان لیگ، تیم‌های لیگ برتری تلاش خود را برای بستن تیمی قوی آغاز کرده‌اند.
پس از پایان دوازدهمین دوره لیگ برتر فوتبال، تیم‌های لیگ برتری برای حضور قدرتمند در فصل آینده، به فکر جذب بازیکن و مربی هستند. در همین راستا اخباری از فعالیت تیم‌ها، بازیکنان و مربیان در فصل نقل‌وانتقالات به گوش می‌رسد.

 

* از باشگاه پرسپولیس خبر می‌رسد که بعد از حضور قطعی علی دایی به عنوان سرمربی،‌ جواد منافی و ژلکو میاچ مد نظر دایی برای حضور در کادر فنی هستند. منافی از پیشکسوتان پرسپولیس و میاچ هم دستیار همیشگی علی دایی در این سال‌ها در پرسپولیس و راه‌آهن بوده است.

 

قرار است مجتبی حسینی دستیار یحیی گل‌محمدی در پرسپولیس، با این مربی به نفت تهران برود تا در فصل آینده هم کنار گل‌محمدی باشد. از باشگاه نفت تهران خبر می‌رسد امین منوچهری و میثم حسینی، مهاجم و مدافع این تیم یک سال دیگر با این باشگاه قرارداد دارند و به ترتیب فصل آینده هم در جمع زردپوشان تهرانی خواهند بود.

 

* جواد کاظمیان که در نیم فصل از پرسپولیس به جمع تراکتورسازان اضافه شد از حضور در این تیم راضی است و می‌خواهد قراردادش را تمدید کند. کاظمیان در نظر دارد با زینی‌زاده مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی مذاکره کند تا قراردادش را یک فصل دیگر با تراکتورسازی تمدید کند. کاظمیان در مدت حضورش در تراکتورسازی برای این تیم 7 گل به ثمر رساند.

 

* مهدی جعفرپور بازیکن سپاهان که فصل گذشته کمتر برای نماینده اصفهان به میدان رفت در آستانه پیوستن به سایپا است. جعفرپور سال‌هاست که در سپاهان حضور دارد و جزو بازیکنان باتجربه این تیم محسوب می‌شود.

منبع: جام جم
چهارشنبه 1/3/1392 - 17:21
انتخابات

محمدرضا عارف:

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری فارس، محمد‌رضا عارف معاون اول دولت خاتمی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام دقایقی پیش با حضور در وزارت کشور برای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد.

وی را در این ثبت نام، حاجی صوفی، معتمدی، توفیقی و حسن رسولی همراهی می کردند.

عارف چندی پیش در یک نشست خبری اعلام کرد که برای کشور احساس خطر می‌کند و اگر شرایط کشور اینگونه نبود به هیچ وجه کاندیدا نمی‌شد.

محمد‌رضا عارف در سال ۱۳۳۰ خورشیدی در خانواده‌ای مذهبی در شهر یزد به دنیا آمد. پدر وی حاج میرزا احمد عارف یکی از بازاریان سرشناس و از چهره‌های محبوب و مردمی و مذهبی یزد و هم‌چنین از خادمان حضرت سیدالشهدا (ع) بود که مجالس روضه‌خوانی و روشن‌گری منزل ایشان در شهر یزد در سال‌های پیش و پس از انقلاب به‌عنوان پایگاه دانشجویان، دانشگاهیان و فرهیختگان یزد به حساب می‌آمد.

ویژگی بارز محمدرضا عارف در کودکی نبوغ ذاتی وی در علم ریاضی بود، آن‌چنان که در سن ۵ سالگی مسلط به حساب سیاق بود و پس از آن نیز درخشش بی‌نظیر وی در درس ریاضی چنان بود که توانست در مسابقات ریاضی کشور در رامسر در سال ۱۳۴۸ رتبه اول کشوری را به دست آورد و در کنکور سراسری رشته‌ی ریاضی سال ۱۳۴۹حائز رتبه‌ی دوم کشوری شده و پس از تحصیل در رشته‌ی مهندسی برق دانشکده‌ فنی دانشگاه تهران و موفقیت در کسب رتبه‌ اول این دانشکده در سال ۱۳۵۴ با معدل ۳/۹۱ از ۴ از آن دانشکده فارغ‌التحصیل شود.

در همان سال با استفاده از بورس تحصیلی دانشگاه صنعتی اصفهان برای ادامه‌ تحصیل راهی امریکا شد و در سال ۱۳۵۵ با اخذ مدرک کارشناسی ارشد و در سال ۱۳۵۹ با اخذ مدرک دکترای برق مخابرات هردو از دانشگاه استنفورد با معدل ۴ از ۴ به میهن بازگشت .

عارف از همان بدو ورود به کشور با توجه به شرایط حساس پس از انقلاب و وقوع جنگ تحمیلی و نیاز کشور به مدیران آگاه و متخصص شروع به خدمت در دستگاه‌های مختلف دولتی چون شرکت مخابرات و وزارت فرهنگ و آموزش عالی کرد.در سال‌های ۷۳ تا ۷۶ در سمت ریاست دانشگاه تهران حضوری درخشان داشت. پس از آن نیز در کابینه‌ی دولت اصلاحات در سال‌های ۷۶ تا ۷۹ به‌عنوان وزیر پست و تلگراف و تلفن مشغول به خدمت شد و در سال‌های ۷۹ تا ۸۰ به عنوان معاون رییس جمهور و رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور به فعالیت خود ادامه داد و در سال‌های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴ به‌عنوان معاون اول رییس جمهور برگزیده شد.

علاقه‌مندی فراوان عارف به علم و دانش سبب شد که وی علی‌ رغم مشغولیت‌های مدیریتی ‌در تمام این سال‌ها، به‌عنوان استادی برجسته در دانشگاه صنعتی اصفهان و صنعتی شریف و سایر دانشگاه‌ها با هدایت بیش از ۱۱۰ پایان‌نامه‌ی دکترا و کارشناسی‌ارشد و تدریس در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا به فعالیت‌های علمی خود ادامه دهد.

وی به عنوان یکی از نظریه‌پردازان مطرح جهان در نظریه اطلاعات موفق به معرفی شبکه مخابراتی معروف Aref Network شد و در راستای گسترش علم مخابرات در کشور اقدام به راه‌اندازی دکترای برق-مخابرات در دانش‌گاه‌های تربیت‌مدرس، صنعتی اصفهان،یزد و چند دانشگاه دیگر کرد.

*تالیف،تحقیق،ترجمه:

ترجمه‌ی کتاب سیستم‌های مخابراتی دیجیتال و آنالوگ که در سال ۶۹ به‌عنوان کتاب سال انتخاب شد.

ترجمه‌ی کتاب سیگنال‌ها و سیستم‌ها .
ترجمه‌ی کتاب سیگنال‌های تصادفی .
تالیف و یا ارائه‌ی بیش از ۲۸۰ مقاله‌ی علمی
سابقه‌ی فعالیت‌های سیاسی قبل از انقلاب :
فعالیت سیاسی و مشارکت در برگزاری جلسات مذهبی در دوران دانش‌جویی در دانش‌گاه تهران

دست‌گیری توسط کمیته مشترک ضد خراب‌کاری ساواک در سال ۱۳۵۴

عضویت و فعالیت رسمی در انجمن اسلامی دانش‌جویان امریکا و کانادا از ۱۳۵۴ تا ۱۳۵۹

*خدمات پس از انقلاب

معاون طرح و توسعه‌ی شرکت مخابرات ایران ۱۳۶۰-۱۳۵۹

سرپرست شرکت مخابرات ایران ۱۳۶۰

معاون دانش‌جویی وزارت فرهنگ و آموزش عالی ۱۳۶۱-۱۳۶۰

معاون آموزشی وزارت فرهنگ و آموزش عالی ۱۳۶۲-۱۳۶۱

قائم‌مقام و معاون هماهنگی وزارت فرهنگ و آموزش عالی ۱۳۶۳-۱۳۶۲

معاون آموزشی وزارت فرهنگ و آموزش عالی ۱۳۶۹-۱۳۶۸

مشاور آموزشی و قائم‌مقام وزیر در هیات ممیزهی مرکزی و رئیس شورای هماهنگی هیات‌های امنای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی ۱۳۷۳-۱۳۶۹

رییس دانش‌گاه تهران ۱۳۷۶-۱۳۷۳

وزیر پست و تلگراف و تلفن ۱۳۷۹-۱۳۷۶

معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور ۱۳۸۰-۱۳۷۹

معاون اول رییس‌جمهور ۱۳۸۴-۱۳۸۰

عضو پیوسته‌ی فرهنگستان علوم ایران

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام

رییس انجمن رمز ایران

رییس انجمن علمی کنترل و فرماندهی (C۴Iایران)

رییس انجمن‌ علمی شبکه‌های هوشمند انرژی ایران

رییس گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم ایران

رییس بنیاد پیش‌برد علم و فن‌آوری ایران (FAST-IRAN)

رئیس هیات موسسه بنیاد امید ایرانیان

عضو موسس بنیاد باران
منبع: خبرگزاری فارس
چهارشنبه 1/3/1392 - 17:21
انتخابات

سعید جلیلی:

سعید جلیلی متولد ۱۳۴۴ منطقه معروف به «طلاب» مشهد مقدس است؛ وی تحصیلات خود را تا مقطع دکتری علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق (ع) تهران به پایان رسانده و به زبان‌های عربی و انگلیسی تسلط دارد.


وی در دوران دفاع مقدس به عنوان نیروی بسیجی بار‌ها برای دفاع از آرمان‌های انقلاب در جبهه‌های حق علیه باطل حضور یافت و سال ۶۵ در عملیات کربلای ۵ به درجه جانبازی نایل آمد.

جلیلی پس از جنگ، رساله دکترای خود را با عنوان «اندیشه سیاسی در قرآن» در خصوص سیاست خارجی اسلام به رشته تحریر درآورد که پروفسور حمید مولانا بر آن مقدمه نوشته است؛ این رساله در لبنان به زبان عربی ترجمه و منتشر شده است.

وی در سال ۶۸ به وزارت امور خارجه رفت و پس از یک دوره ۲ ساله، ریاست اداره بازرسی وزارت خارجه را بر عهده گرفت؛ دیگر مناصب او در این وزارتخانه دبیری و رایزنی جمهوری اسلامی ایران بود.

او در دوران ریاستش بر اداره بازرسی وزارت خارجه، ۱۷ سفیر را اخراج کرده که برخی از آن به عنوان «انقلاب در دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی» یاد کردند. وی پس از دوم خرداد ۷۶ و تغییراتی که در وزارت خارجه اتفاق افتاد، به اداره آمریکای وزارتخانه منتقل شد و معاونت این اداره را بر عهده گرفت.

جلیلی در سال ۸۰ به دفتر مقام معظم رهبری رفت و در سمت مدیریت بررسی‌های جاری دفتر رهبر انقلاب به ادامه خدمت پرداخت. وی پس از انتخابات سوم تیر ۸۴ به عنوان گزینه مطرح و موردنظر محمود احمدی‌نژاد رئیس‌ دولت نهم برای تصدی وزارت امور خارجه مطرح شد اما بر اساس مصلحت، اداره معاونت اروپا و آمریکای این وزارتخانه را بر عهده گرفت.

جلیلی در زمان حضورش در وزارت خارجه ارتباطش با دانشگاه را قطع نکرد و در دانشگاه به تدریس «سیره سیاسی پیامبر اکرم (ص)» پرداخت؛ وی همچنین مدتی به عنوان استاد دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه صنعتی شریف فعالیت داشته و در دانشکده علوم سیاسی دانشگاه امام صادق (ع ) نیز صاحب کرسی استادی است.

وی در حال حاضر دبیری شورایعالی امنیت ملی و مسئولیت پیگیری موضوع هسته‌ای کشورمان را بر عهده دارد.
چهارشنبه 1/3/1392 - 17:20
انتخابات

محمد غرضی:


محمد غرضی یکی از چهره های کمتر شناخته شده ای که این روزها کمی بیشتر از قبل خبرساز شده است، چهره ای که بسیاری نه او را می شناسند و نه از مسئولیت ها و سوابق کاری وی اطلاعات شفاف و درستی دارند.

بسیاری هم با شنیدن اخبار گوشه و کنار مبنی بر احتمال احراز صلاحیت وی برای انتخابات ریاست جمهوری در اولین واکنش با ابهامات بسیار می گویند: غرضی کیست؟

اما به راستی محمد غرضی کیست؟ آیا سوابق اجرایی قابل دفاعی در نظام جمهوری اسلامی ایران داشته است و با چه انگیزه ای پا به میدان رقابت گذاشته که توانسته از بسیاری از چهره های بیشتر شناخته شده سبقت گرفته و صلاحیتش برای شورای نگهبان احراز شود.

محمد غرضی در سال ۱۳۲۰، در اصفهان، متولد شد و پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی و متوسطه در سال ۱۳۴۰ برای تحصیل در رشته الکترونیک وارد دانشگاه تهران شد و توانست با مدرک فوق لیسانس در رشته الکترونیک از این دانشگاه فارغ التحصیل شود.

غرضی در سال ۱۳۴۶ برای یکسال ایران را به مقصد فرانسه ترک کرد تا در دوره های تخصصی انتقال و توزیع نیروی برق شرکت کند.

زندگی سیاسی محمد غرضی از سال ۱۳۵۳ یعنی سه سال پس از آنکه وی به دلیل مخالفت با رژیم شاهنشاهی به زندان افتاد، آغاز شد و زمینه ای فراهم کرد تا وی در سال ۱۳۵۵ برای ادامه مبارزات سیاسی خود عازم نجف شود.

وی قبل از ترک کشور، به عضویت سازمان مجاهدین خلق ایران در آمد و از زمانیکه امام خمینی عازم پاریس شد تا زمان بازگشت به وطن، آن بزرگوار را همراهی کرد.

طی سالهای ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۴ غرضی به عنوان وزیر نفت در کابینه میرحسن موسوی و در سالهای ۱۳۶۴ تا ۱۳۷۶ به عنوان وزیر پست و تلگراف و تلفن در کابینه هاشمی رفسنجانی ایفای نقش کرد.

وی نمایندگی دور اول مجلس شورای اسلامی، استانداری خوزستان، استانداری کردستان و فعالیت در سپاه پاسداران را در سوابق کاری خود داراست.

محمد غرضی پس از سالها دور ماندن از عالم سیاست و امور اجرایی کشور، پنج شنبه ۱۹ اردیبهشت همزمان با ثبت نام از کاندیداهای ریاست جمهوری در وزارت کشور حضور یافت و برای انتخابات ثبت نام کرد و در جریان این ثبت نام شعار خود را «دولت ضد تورم» نامید.

دکتر سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی دقایقی پیش به صورت سرزده با حضور در ساختمان وزارت کشور در خیابان فاطمی به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام نمود.

ثبت نام ایشان در حالی رخ داد که در طول ماه های گذشته جمع کثیری از دانشجویان، طلاب، نخبگان و اقشار مختلف مردم از سراسر کشور با تجمع و امضاء طومار از ایشان برای حضور در عرصه انتخابات دعوت نموده بودند.
چهارشنبه 1/3/1392 - 17:19
انتخابات

حسن روحانی:


«حسن فریدون روحانی» ۲۱ آبان ۱۳۲۷ در سرخه از توابع استان سمنان دیده به جهان گشود؛ وی تحصیلات ابتدایی را در شهرستان محل تولدش گذراند و تحصیلات حوزوری را از سال ۳۹ در حوزه علمیه صادقیه سمنان آغاز کرد.

او در سال ۱۳۴۰ وارد حوزه علمیه قم شد و از محضر اساتیدی چون حضرات آیات سید محمد محقق داماد، شیخ مرتضی حائری، سید محمدرضا گلپایگانی، محمد فاضل لنکرانی، شیخ محمد شاه‌آبادی و سلطانی بهره برد.

روحانی همزمان در سال ۱۳۴۸ به دانشگاه تهران راه یافت و در سال ۱۳۵۱ دانشنامه لیسانس خود را در مقطع کارشناسی در رشته حقوق قضایی اخذ کرد.

وی با ادامه تحصیل در انگلیس مدرک کارشناسی ارشد (M.Phil) در رشته حقوق عمومی و دانشنامه دکتری (Ph.D) در رشته حقوق اساسی را از دانشگاه کلدونیان گلاسکو دریافت کرد و با کسب پروانه وکالت از کانون وکلا در سال ۸۶، وکیل پایه یک دادگستری شد.

حسن روحانی فعالیت سیاسی خود علیه رژیم ستمشاهی را از دوران جوانی آغاز کرد؛ عمده فعالیت‌های وی در همراهی با نهضت امام خمینی (ره)، سفرهای تبلیغاتی و سخنرانی علیه رژیم پهلوی از سال ۴۴ و نتیجه آن حبس و ممنوع‌المنبری بود.

وی در آبان ۱۳۵۶ در مراسم بزرگداشت شهادت مصطفی خمینی در مسجد ارک تهران برای نخستین بار لقب «امام» را برای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به کار برد و پس از آنکه تحت تعقیب ساواک قرار گرفت، به توصیه شهید بهشتی و استاد مطهری از کشور خارج شد و مدتی نیز آن‌سوی مرزها به سخنرانی و تبلیغ برای دانشجویان خارج از کشور پرداخت و پس از تبعید حضرت امام (ره) به فرانسه، به جمع یاران همراه ایشان پیوست.

حسن روحانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در اولین اقدام در سال ۵۸، به ساماندهی وضعیت ارتش و پادگان‌های نظامی پرداخت و در سال ۵۹ ردای نمایندگی ملت در مجلس شورای اسلامی را بر تن کرد و پنج دوره قانونگذاری (به مدت ۲۰ ‌سال) را در کارنامه خود ثبت کرد.
عضویت و ریاست شورای سرپرستی سازمان صدا و سیما از سال ۱۳۵۹ تا سال ۱۳۶۲ از دیگر مسئولیت‌های وی در دوران پس از انقلاب بوده است.

روحانی در دوران جنگ تحمیلی مسئولیت‏های متعددی از جمله عضویت در شورایعالی دفاع، عضویت در شورایعالی پشتیبانی جنگ، معاونت فرماندهی جنگ، ریاست ستاد قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء و فرماندهی پدافند هوایی کل کشور را برعهده داشت و بین سال‌های ۱۳۶۷ تا ۱۳۶۸ نیز به معاونت جانشین فرماندهی کل قوا منصوب شد.

وی به پاس سال‌ها حضور در مسئولیت‌های مختلف در دوران دفاع مقدس، از سوی مقام معظم رهبری مفتخر به دریافت نشان درجه دو فتح و نشان درجه یک نصر شد.

روحانی پس از بازنگری قانون ‏اساسی جمهوری اسلامی ایران و تشکیل نهاد شورایعالی امنیت ملی سمت نمایندگی مقام معظم رهبری در این شورا را بر عهده گرفت و ۱۳ سال نیز به عنوان مشاور امنیت ملی رؤسای جمهور سابق انجام وظیفه کرده است.

وی از سال ۱۳۷۰ به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام درآمد و تاکنون نیز در این سمت فعالیت دارد و علاوه بر ریاست کمیسیون سیاسی و امنیتی و دفاعی مجمع، ریاست مرکز تحقیقات استرتژیک این نهاد نیز بر عهده اوست.

حسن روحانی در انتخابات میان‏دوره‏ای سومین دوره مجلس خبرگان رهبری در ۲۹ بهمن ۱۳۷۸ از حوزه انتخابیه استان سمنان به نمایندگی مجلس خبرگان رهبری انتخاب شد و در سال ۱۳۸۵ نیز از استان تهران به این مجلس راه یافت و در حال حاضر ریاست کمیسیون سیاسی و اجتماعی این مجلس را بر عهده دارد.

اگر چه روحانی به صورت همزمان به فعالیت‌های علمی اشتغال داشته، اما حضور مستمر وی در دانشگاه، موجب دوری او از مسئولیت‌های کلیدی نبوده و روحانی با تصدی ۱۶ ساله مسئولیت دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی در یکی از حساس ترین مقاطع تاریخی مسئولیت پرونده هسته‌ای کشورمان را بر عهده داشت.

پس از تشکیل دولت محمود احمدی‌نژاد، مسئولیت پرونده هسته‌ای به علی لاریجانی واگذار شد و روحانی که همچنان در مقام نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی قرار دارد، با نگارش کتاب «امنیت ملی و دیپلماسی هسته‌ای» به ثبت خاطرات خود از دوران مسئولیتش در شورا و پیگیری پرونده هسته‌ای پرداخت.

حسن روحانی در ۲۲ فروردین ۹۲ در یک گردهمایی با حضور جمعی از هوادارانش و دو تن از فرزندان هاشمی رفسنجانی در مجتمع آدینه تهران و با شعار «دولت تدبیر و امید» برای انتخابات ریاست جمهوری رسماً اعلام کاندیداتوری کرد.

ریاست ستاد انتخاباتی وی بر عهده محمدرضا نعمت‌زاده وزیر صنایع و معادن دولت‌های اول و دوم هاشمی رفسنجانی قرار دارد و اکبر ترکان وزیر دفاع و راه دولت‌های اول و دوم سازندگی قائم مقام و معاون ستاد انتخاباتی روحانی است و سخنگویی وی بر عهده محمدباقر نوبخت دبیر کل حزب اعتدال و توسعه قرار دارد.
چهارشنبه 1/3/1392 - 17:15
انتخابات

علی‌اکبر ولایتی:


على ‌اکبر ولایتى در ۴ تیر سال ۱۳۲۴، در رستم آباد، یکى از ۳۳ روستاى شمیران در خانواده‌ای متوسط به دنیا آمد.

ولایتى در خانواده‌اى نسبتا شلوغ (۵ دختر و ۱ پسر) به دنیا آمد. او کودکى آرام بود و بیشتر وقت خود را به مطالعه کتاب می‌گذراند، به طورى که در ۹ سالگى، کتاب ۷ جلدى اسکندر‌نامه، و در کلاس پنجم ابتدایى، کتاب کلیله و دمنه را خواند. از نوجوانى علاقه فراوانى به کتاب‌هاى تاریخى داشت، به حدى که گاه ۱۲ ساعت شبانه روز را به مطالعه تاریخ مى گذراند.

وی دوران ابتدایى و دوره نخست دبیرستان را در رستم‌آباد گذراند و در دوره دوم دبیرستان به دبیرستان جم قلهک رفت و در سال ۱۳۴۲ دیپلم طبیعى گرفت. در سال ۱۳۴۳ در کنکور سراسرى رتبه ۴۹ کشورى را به دست آورد و در رشته پزشکى دانشگاه تهران پذیرفته شد و از سال ۱۳۴۲ در مدرسه قائمیه و سپس در دبیرستان جهان‌آراى قلهک تا سال ۱۳۵۰ به تدریس اشتغال داشت.

ولایتی دوره تخصص اطفال را در مرکز طبى کودکان دانشگاه تهران و فوق تخصص بیمارى‌هاى عفونى را در دانشگاه جان هاپکینز آمریکا گذراند.

پس از پیروزى انقلاب اسلامى، مدتى معاون وزارت بهدارى بود، در دوره اول مجلس به نمایندگى مردم تهران انتخاب شد و سپس به مدت ۱۶ سال، در دوره‌هاى ریاست‌جمهورى حضرت آیت‌الله خامنه‌اى و آقاى هاشمى رفسنجانى، به عنوان وزیر خارجه خدمت کرد و از این حیث، پرسابقه‌ترین وزیر جمهورى اسلامى به شمار مى‌آید.

پس از دوم خرداد ۱۳۷۶، با آن که خاتمى- رئیس‌جمهور وقت- سلیقه و دیدگاه وى را براى عضویت در کابینه مى‌پسندید، ولى او راهى بیت مقام معظم رهبرى شد و مشاور بین‌الملل ایشان گردید و هم اکنون نیز در این سمت خطیر انجام وظیفه مى‌کند.

صرف نظر از این شغل مهم، دکتر ولایتى در چند رشته دانشگاهى به تدریس مشغول است و در بعضى از شوراهاى مهم کشورى همچون شوراى عالى انقلاب فرهنگى، مجمع تشخیص مصلحت نظام و بنیاد دائره‌المعارف اسلامى شرکت داشته و عضو رسمى می‌باشد. او که داراى چندین دکتراى افتخارى از چند دانشگاه معتبر بین‌المللى است، در تعدادى از انجمن‌هاى تخصصى و پژوهشى جهان نیز عضویت دارد.

او که از مردان سیاست روزگار ما است، خود در اهمیت مطالعات تاریخى براى حرفه سیاستمدارى مى‌گوید: هر کسى که بخواهد سیاست را خوب بفهمد، باید تاریخ بداند. اگر تاریخ نداند، راه بجایى نمى برد.

فعالیت‌هاى سیاسى قبل از انقلاب‌اسلامى:


ولایتى از نوجوانى، به دلیل علاقه‌مندى پدرش به سیاست، با اوضاع سیاسى موجود، آشنا شد و به عمل‌ورزى سیاسى روى‌آورد. او در دبیرستان، به مناسبتهاى مختلف، در اعتراض به سیاست‌هاى شاه، هم‌مدرسه‌اى‌ها را به تعطیلى کلاس درس و تظاهرات فرا‌مى‌خواند و در این راه، بارها به ساواک منطقه رفت و مورد بازجویى قرار‌گرفت. به طورى که از ۱۷ سالگى پرونده‌اى در ساواک تهران براى او گشوده شد.

وی از ۱۷ سالگى (۱۳۴۱) به عضویت جبهه ملى دوم درآمد. در دانشگاه، به همراه مرحوم شهید لواسانى، شهید دکتر لبافى‌نژاد، دکتر معتمدى، دکتر جزائرى، دکتر خادمى و ... انجمن اسلامى پزشکان را، که پس از دکتر شیبانى به حال تعلیق درآمده بود، احیا کرد و با گروه‌هاى مختلف سیاسى و روحانیت پیرو امام (ره) تماس‌هاى منظم برقرار ساخت.

برخی از سمت‌های اجرایی و علمی:

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل (از سال ۱۳۷۶ تا کنون)

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران (از آذر ماه ۱۳۶۰ لغایت خرداد ۱۳۷۶)

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام( از بدو تاسیس تا کنون)

عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی (از سال ۱۳۶۸)

دبیر کل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) (ازسال۷۹ تا مهر ۱۳۸۱)

نماینده تهران در اولین دوره مجلس شورای اسلامی

معاون وزیر بهداشت

استاد تاریخ روابط خارجی ایران در دانشکده روابط بین‌الملل وابسته به وزارت امور خارجه

استاد دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

رئیس شورای عالی نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران

عضو هیأت مدیره نظام پزشکی تهران (از۳ مهرماه ۱۳۷۰)

عضو شورای عالی سیاست‌گذاری دایره‌المعارف دفاع مقدس

عضو پیوسته منتخب فرهنگستان علوم پزشکی ایران (از سال ۱۳۶۹)

عضو هیئت امنای بنیاد دایره‌المعارف اسلامی برای ۳ دوره

عضو هیأت امنا ی دانشگاه علوم پزشکی تهران

عضو هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

عضو شورایعالی انستیتو تحقیقاتی سل و بیماریهای ریوی کشور

رئیس هیأت تحریریه مجله پزشکی جمهوری اسلامی ایران

رئیس هیأت مدیره انجمن متخصصین بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران

رئیس شورای مرکزی انجمن اسلامی پزشکان ایران

رئیس گروه اسلام معاصر ـ بنیاد دائرﻩ‌المعارف اسلامی

رئیس مرکزآموزشی پژوهشی درمانی سل و بیماریهای ریوی

برخی از تالیفات علی‌اکبر ولایتی:

پویایی فرهنگ و تمدن اسلام و ایران
ایران و مسئله فلسطین
ایران و تحولات فلسطین
بحران تاریخی هویت ایرانی
مقدمه فکری نهضت مشروطیت
تاریخ روابط خارجی ایران در عهد شاه عباس اول صفوی
تاریخ روابط خارجی ایران در عهد شاه اسماعیل صفوی
تاریخ سیاسی جنگ تحمیلی عراق علیه جمهوری اسلامی
تاریخ روابط خارجی ایران در دوران ناصرالدین‌شاه و مظفرالدین‌شاه
بیماری سل
بیماری‌های عفونی با همکاری دکتر اسماعیل صائبی، دکتر مینو محرز، دکتر علیرضا یلدا
مبانی سل
چهارشنبه 1/3/1392 - 17:15
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته