• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
عضویت در خبرنامه
جستجو :
تعداد در هر صفحه
عنوان : شناخت زمينه‌هاي آرامش روان انسان در قرآن
نويسنده : ابوالقاسم جعفري
سال : 1377
استاد : سيد محمد تقي قادري
دانشگاه : آزاد اسلامي واحد كرج
موضوع : اين پايان‌نامه در خصوص شناخت بعضي از عوامل اضطراب و نگراني انسان، نيز عوامل آرامش‌بخش روان آدمي، همچنين مباني بهداشت رواني و سرانجام ارائه طريق بوسيله آيات قرآن مجيد جهت درمان بيماريهاي روحي بشر است. نويسنده در پايان‌ آياتي از قرآن را متناسب با موضوع تحقيق همراه با تفسير آنها نقل كرده است.
عنوان : شخصيت سياسي رسول اكرم (ص) در قرآن و حديث
نويسنده : مونس سياح
سال : 1377
استاد : مجيد معارف
دانشگاه : دانشكده اصول دين قم
موضوع : اين پايان‌نامه شش فصل دارد. مباحث آن عبارتند از : مسائل سياسي و اجتماعي در قرآن و سيره انبياء، رفتاريهاي سياسي ، اجتماعي پيامبر اكرم(ص) در مكه، مقدمات تكوين حكومت اسلامي، اداره حكومت اسلامي در زمينه اداري و اطلاعاتي و مديريتي و اقتصادي، رفتار با مخالفان اعم از مشركان، يهوديان، مسيحيان و منافقان و بالاخره تعيين وصي مهمترين اقدام سياسي و الهي رسول اكرم(ص).
عنوان : سيماي مشركين در قرآن و حديث
نويسنده : ناصر ابراهيمي
سال : 1377
استاد : سيد محمد باقر حجتي
دانشگاه : آزاد اسلامي واحد تهران مركزي
موضوع : موضوع اين پايان‌‌نامه شرك است و در آن درباره موضوعات ذيل بحث شده است: توحيد و شرك، توسل، شفاعت،‌پاسخ شبهات وهابيت. در اين پايان‌نامه بواقع سيماي مشركان نمايانده شده است كه براي خداي يگانه شريكي قائلند و نه مشركان به معناي معهود عصر رسول خدا(ص) كه آن حضرت در ميان آنان به پيامبري مبعوث شد.
عنوان : سيماي صبر و صابران در قرآن و حديث
نويسنده : جاسم جهاني‌پور
سال : 1377
استاد : سيد محمد باقر حجتي
دانشگاه : آزاد اسلامي واحد تهران مركزي
موضوع : مباحث اين پايان‌نامه عبارتنداز:صبر در قرآن (جمع‌آوري 103 مورد از آيات حاوي لفظ صبر و مترادفات آن)، اهميت صبر، مقام صبر و صابران در قرآن، صبر پيامبران خدا(ايوب، ذوالكفل، اسماعيل و يوسف)، شمه‌اي از حالات پيشينيان هنگام مرگ فرزندان خود.
عنوان : سيماي حضرت مهدي (عج) در آيات و احاديث و نظم فارسي
نويسنده : حسن خاني كشمرزي
سال : 1377
استاد : جليل تجليل
دانشگاه : آزاد اسلامي واحد تهران مركزي
موضوع : مباحث اين پايان‌نامه عبارتند از: زندگينامه حضرت مهدي (ع)، دجال ملعون و مهدي (عج) در نظم فارسي، مدعيان مهدويت، سيماي مهدي (عج) در قرآن، سيماي مهدي (عج) در احاديث و روايات، سيماي مهدي در اشعار شاعران قرآن پنجم تا چهاردهم، سيماي حضرت مهدي در اشعار شاعران معاصر.
عنوان : سيماي حضرت محمد ? در تفسير ميبدي (جلدهاي 1 و 2)
نويسنده : محمد رسول محدثي
سال : 1377
استاد : سعيد الله قره‌بگلو
دانشگاه : آزاد اسلامي واحد تبريزي
موضوع : در اين پايان‌نامه اخبار و مباحث مربوط به حضرت محمد ? از تفسير كشف الاسرار و عدة الابرار ميبدي استخراج و ارائه شده است. اهم موضوعات آن به اين شرح است: اخبار راويان سلف درباره ظهور محمد ?، آثار نبوت آن حضرت پيش از تولد و بعد از آن، نقش او در جامعه عرب پيش از اسلام ، سيماي جهان پيش از ظهور آن بزرگوار، شفاعت پيامبر اسلام ? در قيامت ، معراج و معجزات او ، نامها و صفات او،‌نحوه تبليغ دين اسلام، خضوع او در برابر معبود، رابطه او با ياران .
عنوان : سيماي بهشت در قرآن و حديث
نويسنده : جواد محمدي ظاهري
سال : 1377
استاد : فائز
دانشگاه : آزاد اسلامي واحد تهران مركزي
موضوع : اعتقاد به بهشت كه يكي از اركان عالم بازپسين است، از جمله موثرترين عواملي به شمار مي‌رود كه سلامت آدمي را از آلودگيها و گناهان تضمين مي‌كند. روش بحث در اين پايان‌نامه چنين است كه نخست آيات مربوط به بهشت استخراج ، سپس با استفاده تفاسير و كتب رواني شرح شده‌اند.
عنوان : سير تلميح در مثنوي مولوي (اشارات قرآني، داستاني و اساطيري)
نويسنده : يدالله طالشي
سال : 1377
استاد : سيد احمد حسيني كازروني
دانشگاه : آزاد اسلامي واحد دزفول
موضوع : اين تحقيق با غرض بررسي تلميحات و اشارات قرآني، داستاني و اساطيري مثنوي مولوي به انجام رسيده و حاوي سه بخش است. در بخش اول تعريف تلميح و سير تلميح از آغاز تا زمان مولوي و زمينه گسترش آن در شعر فارسي بررسي شده و در بخش دوم سير تلميح اعم از اشارات قرآني، داستاني و اساطيري مورد بحث قرار گرفته است و در بخش سوم تلميحات مثنوي به سرگذشت و حوادث پيامبران و اولياء تحقيق شده است.
عنوان : سير تحول تلاوت قرآن با تحليل قرائت ده قاري بزرگ مصر و تأثير آن بر تلاوت قاريان ايراني
نويسنده : مجيد حسيني
سال : 1377
استاد : سيد محمد باقر حجتي
دانشگاه : آزاد اسلامي واحد تهران مركزي
موضوع : در اين پايان‌نامه سير تحول قرائت قرآن در مصر پس از ظهور دستگاههاي صوتي از زمان شيخ رفعت بررسي شده است. همچنين روند قرائت قرآن در ايران و مشكلات پيشرفت آن در ايران نيز بررسي گرديده است . در اين پژوهش آمده است كه قرائت قرآن در مصر پس از شيخ رفعت رشد سريعي يافته و در زمان عبدالباسط و مصطفي اسماعيل به اوج خود رسيده است؛ اما پس از آن به دلايلي از سرعت رشد آن كاسته شده است .
عنوان : سنتهاي الهي در قرآن
نويسنده : سعيد قرباني
سال : 1377
استاد : سيد محمد باقر حجتي
دانشگاه : آزاد اسلامي واحد تهران مركزي
موضوع : در اين پايان‌نامه سنتهاي الهي در شش فصل بررسي شده‌اند. در فصل اول واژه سنت از ديدگاه لغويان و مفسران و در فصل دوم اين واژه در آيات قرآن بررسي شده‌است، در فصل سوم معرفي ماهيت سنتهاي الهي و شيوه‌هاي تبيين آنها در قرآن و خصوصيات اين سنتها و در فصل چهارم تفسير آيه 137 سوره آل عمران درباره درباره سنتهاي الهي آمده است . فصل پنجم به نقل رواياتي از ائمه معصومين (ع) درباره سنتهاي الهي و همچنين مختصري از تاريخچه تحقيقات دانشمندان اسلامي پيرامون اين موضوع و فصل ششم به ارائه حاصل بررسيها در زمينه صور و اقسام سنتهاي الهي در قرآن اختصاص دارد.
  • تعداد رکورد ها : 1568