• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1304روز قبل
ایرانگردی

 

 

به منظور ارتقای سطح آگاهی کودکان، مسابقه نقاشی "کودکان تهران" در خانه های کودک سرای محلات منطقه 3 در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3، کاظم کمالی نسب معاون امور اجتماعی و فرهنگی با اعلام این مطلب گفت: یکی از اهداف این مسابقه، آموزش غیر مستقیم کودکان  است.

وی افزود: برگزاری مسابقه نقاشی و بسیاری از برنامه های دیگر مرتبط با این موضوع می تواند باعث بوجود آمدن خلاقیت و ایده های مناسب در جامعه شود و با بهره گیری از همین خلاقیتها می توان به آینده امیدوارتر نگریست.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 3 ابراز داشت: پیش از برگزاری این مسابقه، جلسه توجیهی ویژه مربیان کودک منتخب شهر تهران به میزبانی این منطقه  درخصوص چگونگی برگزاری مسابقه و ویژگی  آثار ارسالی کودکان برای مربیان برگزار شد.

شایان ذکر است: مهلت ارسال آثار کودکان تا هفتم شهریور ماه می باشد.

چهارشنبه 23/5/1398 - 19:28
ایرانگردی

 

 

شهردار ناحیه 5 منطقه 20 از تخریب پست گاز و رفع معضل ترافیکی در ضلع جنوب حرم حضرت عبدالعظیم(ع) و اجرای طرح اصلاح هندسی در این موقعیت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 20؛ حمید گودرزی با بیان این مطلب گفت: در راستای رسیدگی و رفع گره های ترافیکی اطراف حرم حضرت عبدالعظیم(ع)، پست تقلیل فشار گاز واقع در تقاطع خیابان شهید فدائی که در گذر کم عرض واقع و موجب بروز مشکلات ترافیکی شده بود تخریب شد.

گودرزی با بیان اینکه با توجه به عرض کم این معبر و واقع شدن پست گاز در محلی که باعث عدم دید کافی شهروندان و بروز تصادفات می شد افزود: پیرو دستور شهردار منطقه و پیگیری اداره های حقوقی و املاک و تشکیل جلسات مشترک با آستان حضرت عبدالعظیم(ع) و اداره های گاز استان تهران و ری، عملیات تخریب و تسطیح این محل انجام شد.

وی با بیان اینکه زمینی در نزدیکی این محل برای احداث پست جدید گاز اختصاص داده شده است تصریح  کرد: در راستای کاهش تصادفات و رفع مشکلات ترافیکی این موقعیت، طرح اصلاح هندسی این معبر توسط معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 20 تهیه و به زودی از سوی معاونت فنی و عمرانی این منطقه اجرا خواهد شد.

چهارشنبه 23/5/1398 - 19:26
ایرانگردی

 

 

معابر، میادین و اماکن عمومی شهرداری منطقه 19 تهران همزمان با آغاز دهه ولایت آذین بندی و رنگ و بوی عید گرفت. 

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، سعید صالح محمود رباطی معاون خدمات شهری و محیط زیست با اعلام  این خبر افزود: اداره زیبا سازی این حوزه با ارائه طرح های ویژه  و اکران 800  مترمربع طرح های فرهنگی و مذهبی دهه ولایت روی سازه های محیطی به  حال و هوای معابر منطقه چهره عیدانه ای داده است.

این مسئول تصریح کرد:  با توجه به اهمیت عید غدیر خم به عنوان یکی از اعیاد مهم مسلمین طرح‌های زیباسازی وآذین بندی با پارچه ساتن سبز به طول 400 مترمربع در محلات، معابر، میادین انجام و 2 عدد المان نوری به همین مناسبت مقابل درب های اصلی ساختمان ستادی و بوستان بزرگ ولایت نصب شد.

وی با اشاره به نصب 13 هزار و 500 مترمربع طول ریسه های پارچه ای الوان به مناسبت این اعیاد خاطرنشان کرد: در میدان بهمنیار،بلوار میلاد، میدان شقایق و بزرگراه تندگویان آذین بندی نوری به طول 9 هزار و 800  متر اجرا شده ضمن اینکه یک حجم نوری در میدان لطیفی و سه مورد نورپردازی در ورودی بوستان بزرگ ولایت انجام شده است.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه به اجرای کامپوزیت در محل دیوارساختمان ستادی منطقه در راستای اجرای تبلیغات محیطی و اکران فرهنگی با توجه به مناسبت های مختلف اشاره کرد

چهارشنبه 23/5/1398 - 19:25
ایرانگردی

 

 

به همت مرکز خدمات اجتماعی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه21، نشست هم اندیشی سمن ها همزمان با "هفته تشکل‏‌ها و مشارکت‏‌ های اجتماعی" در این منطقه تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، حسین معینی کربکندی معاون امور اجتماعی و فرهنگی این منطقه با بیان خبر فوق گفت: نامگذاری یک هفته به نام "هفته تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی"، گامی کوچک در جهت قدردانی از همراهی افراد نیک‌اندیشی است که با دستان پرمهرشان دنیا را تبدیل به مکان بهتری برای زندگی کرده تا به این ترتیب کژی‌ها هر روز کمرنگ‌تر ‌شود.

وی در ادامه افزود: به مناسبت "هفته تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی"، نشستی با مسئولین سازمان های مردم نهادی که خانواده های نیازمند، کودکان کار و آسیب دیده، بانوان سرپرست خانوار، بی سرپرست و بد سرپرست منطقه21 را تحت پوشش دارند؛ برگزار شد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه21 در همین راستا تاکید کرد: "مشارکت های اجتماعی واقعی" در جامعه، مزایایی از جمله نهادینه سازی مشارکت و ارتقای سرمایه های اجتماعی، حلقه واسط بودن بین شهروندان و مسئولین، هدایت منابع انسانی، انسجام بخشی به گروه های انسانی، دستیابی به اهداف اجتماعی، سهولت دسترسی به آرمان های فرهنگی و اجتماعی، اجتماعی شدن مردم، کاهش جرایم، ایجاد همبستگی در مبانی فکری، پیگیر شدن مسائل اجتماعی، جلوگیری از رخوت اجتماعی و همچنین موثر بودن افراد نسبت به مسائل را دربردارد.

معینی کربکندی در خاتمه یادآور شد: مهمترین و موثرترین نقشی که می توان در افزایش مشارکت های اجتماعی داشت و به این "سرمایه اجتماعی" اهتمام جدی ورزید، توجه به آموزش های فرهنگی است که این مورد از طریق "آموزش های همگانی" قابل تحقق است؛ در واقع، مشارکت های اجتماعی نوعی "ارزش مشارکتی" است که تنوع آن، سطح گسترده ای در جامعه را در بر گرفته و هر اقدام مشارکت جویانه ای که صورت می گیرد، تاثیر بسزایی در جامعه داشته، به اندازه ای که استعدادهای جامعه را شناسایی می‌کند.

لازم به ذکر است؛ در پایان نشست هم اندیشی سمن ها در "هفته تشکل‏‌ها و مشارکت‏‌ های اجتماعی"، به پاس قدردانی از زحمات مسئولین سازمان های مردم نهاد در سطح منطقه21 از آنان تجلیل به عمل آمد.

 

 

 

 

چهارشنبه 23/5/1398 - 19:22
ایرانگردی

 

 

همزمان با فرا رسیدن دهه ولایت و با هدف افزایش نشاط اجتماعی از سوی معاونت اجتماعی  و فرهنگی شهرداری منطقه 11 برنامه های جشنواره فرهنگی و هنری شادستان به مدت 9 شب در بوستان شهید حججی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، محمد جواد رشیدی معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 11 با اشاره به ضرورت برنامه های فرهنگی فاخر در بوستان های تهران و افزایش نشاط اجتماعی گفت: بوستان شهید حججی قبلا انبار نفت بود و شهرداری با توافق وزارت نفت ،این محوطه را به مساحت 7 هکتار به تفرج گاه تبدیل کرد.

رشیدی با بیان این که برای اولین بار برنامه محتوایی و مناسبتی را در این پارک اجرا می کنیم؛ افزود: این پارک در جنوبی ترین نقطه منطقه  منطقه 11 قرار دارد و شامل بخش هایی از محله های عباسی ، هلال احمر و ... می شود که با برنامه یزی صورت گرفته برای بالا بردن نشاط اجتماعی و برخورداری شهروندان در دهه امامت و ولایت که با برنامه های فرهنگی همراه است؛ امیدواریم در جهت کاهش آسیب های اجتماعی در بوستان های منطقه 11 گام برداریم.

وی همچنین افزود: این پارک 7 هکتاری در گذشته پاتوق افراد معتاد و محل آسیب و معضلات اجتماعی بود و با تغییر کاربری آن از سوی شهرداری ،حالا مامنی برای حضور خانواده ها و شهروندان جنوب منطقه 11 و محله های همجوار شده است. مجموعه برنامه های ما در دهه ولایت که تا 28 مرداد و عید غدیر ادامه دارد ؛ شامل راه اندازی غرفه های فرهنگی ، خدماتی ،آموزشی ، کتاب خوانی و سرگرمی ،؛ ورزش و بانوان برای اهالی است.

رشیدی ادامه داد: در کنار این خدمات مردم می توانند بعد از اذان مغرب از برنامه شاد استیج فرهنگی با حضور اساتید اهل فن لذت ببرند.این برنامه همراه با موسیقی زنده ، برنامه های کمدی و طنز ،نقالی و شاهنامه خوانی و با رویکرد فرهنگی و نشاط افزا برگزار می شود.بی تردید این موضوع می تواند باعث افزایش سرانه شادی در مناطق مختلف تهران شود. ما هر چقدر بتوانیم در این مناطق جنوب شهر و کم برخوردار از لحاظ فرهنگی ورود پیدا کنیم و از هنرمندان خوشنام و صاحب ایده استفاده نماییم ؛به شهروندان کمک می کنیم از این برنامه ها در محله خودشان استفاده کنند و به نقاط دیگر شهر نروند . در حقیقت شادی و نشاط به محله شان می آید.

جشنواره شادستان از 20 تا 28 مرداد هر شب در بوستان شهید حججی واقع در خیابان شیخ محمدی – جنب پل جوادیه برگزار می شود.

چهارشنبه 23/5/1398 - 19:19
ایرانگردی

 

 

شهردار منطقه در نشست تخصصی با شرکت های دانش بنیان و استارت آپ های حوزه مدیریت شهری گفت: در شرایط کنونی باید به سمت نوآوری بریم و با همکاری هم هزینه های شهری را کم کنیم.

 به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، وحیدرضا محمدی شهردار منطقه ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر گفت: امیدوارم با تعامل و همکاری با شرکتهای دانش بنیان و استارت آپ ها ضمن اثرگذاری و نتایج بهتر هزینه شهری را کاهش دهیم.

وی با اشاره به اینکه شهرداری بیشترین ارتباط و اثرگذاری را با شهروندان از لحظه تولد تا  مرگ دارد افزود: تاکید شهردار محترم تهران نیز بر استفاده از ظرفیت و پتانسیل شرکتهای دانش بنیان و استارت آپ ها در مدیریت شهری است.

محمدی در ادامه عنوان کرد: با شناخت دوسویه مدیران شهری منطقه و شرکتهای دانش بنیان و استارت آپ ها از حوزه های فعالیت  و شرح وظایف یکدیگر به نتایج خوبی خواهیم رسید.

 شهردار منطقه اضافه کرد: نحستین گام در مسیر نوآوری فرهنگسازی است که با توجه به مشکلات کنونی کشور بهره گیری از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان ضروری است و نقش استارت آپ ها در ایجاد فرهنگ حائز اهمیت است.

محمدی افزود: به لحاظ جغرافیای منطقه 15 در موضوعات اجتماعی، خدمات شهری، شهرسازی، عمرانی و ترافیکی آماده همکاری با شرکتهای دانش بنیان و استارت آپ ها هستیم.

وی ادامه داد: ما برای تشکیل کارگروه های تخصصی، برگزاری نشست با معاونین و بازدید از منطقه آمادگی داریم.

این گزارش حاکی است؛ در این نشست لطفی معاون توانمندسازی و کارآفرینی سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران  ضمن تقدیر از شهردار منطقه به لحاظ نگاه و روحیه ایشان در حمایت و استفاده از پتانسیل های کسب و کارهای نوپا افزود:  شهردار و مدیران منطقه از کارآفرینان سازمانی هستند.

به گفته وی، منطقه 15 از نخستین مناطق که توجه به شرکتهای دانش بنیان و استارت آپ ها داشته است و امیدواریم با همکاری و همراهی هم یک مرکز نوآوری و شکوفایی ویژه  در حوزه های مختلف در منطقه راه اندازی کنیم.

گفتنی است در این نشست شرکتهای دانش بنیان و استارت آپ ها به معرفی حوزه های فعالیت خود در زمینه های تفکیک پسماند، کاهش آلودگی هوا، فرهنگی، معماری و شهرسازی وکیف پول هوشمند پرداختند.

شایان ذکر است، نشست تخصصی مدیران شهری منطقه با شرکتهای دانش بنیان و استارت آپ های حوزه مدیریت شهری با حضور شهردار و معاونین منطقه، معاون توانمندسازی و کارآفرینی سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران  و مسئولین شرکتهای دانش بنیان برگزار شد.

چهارشنبه 23/5/1398 - 19:17
ایرانگردی



چهار عضو شورای اسلامی شهر تهران در بازدید از جایگاه‌های عرضه بهداشتی دام، ضمن ابراز رضایت از اقدام مدیریت شهری در اجرای این طرح، لزوم خدمات رسانی به شهروندان را مورد تاکید قرار دادند.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ زهرا صدر اعظم نوری، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به حضور و نظارت مستقیم دامپزشکان مستقر در جایگاه‌های عرضه بهداشتی دام و معاینه دام‌ها قبل و بعد از ذبح، اظهار کرد: این مهم، تاثیر چشمگیری بر سلامت دام‌های عرضه شده در این مراکز و در نتیجه، تامین سلامت شهروندانی که از گوشت آنها استفاده می‌کنند، دارد.
وی اطمینان از سلامت دام و قیمت مناسب را از جمله عوامل استقبال شهروندان از جایگاه‌های عرضه بهداشتی دام دانست و تصریح کرد: طبیعی است که شهروندان در مقابل هزینه‌ای که برای خریداری دام پرداخت می‌کنند، توقع دریافت گوشت سالم داشته باشند و به همین دلیل، دام مورد نیاز خود را از جایگاه‌های شهرداری تهران تهیه کردند.
زهرا نژاد بهرام، عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر تهران نیز در بازدید از جایگاه های عرضه بهداشتی دام با تاکید بر لزوم ارائه خدمات مورد نیاز شهروندان از سوی شهرداری تهران، گفت: استقبال مردم از این جایگاه ها، نشان دهنده ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده در این مراکز است.
وی با اشاره به نقش جایگاه‌های عرضه بهداشتی دام در تامین سلامت شهروندان و حفظ بهداشت محیط شهر و نظافت معابر شهری، افزود: دسترسی آسان شهروندان به این مراکز از دیگر نقاط مثبت این طرح است که در کنار دیگر خدمات رایگان، موجب استقبال بیش از پیش شهروندان از جایگاه‌های عرضه بهداشتی دام شده است.
مجید فراهانی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران بود که در بازدید از جایگاه‌های عرضه بهداشتی دام، ضمن ابراز رضایت از عملکرد مدیریت شهری و سازمان مدیریت میادین در احداث 24 جایگاه عرضه بهداشتی دام و ارائه خدمات رایگان به شهروندان، اظهار کرد: با اجرای این طرح، نه تنها شهروندان از سلامت دام خریداری و ذبح شده اطمینان می‌یابند، بلکه در صورت ضبط تمام یا بخشی از دام، معادل ریالی آن را نیز دریافت می‌کنند که این خود بر آرامش خاطر آنان می‌افزاید.
وی با اشاره به اینکه اجرای طرح عرضه بهداشتی دام، علاوه بر رضایت شهروندان، موجب جلب رضایت خاطر دامداران اقصی نقاط کشور را نیز فراهم آورد، تصریح کرد: با اجرای این طرح از طریق حذف واسطه‌ها و دلالان و عرضه مستقیم دام توسط دامداران از تولیدکنندگان واقعی دام حمایت شد.
آرش حسینی میلانی، عضو شورای اسلامی شهر تهران، یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی شهر تهران بود که بر ارائه خدمات مورد نیاز شهروندان و حفظ بهداشت عمومی از سوی مدیریت شهری تاکید کرد و گفت: ذبح غیر بهداشتی دام و آثار و تبعات خطرناک و زیان بار آن، موجب شد تا سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با احداث جایگاه‌های عرضه بهداشتی دام و استقرار دامپزشکان و ناظران شرعی در این جایگاه‌ها به این موضوع مهم ورود پیدا کند.
وی با اشاره به استانداردسازی و تسهیل فرآیند خرید و ذبح دام در جایگاه‌های عرضه بهداشتی دام، گفت: ارائه هرگونه خدماتی باید توأم با رعایت حقوق شهروندان باشد که خوشبختانه این امر در مراکز مذکور به خوبی رعایت شد و مورد توجه قرار گرفت.
گفتنی است، طی روزهای عرفه و عید سعید قربان در 24 جایگاه عرضه بهداشتی دام حدود 30 هزار راس دام عرضه شد که به دلیل استقبال شهروندان تمامی دام‌ها، مورد خریداری و ذبح قرار گرفتند.

سه شنبه 22/5/1398 - 16:5
ایرانگردی



 صبح امروز شهردار تهران در دفتر خود میزبان اشتفان شلتس سفیر اتریش در ایران بود تا درباره زمینه‌های همکاری میان پایتخت‌های دو کشور تبادل نظر کنند.


به گزارش شهرنوشت، اشتفان شلتس سفیر اتریش در ایران، صبح امروز در راستای حمایت از پویش «سه‌شنبه‌های بدون خودرو» بخشی از مسیر خود تا شهرداری تهران را رکاب زد و با تقدیم دعوت‌نامه رسمی شهردار وین به شهردار تهران، با پیروز حناچی به گفت و گو پرداخت.

دو طرف در این دیدار ضمن صحبت درباره محورهای اصلی سفر شهردار تهران به وین، درباره زمینه‌های بالقوه و بالفعل همکاری میان دو پایتخت به تبادل نظر پرداختند.

پیروز حناچی، شهردار تهران در این دیدار با اشاره به همراهی همیشگی خود با پویش سه‌شنبه‌های بدون خودرو گفت: آثار و نشانه هایی مبنی بر افزایش تمایل و تقاضای مردم به دوچرخه سواری در تهران دیده می شود. حمایت از صنعت دوچرخه‌سازی و توسعه استارتاپ‌های فعال در این حوزه از نتایج مفید این رویه بوده است.

وی ادامه داد: شرکت خصوصی پیمانکار دوچرخه‌ها نیز این امکان را فراهم کرده است که مردم بتوانند در هر نقطه از شهر دوچرخه‌ها را تحویل گرفته و در هر نقطه از شهر که می‌خواهند، آن‌ها را رها کنند تا مورد استفاده شهروند بعدی قرار گیرد. همین ویژگی باعث شده است بسیاری از افراد دوچرخه را به استفاده از تاکسی ترجیح ‌دهند و کاربران آن افزایش پیدا کند.

حناچی عنوان کرد: درصدد هستیم این سرویس را توسط بخش خصوصی در حوزه‌های دیگر مخصوصاً برای جوانان توسعه دهیم. قدم بعدی ما توسعه دوچرخه‌های برقی برای شهروندان است، چرا که تهران شهری شیب‌دار و فاصله سطح شمال تا جنوب آن قابل توجه است. تحت این شرایط، دوچرخه‌های برقی می‌توانند تاثیر بسزایی در توسعه فرهنگ دوچرخه سواری میان شهروندان داشته باشد.

شهردار تهران در ادامه با اشاره به بهبود وضعیت هوای پایتخت در سال گذشته نسبت به سال های قبل از آن گفت: در سال ٩٧ هیچ روز اضطراری از نظر آلودگی هوا نداشتیم که مجبور به اعلام تعطیلی عمومی شویم؛ این خبر خوبی است و امیدواریم این مسیر با همکاری مردم ادامه پیدا کند.

وی خطاب به سفیر اتریش که صبح امروز با دوچرخه به دیدار شهردار تهران آمد، عنوان کرد: اقدام امروز شما در همراهی با پویش «سه شنبه های بدون خودرو» نیز بسیار موثر خواهد بود.

حناچی ضمن اشاره به سفر آتی خود به اتریش گفت: یکی از مواردی که می‌تواند جزو مصادیق تبادل تجربیات باشد، موضوع شهر هوشمند است که وین چند سال است جزو شهرهای برتر در این زمینه به شمار می‌رود. در حقیقت، استفاده از تجربیات هوشمندسازی شهری مانند وین برای ما ارزشمند است.

وی افزود: در حوزه حمل‌ونقل شهری نیز به موضوع مترو و ال‌آرتی توجه ویژه داریم. یکی از شرکت های فعال اتریشی در ایران «دوپنمایر» است که علاقمندیم به شکل سرمایه‌گذاری یا اجرا، گستره فعالیت‌های خود در تهران را وسیع‌تر کند.

شهردار تهران تصریح کرد: ما در دل کوه‌های شمال‌غرب تهران مکان مقدسی به نام امامزاده داوود (ع) داریم که سال‌های سال است مردم با پای پیاده به آن‌جا می‌روند. در حال حاضر جاده‌ای به آن‌جا کشیده شده، اما مسیر قدیمی است. محله فرحزاد نیز ماموریت یک ده زیارتی ٢۴ ساعته را برای این منطقه داشت. ما علاقمند هستیم که از تهران به امامزاده داوود (ع) یک مسیر تله‌کابین ایجاد کنیم.

حناچی گفت: ارتفاعات شمالی و توسعه گردشگری در این منطقه از تهران نیز از موضوعات مورد علاقه ما درهمکاری‌های مشترکمان است، چرا که می‌خواهیم ظرفیت‌های گردشگری تهران را افزایش دهیم.

وی در ادامه با اشاره به آخرین وضعیت کارخانه سیمان ری عنوان کرد: می‌خواهیم ماموریت جدیدی برای کارخانه سیمان که ٢٠ سال است غیرفعال شده، تعیین کنیم. شما در وین تجربه خوبی در تبدیل فضاهای صنعتی قدیمی به فضاهای جدید دارید که می‌تواند مورد استفاده ما نیز قرار گیرد.

حناچی ادامه داد: در زمینه احیای مرکز تاریخی شهر نیز وین جزو شهرهای سرآمد دنیاست و تجربیات شما در این مورد برای ما قابل استفاده خواهد بود. وقتی برای بازدید به وین آمدم، از کار هنرمندانه‌ای که در هتل کوبورگ انجام شده بود مشعوف شدم؛ در آن هتل احترام به تاریخ و زندگی امروز کاملا در کنار هم مشهود بود.

شهردار تهران در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: اگر بتوانید کاری کنید که شرکت «دوپنمایر» نه به عنوان تامین‌کننده قطعات، بلکه به عنوان یک سرمایه‌گذار به موضوع پهنه شمالی تهران وارد شود، ما نیز زمینه‌های حضور و فعالیت آن را به طور کامل فراهم خواهیم کرد.

اشتفان شلتس سفیر کشور اتریش در تهران نیز در این دیدار ضمن اشاره به این‌که امروز با دوچرخه به شهرداری تهران آمده ام، عنوان کرد: می‌خواستم با این کار احترام خود به پایداری سیاست شما در این زمینه را ابراز کنم. شما با این کار یک وسیله نقلیه را به وسایل نقلیه تهران اضافه کردید. این اقدام شما ضمن حمایت از محیط زیست، سلامت شهروندان و توسعه صنعت دوچرخه‌سازی، در راستای عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری نیز است.

وی گفت: اتریش و به خصوص وین مایل است از تجربیات شهر تهران بهره‌مند شود؛ به همین دلیل خوشحالیم که شما قرار است به زودی سفری به اتریش داشته باشید.

شلتس عنوان کرد: وین اولین پایتخت در سطح اروپاست که اتوبوس‌های کوچک خودران و اتوبوس‌های بزرگ با محرک باتری را به کار برده است. با کمال میل گزارش تجربیات این موارد را با شما به اشتراک می‌گذاریم.

وی ادامه داد: بین تهران و وین توافقنامه‌ای تدوین شده است؛ این توافقنامه در چند بخش به دستاوردهایی رسیده است. برای مثال شرکت تصفیه‌خانه‌های «واواگ» اتریش در ساخت و تجهیز تصفیه‌خانه بزرگ شهر تهران مشارکت داشت. تبادل تجربه و همکاری بسیار نزدیک با سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران را هم مدتی است که آغاز کرده‌ایم. در ضمن افتخار بزرگی برای اتریش به حساب می‌آید که در منطقه ٢٢ تهران میدانی به نام اتریش وجود دارد.

سفیر اتریش در ایران گفت: بسیار خوشحالیم مطلع شدیم قطعه‌سازان اتریشی توانستند در توسعه بخش‌هایی از مترو شرکت داشته باشند.

وی افزود: در ٣ حوزه ظرفیت های بسیاری برای همکاری وجود دارد؛ اتریش تنها کشور اروپایی است که انجمن فرهنگی در تهران دارد و سال گذشته بیش از ١٣٠ برنامه در تهران برگزار کرد. با ابتکار عمل اتریش، هفته فیلم اروپایی در تهران و بسیاری از شهرهای ایران برگزار شد که در نتیجه آن ١٣ فیلم اروپایی در سینماهای تهران به نمایش درآمد. مایل هستیم با حمایت شما این مراسم را امسال نیز به صورت وسیع‌تر برگزار کنیم. هفته فیلم این هفته در پردیس سینمایی ملت برگزار خواهد شد و وزارت خارجه نیز مجوز آن را صادر کرده است.

سفیر اتریش در تهران در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: وین و تهران در زمینه‌های مختلفی می‌توانند به تبادل تجربه و همکاری بپردازند. یکی از این حوزه‌ها برنامه‌ریزی حمل‌ونقل شهری و توسعه مسیرهای دوچرخه‌سواری است؛ حوزه دوم مدیریت پسماند به صورت مدرن و حوزه سوم نیز توسعه انرژی‌های جایگزین و نو است. حوزه معماری و فضای شهری، همکاری با سازمان مدیریت بحران در امداد و نجات شهری و نیز حوزه بیوتکنولوژی و نانو تکنولوژی در این تعاملات قرار می گیرند.

اشتفان شلتس عنوان کرد: صحبت‌هایی با مجموعه شرکت البرز و توچال داشتیم و توانستیم با پیگیری مشکل تله‌کابین اردبیل در تامین قطعات را حل کنیم. شاید همین موضوع وجه تمایز اتریش باشد، چرا که شرکت‌های اتریشی حضور بلندمدت در ایران داشته‌اند و سفارت اتریش همیشه برای پیگیری مشکلاتشان کاملا حاضر و آماده است.

وی به مکالمه اخیر خود با شهردار وین نیز اشاره کرد و گفت: در مکالمه با شهردار وین نقل‌قول شما را منتقل کردم که «کلان‌شهری مثل تهران نیاز به سوپرمن ندارد» و به ایشان گفتم تهران در عوض به مدیر مدبری مثل دکتر حناچی نیاز دارد تا با جمع کردن یک تیم متخصص و تشکیل «سوپرتیم» به مشکلات شهر رسیدگی کند.

سفیر اتریش در تهران به موضوع فعالیت شرکت‌های خصوصی در تهران نیز پرداخت: من نماینده شرکت دوپنمایر در ایران را می‌شناسم؛ می‌توانیم جلسه‌ای با ایشان برای شما ترتیب دهیم. در سال‌های اخیر دوپنمایر در جنوب آمریکا و شهرهای پرجمعیت آن منطقه راه‌حل‌های مناسب و موفقی برای حمل‌ونقل عمومی ارائه کرده است.

شهردار تهران نیز در پایان سخنان سفیر اتریش در ایران ضمن تاکید بر این‌که شاید بتوان از این شکل حمل‌ونقل در تهران به عنوان یک مود استفاده کنیم، گفت: این امکان از این جهت وجود دارد که به‌خاطر عدم تعلق یارانه، امکان حمایت، همکاری و فعالیت بیشتر در این زمینه‌ها فراهم است.

وی در پایان این دیدار خاطرنشان کرد: امیدوارم این سفر منشأ همکاری‌های بیشتر و بهتر میان تهران و وین باشد. ایران و اتریش همیشه در شرایط سخت کنار هم بودند و همکاری‌های زیادی داشتند.

سه شنبه 22/5/1398 - 15:59
ایرانگردی



مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب جزئیات توافق فی‌مابین وزارت صنعت و شهرداری برای انتقال نمایشگاه‌های پر مخاطب به شهر آفتاب و همچنین تبدیل این نمایشگاه به منطقه آزاد تجاری را تشریح کرد.

قادری در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت تکمیل فازهای سایت نمایشگاهی شهر آفتاب و تبدیل آن به منطقه آزاد تجاری گفت: مدیریت شهری جدید به منظور استفاده بهینه از سایت نمایشگاهی شهر آفتاب سه استراتژی مهم را در دستور کار قرار داده است.

وی با بیان اینکه انتقال نمایشگاه‌های پر مخاطب از سطح شهر تهران به مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب به منظور کاهش بار ترافیکی و کاهش اثرات منفی زیست محیطی و برگزاری نمایشگاه‌های پر مخاطب در شهر به عنوان یک استراتژی دنبال می‌شود، گفت: در شورای شهر دوم به منظور کاهش بار ترافیکی ناشی از برگزاری نمایشگاه‌های پر مخاطب در داخل شهر تهران، اجازه ساخت نمایشگاه شهر آفتاب داده شد و حالا می‌بایست پس از سال‌ها این مهم عملیاتی شود و شهر آفتاب به عنوان بهترین گزینه برگزاری نمایشگاه‌های پرمخاطب به مردم شناسانده شود.

مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب با بیان اینکه تبدیل نمایشگاه به شهر نمایشگاهی و مرکز ارتباطات بین‌الملل به عنوان یک استراتژی دیگر در دستور کار قرار دارد، گفت: برای رسیدن به این مهم با اضافه کردن جاذبه‌های تجاری، مراکز اقامتی و تفریحی سعی داریم که وجهه نمایشگاه شهر آفتاب را تغییر دهیم.

وی با بیان اینکه سیتی سنتر، شهربازی، پارک آبی، دهکده گردشگری و ... به شهر آفتاب اضافه کرده‌ایم، گفت: استراتژی سوم ما تبدیل شهر آفتاب به منطقه آزاد تجاری است.

وی در تشریح استراتژی سوم گفت: ایجاد منطقه تجاری در جنوب تهران و در محدوده شهر آفتاب یکی از برنامه‌های مهم ما است چرا که ورود و خروج تجهیزات نمایشگاهی با حذف بروکراسی اداری و گمرکی می‌تواند به حیات نمایشگاه کمک کند همچنین ورود و خروج نمایشگاه‌داران خارجی تسهیل می‌شود و می‌توانیم سرمایه‌های کلان خارجی را به سمت شهر آفتاب هدایت کنیم و حتی شهر آفتاب را به مرکز گفت‌وگوهای اقتصادی تبدیل کنیم.

قادری با بیان اینکه تهران فقط پایتخت سیاسی نیست بلکه بیش از ۵۵ درصد مبادلات مالی و بانکی در تهران اتفاق می‌افتد و تصمیمات کلان اقتصادی نیز به پشتوانه وجهه سیاسی تهران در این شهر اخذ می‌شود، اظهار کرد: ایجاد منطقه آزاد در تهران یک ضرورت حیاتی است که متاسفانه طی سال‌های گذشته مغفول مانده است.

وی با بیان اینکه به دلیل تعارضی که بین دولت و شهرداری طی سال‌های اخیر وجود داشت، ۱۹ سال توجه به شهر آفتاب از سوی دولت مورد غفلت قرار گرفت، افزود: تفاهم‌نامه‌ای بین شهرداری و وزارت صنعت منعقد شده است که بر اساس آن آرام آرام نمایشگاه‌های پرمخاطب به شهر آفتاب منتقل می‌شود.

وی با بیان اینکه برخی‌ها فکر می‌کنند که این توافق به منزله تعطیلی سایر نمایشگاه‌ها در سطح شهر تهران است اما این مصوبه موجب تقویت و توسعه صنعت نمایشگاهی می‌شود، گفت: نمی‌توانیم زمان دقیقی را برای انتقال نمایشگاه‌های پر مخاطب اعلام کنیم، چرا که نمی‌توان نمایشگاه‌ها را اولویت بندی کرد اما قطعا نمایشگاه‌های پر مخاطب به شهر آفتاب منتقل خواهد شد.

قادری در مورد آخرین وضعیت تبدیل شهر آفتاب به منطقه آزاد تجاری افزود: ۱۵ اسفند ماه سال گذشته این مسئله در هیات دولت مطرح و مورد توافق قرار گرفت اما برای بررسی‌های بیشتر به کمیسیون اقتصادی و کمیسیون زیربنایی ارجاع داده شد و موافقت‌های اولیه نیز از سوی وزارت صنعت اخذ شده است و با آماده سازی زیرساخت‌ها این مهم اجرایی خواهد شد.

وی با بیان اینکه به نظر می‌رسد با همکاری حداکثری که بین دولت و شهرداری وجود دارد دیگر مانع جدی برای برند شهر آفتاب وجود ندارد و در آینده نزدیک شاهد تحولات در این حوزه خواهیم بود گفت: شهر آفتاب پروژه‌ای بزرگ و در حد جهانی است که می‌تواند میزبان نمایشگاه‌های پر مخاطب باشد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تنها فاز ۱ نمایشگاه شهر آفتاب اجرایی شده و ساخت فاز ۲ و ۳ در مرحله جذب سرمایه گذار قرار دارند، گفت: با این حال شهر آفتاب می‌تواند میزبان بزرگترین نمایشگاه‌های بین‌المللی باشد.

سه شنبه 22/5/1398 - 15:54
ایرانگردی

 

 

صبحگاه امروز مورخ ۲۲مردادماه، گشت صبحگاهی شهردار منطقه۱۳ از ناحیه چهار به منظور بررسی وضعیت ارائه خدمات و احصا نقاط قوت و ضعف جهت خدمات رسانی بهتر به شهروندان در نوزدهمین سه‌شنبه بدون خودرو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 13 ، با هدف ترویج فرهنگ استفاده از دوچرخه به عنوان مدل حمل و نقل پاک ، صبحگاه امروز ، بازدید میدانی مرتضی رحمان­زاده شهردار منطقه، به همراه جمعی از معاونین و مدیران با دوچرخه از ناحیه ۴ برگزار شد.

این بازدید از خیابان دماوند آغاز و با پیمودن معابر محلات این ناحیه به سمت ساختمان اداری شهرداری ناحیه ۴ پایان یافت .

همزمان با رکاب زنی، شهردار منطقه با توقف در برخی از نقاط ، وضعیت شهری محلات ناحیه چهار را بررسی کرد.

پس از بازدید میدانی از ناحیه چهار با دوچرخه، شهردار منطقه ۱۳ با حضور در ساختمان شهرداری ناحیه ۴، در جلسه ای با مدیران شهری این ناحیه، ضمن جمع بندی مسائل مشاهده شده در بازدید صبحگاهی ، نقطه نظرات خود را برای ارائه خدمات بهتر به شهروندان ارائه کرد.

اقدامات تشویقی برای استفاده کارمندان از دوچرخه

شهردار منطقه ۱۳ در نوزدهمین جلسه سه شنبه های بدون خودرو بر لزوم اقدامات تشویقی برای استفاده کارمندان از دوچرخه تاکید کرد.

مرتضی رحمان زاده در این جلسه که صبح امروز با حضور معاونین و مدیران شهری منطقه در ناحیه ۴ برگزار شد، با بیان اینکه دکتر حناچی شهردار محترم شهر تهران توجه ویژه به سلامت کارمندان مجموعه شهرداری دارند، تصریح کرد: استفاده از دوچرخه به عنوان یکی از راه‌های افزایش فعالیت و تحرک بدنی نقش مهمی در حفظ سلامت کارکنان شهرداری دارد، از این رو لازم است اقداماتی در جهت تشویق کارمندان به استفاده از دوچرخه صورت گیرد.

وی در عین حال خواستار رفع مشکلات مربوط به این حوزه برای کارکنان شد.

سه شنبه 22/5/1398 - 15:46
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته