• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1994
تعداد نظرات : 294
زمان آخرین مطلب : 4597روز قبل
ورزش و تحرک

سپاهان به جمع چهار تيم برتر آسيا صعود كرد


نماينده ايران در مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا با شكست كاوازاكي ژاپن در ضربات پنالتي، راهي مرحله نيمه نهايي شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال سپاهان در مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا پس از تساوي بدون گل در اصفهان برابر كاوازاكي، در ديدار برگشت در ورزشگاه نيسان به مصاف تيم ژاپني رفت.
در وقت هاي قانوني و وقت هاي اضافي بازي با تساوي بدون گل به پايان رسيد تا تكليف يكي از تيم هاي راه يافته به مرحله نيمه نهايي در ضربات پنالتي مشخص شود.
نماينده ايران با درخشش بازيكنان در به ثمر رساندن ضربات، با نتيجه 5 بر 4 در زمين كاوازاكي به پيروزي رسيد و راهي مرحله نيمه نهايي مسابقات شد.

پنج شنبه 5/7/1386 - 5:53
اخبار

سفر احمدي نژاد به بوليوي و ونزوئلا از بامداد پنجشنبه آغاز مي شود
 

دومين مرحله سفر رئيس جمهوري اسلامي ايران به قاره آمريكا از بامداد پنج شنبه به وقت تهران با سفر به بوليوي و ونزوئلا آغاز مي‌شود.
به گزارش دفتر امور رسانه هاي رياست جمهوري، محمود احمدي نژاد و هيئت عاليرتبه همراه وي غروب چهارشنبه به وقت محلي،آمريكا را به قصد بوليوي ترك مي‌كنند.
رييس جمهور پس از اقامت نيم روزه در بوليوي و ديدار و مذاكراه با مورالس، رييس جمهور اين كشور و چند برنامه جانبي ديگر ، به كاراكاس پايتخت ونزوئلا عزيمت مي نمايد.
از سوي ديگر احمدي نژاد در روز پاياني (ديروز)حضور خود در نيويورك، ملاقات هايي را با شماري از سران و مقام هاي عاليرتبه كشورهاي مختلف در حاشيه مجمع عمومي سازمان ملل داشت

پنج شنبه 5/7/1386 - 5:53
سينمای ایران و جهان

تعطيلات آخر هفته با فيلم‌هاي سينمايي
 

مزرعه پدري (رسول ملاقلي‌پور)، سرگيجه (آلفرد هيچكاك)، يك نقشه ساده (سام ريمي)، رز سرخ (رضا رئيسي)، دستبرد (ديويد ممت)، شب غزل (سعيد پورشعباني)، سفر به شرق (مهدي برقعي) و باج (استفان كروممر)، عنوان فيلم‌هاي سينمايي روزهاي آخر هفته است.

دستبرد
در برنامه سينما يك اين هفته شاهد پخش يكي از فيلم‌هاي معروف ديويد ممت با عنوان «دستبرد» خواهيم بود. اين فيلم محصول مشترك آمريكا و كاناداست و جين هاكمن و دني دويتو در اين فيلم به عنوان بازيگر اصلي حضور دارند. دلوري ليند، سم راكول، ربكا پيجين، ريك جي و... از ديگر بازيگران اين فيلم هستند.
جو يك سارق حرفه‌اي است و قصد دارد بعد از آخرين دستبردش خود را بازنشسته كند. همدست او برگمن اصرار مي‌ورزد كه پسرش جيمي در اين سرقت بزرگ شركت كند، جو مي‌پذيرد ولي براي اطمينان بيشتر خواهر ناتني خود فران را نزد جيمي مي‌فرستد تا از او اطلاعات به دست آورد. پس از سرقت طلاهاي سوئيسي جيمي، جو را قال مي‌گذارد و محموله‌اي كه گمان مي‌كند طلاست را با خود مي‌برد ولي بعد مي‌فهمد كه رودست خورده است. در ادامه خواهيم ديد كه برگمن همراه با جيمي و دارودسته‌اش به جو حمله مي‌كنند و جو با ياري دوستش آنها را از پا درمي‌آورد، اما وقتي قصد دارد با طلاها فرار كند جيمي و فرانك سر مي‌رسند و ماشيني كه گمان مي‌كنند طلاها در آن است را مي‌ربايند، در حالي كه ماشيني حامل طلاها، ماشين ديگري است كه جو آن را با خود مي‌برد.
فيلم اكشن، جنايي و درام «دستبرد» را مي‌توانيد امشب ساعت 22 به مدت 109 دقيقه از شبكه يك به تماشا بنشينيد.

يك نقشه ساده
فيلم سينمايي «يك نقشه ساده» امشب ساعت 24 روي آنتن شبكه سه سيما مي‌رود.
سام ريمي اين فيلم را در سال 1998 در كشور فرانسه و انگلستان كارگرداني كرده است. بيل باكستون و بيلي باب تنتون در اين فيلم بازي مي‌كنند. بريد جيت فاندا، برنت بريسكو، جك والش و چلسي براس از ديگر بازيگران اين فيلم سينمايي هستند. «يك نقشه ساده» برنده جايزه دو اسكار شده است. اولين جايزه براي بهترين بازيگر مكمل از آن بيلي باب تنتون شده است. اسكات بي اسميت براي فيلمنامه «يك نقشه ساده» دومين جايزه اسكار را دريافت كرد. دو برادر به همراه دوستان از داخل كابين يك هواپيماي سقوط كرده چهار ميليون دلار پيدا مي‌كنند. در ابتدا مساله ساده به نظر مي‌رسد، بايد صرفا مدتي صبر كنند و سپس پول‌ها را خرج كنند ولي كم‌كم طمع و حرص آنان را به يكديگر مشكوك مي‌كند. ماجراهاي تازه آغاز مي‌شود.

باج
«باج» عنوان فيلم سينمايي شبكه پنج است كه ساعت 13:30 پخش مي‌شود. استفان كرومر كارگرداني اين فيلم آلماني را برعهده داشته است. دان بوهلينگر و هرمان كرشمان اين فيلم را مشتركا در ژانري تريلر نوشته‌اند.
اوشي گلاس، والتر كريه، ديتركرخلخنر، ديتريش ماتاوش، هسنا چيپيونگا و ميشاييل مارتنز از بازيگران اين فيلم هستند.
سوزانه، قاضي دادگاه است، او به علت اختلافات خانوادگي در حال جدا شدن از همسرش روبرت است، در حالي كه دخترش كريس زندگي مستقلي دارد و به شدت احساس تنهايي مي‌كند، مامور پليسي در مهماني خانوادگي كه در رستوران مورتيس برگزار شده است، به طرز مشكوكي به قتل مي‌رسد و...

سفر به شرق
آخرين برنامه سينمايي تابستاني شبكه دو اختصاص دارد به پخش فيلم سينمايي «سفر به شرق» كه جمعه ساعت 12:25 پخش مي‌شود.
اين فيلم ايراني روايت سفر پسربچه‌اي است كه به دنبال دوست سفال‌ساز خود براي خودشناسي و بازشناسي به سفر مي‌رود. اين سفر به مرور به خودشناسي و خداشناسي وي منجر مي‌شود...
اين فيلم از ساخته‌هاي مهدي برقعي است.

رز سرخ
تله‌فيلم «رز سرخ» فردا بعدازظهر ساعت 14:30 از شبكه دو پخش مي‌شود. اين تله‌فيلم به كارگرداني رضا رئيسي توليد شده و تهيه‌كنندگي آن را علي لدني برعهده داشته است.
فاطمه گودرزي، اسماعيل داورفر، عباس اميري و... از بازيگران اصلي «رز سرخ» هستند. عطيه كه همسر جوانش (كرامت) در جبهه مفقودالاثر شده است با پدر شوهر و دو فرزندش زندگي مي‌كند. او گوينده راديو است و به دنبال مفقود شدن همسرش، به سختي زندگي را اداره مي‌كند، عطيه در طول سال‌هايي كه منتظر بازگشت كرامت است، مشكلات بسياري را پشت سر گذاشته است در اين داستان به خوبي مقاومت و صبوري چنين زن‌هايي به تصوير كشيده شده است.

شب غزل
جمعه بعد از ظهر ساعت 15 مي‌توانيد به تماشاي تله‌فيلم «شب غزل» از شبكه يك بنشينيد.
اين اثر به كارگرداني سعيد پورشعباني در گروه سيماي مركز همدان تهيه و توليد شده است.
غزل تنها دختر مشهدي گلاب است. او شيريني خورده مراد، جوانی است که به علت همكاري با نصرت در قاچاق، به مدت 4 سال در زندان است. در حالي كه غزل پس از 4 سال منتظر آمدن مراد است، در دادگاه مراد گناهكار شناخته شده و 7 سال ديگر به حبس محكوم مي‌گردد گرچه مراد از نقشه‌‌هاي شوم نصرت در زمان همكاري با او و حمل و نقل آمپول‌هاي ترك اعتياد آگاه بود اما بايد طبق راي دادگاه اين حكم اجرا شود. به همين خاطر خانواده غزل حلقه نامزدي مراد را پس فرستاده و از غزل مي‌خواهند او را فراموش كند. علي‌اصغر هندسي، آرش عباسي و محسن تيمار از بازيگران فيلم سينمايي «شب غزل» هستند.

مزرعه پدري
در برنامه سينما چهار اين هفته شاهد پخش «مزرعه پدري» چهارمين فيلم بلند رسول ملاقلي‌پور خواهيم بود.
جمشيد هاشم‌پور، مهدي احمدي، آتنه فقيه‌نصيري، قاسم زارع و ... از بازيگران مزرعه پدري هستند.
يك نويسنده براي معرفي كتاب تازه‌اش به دانشگاهي در اهواز دعوت مي‌شود. او در طول سفر خاطرات دوران جنگ و همسر و فرزندانش را به ياد مي‌آورد. در يكي از عمليات‌هايي كه نويسنده هم در آن شركت داشته گروهي از رزمندگان محاصره مي‌شوند و نويسنده سال‌ها بعد تمام حوادث آن شب را در كتابش نقل مي‌كند.
شخصيت اصلي مزرعه پدري، محمود شوكتيان، با نگارش رماني كه همنام فيلم است، سعي در ارائه پاسخ به بخش‌هايي از سوال فوق دارد اما در مواجهه با نسل جديد خود نيز به شك مي‌افتد و در چالش با ذهن خويش، بين عالم واقع و خيال و در ميان گذشته و حال رفت و آمد مي‌كند تا جايگاه خود را به عنوان يك رزمنده پيدا كند. ملاقلي‌پور در اين مسير عيني ـ ذهني البته از تجربيات قبلي نيز بهره مي‌گيرد و گوشه چشمي به لحن آثار پيشين جنگي‌اش دارد و از همين رو مي‌توان نشانه‌هايي از آدم‌هاي هميشگي مورد علاقه او جست‌وجو كرد كه تلفيقي از شهامت، ترديد، معصوميت و در نهايت رستگاري در وجودشان آشيانه مي‌كند. ضمن آنكه بيان تركيبي رئاليستي / سوررئاليستي كه در سفر به چزابه و قارچ سمي وجود داشت، در اينجا نيز مجددا مورد عنايت قرار گرفته است. فضايي كه ملاقلي‌پور در مزرعه پدري برايمان ترسيم مي‌‌كند نوعي فضاي آخرالزماني است كه آدم‌ها در يك موقعيت جبري ناچارند بكشند تا كشته نشوند.

سرگيجه
بينندگان شبكه سه فردا شب ساعت 22:30 مي‌توانند در قالب برنامه صد فيلم شاهد تكنيكي‌ترين و سرگيجه‌آورترين فيلم هيچكاك باشند.
هيچكاك سال 1958 اين فيلم را كارگرداني كرد و جيمز استوارت و كيم نواك به عنوان بازيگران اصلي به ايفاي نقش پرداخته‌‌اند.
باربارا بل‌گدس، تام هلمور هنري جونز نيز در اين فيلم بازي داشته‌اند.
«سرگيجه» نامزد دريافت 2 اسكار به خاطر كارگرداني هنري و صدا شده است. همچنين در فستيوال سن‌سباستين، صدف نقره‌اي از‌ آن هيچكاك و جايزه زولوتا از آن جيمز استوارت شده است.
پير بوالو اين فيلم را در ژانري درام و اسرارآميز به نگارش درآورده است. فيلم درباره يك كارآگاه بازنشسته پليس سانفرانسيسكو است كه از ترس ارتفاع دچار سرگيجه‌هاي شديد شده است. او به خواهش يك دوست قديمي مي‌پذيرد كه همسر او را تعقيب كند. در اين راه در ماجرايي پيچيده غرق شده و خود نيز در مسير پيگيري دچار ابهاماتي مي‌شود و ...
گفتني است علي روحاني به عنوان كارشناس در برنامه صدفيلم حضور دارد و قبل از پخش فيلم سينمايي به تحليل و بررسي آن مي‌پردازد.

پنج شنبه 5/7/1386 - 5:51
بیماری ها

10 خوش اقبالي بزرگ پزشكي

فيناستريد: فيناستريد يكي از داروهاييست كه براي طاسي سر موي مردان استقاده مي شود.اين دارو ابتدا براي درمان سرطان پروستات مورد آزمايش قرار گرفت.در آن زمان گروهي از بيماران حين درمان اظهار مي كردند موي آنها دوباره شروع به رشد كرده است.يكي ديگر از داروهاي درمان طاسي سر،مينوكسيديل است.كه آن نيز در حين تحقيق بر روي فشار خون به طور اتفاقي كشف شد.

گنه گنه:
داستان اين داروي ضد مالاريا ممكن از تا حدي غير واقعي به نظر برسد.در ميان داستانهاي پزشكي آمده است كه يك سرخپوست امريكاي جنوبي كه به مالاريا مبتلا بود به طور اتفاقي از يك سطل آغشته به شيره ي درخت گنه گنه(كنين)مقداري آب خورده مدت كوتاهي پس از آن،تب او به طور معجزه آسايي ناپديد شد.به دنبال اين حادثه افراد قبيله ي او نيز شروع كردن به استفاده از اين شيره ي گياهي.اولين مورد استفاده ي غربي ها از اين ماده بر مي گردد به سال 1630.هنگامي كه مبلغين مذهبي در كشور پرو آن را به كار برند.
پس از مدت كوتاهي اين دارو بر روي مرداني كه از ناتواني جنسي رنج مي برند آزمايش شد و نتيجه ي آن بسيار موفقيت آميز بود.به نحوي كه فقط چهار تاشش ماه بعد از آن،حدودا چهار ميليون نسخه از آن تجويز شد

انسولين : در اواخر قرن نوزدهم دو استاد دانشگاه استراسبورگ كه بر روي پانكراس مطالعه مي كرندهنگامي كه پانكراس سگي را برداشتند با صحنه ي عجيبي روبه رو شدند.مگس ها به دور ادرار اين حيوان جمع مي شدند.پس از مدتي آنها دريافتند در ادرار حيوان،قند وجود دارد.به دنبال اين اتفاق پزشكان دريافتند كه پانكراس با توليد ماده ي ويژه اي به نام انسولين در تنظيم سطح قند خون نقش دارد.مدت كوتاهي پس از آن دو پزشك كانادايي با جدا كردن انسولين،آن را جهت درمان ديابت مورد استفاده قرار دادند.

كربنات ليتيوم: در طول تاريخ ميليون ها نفر از بيماري هاي روحي مانند افسردگي رنج برده اند.تا آنكه در دهه ي 1940 يك محقق استراليايي با كشف تصادفي،دارويي براي اين بيماري يافت.او بر روي موشها مطالعه مي كرد و به دنبال ماده اي بود بدون آنكه بر آنها اثري بگذارد بتواند جهت كنترل آزمايش خود از آن استفاده كند.
هنگامي كه او سولفت ليتيوم را مورد آزمايش قرار داد متوجه شد اين ماده اثر آرام بخشي زيادي دارد.او سپس همكارانش را ترغيب كرد كه اين ماده را روي افرادي كه از بيماري هاي روحي رنج مي برند استفاده كنند.

پني سيلين: دكتر الكساندر فليمينگ روزي مقداري كپك را در يك ظرف آزمايشگاهي كشت داد،و با آن كار آنتي بيوتيكي را كشف كرد كه از آن زمان تا كنون جان تعداد زيادي از انسانهارا نجات بخشيده.اما بر خلاف تصور بسياري از مردم اين كشف گرانبها فقط بر پايه ي شانس و تصادف صورت نگرفت.شش سال قبل از آن او يك قطره اشك را به ظرف محتويات باكتري ها اضافه كرد و در كمال تعجب ديد باكتري ها در آن قسمت رشد نكرده اند.همين اتفاق ساده اين فكر را در ذهن او ايجاد كرد كه تركيبات ويژه اي وجود دارند كه مي توانند مانع رشد باكتري ها شوند.اين مقدمه ي كشف آنتي بيوتيك بود

هوش بري( بي هوشي): قبل از هوشبري،عمل جراهي كاري طاقت فرسا و نا خوشايند بود.تا آنكه در سال 1908 دو گياه شناس اهل شيكاگو كاملا به طور اتفاقي اولين گاز هوش بري را كشف كردند.آنها گل ميخك پرورش ميدادند اما يكسال گلهاي آنها شكوفا نشدند.با تحقيقات بيشتر گياه شناسان دريافتند كه گاز اتيلين كه براي روشنايي گلخانه به كار مي رود دليل اين اتفاق بوده است.اين گاز را مورد آزمايش قرار دادند تا مشخص شود بر روي انسان هم موثر است يا خير؛آزمايشاتي كه در نهايت به كشف خصوصيت هوش بري(Anesthesia)اين گاز ختم شد.

آزمايش سرطان رحم:  در ايالات متحده اين آزمايش با نام«معاينه پاپ»شناخته مي شود.چرا كه پزشكي به نام«جرج پاپانيكولو» كشف كرد كه سلول هاي سرطاني در مايع عضو تناسلي زن در زير ميكروسكوپ كاملا قابل مشاهده اند.در سال 1923،او در حالي كه مشغول مطالعه ي تغيرات سلولي در خوكچه هاي هندي و سپس زن ها طي دوره ي عادت ماهانه بود به طور كاملا در يكي از زنها كه به سرطان رحم مبتلا بود،سلول هاي بيمار و غير طبيعي را مشاهده كرد.بعدها اين اتفاق به يكي از ساده ترين راه هاي نجات بخش تبديل شد.

واكسن آبله:  در سال 1796يك دختر شيردوش براي«ادوارد جنر» جراح انگليسي تعريف كرد كه مردمي كه به آبله ي گاوي مبتلا مي شوند علائم خفيف تري نسبت به آبله ي انساني از خود نشان مي دهند كه به مرگ آنها ختم نمي شود.جنر پس از شنيدن اين موضوع اقدام به كاري كرد كه در نگاه اول يك بي احتياطي محض بود.او مقداري از زخم يك گاو مبتلا به آبله را به بدن پسر بچه ي 8ساله اي به نام«جيمز فيپس»تزريق كرد.پس از مدت كوتاهي پسر بچه به آبله ي خفيفي مبتلا شد كه به زودي پايان يافت.بدين ترتيب دانش واكسيناسيون متولد شد.

اشعه ي ايكس: اشعه ي ايكس كه در تشخيص بسياري از بيماري ها مورد استفاده قرار مي گيرد.توسط يك فيزيكدان آلماني به نام «ويليام رونتكن»زماني كه بر روي پرتو هاي كاتودي(منتهي) مطالعه مي كرد كشف شد.او در عين حال اين اشعه را روي پرتو هاي تلويزيون و نور لامپ كشف كرد.در ابتدا او مي خواست ببيند كه اين پرتو ها آيا مي توانند از يك لوله ي شيشه اي كه با كاغذ سياه دور آن را پوشانده بود رد شوند و بروي يك صفحه ي فلورسنت كه در فاصله ي يك متري قرار داشت بتابند.با اين آزمايش او دريافت كه اين نوع جديد پرتو ها حتي مي توانند تصوير اسكلت بندي انسان را روي فيلم عكاس نشان دهند

وايگرا: هنگامي كه متخصصان شركت دارويي(pfizer)نوعي تركيب شيميايي به نامuk-92,482 را جهت درمان آنژين صدري قلب مورد آزمايش قرار دادند،متوجه شدند اين دارو خارج از آزمايشگاه همان تاثير را روي بيمار ندارد.اما آنها با تاثير جانبي عجيبي مواجه شند.اين دارو موجب تقويت قواي جنسي در مردها مي شد.

پنج شنبه 5/7/1386 - 5:50
ادبی هنری

موسيقي رمضان
 


نویسنده: هوشنگ جاوید
تعداد صفحات: 288
قيمت: 2450 تومان
شابک: 0ـ953ـ471ـ964
قطع: وزیری
نوبت چاپ: اول:1383
شمارگان: 2200

معرفی کتاب:
اين كتاب پژوهشي است در جهت حفظ گوشه‌اي از فرهنگ موسيقايي كشورمان يعني موسيقي رمضان كه توسط يكي از پژوهشگران موسيقي نواحي ايران و با همكاري تعدادي از موسيقيدانان و پژوهشگران ديگر نقاط كشور به انجام رسيده است.
كتاب از سه مقدمه و شش بخش تشكيل شده كه عبارت‌اند از: آيين سحر، آوازهاي نيمه ماه رمضان، آيين نوبت‌زني (نقاره‌زني)، رو در رو، بخش اضافات، حواشي و تعليقات و شنيده‌ها.
ازجمله مواردي كه به آن پرداخته شده مي‌توان به: آواز سحر، آواز نيمه رمضان، شب‌خواني، نوبت‌زني، منقبت‌خواني مولا علي(ع)، كرنازني، گفت‌وگو با نقاره‌زنان و سرنانوازان، بررسي نقاره در نقاط مختلف ايران و...
علاوه بر اين در قسمت آخر كتاب نت‌نگاري ريتمهاي نقاره‌نوازي، طبل سحري، طبل عزا و دهل‌نوازي در برخي از نواحي ايران، كه توسط محمدرضا درويشي نوشته شده، آمده است.

پنج شنبه 5/7/1386 - 5:48
کامپیوتر و اینترنت

نخستین حافظه فلش با تکنولوژی امنیتی تشخیص عنبیه

شرکت Rehobothtech حافظه قابل حمل USB را ساخته است که برای دسترسی به اطلاعات از سیستم اسکن و تشخیص عنبیه در چشم انسان استفاده میکند. این حافظه که Irikon نام دارد قادر است تا تصویر 20 عنبیه مختلف را در خود ذخیره سازد. و برای این کار از یک باطری داخلی قابل شارژ استفاده میکند. به نظر میرسد که برای استفاده از این حافظه ابتدا باید آن را در روبروی چشم خود در فاصله 6 سانتیمتری نگه دارید و پس از مطابقت با عنبیه میتوان آنرا به کامپیوتر متصل کرد. تا اطلاعات رمز نگاری شده قابل استفاده باشند. این حافظه در سایز های 1 - 2 و 4 گیگا بایت ارائه شده است. این شرکت که هنوز فروش این محصول را شروع نکرده اعلام کرده که به زودی هارد دیسک های قابل حمل که از این تکنولوژی امنیتی بهره میگیرند را هم به بازار عرضه خواهد کرد.

پنج شنبه 5/7/1386 - 5:48
دانستنی های علمی
چتر هوشمند نسبت به شرایط جوی


حتما برایتان اتفاق افتاده که در صبح یک روز ابری بی خبر از اوضاع جوی شهر بیرون بیایید ناگهان در وسط روز با باران نسبتا شدیدی مواجه شوید. خیس شده  و احتمالا سر ما می خورید. با وجود پیشرفت های زیادی که در زمینه پیش بینی اوضاع جوی وجود دارد اما باز شما فراموش می کنید که چتر خود را به همراه بر دارید. Ambient Umbrella یک چتر هوشمند است که به صورت بی سیم اطلاعات جوی خود را از طریق شبکه سرویس Ambient's Information Network به روز رسانی
می کند و زمانیکه اوضاع جوی به گو نه ای ست که احتمال ریزش برف و یا باران موجود باشد شما را به کمک
LED رنگی که در دسته آن کار گذاشته شده است آگاه می سازد. این چتر جادویی هم اکنون با قیمت 125$ در بازار یافت می شود.

پنج شنبه 5/7/1386 - 5:47
موبایل
 

فرهنگ هوشمند یک جلدی پیشرو
 آریان پور


این برنامه یک دیکشنری انگلیسی - فارسی مولتی مدیا هست که امکانات زیر از جمله مشخصات اون هست :
اطلاعات کامل فرهنگ یک جلدی جدید پیشرو آریان پور :
جستجوی سریع بر روی بیش از 160000 واژه
تلفظ بیش از 40000 واژه فرهنگ با لهجه انگلیسی و آمریکایی
قابلیت نمایش بیش از 2700 تصویر آموزنده از مجموع واژه ها
حاوی فرهنگ هوشمند جهت دستیابی به معانی واژه ها در تمامی محیط ها از قبیل مرورگرهای وب فایلهای راهنما و ویرایشگرها و ......
اجرای سی دی در محیط شبکه بصورت چند کاربره
قابلیت چاپ سرواژه ؛ تلفظ ؛ واژه های اشتقاقی و معنی سرواژه ها بر روی کاغذ

لينکهاي دانلود
Aryanpour.takjeldi.part01.rar
Aryanpour.takjeldi.part02.rar
Aryanpour.takjeldi.part03.rar
Aryanpour.takjeldi.part04.rar

رمز فايل: ندارد

پنج شنبه 5/7/1386 - 5:47
دانستنی های علمی

درگذشت «ابوبكرمحمدبن عباس خوارزمي» دانشمند و اديب معروف عرب درنيشابور

15 رمضان 383«ابوبكرمحمدبن عباس خوارزمي» دانشمند و اديب معروف عرب درنيشابور درگذشت. وي حافظه اي قوي داشت و در حفظ اشعار و اخبار عرب و نيز« لغت، نحو، شعر، و ادب عرب» استاد بود.

پنج شنبه 5/7/1386 - 5:45
دعا و زیارت

حركت مسلم بن عقيل (ع) به نمايندگى از امام حسين (ع) از مكه به سوى كوفه

15 رمضان 60 - اعزام حضرت مسلم (ع) از سوى امام حسين (ع) به جانب كوفه پس از نامه هاى پى درپى و دسته جمعى كوفيان به امام حسين (ع) و دعوت از آن حضرت جهت برپا نمودن حكومت اسلامى و مبارزه با يزيد بن معاويه بود. مردم كوفه گرچه در ابتدا استقبال شايانى از مسلم بن عقيل (ع) به عمل آوردند وليكن با تطميع و تهديد حكومت عبيدالله بن زياد, سرانجام وى را تنها گذاشته و به دست ابن زياد به شهادت رساندند.

پنج شنبه 5/7/1386 - 5:45
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته