• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1306روز قبل
بهداشت روانی

 

 

در راستای اجرای کمپین آسمان آبی ، زمین پاک و خط سفید ، معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه 21 از آموزش خط سفید در قالب نمایش های عروسکی ، طنز ، شعر و آهنگ در شهرک های اقماری کلان شهر تهران خبر داد .

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 21 ، غلامحسین سلمانی معاون حمل و نقل و ترافیک این منطقه ضمن بیان خبر فوق گفت : با توجه به اهمیت اجرای طرح کمپین آسمان آبی ، زمین پاک و خط سفید واحد آموزش این معاونت نسبت به برنامه ریزی ، جهت آموزش خط سفید در قالب نمایش های عروسکی ، طنز ، شعر و آهنگ برای دانش آموزان مدارس شهرک های اقماری و به صورت فرا منطقه ای اقدام کرده است .

این مقام مسئول ضمن اشاره به اینکه منطقه 21 در غربی ترین نقطه شهر تهران واقع شده است و به عبارتی دروازه شهر تهران است ، افزود : با توجه به این موضوع ، همیشه شاهد حجم بالای تردد در سه محور شریانی و اصلی شهر تهران ( شهید لشگری ، فتح  و آزادگان ) هستیم که به همین منظور ، واحد آموزش معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه با شناسایی شهر و شهرک های اقماری که بیشترین تقاضا جهت سفر بین شهری به تهران را دارند ،  اقدام به آموزش خط سفید به صورت فرا منطقه ای کرده است .

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه 21 همچنین اظهار داشت : با توجه به اهمیت این موضوع ، از بین مراکز اقماری شناسایی شده شهر اندیشه به عنوان پایلوت طرح آموزش خط سفید انتخاب شده است .

وی در پایان تصریح کرد : به همین منظور گروه ویژه ی نمایش خط سفید معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه 21 در مدرسه دانش که یکی از پرجمعیت ترین سطح مدارس شهر  اندیشه است ، نسبت به اجرای نمایش های مرتبط اقدام کرد که مورد استقبال دانش آموزان و اولیای مدارس مذکور قرار گرفت .

سلمانی در پایان با بیان اینکه اجرای طرح کمپین آسمان آبی ، زمین پاک و خط سفید از سوی مناطق 22 گانه ی شهرداری تهران مورد توجه مدیریت شهری تهران است ، اظهار داشت : در همین راستا شهروندان و مدیران شهری باید با تعامل و همکاری های سازنده و اجرایی بستری مناسب جهت رسیدن به اهداف طرح مذکور را فراهم کنند تا شاهد ارتقای سطح انضباط شهری و به همین تناسب رفاه حال شهروندان باشیم.

 

 

دوشنبه 14/10/1394 - 18:47
ایرانگردی

نصراله آبادیان شهردار منطقه 11 تهران در نخستین همایش بین المللی "ارتباطات و شهر گردی هنری " تأثیر اقلیم ، فضاهای شهری وابنیه سنتی را از مهم ترین عوامل تعلق شهروندان به شهرهای سنتی بیان کرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ،نخستین همایش بین المللی "ارتباطات و شهر گردی هنری " روز گذشته در 5 پنل علمی – تخصصی در بوستان گفتگو برگزار شد و طی آن اساتید و پژوهشگران به بررسی راهکارها ، موانع ، ویژگی ها ، نقاط قوت و ضعف ، پتانسیل و جنبه های رفتاری و روان شناختی برای جلب و جذب گردشگرشهری پرداختند.
نصراله آبادیان شهردار منطقه 11 تهران  در این نشست علمی با بررسی تأثیر اقلیم در روند طراحی فضاهای شهری ایران؛ توجه به تاب آوری شهرها در شرایط اقلیمی و جغرافیای زیستی را برای جذب گردشگر حائز اهمیت دانست.
او با بیان این که مباحث زیست محیطی تأثیر گذاری مستقیمی بر روند شهرسازی در ایران دارد ضمن تشریح موقعیت اقلیمی شهرهای کرمان و یزد ؛ویژگی های معماری بومی اقالیم چهارگانه ،ویژگی های کلی فضاهای شهری بومی و مشخصه های هویتی اقلیم ایران ، ویژگی انواع فضاهای شهری در اقلیم مختلف ایران و ویژگی فضاهای شهری در ارتباط با فعالیت شهروندان را مورد بررسی قرار داد.
آبادیان خاطر نشان کرد که تمامی فضاهای شهری سنتی بر اساس اصول پایداری شهری در جهت استفاده حداکثری از انرژی های طبیعی و مقابله با گرما و سرمای آزار دهنده طراحی شده اند که با نگاهی به بافت شهرهای قدیمی ایران همچون کرمان و یزد به خوبی در می یابیم که طراحی فضاهای شهری از جمله ساخت فشرده ، کوچه های باریک و سایه دار و حتی رنگ ساختمان ها بر اساس عناصر محیطی انجام شده است.
شهردار منطقه 11 با تأکید بر این که جاذبه شهرهای سنتی در شهرهای جدید وجود ندارد ؛خواهان توجه جدی به این موضوع و انجام مطالعات در این زمینه شد تا بتوان با اجرای روش های علمی و جدید در شهرهای مدرن امروزی که بر خلاف بافت سنتی تناسبی با شرایط ندارند ؛ اقدامی موثر برای جذب گردشگر به عمل آورد.
به گفته آبادیان ایجاد فضاهای مکث در شهر تهران و بهره گیری از المان های هنری؛علاوه بر احساس تعلق در شهروندان شهرهای جدید و بزرگ امروز ؛فرصتی مناسب برای جذب گردشگر به این شهرها و جلب توجه مردم به فضاهای شهری است.
دوشنبه 14/10/1394 - 18:45
ایرانگردی

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 4 از اجرای طرح حامی(حمایت اجتماعی مردم یار) در محلات 20 گانه منطقه خبر داد و افزود:به منظور ساماندهی و شناسایی نیازمندان منطقه طرح حامی در منطقه اجرایی می شود.
 به گزارش روابط عمومی شهرداری  منطقه4 سید ابوذر حسینی با بیان این مطلب گفت: در این طرح اطلاعات محلی نیازمندان از طریق روسای اجتماعی و مسئولین خانه های رفاه محلات جمع آوری و در سامانه سراسری ثبت می شود.
وی افزود: در این طرح پس ازشناسایی و ثبت اطلاعات،  نیازمندان محلات می توانند از خدمات رفاهی و اجتماعی منطقه از قبیل دریافت سبد کالا، مساعدت مالی و هزینه جهیزیه و ازدواج و خدمات پزشکی و .. بهره مند شوند.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 4 در ادامه افزود: یکی از مزیت های اجرای این طرح ثبت اطلاعات نیازمندان در سامانه مشترک مناطق و سازمانهای بهزیستی و کمیته امداد و ثبت احوال است که موجب می شود نیازمندان در دیگر مراکز برای دریافت مجدد خدمات مراجعه نکنند.
حسینی گفت: برای اجرا شدن هرچه بهتر این طرح خواستار مشارکت تشکلهای توانمند و فعال منطقه  مدیران محلات و شورایارن منطقه هستیم.
گفتنی است در راستای اجرای این طرح جلسه توجیهی  با رئیس مرکز خدمات اجتماعی و رفاهی، روسای اجتماعی نواحی 9گانه، مدیران محلات20گانه، مسئولین خانه های خدمات اجتماعی سرای محلات برگزار شد.
دوشنبه 14/10/1394 - 18:40
ایرانگردی

 
معاون خدمات شهری شهرداری تهران از برگزاری اولین سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی با مواد بازیافتی در اسفندماه سالجاری در کشور خبر داد.
 به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل معاونت خدمات شهری شهرداری تهران،دکتر مجتبی عبدالهی با اعلام این مطلب گفت:سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی با مواد بازیافتی برای اولین بار در کشور توسط سازمان زیباسازی و با مشارکت سازمان مدیریت پسماند طی فراخوانی در دو بخش و با داوری اساتید بنام این رشته برگزار خواهد شد.
وی هدف از برگزاری این سمپوزیم را توسعه فرهنگ حفاظت محیط زیستی و هنر مجسمه سازی با مواد قابل بازیافت و ترویج آن در محیط شهری و زندگی مردم به عنوان آثار هنری بازیافتی ماندگار عنوان کرد و گفت:انتقال تجربه زیبایی شناسانه در جامعه و افزایش سطح آگاهی عمومی مردم از مواد و مصالح بازیافتی ارزشمند و فرایند خلاقانه و خلق آثار هنری و همچنین تشریح موضوع تفکیک و تقلیل پسماند،ایجاد نگرش زیباشناسانه مواد بازیافتی و دور ریختنی بین شهروندان و مردم،شناسایی و معرفی هنرمندان و مبتکرین در عرصه مجسمه سازی و استفاده از مواد بازیافتی،ترغیب هنرمندان در حیطه طراحی و خلق مجسمه های بازیافتی ماندگار، ایجاد فرصتی مناسب برای حضور شهروندان، دانشجویان و هنرمندان در مراحل اجرا به عنوان حافظ محیط زیست،زیباسازی فضای شهر با مواد و مصالحی که به نظر فاقد ارزش و دور ریختنی ست،مهیا ساختن بستری مناسب برای توسعه نگرش نوین در هنر مجسمه سازی معاصر ایران و... از دیگر اهداف این سمپوزیوم می باشد.
به گفته عبدالهی مجسمه بازیافتی به مجسمه­ای گفته می­شود که از اشیا دور ریختنی، زباله­ها یا پسماندها و مواد مصرفی روزانه، شکل می­گیرد.
وی در ادامه تصریح کرد:سمپوزیوم مجسمه سازی با مواد بازیافتی برای اولین بار در ایران از جنس مواد بازیافتی از قبیل تایر، بطری­های پلاستیکی و فلزی و متریال­های ماندگار برگزار و آثار خلق شده در این سمپوزیوم در محیط شهری و مکانهای مناسب نصب خواهد شد.
به گفته عبدالهی انتخاب مواد و متریال­های قابل بازیافت و ارزشمند و نحوه تفکیک پسماندهای خطرناک و مخرب برای طبیعت، قابلیت­های بازیافت مصالح و دوباره بازگرداندن آن­ها به چرخه مصرف و همچنین تقلیل میزان زباله و کاهش حجم و رطوبت آن از مهمترین مواردی هستند که در سیستم بازیافت و دوباره ارزشمند ساختن آنها و تولید آثار هنری با این مصالح در قالب مجسمه­های ماندگار باید مورد دقت و توجه نظر قرار گیرد.
گفتنی است این سمپوزیوم براساس ایده دبیرخانه دانشجویی سازمان پسماند (زامیاران)  و با کمک این گروه و نظارت اساتید بنام این حوزه برگزار خواهد شد.
دوشنبه 14/10/1394 - 18:37
ایرانگردی


به منظور حفظ سلامت شهروندان و حفظ منظر عمومی شهر، دكل های مخابراتی غیر مجاز در سطح محلات منطقه یك جمع آوری می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یك بهروز رضایی قائم مقام شهردار این منطقه با اعلام خبر فوق اظهار داشت: میزان انرژی ساطع شده از دكل های مخابراتی نباید بیشتر از حد مجاز باشد لذا وضعیت این دكل ها از طرف شركت ارتباط مشترك شهر شهرداری تهران مورد بررسی قرار         می گیرد و در صورت غیرمجاز بودن و عدم اخذ مجوزهای لازم نسبت به جمع آوری آنها توسط مناطق اقدام می شود.
وی گفت: تلاش بر این است كه محدودیت بیشتری برای ساختمان‌ها ، زمین‌ها و محل‌هایی كه اجازه نصب دكل می‌دهند اعمال شود كه این همه به‌معنای تلاش گسترده مدیریت شهری برای كاهش آلودگی بصری و افزایش سلامت شهروندان تهرانی است
قائم مقام شهردار منطقه یک تصریح کرد: در حال حاضر دكل مخابراتی كه بر روی ساختمان مسكونی در محله دربند و در مجاورت یك مجموعه آموزشی بود با حضور عوامل ناحیه 3 شهرداری منطقه یك، نیروهای اجراییات،  شهربان  و متخصصین شركت ارتباط مشترك شهر جمع آوری شد.
این مقام مسئول افزود: همه دكل های موجود در سطح شهر قبل از نصب، كارشناسی و باید مجوز نصب را از شركت ارتباط مشترك شهر اخذ كنند لذا در محدوده نواحی ده گانه شهرداری منطقه یك به مالكین ساختمان های خصوصی و دیگر فضاهای شهری كه دكل های مخابراتی بر پشت بام ها و فضاهای  آنها بدون اخذ مجوز های لازم نصب شده اخطار داده شده تا نسبت به اخذ مجوز و در غیر این صورت جمع آوری دكل های مذكور اقدام نمایند.
دوشنبه 14/10/1394 - 18:30
ایرانگردی

 

شورایاران محله کارون جنوبی در اقدامی انسان دوستانه و خداپسندانه اقدام به اجرای طرح دیوار مهربانی کردند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه10، فرامرز عظیمی شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت: با ابلاغ اجرای طرح دیوار مهربانی توسط اداره خدمات اجتماعی شهرداری تهران، شورایاری و مدیریت محله کارون شمالی با همکاری مدیریت بازار روز کارون شمالی در این امر خداپسندانه پیشگام بوده و این طرح را در بازار روز کارون شمالی اجرا کرد.

وی افزود: دیوارها همیشه نمادی از فاصله و جدایی هستند اما دیوار مهربانی فاصله ها را برداشته است شعار این دیوار، «نیاز داری بردار، نیاز نداری بگذار» است و مردم با قرار دادن لباس‌های گرمشان در این زمستان سرد برای نیازمندان به آن‌ها کمک می‌کنند.

شهردار منطقه یادآور شد: در همین راستا برای توزیع عادلانه البسه و اقلام اهدایی از سوی شهروندان طرحی نیز در سرای محله در دست اجراست که طی آن خیرین ملزومات اضافی شهروندان را جمع آوری می کنند و پس از رفو، شست و شو و بسته بندی به خانواده های نیازمند اهدا می کنند.

عظیمی افزود: همچنین در طرحی ابتکاری تعدادی از بانوان شرکت کننده در کلاس های کارآفرینی تعداد 80 دست کلاه و شال را بافتند و به کودکان تحت پوشش بهزیستی هدیه کردند.

 

دوشنبه 14/10/1394 - 18:23
ایرانگردی


در راستای دستیابی به اهداف آسمان آبی زمین پاك طرح "امروز ایستگاه بازیافت مدرسه ما" در منطقه 15 اجرا می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، دکتر انجمنی با اعلام مطلب فوق افزود: به دنبال اجرای موفق دور اول آموزش جهادی محله ای با محوریت آسمان آبی زمین پاک و ارائه آموزش چهره به چهره بازیافت به 14 هزار شهروند محلات منطقه، دور دوم این طرح با محوریت مدارس آغاز می شود.
شهردار منطقه تصریح کرد: اجرای مرحله دوم طرح جهادی اداره بازیافت با عنوان "امروز ایستگاه بازیافت مدرسه ما" روز سه شنبه 15 دی در مدرسه مولوی واقع در محله مسعودیه ناحیه شش اجرا می شود. در این برنامه دانش آموزان به همراه اولیاء خود در برنامه سخنرانی و آموزش بازیافت شرکت کرده و در ادامه مسابقه نقاشی با موضوع بازیافت، ساخت بهترین ها از مواد دور ریختنی و نمایش موزیکال و اهدا جوایز برگزار خواهد شد. همچنین دانش آموزان همزمان با اجرای این طرح زباله های خشک خود را  که در کیسه هایی که قبلا بین آنها توزیع شده  به مدرسه آورده و تحویل ماشین های ملودی می دهند.
وی یادآور شد: دور اول طرح آموزش جهادی محله ای با محوریت روابط عمومی و مشارکت سه معاونت اجرایی حمل و نقل و ترافیک، امور شهری و محیط زیست و اجتماعی و فرهنگی منطقه طی هشت هفته متوالی با مشارکت و استقبال خوب شهروندان، شورایاران و NGO های محلی در محلات نواحی هشتگانه منطقه به اجرا درآمد.
دکتر انجمنی خاطر نشان کرد: آموزش تفکیک زباله از مبدا به اصناف و مالکان واحدهای تجاری، اجرای گروههای نمایشی خط سفید و بازیافت، برپایی غرفه های اطلاع رسانی و آموزش بازیافت، حضور در مساجد و مدارس برای ارائه آموزشهای لازم به شهروندان، اجرای برنامه های ویژه برای کودکان نظیر ایستگاه نقاشی و کاردستی با موضوع محیط زیست و ...  از جمله برنامه های این طرح در دور اول بود .
دوشنبه 14/10/1394 - 18:18
ایرانگردی

معاون اجتماعی وفرهنگی منطقه 19 گفت: کارآفرینان می توانند در کوتاه ترین زمان ممکن نسبت به ثبت تعاونی اقدام و از تسهیلات ویژه ای استفاده کنند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، حجت الاسلام رسول جوادی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه ای بین سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران و وزارت کار و تعاون گفت: براساس این تفاهم نامه کارآفرینانی که به وزارت کار و تعاون معرفی می شوند می توانند در عرض یکماه تعاونی خود راثبت کنند.

وی افزود: کارآفرینانی که موفق به ثبت تعاونی شوند می توانند ضمن استفاده از وام های وزارت کار و تعاونی با حداقل سود از تسهیلات ورود به بازارهای فروش با حمایت شهرداری برخوردار شوند.

همچنین در برپایی غرفه ها و بازارچه هایی که از طریق شهرداری در طول سال برپا می شود اولویت با افرادی است که اقدام به ثبت تعاونی کرده اند.

به گفته جوادی هزینه های تولید و خدمات نیز برای کارآفرینان فعال از طریق ثبت تعاونی کاهش خواهد یافت.

این مسئول تصریح کرد: کارآفرینان می توانند برای ثبت تعاونی از طریق سامانه ی تشکیل و ثبت الکترونیکی تعاونی اقدام و مدارک خود را به وزارت کار و تعاون جهت انجام مراحل بعدی تحویل دهند.

وی در بخش دیگری خاطرنشان کرد: در حال حاضر 18 کارآفرین فعال در خانه های کارآفرینی سراهای محلات دوره های آموزشی در زمینه های همچون بسته بندی، قالیبافی، چرم دوزی، آشپزی، خیاطی، خدمات کامپیوتری و ... برای شهروندان برگزار می کنند که این دوره ها برای مددجویان آسیب دیده به شکل کاملا رایگان تشکیل می شود.

دوشنبه 14/10/1394 - 18:16
ایرانگردی

 

 

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 16 ، از ثبت 70 هزار اثر مشکات در منطقه خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 16، عیسی زاده گفت: محور اصلی مشکات بحث آموزش است و تاکنون هم خوشبختانه 70 هزار اثر به ثبت رسیده که این مشاکت نشان دهنده تعلق مردم به شهرشان است.

وی افزود: آثار ثبت شده بر اساس گروه سنی کودک (5 تا 11 سال)در قالب نقاشی، انشاء نوبسی، متن نویسی براساس تصویر،گروه سنی نوجوان(12 تا 17 سال) با موضوع عکاسی، داستان کوتاه ، تصویربرداری و بزرگسالان ( 18 سال به بالا) در رشته های عکاسی ،انیمیشن ،کاریکاتور و شعر است.

نجفی مدیر اداره آموزش های شهروندی نیز در این باره گفت: اصلی ترین نقش محوری در جشنواره ی مشکات را سراهای محلات انجام می دهند و اطلاع رسانی به مخاطبان ، دریافت و ثبت آثار از مهمترین کارکردهای سرای محلات در این جشنواره است .

وی خاطرنشان کرد: این جشنواره با هدف رونق بخشی و نشاط آفرینی در فضای آموزش شهروندی برگزار می شود و بیشترین آثار ثبت شده در حوزه های حمل و نقل – ترافیک، سیما و هویت شهری،ایمنی شهری و حقوق و تکالیف شهروندی است.
دوشنبه 14/10/1394 - 18:12
ایرانگردی

 

مستندات طرح سنجش عدالت در منطقه 19 درقالب ارائه گزارش های اجرایی درسراهای محلات تهیه شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، حجت الاسلام رسول جوادی معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه با اشاره به اقدامات اجرایی این طرح از سال 90 گفت: این طرح با هدف ارتقای سطح سلامت شهروندان و با توجه به لزوم بررسی بروز عوامل تهدید كننده سلامت، همزمان با سایر مناطق 22 گانه در این منطقه اجرا شده و در همین راستا 41 شاخص در قالب تکمیل پرسشنامه ها در محلات مورد بررسی قرار گرفته است.

وی افزود: این شاخص ها شامل چاقی ، خشونت خانگی، بیکاری، بی سوادی و تعداد خانوار سیگاری ، دسترسی به سطل زباله ، دسترسی به اتوبوس ، میزان مطرح کردن شکایات در 137 و ... است که پس از تکمیل پرسشنامه ها اولویت بندی محلات براساس وضعیت نامطلوب آنها در شاخص مورد نظر صورت گرفت و اقدامات مداخله ای شامل برگزاری کلاسهای آموزشی، ارائه خدمات مشاوره، برگزاری اردوهای آموزشی ، توزیع بروشور های آموزشی و معرفی به مرکز ترک دخانیات و سایر اقدامات مرتبط انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: با انجام تست هایی در قالب پرسشنامه و غربالگری های لازم قبل و بعد از اقدامات مداخله ای، اثر بخشی فعالیتها براساس تغییرات انجام شده مورد سنجش قرار گرفت.

این مسئول ادامه داد: مستندات اجرایی این طرح به شکل گزارش اجرایی در سراهای محلات تهیه و در اختیار مدیران ارشد اجرایی قرار گرفته است.

شنبه 12/10/1394 - 19:12
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته