• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1994
تعداد نظرات : 294
زمان آخرین مطلب : 4591روز قبل
کامپیوتر و اینترنت

Mobile Disinfector

آنتي ويروس و ريموور قوي براي گوشي هاي موبايل

لينک دانلود
براي دانلود، روي لينک بالا کليک سمت راست کرده و Save Target As را بزنيد.

نکته: فایل مورد نظر بصورت فشرده با پسوند های Zip یا Rar میباشد. لذا بعد از دریافت فایل ، آن را از حالت فشرده خارج و سپس با استفاده از دستگاه بلوتوث یا کابل و یا دستگاه کارت ریدر برروی گوشی موبایل خود Install نمایید.

يکشنبه 1/7/1386 - 9:59
اخبار

ساخت هواپيماي بدون سرنشين ضد رادار
با سرعت 700 كيلومتر

صنايع دفاعي كشورمان موفق به ساخت نوعي هواپيماي بدون سرنشين شد كه 700 كيلومتر سرعت دارد.
به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، محمدرضا نقدي معاون آماد، پشتيباني و تحقيقات ستادكل نيروهاي مسلح در نشست خبري امروز شنبه خود با اعلام اين خبر گفت: ايران در بخش‌هاي هوايي اقدامات و دستاوردهاي بسيار خوبي داشته است كه در بخش هواپيماهاي بدون سرنشين موسوم به پهپاد، موفق شده‌ايم پهپاد جت شاهد را بسازيم كه با سرعت 700 كيلومتر در ساعت حركت مي‌كند.
به گزارش فارس، پيش از اين نيز سرلشگر صفوي فرمانده سابق كل سپاه اعلام كرده بود كه ايران هواپيمايي بدون سرنشين با برد 700 كيلومتر ساخته است كه هدف از ساخت آن، عمليات شناسايي، جمع آوري اطلاعات و ارسال تصاوير است، اما با همين هواپيما مي‌توان پايگاه‌ها، ناوهاي شناور و محل استقرار دشمن را در مناطق پيراموني شناسايي و بر اساس آن طرح ريزي كرد.
وي افزود: نوع جنس اين هواپيما و سطح مقطع آن به صورتي است كه نه در رادار ديده مي شود و نه براحتي مي‌توانند آن را هدف قرار دهند.
فرمانده سابق كل سپاه همچنين اعلام كرده بود: اين هواپيماي بدون سرنشين مرحله آزمايشي را پشت سرگذرانده و اكنون در خط توليد انبوه است و حتي از آن بصورت عملياتي مي‌توانيم استفاده ‌كنيم.

 

يکشنبه 1/7/1386 - 9:58
دانستنی های علمی

به مناسبت آغاز هفته جنگ
اولين هاي جنگ



 

اولين حمله عراق:
در تاريخ 18/12/1357 در حالي كه تنها 16 روز از پيروزي انقلاب اسلامي گذشته بود‏ به خاك ايران انجام شد و منطقه مرزي سيرين در ميان شهر مرزي بانه ايران و آبادي شوره له در عراق بمباران شد كه 15 نفر را به شهادت رساند و 9 نفر از ايرانيان غير نظامي به داخل خاك عراق انتقال داده شدند.

اولين اسيران جنگ:
در اولين حمله عراق به ايران 9 نفر از اكراد منطقه سيرين توسط نيروهاي عراقي ربوده شدند. 4 روز پس از اين اقدام‏ عده اي از روستانشينان اطراف بانه‏ به كميته انقلاب اسلامي در شهر بانه مراجعه كردند و در خواست خود را مبني بر تلاش وزارت امور خارجه براي آزاد سازي اين 9 نفر اعلام كردند.

اولين شليك در آغاز جنگ:
اگر چه در منابع مختلف شليك اولين گلوله توپ به سمت خاك ايران را از اقدامات صدام بر مي شمارند ولي «حامد الجبوري» وزير خارجه عراق در گفت و گويي با روزنامه الحيات گفت: «اولين گلوله اي كه به سمت خاك ايران شليك و جنگ شروع شد آن گلوله را ملك حسين شليك كرد.» اين موضوع حتي با ترديد خبرنگار الحيات مواجه مي شود، اما «الجبوري» با قاطعيت تاكيد مي كند «مطمئن هستم.»

اولين حمله شيميايي:
اولين حمله شيميايي ثبت شده در جنگ در تاريخ آذر ماه 1359 در حالي که تنها 114 روز از آغاز رسمي جنگ مي گذشت در منطقه گيلانغرب صورت گرفت که به مجروح شدن تعدادي از نيروهاي ايراني انجاميد، اما اولين سند پيرامون آمادگي دولت عراق براي حملات شيميايي به 43 روز قبل بر مي گردد. در تاريخ 10/8/1359 و در حالي که تنها 71 روز از آغاز رسمي جنگ مي گذشت، فرمانده عمليات نيروهاي عراق در غرب در گزارشي به فرماندهان عالي رتبه خود مي نويسد: «عواملي كه توسط يگانهاي تابعه استخدام شده اند مخالف رژيم ايران هستند و در خط مقدم جبهه با پرتاب گلوله شيميايي‏ باعث تضعيف قواي جسمي پرسنل نظامي ايران مي شوند.»

اولين پيشنهاد صلح:
اولين پيشنهاد صلح يك هفته پس از آغاز جنگ توسط «صدام جسين» اعلام شد! دولت بعث كه در آرزوي فتح سه روزه تهران بود‏ پس از گذشت سه هفته از آغاز حملات خود در پشت دروازه هاي خرمشهر زمين گير شده بود در تاريخ 7/7/1359 خطاب به ملت عراق گفت: عراق به مقاصد ارضي خود نايل شده و كشورش مايل هست خصمومت ها را كنار گذاشته و به مذاكره بپردازد.» اين پيشنهاد صلح، در ميان كارشناسان سياسي جهان، به معناي شكست عراق در تهاجم به ايران تحليل شد.

اولين سرقت نفت عراق از ايران اسلامي:
درتاريخ 10/2/1358 روزنامه كيهان نوشت: «در جريان انقلاب اسلامي ايران، عراقي ها براي جذب منابع نفتي ايران در خط مرزي ويژه در منطقه نقت خيز كركوك چاههاي جديد حفر كردند و چون رگه نفتي دو كشور در خط مرزي به هم مربوط است اين عمل عراقي ها باعث خشك شدن صنايع نفتي نفت شهر شده است.»

اولين بيانيه صلح سازمان ملل پيرامون جنگ:
در دومين روز جنگ اعضاي شوراي امنيت سازمان ملل متحد به تقاضاي دبير كل وقت سازمان ملل، تشكيل جلسه داده و بيانيه اي صادر كردند. در اين بيانيه در حالي كه عراق در خاك ايران حملات خود را ادامه مي داد، از طرفين خواسته شد كه «از كليه اقدامات مسلحانه ... دست بردارند.» اقدامي كه حتي شوراي امنيت سازمان ملل در صدور قطعنامه پيرامون جنگ، آن را تلويحا بي اثر دانست.

اولين قطعنامه سازمان ملل پيرامون جنگ:
سه روز پس از صدور بيانيه سازمان ممل متحد، اولين قطعنامه خود را پيرامون جنگ ايران و عراق صادر كرد. قطعنامه 479 كه تاريخ سوم مهرماه سال 1359 را در بالاي خود دارد بلافاصله مورد پذيرش عراق قرار گرفت. در اين قطعنامه سخني از تجاوز و تنبيه متجاوز به ميان آورده نشده. نكته جالب اينجاست كه سازمان ملل پس از اين قطعنامه 21 ماه و 15 روز سكوت اختيار كرد و زماني مجبور شد كه اين سكوت را بشكند كه نيروهاي ايراني عمليات غرور آفرين فتح خرمشهر را انجام داده بودند و خاك عراق مورد تهديد نيروهاي ايراني قرار داشت! سكوتي كه معنايي جز حمايت از متجاوز نمي توانست داشته باشد.

اولين طرح براي ورود به خاك عراق:
در حالي كه نيروهاي انقلابي تلاش مي كردند تا تجاوز عراق به خاك ايران را كند يا متوقف سازند اولين طرح براي ورود به خاك عراق توسط جاويد الاثر «حاج احمد متوسليان» ارايه شد. حاج احمد با اطلاعي كه از منطقه كردستان عراق داشت، طرح اشغال يك شهر مرزي كرد نشين در داخل عراق را مطرح كرد، تلاشي كه مي توانست نيروهاي عراقي را در دو جبهه درگير کند و فشار به مناطق جنوبي کشور را کاهش دهد، اما اين اقدام با مخالفت بني صدر خائن، رئيس جمهور وقت مواجه شد و امکان اجرا نيافت.

اولين استعفاي صدام پس از آغاز جنگ: ‏
صدام حسين که به اميد پيروزي سريع خود و با هدف ساقط کردن نظام نوپاي اسلامي، جنگ را برملت ايران تحميل کرده بود هر مقداري که از اين نبرد مي گذشت و قدرت نيروهاي نظامي و نيروهاي اسلام به پختگي و تکامل خود نزديک مي شد، خود را بيشتر در خطر سقوط احساس مي کرد. فتح خرمشهر اوج اين عظمت نيروهاي جوان ايراني بود. فرماندهي که با متوسط سن کمتر از 27 سال نيروهاي ورزيده عراقي را در خرمشهر زمين گير کرده و 19 هزار نفر از نيروهاي دشمن بعثي را به اسارت در آوردند. علاوه بر آنکه بصره را نيز تحت خطر جدي قرار داده بودند. در اجلاس 4 روزه حزب «بعث» که پس از پيروزي جمهوري اسلامي ايران در خرمشهر برگزار شد. صدام حسين ضمن پذيرش مسووليت شکستهاي اخير، استعفا داد. اگر چه اين موضوع مورد پذيرش قرار نگرفت و او مجدداً به اين سمت انتخاب شد. انتخابي که در پي خود، اعضاي شوراي انقلاب را از 17 نفر به 10 نفر کاهس داد و 8 هزار نفر از اعضاي دولت عراق را عزل و 10 هزار نفر از نيروهاي جديد را وارد کابينه کرد. تمامي اين اقدامات از نتايج عمليات جاودان «فتح خرمشهر» بود.

اولين موشک ايران:
در ساعت 3:20 دقيقه بامداد روز پنجشنبه 3/12/63 اولين موشک ايران به بغداد شليک شد. شليکي که به هدف خود «بانک رافدين» اصابت کرد، دولت عراق را در گيجي قرار داد؛ بطوري که اين دولت را مجبور ساخت تا اين اقدام را حرکتي خرابکارانه و داخلي اعلام کند. سخنگوي وزارت خارجه آمريکا نيز اعلام کرد: «ابن انفجار يک انفجار داخلي بوده است.» اما شليک 13 موشک در مدت زمان کوتاه به کرکوک و بغداد، اين دولت را مجبور ساخت تا اقدامي براي جلوگيري ازشليک موشکهاي ايران انجام دهد.

اولين عمليات نظامي از سوي ايران:
عمليات کلاسيک نيروهاي ايران، 24 روز پس از آغاز رسمي جنگ و با هدف آزادسازي مناطق اشغالي در منطقه غرب رودخانه کرخه انجام شد. نيروهاي عمل کننده در اين عمليات قبل از ظهر روز عمليات، به دليل ناکامي در رسيدن به اهداف مورد نظر مجبور به بازگشت شدند.

اولين عمليات موفق از سوي ايران:
اولين عمليات پيروزمندانه نيروهاي نظامي ايران در تاريخ 5 مهرماه 1360 با هدف شکستن حصر آبادان در شرق رودخانه کارون انجام شد و پس از 48 ساعت به تمامي اهداف خود رسيد. اين عمليات سرآغازي بر عمليات هاي موفق نيروهاي اسلام در طول هشت سال دفاع مقدس بود.

يکشنبه 1/7/1386 - 9:57
اخبار

معرفي سبك الماس خبري


سبك نوشتاري الماس خبري (news diamond) دارد جاي سبك خبر نويسي هرم وارونه (inverted pyramid) را در خبر نويسي آنلاين مي‌گيرد. اين شيوه خبر نويسي با دو خصيصه وب كاملا سازگار است: سرعت و عمق.
فرايند نوشتن در اتاق‌هاي خبر بر پايه اين دو قدرت بازنگري خواهند شد.
پاول برادشاو(Paul Bradshaw) مي‌گويد رسانه‌هاي نوين از يك سو اجازه نشر سريعتر خبرها را مي‌دهند (تلويزيون و راديو، بعد موبايل و ايميل و حالا موبلاگ‌ها يا همان وبلاگ‌هاي موبايل پايه) و از سوي ديگر وب رسانه‌اي كامل براي روزنامه‌نگاري است كه بطور بالقوه عميق‌تر و گسترده‌تر از شاهان سابق محتوا و تحليل؛ يعني روزنامه‌ها و مجلات است.
بنابراين او فرايند جديد نوشتن در دنياي آنلاين را با تاكيد بر دو عنصر سرعت و عمق اين چنين به تصوير مي‌كشد: [براي ديدن نمودار بزرگتر بر روي آن كليك كنيد]

هشدار(Alert): همين كه خبر به وقوع مي‌پيوندد، روزنامه‌نگار يك هشدار براي دبير مي‌فرستد. مشتركان موبايلي و ايميلي اخبار يا آنهايي كه از خبرخوان‌ها استفاده مي‌كنند؛ به سرعت در جريان خبر قرار مي‌گيرند. اين روند هشدار در عين حال با انتساب مالكيت خبر به اعلام كننده اوليه آن همراه است.

نسخه اوليه (Draft): گام دوم به يك پست وبلاگي بيشتر شبيه است تا به يك مطلب چاپي يا راديو و تلويزيوني. نسخه اوليه در حمايت از هشداري كه داده شده است مثل گزارش‌هاي خبرگزاري‌ها به ارائه نام‌ها، مكان‌ها، جزئيات و منابع مي‌پردازد و هر چه جزئيات بيشتري به دست مي‌آيد؛ آپديت مي‌شود. نقش مهم نسخه اوليه اين است كه خوانندگان هشدار را به سايت بكشاند؛ اما در عين‌حال به اطلاع رساني در فظاي وبلاگ‌ها هم ادامه مي‌دهد.

مطلب / بسته (Article / Package): اين مرحله در واقع بين سرعت و عمق قرار دارد، تقريبا حال و هواي يك مطلب كلاسيك روزنامه‌اي را دارد و شبيه مطالب 3 دقيقه‌اي راديو و تلويزيون است (مي بينيد كه روزنامه‌نگاري آنلاين كماكان نمي‌تواند خودش را از دست بسته‌هاي سنتي خبري نجات دهد). قضاوت در اين باره كه آيا چنين مطلبي در ابديت اينترنت اصلا از اهميت برخوردار است يا نه؛ نكته‌اي مهم است.

بافت (Context): مطلب آنلاين مي‌شود و با توجه به بافت [يا همان فضاي حاكم بر خبر] توسط تعداد فراواني از لينك چه لينك‌هاي داخلي و چه لينك‌هاي خارجي آپديت مي‌شود. در اين مرحله منبع خبر به يك پورتال منبع تبديل مي‌شود.

تحليل / بازتاب (Analysis / Reflection): بعد از خبر نوبت تحليل مي‌رسد. در فضاي آنلاين؛ اين امر به اين معناست كه هر واكنشي در هر كجاي فضاي بلاگ‌ها رخ مي‌دهد؛ جمع آوري شود- به ويژه از طريق وبلاگ‌ها و فروم‌هاي خودتان و منابع مطلع و كساني ‌كه خبر به آن‌ها مربوط بوده است- افرادي كه خبر را پوشش مي‌دهند ممكن است تجارب خودشان را در وبلاگ‌هايشان منتشر كنند. پادكست‌ها هم در اينجا جزو منابعي به شمار مي‌آيند كه در اين موارد بحث به پا مي‌كنند.

حالت تعاملي (Interactivity): اين مرحله ممكن است به منابع فراواني نياز داشته باشد؛ اما مي‌تواند در عين حال كاربر را هم درگير موضوع كند و به گونه‌اي اطلاع رساني كند كه ساير رسانه‌ها قادر به آن نيستند. يك فروم يا فلش اينتراكتيو (Flash interactive) و يا يك ويكي (wiki) مي‌تواند "دنباله بلندي " بسازد كه كاربران را تا مدت‌ها پس از توليد خبر به دنبال خود بكشاند.

شخصي‌سازي (Customization): اين حالت در واقع اتوماتيك سازي از سوي روزنامه‌هاست. يعني ارائه سرويس‌هاي پايه‌اي مشتركان؛ مثل آپديت ايميلي و مبتني بر آر اس اس درباره مطلب.
اتكا به نيازهاي اجتماعي (انطباق با علائق جديد ساير خوانندگاني كه خبر را خوانده‌اند) و روزنامه‌نگاري مبتني بر ديتابيس (database-driven journalism) – كه در آن بسياري از موارد بر حسب متا تگ‌ها همگرا مي‌شوند و يا مواردي كه ديتابيس مي‌تواند در اختيار محيط ارتباطي كاربر قرار دهد - مطرح است.
و بالاخره اينكه به فرهنگي هم نياز هست كه به تخقق چنين امكاناتي باور داشته باشد.
پاول برادشاو مي‌گويد الماس خبري مي‌كوشد تا تغيير يك محصول قرن نوزدهمي (خبر) به يك محصول قرن بيست و يكمي را به تصوير بكشد: روزنامه‌نگاري مدام گوينده (iterative journalism) در رسانه‌هاي نوين؛ اينكه خبر تا ابد "ناتمام" است.

نوشته: يونس شکرخواه

يکشنبه 1/7/1386 - 9:57
ورزش و تحرک

همیشه رویا داشته باشید
با افشین قطبی، مربی مدرن، آشپز سنتی


می‌گویند همه چهره‌های سیاسی – اجتماعی – فرهنگی ایران دوست دارند کاری یا نقشی در باشگاه‌های استقلال یا پرسپولیس به آنها محول شد. چرا که این مسئله می‌تواند تضمین‌کننده شهرت آنی آنها باشد.
مثال مشخص آن وضعیت افشین قطبی است، مربی مشهور فوتبالی که بسیاری از علاقه‌مندان فوتبال جهان او را می‌شناسند، اما در ایران – به دلیل دور ماندن طولانی‌اش از سرزمین مادری – خیلی شهرت ندارد (یا نداشت). اما بلافاصله پس از مطرح شدن نام او به‌عنوان سرمربی آینده پرسپولیس به چهره‌ای شناخته شده در فوتبال ایران بدل شد.
افشین قطبی در حالی که در اردوی تیم ملی کره جنوبی در جزیره‌ای کوچک در جنوب کره بود، به سؤالات ایمیلی ما پاسخ داد، جالب این‌که مربی فعلی تیم ملی کره جنوبی و دستیار تیم در لیگ هم مثل خیلی از ایرانی‌ها مطمئن است که تیم‌های ملی ایران و کره جنوبی قطعاً در این دوره با هم روبه‌رو خواهند شد و اظهار امیدواری می‌کند که ای کاش این رودررویی در بازی فینال جام ملت‌های آسیا باشد.
▪ شما دستیار مربیان بسیار مشهوری بوده‌اید، از بین آنها کدام را بهترین می‌دانید؟
ـ من کنار مربیان بزرگی بوده‌ام. اولین مربی بزرگی که دستیارش بودم بوراسیلو تینوویچ بود، بعد از او استیولیپسون سرمربی آمریکا و بعد هم گاس هیدینک و دیک ادوکات و حالا هم پیم ورمیک، همه این افراد مربیان بزرگی هستند.
▪ موفق‌ترین دوره کار شما چه زمانی بود؟
ـ بی‌تردید جام جهانی ۲۰۰۲ که به میزبانی کره جنوبی در ژاپن برگزار شد و من در آن همراه تیم ملی کره تا نیمه نهایی مسابقات صعود کردیم. کره در آن رقابت‌ها عالی بود. البته کره در جام جهانی ۲۰۰۶ هم خوب بازی کرد و همه بازی‌های این تیم را ستایش کردند. من مطمئن هستم که کره جنوبی در مسابقات جام ملت‌های آسیا هم یکی از امیدهای اصلی قهرمانی خواهد بود.
▪ در خارج از ایران تا چه حد آشنایی با فوتبال ایران وجود دارد؟
ـ در آسیا همه به بازیکنان ایران به عنوان بازیکنانی با کلاس بالا و کیفیت بازی عالی و شخصیت مناسب احترام می‌گذارند، اما در آمریکا و اروپا ایران چندان شناخته شده نیست. البته آمریکایی‌ها هرگز جام جهانی ۱۹۹۸ و شکست مقابل ایران را فراموش نمی‌کنند، فکر می‌کنم آن شگفتی دید بسیاری از مردم آمریکا نسبت به ایران را تغییر داد.
▪ دوست دارید در فوتبال ایران فعالیت کنید؟ اگر پاسخ مثبت است در رده ملی این تمایل را دارید یا در رده باشگاهی؟
ـ بله، واقعاً دوست دارم که روزی در کشور خودم کار کنم. من بسیار خوشحالم که ایرانی هستم و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم. در مورد کار کردن در تیم‌های ملی یا باشگاهی باید بگویم که هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند. در باشگاه‌ها هر روز می‌توان با بازیکنان کار کرد و این یک فرصت عالی برای ساختن مسیر پیشرفت برای بازیکنان است، اما در تیم ملی باید در اکثر زمان به تماشای بازی بازیکنان در رده باشگاهی نشست و بعد بهترین‌ها را انتخاب کرد و در نتیجه فرصت کمی برای آموزش هست.
▪ ایران بیشتر شانس قهرمانی در جام ملت‌ها را دارد یا کره جنوبی؟
ـ به نظر من پنج تیم در جام ملت‌ها شانس قهرمانی دارند: ایران، استرالیا، ژاپن، عربستان و کره جنوبی. پیش‌بینی هم کار سختی است.
▪ سال‌های نوجوانی برای تماشای مسابقات به ورزشگاه‌های امجدیه یا ۱۰۰ هزار نفری می‌رفتید؟
ـ بله، برای تماشای بعضی از بازی‌های تاج یا پرسپولیس به امجدیه می‌رفتم. بازی‌های علی ‌پروین و حسین کلانی در ذهنم هست. در بازی افتتاحیه ورزشگاه ۱۰۰هزار نفری هم که تیم سانتوس به تهران آمده بود، به ورزشگاه رفتم و بازی پله را از نزدیک تماشا کردم که خیلی هیجان‌آور بود. من پول زیادی نداشتم که همه بازی‌ها را به استادیوم بروم.
در خانه هم تلویزیون نداشتیم و برای همین بازی‌ها را از رادیو گوش می‌کردم و با جوراب‌هایم یک توپ می‌ساختم و با آن جریان بازی را تصور می‌کردم و در لحظات حساس بازی شریک می‌شدم، از همان موقع فوتبال تمام زندگی من شد.
▪ بهترین فیلمی که تا به حال دیده‌اید؟
ـ «گاندی» با بازی بن کینگلزلی.
▪ محبوب‌ترین بازیگران؟
ـ آل پاچینو و رابرت دنیرو.
▪ هنوز غذای ایرانی می‌خورید؟
ـ غذاهای ایرانی بهترین غذاهای جهان هستند. من خودم خورشت بادمجان را عالی درست می‌کنم و در پختن آن واقعاً مهارت دارم.
▪ افشین قطبی در یک نگاه:
- متولد تهران
- دارای لیسانس برق از دانشگاه یوسی‌‌ال‌ای آمریکا
- دارای مدرک مربیگری A بین‌المللی فیفا (بالاترین درجه مربیگری فوتبال)
- پایه‌گذار مدرسه فوتبال لس‌آنجلس گالاکس
● سوابق کاری:
دستیار بوراسیلو تینوویچ در تیم ملی آمریکا، جام جهانی ۱۹۹۸، آنالیزور تیم ملی کره جنوبی در سال ۲۰۰۲، کمک‌مربی تیم ملی کره جنوبی در جام جهانی ۲۰۰۶، حضور در کادر فنی باشگاه سامسونگ کره جنوبی (۲۰۰۳) و لس‌آنجلس گالاکس آمریکا (۲۰۰۵)

يکشنبه 1/7/1386 - 9:56
بیماری ها

توصيه هايي پيرامون تغذيه در ماه ميهماني خدا

فلسفه روزه ، تقوا پيشگي ، تقويت حس بخشندگي ، مساعدت و انساندوستي ، حذف يك وعده از غذاي روزانه و فرصت تجديد قوا براي جسم و روان انسان است .
چنانچه در ماه مبارك رمضان از برنامه غذايي صحيح استفاده نكرده و تغذيه نامناست داشته باشيم ، ممكن است بمه اختلالات فراواني مبتلا شويم .
در زير خوانند گان عزيز را به رعايت توصيه هاي بهداشتي در هنگام صرف افطاري و سحري جلب مي كنيم .
-از مصرف چند نوع غذاي مختلف در هنگام افطاري خودداري كنيد. در برنامه غذايي خود بويژه در وعده سحر از ميوه ، سالاد وسبزيهاي تازه استفاده كنيد .

-روزه داران براي صرف سحري بايد به موقع بيدار شوند ، چون با عجله خوردن غذا ، روي معده اثر سوء گذاشته و باعث معده درد مي شود .

-نوجوانان بويژه دختران تازه بالغ براي گرفتن روزه در ماه مبارك رمضان و به منظور حفظ توان جسماني در اين ماه، از مواد غذايي قندي ، پروتئين دار و پرانرژي استفاده نمايند .

-برخي ها عادت دارند در هنگام سحر مقدار زيادي آب بنوشند، اين كار موجب نفخ و مشكلات هضم مي شود . در فاصله بين وعده افطار و سحري فرصت كافي براي مصرف آب وجود دارد .

-پرخوري و با عجله غذا خوردن در هنگام افطار باعث مي شود كه شخص مبتلا به چاقي و نفخ دستگاه گوارش قرار گيرد .

-امتناع از خوردن سحري و اكتفا كردن به يك وعده افطاري ، باعث پايين افتادن قند خون ( هيپو گليسمي ) مي شود و فرد را دچار خستگي ، بي حوصلگي و عصبانيت مي كند .

-در برنامه غذايي خود بويژه در وعده سحري از ميوه ، سالاد و سبزيهاي تازه استفاده كنيد . اين مواد به علت داشتن آب زياد ، احساس تشنگي را كاهش مي دهند ، ويتامينها و مواد معدني مفيدي را به بدن مي رساند و به علت داشتن فيبر غذايي زياد از بروز يبوست جلوگيري مي كنند .-بهتر است قبل از مصرف غذا در وعده افطار آب ولرم ميل نمائيد از مصرف آب سرد در شروع افطار خود داري كنيد ، زيرا ممكن است باعث تحريك معده و ناراحتيهاي گوارشي شود . افطار را با چاي شيرين يا خرما آغاز كنيد .

-در ماه مبارك رمضان حتما از دو وعده غذايي سحر ي و افطار استفاده كنيد .

-از مصرف آب سرد در شروع افطار خود داري كنيد .

-درماه مبارك رمضان حتما از دووعده غذايي سحر ي و افطاري استفاده نمائيد .

-وعده افطار سعي شود كه از غذا هاي سبك و زود هضم باشد ، مانند : شير ، خرما ، نان ، پنير و گردو ، خامه ، كره ، تخم مرغ آب پز ، شير برنج ، شله زرد ، حلوا ، حلوا ارده ، البته روزه داران مي توانند برخي از مواد پروتئيني و لبني مذكور را براي افطار انتخاب كنند .

-در هنگام افطار از مصرف غذاهاي حجيم ،نفاخ ، سرخ شده و پر چربي خود داري شود . آش رشته و نوشابه در افطار مناست نيست .

-در سحر بهتر است از يك غذاي كامل استفاده بشود . پلو خورشها و خوراكها براي وعده سحر ي مناسب ترند . مواد غذايي پروتئين دار مانند تخم مرغ ، حبوبات ، لبنيات و گوشت غذاي مطلوب در وعده سحري هستند .

-در موقع سحر از خوردن غذاهاي شور ، پرچربي و نوشيدن آب زياد خود داري كنيد .

-افطار را با يك استكان چاي شيرين يا يك خرما شروع كنيد .

-افطار و شام بايد يك وعده باشد . توصيه مي شود كه مجموع افطار و شام بين نيم ساعت تا 45 دقيقه باشد تا بدن براي خوردن سحر ي آمادگي داشته باشد.

يکشنبه 1/7/1386 - 9:55
ادبی هنری

رازهاي دوران پر التهاب
 


مترجم: محمد حسين زوار كعبه
تعداد صفحات: 107
قيمت: 1050 تومان
شابک: 5-362-506-964-978
قطع: رقعي
نوبت چاپ: اول: 1386
شمارگان: 2200

معرفی کتاب: سروان عراقي؛ ثامرحمود الخالصي در كتاب«رازهاي دوران پرالتهاب» از رازهاي وحشتناك پرده مي‌گشايد. او اين كتاب را در هنگام سكونت در كشور سوريه نگاشته است و در آن به تشريح لحظات زندگي‌اش در جنگ تحميلي مي‌پردازد. او از قساوت‌هايش مي‌گويد واز قرباني كردن دو تن از هم رزمانش. كساني كه شاهد فرار او بوده‌اند، براي سفيد ماندن كارنامه درخشان الخاصي از سوي او متهم به فرار و روانه چوبه دار مي‌شوند.
اين سروان عراقي در بخشي از كتاب به استفاده از سلاح شيميايي در منطقه مهران اعتراف مي‌كند و از اعطاي مدال شجاعت از سوي صدام به افسراني كه از اين سلاح‌ها استفاده كرده‌اند خبر مي‌دهد. كتاب،علاوه بر افشاي جنايات نيروهاي عراقي در جنگ، گرفتاري‌ها و مصيبت‌هاي مردم عراق را نيز آشكار مي‌كند. حوادث در اين كتاب به شكل دقيق ترسيم شده تا خواننده در بطن آنها قرار بگيرد.
رازهاي دوران پرالتهاب، مشتمل بر 108 صفحه است و در قطع رقعي منتشر شده است.

يکشنبه 1/7/1386 - 9:55
بیماری ها

لیزر با فوتون های نور سبز

زمانیکه در یک سالن کنفرانس نشسته اید چه چیز شما را اذیت میکند؟ نور زیاد سالن و یا شاید هم تاریکی بیش از حد محیط! گاهی اوقات هم نور لیزری که شما مجبور هستید برای دنبال کردن بحث موجود در سالن به آن خیره شوید شما را دچار سردرد میسازد. آیا تا کنون به این سردرد و علت آن فکر کرده اید؟ اغلب اشعه های لیزی که برای استفاده در سالن های کنفرانس انتخاب می شوند با نور قرمز و در صد پایینی از فوتون ها که قابلیت حرکت در فضا را دارند انتخاب می شود. این انتخاب نادرست عنبیه چشم شما را خسته کرده و کم کم شما را دچار سردرد می سازد. اما Jasper Keynote حاصل یک فکر جدید در زمینه ساخت این قبیل لیزر هاست. نور این اشعه سبز رنگ بوده و شدت حرکت فوتون هایش 50 برابر نور قرمز می باشد. این لیزر که حاصل تلاش شرکت Automatic Power Control (APC) است  تنها با یک باتری 3 ولتی لیتیمی می تواند تا چندین مایل برد داشته باشد.

يکشنبه 1/7/1386 - 9:54
بیماری ها
کارت خوان به شکل فوطی کنسرو

این بار به جای قوطی کنسرو و سوپ می توانید قوطی حافظه خوان از سوپر مارکت خریداری کنید.بله،این حافظه خوان به شکل یک قوطی طراحی شده که می تواند حافظه های SD,XD,MS,Mini SD,T-Flash,Micro SD را بخواند و توسط سه USB میتواند به کامپیوتر وصل شود.این دستگاه 60 گرمی بدون نیاز به آداپتو است و قیمت آن $17 است.

يکشنبه 1/7/1386 - 9:54
دانستنی های علمی

درگذشت امام برهان الدين ابراهيم كركي

11 رمضان 853 - امام برهان الدين ابراهيم كركي اديب، نحوي، محدث، مورخ و مفسر، فقيه، قاضي و عالم شافعي درگذشت. وي بيشتر دوران تحصيل خود را در جامع الازهر و شهرهاي خليل و قدس و قاهره گذراند. ابراهيم كركي افزون برتبحر درفقه و ادب درابواب قرائت قرآن كريمو دانشهاي مربوط به آن مهارتهاي كافي كسب كرد و به اين علم شهرت يافت. ازآثار وي مي توان به «اِعرابُ المُفَصَّل و مُختَصَرُ الرَّوضَه» اشاره كرد.

يکشنبه 1/7/1386 - 9:53
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته