• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1673
تعداد نظرات : 1253
زمان آخرین مطلب : 2607روز قبل
آموزش و تحقيقات

عشق وعلاقمندی ایرانیان به دانش به قدری بود که پیامبر(ص) فرمود اگر علم در ثریا هم باشد مردانی از فارس بدان دست خواهند یافت.

چهارشنبه 24/3/1391 - 18:21
اخلاق

پیامبر اكرم (ص ) : ان احب الاعمال الی الله - عزوجل - الصلاة و البر و الجهاد* همانا، محبوبترین اعمال در نزد خداوند: نماز، نیكی كردن و جهاد در راه خداست. وسائل الشیعه ج3 ص 27

 

سه شنبه 23/3/1391 - 13:9
داستان و حکایت

رابطه کش شلوار و پیشرفت‎

یارو نشسته بوده پشت بنز آخرین سیستم، داشته صد و هشتاد تا تو اتوبان میرفته، یهو میبینه یك موتور گازی ازش جلو زد! خیلی شاكی میشه، پا رو میگذاره رو گاز، با سرعت دویست از بغل موتوره رد میشه. یك مدت واسه خودش خوش و خرم میره، یهو میبینه موتور گازیه غیییییژ ازش جلو زد!
دیگه پاك قاط میزنه، پا رو تا ته میگذاره رو گاز، با دویست و چهل تا از موتوره جلو میزنه. همینجور داشته با آخرین سرعت میرفته، باز یهو میبینه، موتور گازیه مثل تیر از بغلش رد شد!
طرف كم میاره، راهنما میزنه كنار به موتوریه هم علامت میده بزنه كنار. خلاصه دوتایی وامیستن كنار اتوبان، یارو پیاده میشه، میره جلو موتوریه، میگه: آقا تو خدایی! من مخلصتم، فقط بگو چطور با این موتور گازی كل مارو خوابوندی؟! موتوریه با رنگ پریده، نفس زنان میگه: والله ... داداش... خدا پدرت رو بیامرزه واستادی... آخه ... كش شلوارم گیر كرده به آینه بغلت ...

نتیجه اخلاقی : اگه می بینید بعضی ها در کمال بی استعدادی پیشرفت های قابل ملاحظه ایی دارند ببینید کش شلوارشان به کجای یک مدیر گیر کرده

يکشنبه 21/3/1391 - 12:34
عقاید و احکام
تمدن اسلامی و علوم اسلامیتمدن، برآیند مجموعه دستاوردهای مادی و غیرمادی مردم یك منطقه جغرافیایی مشخص است. آثار علمی و ادبی- مثلاً كتابهای علمی و مجموعه اشعار شاعران- دستاوردهای غیرمادی اند. من از تعبیر "معنوی" استفاده نمی كنم؛ چون طیف معنوی، محدودیتهای خاصی دارد. بناها و جنبه های سخت افزاری هم دستاوردهای مادی اند. شاید بتوانیم مادی و غیرمادی را با اندكی مسامحه، همان سخت افزار و نرم افزار بدانیم.رویكردهای مختلفی در باب اسلامیت وجود دارد. خیلی ها كوشیده اند به شكلهای مختلفی به این سؤال پاسخ دهند. برداشت این است كه معیار اسلامیت هر چیز این است كه در راستای آرمانهای اسلامی باشد. اگر چیزی در راستای آرمانهای اعلام شده اسلام باشد، می توان آن را اسلامی خواند.
گاه چیزهایی كه در مسیر آرمانها هستند، زاده خود اسلامند. خود دین آنها را تعیین كرده است؛ مثلاً بایدها و نبایدهای رفتاری - یا همان "فقه" اصطلاحی- را خود دین معین كرده است؛ حالا چه آن بخشهایی كه نص دین است و چه آن بخشهایی كه مجتهدان از راه استنباط به دست آورده اند، و چه دانشهایی كه در بستر دین بالیده اند، مانند علوم قرآنی، حدیث و... پاره ای دیگر از دستاوردها هستند كه خاستگاه اولیه آنها دین نیست و زاده دین نیستند. آورنده آنها دین نیست؛ اما وقتی در مسیر آرمانهای دینی قرار می گیرند، می توانیم به آنها صفت "اسلامی" ببخشیم؛ مانند همه دانشهای بشری و یافته های علمی انسان، از پزشكی گرفته تا جغرافیا و نجوم و ادبیات. این علوم با اسلام زاده نشده اند.پس چرا ما می گوییم نجوم اسلامی و پزشكی اسلامی، چرا آنها را اسلامی می نامیم و چرا دوره ای را دوره تمدن اسلامی نام می گذاریم؟ چون این علوم برای آرمانهای اسلامی به كار آمدند، صفت اسلامی گرفتند.
پنج شنبه 18/3/1391 - 12:23
تبریک و تسلیت

سالگرد ارتحال امام را به عموم شیعیان و دوستداران آن حضرت تسلیت عر ض نموده و از خدا وند منان برای آن عزیز سفر کرده علو درجات را خواهان و خواستارم.

خدایا خدیا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما

خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار . آمین یا رب العلمین

يکشنبه 14/3/1391 - 13:18
تبریک و تسلیت

 سی سال گذشت ز حمله ی فیل

بر خلق جهان چو گوهر آمد

در ماه رجب نگین خاتم

در کعبه ی عشق حیدر آمد. (مقدم از سروده های سال امام علی (ع)

ولادت حیدر کرار بر مردم علی پندار مبارک باد

با تقدیم احترام : منصور مقدم

يکشنبه 14/3/1391 - 13:7
اهل بیت

بهترین زمان دعا کردن  

قالت فاطمه الزهرا علیهاالسلام:
سمعت النبى صلى اللَّه علیه و آله، ان فى الجمعة لساعة لا یراقبها رجل مسلم یسال اللَّه عز و جل فیها خیرا الا اعطاه ایاه قالت فقلت: یا رسول‏اللَّه اى ساعة هى؟ قال اذا تدلى نصف عین الشمس للغروب قال و كانت فاطمة علیهاالسلام تقول لغلامها: اصعد على الضراب فاذا رایت نصف عین الشمس قد تدلى للغروب فاعلمنى حتى ادعو. (1)
(فاطمه زهرا علیهاالسلام مى‏فرماید: از پیامبر صلى اللَّه علیه و آله شنیدم، در روز جمعه ساعتى است كه هیچ مسلمانى مراقب آن نبوده كه حاجت خیرى از خداى عزوجل بخواهد مگر آنكه حاجت او را برآورده ساخته است. فاطمه علیهاالسلام مى‏گوید عرض كردم یا رسول‏اللَّه آن چه ساعتى است؟ فرمود: آن هنگامى است كه نصف قرص خورشید در موقع غروب پنهان شود. پس از آن فاطمه به غلام خود فرمود: بر فراز بام درآى و چون دیدى نصف قرص خورشید در هنگام غروب پنهان شد به من خبر ده تا دعا كنم.)
سه شنبه 9/3/1391 - 11:27
اهل بیت
تنها علوی که پدر و مادرش هر دو علوی هستند
امام محمدباقر علیه السلام، فرزند سید ساجدین، زین‌العابدین علی بن الحسین علیه السلام است. مادر حضرت، فاطمه دختر امام حسن مجتبی است، بدین سبب، امام محمدباقر تنها نواده هاشم، جد بزرگوار ایشان است که پدر و مادر او نیز هر دو هاشمی هستند و تنها علوی است که پدر و مادرش نیز علوی هستند. مادرش زنی صدیقه بود که امام صادق علیه السلام، در حق ایشان فرمود: «در خاندان امام حسن علیه السلام زنی چون او دیده نشد.»
پنج شنبه 4/3/1391 - 19:29
قرآن
قرآن و خلقت انسان
قرآن کریم درباره‏ی آفرینش زن و مرد می‏فرماید: «یا ایها الناس اتقوا ربکم الذی خلقکم مِن نفسٍ واحده و خلق منها زوجها». " 1 " آیه‏ی مبارکه، مبدأ آفرینش انسان را یک حقیقت می‏داند و می‏فرماید: از آن خدایی که شما را از یک حقیقت، که همسران را هم از همان حقیقت آفرید، «تقوا» داشته باشید.
آدم و حوّا (ع) اولین مرد و زن نسل بشر فعلی هستند که از یک حقیقت آفریده شده‏اند و این دو هم مشمول مضمون آیه‏ی مبارکه می‏باشند. حوا به عنوان اولین زن از همان حقیقتی آفریده شده، که آدم به عنوان اولین مرد از آن حقیقت خلق شده است. هیچ‏گونه تفاوتی در خلقت زن و مرد وجود ندارد. روح و حقیقتی که در آدم دمیده شد: «و نفخت فیه من روحی " 2 "». همان حقیقت در حوّا نیز دمیده شده است، آن روح و حقیقت در یکی به شکل مرد و در دیگری به صورت زن تجلّی یافته است و نیز می‏فرماید: «هُو الذّی خَلَقکُمْ مِنْ نَفْسٍ واحِدَةٍ و جَعَلَ مِنْها زَوْجَها لِیَسْکُنَ الیها " 3 ".» او آنچنان خدایی است که شما را از یک حقیقت آفرید و از همان حقیقت همسر او را آفرید، تا به سوی او آرامش پیدا کند. مضمون این آیه‏ی مبارکه نیز مانند آیه‏ی قبل با صراحت مبدأ حقیقت وجودی انسان را یک چیز بیان می‏کند. و هیچ‏گونه تفاوتی را در حقیقت انسانی زن و مرد قائل نیست.
دوشنبه 1/3/1391 - 20:38
سخنان ماندگار

الإمامُ علیٌّ علیه السلام : إنّما سُمِّیَتِ الدُّنیا دُنیا لأ نّها أدنى‏ مِن كلِّ شی‏ءٍ ، وسُمِّیَت الآخِرةُ آخِرةً لأنّ فیها الجزاءَ والثوابَ .

امام على علیه السلام : دنیا از آن رو دنیا نام گرفته كه پست‏ترین (یا نزدیكترین) چیزهاست . و آخرت از آن رو آخرت نامیده شده كه سزا و پاداش در آن جاست .

يکشنبه 24/2/1391 - 17:47
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته