• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 392
تعداد نظرات : 286
زمان آخرین مطلب : 4415روز قبل
ورزش و تحرک
/گزارش خبرنگار اعزامی فارس به كره جنوبی/
پارك: ایران شایسته حضور در جام جهانی است

خبرگزاری فارس: كاپیتان تیم ملی كره جنوبی گفت: با توجه به بازی زیبای امروز باید اذعان داشت كه ایران لیاقت حضور در جام جهانی را دارد.


پارك جی سونگ در گفت و گو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به كره جنوبی اظهار داشت: تیم ایران با قدرت و با انگیزه به سئول آمد و با توجه به بازی امروز مقابل ما باید گفت لیاقت حضور در جام جهانی را دارد.
وی افزود:‌ دقایقی در نیمه اول توان ایرانی‌ها مثال‌زدنی بود و آنها به همین دلیل با ادامه رویه كار خود در نیمه دوم به ما گل زدند؛ اما هرگز دوست نداشتیم بازنده باشیم.
جی سونگ ادامه داد: در گروه ما كارها كمی پیچیده شده و خوشحالیم كه به جام جهانی صعود كردیم. به نظر من عربستان و كره شمالی نیز قدرت كافی برای صعود به جام جهانی را به صورت مستقیم دارند.

چهارشنبه 27/3/1388 - 19:12
ورزش و تحرک
كفاشیان در گفت و گو با فارس:
همكاری با قطبی در صورت عدم صعود به جام‌جهانی نیز ادامه دارد

خبرگزاری فارس: رئیس فدراسیون فوتبال گفت: از عملكرد قطبی راضی بوده و حتی در صورت عدم صعود به جام جهانی نیز خواهان همكاری با وی هستیم.


علی كفاشیان در گفت و گو با خبرگزاری فارس در مورد دیدار تیم‌های ایران و كره جنوبی اظهار داشت: بازی خوبی را از تیم ایران شاهد بودیم. نیمه اول توپ و میدان در دست بازیكنان ما بود و آنها به خوبی سوار بر بازی بودند.
وی افزود: نیمه دوم به گل رسیدیم؛ اما با حملات شدید كره‌ای‌ها متأسفانه دروازه‌ ما باز شد و بار دیگر پارك ‌جی‌ سونگ زهرش را ریخت و گل تساوی را وارد دروازه ایران كرد.
وی ادامه داد: این بازیكن با هوش بالا از موقعیتی كه به دست آورد استفاده كرد و توانست گل مساوی را وارد دروازه ایران كند؛ اما با این حال ملی پوشان ما مقابل كره‌جنوبی آن هم در سئول و مقابل تیمی كه با همه توانش بازی می‌كرد، عملكرد خوبی داشتند.
كفاشیان در مورد دیدار امشب عربستان و كره شمالی تأكید كرد: عربستان می‌خواهد به عنوان تیم دوم به جام جهانی صعود كند و از انگیزه بالایی در دیدار امشب برخوردار است. به نظر من سازشی برای رقم خوردن نتیجه بیرون از میدان وجود ندارد و عربستان از شانس بالایی برای برد در این میدان برخوردار است.
وی در باره داوری اظهار داشت: داور ژاپنی با نشان دادن 4 كارت زرد بی‌جهت، اعتماد به نفس را از بازیكنان ما گرفت و باید به طور رسمی به وی اعتراض كرد. این داور با نحوه قضاوتش بازیكنان ما را بسیار اذیت كرد و به همین دلیل بازیكنان به ناچار در نیمه دوم محتاط‌تر بازی كردند كه این احتیاط باعث شد حملات ایران كم‌دامنه‌تر از نیمه اول شود.
كفاشیان در مورد ادامه حضور افشین قطبی در تیم ملی ایران با پایان مسابقات مقدماتی جام جهانی، اظهار داشت: اگر امشب به عنوان تیم سوم انتخاب شویم، قطبی تا پایان بازی‌های پلی‌آف در ایران خواهد ماند و پس از آن با مذاكره خواهیم كرد؛ اما در صورتی كه نتیجه دیدار عربستان و كره شمالی به گونه‌ای رقم بخورد كه تیم ملی از گردونه مسابقات مقدماتی جام جهانی حذف شود، سعی می‌كنیم با قطبی برای ادامه حضورش در تیم ملی به توافق برسیم.
وی افزود: ما در این مدت از قطبی راضی بودیم و سعی می‌كنیم با او به تفاهم برسیم و او را در ایران نگه داریم، البته این تفاهم دوطرفه است.

چهارشنبه 27/3/1388 - 19:8
سياست
اوباما: موسوی و احمدی‌نژاد تفاوتی ندارند

خبرگزاری فارس: رییس‌جمهور آمریكا گفت: فكر می‌كنم اول از همه این مهم است بدانیم كه اگر چه جوش و خروش شگفت‌انگیزی در ایران در حال روی دادن است اما تفاوت "احمدی‌نژاد " و "موسوی " در شرایط سیاست واقعی‌شان احتمالا به بزرگی آن چیزی كه الان نشان داده می‌شود، نیست.


به گزارش فارس، باراك اوباما در مصاحبه با شبكه "سی‌ان‌بی‌سی " درباره انتخابات ایران و نتایج آن گفت: فكر می‌كنم اول از همه این مهم است بدانیم كه اگر چه جوش و خروش شگفت‌انگیزی در ایران در حال روی دادن است اما تفاوت "احمدی‌نژاد " و "موسوی " در شرایط سیاست واقعی‌شان احتمالا به بزرگی آن چیزی كه الان نشان داده می‌شود، نیست. به هر حال ما قصد داریم با حكومتی از ایران تعامل كنیم كه به طور تاریخی با آمریكا خصومت دارد. بنابراین ما برای تعامل با ایران منافع طولانی مدتی داریم. دوم چیزی كه مهم است آنست كه این به ایرانیان مربوط می‌شود كه تصمیم خود را بگیرند و ما دخالت نخواهیم كرد.
به هر حال برای آمریكا این مهم است كه درباره نگرانی‌های امنیتی دائمی با دیپلماسی قاطعی تعامل كند و من فكر می‌كنم این برای ما مهم است كه اطمینان پیدا كنیم كه به این نتیجه رسیده‌ایم.

چهارشنبه 27/3/1388 - 19:2
ورزش و تحرک

اول تسویه‌حساب، بعد قرارداد  ! انصاری‌فرد با چه معیاری بازیكن می‌گیرد؟

بازیكنان پرسپولیس در بلاتكلیفی عجیبی به‌سر می‌برند. آنها هنوز نمی‌دانند با چه تیمی به‌عنوان مدیران باشگاه و كادر فنی كار خواهند كرد. فرض بر اینكه پس از ابقای موقت انصاری‌فرد در آخرین جلسه هیات مدیره دیگر هیچ تغییری به وجود نیاید با این حال سوالات متعددی پیش می‌آید. تیمی كه هنوز سرمربی‌اش را نشناخته و با بازیكنان فصل گذشته‌اش هم تسویه‌حساب نكرده بر چه اساس و معیاری بازیكن می‌گیرد. بارها به این موضوع اشاره كردیم كه بسیار محتمل خواهد بود كه سرمربی جدید با خریدهای مدیریت فعلی به مشكل بخورد و از آنها در طول فصل به اندازه كافی استفاده نكند. اصلا مگر نه اینكه طبق اعلام سازمان لیگ، بازیكنان برای ثبت قرارداد جدید اول باید تسویه‌حساب كرده باشند و اگر غیر از این باشد بازیكن سه روز پس از طرح شكایت به عنوان بازیكن آزاد به حساب می‌آید و كمیته انضباطی هم پیگیر مطالباتش می‌شود. الان هم كه چند بازیكن ازجمله شیری نسبت به این مساله اعتراض كرده‌اند آن‌وقت مسوولان باشگاه كه وظیفه جذب بازیكن دارند چطور با نفرات قبلی تسویه نكرده به دنبال توافق با لیست خریدهای خود هستند. حداقل در این شرایط انتظار می‌رود كه فعلا بحث خرید بازیكن به تعویق بیفتد و در اسرع وقت تكلیف كسانی را كه می‌خواهند روشن و به مابقی هم بگویند كه به فكر تیم جدیدی باشند، وگرنه با روزهایی كه برای پرسپولیس به سرعت برق و باد می‌گذرد چیزی جز افسوس باقی نمی‌ماند و طبیعی است در این شرایط پرسپولیس در جریان فصل به مشكلات متعددی در این زمینه برخورد می‌كند. در حال حاضر حدود 13 بازیكن قراردادشان با پرسپولیس

 

مرجع خبری پرسپولیس : نه حكم دادند، نه مجوز تصمیم‌گیری  ! برزخی به نام پرسپولیس

برخلاف آن یكی دو روزی كه هنوز حكم بركناری عباس انصاری‌فرد صادر نشده، حبیب كاشانی با حكم رسمی «عضو هیات مدیره» نقش مدیرعامل را ایفا می‌كرد، حالا هیچ كس نیست كه برای پرسپولیس تصمیم بگیرد. یك هفته پیش و ساعاتی قبل از آنكه عباس انصاری‌فرد حكم شفاهی بركناری‌اش را دریافت كند، حبیب كاشانی مدیرعامل شده بود اما جلسه‌ای تشكیل نشد و حكم او نیز تنها از طریق پیك، در اختیار تك تك اعضای هیات مدیره قرار گرفت تا با امضای آنها رسمیت پیدا كند اما درست یك روز بعد از همه آن اتفاقات همه چیز به حالت تعلیق درآمد. كاشانی دیگر مدیرعامل نبود و انصاری‌فرد هم اختیاری نداشت كه تصمیمی بگیرد اما جالب است كه در خفا، هر یك از راهی متفاوت، به‌دنبال بستن تیم رفتند و مربیان و بازیكنان مورد نظرشان را برگزیدند. بعد از آن هم خبری از تشكیل جلسه هیات مدیره نشد اما خبر رسید كه عباس انصاری‌فرد در سمت مدیرعاملی ابقا شده است، حال آنكه او برای جذب مربی و بازیكنان جدید هنوز ممنوعیت‌هایی دارد و عملا نمی‌تواند كاری از پیش ببرد. كسی هم نیست كه برای پایان دادن به روزهای برزخی پرسپولیس، تصمیمی تازه بگیرد. اما این نابسامانی‌ها فقط مال مدیریت نیست. در فاصله 47 روز مانده تا شروع فصل جدید، پرسپولیس نه سرمربی دارد و نه بازیكن. حتی همین انصاری‌فرد كه می‌گوید «من ابقا شده‌ام» خودش خبر ندارد كه سرمربی جدید خارجی است یا ایرانی یا حتی روی چه گزینه‌هایی می‌تواند حساب كند. وضع بازیكنان هم بهتر از این نیست. ستاره‌های سرخ با قراردادهایی كه خیلی وقت است تمام شده به فكر پیشنهادات تازه رسیده‌اند و بلاتكلیف. بازیكنانی هم كه بعد از توافق با انصاری‌فرد قرارداد داخلی بسته‌اند اصلا نمی‌دانند كه سرمربی آینده آنها را می‌خواهد یا نه. در این میان كم نیستند بازیكنانی كه با كاشانی و استیلی یا هدایتی به توافق رسیده بودند و حالا نمی‌دانند تكلیف‌شان چیست. با این وضع، طبیعی است كه مسوولان باشگاه

 

مرجع خبری پرسپولیس : عضو كمیته فنی باشگاه پرسپولیس گفت: پس از انتخاب سرمربی خارجی، جزو مربیان ایرانی كادر فنی پرسپولیس خواهم بود.

حمید درخشان پیرامون نشست كمیته فنی باشگاه پرسپولیس برای انتخاب كادر فنی جدید این تیم اظهار كرد: این جلسه كه با حضور تعدادی از پیشكسوتان پرسپولیس برگزار شد حدود 4 ساعت به طول انجامید و بحث و بررسی زیادی درباره انتخاب كادر فنی جدید انجام شد. همچنین از بازیكنان پرسپولیس هم نظراتی در این زمینه گرفته و در تصمیمات جاری لحاظ شد.

وی گفت: حضور سرمربی خارجی در راس كادر فنی پرسپولیس قطعی و مربیان ایرانی نیز در كنار او فعالیت خواهند كرد. در حال حاضر نام چهار مربی برای انجام مذاكرات و بررسی شرایط مطرح است كه بنابر صلاحدید تا انتخاب نهایی قرار است اسامی‌شان منتشر نشود.

درخشان تصریح كرد: پیرامون بازیكنان تیم در فصل آتی نیز صحبت‌هایی شد و به جمع‌بندی خوبی در این زمینه رسیدیم. مسلما معتقدیم پرسپولیس تیم بزرگی است و بازیكنان كوچك نمی‌توانند در این تیم جایی داشته باشند. لذا تمام بازیكنانی كه می‌خواهند در لیست این تیم جایی داشته باشند باید در نهایت تلاش به شرایط ایده‌آلی برسند. البته در عین حال هیچ بازیكنی از پرسپولیس به این دلیل اخراج نمی‌شود اما صحبت‌هایی از سوی مدیریت باشگاه با برخی از بازیكنان كه اكثرا نفرات ذخیره بوده‌اند، انجام می‌شود تا بدانند در صورت رسیدن به وضعیت مطلوب می‌توانند جایگاه خوبی در این تیم بزرگ داشته باشند.

این پیشكسوت پرسپولیس گفت: معتقدم بازیكنانی كه به پرسپولیس می‌آیند باید دو برابر سایر بازیكنان در تیم‌های دیگر، تلاش كرده تا جایگاه واقعی‌اشان را در این تیم پیدا كنند. در حال حاضر هم از سوی باشگاه شرط و شروط‌هایی برای برخی از بازیكنان گذاشته خواهد شد تا بتوانیم در لیگ نهم شاهد حضور یك پرسپولیس رویایی باشیم.

 

مرجع خبری پرسپولیس : تاپ مولر جزء گزینه‌های اصلی مربیگری پرسپولیس است

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: با 4 گزینه در حال مكاتبه هستیم و تاپ مولر جزء گزینه‌های اصلی است.

عباس انصاری‌فرد اظهار داشت: برای رسیدن به هدف خود با 4 گزینه در حال مذاكره هستیم تا آنها را به پرسپولیس بیاوریم.
وی ادامه داد: تاپ مولر جزء گزینه‌های اصلی است. در صورتی كه با هر كدام به توافق رسیدیم، تا انتهای هفته آن را به اطلاع هواداران خواهیم رساند.
وی در خصوص اعلام مربیگری حمید درخشان گفت:‌ درباره او هنوز چیزی مشخص نیست. باید ببینیم بعدا چه می‌شود.
مدیرعامل پرسپولیس در خصوص پرداخت طلب وینگادا عنوان كرد: ‌اجازه نمی‌دهیم این كار به جاهای حساس بكشد. سعی می‌كنیم در هفته آینده پول این مربی را پرداخت كنیم تا دچار مشكل نشویم

 

مرجع خبری پرسپولیس : پرسپولیس، بی‌برنامه‌ترین تیم لیگ

 با توجه به شرایط موجود نمی‌شود امیدوار بود كه پرسپولیس تا فاصله یك ماه مانده به شروع فصل بتواند تمریناتش را شروع كند. البته پیش از این محمود خوردبین خبر داده بود كه تیم كارش را از دوشنبه – دیروز – شروع خواهد كرد اما از آنجا كه تكلیف هیات مدیره و مدیرعاملی هنوز مشخص نشده و نه سرمربی را معرفی كرده و نه وضعیت بازیكنان را مشخص كرده‌اند، همه چیز حداقل تا یكی دو هفته آینده به تعویق افتاد. البته خوردبین وعده داده كه پرسپولیس از اول تیرماه استارت خواهد زد اما با نگاهی به شرایط موجود، وقوع این اتفاق بعید به نظر می‌رسد.

جای خالی افشین در لیست طلبكارها

 بازیكنان پرسپولیس تنها طلبكاران امروز باشگاه نیستند چرا كه غیر از آنها اعضای كادر فنی هم هنوز حداقل نیمی از مبلغ قراردادهایشان را نگرفته‌اند. در این میان وضعیت افشین پیروانی از همه مبهم‌تر است. او كه در فاصله چند هفته مانده تا پایان فصل با تصمیم مدیرعامل بركنار شده بود 50 درصد از مبلغ قراردادش را طلبكار است و جالب اینكه در لیست طلبكاران باشگاه هیچ اسمی از او برده نشده. مدیران باشگاه هم در این‌باره به هیچ‌وجه پاسخگو نیستند و خود افشین پیروانی می‌گوید به‌خاطر شرایط خاص پرسپولیس ترجیح می‌دهد سكوت كند.

بازگشت پرسپولیسی‌ها به كارگران

در حالی كه هنوز هیچ تغییر رسمی در مدیریت باشگاه صورت نگرفته اما به نظر می‌رسد از همین الان رایزنی‌هایی انجام شده تا به محض اعلام سازمان، كادر فنی جدید كارش را شروع كند. یكی از اقدامات آنها در این خصوص برگزاری تمرینات تیم در ورزشگاه كارگران است.
فصل گذشته بازیكنان استیل آذین در این ورزشگاه تمرین می‌كردند.

به دلیل دو شغله بودن
سرپرستی، تنها راه مدیرعاملی كاشانی در پرسپولیس

خبرگزاری فارس: با توجه به موضوع دو شغله بودن حبیب كاشانی، تنها راه بازگشت او به پرسپولیس، حكم سرپرستی 5 ماهه است.


به گزارش خبرگزاری فارس، با توجه به دو شغله بودن حبیب كاشانی و اینكه سازمان بازرسی كل كشور اعلام كرده كه او نمی‌تواند در هیات مدیره پرسپولیس شروع به كار كند و مدیرعامل باشگاه هم باشد، تنها راه بازگشتش، این است كه پس از گرفتن حكم ماموریتش از آموزش و پرورش به سازمان تربیت بدنی، با حكم سرپرستی به مدت 5 ماه، باشگاه را با تمام اختیارات اداره كند.
بعد از این مدت، كاشانی برای تثبیت پست خود و برای مدیرعاملی، باید از شورای شهر كناره‌گیری كند تا بتواند كنار این تیم بماند.


 

چهارشنبه 27/3/1388 - 18:46
بیوگرافی و تصاویر بازیگران
/فارس گزارش می‌دهد/
«داوود میرباقری» و آخرین سكانس‌های «مختارنامه» با یك گراز دست‌آموز

خبرگزاری فارس: «داوود میرباقری» در حال گرفتن آخرین سكانس‌های مجموعه تلویزیونی «مختارنامه» با استفاده از یك گراز دست آموز است.


به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «مختارنامه» به كارگردانی «داوود میرباقری» در احمد آباد مستوفی ادامه دارد و در حال حاضر «داوود میرباقری» مشغول فیلم‌برداری بخش‌هایی از سریال است كه در حقیقت جزو بخش‌های جزئی كار محسوب می‌شود.
بنابراین گزارش، فیلم‌برداری این سریال حدود دو هفته پیش در شاهرود پی‌گیری شد و در حال حاضر میرباقری در حال گرفتن تصاویری از سریال است كه مربوط به بخش‌های نخستین سریال است. او چند سال پیش این صحنه‌ها را با كمك جلوه‌های ویژه تصویربرداری كرده، اما به دلیل این كه احساس می‌كرد خیلی خوب درنیامده با پرورش یك بچه گراز و دست آموز كردن آن، این صحنه‌ها را دوباره فیلمبرداری می‌كند.
سریال «مختارنامه» در بیش از چهل قسمت داستان زندگی و قیام «مختار ابو عبیده بن ثقفی» ملقب به ابواسحاق را در مقاطع مختلف زندگی وی روایت می‌كند.
او یك علوی دوآتشه است كه عشق و ارادت زیادی به خاندان پیامبر دارد. سیاست مداری كهنه‌كار و باهوش و در عین حال جنگاوری بی‌نظیر است. مختار سیاست را خوب می‌شناسد. فرمانده كاردانی است و در شجاعت و بی‌باكی بی‌مثال است.
شهرت مختار به دلیل قیامی است كه پس از واقعه عاشورا با هدف خونخواهی از شهدای دشت كربلا توسط او شكل ‌گرفت و به پیروزی رسید. در زمانی كه مردم كوفه از امام حسین(ع) برای آمدن به كوفه دعوت كردند؛ او و قبیله‌اش نیز به طرفداری از امام حسین(ع) حركت خود را آغاز كردند. اما مختار توسط عبیدالله‌بن‌زیاد دستگیر و روانه زندان ‌شد. او در روز عاشورا در زندان بود.
توطئه بنی‌امیه برای قتل او به نتیجه نرسید و در نهایت او بعد از آزادی از زندان، با شعار یالثارات الحسین(ع) قیام خود را علیه اشقیاء كربلا آغاز كرد. قیامی كه به قصاص تمامی قاتلان كربلا و در نهایت تشكیل حكومتی شیعه و عدالت محور منجر ‌شد.
سریال «مختارنامه» سه بخش دارد كه در بخش نخست جوانی زندگی مختارثقفی و در دو بخش دیگر میانسالی تا شهادت وی را به تصویر می‌كشد.
در این مجموعه فریبرز عرب‌نیا، نقش مختار را ایفا می‌كند و از دیگر بازیگران این سریال به ترتیب حروف الفبا می‌توان به اسامی زیر اشاره كرد:‌
ابراهیم آبادی، داوود آریا، روژان آریامنش، انوشیروان ارجمند، فرهاد اصلانی، محمود اردلان، كریم اكبری مباركه، عباس امیری، رحمان باقریان، مریم بوبانی، اسماعیل پورستار، پرویز پورحسینی، معصومه تقی‌پور، علی جاویدفر، محمود جعفری، بهناز جعفری، صدرالدین حجازی، شهرام حقیقت‌دوست، محمدرضا حق‌گو، الهام حمیدی، میرصلاح حسینی، علیرضا خندان، اسماعیل خلج، حسین خانی‌بیك، مسعود خدا‌بخشیان، ماه‌چهره‌خلیلی، آهوخردمند، حبیب دهقان‌نسب، نصرت دستمردی، جعفر دهقان، رضا كیانیان، رضارویگری، داوود رشیدی، بهزاد رحیم‌خانی، امین زندگانی، جواد زیتونی، فریدون ‌سورانی، محمد‌علی سلیمان‌تاش، بهرام شاه‌محمدلو، جمشید شاه‌محمدی، عنایت شفیعی، ولی‌الله شیراندامی، رامونا شاه، محمد صادقی، شهرزاد صفوی، مهرداد ضیائی، مصطفی طاری، ژاله علو، حمیدرضا عطایی، احمد علامه‌دهر، شهرام عبدلی، حدیث فولادوند، مهدی فخیم‌زاده، تورج‌‌فرامرزیان، محمدفیلی، هوشنگ‌ قوانلو، فریبا كوثری، حسن‌ كاخی، شهره‌‌لرستانی، مظفرمقدم، حسن‌میر‌باقری، حامد میرباقری،امیر مولوی،صالح میرزاآقایی، حمید مظفری، نسرین مقانلو، احمد نمازی، فرخ نعمتی، عزیز هنرآموز، كاظم هژیرآزاد، محمد یگانه، حسن پورشیرازی، اكبر زنجان‌پور و... اشاره كرد.
عوامل پشت صحنه این سریال نیز عبارتند از:
نویسنده و كارگردان: داود میرباقری، تهیه‌كننده: محمود فلاح، نویسندگان اولیه: حسن میرباقری، محمد بیرانوند، مدیر فیلمبرداری: عظیم جوان‌روح، تدوین‌گر: مهدی حسینی‌وند، چهره‌پردازی: عبدالله اسكندری، مسعود ولدبیگی، محقق تاریخ اسلام: حجت‌الاسلام رسول جعفریان

چهارشنبه 27/3/1388 - 18:38
بیوگرافی و تصاویر بازیگران
گفت‌و گو با فارس مطرح شد؛
بهرام: «مسیر سیر باستان‌شناسی»،«اورلن»و «دل دب در آفریقا»دوبله می‌شود

خبرگزاری فارس: یك گوینده و مدیر دوبلاژ از دوبله «مسیر سیر باستان‌شناسی»،«اورلن»و «دل دب در آفریقا» در شبكه اول و چهارم سیما خبر داد.


«پرویز بهرام»در گفت ‌و گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس در مورد فعالیت‌های اخیرش،گفت: در حال حاضر
مشغول دوبله فیلم«مسیر سیر باستان‌شناسی»برای شبكه چهار سیما هستم.
همچنین فیلم‌های «اورلن»و «دل دب در آفریقا»را دوبله كردم كه‌از شبكه اول سیما پخش می‌شود.
وی در ادامه در مورد همكارانش در فیلم «مسیر سیر بازتانشناسی»،افزود: «علیرضا دیباج» و «مرضیه صفی‌خانی» و ...
در هر سه كار مدیر دوبلاژ هستم و خودم هم جای یك شخصیت سخن می‌گویم هر سه كار پخش نشده.
بهرام در مورد ویژگی‌های یك مدیر دوبلاژ موفق،گفت: سواد كافی داشته باشد،ادبیات مادری را بشناسد،اگر زبان انگلیسی بداند خیلی كمك می‌شود،كار هنر فن بیان است و سرچشمه از هنر تئاتر دارد و اگر مدیر دوبلاژ تئاتر بلد باشد حتما موفق می‌شود.
وی در ادامه در مورد رونق شبكه ویدئو رسانه،افزود: خیلی عالی است و كیفیت دوبله‌ها دارد بیشتر می‌شود.
بهرام در مورد اینكه آیا دوبله می‌تواند جایگاه خود را میان هنرمندان و مردم به دست آورد،اظهار داشت: كاملا می‌تواند اما با تغییرات اساسی یعنی اینكه امنیت مادی این حرفه بیشتر رعایت شود،تعجیل‌ها كنار گذاشته شود و عشق ورزی جایگزین شود،در انتخاب مدیر دوبلاژها پیشینه و سابقه رعایت شود،هر دوبله‌ای را به هر كسی ندهند و سواد و معلومات كافی داشته باشند.
وی در مورد تجهیزات استودیوها چقدر مدرن و بروز است،افزود: امكانات فوق‌العاده است و با آمدن دیجیتال همه چیز عالی شده است.
بهرام در پایان در مورد ترجمه آثار افزود: ترجمه خیلی خوب شده و مترجمان نقش اساسی دارند و هرچه بیشتر تلاش شود نتیجه بهتری می‌گیریم و پایه و اساس كار دوبله بشمار می‌رود و من در طول كار از بداهه زیاد استفاده می‌كنم چون كار دوبله خلاقانه است.

چهارشنبه 27/3/1388 - 17:21
بیوگرافی و تصاویر بازیگران
«رحیم نوروزی» به جمع رادیویی‌ها می‌پیوندد

خبرگزاری فارس: «رحیم نوروزی» بازیگر سینما و تلویزیون با ورود به برنامه «كات» به جمع رادیویی‌ها اضافه می‌شود.


به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، از هفته آینده «رحیم نوروزی» به عنوان كارشناس در برنامه رادیویی «كات» كه روزهای جمعه به روی آنتن می‌رود، حضور می‌یابد.
بنابراین گزارش، برنامه رادیویی «كات» این هفته قصد دارد فیلم سینمایی «خروس جنگی» را با حضور «مسعود اطیابی» تهیه‌كننده و كارگردان این فیلم نقد و بررسی كند.
همچنین این برنامه رادیویی قصد دارد بخش جدید دیگری نیز به برنامه خود اضافه كند كه پی‌گیری فیلم‌های در حال فیلمبرداری است و این هفته در ارتباطی تلفنی با «امیر سماواتی» كارگردان «باغ قرمز» آخرین اخبار این فیلم ارائه می‌شود. همچنین مستند «قیصر، چهل سال بعد» نیز در برنامه رادیویی «كات» مورد بررسی قرار می‌گیرد.
برنامه رادیویی‌ «كات»، تنها برنامه سینمایی رادیو جوان است كه روزهای جمعه ساعت 15 الی 16 به روی آنتن می‌رود.
برنامه رادیویی «كات» به سردبیری «حامد جوادزاده» و تهیه كنندگی «طیبه شیخ‌زاده» روی آنتن می‌رود و كارشناسی آن بر عهده «مسعود نجفی» است و «شاهین شرافتی» نیز به ‌عنوان مجری در این برنامه حضور دارد. تا به حال فیلم‌های سینمایی نظیر «آواز گنجشك‌ها»، «مینای شهر خاموش»، «فرزند خاك»، «سه زن»، «كنعان» و ...در برنامه رادیویی «كات» نقد و بررسی شده‌اند.

چهارشنبه 27/3/1388 - 17:18
سياست
سبزها و توهم اكثریت

خبرگزاری فارس: در مرحله اول انتخابات سال 1384 (27 خرداد)، اگر مى‌خواستید فضاى حاكم بر دانشگاه‌ها و اینترنت را ملاك قرار دهید و آنچه را كه در این دو فضا مى‌ گذرد، مشتى نمونه خروار از وضعیت جامعه به حساب آورید، مصطفى معین باید رئیس جمهور ایران می‌شد.


 

به گزارش خبرنگار "سرویس فضای مجازی " خبرگزاری فارس، جوان نوشت؛ در مرحله اول انتخابات سال 1384 (27 خرداد)، اگر مى‌خواستید فضاى حاكم بر دانشگاه‌ها و اینترنت را ملاك قرار دهید و آنچه را كه در این دو فضا مى‌ گذرد، مشتى نمونه خروار از وضعیت جامعه به حساب آورید، مصطفى معین باید رئیس جمهور ایران می‌شد.
اما پس از شمارش آرا، معین، رتبه پنجم را در میان كاندیداها احراز كرد. درصد بالایى از راى او، متمركز در استان سیستان و بلوچستان بود و اگر بلوچ‌ها به او راى نداده بودند، او همان رتبه را هم احراز نمى كرد. معین، شاید اگر رتبه دوم یا سوم را به دست آورده بود، مى توانست دستكارى در آراى خود را بهانه بیاورد، ولى رتبه او به قدرى پایین بود كه ادعاى دستكارى در آراى او، محلى از اعراب نداشت.
در مرحله دوم انتخابات همان سال (3 تیر)، اگر قرار بود خودروها و مغازه‌هایى كه عكس كاندیداها را نصب كرده اند، ملاك قرار دهیم، به نظر مى آمد اكثریت آرا با هاشمى رفسنجانى است. هرچند خودروهایى كه عكسى از هاشمى رفسنجانى را بر شیشه هایشان نصب كرده بودند، یك درصد از خودروهاى متحرك در خیابان ها نبودند، اما چشم ها را پر كرده بودند. اما در مرحله دوم انتخابات، احمدى نژاد با اختلاف زیادى نسبت به هاشمى رفسنجانى پیروز شد.
خیابان ولیعصر را با چند ماشین مى‌توان بندآورد؟ پیاده روهاى میدان ولى عصر، فلكه صادقیه، میدان تجریش، میدان هفت تیر، میدان ونك و چند میدان دیگر در تهران را با چند نفر آدم مى توان پر كرد؟ 500 نفر؟ 1000 نفر؟ بگو 3000 نفر. هر قدر هم كه اصرار كنید، قبول نمى كنم رقمى بیشتر از این تعداد، براى پر كردن پیاده رو حاشیه میدان لازم باشد. به دوران دانش آموزى خود رجوع كنید. براى اینكه تصور كنید 800 - 700 نفر، چه حجمى از جمعیت است، زمانى را كه تمام دانش آموزان مدرسه تان در حیاط مدرسه به صف ایستاده بودند تجسم كنید. اگر در مدرسه دولتى درس خوانده باشید، نهایتا 700- 800 نفر در حیاط مدرسه بوده اند. حالا این جمعیت را در حاشیه میدان هاى اصلى شهر بریزید. انصافاً در حدى كه به چشم بیاید، حاشیه میدان ها را پر مى كنند. آیا مى توان نظر 3000 نفر را و بگو 30 هزار نفر را به كل جمعیت یك شهر هشت میلیونى نفرى تعمیم داد؟
به عكس تصورى كه اصلاح طلبان همیشه سعى در القاى آن دارند كه تمام طرفدارانشان انسانهایى بى‌نهایت مسالمت جو، صلح طلب و اهل منطق هستند و مخالفانشان كسانى به غایت خشونت طلب، فناتیك و فاشیست، احساس عمومى جامعه چیز دیگرى مى گوید. در انتخابات امسال، طرفداران میرحسین موسوى، با خیال راحت، عكس كاندیداى مورد نظر خود را بر ماشین‌هایشان نصب كردند، پارچه‌اى سبز به دوش انداختند، لباس سبز پوشیدند و مچ بند سبز به دست بستند، بدون اینكه واهمه اى از آسیب دیدن ماشین‌هایشان داشته باشند، یا احساس كنند ممكن است مورد تمسخر و تحقیر دیگران قرار بگیرند. اما از سوى دیگر، طرفداران زیادى از احمدى نژاد را مى‌‌شناسم كه از ترس پنچر شدن، خط افتادن روى بدنه یا شكسته شدن شیشه خودرو، از نصب عكس احمدى نژاد یا پرچم ایران به شیشه خودروهایشان خوددارى كردند. در فضایى كه شعارهایى مثل «هر كى كه بى سواده، با احمدى نژاده» سر داده مى شد، تعداد زیادى از احمدى نژادى ها بودند كه از ترس تحقیر، تمسخر و حتى حمله فیزیكى گروهى از طرفداران كاندیداى مقابل، حاضر نبودند مچ بند پرچم ایران را به مچ هایشان ببندند. این دسته مى گفتند ما كه در روز انتخابات، راى خود را به كاندیداى مورد علاقه مان مى دهیم، چرا براى خودمان دردسر درست كنیم؟ خیلى جالب بود كه یك روز در دانشگاه، دو نفر از همكلاسى هایم، نظر مثبتشان نسبت به احمدى نژاد را به صورت راز مگو و درگوشى با من در میان گذاشتند! خلاصه اینكه، مدعیان مدارا و لیبرالیسم، فضایى از خفقان نرم را بر جامعه حاكم كردند كه جلوى ابراز وجود طرفداران احمدى نژاد را مى گرفت. خفقان نرمى كه البته در سر صندوق هاى راى و موقع نوشتن نام احمدى نژاد بر برگه راى، دیگر وجود نداشت.
سؤال؛ در روزهاى آخر تبلیغات انتخابات، یعنى اوج تبلیغات، از میدان هایى مثل ولیعصر و ونك (كه پاتوق چهره هایى تقریباً ثابت از طرفداران میرحسین موسوى و كروبى و جمعیتى اندك نسبت به كل جمعیت تهران بود) كه دور مى شدید و به محل هاى پر رفت و آمد شهر كه مى رفتید، انصافاً چند درصد از مردم مچ بند سبز داشتند؟ بارها در ایستگاه هاى شلوغى مثل ایستگاه مترو میدان امام خمینى، به این موضوع دقت كردم. گاهى حتى از هر صد نفر، یك نفر هم مچ بند سبز به دست نداشت. ممكن است بسیار كسان باشند كه به میرحسین راى داده باشند و از عنصر سبز هم استفاده نكرده باشند، اما این توهم را كه سبزها در اكثریتند، سبزى رنگ پوشاك افرادى به وجود آورده بود كه نسبت به كل جمعیت كوچه و خیابان ها در اقلیت بودند. سبزها توى چشم بودند ولى «توى چشم بودن»، «در اكثریت بودن» نیست.
سؤالى دیگر؛ به جز ساعات پایانى روز و نیمه شب كه خیابان ها جولانگاه طرفداران كاندیداها بود، در ساعات كارى روز و در مناطقى كه زندگى جریان داشت، چند در صد از ماشین ها عكس موسوى یا پرچم سبز همراه داشتند؟ آیا هیچ وقت در یك ترافیك سنگین، به این موضوع دقت كردید؟
چند روز پیش در مترو، پسر جوانى وقتى مچ بند پرچم ایران را بر دستم دید، به من گفت پدرم 25 سال است كه در هیچ انتخاباتى شركت نكرده است، اما مى خواهد در این دوره، از لج هاشمى رفسنجانى به احمدى نژاد راى دهد. آیا كسانى مثل این مرد كه 25 سال در انتخابات شركت نكرده اند و حالا كه آمده اند، به احمدى نژاد راى مى دهند كم هستند؟
هفته گذشته، در حالى كه طرفداران موسوى قصد داشتند براى مانور طرفداران، ورزشگاه یكصدهزار نفرى آزادى را پر كنند (و البته به دلیل بازى ایران و امارات و قوانین فیفا كه تا 48 ساعت قبل از هر بازى بین‌المللى، ورزشگاه مربوطه باید در اختیار فیفا باشد موفق به این كار نشدند) تجمع عظیمى از طرفداران احمدى نژاد در مصلاى تهران برگزار شد كه در تخفیفى ترین تخمین ها، حداقل 300هزار نفر در آن شركت كردند.
مقایسه جمعیتى كه در همین چند هفته اخیر در تبریز به استقبال موسوى رفتند با جمعیتى كه به استقبال احمدى نژاد رفتند نمونه اى دیگر است.
در حالى كه در سفر هفته گذشته احمدی‌نژاد به اصفهان، تمام میدان امام خمینى و خیابان‌هاى اطراف آن تا كیلومترها پر شده بود، در سفرى كه محمد خاتمى براى تبلیغ میرحسین موسوى به اصفهان رفت، تنها نیمى از میدان امام خمینى پر شد. چرا براى مقایسه طرفداران یك كاندیدا، به استقبالى كه از هر دو كاندیدا در یك شهر و با فاصله زمانى كوتاهى انجام شده است، نگاه نمى كنیم؟
آیا اگر در شمال یا مركز شهر تهران زندگى مى كنیم و به فرض كه در این مناطق، اكثریت با موسوى باشد، به معنى این است كه در مناطق پرجمعیتى مثل ورامین، پاكدشت، اسلامشهر و ...هم موسوى حائز اكثریت است؟ آیا اگر در شهر یزد، موسوى اكثریت دارد به این معنا است كه در مشهد و اصفهان هم این طور است؟
وقتى جماعتى در این توهم باشند كه در اكثریتند ولى در انتخابات، اكثریت را به دست نیاورند، خیلى راحت مى توان آنها را به بازى گرفت.

چهارشنبه 27/3/1388 - 12:40
دانستنی های علمی
یك شهروند تهرانی در تماس تلفنی با فارس:
اغتشاشگران موتورسیكلت قسطی مرا آتش زدند

خبرگزاری فارس: یك شهروند تهرانی گفت: اغتشاشگران موتورسیكلت قسطی مرا آتش زدند.


 

این شهروند تهرانی در تماس تلفنی با خبرگزاری فارس افزود: من در یكی از شركت‌های خصوصی نزدیك میدان ونك كار می‌كنم و اخیراً توانسته بودم یك موتورسیكلت قسطی خریداری كنم كه به دست آشوبگران به آتش كشیده شد.
وی گفت: تنها توانسته بودم دو قسط این وسیله نقلیه را پرداخت كنم و نمی‌دانم با این شرایط چگونه باید بقیه اقساط آن را پرداخت كنم و از سوی دیگر با توجه به این كه موتورسیكلت من بیمه آتش‌سوزی نبوده است نمی‌دانم خسارت آن را از چه كسی باید بگیرم.
این مالباخته در ادامه گفت: این كه طرفداران یك كاندیدا با تجمع غیرقانونی خود ‌زمینه را برای تخریب اموال عمومی و شخصی فراهم كنند،‌ محكوم است و خساراتی كه به مردم وارد می‌شود باید از جیب همین افراد پرداخت شود.
وی افزود: من هر روز در ساعت 4:30 محل كار خود را ترك می‌كردم و با وسیله نقلیه خود به محل سكونتم در نقاط جنوبی شهر می‌رفتم اما روز حادثه شدت تخریب‌ها و سنگ‌پرانی‌ها به حدی بود كه نتوانستم حتی از محل كارم خارج شوم و موتورسیكلت خود را به درون شركت ببرم.
این شهروند تهرانی گفت: آشوبگران سرانجام به سمت تعدادی موتورسیكلت كه در مقابل شركت ما متوقف بود حمله كردند و همه آن‌ها را به آتش كشیدند.
وی از مسئولان خواست تا به شدت با اغتشاشگران مقابله ‌و فكری برای جبران خسارت مالباختگان كنند.

چهارشنبه 27/3/1388 - 12:21
سياست
قربانی در نطق میان دستور:
مدعیان وفاداری به امام با صراحت اعلام موضع كنند

خبرگزاری فارس: نماینده مردم قائنات در مجلس گفت: مدعیان وفاداری به ارزشهای انقلاب و آرمانهای امام، اگر در حرف‌های خود صادق هستند باید با صراحت صفوف خود را از كسانی كه قصد تشنج‌آفرینی و اغتشاش در كشور دارند، جدا كنند.


به گزارش خبرنگار امور مجلس خبرگزای فارس، حجت‌الاسلام موسی قربانی نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی صبح امروز چهارشنبه در جلسه علنی مجلس به عنوان سومین ناطق میان دستور با طرح سئوالاتی مبنی بر اینكه آیا تاكنون فكر كرده‌اید كه نظام تاكنون چگونه در این 30 سال از بحران‌ها، از قائله بنی‌صدر، حوادث تلخ تحصن و استعفاء دست جمعی و سایر مشكلات چگونه به سلامت گذشته است، گفت: با توجه به اینكه 15 خرداد 88، مصادف با سومین دهه آغاز رهبری ارزشمند و خردمندانه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای است، همه می‌دانیم كه عبور از همه مشكلات بدون رهبری حكیمانه ولادت فقیه امكان‌پذیر نبوده است و همه قائله بنی‌صدر را به خاطر داریم كه برادر را در برابر برادر قرار داد، ولی با تدبیر حضرت امام(ره) و با حمایت امت حزب‌الله و همان 11 میلیون نفری كه به بنی صدر رای داده بودند، به راحتی این غده سرطانی جراحی شد و كشور از سقوط حتمی نجات یافت.
وی افزود: همچنین ترورهای كور سال 60 منافقین، انفجار در حزب جمهوری اسلامی و نخست وزیری و تدبیر حضرت امام‌خمینی(ره) به پشتیبانی ملت یكی دیگر از آن مسائلی است كه پشت سر گذاشتیم.
نماینده مردم قائنات به سال‌های 82 و حوادث آن، كه موجب وجود یأس و ناامیدی در كشور شده بود و همچنین به حوادث 18 تیر 78 اشاره كرد و گفت: در همه این حوادث دیدیم كه مقام معظم رهبری در مصلای تهران در جمع جوانان و مردم فرمودند اگر آقایان خیلی فشار آورند، صلح امام حسن اتفاق نخواهد افتاد بلكه حادثه كربلا رخ خواهد داد و یا اینكه فرمودند اگر عكس من را پاره می‌كنند معترض نشوید، چرا كه من شكایت خود را به امام‌زمان می‌برم و مالی كه ندارم ولی جانم را فدای انقلاب كردم.
قربانی تأكید كرد: در همه این حوادث با تدبیر مقام معظم رهبری و پشتیبانی ملت هوشیار دیدیم كه چگونه كشور به سلامت این بحران‌ها را پشت‌سر گذاشت.
وی لازمه پشت‌سرگذاشتن این بحران‌ها و رسیدن به شرایط عادی را تبعیت از رهبری هوشمندانه و خیرخواهانه ولایت فقیه دانست و تصریح كرد: تخطی از فرمان رهبری از ناحیه هر كسی در شرایط فعلی و حساس همراهی با دشمنان نظام و اقدامی مجرمانه است.
نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: خوشبختانه این بار با كسانی مواجه هستیم كه خود را وفادار به امام و ارزشهای نظام می‌دانند و كسانی كه در تبلیغات انتخاباتی به ابلاغ‌هایی كه از امام گرفته‌اند، آن را ملاك اصلح بودن خود می‌‌دانستند اگر در حرف‌های خود صادق هستند باید با صراحت صفوف خود را از كسانی كه قصد تشنج‌آفرینی و اغتشاش در كشور دارند، جدا كنند و به امام برگردند و به فرموده حضرت امام پایبند ولی فقیه باشند تا به كشور صدمه وارد نشود.
قربانی ادامه داد: آیا طرفداران دیروز امام(ره)‌ از سوت و كف زدن دشمن خبر ندارند؟ از همین رو بیاید با اعتماد به رهبر فرزانه و مظلوم انقلاب تلاش كنیم آرامش، ثبات و امید را به كشور برگردانیم و ایران اسلامی را به نمایش بگذاریم.
قربانی خطاب به كاندیداهای ریاست‌جمهوری معترض به نتیجه انتخابات اظهار داشت: بهتر است كسانی كه به نتیجه انتخابات اعتراض دارند از طریق مجاری قانونی به آن بپردازند و تنها ملاك قضاوت خود را به خاطر چند شهری كه به آنها رأی بالا داده‌اند، ندانند و به شهرهای كوچك و روستاهای دورافتاده‌ای كه به كاندید پیروز رأی داده‌اند توجه كنند.
وی در پایان خاطر نشان كرد: بیایید همه به مصالح كشور فكر كنیم.

چهارشنبه 27/3/1388 - 12:19
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته