پیمان مقدم در روزنامه ایران نوشت:
چند وقتی است که بحث غیرت داغ است. از قدیم و ندیم میگفتند فلانی یا بهمانی غیرت به خرج دادند یا غیرت نشان دادند. منتها در این روزگار، غیرتها به جای خرج شدن به صورت عجیبی شلیک میشوند. به چند نمونه گل درشت توجه فرمایید:
1-غیرت سفارتخانهای: یعنی هر چه که بزرگان مملکت بگویند غیرت هیجانی ممنوع، باز دوستان حمله میکنند و سفارتخانه کشوری خاطی و موزمار را اشغال میکنند. اینجوری میشود که کشور مزبور از موضع ضعف و زبونی، زبان درازی میکند و خسارت چند میلیاردی تابلوی نقاشیاش را هم از ما میگیرد. ما هر چه که در چند سال اخیر در رخدادها غور کردیم فایده این ورقلمبیدن غیرت سفارتخانهای را حالیمان نشد. تفسیر دفاعیات این غیرتمندان در دادگاه هم از درک فلسفه افلاطون دشوارتر است!
2- غیرت ورزشی: در سالهای اخیر ظاهراً تماشاچیهای فوتبال اینطور توجیه شدهاند که تا اجداد و اقوام درجه یک حریف را روی چال نبرند، برای تیمشان غیرت به خرج نداده و تماشاچی بیخاصیتی بودهاند. این حماسه ورزشی از فحاشیهای شهری و قومی جماعت علیه هم شروع شده و تا شعارهای نژادپرستانه علیه رقبای خارجی ادامه مییابد. جدیداً مد شده که اگر با فحاشیهای موزون همراهی نکنید علیهتان بیانیه صادر میکنند: هر کی نخونه فلانه یا هر کی بشینه بهمانه!
3- غیرت مجازی: این یکی تازه تأسیس است. به لطف تلفنهای هوشمند همه برای ابرازش دست به اسلحه هستند. فقط کافی است کسی غیرتشان را انگولک کند. به صفحهاش هجوم میبرند و غیرت بارانش میکنند. فحشهای پرملات فارسی را توی صفحه فرنگیها مینویسند، بعد توی همان صفحهها با هم دعوایشان میشود و همدیگر را غیرت پیچ میکنند، حتی به نام طرف صفحه درست میکنند تا غیرتشان را اون تو خالی کنند.
4- غیرت کنسرتی: این یکی قدیمها هم کم و بیش بود اما به تازگی دوباره مد شده. عدهای تمام غیرتشان را به ریسمان برگزار نشدن یک کنسرت گره میزنند. تمام اضلاع کائنات را هم برای اثبات غیرتشان به شهادت میگیرند.آنقدر در این فقره اصرار و ابرام خرج کردهاند که الان خود کنسرت هم رویش نمیشود برگزار شود و غیرتش زیر سؤال برود.
5- غیرت سینمایی: این هم تکامل یافته ژانری قدیمی است. یعنی قبلاً فیلم را از روی پرده پایین میکشیدند یا نسخه قاچاقش را دست به دست میچرخاندند. حالا تفسیر عدهای از محتوای یک فیلم مصداق بیغیرتی است که برای خوش آمدن فرنگیها ساخته شده. عدهای دیگر هم در اقدامی ضربتی میخواهند همان روز اول و صبح خروسخوان فیلم مزبور را روی پرده ببینند تا غیرتشان را در چشم گروه اول فرو کرده باشند.
*عزیزان سیاسی و فرهنگی و غیره، غیرت سبزه نوروز نیست که به دم هر چیزی گره میزنید تا بخت خودتان باز شود.... ای وااای دیدین چطور شد؟ غیرتم رو گاز سر رفت. اَاَاَاَاَه...
سنیتایزر تلفن همراه دستگاهی است که برای ضد عفونی نمودن تلفن همراه مورد استفاده قرار می گیرد.
بر اساس مطالعات انجام شده میزان آلودگی تلفن همراه تا 18 برابر آلوده تر از کثیف ترین سطوح نظیر توالت گزارش شده است. بنابراین تمیز نمودن تلفن همراه که همیشه و همواره در تماس با دست، صورت و گوش می باشد موضوعی مهم و قابل توجه می باشد.
دستگاه سنیتایزر تلفن همراه چگونه کار می کند؟
این دستگاه با تولید اشعه UV یا ماوراء بنفش تمامی میکروارگانیسم های سطح تلفن همراه را به میزان 99/999 درصد از بین می برد.
اساساً چه ضرورتی برای تهیه دستگاه سنیتایزر تلفن همراه وجود دارد؟
الف- میزان آلودگی تلفن همراه از آلوده ترین سطوح اطراف محیط انسان آلوده تر گزارش شده است.
ب- به دلیل ماهیت الکترونیکی تلفن همراه امکان شستشوی تلفن همراه میسر نمی باشد.
ج- بر اساس مطالعات انجام شده میکروارگانیسم های خطرناک و عوامل بیماری زای متعددی نظیر استافیلوک، استرپتوکوک، اشترشیا کولی، سودمونا و … بر روی سطح تلفن همراه رشد می کنند.
نکته قابل توجه این که بسیاری از میکروارگانیسم ها مقاوم به انواع آنتی بیوتیک ها گزارش شده اند.
د- سطح گرم تلفن همراه به دلیل تماس با بدن و مهم تر از آن فعالیت باطری محیط بسیار مناسبی برای رشد میکروارگانیسم های مختلف می باشند.
ه- تماس مستقیم تلفن همراه با بدن، دهان، گوش و بینی اهمیت تمیز نمودن آن را صد چندان می کند.
و- میزان و ساعات استفاده از تلفن همراه توسط انسان امروزی روز به روز افزایش می یابد.
دستگاه سنیتایزر تلفن همراه چه امکاناتی دارد؟
سنیتایز نمودن تلفن همراه که در مدت 6 دقیقه انجام می شود.
آروما که در مدت 10 دقیقه صورت می گیرد و با قرار دادن یک قطره خوش بو کننده در محل مورد نظر تلفن همراه خوش بو خواهد شد.
دستگاه سنیتایزر تلفن همراه قابلیت شارژ تلفن همراه به صورت Wireless و کابلی را دارد.
گوشی هایی که قابلیت شارژ وایرلس ندارند با دستگاه سنیتایزر تلفن همراه شارژ می شوند؟
بلی، این گونه گوشی ها به دو دسته تقسیم می شوند:
دسته اول: گوشی های تلفن همراهی که برای استفاده از قابلیت شارژ وایرلس می بایست یک قطعه خشاب مانند به نام کلمپ که شبیه قاب تلفن همراه است را از بازار تهیه و به تلفن همراه وصل نمایند.
با نصب کلمپ به تلفن همراه قابلیت استفاده از شارژ وایرلس میسر می گردد.
دسته دوم: تلفن های همراهی که اساساً قابلیت شارژ وایرلس ندارند این دسته از تلفن های همراه از طریق کابلی که درون دستگاه قرار دارد توسط دستگاه سنیتایزر شارژ می گردند.
دستگاه سنیتایزر تلفن همراه دارای چه استانداردهایی می باشد؟
آیا گوشی هایی که قابلیت شارژ وایرلس را ندارند می توانند از دستگاه سنیتایزر استفاده کنند؟
بلی، در صورتی که تلفن همراه شما قابلیت شارژ وایرالس ندارد شما به منظور شارژ تلفن همراهتان می توانید از کابل موجود در دستگاه برای شارژ کردن استفاده نمائید.
برای ضد عفونی کردن تلفن همراه چقدر زمان لازم است؟
بر اساس دستورالعمل کارخانه سازنده، ضد عفونی کردن تلفن همراه 6 دقیقه طول می کشد.
این علامت آروما روی دستگاه نشانه چیست؟
برای این که در زمان استفاده از دستگاه (به عنوان سنیتایزر یا به عنوان شارژر) تلفن همراه شما تا حدودی خوش بو هم بشود. می توانید با استفاده از اسانس لیمویی که در محتویات جعبه قرار دارد یک یا دو قطره از اسانس را در محل مشخص درون دستگاه سنیتایزر قرار دهید تا در طول زمان شارژ و یا سنیتایز شدن، تلفن همراه شما خوش بو شود.
آیا اشعه UV که از دستگاه ساطع می شود برای انسان خطرناک نیست؟
خیر!
اولاً: میزان طول موج اشعه ساطع شده از دستگاه به میزان 253/7 نانومتر می باشد و بر اساس طبقه بندی سازمان بهداشت جهانی این اشعه در گروه LOW طبقه بندی می شود و برای انسان خطرناک نیست. جهت کسب اطاعات بیشتر به سایت سازمان جهانی بهداشت مراجعه نمائید.
http://www.who.int/uv/uv_and_health/en/
ثانیاً: در طول مدت تابش اشعه (6 دقیقه) درب دستگاه بسته است و هیچ گونه اشعه ای از دستگاه خارج نمی شود.
ثالثاً:: دستگاه بر اساس استانداردهای اتحادیه اروپا تولید شده و دارای استانداردهای ایمنی مربوطه می باشد.
هر چند وقت یک بار استفاده از دستگاه سنیتایزر تلفن همراه توصیه می شود؟
محدودیتی در استفاده از دستگاه سنیتایزر تلفن همراه وجود ندارد.
چون دستگاه قابلیت شارژ باطری تلفن همراه را دارد، پیشنهاد می گردد؛ هر زمان که باطری تلفن همراه نیاز به شارژ داشت از دستگاه سنیتایزر تلفن همراه استفاده کنید.
قبل از استفاده از دستگاه سنیتایزر تلفن همراه رعایت چه نکاتی مهم است؟
پیشنهاد می گردد قبل از قرار دادن تلفن همراه در درون سنیتایزر، سطح تلفن همراه را با یک دستمال مرطوب تمیز کنید. این موضوع باعث پاک نمودن چربی و جرم های سطح تلفن همراه شده و عملاً محیط برای رشد مجدد میکروارگانیسم ها میسر نخواهد بود.
چگونه از اثربخشی دستگاه سنیتایزر تلفن همراه اطمینان حاصل کنیم؟
به علت ابعاد میکروسکوپی میکروارگانیسم ها اثربخشی دستگاه با چشم غیر مسلح (میکروسکوپ) غیر ممکن است.
کمپانی سازنده برای مشاهده اثربخشی دستگاه درون هر جعبه دستگاه، سه نوار Strip قرار داده است که میزان اثربخشی را نمایان می کند.
نوار Strip
با قرار دادن هر یک از نوارها درون دستگاه سنیتایزر تلفن همراه و پس از 6 دقیقه تابش اشعه ماوراء بنفش UV کاغذ روی سطح نوار Strip تغییر رنگ می دهد.
تغییر رنگ کاغذ روی نوار، مبین این است که دستگاه سنیتایزر تلفن همراه درست کار می کند.
آیا یک دستگاه سنیتایزر تلفن همراه می تواند برای چندین گوشی تلفن همراه استفاده گردد؟
بلی، یک دستگاه سنیتایزر تلفن همراه می تواند برای چندین گوشی تلفن همراه مورد استفاده قرار گیرد.
لطفاً دستگاه سنیتایزر تلفن همراه را با سایر وسایل تمیز کننده تلفن همراه نظیر اسپری و یا دستمال های مرطوب تمیز کننده تلفن همراه مقایسه کنید.
بر اساس مطالعات علمی میزان ضد عفونی کردن تلفن توسط اسپری یا دستمال تنظیف حداکثر95/5 درصد گزارش شده است در صورتی که میزان ضد عفونی و میکروب کشی دستگاه سنیتایزر تلفن همراه که با اشعه UV کار می کند به میزان 99/999 به اثبات رسیده است.
هم چنین با خرید یک اسپری برای مدت کوتاهی می توانید از آن استفاده کنید، حال آن که طول عمر دستگاه سنیتایزر تلفن همراه 10000 ساعت است.
دستگاه سنیتایزر تلفن همراه را از کجا تهیه کنیم؟
دستگاه سنیتایزر تلفن همراه در فروشگاه های معتبر تلفن همراه و داروخانه های منتخب در سراسر کشور قابل دسترس می باشد. همچنین با مراجع به قسمت نمایندگان فروش میتوانید با مراجعه حضوری اقدام به خرید دستگاه ضدعفونی خانگی سنیتایزر نمایید.
طول عمر دستگاه سنیتایزر تلفن همراه چقدر است؟
بر اساس دستورالعمل کارخانه سازنده طول عمر لامپ های مولد اشعه10000UV ساعت می باشد.
آیا دستگاه سنیتایزر تلفن همراه خدمات پس از فروش دارد؟
بلی، دستگاه دارای گارانتی تعویض و هم چنین خدمات پس از فروش می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر از جزئیات ارائه خدمات پس از فروش به کارت گارانتی دستگاه مراجعه کنید.
من مدت هاست که از تلفن همراه استفاده نموده ام و تاکنون هم بیمار نشده ام، پس چه ضرورتی برای تهیه دستگاه سنیتایزر تلفن همراه برای من وجود دارد؟
اولاً: دلیل عدم سرایت بیماری تاکنون دلیل و یا تضمین سرایت بیماری در آینده نمی باشد. شاید این مثال کمک کننده به بیان مسئله باشد؛ تصور کنید فردی بدون بیمه نامه اتومبیل تردد نماید و خطری هم برای او حادث نشود اما خطر همواره در کمین است و دلیل عدم وقوع حادثه در گذشته دلیل تهیه بیمه نامه نیست.
ثانیاً: برابر مطالعات علمی متعدد میزان آلودگی تلفن همراه حتی از توالت هم آلوده تر گزارش شده بنابراین در صورت ضعف سیستم دفاعی بدن به هر دلیل، احتمال وقوع بیماری های عفونی از طریق تلفن همراه بسیار جدی تر خواهند بود.
ثالثاً: تهیه دستگاه سنیتایزر تلفن همراه برای افراد واجد ضعف در سیستم دفاعی بدن خصوصاً اطفال و سالمندان اکیداً توصیه می شود.
بر اساس مقالات علمی تهیه این دستگاه در بیمارستان ها خصوصاً اتاق عمل، ICU، CCU بسیار حیاتی و در کنترل عفونت های بیمارستانی موثر می باشد.
آیا دستگاه سنیتایزر فقط تلفن همراه را ضد عفونی می نماید؟
این دستگاه با استفاده از اشعه UV-C نه تنها تلفن همراه بلکه هر شیئی که در درون آن قرار گیرد را ضدعفونی می نماید. به عبارت دیگر برای دستگاه فرقی نمیکند که چه شیئی در درون آن قرار گیرد.
با تابش اشعه UV-C به جسم قرار گرفته در درون دستگاه سنیتایزر آن شیئ ضد عفونی خواهد شد.