• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 572
تعداد نظرات : 1374
زمان آخرین مطلب : 5815روز قبل
دانستنی های علمی

محققان امریکایی موفق به ساخت نانوذرات کبالتی با روكش گرافیتی شدند كه قادرند امواج رادیویی با طول موج کوتاه را جذب کرده، به ‌صورت گرما در محل تومور پس ‌دهند كه این عمل باعث مرگ سلول‌های سرطانی می‌شود.
تخریب گرمایی با استفاده از امواج رادیویی نوعی روش درمانی برای سرطان است كه طی آن، سوزنی نازک از طریق پوست به داخل تومور راه یافته، باعث تخریب گرمایی در منطقه می‌شود. از مشکلات این روش تخریب یك محدودة سه تا پنج سانتی‌متری است كه جراح انجام می‌دهد؛ این محدوده هم شامل تومور و هم شامل بافت معمولی می‌شود. همچنین در پنج تا 40 درصد از موارد، تخریب کامل تومور صورت نمی‌گیرد و در 10 درصد از بیماران عوارض بعدی ایجاد می‌شود. این روش فقط در مورد سرطان کبد، کلیه، سینه، ریه و استخوان کاربرد دارد.
دانشمندان با کمک فن‌آوری‌ نانو توانستند این روش را بهبود بخشند؛ روش جدید با این ایده شکل گرفت كه اگر بتوان ماده‌ای را که در میدان امواج رادیویی، از خود گرما آزاد می‌کند، به سایت اختصاصی تومور رساند، درمان با امواج رادیویی(RF) در هر جای بدن عملی است.
تحقیقات در این زمینه بیشتر با نانوطلا صورت گرفته؛ زیرا به‌ راحتی ساخته شده، به سلول‌های سرطانی متصل می‌شود، همچنین نانولوله‌های کربنی هم نتایج خوبی در استفاده در این روش به دست داده‌اند.
هم‌اکنون دانشمندان نانوذرة جدیدی ساخته‌اند که جاذب عالی امواج رادیویی است و گرمای کافی برای تخریب سلول‌های سرطانی ایجاد می‌کند و نسبتاً سایتوتوکسیسیته‌ کمی دارد و توان جذب امواج RF را با طول موج کوتاه دارد. این امواج می‌توانند به‌خوبی در بدن جانداران نفوذ کنند.
دانشمندان در این روش جدید از نانوذرات فرومغناطیسی کبالت با پوشش گرافیتی استفاده کردند.
این ذرات باعث القای مرگ در 98 درصد از سلول‌های سرطانی در محل می‌شود.
محققان دریافتند که این افزایش کلی دما نیست که باعث مرگ سلولی می‌شود؛ بلکه تخریب داخلی ایجادشده به ‌وسیلة نانوذرات مسوول این مرگ است.
به گزارش ایسنا از ستاد ویژه توسعه فن‌آوری نانو، این نانوذرات می‌توانند از غشاهای سلولی مختلف عبور کرده، به هسته برسند و پس از ورود ذرات به سیتوپلاسم، به دور غشای هسته گرد هم می‌آیند و تعداد کمی وارد هسته می‌شوند.
به عقیدة پژوهشگران گرمایی كه نانوذرات تولید می‌كنند، سلول را به‌ سمت مرگ برنامه‌ریزی‌شده‌ای پیش می‌برد، سپس تجزیة سلولی رخ می‌دهد. در واقع تفکیک اجزای سلولی از قبیل هسته، غشای هسته و DNA اثر اصلی گرمای القاشده از سوی نانوذرات کبالت است.

يکشنبه 26/8/1387 - 12:53
هوا و فضا

سازمان فضایی آمریكا (ناسا) اعلام كرد: تلسكوپ فضایی هابل نخستین عكس نور مرئی را از سیاره‌ای كه به دور ستاره دیگری می چرخد، گرفته است. به گزارش ایسنا، دانشمندان ناسا اظهار داشتند: جرم سیاره جدید با عنوان «Fomalhaut b» تقریبا بیش از سه برابر جرم سیاره مشتری است. این سیاره به دور ستاره درخشان جنوبی موسوم به «Fomalhaut» در فاصله 25 سال نوری از زمین و در صورت فلك PISCIS AUSTRALIS یا «ماهی جنوبی» می‌چرخد. پاول كالاس، اخترشناس پروژه هابل از دانشگاه كالیفرنیا در بركلی می‌گوید: سیاره تازه كشف شده یك میلیارد بار كوچكتر از ستاره‌اش است. ناسا اعلام كرد در مشاهدات آینده سعی می‌شود این سیاره در نور مادون قرمز رصد شده و به جست‌وجوی شواهدی از ابرهای بخار آب در اتمسفر آن پرداخته شود.

يکشنبه 26/8/1387 - 12:53
هوا و فضا

فضاپیمای «كاسینی» در كنكاش‌های اخیر خود موفق به شناسایی شفق قطبی منحصر به فردی در سیاره كیوان شد كه با هر نوع شفق قطبی سیاره دیگر و شناخته شده در منظومه شمسی متفاوت است. به گزارش ایسنا، بنابر اعلام دانشمندان ناسا، این شفق قطبی كلاهك قطبی كیوان را روشن می‌كند. این شفق قطبی عجیب توسط یكی از تجهیزات مادون قرمز كاسینی رویت شده است. یكی از دانشمندان پروژه كاسینی در دانشگاه لیستر انگلیس می‌گوید: تاكنون هرگز مشابه این شفق را در هیچ جای دیگری ندیده‌ایم. كشف این شفق كه شباهتی به حلقه‌های شفقی كه در مشتری یا زمین دیده‌ایم، نداشته و منطقه وسیعی را در سرتاسر قطب كیوان پوشانده است، برای ما یك شگفتی بزرگ است. شفق اصلی كیوان كه بر اثر بادهای خورشیدی تولید می‌شود همزمان با تغییر در بادها به میزان قابل توجهی تغییر اندازه می‌دهد، اما شفق تازه كشف شده با هیچ یك از این طبقه بندی‌ها مطابقت ندارد

يکشنبه 26/8/1387 - 12:53
خاطرات و روز نوشت

به نام خدای مهربون

سلام بر اهل صلح دوستی انسانیت

سلامی چو بوی خوش ......... پیف پیف، کی باز کفششو از تو پاش اهم چیزه ینی پاشو از تو کفشش در آورد؟؟؟ راستشو بگین، کاری باهاتون ندارم ........ آخه آدم ...(سوت) .... خجالت نمی‌کشی تو جمع اینکارو می کنی؟؟؟ چی؟؟ خجالت نمی‌کشی؟؟ خب داداش چرا ‌میزنی؟؟ یه کلوم بگو نمی‌کشی و خلاص!!!

خوبین دوستای من، خوشین ، مماخا چاخ بیده، با مطالب علمی همچینی پربار ما ....... گوجه ..... لنگه کفش ...... گوجه ...... پاره‌اجر!!!!! ........ موبایل (آخ جون) ...... ای بابا نزنید خیلی خب فهمیدم!! خب چرا حالا خشونت!! گفتمان رو پس واسه چی اختراع کردن.

خلاصه امیدوارم که استفاده برده .... باشه بابا اصن به من چه، هر طور میلتونه!!!

قبل از هر چیزی از نوای آسمانی عزیز ممنونم که با نظراتشون قوت قلبی شدن برای ادامه‌ی فعالیت، دستتون طلا.

رویای عزیز بی خیال من اگه بخوام میلیاردی بشم میدونی سنم چقدر میشه؟؟؟ ولی عب نداره وقتی رفتم اون دنیا با خداجون عزیزم حرف می‌زنم  یه سیستم قسطی برمی‌دارم و از همون جا مطلب میزنم.

داش علی گل بابا کی ناراحت شد، من که کلی حال کردم نقدم کردی، اتفاقا خوشحال هم شدم، راسی چرا مطلب اینقد کم میزنی؟؟؟ ببینم کنترات گرفتی که مطلب نزنی من هر چی صبر کردم مطلب جدید بزنی اونجا بهت بگم ولی خب خبری نشد، خلاصه داداش من از دست و پات اصلا ناراحت نیستم، باور کن راس میگم.

چکاوک عزیز خوشحالم که بالاخره صداشو شنیدی، منم چشم اگه آماری داشتم ندا می دم.

برگریزون عزیز من که نگفتم خودت گفتی من گرفتم که مال خودت نیست، بابا مگه این همه مطلب که من میزنم مال خودمه، بی خیال داداش.

داش مهدی گل خداییش کلی حال کردم که دیدمت، جدی میگما، ایول پس تو هم عشق مکانیکی، پس چرا تا حالا صدات در نیومده؟؟؟ ترسیدی بدزدمت؟؟؟ مثل بچه حرف گوش کن پا میشی میای تو انجمن روباتیک و مکانیک عضو میشی و فعالیت می‌کنیا، آفرین، ایشالله جلسه شد خبرت می‌کنم.

داداش گلم سیاوش، جون من اینجوری نگام نکن می‌گرخم، بابا چرا ناراحت میشی، بچه که زدن نداره، من که گفتم استفاده می‌کنم، اصلا مگه میشه استفاده نکنم، اگه تو مطلبایی که علمیه و اینا میبینی استفاده نمی‌کنم برا اینه کهمطلبام شخصی نیست، ولی باور کن تو همه ی مطلبای شخصیم و هر کجا که سلام بدم "صلح دوستی انسانیت" رو استفاده می‌کنم، خب حالا بگو که ناراحن نیستی، بگو دیگه، ممنونم، ایول داش سیاوش.

خب دیگه ما بریم تا شوتمون نکردن بیرون.

الهی همگیتون عاقبت بخیر شین.

مراقب خودتون باشید

يکشنبه 26/8/1387 - 0:50
موبایل

 برخی از بزرگترین مراكز عرضه كننده خدمات اینترنتی در آمریكا، طی ماه آینده به فناوری جدیدی برای سیستم P2P در زمینه انتشار خدمات اینترنتی مجهز می‌شوند.
استفاده آزمایشی از این فناوری جدید توانست به طور میانگین، سرعت بارگذاری فایل‌ها از اینترنت را تا 59 درصد افزایش دهد.
طبق اخبار رسیده، استفاده از این فناوری در آینده نزدیك برای ISPهای آمریكایی و مشتركان آن‌ها ممكن نخواهد بود. اما با راه‌اندازی بخش نخست این فناوری به صورت آزمایشی طی 2 ماه آینده، سرعت اینترنت برای كاربران به میزان قابل توجهی افزایش یافت.
این فناوری جدید P4P نام گرفته و توسط موسسه فناوری P4P Working Group ساخته شده است. این موسسه از همكاری شركت‌های مخابراتی بزرگی چون AT&T و Verizon و شركت فناوری نظیر Comcast راه‌اندازی شده است.
شبكه‌های مخابراتی نظیر Pando، BitTorrent و Grid Networks و شركت‌های فناوری مثل سیسكو و VeriSign نیز از اعضای موسسه فناوری P4P Working Group محسوب می‌شوند و طبق اخبار رسیده، طی دو ماه آینده فناوری P4P را به صورت مقدماتی راه‌اندازی می‌كنند.

شنبه 25/8/1387 - 21:15
کامپیوتر و اینترنت

 هشدارهای اشتباه ضدویروس‌ها، رفته رفته در حال تبدیل شدن به یک دردسر واقعی است.
نسخه 8 ضدویروس AVG فایل user32.dll ویندوز را تروجان به حساب آورده و به کاربران توصیه می‌کند آن را از رایانه‌های خود حذف کنند. اگر کاربران با گوش کردن به این پیشنهاد، فایل مزبور را پاک کنند، متوجه خواهند شد که دیگر ویندوز بالا نخواهد آمد!
به گزارش Heise Zeitschriften Verlag این مسئله از آنجا که نسخه رایگان ضدویروس AVG در سطح وسیعی مورد استفاده کاربران قرار می‌گیرد، از اهمیت و حساسیت بیشتری برخوردار است.
شرکت AVG با اذعان به بروز این اشتباه، اعلام کرد که مشکل یادشده را از طریق ارائه یک به‌روزرسانی، برطرف نموده است. کاربرانی که درگیر این مشکل می‌شوند و فایل user32.dll سیستم آنها حذف می‌گردد، باید پیش از آن که رایانه خاموش شود، فایل یادشده را در سیستم کپی کنند؛ در غیر اینصورت ویندوز بالا نخواهد آمد.
اگر هم لوح فشرده نصب ویندوز (Windows installation CD) در دسترس باشد، می توان با استفاده از بخش Repair آن مشکل را حل نمود.
AVG برای آن دسته از کاربرانی که لوح فشرده نصب ویندوز را نیز در اختیار ندارند، پیشنهاد سومی مطرح می‌کند و آن عبارت است از یک fix-it tool که با استفاده از آن می‌توان سیستم را از لوح فشرده یا USB بوت کرد.
به گزارش Heise Zeitschriften Verlag این رشته سر دراز دارد و دیگر نرم‌افزارهای ضدویروس هم بارها چنین اشتباه‌هایی را از خود بروز داده‌اند. به عنوان مثال ضدویروس G Data و Avast نیز قبلاً user32.dll را به خطا، یک بدافزار معرفی می‌کردند.

شنبه 25/8/1387 - 21:15
خواستگاری و نامزدی

قدیم‌ها انسان، انسان بود و اینترنت هم اینترنت بود. اما به نظر من روز به روز مرز بین این دو کمرنگ تر می‌شود. در سال‌های اخیر اینترنت بیشتر و بیشتر تبدیل به گسترشی از وجود انسان شده است. این گسترش هم در سطح فردی بوده و هم در سطح اجتماعی. هر فرد تبدیل شد به خودش به علاوه اینترنت. اطلاعات هر فرد تبدیل شد به اطلاعات خودش به علاوه اطلاعاتی که از طریق اینترنت به آن دسترسی داشت.
به گزارش سرویس نگاهی به وبلاگ‌های خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نویسنده وبلاگ "مدیریت دانش" به نشانی
http://kmterms.mihanblog.com در ادامه نوشته است: از طریق اینترنت ‌در سطح اجتماعی رابطه من با دیگران تبدیل شد به رابطه من با دیگران از طریق ایمیل، وبسایت، و... به علاوه رابطه من با خوانندگان وبلاگم به علاوه رابطه من با دیگران از طریق یاهو ‌٣٦٠، فیس بوک و...
در هر دو سطح از قدرت رایانه‌ها استفاده کردیم تا ارزش جدید بسازیم. هم شکل کارهای قبلی مان تغییر کرد و هم یاد گرفتیم کارهای جدید انجام بدهیم. اما شاید مهمترین کاری که اینترنت کرد این بود که نه تنها ارزش من و شما و ایشان را افزایش داد، بلکه ارزش من به علاوه شما به علاوه ایشان را افزایش داد.
اگر اینترنت فقط برای من بود و هیچ کس دیگر روی آن اطلاعاتی نمی‌گذاشت برای من ارزشی نداشت. اما حالا که من و شما و ایشان روی آن اطلاعات می‌گذاریم، هر کدام از ما به اندازه اطلاعات همه ما از آن استفاده می‌کنیم. هر یک نفری هم که اضافه شود همه ما نفع می‌بریم. این یعنی ایجاد ارزش افزوده از طریق به کارگیری قدرت جمع.
در سال‌های اخیر شاهد موفقیت سایت‌هایی در اینترنت بودیم که بهترین استفاده را از این توانایی اینترنت انجام دادند. سایت‌هایی که به نحوی توانستند از عقل جمعی کاربران ارزش افزوده ایجاد کنند (معروف به وب ‌٢). معروف ترین مثال ویکیپدیا است، خیلی سایت‌های دیگر هم نمونه‌های موفقی بودند که با درخشش خود بحث «رایانش اجتماعی» را داغ کردند. 

شنبه 25/8/1387 - 21:15
دنیای گیاهان و حیوانات

 تحقیقات تازه درباره آثار گازهای گلخانه ای در جو زمین نشان می دهد تجمع دی اکسید کربن در جو ممکن است از بروز دوره یخبندان بعدی در زمین جلوگیری کند. به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه بی بی سی، براساس تاریخ زمین شناسی، کره زمین هر ده هزار تا یکصد هزار سال وارد یک دوره یخبندان و سرد می شود. پژوهشگران می گویند حتی تغییرات محدود در میزان دی اکسید کربن هم می تواند از بروز این دوره یخبندان جلوگیری کند. به گفته دانشمندان طی چهار صد هزار سال گذشته درجه حرارت آب دریاها و پوشش یخی قطبین زمین دچار تغییراتی شده است که این دگرگونی ها نشانه ای از تغییرات اقلیمی و آغاز دوره ای از یخبندان است. اما به گفته آنها بشر با تولید گازهای گلخانه ای باعث می شود که این تغییرات با توقف و یا کندی همراه شود. به گفته دانشمندان طی یکصد هزار سال اخیر در تاریخ زمین میزان گاز کربنیک موجود در جو تا حدی بالاتر رفت ولی از زمانی که بشر فعالیتهای صنعتی خود را شروع و در فعل و انفعالهای طبیعی در جو زمین تغییراتی ایجاد کرد هر سال شاهد افزایش میزان این گاز هستیم. به گفته دانشمندان، چرخه طبیعی تولید گاز کربنیک در جو زمین یکصد هزار بار کندتر از چرخه ای است که بشر در این کره باعث آن شده است. پژوهشگران معتقدند که بشر با فعالیتهای خود باعث افزایش قابل ملاحظه درجه حرارت جو زمین می شود، بنحوی که تا چند دهه آینده نه پوشش یخی در قطبین زمین باقی می ماند و نه یخچالی طبیعی در ارتفاعات. این امر بر محیط زیست تاثیر نامطلوب و غیر قابل جبرانی می گذارد.

شنبه 25/8/1387 - 21:15
کامپیوتر و اینترنت

 یک برنامه‌نویس به نام رافایل ریویرا (Rafael Rivera) توانسته با تهیه یک برنامه، بعضی از ویژگی‌های ویندوز 7 را که مایکروسافت آنها را از دید کاربران نسخه آلفای این سیستم‌عامل مخفی کرده است، برملا سازد.
به گزارش Techworld ریویرا کارشناس یک شرکت ویرجینیایی است که نرم‌افزارهای secure messaging به دولت ایالات متحده می‌فروشد. این برنامه که Blue Badge نام گرفته است، 9 فایل سیستمی ویندوز 7 از جمله explorer.exe و shell32.dll را وصله می‌کند.
Blue Badge همچنین طرح امنیتی خاصی را که مایکروسافت در نسخه آلفای این سیستم‌عامل گنجانده تا بعضی از ویژگی‌های ناتمام آن را مخفی کند، غیرفعال می‌سازد.
شرکت مایکروسافت به منظور بررسی ویندوز 7، آن را فقط در اختیار کارکنان و کارمندان خود قرار داده است. این گزارش می‌افزاید: بنا به بررسی‌هایی که Rivera صورت داده، ویندوز 7 اقدام به بررسی حوزه (domain) و نام کاربری (username) اختصاص داده شده به کاربر می‌کند و ویژگی‌های یادشده را فقط در اختیار کارکنان تمام وقت خود قرار می‌دهد.
به گزارش Techworld کاربران با استفاده از Blue Badge می‌توانند به taskbar جدید ویندوز 7 (که مایکروسافت اواخر اکتبر در Professional Developers Conference بسیار بر آن مانور داد) و نیز دیگر بخش‌های ناتمام آن دست یابند. از جمله این بخش‌ها می‌توان به multi-touch gestures اشاره کرد.

شنبه 25/8/1387 - 21:15
کامپیوتر و اینترنت

 بازار نرم افزار شركتی به جنگ پلاتفورم ها مبدل شده است: شبكه های بزرگ و به هم تنیده ای از نرم افزارها كه مبنای معماری مدیران تكنولوژی اطلاعات را تشكیل داده و شركت های كوچك تر را جلب می كنند تا نرم افزارهای كوچك تری تولید كنند كه با این پلاتفورم های بزرگ كار كنند. رهبران این مسابقه شركت هایی هستند مثل مایكروسافت (سیستم های عامل و نرم افزار های كاری)، SAP (و مجموعهء بزرگ نرم افزارهای اداری اش) و اوراكل (پایگاه های داده و نرم افزارهای اداری). اما این جنگ صرفاً بین این فروشنده ها نیست.
جنگ واقعی بین پلاتفورمهای این فروشندگان و پلاتفورم اینترنت است. اینترنت این تولید كنندگان بزرگ را تهدید می كند و به صورت محل تولید نرم افزار و توزیع خدمات خرد تر نرم افزاری است كه از هر طرف تولید می شوند. سوال اصلی این است كه آیا نرم افزار را در شركت نصب كنید و یا اینكه از طریق اینترنت دریافت نمایید. شركت Accenture معتقد است كه اینترنت در بلند مدت پیروز خواهد شد.
توقعات شركت های مالی و سرمایه گذاری نقش عمده ای را در تعیین این مسیر ایفا خواهد كرد. چرا كه اگر این توقعات به صفر برسد سرمایه گذاری در این راستا صورت نخواهد گرفت. براساس گزارش Accenture 50 تا 80% ارزش بازار تولید كنندگان نرم افزار به پیش بینی رشد این شركت ها بستگی دارد. قیمت سهام گوگل شاخصی است كه نشان می دهد شركت های سرمایه گذاری آینده را در تكنولوژی این شركت می بینند.
گزارش Accenture بیش از حد نسبت به سرعت رشد استانداردها و معماری نرم افزارهای خدماتی یا SOA خوش بین بوده است و اعلام داشت كه استانداردهای متن باز و SOA معماری نهایی برای تولیدات جدید نرم افزاری خواهد بود. این گزارش همچنین معتقد است كه مدل های پردازش كارآیی بازارهای محصولاتی مثل CRM را دچار اختلال خواهد كرد. به سختی بتوان ادعا كرد كه شركتی مثل Salesforce.com یك شركت پردازش كارآیی است. و به سختی بتوان تصور كرد كه شركت های بزرگ در پی ایجاد معماری نرم افزارهای خدماتی برای عرضهء محصولاتشان باشند مگر اینكه مجبور به این كار شوند. تنها نكتهء جالب در مورد SOA می تواند این باشد كه به ایشان اجازهء نوآوری بیشتر دهد. بدین ترتیب ایشان ناچار نخواهند بود كه نرم افزارهای بزرگ را یكباره تولید كنند و خواهند توانست به طور مرحله ای محصولاتشان را با سرعت بیشتری عرضه كنند. بدین ترتیب موضع برتر این شركت ها در بازار مورد تهدید ارائه كنندگان نرم افزار به عنوان خدمت یا SAAS قرار خواهد گرفت. تنها راه برای مانع شدن از اینكه شركت های كوچك تر تغییری در بازار شركت های بزرگ تر ایجاد نكنند این است كه اینان راهی برای جذب كوچك ترها بیابند. این دقیقاً همان كاری است كه شركت Salesforce با نرم افزار AppExchange خود انجام داد و جامعه ای از برنامه نویسان متن باز را حول پلاتفورم نرم افزاری خود گردهم آورد. SAP نیز همین روند را در مورد NetWeaver در پیش گرفت.
گزارش Accenture حاكی است كه روند اولویت دهی به زمان در عوض مشخصات پیچیده محصول حاكم شده و به همین خاطر مدیران فن آوری اطلاعات نسبت به SAAS مثبت تر فكر می كنند. با این حال این دیدگاه نیز وجود دارد كه SAAS تنها بخشی از نیازهای شركتی را تامین می كند. مسئلهء دیگر این است كه اینترنت هنوز زیر ساخت لازم برای تغییر منطق عملكرد نرم افزار شركتی را ندارد. موضع SAP این بوده كه فروشندگان بزرگ هنوز وقت زیادی دارند كه مدل SAAS را با نرم افزارهای سنتی خویش تطبیق دهند.
با این وجود Accenture معتقد است كه اینترنت چیزی بیش از یك مدل توزیع است. بقا برای شركت های بزرگ به این بستگی دارد كه رابطهء خود را با مشتریانشان نزدیك تر كنند و باید بیشتر درگیر مسئولیت نصب و راه اندازی و جلب رضایت مشتری شوند.
گزارش Accenture حاكی است كه بازار نرم افزار شركتی بیش از آنچه به نظر می رسد تفكیك شده است. بخش متوسط بازار تنها 1 میلیارد دلار ارزش دارد و این رقم باعث می شود شركت های بزرگ نتوانند سرمایه گذاری زیادی در حوزهء تحقیق و توسعه به عمل آورند. عمده ترین حوزه های صرفه جویی باید در زمینه های فروش و بازاریابی باشد چون اكثر شركت ها بین 40 تا 60% فروش خود را صرف هزینه های بازاریابی و فروش می نمایند. از جانب دیگر شركتها ترجیح می دهند فرایندهای عملیاتی شان را به طور كامل برون سپاری كنند. تحقیقات دانشگاه MIT حاكی است كه مدیران دیگر به برون سپاری صرف فرایندهای فن آوری اطلاعات بسنده نخواهند كرد، بلكه خواهند خواست خود را از شر فرایندهای عملیاتی خلاص كنند.

شنبه 25/8/1387 - 21:3
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته