• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1994
تعداد نظرات : 294
زمان آخرین مطلب : 4593روز قبل
دعا و زیارت
12 رمضان هجري قمري

 انجام عقد اخوت ميان رسول خدا (ص) و حضرت على (ع)

12 رمضان 1 - حضرت محمد(ص) به منظور پيشبرد اسلام و گسترش روح برادري ميان مسلمانان بويژه ميان مهاجريني كه ازمكه آمدند و انصاري كه اهل مدينه بودند عقد برادري جاري ساختند و خود، حضرت اميرالمؤمنين علي(ع) را به برادري برگزيدند.

دوشنبه 2/7/1386 - 11:48
دانستنی های علمی

برخي ديگر از رويدادهاي 24 سپتامبر

  • 1935:   دولت حزب نازي آلمان ( ناسيونال سوسياليست ) تصميم گرفت همه شرکتها و بنگاههاي يهوديان اين کشور را از دست آنان حتي به صورت خريد خارج سازد.

  • 1945:   دولت انگلستان تصميم گرفت که مسئله فلسطين را در سازمان ملل مطرح سازد.

  • 1852:   نخستين پرواز انسان با بالن در فرانسه صورت گرفت و مهندس "هانري گيفاد" با بالني كه خود ساخته بود از پاريس به "تراپه" پرواز كرد.

  • 1958:   دولت پاکستان به پيمان بغداد ( که بعدا به سنتو تغيير نام داد) پيوست.

  • 1958:   شرمن آدامز sherman adams دستيار آيزنهاور رئيس جمهوري وقت امريکا چون افشا شد که براي مدير يک موسسه صنعتي پارتي بازي کرده است از سمت خود کناره گيري کرد.

  • 1960:   نخستين كشتي كه با نيروي اتم به حركت در مي آمد (ناو هواپيمابر اينترپرايز) در كارگاه كشتي سازي امريكا در بندر نيوپورت نيوز
        ( ايالت ويرجينيا ) ساخته شد.

  • 1964:   سناتور "بري گلدواتر " نامزد احراز مقام رياست جمهوري آمريکا از حزب جمهوري خواه در يک نطق انتخاباتي گفت که قدرت نظامي کليد صلح است.

  • 1979:   در پي ديدار سادات از اسرائيل و مذاکره با بگين نخست وزير اين کشور و حصول بعضي توافقها اتحاديه عرب تصميم گرفت مقر خود را از قاهره منتقل کند.

  • 1988:   دولت کانادا از آن دسته از ژاپني هاي مقيم کانادا که در جريان جنگ جهاني دوم به اردوگاه فرستاده شده بودند رسما عذر خواهي کرد و قول پرداخت غرامت داد.

  • 1990:   بهاي نفت خام در بازارهاي جهاني به سبب تصرف کويت از سوي عراق به هر بشکه چهل دلار رسيد.

  • 1990:   صدام حسين در نطقي گفت که اسرائيل را منهدم خواهد کرد.

  • 1990:   دولت سعودي به سبب حمايت جمهوري يمن از عراق و نيز حمايت ضمني اردن دست به اخراج نمايندگان و اتباع دو کشور از خاک خود زد.

  • دوشنبه 2/7/1386 - 11:47
    دانستنی های علمی
    قوه قضايي آمريكا

    در اين روز در سال 1789 ،کنگره آمريکا با تصويب قانون نظام قضايي اين کشور، دادستان كل و ساير دادستانها، داديارها و بازپرسها و پليس را سازمانهايي جدا از قوه قضايي تعريف كرد و ضميمه قوه مجريه ساخت. ولي آنها را ضابط دادگاه ها قرار داد و تاكيد كرد كه تنها دادگاه ها و قضاوت آنها كه در سه طبقه (بدايت، استيناف، و تميز) قرار خواهند داشت، قوه قضايي محسوب مي شوند و كاملا مستقل از دو قوه ديگر و حافظ حقوق مردم و قانون اساسي هستند و فقط آنها حق دارند كه دستور بازرسي و توقيف افراد را صادر و ميزان کيفرشان را تعيين كنند ولي در مواردي كه متهم اعتراف نكند فقط هيات منصفه است كه مجرميت و برائت را اعلام مي كند.
    دادستان كل آمريكا كه اصطلاحا وزير گستري هم خطاب مي شود از اعضاي كابينه است. 

    دوشنبه 2/7/1386 - 11:47
    دانستنی های علمی
    دانشمند هم شواليه است

    24 سپتامبر سال 1270 «ريموند لول» اسپانيائي از خانواده اشراف، پس از يادگرفتن زبان عربي و اطلاع از علوم شرق، در اجتماعي از شواليه هاي اسپانيايي اعلام كرد كه شواليه بودن تنها نتيجه بهتر جنگيدن و سواري نيست، برخوردار بودن از دانش، هنر و ادب و برتري داشتن در تفكر هم نوعي شواليه بودن است. هر كس در هر كاري كه بر ديگران برتري و پيشي داشته باشد قهرمان همگنان خود است.
        وي در همين جمع پيشنهاد كرد كه روحانيون همه اديان الهي بايد گرد هم آيند و اختلافهاي مذهبي را از ميان بردارند و ثروت شاهان به جاي مصرف شدن در جنگ و جدال، براي پيشرفت ادب و دانش هزينه شود.

    دوشنبه 2/7/1386 - 11:47
    دانستنی های علمی

    وقايع ابتدای انقلاب و دفاع مقدس در چنين روزی 2 مهر 

    02/07/64
    شهادت «سيد کاظم کاظمي»معاون اطلاعات کل سپاهدر منطقه ي طلاييه.

    02/07/65
    آغاز عمليات انصار.

    دوشنبه 2/7/1386 - 11:46
    دانستنی های علمی

    وقايع ابتدای انقلاب و دفاع مقدس در چنين روزي

    02/07/64
    شهادت «سيد کاظم کاظمي»معاون اطلاعات کل سپاهدر منطقه ي طلاييه.

    02/07/65
    آغاز عمليات انصار.

    دوشنبه 2/7/1386 - 11:40
    دانستنی های علمی
    صدر اعظم عثماني كه به ايران امتياز داده بود بركنار شد، ولي ...

    24 سپتامبر 1615 ميلادي شاه عباس كه از تفليس عازم اشرف در مازندران بود تا با "پدرو دو لاواله" فرستاده پادشاه اسپانيا ملاقات كند و پيام او را دريافت دارد، در گوكجه شنيد كه سلطان عثماني صدر اعظم اين كشور را كه پس از شكست ارتش عثماني از ايران، براي جلب موافقت به ترك مخاصمه، به ايران امتيازهاي متعدد داده بود بركنار ساخته و گفته است كه براي رفع اين تحقير به جنگ ايران خواهد شتافت.
    شاه عباس براي پيشگيري از اين حمله، دو سپاه از ارتش ايران را روانه "وان" و ارزروم كرد و تصميم گرفت كه پس از ملاقات با نماينده اسپانيا، لشكر خراسان و لشكر همدان و قزوين را هم به كمك دو سپاه اعزامي بفرستد كه چند روز بعد به او خبر دادند كه سلطان عثماني در گذشته و جانشين او براي اجتناب از درگيري تازه اي با ايران اعلام كرده است كه تعهدات صدر اعظم سابق را مي پذيرد و خود را به رعايت آنها مكلف مي داند. با وجود اين، شاه عباس دو سپاه اعزامي را من باب احتياط به پادگانهاي خود بازنگردانيد.

    دوشنبه 2/7/1386 - 11:40
    شعر و قطعات ادبی
    نمگویی و میسوزی ، نمیجویی و میخواهی ...... به باطن تشنه عشق و به ظاهر غرق حاشایی
    درون سوز و برون آرا ، زبان خاموش و دل گویا ..... برون خاکستر سرد و درون آتش سراپایی
    ز چشم من اگر پرسی ، که مجنون‌تر ز مجنونم .... اگر زشت و اگر زیبا ، تو لیلاتر ز لیلایی

    دوشنبه 2/7/1386 - 10:2
    محبت و عاطفه

    تنهاييم را با تو قسمت ميكنم، سهم كمي نيست گسترده تر از عالم تنهايي من

    عالمي نيست حواي من بر من نگير اين خودستايي را كه بي شك تنها تر از من در

    زمين و آسمانت آدمي نيست همواره چون من، نه !!! فقط يك لحظه خوب من بينديش

    لبريزي از گفتن ولي در هيچ سويت محرمي نيست

    دوشنبه 2/7/1386 - 10:1
    دعا و زیارت

    میوه بهشتی
     


     

    مرحوم مجلسي گويد: در بعضي از نوشته هاي اصحاب ما (اماميه) ديدم که به صورت مرسل از گروهي صحابه نقل شده که گفته‌اند:
    پيامبر خدا وارد منزل فاطمه زهرا سلام الله عليها شد و فرمود: فاطمه! پدرت امروز مهمان توست.
    فاطمه عرض کرد: پدرجان حسن و حسين از من خوردني مي خواهند، چيزي نمي يابم تا بخورند.
    سپس پيامبر وارد شد و با علي و حسن و حسين و فاطمه عليهم السلام نشست، فاطمه متحير بود نمي دانست چه کند.
    پيامبر-كه درود خدا برو باد- مدتي به آسمان نگاه کرد. در اين هنگام جبرئيل نازل شد و عرض کرد: اي محمد، خداي عليّ اعلي سلامت مي‌رساند و تو را به درود و اکرام خود ويژه داشته، مي‌فرمايد: به علي و فاطمه و حسن و حسين -عليهم السلام- بگو از ميوه‌هاي بهشتي چه چيزي را دوست مي‌دارند؟
    پيامبر فرمود: اي علي، اي فاطمه، اي حسن و اي حسين پروردگار عزيز مي‌داند که شما گرسنه‌ايد، از ميوه‌هاي بهشتي کدام را دوست داريد؟
    آنان از روي شرم از پيامبر سکوت کرده، چيزي نگفتند. پس حسين عليه السلام (سکوت را شکسته) و عرض کرد: با اجازه شما! باباجان، و مادرجان، و با اجازه شما، برادرجان اي حسن، من (مي خواهم) يکي از ميوه هاي بهشتي را برگزينم.
    همگي فرمودند: حسين جان هر چه مي خواهي بگو که ما به آنچه تو براي ما برگزيني خرسنديم، حسين عرض کرد: اي رسول خدا به جبرئيل بگو: ما رطب تازه مي خواهيم.
    پيامبر فرمود: خدا اين را مي دانست، سپس (رو به فاطمه نموده) فرمود: فاطمه! برخيز و وارد آن اتاق شو و هر چه در آن بود بياور.
    جبرئيل نازل شد و عرض کرد: اي محمد، خداي عليّ اعلي سلامت مي‌رساند و تو را به درود و اکرام خود ويژه داشته، مي‌فرمايد: به علي و فاطمه و حسن و حسين -عليهم السلام- بگو از ميوه‌هاي بهشتي چه چيزي را دوست مي‌دارند؟
    فاطمه عليها السلام وارد شده ديد طبقي بلورين با روپوش سبز بهشتي -که در آن رطب تازه است- با آنکه فصلش نبود در آنجا نهاده شده است. (آنرا برداشته نزد پيامبر آورد).
    پيامبر-صلوات الله عليه- فرمود: فاطمه جان! اين از کجا آمد؟
    فاطمه همان جواب مريم را (که در قرآن مجيد آمده است) داد و عرض کرد: از جانب خداست، همانا خدا هر که را بخواهد بي حساب روزي مي دهد.
    پيامبر برخاست و آن را گرفته پيش روي همه نهاد، سپس فرمود: بسم الله الرحمن الرحيم، آنگاه دانه‌اي خرما برداشته در دهان حسين نهاد و فرمود "نوش جان و گوارايت اي حسين"
    خرماي ديگري برداشت و آن را در دهان حسن نهاد و فرمود "نوش جان و گوارايت اي حسن". سومين خرما را برداشته در دهان فاطمه زهرا نهاد و فرمود: "نوش جان و گوارايت اي فاطمه زهرا".
    سپس چهارمين خرما را برداشت و آن را در دهان علي نهاده، فرمود: "نوش جان و گوارايت اي علي". باز به علي خرماي ديگري داد و فرمود " نوش جان و گوارايت اي علي".
    سپس شتابان از جا برخاست، بعد نشست.
    چون چهارمين خرما را كه برداشته و در دهان علي نهادم، از جانب خداوند ندايي شنيدم که مي‌گويد: نوش جان و گوارايت اي علي. من هم طبق نداي حق تعالي آن را گفتم
    پس همگي از آن خرما خوردند همين که دست کشيدند و سير شدند آن مائده آسماني به آسمان برخاست (و ناپديد شد).
    فاطمه عرض کرد: پدر جان امروز چيز عجيبي از شما ديدم، پيامبر فرمود: اي فاطمه! خرمايي که در دهان حسين نهادم و گفتم: گوارايت اي حسين، از اين رو بود که شنيدم ميکائيل و اسرافيل به او مي‌گويند: گوارايت اي حسين. من نيز همچون آنان گفتم.
    خرماي دوم را برداشته در دهان حسن نهادم، شنيدم جبرئيل و ميکائيل به او مي‌گويند: گوارايت اي حسن. من نيز مثل آنان گفتم.
    خرماي سوم را که برداشته در دهان تو- اي فاطمه- نهادم، شنيدم حوريان بهشتي- در حالي که شادمان، از بلنداي عوالم بهشتي بر ما اشراف داشتند- به تو مي‌گويند: گوارايت باد، اي فاطمه، من نيز طبق آنان آنرا گفتم.
    چون چهارمين خرما را كه برداشته و در دهان علي نهادم، از جانب خداوند ندايي شنيدم که مي‌گويد: نوش جان و گوارايت اي علي. من هم طبق نداي حق تعالي آن را گفتم.
    باز به علي خرماي ديگري دادم، دوباره نداي حق را شنيدم که مي گويد: نوش جان و گوارايت اي علي.
    سپس به خاطر گرامي داشت حضرت پروردگار (شتابان) برخاستم. پس شنيدم مي فرمايد: اي محمد! به عزت و جلالم سوگند اگر از هم اکنون تا روز قيامت، دانه دانه خرما به علي مي دادي، من پيوسته به او مي گفتم: نوش جان و گوارايت اي علي. ..

    فرهنگ جامع سخنان امام حسين؛ ترجمه علي مؤيدي

    دوشنبه 2/7/1386 - 7:50
    مورد توجه ترین های هفته اخیر
    فعالترین ها در ماه گذشته
    (0)فعالان 24 ساعت گذشته