• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1399روز قبل
ایرانگردی


قائم مقام سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با اشاره به اینکه ماهانه 120 تا 150 تن نایلکس قابل بازیافت در میادین سطح شهر توزیع می شود گفت: به منظور پیشگیری از اتلاف میوه های پس سورت تا 10 روز دیگر غرفه آبمیوه گیری در میدان تره بار صادقیه راه اندازی می شود.میثم شکرچیان قائم مقام سازمان میادین میوه و تره بار تهران در هفته بدون نایلکس با اشاره به اینکه ماهیانه 120 تا 150 تن نایلکس های قابل بازیافت در میادین میوه و تره بار سطح شهر تهران توزیع می شود، اظهار کرد: از سال 91 توزیع نایلکس های قابل بازیافت در میادن تره بار تهران آغاز شد و روزانه 4تا 5 تن نایلکس در میادین استفاده می شود. 

وی با اشاره به اینکه نایلکس های قابل بازیافت دو نوع هستند، عنوان کرد: یک نوع نایلون ها گیاهی هستند و نوع دیگر نایلکس های پلیمری هستند که با افزودن ماده ای قابل بازیافت می شوند.
قائم مقام سازمان میادین و تره بار شهرداری زمان تجزیه پذیری این نایلکس ها را از 6 ماه تا 2 سال دانست و تصریح کرد: این نایلکس مورد تایید سازمان استاندارد هستند و سازمان محیط زیست هر مدت یک بار به طور نمونه مقاومت، چاپ، دوخت و موارد آن ها را مورد آزمایش قرار می دهد که تا کنون با مشکلی مواجه نشده ایم.
شکرچیان از افتتاح غرفه آبمیوه گیری تا 10 روز دیگر در میدان تره بار صادقیه خبر داد و افزود: به منظور بازیافت میوه هایی که شهروندان آن ها را استفاده نمی کنند این میوه ها به غرفه آبمیوه گیری منتقل شده تا مورد استفاده قرار گیرند.
وی ادامه داد: این میوه ها که در اصطلاح پس سورت نامیده می شوند هیچ گونه خرابی ای ندارند و حتی طعم آن ها تغییر نکرده است اما ممکن است به دلیل نرم شدن یا تغییر شکل مورد استفاده مشتری قرار نگیرند.
قائم مقام سازمان میادن و تره باز شهرداری تهران با اشاره به اینکه هم اکنون غرفه آبمیوه گیری در میدان مجیدیه مشغول به کار است، بیان کرد: تمام موارد بهداشتی در تولید این آبمیوه ها در نظر گرفته می شود و پس از میدان تره بار صادقیه در میدان های جلال و فرماینه نیز این غرفه ها افتتاح می شوند.

منبع :تهران سما

پنج شنبه 22/4/1396 - 16:45
ایرانگردی

مسافرگیری در ایستگاه مترو تجریش روز جمعه (23 تیرماه) از ساعت ۸ صبح آغاز می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه، احسان مقدم مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه گفت: به علت انجام پاره ای از تعمیرات در ایستگاه مترو تجریش، مسافرگیری در روز جمعه 23 تیرماه از ساعت 8 صبح آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه مهندسان و کارکنان شرکت بهره‌برداری مترو تهران از پنجشنبه شب بعد پایان ساعت مسافرگیری کار خود را برای انجام این تعمیرات آغاز می‌کنند افزود: تلاش بر این است که با اتمام سریعتر این کار مسافرگیری از همان ابتدای صبح انجام شود اما با توجه به حجم کار پیش بینی شده که این ایستگاه کار خود را از ساعت ۸ آغاز کند.

  • مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه تصریح کرد: سایر ایستگاه‌های خط یک مترو تهران ابتدای صبح جمعه و طبق برنامه سرویس‌دهی خود را آغاز می‌کنند و مسافران ایستگاه تجریش حدفاصل ساعت ۶ تا ۸ صبح می‌توانند از ایستگاه قیطریه تردد کنند
پنج شنبه 22/4/1396 - 10:13
ایرانگردی

 

 


دومین «پارک کتاب کودک» در منطقه ۱۸افتتاح شددومین پارک کتاب کودک مجموعه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران روز گذشته با حضور رییس سازمان در مجموعه فرهنگی مختار سلیمانی در منطقه ۱۸ افتتاح شد.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، یکی از بخش‌های ویژه «جشنواره تابستانی سازمان فرهنگی هنری» افتتاح پارک‌های کتاب کودکان در مراکز فرهنگی هنری است. این اقدام که به مدیریت مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۴ تهران، صاحب نخستین پارک کتاب کودکان، طراحی شده است عصر سه‌شنبه ۲۰ تیرماه با افتتاح دومین پارک کتاب کودک در مجتمع فرهنگی مختار سلیمی در منطقه ۱۸ پیگیری شد.

این مراسم با حضور محمود صلاحی رییس، حجت‌الاسلام حسن ناصری‌پور معاون فرهنگی، مهدی محمدی مدیرکل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل و جمعی از مدیران فرهنگ‌سراها برگزار شد. 

طراحی: اجرای یک طرح بومی برای آشتی با کتاب

حامد طراحی مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۸ و رییس فرهنگ‌سرای خاتم در ابتدای این نشست گفت: قریب به دو سال است که سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با انجام فعالیت‌های مختلف پژوهشی و مطالعاتی سعی در اجرایی کردن افتتاح مراکزی در جای جای پایتخت کرده است که با روش‌های غیر مستقیم، از جمله بازی و قصه؛ فرهنگ مطالعه و کتابخوانی را در کودکان افزایش دهد. 

طراحی با اشاره به اینکه این مرکز صرفا به یک گروه سنی اختصاص ندارد گفت: این مرکز از سه بخش مجزا تشکیل شده است. بخش کارگاهی و قصه گویی برای کودکان زیر ۵ سال، بخش مهد کودک برای کودکان ۵ تا ۷ سال و بخش علوم و فنون که برای نوجوانان و بزرگسالان طراحی شده است.

وی افزود: امیدواریم اتفاقی که امروز آن را آغاز می‌کنیم گام خوبی باشد برای شکل گیری و اشاعه یک فرهنگ بومی، ایرانی و اسلامی که سالها بعد که ما نبودیم ثمره‌ آن مانند یک درخت، بار بدهد و صدقه جاریه باشد.

ناصری پور: همه فعالیت‌ها در راستای آموزش،با محوریت کتاب 

حجت‌الاسلام حسن ناصری‌پور دیگر سخنران این مراسم بود. وی با اشاره به اینکه پارک کتاب کودک یک عنوان بین‌المللی است گفت: آنچه ما در مراکز فرهنگی هنری خود برپا می‌کنیم حتی درصدی از آنچه استاندارد بین‌المللی تعریف کرده است، نیست. پارک‌های کتاب کودک در همه دنیا با عنوان طرحی به نام «بعد از مدرسه» پایه‌ریزی شده‌اند. طرحی که بیش از دو سال است در سازمان فرهنگی در حال بررسی است.

وی افزود: این نام را برای مراکز خود انتخاب کردیم تا برایمان یادآور باشد که همه فعالیت‌هایمان در این مراکز باید در راستای آموزش، پژوهش و علم اندوزی با محوریت کتاب باشد. 

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ادامه با اشاره به تشکیل دستورالعملی بر اساس ارزش‌های دینی و اخلاقی ایران در حوزه آموزش گفت: آنچه مسلم است این است که در همه دنیا برای گروه سنی کودک و نوجوان پژوهش‌های متعدد می‌شود، طرح ریزی می‌شود و این طرح‌ها به صورت فراگیر منتشر می‌شوند. اما ما باید بدانیم که بچه‌های این منطقه ارزش‌های اخلاقی و اجتماعی خاص خودشان را دارند که در چارچوب آن باید آموزش ببینند. 

وی در پایان سخنان گفت: پارک‌های کتاب کودک باید طوری به خانواده‌ها معرفی شوند که هم به دلیل رونقشان بتوانند هزینه‌های خودشان را جبران کنند و هم مردم منطقه را از نطر فرهنگی یک گام پیشتر برند. 

صلاحی: تهران، شهر دوستدار کودک

محمود صلاحی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران دیگر سخنران این مراسم بود. وی با تاکید بر اینکه بیشتر فعالیت‌های این سازمان باید با محوریت کودکان اجرایی شود گفت: هر جامعه‌ای همه مردم حقی بر گردان مدیران دارند و در این میان حق کودکان بسیار بیشتر است. اما به این دلیل که زبان گفتن ندارند یا حتی اگر بگویند هم کسی توجهی به حرفشان نمی‌کنددر اکثر مواقع این حق پایمال می‌شود. حق تربیت، حق آموزش، حق امنیت، حق نشاط و ... . 

 

وی افزود: اگر حقوق کودکان را رعایت کنیم خیلی از بروز بسیاری از اشکالات جامعه در آینده پیش‌گیری کرده‌ایم. به همین دلیل شهرداری تهران به ویژه در دهه اخیر تمام تلاش خود را به کار بسته است تا به عنوان «شهر دوستدار کودک» شناخته شود.

رییس سازمان فرهنگی هنری در پایان گفت:این کودکان دیر یا زود وارد جامعه می‌شوند و اگر با یک تربیت درست فرهنگی وارد شوند آینده خودشان و آینده جامعه را به سمت و سوی نیکبختی خواهند برد. این اتفاق البته تنها به تربیت و فضا داذن به خود کودکان خلاصه نمی‌شود بلکه والدین آنها هم باید اصول تربیت فرزند را بیاموزند چون همه شخصیت کودکان در خانواده شکل می‌گیرد.

در تابستان ۹۶ و در قالب «جشنواره تابستانه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران» دو «پارک کتاب کودک» دیگر در فرهنگ‌سرای خاوران و فرهنگ‌سرای انقلاب آغاز به کار خواهند کرد.
 

چهارشنبه 21/4/1396 - 16:16
ایرانگردی

شهرام فیروزی- مشاور فرهنگی و مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران
ورود بشر به عصر فناوری و رشد صنعت، الگوی مصرف را در سراسر جهان تغییر داده و در اواخر قرن بیستم حجم انبوه تولید و مصرف مواد پلاستیکی به یکی از بزرگترین معضلات زیست محیطی جامعه بشری مبدل شد. محبوبیت یافتن و وفور استفاده از کیسه‌های پلاستیکی و ظروف پلیمری به ویژه در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه به دلیل هزینه اندک، سبک وزن بودن، شرایط بهداشتی و در دسترس بودن موجب شد تا حامیان محیط زیست به منظور هشدار درخصوص مخاطرات فراوان این عادت رفتاری نادرست به صورت نمادین روزی را به عنوان روز جهانی «بدون کیسه پلاستیکی» در نظر بگیرند.
در آستانه این روز که در کشور ما مصادف با بیست‌ویکم تیرماه می‌باشد و با توجه به نگرانی جهانی افزایش مصرف کیسه‌های پلاستیکی، بر آن شدیم تا با ارائه این مقاله به بیان چرایی و نحوه کاهش استفاده از این مواد پرداخته و با فرهنگسازی در جهت محدود کردن مصرف مواد پلاستیکی بتوانیم سهم اندکی در کاهش صدمات جبران‌ناپذیر به محیط زیست، حفاظت از آن و برقراری توسعه پایدار در کشور ایفا نماییم.
پلاستیک‌ها از منابع تجدیدناپذیری هم‌چون نفت و گاز تولید شده و کیسه‌های پلاستیکی با کاربرد حمل بار و نگهداری مواد غذایی پرمصرف‌ترین این محصولات در دنیا به شمار می‌رود. به طوری که در حدود 4درصد از کل نفت جهان به تولید پلاستیک‌ها و همین رقم برای تامین برق و نیروی مورد نیاز واحدهای تولید و فرآوری محصولات پلاستیکی اختصاص می‌یابد. هم‌چنین بنابر آمارهای ملی سازمان‌های بین‌المللی در سال 2013 میلادی سالانه یک تریلیون کیسه پلاستیکی به عنوان دور ریز وارد چرخه مدیریت پسماند دنیا می‌شود. در شهر تهران نیز بر اساس آنالیز فیزیکی و شیمیایی صورت گرفته در سال 1387، کیسه‌های پلاستیکی 2درصد وزنی کل پسماندهای جامد شهری این شهر را تشکیل داده است؛ بر این اساس با احتساب میزان پسماند جامد شهری تولیدی در پایتخت حدود 3 میلیارد کیسه پلاستیکی در سال دور انداخته می‌شود. همین موضوعات به وضوح اهمیت توجه بیشتر به کاهش نرخ استفاده از این محصول به منظور حفاظت و جلوگیری از هدر رفت بیشتر منابع طبیعی را گوشزد می‌کند.
طول عمر مفید کیسه پلاستیکی در دست مصرف‌کنندگان اندک است و به بیش از 20دقیقه(12 تا 20دقیقه) نمی‌رسد در حالی که سرعت تجزیه این ماده در طبیعت بسیار کند بوده و گاه زمانی بیش از 400 سال برای تجزیه اغلب این كیسه‌ها نیاز است. اگر به همین منوال به مصرف این مواد ادامه دهیم به زودی تمام پهنه‌های طبیعت اعم از جنگل‌ها، دریاها و حتی بیابان‌ها از پسماند کیسه‌های پلاستیکی انباشته خواهد شد. این محصولات علاوه بر گرمایش جهانی و ایجاد آلودگی بصری مناظر در معرض حرارت، نور خورشید، سرما و آب تغییر حالت داده و با نشت مواد شیمیایی جان تمام حیوانات و گیاهان و در نهایت انسان‌ها را به خطر می‌اندازد. هم‌چنین نفوذناپذیری و کاهش باروری خاک از دیگر تاثیرات مخرب رهاکردن کیسه‌های پلاستیکی در طبیعت به ویژه زمین‌های کشاورزی است که می‌توان به آن اشاره کرد. مازاد بر موارد مذکور، ما با محدودیت مراکز دفن در کلانشهرها مواجه هستیم؛ چرا که پسماند کیسه‌های پلاستیکی به علت حجیم بودن به سرعت مراکز دفن را پرکرده و در آینده با مشکل کمبود لندفیل‌ها مواجه خواهیم شد.
درک وسعت مخاطراتی که سلامت تمام موجودات را تحت تاثیر قرار داده است؛ می‌تواند به عنوان زنگ خطری برای تغییر الگوی مصرف شهروندان قرار گرفته تا نتایج مثبتی در جهت کاهش استفاده از کیسه‌های پلاستیکی، سفره‌ها و ظروف یک‌بار مصرف و انواع محصولات پلیمری در جامعه حاصل شود.
از آن‌جا که کیسه‌های پلاستیکی به دلیل سبک وزن بودن و مشقت عاری‌سازی آن از آلاینده‌ها از جمله کم ‌ارزش‌ترین پسماندهای جامد محسوب شده؛ لذا میزان بازیافت آن پایین می‌باشد و این در حالیست که می‌توان با جداسازی کیسه‌های تمیز در مبدا قابلیت بازیافت و تولید محصولات جدید تا حد زیادی افزایش داد. در نتیجه بهترین و آسان‌ترین راه برای مدیریت این دورریزها کاهش، محدود کردن مصرف و تفکیک در مبدا آن‌هاست. به طوری که می‌توان با کاهش عرضه کیسه‌های پلاستیکی در مراکز خرید و فروشگاه‌ها، جمع‌آوری کیسه‌های پلاستیکی که از خرید‌های قبلی در خانه موجود است، گره زدن و همراه داشتن آن‌ها به هنگام مراجعه برای خرید میوه و سبزی، جایگزین کردن کیسه‌های پلاستیکی با ساک‌های پارچه‌ای، استفاده از کیسه‌های پلاستیکی مستعمل به عنوان کیسه ذخیره‌‌سازی پسماند، جمع‌آوری کیسه‌های پلاستیکی موجود در منزل هم‌چنین بازگشت به شیوه‌های سنتی پذیرایی از قبیل استفاده از سفره‌ها و ظروف بادوام به جای انواع یک‌بار مصرف آن‌ها، به این مهم دست یافت.
بسیاری از کشورها با تعیین مالیات یا تصویب قانون منع استفاده از کیسه‌های پلاستیکی مصرف این محصولات را در میان شهروندان خود به حداقل رسانده اند. ما نیز می‌توانیم با وضع عوارض برای مصرف‌کنندگان و ارائه تمهیدات لازم برای افزایش نرخ بازیافت و تمایل بخش خصوصی برای ورود به این حوزه آثار مخرب زیست محیطی این محصولات را در کشور کاهش دهیم. در همین راستا سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران نیز سیاست‌های خود را بر این اصل استوار کرده و با آموزش و فرهنگسازی عمومی نسبت به مضرات تجمع کیسه‌های پلاستیکی در طبیعت و لزوم کنترل مصرف آن هم‌چنین تشویق شهروندان برای پیوستن به پویش «نه! به کیسه پلاستیکی»، ممنوعیت استفاده از کیسه‌های پلیمری در فروشگاه‌های شهروند و تمامی میادین میوه و تره‌بار و جایگزین کردن با کیسه‌های پلاستیکی زیست تخریب پذیر توانسته گام مهمی در این عرصه برداشته و به موفقیتی نسبی دست یابد.
در پایان باید به خاطر داشت رها کردن پسماند کیسه‌های پلاستیکی در دامان طبیعت بدون فکر و تامل نسبت به عواقب مخرب این رفتار از ناآگاهی و غفلت ما ناشی می‌شود؛ بی آن که توجه کنیم، در آینده‌ای نه چندان دور پیامد منفی این پدیده نامطلوب گریبانگیر سلامتی تک تک ما و فرزندانمان خواهد شد. هر یک از ما می‌تواند با رعایت راهکارهای کاهش مصرف مواد پلاستیکی به عنوان الگویی مناسب در خانواده، اطرافیان و در محل کار ظاهر شده و در گسترش این فرهنگ مطلوب در جامعه کمکی موثر باشیم.

چهارشنبه 21/4/1396 - 16:11
ایرانگردی

 


 

 

پرداخت عوارض خودرو گامی  مهم در راستای توسعه حمل و نقل عمومی پایتخت

معاون مالی واقتصاد شهری منطقه 16 گفت :پرداخت عوارض خودرو گامی مهم و موثر در راستای توسعه حمل ونقل عمومی شهر تهران است .

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 16 ، فرزاد فتاحی زاد با اعلام این مطلب گفت :  با توجه به راه اندازی سامانه عوارض خودرو به آدرس اینترنتی cartax.tehran.ir  ، شهروندان می توانند نسبت به مشاهده و پرداخت عوارض خودروی خود و همچنین دریافت مفاصا حساب از طریق این سامانه اقدام کنند.

وی افزود: این مفاصاحساب اینترنتی در زمان نقل و انتقال خودرو نیز قابل استناد است و فضای مذکور به گونه ای طراحی شده است که مالکان می توانند در کمترین زمان  ممکن نسبت به پرداخت آنلاین اقدام نمایند.

معاون مالی واقتصاد شهری منطقه 16هممچنین اظهار داشت  : همه  مالکان و شهروندان می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی شهرداری تهران به نشانیwww.tehran.ir  و یا پرتال اداره کل تشخیص و وصول درآمد به نشانی daramad.tehran.ir  در بخش عوارض خودرو و با وارد کردن اطلاعات نیز گواهی مذکور را دریافت کنند.

وی افزود:چنانچه به هر دلیل شهروندان امکان پرداخت عوارض خودروی خودرا  از طریق فضای مجازی نداشته باشند  و یا اطلاعات خودروی مورد نظرشان خود در سامانه موجود نبود، می توانند به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک شهر و یا دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنند .

فرزاد فتاحی زاد  گفت: به منظور توسعه حمل ونقل عمومی و مشارکت در عمران و آبادانی شهر، شهروندان با انجام این مهم مدیریت شهری را در ارائه خدمات مطلوب به شهروندان یاری می کنند.

وی در پایان اظهار داشت : مالکان محترم نیز می توانند تا 31 شهریور 96 از 23% پاداش و جوایز خوش حسابی پرداخت نقدی عوارض ساختمانی نیز برخوردار شوند که برای این موضوع می توانند به اداره در آمد منطقه و یا دفاتر الکترونیک شهر مراجعه کنند.
 
 

 

 

چهارشنبه 21/4/1396 - 15:58
ایرانگردی


رضا قدیمی از برگزاری ویژه برنامه های به مناسبت روز جهانی مقابله با کار کودک خبر داد و گفت به مناسبت هفته مقابله با کار کودک، در ایستگاه‌های تجریش، امام خمینی (ره)، پایانه جنوب، دروازه دولت، صادقیه، میدان حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و عبدل آباد پایگاه مشاوره رایگان و اطلاع رسانی برگزار شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران ، رضا قدیمی مدیر عامل این سازمان از غرفه های اطلاع رسانی هفته مبارزه با مواد مخدر ، روز جهانی مقابله با کار کودک و اجرای نمایش های خیابانی با موضوع چگونگی برخورد با کودکان کار و خیابان که در محدوده میدان تجریش برگزار شد ، بازدید بعمل آورد .
وی افزود: پایگاه مشاوره رایگان با موضوع آسیب های اجتماعی در حوزه پیشگیری از کار کودک ، اجرای گروه‌ نمایشی پرفورمنس و یا هنر زنده در خیابان ، اجرای برنامه ی شاد و موزیکال ، ارائه خدمات مشاوره و مددکاری به کودکان کار و همچنین توزیع بروشور و محصولات فرهنگی در میان شهروندان از جمله برنامه هایی بود که در این مراسم اجرا شد .
گفتنی است این برنامه ها با همکاری مشترک سازمان خدمات اجتماعی، معاونت فرهنگی و اجتماعی متروتهران و سازمانهای مردم نهاد فعال تا 21 تیر ماه در حال اجراست .
گفتنی است هنر پرفورمنسیعنی وادار کردن مخاطب به داوری، داوری اثری که خود بخشی از اجرای آن است» « پرفورمنس» یا «هنر زنده» گونه‌ای از هنرهای اجرایی است که با بهره‌گیری از هنرهای نمایشی و تجسمی و در مکان و زمان مشخصی توسط گروه یا به شکل یک نفره اجرا می‌شود. زمان، فضا، بدن بازیگر و ارتباط دوسویه بازیگر و مخاطب چهار عنصر سازنده و اصلی یک اجرای پرفورمنس را شامل می‌شود. در یک اجرای پرفورمنس هنرمند 

چهارشنبه 21/4/1396 - 15:52
ایرانگردی

 

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: مدیریت شهری طی دهه اخیر با رشد چند برابری زیرساخت های ورزشی گام های بزرگی در راستای همگانی کردن ورزش در بین شهروندان برداشته و در زمینه ورزش پهلوانی نیز 20 زورخانه جدید در پایتخت راه اندازی شده است.
به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، مجتبی عبدالهی ضمن گرامیداشت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای اظهارداشت: ورزش‌های زورخانه‌ای و انجام حرکات پهلوانی از قدیمی‌ترین ورزش بدن سازی جهان به شمار می رود و یکی از اصلی‌ترین آداب زورخانه این است که ورزشکاران باید مواردی از قبیل فروتنی و از خود گذشتگی مروت و مردانگی، سفره‌داری، کمک به فقرا و تنگدستان را رعایت کنند. بنابراین حوزه ورزش شهرداری تهران در زمینه احیاء و ترویج ورزش باستانی و زنده نگه داشتن فرهنگ پهلوانی اقداماتی را انجام داده است.
وی با بیان اینکه در دوره 12 ساله مدیریت شهری یکی از حوزه های بسیار موفق ورزش و بویژه ترویج ورزش همگانی بوده است، افزود: بزرگترین اتفاقی که برای تغییر رویکرد شهروندان نسبت به ورزش داشته ایم زیر ساخت ها بوده است. در این حوزه با سند چشم اندازی که مدیریت شهری داشته، اتفاقات خوبی را رقم زده است.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: با توجه به درخواست های مردمی نسبت به توسعه و ترویج فرهنگ ورزش در نقاط مختلف تهران، ساخت زورخانه در دستور کار برنامه های مدیریت شهری مناطق قرار گرفت.
وی اعلام کرد: تا سال 84 فقط دو زورخانه در تهران وجود داشت اما طی دوازده سال مدیریت شهری اخیر در راستای حمایت از ورزش باستانی و ملی 20 زورخانه جدید راه اندازی شد و به تعداد مناطق پایتخت رسید.
عبدالهی با اشاره به اینکه ورزش پهلوانی ریشه در آموزه های دینی دارد، افزود: نونهالان در این ورزش آموزش می بینند که همزمان با ساختن جسم به ساختن روح خود نیز همت کنند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تاکید بر بالندگی و سلامت شهروندان و توسعه فضاهای ورزشی خاطرنشان کرد: به منظور شناسایی استعداد جوانان و نوجوانان تهرانی جهت راه یابی به المپیاد رشته های مختلف ورزشی به ویژه ورزش زورخانه ای، تلاش داریم که اهمیت این رشته ورزشی را در ارکان مختلف زندگی فراموش ننماییم.

چهارشنبه 21/4/1396 - 15:47
ایرانگردی

توزیع نمادین سفره نان خانواده در بین شهروندان در روز 21 تیرماه
سفره نان خانواده به مناسبت روز بدون کیسه پلاستیکی21 تیرماه به صورت نمادین بین شهروندان توزیع شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، براساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران در سال 1388 مبنی بر الزام
استفاده از کیسه ها و ظروف پلاستیکی، روز 21 تیرماه بعنوان "روز بدون کیسه پلاستیکی" با هدف آگاهسازی شهروندان در رابطه با مخاطرات استفاده از کیسه ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی نامگذاری شد.
روز بدون کیسه پلاستیکی امسال با پیام" کیسه پلاستیکی کمتر، زمین پاک تر، زندگی بهتر" برگزار می شود. هدف از برنامه امسال، اطلاع رسانی به شهروندان در خصوص مضرات استفاده از کیسه پلاستیکی است، زیرا مونومر و ترکیبات آزاد شده از پلاستیک با قرارگیری نان داغ در آن سلامت انسان را به خطر می اندازد.
در راستای دستیابی به هدف روز بدون کیسه پلاستیکی، کانون های محیط زیست 354 سرای محله شهر تهران اقدام به آگاهی رسانی به شهروندان در خصوص مشکلات و معضلات بهداشتی و محیط زیستی استفاده از کیسه پلاستیکی نمودند.
شناسایی نانوایی های دوستدار محیط زیست و ترغیب آن ها به ارائه کمتر کیسه های پلاستیکی به شهروندان و معرفی جایگزین مناسب از اهم فعالیت ها و برنامه های فعالین کانون های محیط زیست محلات است.
لازم به ذکر است، در خصوص کاهش کیسه های پلاستیکی در نانوایی ها کارگروهی با حضور نمایندگان اتحادیه نانوایی های سنتی شهر تهران و مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در دستور کار قرار گرفته است.
همچنین قابل توجه است اگر هر فرد ایرانی روزانه یک کیسه پلاستیکی کمتر مصرف نماید، سالانه دو برابر وسعت ایران در مصرف کیسه پلاستیکی صرفه جویی خواهد شد.
گفتنی است، در راستای آگاهسازی شهروندان و کاهش استفاده از کیسه های پلاستیکی سفره نان خانواده به مناسبت روز بدون کیسه پلاستیکی21 تیرماه به صورت نمادین بین شهروندان در بوستان اوستا توزیع شد.

چهارشنبه 21/4/1396 - 15:43
ایرانگردی

 

نشست هماهنگی مدیران آموزش و مشارکت های مناطق 22 گانه شهر تهران به میزبانی منطقه 12 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 12 تهران ، در ابتدای نشست هماهنگی مدیران آموزش و مشارکت های مناطق بیست و دوگانه شهر تهران که دکتر نائینی قائم مقام معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران ، مدیر کل ، معاونین و کارشناسان اداره کل آموزش و مشارکتهای اجتماعی ، مدیران آموزش و مشارکتهای اجتماعی مناطق بیست و دوگانه ، معاون رئیس مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران و نمایندگان آموزش و پرورش شهر تهران حضور داشتند ، گزارشی از فعالیتهای معاونت امور اجتماعی و فرهنگی این منطقه در بخش آموزش شهروندی طی سال گذشته و سه ماهه اول سال جاری و همچنین نشستهای آموزشی تحکیم بنیان خانواده ارائه گردید.

 در ادامه ی دکتر نائینی قائم مقام معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران نکاتی درخصوص فعالیت های سازمان های مختلف در موضوع خانواده و تشریح بخشی از سیاستهای کلی مد نظر مقام معظم رهبری بیان نمود و خواستار تدوین دستورالعمل های جامع با موضوع تحکیم بنیان خانواده با استفاده از تجربیات کارگروه ها و همچنین سایر مطالعات موجود در سطح کشور شد و بر تعیین و معرفی شاخص های کمی برای بررسی میزان اثربخشی فعالیت های اجتماعی و فرهنگی تاکید کرد.

دکتر جهان آرا معاون ابتدایی مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران نیز در این نشست ضمن بررسی روند تعاملات بین شهرداری و آموزش و پرورش ، بر هماهنگی و تعامل بیشتر دو سازمان در بخش های مختلف آموزشی بخصوص آموزش پیش دبستانی (راه اندازی مراکز پیش دبستانی در سراهای محلات پس از اخذ مجوز های لازم از آموزش و پرورش به عنوان بخش شاخصی از این تعاملات) تاکید کرد.

در پایان این نشست گزارشی از روند ارزیابی فعالیتهای آموزش شهروندی در سال 1395 در مناطق ارائه و ضمن معرفی مناطق سه ، یازده ، هفت ، دوازده و بیست به عنوان مناطق برتر سال 1395 ، از مدیران مناطق یاد شده تقدیر به عمل آمد.

سه شنبه 20/4/1396 - 19:5
ایرانگردی

 

همزمان با هفته بدون نایلکس برنامه های آموزشی و اطلاع رسانی همراه با توزیع محصولات تجزیه پذیر در محلات منطقه 19 اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، مهرداد زنگنه فر معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه با اشاره به اهمیت آگاه سازی شهروندان نسبت به مضرات استفاده از ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف گفت: برنامه های مناسبتی روز بدون نایلکس به مدت یک هفته در اماکن عمومی سطح منطقه برگزار خواهد شد و درهمین راستا نیز آموزشهای چهره به چهره و دوره های آموزشی با محوریت اطلاع رسانی درخصوص مضرات استفاده از ظروف یکبارمصرف تدارک دیده شده است.

وی افزود: این آموزشها در خصوص زیان های بهداشتی و زیست محیطی استفاده از کیسه های پلاستیکی و اهمیت استفاده از کیسه های تخریب پذیر و پارچه ای در اماکن پرتردد همچون فروشگاه ها، میادین میوه و تره بار محلات و نیز سراها و کانونهای محیط زیست محلات، در قالب نصب پوسترها، بنرهای اطلاع رسانی و توزیع بروشورهای آموزشی اجرا می شود.

زنگنه فر تصریح کرد: به مناسبت روز بدون نایلکس کیسه های تجزیه پذیر و پارچه ای در سراهای محلات طی کلاسهای آموزشی بین شهروندان توزیع خواهد شد.

معاون شهردار منطقه همچنین به تدارک برنامه های آموزشی و نمایشی در پایگاه های تابستانی اشاره کرد و افزود: برنامه های مناسبتی روز بدون نایلکس ویژه دانش آموزان 5 پایگاه تابستانی همراه با اجرای اردوهای آموزشی در ایستگاه بازیافت منطقه برگزار می شود.

به گفته زنگنه فر به مناسبت این روز مسابقه سبک زندگی با موضوع مصرف کیسه های پلاستیکی کمتر براساس ابتکارات کانونهای محیط زیست در سراها اجرا و به برگزیدگان جوایزی اهدا خواهد شد.

 

سه شنبه 20/4/1396 - 18:59
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته