• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1306روز قبل
ایرانگردی

 

شهردار منطقه چهار تهران از اخطار به واحدهای متخلف دارای آرای کمیسیون ماده صد خبر داد و گفت: تا کنون 10 هزار اخطار برای واحدهای متخلف صادر شده است.

به  گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار تهران " سید علیرضا حسینی " بابیان این خبر افزود: از ابتدای سال 97 با تخلفات ساختمانی و ساخت و سازهای غیر مجاز از طریق اجرای رای قلع بنا، صدور اخطاریه، جمع آوری ابزار و مصالح، پلمپ واحدهای غیر مجاز و ... رفتار قانونی شده و در همین راستا از ابتدای سال جاری، 10 هزار مورد اخطار برای واحدهای متخلف صادر شده است.

وی تصریح کرد: از این تعداد 61  ملک متخلف با مساحت بیش از 8 هزار متر مربع تخریب و نیز بیش از 1900 واحد پلمپ شد.

شهردار منطقه چهار رفتار قاطع قانونی با تخلفات ساختمانی را در افزایش کیفیت ساخت و سازهای شهری موثر دانست و گفت: قاطعیت در برخورد با متخلفان ساختمانی علاوه بر صیانت از حقوق دیگر شهروندان، ارتقاء ایمنی ساختمان ها در برابر حوادث طبیعی (زلزله و ...) را در پی خواهد داشت.  

حسینی  با اشاره به اجرای آرا  ماده صد در دی ماه گذشته افزود: در ماه گذشته 350 واحد غیر مجاز و متخلف، پلمپ و تخریب و بیش از 3 هزار اخطار برای مالکان متخلف ابلاغ شده است.

شهردار منطقه چهار در پایان رسیدگی به مشرفیت و مزاحمت، بررسی کاربری و تفکیک غیر مجاز اراضی و املاک، جمع آوری دیوار و تخریب پی غیر مجاز را از دیگر فعالیت های شهرداری این منطقه در خصوص برخورد با متخلفان ساختمانی در جهت ارتقاء سطح ایمنی و رعایت استحکام بنا در ساخت و سازها عنوان کرد.

شنبه 13/11/1397 - 20:19
ایرانگردی

 

 

 

 

به مناسبت چهلمین سالروز ورود تاریخی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) به میهن اسلامی، زنگ فجر فاطمی (س) در مدرسه شاهد حضرت معصومه (س) به همراه اهتزاز پرچم مقدس کشورمان و اهدای تاج گل به یادمان شهدا نواخته شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 10، صبح امروز مراسم نواختن زنگ فجر فاطمی سلام الله علیها با حضور سهیلا صادق زاده شهردار و جمعی از معاونین و مدیران منطقه و معاون و مدیران اداره آموزش و پرورش منطقه برگزار شد. در این مراسم به یادماندنی همزمان با اجرای سرودهای ملی و مذهبی توسط گروه موزیک پلیس راهور تهران بزرگ، پرچم مقدس کشورمان به اهتزاز درآمد و زنگ فجر فاطمی سلام الله علیها در میان شور وصف ناپذیر دانش آموزان دختر نواخته شد.

در این مراسم سهیلا صادق زاده شهردار منطقه ضمن تبریک چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با اظهار خرسندی از حضور در کنار فرزندان گرانقدر شاهد، استقلال کشور را مرهون اتحاد مردم و تحمل سختی ها در دوران انقلاب و دفاع مقدس برشمرد و انتخاب آزادنه را از دستاوردهای انقلاب برشمرد.

وی حضور زنان و دختران را در زمان ها و عرصه های مختلف به عنوان ستون های جامعه قابل تقدیر دانست و با اشاره به نقش و مسئولیت خطیر زنان، پیشرفت های حاصله در حوزه های تحصیلی، علمی، ورزشی و ... را از شواهد انقلاب اسلامی برشمرد.

صادق زاده اظهار با اشاره به تقدیم هزاران بانوی شهید و جانباز به انقلاب اسلامی، اظهار امیدواری کرد بتوانیم با یاری خداوند متعال در سایه رهبری و با دعای شهیدان راه حضرت امام خمینی (ره) را ادامه دهیم.

گفتنی است در ادامه این مراسم، با اهدای تاج گل به یادمان شهدای مدرسه یاد و خاطره شهدا گرامی داشته شد و ضمن افتتاح نمایشگاه مدرسه انقلاب، از دستاوردهای دانش آموزان بازدید به عمل آمد.

شایان ذکر است در این مراسم ضمن آذین بندی و فضاسازی مناسب با ایام فاطمیه سلام الله علیها و اجرای برنامه سرودهای انقلابی توسط دانش آموزان یاد و خاطره امام راحل و شهیدان انقلاب اسلامی گرامی داشته شد.

شنبه 13/11/1397 - 20:17
ایرانگردی

 

 

همزمان با آغاز دهه مبارک فجر، نهمین دوره مسابقات المپیاد تکواندو محلات مناطق  22 گانه شهر تهران به میزبانی شهرداری منطقه11 برگزار شد و با قهرمانی تیم بانوان و آقایان شهرداری منطقه 11 به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11، این مسابقات با حضور سرپرست سازمان ورزش شهرداری تهران و معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه 11 در محل سالن ورزشی این منطقه برگزار شد.

محمد جواد رشیدی معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه 11 ضمن اعلام این خبر گفت: این دوره از مسابقات به مدت 2 روز و با حضور 420 ورزشکار شامل آقایان و بانوان در دو  رده سنی نونهالان و نوجوانان  در 10 وزن و در سبک های کیوروگی و پومسه برگزار شد.

رشیدی افزود: ورزشکاران رده سنی پایه آینده سازان ورزش تکواندو شمرده می شوند و این مسابقات که با مشارکت ورزشکاران ساکن محلات 22 گانه شهر تهران برگزار شده زمینه ساز ورزش قهرمانی کشور خواهد بود.

وی ادامه داد: در این دوره از ورشکاران برتر تقدیر به عمل آمد که تیم تکواندو بانوان و آقایان شهرداری منطقه 11 قهرمانی در این دوره از مسابقات را کسب کردند.

 

شنبه 13/11/1397 - 20:15
ایرانگردی



به منظور اشاعه و توسعه فرهنگ دو چرخه سواری و ترغیب شهروندان به استفاده و بهره مندی از روش های حمل ونقل پاک، اولین خانه دو چرخه در بوستان مهرگان شهرک نفت، افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک مهندس محمد خردمند معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری این منطقه با اعلام خبر فوق اظهار داشت: بر اساس تدابیر مدیریت شهری تهران و ایجاد شرایط مناسب جهت ارتقاء شاخص های زیست محیطی، اولین خانه دوچرخه با همکاری این معاونت، هیأت دوچرخه سواری شمیرانات، شهرداری ناحیه شش این منطقه و اداره محیط زیست و توسعه پایدار دربوستان مهرگان افتتاح و اولین همایش آن نیز با حضور بیش از 30 دوچرخه سوار در هفته هوای پاک برگزار شد.
وی گفت: با راه اندازی خانه دوچرخه اولین گام، آموزش به دانش آموزان و شهروندان است که به طور رایگان با حضور مسئولین این خانه در مدارس و محوطه بوستان مهرگان انجام می شود تا همگان بتوانند به صورت ایمن و صحیح از این وسیله استفاده کنند و فرهنگ دوچرخه سواری در جامعه نهادینه شود.
خردمند خاطر نشان کرد: خانه دوچرخه در ضلع شمال بوستان مهرگان در شهرک نفت واقع شده است و در کنار آموزش، به اجرای همایش های دوچرخه سواری با حضور علاقمندان در روزهای جمعه می پردازد.
معاون شهردار منطقه یک تصریح کرد: در حال حاضر در خصوص مطالعه مسیرهای دوچرخه سواری که دارای زیرساخت های اجرای طرح هستند مطالعات لازم در حال انجام است که برخی از این مسیرها مانند خیابان شهید اندرزگو شناسایی شده تا به مرحله اجرا برسد.

شنبه 13/11/1397 - 20:7
ایرانگردی

 

 

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 19 از آموزش بازیافت به متصدیان 455 باب اصناف با توزیع هزار و 537 مخازن و کارتن پلاست مخصوص پسماند خشک در راسته های تجاری و مدارس، منازل مسکونی و... این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، سعید صالح محمود رباطی با اعلام این خبر گفت: در همین راستا آموزش مراکز تجاری و آشنایی متصدیان این مراکز با مفهوم تفکیک پسماندهای خشک از مبداء، جمع آوری پسماندها با ارائه بروشورهای اطلاع رسانی و کیسه های آبی مخصوص پسماندهای خشک به صورت روزانه در حال انجام است.

همچنین به منظور افزایش مشارکت متصدیان، مدارس و غیره در جمع آوری و تحویل پسماند خشک به اداره بازیافت این حوزه تعداد 120 تفاهم نامه با این مراکز منعقد شد.

 رباطی با اشاره به آموزش بازیافت به بیش از2 هزار بانوی خانه دار در سرای محلات افزود: به همین منظور آموزشگران و کارشناسان اداره بازیافت با مراجعه به این مکان ها علاوه بر آموزش فرهنگ بازیافت و حفظ محیط زیست به بانوان و مادران به توزیع 4 هزار و 270 کیلوگرم کیسه های مخصوص پسماند خشک بین خانوارها، مراکز آموزشی پرداختند.

معاون شهردار منطقه برآموزش چهره به چهره نوجوانان در فرهنگ سراها و کانون پرورش فکری، سرایداران مدارس و مجتمع ها، خادمین مساجد، نمازگزاران و شهروندان در مساجد و مراکز مذهبی، رابطین بهداشت در مراکز بهداشتی درمانی و همچنین متصدیان غرف و آموزشگران در اداره مدیریت پسماند تأکید کرد.

وی در پایان با اشاره به گشت روزانه برخورد با عوامل غیرمجاز جمع آوری پسماندهای خشک خاطر نشان کرد: به همین منظورجمع آوری عوامل غیرمجاز و اسقاط چرخ دستی ها، پلمپ مراکز غیرمجاز، جمع آوری پسماند و تفکیک زباله از جمله فعالیت های اداره بازیافت در این خصوص است.

شنبه 13/11/1397 - 20:5
ایرانگردی

 

مدیرستاد مدیریت بحران شهرداری منطقه 15گفت:  با مشارکت شهروندان 26 مدیر گروه بحران در منطقه 15 انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، منوچهر رحیمی با اشاره به اینکه این طرح برای واحد های مسکونی بالای 18 واحد اجرا می شود، افزود: شهروندان علاقه مند پس از گذراندن دوره های آموزشی مبانی بحران، کمکهای اولیه و اطفای حریق، به عنوان مدیر بحران آن مجتمع فعالیت می کنند.

وی در ادامه به تشریح مانورهای مختلف از ابتدای سال به منظور آمادگی مقابله با بحرانهای احتمالی پرداخت و گفت: در این راستا 4 مانور شامل مانور اطفای حریق در بازار گل بزرگراه امام رضا(ع)، مانور اختلال در شریانهای حیاتی در شهرداری ناحیه 5، مانور پناه گیری و تخلیه اضطراری در  مجتمع تجاری اطمینان و مانور اطفای حریق در مجتمع مواد شیمیایی کیمیا برگزار شد.

رحیمی به اجرای طرح مدرسه آماده در محله ها اشاره کرد و افزود: این طرح در 25 مدرسه که سازه مقاوم نداشته اند به اجرا درآمد و علاوه بر آموزش دانش آموزان و کادر آموزشی، سند مخاطرات مدرسه نیز تهیه شد.

به گفته وی، در این برنامه ضمن شناسایی و معرفی نقاط ایمن مدرسه به دانش آموزان، نسبت به شناسایی نقاط ضعف و ارائه راهکار به منظور رفع آنها نیز اقدام شد.

مدیرستاد مدیریت بحران شهرداری منطقه اضافه کرد: در راستای آموزش همگانی تاکنون 5 هزار شهروند در سراهای محله با مبانی بحران آشنا شدند.

شنبه 13/11/1397 - 20:2
ایرانگردی

 

از روسای موفق شعب بانک پارسیان در نهمین گردهمایی روسای موفق شعب بانک های کشورتقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی بانک پارسیان، در نهمین گردهمایی روسای موفق شعب بانک های کشورکه با  محوریت" بهره وری شعب" و با حضور مدیران ارشد نظام بانکی و رؤسای برگزیده شعب  بانک ها و موسسات اعتباری کشور در محل سالن اجتماعات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، از ۱۵ رییس شعبه موفق بانک پارسیان تقدیر شد.
 در این مراسم که از بانک پارسیان، ضرغامی، معاون شعب و پشتیبانی؛ خلیل پور، مدیرامورشعب و اقبالی رییس اداره حوزه مدیریت حضور داشتند؛ از علی سمیعی، رییس شعبه میرداماد غربی تهران؛ احمد اسدی اسدآباد، رییس شعبه سایپا تهران، سعید فتحی علیشاه، رییس شعبه میدان آرژانتین، مجید یزدانبخش، رییس شعبه نوربخش اصفهان؛ جیران ایمانی، رییس شعبه فرهنگ شهر شیراز؛ معصومه السادات شهیدی، رییس شعبه پونک؛ شبنم عنایت شعار، رییس شعبه پاسداران؛ محمد نجفی کهکی، رییس شعبه هروی؛ اشکان آراسته، رییس شعبه کامرانیه؛ مصطفی ترکاشوند، رییس شعبه آپادانا؛ عباس داروغه، رییس شعبه ظفر؛ عطیه عصارپور، رییس شعبه ملاصدرا؛ کاظم ایمانی، رییس شعبه اندیشه شهریار؛ محمدرضا پاشازاده انورانی، رییس شعبه استاد شهریار ولیعصرتبریز و داریوش سلیمانیان، رییس شعبه میدان مادر کرج، به عنوان روسای موفق شعب  بانک پارسیان تجلیل شد.
 همایش رؤسای موفق شعب بانک های کشور همه ساله به همت مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران و با هدف تقویت مهارت های علمی و حرفه ای علوم بانکداری، انتقال تجربیات موفقیت آمیز‌  و نیز تجلیل از زحمات و تلاش های‌‌ رؤسای شبکه بانکی و دستیابی به آخرین‌‌‌ فناوری ها و نوآوری های عرصه بانکی و دیدگاه های مدیران ارشد نظام بانکی کشور برگزار می شود.

شنبه 13/11/1397 - 19:58
ایرانگردی

 

 

 

در سال ۲۰۱۸ شاهد رونق امکانات و قابلیت‌های مرتبط با هوش مصنوعی در گوشی‌های هوشمند بودیم. پردازش‌های مرتبط با هوش مصنوعی اغلب به کمک پردازنده‌های شبکه‌ی عصبی تقویت می‌شوند که این واحدهای پردازشی در کنار CPU و GPU به گوشی‌های هوشمند کمک می‌کنند تا تجربه‌ کاربری روان‌تر و بهتری ایجاد شود. اگرچه هنوز تراشه‌سازانی هستند که برای پردازش‌های هوش مصنوعی بر CPU، GPU یا DSP (یا ترکیبی از این واحدهای پردازشی) تکیه دارند، اما می‌شود در رابطه با قابلیت‌های هوش مصنوعی، به راحتی شاهد ضعف این نوع تراشه‌ها در مقایسه با تراشه‌های مجهز به واحد پردازشی مخصوص هوش مصنوعی بود. و از آن‌جا پردازش‌های هوش مصنوعی به مرور زمان به مجموعه‌های بزرگ‌تری از داده‌ها وابسته می‌شوند و پیچیدگی‌شان افزایش می‌یابد، این فاصله بیشتر و بیشتر خواهد شد.

در بین تراشه‌های پرچم‌دار کنونی، می‌توان گفت تراشه‌ی Kirin 980 هوآوی و تراشه‌ی A12 Bionic اپل قدرتمندترین تراشه‌ها هستند. Kirin 980 پردازنده‌ای هشت هسته‌ای دارد که چهار هسته از این‌ها مبتنی بر معماری Cortex-A76 است و چهار هسته‌ی دیگر بر پایه‌ی معماری Cortex-A55 ساخته شده است. افزون بر این، تراشه‌ی Kirin 980 از واحد پردازش گرافیکی Mali-G76 و یک واحد پردازش عصبی دوگانه (Dual-NPU) بهره می‌برد. تراشه‌ی A12 اپل هم به یک واحد پردازش مرکزی (CPU) شش هسته‌ای، یک واحد پردازش گرافیکی (GPU) چهار هسته‌ای و یک موتور عصبی مجهز است که این موتور عصبی یا Neural Engine به پردازش‌های هوش مصنوعی اختصاص دارد.

 

نقض قانون مور

نخستین مدار یکپارچه یا آی‌سی (IC) در سال ۱۹۷۱ عرضه شد و Intel 4004 نام داشت. این آی‌سی که با لیتوگرافی ۱۰ میکرومتری ساخته شده بود، ۲۳۰۰ ترانزیستور را شامل می‌شد. اگرچه آن آی‌سی با استانداردهای امروزی به هیچ وجه قابل مقایسه نیست، اما انقلابی در صنعت فناوری به حساب می‌آمد و تاریخ انسان را وارد عصر سیلیکون کرد.

از آن زمان به بعد بود که طراحان و تولیدکنندگان تراشه به توسعه‌ی این فناوری پرداختند و رفته‌رفته ترانزیستورهای بیشتری را روی تراشه‌هایی کوچک‌تر جا دادند. شخصی به نام گوردون مور هم که یکی از پایه‌گذاران شرکت اینتل بود، فرضی مشهور را مطرح کرد که به قانون مور معروف شد. طبق نظر مور، تعداد ترانزیستورهای روی آی‌سی‌ها هر ۱۸ ماه دو برابر می‌شود و در نتیجه قدرت پردازشی این تراشه‌ها هم طی این مدت دو برابر خواهد شد. به مدت پنج دهه، صنعت تراشه‌سازی با همان سرعتی پیش رفت که مور پیش‌بینی کرده بود و توانست سال به سال تراشه‌هایی منسجم‌، کوچک‌، قدرتمند و بهینه‌تری تولید کند.

اما حتی مردان بزرگی از قبیل گوردون مور هم نمی‌توانند آینده، یا دست کم آینده‌ی دور، را به درستی پیش‌بینی کنند. محدودیت‌های فیزیکی سیلیکون و دشواری‌های فنی دیگر باعث شد صنعت تراشه‌سازی از مسیر قانون مور منحرف شود. در بارزترین نمونه، شرکت اینتل موفق نشد حتی تا پایان سال ۲۰۱۸ تراشه‌ای مبتنی بر لیتوگرافی ۱۰ نانومتری عرضه کند. در سال ۲۰۱۹ بود که این شرکت توانست نخستین پردازنده‌ی ۱۰ نانومتری خود را با عنوان آیس لیک (Ice Lake) در نمایشگاه CES به نمایش بگذارد. این نمونه نشان می‌دهد که صنعت تولید تراشه با موقعیتی دشوار مواجه شده و شرکت‌ها دیگر نمی‌توانند فقط با تکیه بر بهبود آی‌سی‌ها به فکر افزایش سرعت و تقویت عملکرد تراشه‌ها باشند.

 

تولد واحد پردازش عصبی

ضعف صنعت تراشه‌سازی با رشد و توسعه‌ی فناوری هوش مصنوعی هم‌زمان شده است. پردازش‌های هوش مصنوعی معمولاً به حجم زیادی از پردازش‌های نسبتاً سبک وابسته است که به پردازش‌های هم‌زمان یا موازی نیاز دارد. این نوع از پردازش با پردازنده‌های متداول سازگار نیست. آزمایش‌های هوآوی نشان می‌دهد که عملکرد پردازش‌های هوش مصنوعی تراشه‌هایی که بر CPU، GPU و DSP تکیه دارند، بسیار کمتر از تراشه‌هایی است که یک NPU یا واحد پردازش عصبی اختصاصی برای آن‌ها در نظر گرفته شده. هرچه هم بر اندازه‌ی پایگاه داده اضافه شود، این اختلاف بیشتر خودنمایی خواهد کرد.

از آن‌جا که واحدهای پردازشی معمولی نمی‌توانند توان مورد نیاز برای اپلیکیشن‌های مبتنی بر هوش مصنوعی را فراهم کنند، لازم است صنعت تراشه‌سازی به دنبال ریزمعماری جدیدتری باشد. در سال ۲۰۱۷، هوآوی تراشه‌ی Kirin 970 را به بازار معرفی کرد که نخستین تراشه‌ی موبایلی مخصوص هوش مصنوعی بود. تراشه‌ی Kirin 970 که به نخستین NPU یا واحد پردازش عصبی در صنعت تراشه‌سازی مجهز است، می‌تواند وظایف مرتبط با هوش مصنوعی را سریع‌تر و بهینه‌تر از تراشه‌هایی به انجام برساند که فقط CPU و GPU دارند. این معماری پردازشی ناهمگون، در مقایسه با توان پردازشی CPU به کار گرفته شده در Kirin 970، می‌تواند ۵۰ برابر بهینه‌تر باشد و از نظر عملکرد، ۲۵ بار بهتر عمل کند. طبق آزمایش‌های هوآوی، تراشه‌ی Kirin 970‌ می‌تواند تقریباً در هر دقیقه ۲۰۰۰ تصویر را به کمک واحد پردازش عصبی خود تشخیص بدهد.

 

نقطه عطف واقعی

زمانی که هوآوی تازه‌ترین فناوری‌های مرتبط با هوش مصنوعی را عرضه کرد، شرکت‌های دیگر نیز برای رقابت دست به کار شوند. شرکت کوالکام طراحی تراشه‌هایی را آغاز کرده است که قدرت پردازشی CPU، GPU و DSP را برای پردازش‌های هوش مصنوعی به کار می‌گیرد و اپل مسیری را در پیش گرفته که با راهبرد هوآوی شباهت زیادی دارد؛ اپل هم مانند هوآوی یک واحد پردازش عصبی اختصاصی به تراشه‌های خود اضافه کرده و نام این واحد را «موتور عصبی» یا «Neural Engine» گذاشته است.

از زمانی که هوآوی نخستین تراشه‌ی مجهز به NPU خود را معرفی کرد، فقط دو سال می‌گذرد، اما در این مدت از یک طرف افزایش علاقه‌ی فعالان صنعت نیمه‌هادی به پردازنده‌های هوش مصنوعی را شاهد بوده‌ایم و از طرف دیگر دیده‌ایم که کاربران با آغوش باز به استقبال امکانات و قابلیت‌های فناوری هوش مصنوعی رفته‌اند. هوآوی Master AI را در قالب Mate 10 معرفی کرد که مجموعه‌ای از امکانات هوش مصنوعی بود، و اکنون کاربران به قدری با هوش مصنوعی آشنا شده‌اند که از این فناوری برای بهبود عکس‌های خود استفاده می‌کنند.

در سپتامبر ۲۰۱۸ هم هوآوی جدیدترین تراشه‌ی خود، Kirin 980، را معرفی کرد که نوآوری‌های پیشگامانه‌ای را در حوزه‌ی هوش مصنوعی به نمایش می‌گذارد. برای نمونه، این تراشه شامل نخستین پردازنده‌ی عصبی دوگانه است که توان پردازشی هوش مصنوعی را به طور جدی تقویت می‌کند. این تراشه می‌تواند در هر دقیقه ۴۵۰۰ تصویر را تشخیص بدهد که در مقایسه با تراشه‌ی نسل قبلی ۱۲۰ درصد سریع‌تر شده است.

پردازنده‌ی عصبی دوگانه یا Dual-NPU تجربه‌ی بهینه‌تری را در حالت‌های مختلف (تشخیص چهره، تشخیص اشیا، قطعه‌بندی عکس‌ها و ترجمه‌ی هوشمند و غیره) ارائه می‌کند. مثلاً گوشی‌های سری Mate 20 می‌توانند چند شیٔ و چهره‌ی کاربر را به‌شکل هم‌زمان تشخیص بدهند.

اکنون هوش مصنوعی به جزئی جدایی‌ناپذیر از دستگاه‌های الکترونیکی مصرفی تبدیل شده است، ولی ما تا این‌جای کار فقط بخشی کوچک از توانایی‌های نهفته‌ی فناوری هوش مصنوعی را دیده‌ایم. هوش مصنوعی می‌تواند انقلابی در شیوه‌ی تعامل ما با فناوری به وجود بیاورد. اما همه‌ی قابلیت‌ها و امکانات هیجان‌انگیز هوش مصنوعی به پشتیبانی سخت‌افزاری نیاز خواهد داشت و توسعه‌ی پردازنده‌های عصبی گوشی‌های موبایل به فناوری هوش مصنوعی امکان خواهد داد با سرعت بیشتری رشد کند. هوآوی هم می‌کوشد به عنوان یکی از نخستین شرکت‌هایی که از واحد پردازش عصبی در تراشه‌های خود استفاده کرده، در توسعه‌ی هرچه بیشتر فناوری هوش مصنوعی نقش داشته باشد.

 

شنبه 13/11/1397 - 19:52
ایرانگردی

 

 

 

اداره فضای سبز معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه9 در راستای اجرای طرح نهضت درختکاری اقدام به کاشت نهال رایگان در منازل شهروندان در ورودی غربی پایتخت کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه9،رضا مددی سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه9 با اعلام این خبر گفت: نحوه اطلاع رسانی از این طرح که با نصب بنرهای متعدد در سطح منطقه،توزیع تراکت و از طریق همشهری محله و تهیه ویژه نامه و بروشور درختکاری نسبت به کاشت نهال رایگان در منازل شهروندان و آموزش شهروندان و تهیه انواع نهال های میوه شامل سیب، گلابی، آلو با تهیه پرسش نامه نسبت به رضایتمندی شهروندان از نحوه کاشت و آموزش اقدام شد.

سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه9 هدف از اجرای این طرح را ارتقای سرانه فضای سبز در سطح منطقه، افزایش آگاهی شهروندان در خصوص نگهداری از درختان کاشته شده و همچنین تشویق و ایجاد انگیزه در بین آنها جهت حفظ و نگهداری فضای سبز خانگی می باشد.

شایان ذکر است طرح کاشت نهال رایگان در منازل شهروندان از تاریخ 10دی ماه تا 15اسفند ماه97 انجام می شود.

شنبه 13/11/1397 - 19:50
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 20 در جریان بازدید از آسیاب آبی، خانه قدیمی کشف شده، کارونسراهای صفوی و دوقلو  بر احیای آثار تاریخی شهرری تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 20 فرهاد افشار به همراه رئیس اداره میراث فرهنگی شهرری از تعدادی آثار تاریخی شهرری بازدید کرد و در جریان این بررسی میدانی گفت: احیای آثار میراثی از مهمترین رویکردهای مدیریت شهری منطقه 20 با هدف توسعه گردشگری به شمار می رود و تلاش می کنیم تا با هم افزایی متولیان امر، این مهم محقق شود.

افشار با اشاره به اینکه بعضی از آثار ثبت شده همچون آسیاب آبی شهرری مالک دارند، افزود: با توجه به کمبود منابع مالی، رویکرد مدیریت شهری همچون سابق بر اساس تملک نیست و احیای این آثار با حفظ امتیازات ویژه برای مالکین انجام خواهد شد.

وی به بهسازی کاروانسرای صفوی و توسعه کالبدی این فضا اشاره کرد و گفت: این محدوده مستعد برنامه های گردشگری برای زائران و گردشگران است و پتانسیل خوبی برای تقویت گردشگری محسوب می شود.

افشار در ادامه بازدید از کاروانسرای دوقلو واقع در میانه بازار حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) نیز بازدید کرد و در خصوص این دو کاروانسرا که جزء آثار ثبت شده ملی است، گفت: با توجه به بافت فرسوده این کاروانسراها، نیاز است از بخش خصوص دعوت شود تا در احیای این محل مشارکت کنند تا شهروندان بتوانند از این پتانسیل تاریخی بهره مند شوند.

وی در ادامه گشت تاریخی، از آثار کشف شده حین گودبرداری یکی از املاک ناحیه یک منطقه 20 بازدید کرد و یادآور شد: کارشناسان و پژهشگران میراث فرهنگی در حال کاوش هستند و در صورتیکه ارزش تاریخی این آثار به اثبات برسد، این مکان به عنوان محل پژوهشی و یکی از نقاط گردشگری ری مطرح خواهد شد و  درغیر اینصورت، پس از حفاری و اتمام فعالیت پژوهشی، اجازه ساخت به مالک داده می شود.

شهردار منطقه 20 افزود: تا کنون دو ظرف قدیمی ذخیره آذوقه و بخشی از بناهای دوره سلجوقی در این حین گودبرداری از این ملک کشف شده است وهمچنان تحقیقات در این محل ادامه دارد.

شنبه 13/11/1397 - 19:47
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته