• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 13516
تعداد نظرات : 591
زمان آخرین مطلب : 1302روز قبل
آموزش و تحقيقات

شنبه 20/11/1397 - 12:44
مهدویت

هر چند که ما را نوشتند از گداها

 
اصلاً نمی آید گدا بودن به ماها

 
 

 
ما روسیاهان ارزش خاصی نداریم

 
ماها کجا و نوکری دلرباها؟!

 
 

 
ما هر چه قدر اصرار کردیم او نیامد

 
اصلاً چه شد «آقا بیا آقا بیا» ها؟!

 
 

 
ماها که هیچ ... این خوب ها در انتظارند

 
کی می رسد روز وصال آشناها؟!

 
 

 
از دوریش بدجور حال ما خراب است

 
رونق گرفته باز هم دارالشفاها

 
 

 
من که بدم پس دیدنش روزی من نیست

 
ای خوش به حال خوب ها ... حاجت رواها

 
 

 
باشد درست ... آقای ما خیلی کریم است

 
امّا دگر تا کی گنه؟ تا کی خطاها؟

 
 

 
طبق احادیث رسیده ... ناظر ماست

 
بد نیست پیشش ذرّه ای شرم و حیاها

 


از بس که بر اعمال بد اصرار داریم

رنگی ندارد پیش او دیگر حناها!

 
                        

یک راه حل باقی است آن هم نام زهراست

 
نامی که باشد از تبار کیمیاها

 


 

" محمد فردوسی "

جمعه 19/11/1397 - 10:19
ایرانگردی

 


در ویژه برنامه «فصل رویش» رییس سازمان فرهنگی هنری بیان کرد: امروز باید بتوانیم یک درک واقعی از درون، اهداف، جوهر و آرمان‌های انقلاب داشته باشیم و آن چیزی که امروز به عنوان یک هدف بزرگ برای ما قرار گرفته این است که انقلاب اسلامی، انقلاب تمدن ساز باشد.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، ویژه‌برنامه «فصل رویش» با حضور سعید اوحدی رییس، سید علیرضا فاطمیان‌پور معاون فرهنگی و علی زندویکلی سرپرست معاونت هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، رضا دوستعلی مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۵، سعید صدراییان مدیر فرهنگی هنری منطقه ۲ و دبیر ویژه‌برنامه «فصل رویش»، جمعی از مدیران شهری منطقه ۱۵ و شخصیت‌های هنری، با تجلیل از سه چهره برتر هنرهای تجسمی، سه‌شنبه ۱۶ بهمن در فرهنگ‌سرای خاوران برگزار شد.

در ابتدای مراسم سعید اوحدی با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه(س) گفت: شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که چرا امسال مدام از چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفته می‌شود و همه مردم، مسئولان و نظام تصمیم جدی گرفته‌اند که چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی را هرچه شکوهمندتر  برگزار کنند. حساسیت به این موضوع را نه تنها در داخل کشور که در کشورهای دیگر نیز شاهد بوده‌ایم.

وی افزود: از چنیدن ماه گذشته ترامپ یک راهبرد جدید برای آمریکا تعریف کرد که ایران تولد چهلمین سال پیروزی خود را جشن نگیرد. این رویکرد منجر به ساخت سرود و تئاتر شد تا بگویند چیزی به نام چهلمین سالگرد انقلاب اتفاق نخواهد افتاد. همچنین در فضای مجازی هم سعی کردند به صورت گسترده با این رویکرد فعالیت کنند. حتی قبل از اینکه مجموعه‌های فرهنگی در داحل کشور برای چهلمین سال برنامه‌ریزی داشته باشد آن‌ها برنامه‌هایشان ریختند و میلیون‌ها دلار هزینه کردند.

اوحدی در ادامه بیان کرد: بعد از جنگ جهانی دوم دو قدرت یکی توسط آمریکا که از جنگ دور بود و به عنوان یک قدر نوظهور حاضر شد و دیگری توسط روسیه و شوری به دلیل پیروزی در این جنگ شکل گرفت. بعد از آن یک دو قطبی در دنیا اتفاق افتاد که همه هژمونی نظام‌های حکومتی در قالب همین دو قطب شکل گرفت. شاهد هستیم که در آن زمان و محصول این دو قطبی شدن دنیا، کره شمالی و کره جنوبی، یمن شمالی و یمن جنوبی، آفریقای شمالی و آفریقای جنوبی، آلمان شرقی و آلمان غربی شکل گرفت. همزمان با تغییرات ژئوپلیتیکی که در کشورها اتفاق افتاد، قطع‌نامه سازمان ملل صادر شد و در آن رژیم منحوس اشغالگر صهیونیستی را به رسمیت شناخت. از دل این جنایت بزرگ به صورت نامیمون، مولود پلیدی به نام اسراییل ظاهر شد.

رییس سازمان فرهنگی هنری اضافه کرد: انقلاب اسلامی در بستری اتفاق افتاد که آنها از غارت ثروت نفت منطقه قهقه مستانه سر می‌دادند و گنجینه‌های منطقه را بالا می‌کشیدند. فساد را به حد اعلا و بدون هیچ مانعی پیش می‌بردند. در آن زمان بسیاری از فکرهای خلاق نابغه کشور را به جرم خلاقیت در حوزه علم یا زندانی یا سر‌به‌نیست می‌کردند. امروز از سه عزیز رویش انقلاب در حوزه هنر تجلیل می‌کنیم. هنر را به جایی کشاندند که شکل و ظاهری از هنر و باطنی توام با فساد و پوچ در همه حوزه‌های هنری اتفاق افتاد. از آقای شجاعی طباطبایی سوال کردم که چند کاریکاتوریست قبل از انقلاب داشتیم؟ و امروز در دوره چهل ساله انقلاب چند نفر داریم؟ ایشان جواب دادند قبل از انقلاب آن‌هایی که مطرح بودند شاید حداکثر ۲۰ یا ۲۵ نفر می‌شدند و تعداد کل کاریکاتوریست‌های کشور حدود ۴۰ نفر بودند. اما امروز بیش از ۴ هزار کاریکاتوریست به صورت حرفه‌ای عمل می‌کنند و در کل ده‌ها هزار کاریکاتوریست داریم.

 اوحدی گفت: اگر ما اصرار داریم از چهلمین سالگرد انقلاب بگوییم و ارزش‌های نظام را تبیین کنیم به این دلیل است که انقلاب به معنی واقعی «انقلاب» اتفاق افتاده است. در فلسفه انقلاب همه اتفاق نظر دارند که انقلاب باید از سه رکن ایدئولوژی، رهبری و جریان مردمی که از اهداف انقلاب پشتیبانی کنند؛ تشکیل می‌شوند. انقلاب‌هایی که عمر کوتاهی داشته و به بن‌بست خوردند به این دلیل است که یا رهبری نداشتند، یا از ایدئولوژی محکمی برخوردار نبودند یا مردم همیشه در صحنه نبودند. اگر از چهلمین سالگرد پیرزی انقلاب اسلامی می‌گوییم به این دلیل است که به قول خود حضرت امام(ره) یک انفجار نوری در دنیا صورت گرفت. انقلابی که برای نخستین بار سه رکن اساسی یک انقلاب را در دل خود داشت.

وی افزود: دنیای استکبار می‌داند انقلاب اسلامی از چه فراز و نشیبی گذشته تا امروز به قله شکوهمند و پرافتخار چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب رسیده است. استبکار می‌داند چه اتفاقی افتاده است که تلاش کردند با جریان خود و با فتنه‌‌هایی که در منطقه ایجاد کردند خدشه‌ای بر این انقلاب وارد کنند و شک نکنید که هدف غایی آنها چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب بود تا به خیال خامشان نتوانیم جشن بگیریم.

رییس سازمان فرهنگی هنری در پایان گفت: امیدوارم در این ایام بتوانیم یک درک واقعی از درون، اهداف، جوهر و آرمان‌های انقلاب داشته باشیم و آن چیزی که امروز به عنوان یک هدف بزرگ برای ما قرار گرفته این است که انقلاب اسلامی، انقلاب تمدن ساز باشد. یعنی اینکه نه تنها انقلاب برای خودش رویکرد داشته باشد و اهدافش برای مردم مشخص باشد بلکه برای جامعه جهانی نیز تمدن ساز باشد. اگر ما بخواهیم تمدن ساز باشیم باید در جامعه خودمان و در جمهوری اسلامی اهداف انقلاب محقق شود و به یک الگوی تمدن ساز برای جامعه بشری تبدیل شویم.

اجرای موسیقی توسط هنرمند جوان میلاد هارمونی و اجرای پرده خوانی از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

در پایان و با حضور سه خانواده شهید مدافع حرم از سه هنرمندحوزه هنرهای تجسمی؛ سید مسعود شجاعی طباطبایی، علی حیاتی و عباس گودرزی تجلیل شد.

در حاشیه این مراسم مسعود شجاعی طباطبایی هدیه خود را به خانواده شهید طاهری تقدیم کرد.

چهارشنبه 17/11/1397 - 18:33
ایرانگردی



معاون تربیت و آموزش آجا گفت:ارتش جمهوری اسلامی ایران پس از انقلاب نیروهای زیادی را آموزش داده است
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس امیر شیخ معاون تربیت و آموزش آجا امروز ۱۷ بهمن ماه در نشست صمیمی فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی ایران با مردم و اصحاب رسانه اظهار کرد: پس از انقلاب نیروهائی را برای حفاظت از کشور تربیت کرده ایم.

وی ادامه داد: نیروهای ارتش با تربیت نیروهائی توانست دست دشمنان را از کشور کوتاه کند. 

امیر شیخ گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران از آغاز انقلاب اسلامی به دلیل نظام آموزشی مستحکم و نگرش سیستمی توانست این آموزش را تسری دهد.

معاون تربیت و آموزش آجا تاکید کرد: تدوین منشور های تربیتی در حوزه های مختلف، حرکت به سمت دانایی و توانایی مبتنی بر بصیرت دینی و دفاعی از دستاوردهای ارتش جمهوری اسلامی ایران است.

وی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب ۲ دانشگاه داشتیم اما الام ۷ دانشگاه تخصصی داریم‌‌، گفت: در ساخت تجهیزات و بهره مندی از علم جامعه مشارکت داشته ایم. 

وی اظهار کرد: در حوزه پژوهش فعالیت های خوبی انجام شده است. امروز یافته های آموزشی ما از جنگ عراق سوریه و یمن قابل مبادله با کشورهای دیگر است.

امیر شیخ با بیان اینکه در حوزه کارهای پژوهشی بیش از ۱۰ فصلنامه آموزشی و پژوهشی داریم، گفت: در حوزه های دانش در ارتش بومی شده ایم.

چهارشنبه 17/11/1397 - 18:28
ایرانگردی

 

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ تمامی میادین و بازارهای میوه و تره بار
روز شنبه بیستم بهمن مصادف با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) از ساعت 8 صبح تا 13 باز و آماده خدمات رسانی به شهروندان می‌باشند.
همچنین روز دوشنبه بیست و دوم بهمن مصادف با سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به دلیل حضور کارکنان سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در راهپیمایی بزرگ 22 بهمن، تمامی میادین و بازارهای میوه و تره بار تعطیل خواهند بود.

چهارشنبه 17/11/1397 - 18:26
ایرانگردی


مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار و شهردار منطقه دو در جلسه مشترکی که به میزبانی این منطقه برگزار شد، بر خدمات رسانی هر چه بهتر و بیشتر به شهروندان منطفه دو از طریق توسعه و تجهیز بازارهای میوه و تره بار این منطقه تاکید کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد، مدیرعامل این سازمان در این نشست بر اهمیت مشتری مداری و ضرورت رفتار شایسته با شهروندان در میادین و بازارهای میوه و تره بار تاکید کرد و گفت: در چند ماه اخیر، مشتریان میادین و بازارهای میوه و تره بار 25 درصد نسبت به گذشته رشد داشته است.
وی با اشاره به اینکه اختلاف بالای قیمت انواع میوه و سایر محصولات مصرفی شهروندان در میادین و بازارهای میوه و تره بار در مقایسه با قیمت‌های سطح شهر در کنار احترام به مشتری از جمله دلایل و عوامل رشد 25 درصدی مشتریان میادین و بازارهای میوه و تره بار است، اظهار کرد: در حال حاضر در میادین و بازارها قیمت میوه جات 46 درصد و قیمت سبزیجات بیش از 30 درصد زیر قیمت‌های سطح شهر است.
راد با بیان اینکه برای ایام استقبال از عید نوروز، تدابیر و تمهیدات ویژه‌ای اندیشیده شده تا برای عرضه انواع میوه به ویژه سیب زرد، سیب قرمز و پرتقال و محصولات پر مصرفی همچون گوجه فرنگی، سیب زمینی و پیاز در میادین میوه و تره بار مشکلی نداشته باشیم، تصریح کرد: در حال حاضر قیمت 85 بارکُد میوه جات در 2500 غرفه در میادین و بازارها یکسان است.
وی در خصوص خدمات سازمان مدیریت میادین در منطقه دو با اشاره به اینکه اگر چه این منطقه از نظر اقتصادی در سطح بالایی قرار دارد، اما استقبال شهروندان از بازارهای میوه و تره بار بسیار خوب است، اظهار کرد: رفتار اقتصادی مردم در کل شهر تغییر کرده، حتی شهروندانی هم که از وضعیت اقتصادی خوبی برخوردارند، امروز میادین میوه و تره بار را برای خرید مایحتاج روزانه خود انتخاب کرده‌اند.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین با تاکید بر اینکه میادین و بازارهای میوه و تره بار، روز به روز شلوغ‌تر می‌شوند و تراکنش خرید در آنها افزایش می‌یابد، خاطرنشان کرد: سازمان مدیریت میادین آمادگی دارد تا در صورتی که بخش خصوصی ملک آماده‌ای داشته باشد، با تضمین سود مناسب برای سرمایه گذار، نسبت به احداث بازار مشارکتی در آن ملک اقدام کند.
شهردار منطقه دو نیز در این نشست ضمن ارزشمند خواندن اقدامات اخیر سازمان مدیریت میادین در جهت تأمین آرامش و رفاه شهروندان، بر لزوم استفاده از تکنیک‌های نوین در هوشمندسازی ارائه خدمات این سازمان به شهروندان تاکید کرد و گفت: شهرداری منطقه دو آمادگی دارد تا در تحقق این هدف به عنوان منطقه پیشرو در کنار سازمان مدیریت میادین باشد.
رسول کشت پور با اعلام اینکه در تهران اتفاقات خیلی خوبی رقم خورده و توسعه بازارهای میوه و تره بار از جمله این اتفاقات است، گفت: امروز سازمان مدیریت میادین با خدمت به مردم، بار بزرگی را از دوش دولت برداشته است و در مقابل دولت نیز می‌بایست از این سازمان در قبال ارائه خدماتی که امروز شاهد آن هستیم، باید از این مجموعه حمایت کند.
وی با تاکید بر اینکه در حمل و نقل عمومی نیز شاهد خدمات مدیریت شهری به شهروندان هستیم در صورتی که دولت، یارانه‌ای که باید به این بخش‌ پرداخت کند را نمی‌پردازد، خاطرنشان کرد: در واقع مدیریت شهری در تهران جور دولت را می‌کشد و در حوزه‌هایی همچون میادین میوه و تره بار و حمل و نقل همگانی از طرف دولت به مردم یارانه می‌دهد.

چهارشنبه 17/11/1397 - 18:23
ایرانگردی

 

شهردار منطقه چهار تهران از بهره برداری پروژه ادامه خیابان احسان در تقاطع بزرگراه شهید زین الدین خبر داد وگفت: با بهره برداری این مسیر گره های ترافیکی شرقی ترین نقطه منطقه رفع می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار تهران " سید علیرضا حسینی" با بیان این خبر افزود: همزمان با افتتاح 44 پروژه منطقه چهار، اصلی ترین پروژه عمرانی ادامه احداث خیابان 35 متری احسان حد فاصل کندروی شهید زین الدین تا تقاطع بلوار شهید عباسپور به طول 400 متر و مساحت 1000 متر مربع با هدف سهولت در تردد  و رفع گره های ترافیکی، به بهره برداری می رسد.

وی در ادامه به اقدامات صورت گرفته در اجرای این پروژه گفت: برای احداث این مسیر و پس تخریب های موجود،  بیش از 1800 تن آسفالت سه لایه پخش ، جدول کشی و احداث کانیو ، پیاده روسازی و نصب دیوار حائل تا ارتفاع 2 متر به طول حدودا 150 متر مربع و  نرده کشی جانپناه اجرایی شد.

شهردار منطقه چهار خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژه کاهش زمان سفر ، کاهش حجم ترافیک محله حکیمیه در محدوده خیابان احسان و دسترسی آسان دانشجویان و اساتید دانشگاه عباسپور و آزاد تهران شمال در این محدوده اجرایی می شود.

چهارشنبه 17/11/1397 - 18:19
ایرانگردی

 

 

 

از آن‌جا که تراشه‌های موبایلی در سطح عملکرد و کارایی گوشی‌های هوشمند اهمیت بسیار زیادی دارند، اغلب شاهد این هستیم که گوشی‌سازان، پرچم‌داران نسل جدیدشان را با تراشه‌ای جدید روانه بازار می‌کنند. در سال ۲۰۱۸ نیز گوشی‌های پرچم‌دار متعددی معرفی شد که هر کدام به لطف تراشه قدرتمندشان نوید عملکردی فوق‌العاده را می‌دادند. با بررسی این پرچم‌داران به سادگی می‌توان روندهای توسعه تراشه‌های موبایلی را مشاهده کرد.

 

پیش از هر چیز باید به این موضوع اشاره کرد که هوآوی و اپل گوشی‌هایی را روانه بازار کردند که نخستین تراشه‌های ۷ نانومتری جهان را در دل خود جا داده بودند؛ تراشه Kirin 980 در Huawei Mate 20 و تراشه A12 Bionic در آی‌فون ایکس‌اس و آی‌فون ایکس‌اس مکس. در حالی که معماری ۷ نانومتری یکی از گرایش‌های اساسی در توسعه تراشه‌های موبایلی است، می‌توان یک روند کلی‌تر را تشخیص داد و آن این‌که هوآوی و اپل مشغول توسعه تراشه‌های اختصاصی خودشان هستند و نمی‌خواهند بر تراشه‌های شرکت‌های دیگر تکیه داشته باشند.

دومین روند مهم این است که تعدادی از گوشی‌سازان تصمیم گرفته‌اند که از تراشه Snapdragon 845 شرکت کوالکام استفاده کنند که معماری ۱۰ نانومتری دارد. گوشی‌های گلکسی نوت 9 سامسونگ، Xperia XZ2 اکسپریا ایکس‌ زد2 سونی، جی7 تین‌کیو ال‌جی و پوکوفون اف1 شیائومی نمونه‌هایی از این دسته از گوشی‌ها هستند.

گوشی Huawei Mate 20 Pro و گلکسی نوت 9 سامسونگ دو نمونه از محبوب‌ترین گوشی‌های اندرویدی سال جاری بوده‌اند. در ادامه این مطلب تحلیل مختصری از تراشه‌های این دو گوشی خواهیم داشت و خواهیم دید که این تراشه‌ها چگونه بر عملکرد و بهینگی هر یک از این گوشی‌ها اثر می‌گذارند.

 

مقایسه عملکرد

تراشه Kirin 980 نخستین تراشه موبایلی جهان با معماری ۷ نانومتری و پردازنده مخصوص هوش مصنوعی است که پردازنده مرکزی آن بر پایه Cortex A76 طراحی شده است. این تراشه پردازنده‌ای هشت هسته‌ای دارد که طراحی چهار عدد از این هسته‌ها بر اساس Cortex A76 است که دو عدد از این هسته‌ها هم برای سرعت بالاتر تنظیم شده‌اند. این‌ها هسته‌هایی پرقدرت هستند که برای پردازش‌های سنگین‌تر در نظر گرفته شده‌اند و می‌توانند عملکردی فوق‌العاده به نمایش بگذارند. چهار هسته دیگر این تراشه بر مبنای Cortex A55 ساخته شده‌اند که کارکرد اصلی‌شان این است که بهره‌وری بالا داشته باشند. عملکرد پردازنده‌های مبتنی بر Cortex A76 در مقایسه با نسل قبلی ۷۵ درصد بهتر است. همچنین عملکرد Kirin 980 در مقایسه با Snapdragon 845، ۳۷ درصد بهتر است.

 

 

مقایسه مصرف انرژی

پردازنده Kirin 980 معماری بهره‌وری سه مرحله‌ای در مصرف انرژی را در پیش گرفته است و برای تخصیص وظایف به هر یک از هشت هسته پردازشی سازوکار برنامه‌ریزی هوشمندی با عنوان Flex-Scheduling در پیش گرفته است. نتیجه این‌که این معماری در مقایسه با طراحی big.LITTLE، در کنترل جزئیات مربوط به تقسیم وظایف بین هسته‌ها یک گام جلوتر است. مکانیزم Flex-Scheduling وظایف سنگین را به هسته‌های قدرتمند Cortex A76 (دو هسته‌ای که برای سرعت پردازشی بالاتر تنظیم شده‌اند)، وظایف متوسط را به هسته‌های Cortex A76 (دو هسته‌ای که بهره‌وری بالایی دارند) و وظایف سبک را به هسته‌های Cortex A55 تخصیص می‌دهد. این شیوه تقسیم وظایف هوشمند به پردازنده اجازه می‌دهد تراشه‌های پرمصرف‌تر فقط برای انجام وظایفی به کار گرفته شوند که واقعاً به قدرت پردازشی بالایی نیاز دارند. نتیجه این‌که تراشه Kirin 980 در فعالیت‌های روزمره مصرف انرژی بسیار بهینه‌تری دارد. بر اساس آزمایش‌های داخلی هوآوی، تراشه Kirin 980 می‌تواند از نظر مصرف بهینه انرژی تراشه Snapdragon 845 را پشت سر بگذارد و روی هم رفته ۳۲ درصد بهینه‌تر عمل کند.

 

 

هوش مصنوعی و شناسایی تصویر

گوشی‌های Huawei Mate 20 Pro و گلکسی نوت 9 سامسونگ هر دو دوربین‌های قدرتمندی دارند و عکس‌های فوق‌العاده‌ای می‌گیرند، هرچند Huawei Mate 20 Pro از این نظر ترجیح داده می‌شود. این موضوع به این دلیل توانایی‌های شناسایی تصویر مبتنی بر هوش مصنوعی این گوشی‌های هوشمند است که از پردازنده‌های آن‌ها نیرو می‌گیرد. تراشه Kirin 980 می‌تواند وظایف مربوط به شناسایی تصویر را با سرعت ۴۵۰۰ تصویر در هر دقیقه انجام بدهد، در حالی که سرعت انجام این کار در تراشه‌های Snapdragon  به ۲۳۷۱ تصویر در هر دقیقه می‌رسد.

تراشه Kirin 980 با قابلیت‌هایی از قبیل کاهش نویز تصویر و فناوری تشخیص چهره و اشیا می‌تواند تجربه عکاسی فوق‌العاده‌ای در اختیار کاربر بگذارد.

 

قابلیت‌های ارتباطی

تراشه Kirin 980 نخستین تراشه مجتمع جهان است که به مودمی مجهز شده که از LTE Category 21 پشتیبانی می‌کند. حداکثر سرعت دانلود این مودم می‌تواند به ۱.۴ گیگابیت در هر ثانیه برسد که بیشتر از حداکثر سرعت دانلود Snapdragon  (۱ گیگابیت بر ثانیه) است. همچنین این تراشه به ماژول وای‌فای Hi1103 مجهز است که سریع‌ترین تراشه وای‌فای جهان به شمار می‌آید و حداکثر سرعت دانلود آن به ۱.۷ گیگابیت بر ثانیه می‌رسد. فرقی هم نمی‌کند که Kirin 980 روی چه دستگاهی به کار گرفته شود؛ این تراشه می‌تواند ارتباطی قدرتمند و پرسرعت را برای کارهای مختلف از قبیل بازی و وبگردی در اختیار بگذارد.

طراحی Kirin 980 امکان می‌دهد که Snapdragon 845 را در زمینه‌های مختلف پشت سر بگذارد. بهره‌وری بالای این تراشه باعث می‌شود امکان ثبت عکس‌هایی بهتر، اجرای سریع‌تر اپلیکیشن‌ها، طول عمر باتری بیشتر و تجربه کاربری لذت‌بخش‌تر فراهم شود. هوآوی با طراحی پردازنده اختصاصی خود به نوآوری و بهینه‌سازی عملکرد و کارآیی گوشی‌هایش ادامه می‌دهد تا هر کدام از دستگاه‌های جدید هوآوی بهترین تجربه کاربری را در اختیار مشتریان بگذارد.

 

چهارشنبه 17/11/1397 - 18:5
ایرانگردی

 

 

همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی مراسم کلنگ زنی خروج خیابان شهامت از بن بست در محدوده ناحیه یک، تقاطع خیابان شهید لطیفی منطقه 19 با حضور علی توکلی شهردار منطقه، معاونت مهندسی  و پدافند غیر عامل نزاجا، مدیرعامل سازمان املاک شهرداری تهران و سایر مدیران شهری صبح امروز در آن خیابان برگزار شد. 

 به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، با پیگیری های مکرر علی توکلی شهردار منطقه وهمکاری سازمان املاک شهرداری تهران و معاونت مهندسی نزاجا، در راستای تحقق وعده های داده شده به شهروندان در خصوص رفع معارضات، خروج از بن بست خیابان شهامت برای تسهیل در رفت وآمد شهروندان، کاهش ترافیک در خیابان های اطراف این معبر واتصال به رینگ بوستان ولایت،کلنگ زنی این خیابان طی مراسمی انجام شد.

توکلی در این مراسم ضمن تشکر از همکاری سازمان املاک شهرداری تهران و ارتش جمهوری اسلامی در خصوص تسریع در اجرای این پروژه افزود:خداوند را شاکریم با خروج این خیابان از بن بست علاوه بر رفع گره ترافیکی در منطقه، دعای خیر شهروندان و باقیات و صالحات برای مسئولین در آخرت ذخیره شود.

شهردار منطقه خاطر نشان کرد: با تلاش همکارانمان طی هفته آینده عملیات اجرایی خروج خیابان شهامت از بن بست آغاز و تا اواخر اسفند ماه سال جاری این معبر قابل استفاده برای شهروندان خواهد شد.

چهارشنبه 17/11/1397 - 17:55
ایرانگردی

 

 

 همزمان با فرارسیدن ایام چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، همایش دوچرخه سواری شهری منطقه 2 مطابق با سه شنبه های بدون خودرو با حضور پر شور شهروندان و کارکنان منطقه 2 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 2، در این همایش که با حمایت و همکاری شرکت بیدود (تامین کننده دوچرخه های هوشمند اشتراکی) بر پا شد بیش از 200 دستگاه دو چرخه در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت و حاضرین مسیر بین ساختمان شهرداری منطقه تا بوستان فدک واقع در خیابان مهستان شهرک قدس را رکاب زدند.

رسول کشت پور شهردار منطقه 2، در پایان این مراسم اظهار داشت: توسعه فرهنگ استفاده از دوچرخه همگام با شهردار تهران، یک نگاه نمایشی نیست بلکه این مهم امروز به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر در جهت برون رفت از معضل ترافیک و آلودگی هوا مورد توجه است.

شهردار منطقه 2 با اشاره به راه اندازی سیستم دوچرخه های هوشمند اشتراکی ( بیدود) در منطقه 2 افزود: خوشبختانه دوچرخه های بیدود در منطقه 2 با اقبال خوبی مواجه شده اند و خوشحالیم که به عنوان اولین منطقه در شهر تهران و در سطح کشور توانستیم از این سیستم هوشمند در جهت رفاه حال شهروندان بهره مند شویم.

گفتنی است در پایان این مراسم به قید قرعه به 5 نفر از شرکت کنندگان جوایزی به رسم یادبود و تشویق در جهت استفاده از دوچرخه به جای وسایل نقلیه شخصی اهدا شد.

چهارشنبه 17/11/1397 - 17:53
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته