• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1279روز قبل
ایرانگردی

 

منطقه 10 با مشارکت ده هزار نفری شهروندان در چهارمین جشنواره آموزشی و ترویجی مشکات با کسب حداقل امتیاز 90، توانست 21 جایگاه در رتبه های اول تا سوم برگزیدگان شهر تهران را به خود اختصاص دهد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 10، اعظم السادات شایگانی مدیر اداره آموزش های شهروندی ضمن اعلام این خبر گفت: چهارمین دوره جشنواره آموزشی ترویجی مشکات در پنج محور محیط زیست شهری، حمل و نقل و ترافیک، ایمنی شهری، هویت و سیمای شهری، حقوق و تکالیف شهروندی در منطقه  10 در مقیاس یک یکم توسط پارلمان های محلی اجرا شد.

وی با اشاره به مشارکت شهروندان منطقه در این جشنواره افزود: با تمهیدات و برنامه ریزی های صورت گرفته ده هزار نفر از شهروندان منطقه در این جشنواره شرکت کردند که با توجه به نتایج اعلام شده 21 نفر در سطح تهران و 40 نفر در سطح منطقه برگزیده شدند.

شایگان یادآور شد: از تعداد 21 نفر برگزیده نهایی منطقه 10 در شهر تهران 6 نفر حائز رتبه اول در محورهای حمل و نقل و ترافیک، ایمنی شهری، هویت و سیمای شهری، 7 نفر حائز رتبه دوم در محورهای حقوق و تکالیف شهروندی، محیط زیست، حمل و نقل و ترافیک، ایمنی شهری و 8 نفر حائز رتبه سوم در محورهای محیط زیست شهری و حمل و نقل و ترافیک و ایمنی شهری شدند.

مدیر اداره آموزش های شهروندی منطقه افزود: جشنواره آموزشی و ترویجی مشکات فرآیند مردمی با رویکرد آموزشی است که ماهیت کاملاً فرهنگی دارد و با هم افزایی توان بدنه شهرداری تهران شهروندان با آیین شهروندی آشنا می شوند.

وی در خاتمه تصریح کرد: مشکات 5 نیز در تابستان سال جاری کلید می خورد و امید است که در عرصه رقابت مثبت در محیطی با نشاط، شهروندان خوب منطقه 10 همراهی و هم گامی خود را با مدیریت شهری برای اداره بهینه شهر به زیبایی به نمایش بگذارند.

شنبه 11/2/1395 - 21:10
بهداشت روانی

نصراله حدادی تهران شناس و پژوهشگر ؛ برپایی نمایشگاه کتاب امسال در شهر آفتاب را اتفاق خوبی برای رونق صنعت نشر و فرهنگ کتاب و کتاب خوانی می داند.
این پژوهشگر تاریخ تهران در گفتگو با روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ؛ در آستانه افتتاح نمایشگاه کتاب شهر آفتاب گفت: موقعیت جغرافیایی شهر آفتاب و خدمات حمل و نقل عمومی که از سوی مدیریت شهری ویژه این مسیر در نظر گرفته شده ؛ به گونه ای است که آمد وشد و دسترسی به محل نمایشگاه کتاب شهر آفتاب را بسیار راحت تر از مصلی  و محل دائمی نمایشگاه ها کرده است.
حدادی با اشاره به پیشینه برگزاری نمایشگاه کتاب در تهران افزود: اولین دوره نمایشگاه در آبان سال 66 در محل دائمی نمایشگاه ها در تپه های امانیه تهران و در زمان بسیار کوتاه برگزار شد و پس از آن در سال 1368دومین دوره تا دوره بیستم نمایشگاه کتاب در محل دائمی نمایشگاه ها برگزار شد و سپس مصلای تهران برای این منظور در نظر گرفته شد که با توجه به جمعیت 6-5 میلیونی بازدید کنندگان و نیز انسداد خیابان ها و عدم گنجایش تعداد خودروها در خیابان های سطح محدوده؛ مشکلات بسیاری برای مردم تهران و مسئولین شهری ایجاد می کرد .
نصراله حدادی که خود شهروند ساکن در بخش مرکزی پایتخت و منطقه 11 تهران است ؛ ایجاد نظم و ارائه خدمات شهری در زمان برگزاری نمایشگاه کتاب را با توجه به ورود جمعیت کثیر از سراسر کشور به محدوده خیابان های پیرامون محل برگزاری نمایشگاه کتاب؛ ضرورت مهم بازنگری و ایجاد راهکاری مطابق با نیازها و اولویت های روز شهر تهران دانست و ادامه داد: شهرداری تهران اقدام درستی را در این زمینه انجام داده است و با توجه به احداث خط مترو و فراهم آوری امکانات حمل و نقل عمومی از جمله BRT، تاکسی ،اتوبوس و سرویس های مخصوص آمد و شد به نمایشگاه کتاب شهر آفتاب ؛ بستر سازی مناسبی برای تسهیل تردد مراجعین و نیز رفاه ناشران و بازدیدکنندگان ایجاد شده کرده است.
او همچنین با اشاره به وسعت 138هکتاری شهر آفتاب و نیز سالن های نمایشگاهی با وسعت 120هزار متر مربع و گنجایش پارکینگ برای 7500 خودرو خاطر نشان کرد :  یکی از مشکلات نمایشگاه کتاب در سال های گذشته محدودیت فضای نمایشگاهی برای حضور ناشران بود که این موضوع امسال مرتفع شده است و ناشران زیادی می توانند در نمایشگاه فعالیت کنند که این موضوع می تواند نقدینگی خوبی را برای ناشران به ارمغان بیاورد و صنعت نشر را تا حدودی از بن بست اقتصادی و مالی  خارج نماید.
به گفته حدادی توجه به قرار دادن فضای لازم در اختیار ناشران و نیز امکانات و خدمات آمد و شد بازدید کنندگان 2 موضوع مهم و حیاتی است که مسئولین شهری باید آن را برای ایجاد زمینه های استقبال از شهر آفتاب لحاظ کنند.
 
نصراله حدادی تأکید کرد : دسترسی به شهر آفتاب بسیار راحت تر از مصلی و محل دائمی نمایشگاه های بین المللی شهر تهران است و وجود بزرگراه های منتهی به شهر آفتاب نیزاین امکان رافراهم کرده است.
او از مدیران شهری خواست تا ضمن احصاء مشکلات و نیازهای ناشران و مراجعین به شهر آفتاب و نظر سنجی از مردم با تشکیل گروه هایی متشکل از وزارت ارشاد ، مدیریت شهری و هیئت های کارشناسی ناشران ارتقای خدمات و رفع مشکلات را برای سال آینده کارشناسی و پیش بینی کنند.
شایان ذکر است شهرداری منطقه 11 تهران به منظور تسهیل آمد و شد علاقمندان به بازدید از نمایشگاه کتاب شهر آفتاب ؛ نسبت به ثبت نام نخبگان ، هنرمندان ، پژوهشگران و علاقمندان برای تور گردشگری علمی در شهر آفتاب  اقدام کرده است و شهروندان ساکن در منطقه 11 که تمایل به استفاده از این تورها دارند می توانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر تا روز دوشنبه 13 اردیبهشت به نزدیکترین سرای محله محل سکونت خود و یا نشانی www.region11.tehran.ir مراجعه نمایند.
شنبه 11/2/1395 - 21:9
ایرانگردی



پیشنهادات مدیران دفاتر خدمات نوسازی منطقه 15 جهت تهیه و تدوین بسته ی تشویقی محله های واقع در بافت فرسوده ی این منطقه در جلسه ای با حضور مدیرعامل سازمان نوسازی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، تهیه و تدوین بسته های تشویقی محله محور بر اساس شرایط و مقتضیات هر محله یکی از مأموریت ها و سیاست های سازمان نوسازی است که از سال 93 بر مبنای مصوبه ی جلسه ارزیابی عملکرد و نظارت ستادی سازمان نوسازی و همچنین اولین جلسه ی ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران که چندی پیش با حضور شهردار تهران برگزار شد، در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.

در جلسه ای که با حضور مدیرعامل سازمان نوسازی، مدیران دفاتر خدمات نوسازی منطقه 15 و جمعی از معاونان و مدیران برگزار شد، وضعیت نوسازی بافت های فرسوده در محلات منطقه 15 و پیشنهادات مدیران دفاتر مستقر در این منطقه مبنی بر تهیه و تدوین بسته ی تشویقی تسهیلات نوسازی منطقه 15 مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

عبادالله فتح اللهی در این جلسه با بیان این که نمی توان نسخه ای واحد برای نوسازی بافت های فرسوده ی شهر تهران ارائه کرد، بر ضرورت و اهمیت تدوین بسته های تشویقی محله محور تأکید کرد.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران تصریح کرد: شایسته است بسته های تشویقی محلات، تابع ضوابط و مقررات طرح های جامع و تفصیلی باشند و در عین حال شرایط و مقتضیات هر محله از بافت های فرسوده به صورت مجزا در تهیه و تدوین این بسته های تشویقی، مد نظر قرار گرفته شوند.

در ادامه مدیران دفاتر خدمات نوسازی منطقه 15 به ارائه ی گزارشی جامع پیرامون وضعیت بافت های فرسوده در محلات این منطقه، مشکلات و معضلات موجود بر سر راه نوسازی پرداختند و پیشنهادات خود را به منظور تهیه و تدوین بسته تشویقی محلات منطقه 15 ارائه کردند.

گفتنی است بسته های تشویقی محله محور، بر اساس مطالعات صورت گرفته به تفکیک هر محله از بافت های فرسوده بصورت پلاک به پلاک و با توجه به شرایط همان محله تهیه می شوند و این بسته ها مشوق های شهرسازی و مشوق های اجتماعی و فرهنگی را در بر دارند.

در این جلسه مقرر شد مدیران 6 دفتر خدمات نوسازی منطقه 15 مستقر در محله های شوش، طیب، مظاهری- مطهری، ولیعصر(بی سیم)، اتابک و مینابی، پیشنهادات خود را در مدت سه هفته به صورت مدون جهت تدوین بسته ی تشویقی نوسازی منطقه 15 به اداره ی امور مناطق و راهبری دفاتر و همچنین اداره ی زیرساخت و طرح های شهری معاونت نوسازی و توسعه محلی سازمان نوسازی شهر تهران ارائه نمایند. 
شنبه 11/2/1395 - 21:7
ایرانگردی

 

دکتر قالیباف در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران از افزایش تشویق عوارض نوسازی بافت فرسوده به رقم 100 درصد پروانه ها،حذف عوارض متفرقه،بخشودگی معوقات پلاک های واقع در بافت فرسوده، ارائه تسهیلات لازم برای حق انشعاب،کاهش تعرفه های تجاری برای توسعه زیر ساخت ها، اعطای وام و ...خبر داد و تاکید کرد مصوبات ستادبازآفرینی را بدون کم و کاست ابلاغ خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، دکتر محمد باقر قالیباف، شهردار تهران طی سخنانی در جریان نخستین جلسه ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران با تاکید بر ضرورت خدمت به شهروندان ساکن در بافت فرسوده، تاکید کرد: در این کار باید تلاش و تدبیر کرده و حتما کار ستادی و برنامه ریزی داشته باشیم؛ اما به خاطر نبود بودجه نباید از کار باز بمانیم چرا که یکی از ریشه های روحیه جهادی این است که اگر کار خود را به درستی انجام دهیم، خداوند از لایحتسب به ما کمک می کند.

دکتر قالیباف ابراز داشت: ما از سال 86 بارها این حرف را مورد تاکید قرار داده ایم که شهرداری تهران حق نگاه اقتصادی به بافت فرسوده را ندارد؛ به همین جهت در ابتدا تشویق عوارض نوسازی بافت فرسوده 50 درصد بود که  این رقم به 100 درصد پروانه ها افزایش پیدا خواهد کرد.

وی با تاکید بر حذف عوارض متفرقه و بخشودگی معوقات پلاک های واقع در بافت فرسوده، تصریح کرد: مهم ترین دستاورد شهرداری تهران آن است که ارتقای کیفیت زندگی در بافت فرسوده پیدا شود از این رو ما نباید نقدینگی مردم برای نوسازی بافت فرسوده را خرج عوارض کنیم.

شهردار تهران با تاکید بر اینکه باید تسهیلات لازم برای حق انشعاب پلاک های واقع در بافت فرسوده در نظر گرفته شود، عنوان داشت: ایجاد تسهیلات مناسب برای حق انشعاب خانه های واقع در محدوده بافت فرسوده از جمله نمونه های همکاری در مدیریت واحد شهری است؛ به نحوی که بعد از این اقدام شاهد خواهیم بود که با همین پتانسیل و ظرفیت های موجود می توانیم کارهای بسیار دیگری را هم انجام دهیم.

وی بر ضرورت اولویت بندی نقاط بحرانی بافت فرسوده پایتخت تاکید کرد و گفت: از میان 170 هزار پلاک زیر 100 متر در تهران، بخشی از افراد از توانایی مالی ضعیفی برخودار هستند که امکان بازپرداخت وام ها برای آن ها وجود ندارد؛ از این رو ضروری است در یک کار ستادی اولویت بندی های لازم در مناطق مختلف صورت گیرد تا کار را به صورت شفاف و روشن انجام دهیم.

رئیس ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران در ادامه نوسازی بافت فرسوده را یک موضوع انسانی عنوان کرد و گفت: باید کاری کنیم که در جریان کار حرمت و کرامت افراد حفظ شود؛ به همین جهت ضروری است که زیر ساخت های نقاط واقع در بافت فرسوده را در اولویت کاری خود قرار دهیم.

شهردار تهران با تاکید بر توجه به بسته های تشویقی، یادآور شد: در بعضی از مناطق می توانیم در یک زمانبندی مشخص و با یک اقدام بین سازمانی به یکدیگر کمک می کنیم تا ضمن پیدا کردن راهکار های اجرایی، مسیر قانونی را برای اجرای کار حل کنیم.

وی تصریح کرد: بعضی از این بسته های تشویقی نیازمند جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی است تا زیر ساخت های تجاری و فرهنگی نقاط واقع در بافت فرسوده آماده شود؛ در این مسیر امکان کاهش تعرفه های تجاری به منظور توسعه زیر ساخت ها در بافت فرسوده وجود دارد تا ضمن تامین نیازهای خدماتی شهروندان، سرمایه گذاری برای بخش خصوصی نیز اقتصادی باشد.

شهردار تهران بر ضرورت پرهیز از ورود مستقیم مدیریت شهری به حوزه ساخت و ساز بافت فرسوده تاکید و اظهار کرد: باید با دفاتر تسهیل گری بتوانیم کارهای حقوقی شهروندان را دنبال کرده و در زمینه اعطای وام، کارهای قانونی و ... به آن ها کمک کنیم.

دکتر قالیباف ادامه داد: نباید برای بافت فرسوده یک نسخه بپیچیم چرا که به عنوان نمونه شرایط محله هرندی با عودلاجان متفاوت است؛ به همین جهت ضروری است کمیته ها در این زمینه کار کارشناسی کرده و نقاط را مشخص کنند.

وی با اشاره به اصلاح و نوسازی 71 هزار پلاک در شهر تهران، گفت: نوسازی بافت فرسوده شهر تهران در مقایسه با کل کشور بالاترین میزان رشد را داشته است، به نحوی که سالانه حدود هفت درصد بافت فرسوده نوسازی شده و در صورت تصمیم گیری درست می توانیم این آمار را به مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر نوسازی سالانه 10 درصد از بافت فرسوده برسانیم.

شهردار تهران از تشکیل ستاد هماهنگی شهرداری تهران به منظور افزایش ظرفیت ها و پیگیری مصوبات ستاد بازآفرینی پایدار خبر داد و گفت: کمیته های ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران در سیاست های کلی به هر جمع بندی که برسند، مصوبه آن ها را بی کم و کاست ابلاغ خواهم کرد تا در سیستم شهرداری تهران پیگیری شود.

رئیس ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران همچنین بر ضرورت وجود نسخه جداگانه برای اماکن تاریخی پایتخت تاکید کرد و گفت: بخشی از اماکن تاریخی در اختیار سازمان های دولتی است و بر اساس قانون این دستگاه ها باید مکلف به باسازی و بهسازی اماکن تاریخی شوند، در این میان شهرداری تهران عوارضی برای بهسازی ساختمان های تاریخی دریافت نخواهد کرد.

وی افزود: ممکن است بخشی از ساختمان های تاریخی، خانه های خصوصی باشند که در این زمینه نیز حاضر هستیم تمامی تسهیلاتی که به سایر شهروندان در زمینه نوسازی اعطا می کنیم را در اختیار آن ها نیز قرار دهیم تا اماکن میراثی را بازسازی کرده و نگهداری کنند. همچنین شهرداری تهران به نوسازی ساختمان های تاریخی که در اختیار سازمان میراث فرهنگی و گردشگری قرار دارد نیز کمک می کند.

شهردار تهران تاکید کرد: اولین شرط حفظ و زنده بودن یک ساختمان، بهره برداری از آن است به همین جهت بعد از احیا و نوسازی ساختمان های تاریخی، باید آن ها را به بهره برداری رسانده و در شکل بهره برداری نیز دقت کنیم .

همچنین عبادالله فتح اللهی، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران نیز در جریان اولین جلسه ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران به ارائه ی گزارشی جامع در خصوص اقدامات صورت گرفته در این ستاد از بدو تشکیل تاکنون پرداخت.

دبیر ستاد بازآفرینی کلانشهر تهران درابتدای سخنان خود وضعیت بافت های فرسوده در کلانشهر تهران و اقدامات نوسازی را تشریح و سپس گزارشی از فعالیت های انجام شده در دبیرخانه ستاد بازآفرینی شهر تهران را ارائه کرد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در گزارش خودبا اشاره به اهم مصوبات کمیته های 4 گانه ی ستاد بازآفرینی، بر اهمیت و ضرورت هدفمند کردن اعطای تسهیلات و مشوق های نوسازی در بافت های فرسوده تأکید نمود.

فتح اللهی با بیان این که سیاست ها و بسته های تشویقی پیشنهادی مختلفی از جمله بسته تشویقی شهرسازی؛ اجتماعی و فرهنگی؛ مالی و همچنین بسته تشویقی دستگاه های اجرایی از سوی دبیرخانه ستاد باز آفرینی پایدار کلانشهر تهران تدوین شده است، توضیحات جامعی را در خصوص مکانیزم اعطای این تسهیلات در بافت های فرسوده ارائه کرد.

لازم به ذکر است نخستین جلسه ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس شرکت عمران و بهسازی شهری ایران، مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران، مدیر کل بهزیستی استان تهران، مدیر عامل شرکت فاضلاب تهران، مدیر کل ثبت اسناد و املاک تهران، جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران، معاونان و مدیران شهرداری و همچنین مسئولان و نمایندگان دستگاه ها و دوایر دولتی و عمومی برگزار شد.
سه شنبه 7/2/1395 - 19:25
اقتصاد

 

به گزارش روابط عمومی رایتل، صبح امروز تفاهم‌نامه‌ای میان شرکت‌ رایتل و پست جمهوری اسلامی ایران به امضاء رسید.

 

در این مراسم که با حضور مدیران عامل و معاونین دو مجموعه رایتل و شرکت پست جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، سید مجید صدری مدیر عامل شرکت رایتل با اشاره به نام‌گذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری عنوان کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل لازم است با توجه به پتانسیل‌های موجود در کشور خدمات بهتری به مردم ارائه دهیم که در این میان یکی از راه‌ها، بهره‌گیری از خدمات شرکت پست است. چرا که این شرکت در سطح تمام کشور به ارائه‌ی خدمات می‌پردازد و می‌توان با استفاده از این ظرفیت برای گسترش همکاری‌های متقابل بهره برد.

 

مدیر عامل اپراتور سوم در ادامه ایجاد زیرساخت‌های مناسب مخابراتی و IT به منظور تسهیل ارائه‌ی خدمات پستی را از جمله اهداف مورد نظر در تفاهم‌نامه مذکور دانست و گفت: لازم است در حوزه پست با بهره‌گیری از دنیای IT سرویس‌هایی در فضای مجازی ارائه شود که در این زمینه از شرکت پست خواسته‌ایم که به زیرساخت‌های اپراتور سوم اعتماد کرده و از این فضا برای انجام امور خود بهره بگیرد.

 

صدری در بخش دیگری از صحبت‌های خود ایجاد و توسعه خدمات نوین پستی را از دیگر موضوعات مدنظر در تفاهم‌نامه میان دو شرکت دانست و یادآور شد: از دیگر بخش‌های این  تفاهم‌نامه آن است که شرکت رایتل خدمات و محصولات ویژه‌ای را به کارمندان و مدیران پستی ارائه کند.

 

مدیرعامل رایتل در پایان مخاطبان اصلی این تفاهم‌نامه را مردم، شرکت پست و بخش‌های ارتباطی کشور از جمله شرکت رایتل برشمرد.

 

در ادامه حسین مهری مدیر عامل شرکت پست نیز به صحبت پیرامون این تفاهم  نامه پرداخت و با اشاره به نام‌گذاری سال جدید و همکاری‌های قدیم پست با رایتل از تلاش برای توسعه این همکاری‌ها خبر داد.

 

وی با یادآوری این‌که شرکت پست 17 هزار نقطه تماس شهری و روستایی در اختیار داشته و می‌تواند خدمات قابل قبولی ارائه دهد، اظهار کرد: شرکت رایتل نیز طی سال‌های گذشته خدمات خوبی انجام داده است و جهش  های بسیاری از لحاظ زیرساخت و تعداد مشترکان داشته است و برهمین اساس شرکت پست برنامه‌هایی جهت توسعه همکاری مشترک با رایتل را در دستور کار قرار داده‌ است.

 

مهری متذکر شد: در تفاهم‌نامه‌ای که امروز به امضاء رسید برای توسعه فعالیت‌ها چهار محور اصلی در نظر گرفته شده که از میان آنها سه محور مرتبط با فعالیت‌ها و خدماتی است که شرکت رایتل می‌تواند به شرکت پست ارائه کند.

 

مدیر عامل شرکت پست همچنین به زیرمجموعه این سرفصل‌ها اشاره کرد و گفت: شرکت پست هم در شش عنوان خدمات خود به رایتل را توسعه خواهد داد.

 

وی ادامه داد: به‌روزرسانی اطلاعات نشانی مشترکان رایتل با استفاده از بانک اطلاعاتی کد پستی که در اختیار شرکت پست قرار دارد را می‌توان از جمله فعالیت‌های مشترک میان دو شرکت عنوان کرد.

 

مدیر عامل شرکت پست همچنین اظهار کرد: در حال حاضر ما 45 میلیون و 300 هزار کد پستی را در اختیار داریم و طی دو سال اطلاعات مربوط به کد پستی 100 درصد اماکن شهری و 60 درصد اماکن روستایی به‌روزرسانی شده است و تا پایان امسال 100 درصد نقاط روستایی نیز به‌روزرسانی خواهد شد که در نهایت کل این اطلاعات در اختیار مشترکان رایتل قرار خواهد گرفت تا آدرس و کد پستی آنها اصلاح شود.

 

مهری همچنین از ارائه‌ی خدمات رایتل در باجه‌های پستی خبر داد و بیان کرد: علاوه بر ایجاد امکان استفاده الکترونیک از خدمات رایتل در باجه‌های پست، این امکان وجود دارد که فروش محصولات رایتل نیز در دفاتر پستی دنبال شود.

 

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود همکاری در انجام اطلاع‌رسانی‌های مربوط به شبکه کسب‌وکار را مورد توجه قرار داده و عنوان کرد: شبکه پستی می‌تواند در بحث تبلیغات قوی ظاهر شده و بانک‌های اطلاعاتی خود را در اختیار شرکت رایتل قرار دهد، چرا که این شرکت در این حوزه از ظرفیت بالایی برای اطلاع‌رسانی برخوردار است.

 

مدیر عامل شرکت پست همچنین استفاده از بناهای اختصاصی پست برای استقرار تجهیزات لازم را مورد توجه قرار داده و ادامه داد: شرکت رایتل زیرساخت‌های منحصر به فردی ایجاد کرده که شرکت پست برای ارائه‌ی خدمات مبتنی بر IT نیازمند این زیرساخت‌هاست و ما امیدواریم کنار شرکت رایتل بتوانیم خدماتی با ارزش افزوده بالا به مردم ارائه کنیم.

دوشنبه 6/2/1395 - 19:55
ایرانگردی

 

 

 

شهردار منطقه 22 در جمع اعضای شورایای منطقه از تکمیل بزرگراه شهید حکیم تا قبل از بازگشایی مدارس خبر داد و گفت: ساخت و ساز و تکمیل پروژه عظیم بزرگراه حکیم یکی از مهمترین و بزرگترین اقدامات شهرداری تهران در بحث ارتباط شبکه های بزرگراهی  و گسترش زیرساخت های ارتباطی و کاهش آلودگی و ترافیک شهر تهران است.

 

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 22، قاسم مولایی شهردار منطقه در دیدار با اعضای شورایاری محلات دوازدهگانه منطقه ضمن تشریح فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و عمرانی منطقه در سال جدید اظهار کرد: سال 95 مزین به نام متبرک حضرت فاطمه زهرا(س) شده و همه ما وظیفه داریم در مجموعه شهرداری منطقه 22 با مدد گرفتن از این بانوی بزرگوار با حساسیت و دقت بیشتر در راه تحقق شعار اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل که شعار سال مقام معظم رهبری است، قدم های موثری برداریم.

 

وی با بیان اینکه بهره برداری از پنجاه پروژه فرهنگی، عمرانی  ترافیکی در سال گذشته حاصل همراهی و همدلی مدیران شهری، شهروندان و شورایاری ها در سطح منطقه بود، خاطرنشان کرد: شورایاری ها نهادی مردمی هستند كه عملا نقش نظارتی در محلات را بر عهده دارند و انگیزه تشكیل آنها، بسترسازی برای مشاركت مردم در اداره امور شهر می باشد. به بیان دیگر شورایاری ها پل ارتباطی بین شورای اسلامی، شهرداری و مردم هستند تا به این صورت و با مشاركت های مردمی مسائل و مشكلات محلات مرتفع گردد.

 

وی در ادامه با بیان اینکه توجه و تعامل بیش از پیش با نهاد شورایاری ها با هدف تحقق تدابیر اجتماعی و فرهنگی شهردار محترم تهران در محلات باعث پویاتر شدن سراهای محلات می شود، اضافه کرد: استفاده از ظرفیت سراهای محلات در برگزاری نمایشگاههای کوچک از دستاوردهای زنان سرپرست خانوار و قوت گرفتن بحث کارآفرینی در منطقه، ارتباط گیری با مراکز آموزشی، توسعه فضاهای آموزشی، تقویت و ارتقا فعالیت های فرهنگی و مذهبی بنا به مناسبات مختلف و تلاش در جهت کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه و تلاش برای فقر زدایی به عنوان یکی از مهمترین سیاست های فرهنگی شهرداری تهران با همکاری و همیاری شورایاری ها در محلات زمینه ساز  تحقق شعار اقتصاد مقاومتی در منطقه خواهد شد.

مولایی بیان کرد: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته قرار بر این است که در حوزه فنی و عمران پروژه های نیمه تمام منطقه پیگیری شود و در حوزه امور شهری توجه بیش از پیش به موضوعات فضای سبز و برنامه ریزی صحیح در جهت رسیدگی بیشتر و بهتر به فضای سبز منطقه و تغییر شیوه های نامناسب در جهت نگهداشت صحیح شهری و تلاش در جهت فرهنگسازی اهداف فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران بیش از پیش مورد توجه مجموعه شهرداری منطقه قرار گیرد.

يکشنبه 5/2/1395 - 18:24
ایرانگردی

به مناسبت هفته  " زمین پاک  " معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه 21 از آموزش مباحث مرتبط به امر بازیافت به کودکان سطح منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 21 ، افشین سارویی معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ضمن بیان این مطلب گفت : اداره مدیریت پسماند این حوزه به مناسبت هفته ی " زمین پاک " و در راستای فرهنگ سازی در امر تفکیک پسماند و آلوده نکردن زمین ، آموزش بازیافت به کودکان سطح منطقه را در دستور کار خود قرار داد.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه 21 همچنین از پاکسازی نمادین محیط  زیست ، توسط کودکان سطح منطقه در هفته ی " زمین پاک " خبر داد.

سارویی در خصوص این برنامه تصریح کرد : در پایان این برنامه آموزشی زنجیره ی انسانی با شعار  " من زمینم را دوست دارم " نیز توسط کودکان تشکیل و جوایزی میان آنها توزیع شد .

 

 

يکشنبه 5/2/1395 - 18:19
ایرانگردی

 

 معاون خدمات شهری ومحیط زیست منطقه دو از تعویض پلاک های فرسوده و قدیمی معابر منطقه به منظور زیباسازی منظر شهری و تسهیل دسترسی شهروندان منطقه دو خبر داد .

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو ، «مجید پریسایی » با اعلام این خبر اظهار داشت : تابلوهای دیوارکوب معابر که بر اثر گذشت زمان فرسوده و یا مفقود شده است و همچنین معابری که نام آنها تغییر یافته است تعویض و نوسازی شدند.

پریسایی  با اشاره به اینكه در ماه‌های اخیر4هزار و970 عدد مورد پلاك معابر در نواحی 2 و4 نصب شده‌است، افزود: خیابان‌های نعمتی، 10 متری طالقانی، نیستان شرقی، نیستان غربی،خیابان اصلی گلزار، گلزارشرقی وغربی وگلزاریکم، بن بست رز از جمله معابری بودند كه صاحب پلاك‌های جدید شدند. این پلاك‌ها در هنگام شب به خوبی قابل رؤیت هستند.

وی افزود: این پلاک ها به صورت یک شکل تهیه و طوری طراحی شده اند تا  در هنگام شب نیز قابل رویت باشند.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ادامه داد: آرام سازی محیط شهری ،زیباسازی معابر ،نظارت بر تابلوهای منصوبه اصناف ، حذف موانع فیزیکی بصری و تبلیغات فرهنگی محیطی از مهمترین اقدامات اداره زیباسازی درمنطقه است.
يکشنبه 5/2/1395 - 18:18
ایرانگردی


معاون امور شهری و فضای سبز شهرداری منطقه 8 از اجرای طرح ضربتی مبارزه با جوندگان موذی در سطح محلات این منطقه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه هشت، حمید رضا فرخی با اعلام این مطلب گفت: در این طرح که در سطح انهار و کانالهای شناسایی شده منطقه اجرا می شود؛ تمامی منافذ،کلونی گذاری شده و مبارزه با این جانوران صورت می گیرد.
وی با اشاره به لایروبی و پاکسازی انهار و کانالها از زباله افزود: تلاش داریم تا محیط های قابل دسترسی برای زاد و ولد موشها به حداقل برسد.
فرخی با بیان اینکه محل های طعمه گذاری و اجرای طرح ضربتی مبارزه با موشها با نصب بنرها و تابلوها به شهروندان اطلاع رسانی می شود گفت: در اجرای این طرح نیازمند مشارکت و همکاری شهروندان در جهت حفظ و رعایت بهداشت محیط هستیم .
وی با اشاره به راه های نفوذ موش به منازل گفت: سیستم های دفع زباله مجتمع های مسكونی، منافذ موجود در طبقات زیرین و تاسیسات، فاصله بین منازل و سطح آسفالت خیابان ها از جمله مواردی است كه باعث ورود موش به منازل مسكونی می شود.
معاون امور شهری و فضای سبز شهرداری منطقه 8  تصریح کرد :  با اقدامات انجام شده و طعمه گذاری در تمام مکان هایی كه احتمال وجود لانه موش و محل زندگی آنها  است از جمله: ( اماکن مخروبه و متروکه ،  مراکز بهداشتی و درمانی  ، ، معابر ، کانال ها  ، انهار و فضاهای سبز و ... ) شرق تهران از وجود جانوران موذی پاکسازی می شود.
وی در ادامه گفت: از شهروندان  در خواست می شود تا در دفع زباله های خانگی دقت كنند و از ریختن ضایعات به داخل مسیل ها و انهار خودداری نمایند تا موش ها امكان دسترسی به مواد غذایی و آب را نداشته باشند و در صورت مشاهده جانوران موذی با شماره سامانه 137 تماس حاصل نمایند.
فرخی اظهار داشت: شهروندان می توانند با رعایت كامل بهداشت محیط، هم محیط زیست شهری را كه متعلق به خود آنها است، پاكیزه و عاری از آلودگی نگهدارند و هم مانع از ازدیاد این جانوران ناقل بیماری شوند.
يکشنبه 5/2/1395 - 18:16
ایرانگردی

 

اولین جلسه کمیته توسعه فرهنگی و اجتماعی ستاد باز آفرینی پایدار کلانشهر تهران در سال 1395 با حضور مدیرعامل سازمان نوسازی و اعضای این کمیته با محوریت ملاحظات تدوین بسته تشویقی اجتماعی، فرهنگی نوسازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، عبادالله فتح اللهی در جلسه کمیته فرهنگی و اجتماعی ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص مبنا و اهداف شکل گیری ستاد بازآفرینی، خاطرنشان کرد: فرسودگی مقوله ای فرابخشی و فراسازمانی است، فلذا دولت و شهرداری با تجربه ی بیش از 10 سال در این مقوله به ضرورت تشکیل ستادی متشکل از کلیه نهادها و دستگاه های اجرایی حاکمیتی، دولتی و مدیریت شهری ذی مدخل در این موضوع جهت رفع نیازها و جبران فقر سرانه ها در بافت های فرسوده ی شهری پی برده اند.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران افزود: مأموریت های ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران در قالب 4 کمیته دنبال می گردد که در تمامی این کمیته ها چگونگی استفاده و بهره گیری از امکانات، پتانسیل ها و ظرفیت های موجود به نفع ارتقای سطح زندگی ساکنان بافت های فرسوده مورد بررسی قرار می گیرد.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران از تدوین بسته ی تشویقی اجتماعی و فرهنگی نوسازی خبر داد و تصریح کرد: این بسته ی تشویقی بیشتر مبتنی بر پتانسیل ها و امکانات شهرداری تهران در حوزه ی معاونت فرهنگی و اجتماعی رقم می خورد و مقرر شده تا در کنار بسته ی اصلی تشویقی نوسازی که به مباحث وام، اعطای تسهیلات و یارانه ها می پردازد، پس از نهایی شدن به ساکنان بافت های فرسوده در صورت رعایت استانداردهای نوسازی اعطا گردد.

فتح اللهی خاطرنشان کرد: بسته ی تشویقی اجتماعی و فرهنگی نوسازی با هدف تکریم شخصیت و حفظ کرامت انسانی ساکنان بافت های فرسوده تدوین شده و تلاش دارد با احیاء و تقویت هویت اجتماعی شهروندانی که در نهضت نوسازی شرکت می کنند، از ضعف ها، و آسیب های اجتماعی موجود در این بافت ها بکاهد.

دبیر ستاد بازآفرینی شهر تهران با بیان این که دادن زمین و ساخت درمانگاه در بافت های فرسوده نمی تواند به تنهایی مشکلات شهروندان ساکن در بافت های فرسوده را حل کند، تأکید کرد: این شهروندان از لحاظ بهره مندی از امکانات درمانی مشکلات خاص خود را دارا هستند و آنچه دولت به عنوان بیمه درمانی همگانی در نظر گرفته است، نمی تواند به تنهایی پاسخگوی حل مسائل و مشکلات آنان باشد.

به گفته ی مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، تسهیلات و مشوق های  بیمه ی تکمیلی، بیمه ی سلامت، بهره مندی و استفاده از اماکن ورزشی شهرداری تهران، استفاده از تخفیفات فروشگاه های شهروند، استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی و غیره بخشی از بندهایی است که در بسته ی تشویقی اجتماعی و فرهنگی نوسازی تدوین شده است.

فتح اللهی در ادامه از اعضای کمیته ی اجتماعی و فرهنگی ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران خواست تا با سخاوتمندی هر چه بیشتر، مجموعه مدیریت شهری را در اعطای امکانات و تسهیلات اجتماعی، فرهنگی و رفاهی به شهروندان ساکن در بافت های فرسوده یاری رسانند.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران با بیان این که ریزدانگی، اصلی ترین و مهم ترین مؤلفه ی فرسودگی است، عنوان کرد: وقتی قطعه ای ریزدانه باشد به تبع آن معبر ریز می شود، ساخت و سازها بصورت استاندارد انجام نمی شود و بستر لازم برای شکل گیری و بروز آسیب ها و معضلات اجتماعی مهیا می گردد.

وی افزود: هدف جدی سازمان نوسازی ایجاد مشوق های کارآمد برای وارد کردن داوطلبانه شهروندان و مالکان بافت های فرسوده به فرآیند نوسازی و هدایت ساخت و سازها به سمت استانداردهای طرح جامع و تفصیلی و اصلاح قطعه بندی ها و رساندن آنها به کف حداقل 150 متر مربع است.

فتح اللهی با تأکید بر این که آوردن شهروندان در ریل استاندارد شهرسازی نیاز به عزم جدی حاکمیتی دارد، عنوان کرد: بسته تشویقی اجتماعی و فرهنگی نوسازی می بایست اهرمی برای تهییج اجتماعی، ارتقای فرهنگی و نهایتاً کمک به نوسازی استاندارد و نرمال در شهر تهران باشد و برای رفع دغدغه ها، آسیب ها و معضلات اجتماعی بافت های فرسوده اهتمام نماید.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره بر اهمیت تبدیل نوسازی به دغدغه ای عمومی، بر ضرورت اطلاع رسانی در این خصوص تأکید کرد. 

در ادامه ی این جلسه پیسنهادات و نظرات اعضای این کمیته در رابطه با دستور جلسه و بندهای بسته ی اجتماعی و فرهنگی نوسازی عنوان شد و مورد بحث و تبادل نظر کارشناسی قرار گرفت.

يکشنبه 5/2/1395 - 18:14
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته