• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1673
تعداد نظرات : 1253
زمان آخرین مطلب : 2607روز قبل
سياست
تقدیم به مردم مسلمان و مظلوم  میانمار(  برمه در آتش بود ای مسلمین)برمه در آتش بـــــــود ای مسلمین              می کشند مــــردان دین را ملحدینبانگ  فریادی رســــــد که دوستان             بهرامــداد مسلمان همتی بهر امانهمتی تا ســـــد کنیم اهـــــــریمنان              بشکنیم از بیخ  وبن ایــن مشرکاناز حقوق خـــــلق اثر آنجا کجاست             برمه هم ای دوستان خاک خداستمردمانش سجـــده بـــــر داور کنند             جان نثـــار مکـــتب و داورکنــنــداین بود جــــــرم همین مردان یقین             سجاده گاه خــــود کند حـق نازنینمخلص اند آل محمــــــــــد با مرام             خوش تلاوت حــرف داور درکلامروزه دارند و نمـــــاز عشــــق یار            خلـــق وخوی مسلمــین در آن دیاراهل فتنه خـــوانشان ریزد به خاک             ملک این پاکان نمــوده چاک چاکنیست رحمـــی بر مسلمان، یاوران             گشته غمگین برمه با غم هرکرانبهرشان فریادرس هم نیست نیست              اهل قانون خدا  امـــروز کیست ؟گوئیا مسلـــــم فقط بــی یاور است              چون خدا گوید فقط حق باور استگر چنیــن دردی به ملک مشرکان             داد وغـــوغا بهر جــان مــــردمانشیـــــون فریاد مـــردیم  ای جهان              کو همـی همت بــه زیـــر آسمــان!مـــــردم برمه کنون بــــــی یاورند             مسلـــــم و  اهل یقیـــن دین باورندای خدا یاری نمـــــا ایـــن مسلمین             محو کـــن مکر  گــــــروه ملحدینخون مظلومان نه خشکد برزمین              محو ســاز از بــــن تمام مشـرکینبا دل خونیـــن  مقــــدم  گفت  راز             مسلمین دست دعــــا گـــاه نمـــــازشاعر و نویسنده : منصور مقدم  جونقانی 
چهارشنبه 4/5/1391 - 13:6
رمضان

امام على علیه السلام فرمود:
فرض الله ... الصیام ابتلاء لاخلاص الخلق‏؛
خداوند روزه را واجب كرد تا به وسیله آن اخلاص خلق را بیازماید.
(نهج البلاغه، حكمت 252)

سه شنبه 3/5/1391 - 17:7
رمضان
آب زنید راه را، هین که نگار می رسد مژده دهید باغ را بوی بهار می رسد
دوشنبه 2/5/1391 - 17:15
قرآن

«قارعة» از «قرع» به معناى كوبیدن چیزى بر چیزى است. یكى از نام‌هاى قیامت، «قارعة» است، زیرا با صیحه‌ى كوبنده آغاز مى‌شود و عذاب آن كوبنده است.
 در روایات مى‌خوانیم: حضرت على‌علیه السلام و فرزندان معصومش، میزان و معیار سنجش اعمال انسان‌ها در قیامت هستند.

يکشنبه 1/5/1391 - 16:19
سخنان ماندگار

نخستین مطلب مهم ، بنای مسجد و حضور روحانی شایسته در آن است. هم اكنون با وجود دهها هزار مسجد در كشور ، جای هزاران مسجد دیگر در روستاها ، شهرها ، شهرك ها و مجتمع های مسكونی خالی است. دسترسی آسان به مسجد نیاز ضروری مؤمنان و جوانان و نوجوانان ما است. "                                                                                                                 فرازی از پیام مقام معظم رهبری به نوزدهمین اجلاس سراسری نماز

شنبه 31/4/1391 - 16:33
تبریک و تسلیت

ماه مهمانی خوش آمد دوستان

روزه دران، گل بود در بوستان

عطرخوش آمد، شمیم جنت است

ماه ایزد آمــــــــــده چون گلسِتان

فی البداهه: منصور مقدم

حلول ماه خیر وبرکت و سلامت و بندگی را به بندگان خالص خدا تبریک و تهنیت عرض می نمایم .

جمعه 30/4/1391 - 14:59
رمضان

 آیه 182 بقره دستور روزه را داده و آیاتی دیگری اشاره به روز دارد. از جمله : 196 بقره . 92 نساء . 89و95 مائده . 4 مجادله . و 35 احزاب

 حلول ماه مبارک رمضان را به روز داران گرامی تبریک عرض می نمایم ما را هم از دعای خیر فراموش نکنید .

پنج شنبه 29/4/1391 - 11:53
دعا و زیارت

اگر به جاى بنزین مخصوص، گازوئیل یا آب در باك هواپیما بریزیم، پرواز صورت نمى ‏گیرد، دعاى كسانى مستجاب مى ‏شود كه در شكم آنان لقمه حرام نباشد.
در حدیث مى‏خوانیم: «مَن سرّه أن یُستجاب دعائه فَلیطیّب كسبه»( بحار، ج‏90، ص‏373.) هركس دوست دارد دعایش مستجاب شود، درآمد و لقمه خود را پاكیزه و حلال كند. بگذریم كه دعا به معناى طلب خیر است و بسیارى از خواسته ‏هاى ما خیر نیست و ما خیال مى‏كنیم خیر را طلب مى ‏كنیم.

 منبع سایت قرائتی

پنج شنبه 29/4/1391 - 11:26
تاریخ

مسلمانان و از همه برتر ایرانیان در علوم مختلف مانند شیمی، ریاضیات، منطق، فسلفه و علوم طبیعی مخصوصاً علم پزشكی خدمات فراوانی را به غربیان ارائه داده‌اند.

زمانی كه غرب در هاله‌ایی از جهل و تاریكی به سرمی‌برد، کاروان علمی مسلمانان رو به جلو حرکت می کرد و پرچمدار علوم و فنون بود. تا اینكه در قرون وسطی غربیان متوجه ضعف خود و قدرت مسلمانان در شاخه‌های مختلف علوم گردیدند، به همین جهت به منابع مسلمین روی آوردند و با جمع آوری و ترجمه این آثار، آنها را به نام خود به ثبت رساند.

پزشكی یكی از رشته‌هایی است كه مسلمانان در آن درخشش فراوانی داشتند و به طرق مختلف بر پزشكی غرب تأثیرگذار بوده‌اند؛ از ترجمه متعدد آثار پزشكان اسلامی به زبان لاتین گرفته تا الگو گرفتن غرب در تأسیس بیمارستانها و مراكز درمانی و همچنین شیوه‌های مختلف درمان بیماریها، همه و همه متأثر از پزشكی اسلامی بوده است.

در میان شاخه‌های مختلف علوم پزشكی، مهمترین شاخص در ارائه پژوهش‌های اصیل و مبتكرانه متعلق به چشم‌پزشكی است، در واقع این دانش بیش از رشته‌های وابسته پزشكی بر طب اروپا اثرگذار بوده است. دراین مسیر چشم‌پزشكان مسلمان افزون بر بسط آرای پزشكان و چشم‌پزشكان یونانی در مورد بیماریهای چشم و راههای درمان آنها، خود بیماریهای متعددی را شناسایی و راههای درمان آنها را ارائه كردند. انواع جراحیهای چشم، برداشتن آب مروارید با بیرون كشیدن مایع جمع شده از قرنیه و طرح انواع داروهای گیاهی، معدنی و حیوانی برای چشم از جملة این نوآوریهاست.

درچشم پزشکی پیشرفت مسلمانان به اندازه‌ایی است كه پس از داروشناسی، از نمادهای برجسته تمدن مسلمین محسوب می‌شود و آنان در این زمینه بر تمامی تمدن‌های پیش از خود برتری یافتند. این بیان از گفتار عزالدین فراج در كتاب  (فضل علماء المسلمین علی‌الحضاره الاوربیه) روشن می‌شود. وی می‌گوید: «شاید كتاب صلاح الدین بن یوسف ـ چشم پزشك ـ بزرگترین مرجع بیماریهای چشم باشد.

چهارشنبه 28/4/1391 - 19:38
تاریخ

برخلاف تصور برخی ها که اسلام را فقط مربوط به جهان عرب می دانند، ایرانیان بنیانگذار و موسس بسیاری از شاخه های علوم در تمدن اسلامی بودند.عشق وعلاقمندی ایرانیان به دانش به قدری بود که پیامبر(ص) فرمود اگر علم در ثریا هم باشد مردانی از فارس بدان دست خواهند یافت

دوشنبه 26/4/1391 - 16:18
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته